Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerea favoritului său la FRF!

Antena 3, Realitatea TV și TVR 1  s-au transformat într-un difuzor care îngână o singură idee: Ionuț Lupescu – președinte FRF!

miercuri, 18 aprilie 2018, 12:12

Este încă o noapte de neuitat.

Niciodată nu s-au aliniat televiziunile rivale politic în prelungirea unui îndemn unic: să fie ales Ionuț Lupescu!

Dacă se poate, să fie ales fără alegeri.

Gâdea și Bogdan, copleșiți de emoție

Marile vedete TV au ales, din greșeală, aceeași muzică. Priviți-i căci dansează, dansează la propriu!

Altfel adversari care s-ar sfâșia, Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dau din mâini și murmură aceleași incantații, precum dervișii rotitori.

Omul de la Antena 3 își duce, cu un gest larg, mâna la piept.

Apoi îl înjură pe Dragnea, același Dragnea care a dat de la centru semnalul alegerii lui Lupescu.

Până și melodia televiziunilor e aceeași!

Melodia lui Vanghelis, imnul Partidului unic

Ironia destinului, care va intra în folclor, i-a făcut pe producătorii de la Antena 3 și Realitatea TV să aleagă coloana sonoră a lui Vanghelis.

24 de ani a condus Mircea Sandu fotbalul românesc

E o potriveală co-lo-sa-lă!

Ritmul înălțător din ”Cucerirea Paradisului 1492”, filmul despre aventura legendară a lui Cristofor Columb, se aude zeci de minute în ambele regii de emisie.

Mihai Gâdea și Rareș Bogdan înalță ode la adresa lui Lupescu.

Uluiți, telespectatorii lor ascultă aceste imnuri de o sincronizare improbabilă pentru realizatori atât de fixați în propriile partizanate.

E un moment de panică ideologică a taberelor părăsite de profeți.

Telespectatorii lui Gâdea dau peste Bogdan și invers! Care-i Antena 3 și care-i Realitatea TV? În aceste ore substanța lor se amestecă, ca o pastă făcută din ideea că ”înainte era mai bine”!

Cei doi maeștri sunt la fel de partizani, dar ceva i-a adus într-o singură barcă, din care sar ca să-l îmbrățișeze pe Ionuț.

Și, indirect sau direct, pe Mircea Sandu, a cărui reabilitare e moda zilei.

Rareș Bogdan zice că dacă românii nu votează cu Lupescu, el se gândește să plece din țară!

Cele două staruri TV  declamă un unic discurs: ”Aveți de ales între impostorul Burleanu și legenda Lupescu!”.

Iar muzica, mai ales muzica, te face să pășești pe plajele Lumii Noi, alături de Rareș, de Mihai și de Cristofor, ne putem spune pe nume în asemenea seri istorice.

Realitatea TV merge și mai departe, căci Rareș Bogdan îi ia steagul lui Cristofor Columb și-l înfige în grădina de zarzavat.

Vedeta amenință publicul că ”dacă Burleanu iese președinte, mă gândescă să trăiesc în altă țară, desigur având totuși în curte tot un steag al României”.

Nici nu ai timp să te gândești la tabloul suprarealist căci începe emisiunea de la TVR.

Intră în scenă și Cristache, de la TVR

Ionuț Cristache, vedeta postului public, pornește în forță.

”Dacă ar fi fost lăsat să candideze acum 4 ani Gică Popescu…”, insinuează el, în cadența omului care ar putea spune multe, dar nu e momentul.

Și are dreptate.

Pe Popescu nu l-au lăsat să candideze.

Mai exact, nu l-a lăsat să candideze o valiză cu 1 milion de dolari, pe care a trecut-o, fără să o declare, prin aeroportul Otopeni, bani negri din transferul lui Bratu la Galatasaray.

Acesta a fost doar unul dintre zecile de transferuri care au sărăcit fotbalul nostru și care i-au îmbogățit pe conducătorii pe care acum TVR îi regretă.

Oare ce or crede microbiștii care văd cum Mircea Sandu este reabilitat pe toate posturile?!

Televizunea publică, transmisii elogioase din toată țara!

11 invitați pro Lupescu a avut TVR marți seară, cu câteva ore înainte de alegeri

TVR face o demonstrație tehnică de forță. Asta e incontestabil.

Postul public oferă transmisii live din cinci orașe ale țării, n-am mai văzut așa ceva decât la alegerile politice.

În noaptea de la ”Colectiv”, ei n-au transmis nicio secundă în direct, acum acoperă toată țara. Urmărind televiziunile auzi cum sună unanimitate, cum sună vechiul difuzor din casa de la țară a bunicilor!

În platou sunt cinci invitați, toți pro Lupescu.

Și încă cinci, tot pro Lupescu, în Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Cluj și Craiova.

Realizatorul oftează dezarmat și spune că n-a găsit pe nimeni pro Burleanu.

0 invitați pro Burleanu a avut TVR în emisiunea dedicată alegerilor de la FRF 

Boanchiș și Ioanițoaia, și ei pro Lupescu, nu se abțin și se oferă: ”Îți spuneam noi! Există zeci de oameni în presă care nu-l contestă pe Burleanu”.

Cristache ezită o clipă, mica lui scenetă a fost dezamorsată dintr-o neatenție.

25-0, scorul total al invitaților pentru Lupescu

Dar Ionuț Cristache nu se lasă, revine și spune: ”O să joc eu rolul de avocat al diavolului!”.

V-am zis că ei sunt dervișii rotitori!

Înaintea alegerilor de mâine dimineață de la FRF, vedetele TV au dat direct în sufism, împrăștie răul din lume.

Nu, Ionuț Cristache, tu nu trebuie să fii de nicio parte, ești plătit din bani publici ca să fii echilibrat, între tabere, nu să te faci că ții locul celor pe care nu i-ai găsit pentru că nu i-ai căutat!

25-0.

Cam ăsta e scorul invitaților Lupescu – Burleanu, din aceste seri de primăvară la televiziunile noastre.

Să vedem la urne dacă 25-0 e cel mai periculos scor.

Intră și Popescu

În goana lui după echidistanță, Cristache i-a adus pe Justin Ștefan, viitorul secretar general al FRF numit de Lupescu, și pe Gâlcă, momit cu postul de antrenor al ”naționalei” după alegerea „Kaiserului”.

Se dă legătura pe aeroportul Otopeni.

Din nou emoție.

Intră în direct Gică Popescu, al 11-lea invitat de o singură parte într-o singură seară.

Gică se uită la cameră, vorbește cald, uman și aproape că-i face cu ochiul lui Lupescu, urându-i succes.

De fapt, oameni de lângă el spun că Popescu nu s-a regăsit în platforma fostului coleg, pentru că „Baciul” are propria viziune pentru fotbal, cu care a venit împotriva lui Mircea Sandu când a avut curajul să se bată cu Nașul.

Aceea a fost o bătălie curajoasă!

Mai sunt câteva ore și intrăm în ziua în care fotbalul românesc își va decide șeful.

Rotariu: ”Să nu fie alegeri, ci alegere!”

Undeva la Hotel Rin, neinspirat ca de obicei, Răzvan Burleanu petrece cu alegătorii din țară, fără să-i invite și pe contracandidații săi. A ajuns, din proprie inițiativă, Florin Prunea care și-a luat o cameră și îi convoacă la ”unul la unul” pe delegați.

Ar fi fost un gest de normalitate să fie toți concurenții acolo, o adevărată eleganță în derularea sângeroasă a evenimentelor. De care Burleanu n-a fost în stare.

Pe Realitatea TV mai e puțin și începe reluarea.

Ne fixăm în fotolii, Cristofor Columb va debarca din nou pe plajele Caraibelor, plutind pe muzica lui Vanghelis.

Din studioul TVR de la Timișoara, Iosif Rotariu trage concluzia: ”Să nu fie alegeri, ci alegere!”.

Alegere la singular, ca să nu ne mai complicăm.

Așa e, Roti, dar de ce să fie alegere?

Alegerea presupune o asumare, un efort, alegerea înseamnă să trăiești cu ea după ce ai făcut-o.

Să fie decizie că e mai simplu. Alții hotărăsc pentru noi.

A hotărât Liviu Dragnea.

Comentarii (141)Adaugă comentariu

Jymmi  •  18 aprilie 2018, 3:37

Cred ca este un articol prea dur . Un articol care se vrea impotriva normalitatii. In ultimul timp ,voi si cei de la prosport ati facut multe dezvaluiri despre matrapazlacurile lui Burleanu. Ati dovedit cu acte cum Burleanu a mintit . Minte si cand respira .Comportamentul lui Burleanu ,in campania asta nu are nicio legatura cu civilizatia anilor 2018. Asa ca nu inteleg de ce sunteti asa pornit contra lui Lupescu doar pt ca cei care l sustin sunt multi . De ce este asa de rau ca Lupescu este sustinut de politic ? Pana la urma chiar voi ati scris ca implicarea politicului gen bani sau stadioane ,este un lucru bun. Deci nu vad de ce atata critica. Da, poate ca oamenii ,noi suporterii suntem prea entuziazmati vocal pt Lupescu . Vedem o alternativa mai buna pt fotbal cu Lupescu presedinte. Iar despre competenta sa nu vorbin in cazul lui Burleanu. Este un scolit politic de cea mai joasa speta. Personal vreau ca Lupescu ,in cazul in care iese presedinte,sa faca un audit asa cum a promis . Nu vreau sa aud dupa ani de zile ca federatia a fost furata si ca ,,noi acum am aflat ,, Cum a procedat joznicul de Burleanu. Oricum ar fi daca Lupescu castiga iar componenta frf o sa fie cu generatia de aur ,eu nu cred ca or sa si compromita reputatia pt furtisaguri. O intrebare pt domnul Tolontan : ati dat spaga pt a regla /rezolva ceva ? Bafta !

mashca23  •  18 aprilie 2018, 3:40

Comportament la indigo cu momentul in care ministrul justitiei o demasca pe zeita zeitelor si un anume "ziarist" executa un delir in direct. In interesul populatiei cu multe stele si ochi verzi.

Basinosul  •  18 aprilie 2018, 4:17

Doamne,cred ca m-am ***.Citesc un articol despre fotbal.Sper ca exista tratament,altfel sunt pierdut pentru societate.Ca si multi altii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tavi  •  18 aprilie 2018, 4:22

Foarte bun articolul; nu stiam ca se intamplase o asemenea grozavie in televiziunile polarizate si pe postul national. M am mirat ca Lupescu si a asociat imaginea cu PSD. Faptul ca nu si da seama / nu l intereseaza de umbra pe care asocierea asta o arunca asupra lui din perspectiva unui segment destul de larg si tanar de populatie mi a activat o usoara indiferenta fata de alegeri.

Paul S  •  18 aprilie 2018, 4:29

Ai luat-o pe aratura cu deontologeala Tolontane. Si regresezi constant si ireversibil, ***. Vei ajunge, daca Steaua bate cu 3-0, sa acuzi jucatorii si arbitri ca nu au fost echidistanti si nu a fost meci egal. A fost 25-0, pentru ca Ionut Lupescu este o mandrie nationala, iar Burleanu este 0. Stupizenia demersului tau putea conduce la doar doua variante de echilibrare a scorului, prin interventii pro-Burleanu: fie femeia de serviciu de la frf sa intervina si sa povesteasca cum Burleanu e politicos, o saluta, i-a adus martisor si e civilizat si curat si trage apa si lasa toaleta curata, fie... Varianta a doua, sa intervina iar Coldea si sa echilibreze el scorul de 25-0. Ceea ce a si facut subtil, prin divizia fantastica presa, recte Tolontan.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cisan  •  18 aprilie 2018, 5:18

Burleanu a avut un pic de ghinion,Daca Daum califica nationala ori ar fi mers la baraj ,altfel erau lucrurile acum. s a creat acest curent, doar pentru a reveni de unde am plecat,coruptie,pretenii,nepotism,favoritisme etc totul in numele acestei generatii de aur care n a luat nici macar argint. Votati l pe lupescu si hai sa ne intoarcem de unde am plecat ca parca era mai bine.Singura diferenta ca acum se va fura si mai mult,lupescu are si experienta din afara acum pe linga cea invatata de la Mircea Sandu Nasul si adevaratul Criminal al fotbalului romanesc

Emil  •  18 aprilie 2018, 5:54

Vorbaria si propaganda non stop pe la TV, aia e pentru audienta si e un fel de reality show care prinde bine la multime ca sa nu zic prostime. Daca in realitate Burleanu cu toata opozitia mass media pe care a avut-o, a facut macar 10% din cat zice el ca a facut pentru membri afiliati atunci fotbalul a facut un mic progres in ultimi 4 ani.L-am vazut pe Lupescu pe la emisiuni si ii cam tremura vocea cand trebuia sa raspunda la o intrebare mai dificila deci era clar ca a crezut ca singula lui sansa sa forteze sa castige alegerile era sa se asocieze cu politicul. Mi se pare ca mai toti fotbalistii romani vor sa para ceea ce nu sunt si in afara de ce au facut pe teen nu stiu sa faca nimic altceva. Pana nu vor realiza ca in lumea a moderna de azi nu conteaza cine ai fost, ci ce poti sa faci pentru mine azi, lucrurile nu se vor schimba prea mult.

bogdan a  •  18 aprilie 2018, 6:04

De parca la UEFA nu s-ar face marile jocuri tot politic ... a invatat Lupescu meserie acolo, o aplica si in Romania. Cu toate astea, tot pe Lupescu il prefer. Burleanu e un super overachiever conjunctural, care in ultima perioada a lasat orice corectitudine politica si orice scrupula pentru a-si pastra pozitia. Facand o mica paralela, Viitorul lui Hagi s-a salvat la un moment dat printr-o victorie cu Steaua la fel de "politica" precum aceasta alegere a lui Lupescu. Ce a urmat a fost de bine si pentru Hagi, dar si pentru Romania. Sper in ceva similar.

Auras  •  18 aprilie 2018, 6:07

Acum, s-a terminat lupta celor tari in gura din tagma informatorilor, acum incepe adevatata lupta intre vechea si noua securitate. Poftim romane, circ si paine ! Oare nu meritam mai mult ?

cortes  •  18 aprilie 2018, 6:26

Burleanu nu a avut rezultate, nici măcar la juniori. Fotbalul românesc este în cădere. Stadioanele sunt goale. Jucătorii și antrenorii visează să plece (oriunde). Daum a fost o eroare majoră. Se impune o schimbare. La vremea lui Burleanu a avut sprijin politic (Dosarul fotbalui s-a încheiat cu o zi înainte de alegerile de la FRF). Lupescu are imaginea unui om integru. Lupescu este un fost mare jucător, cu 10 ani de bundesliga, cu experiență consistentă la UEFA. Burleanu este un politruc, un nimeni pentru fotbalul românesc, cu rezultate zero în cei 4 ani de mandat. Nu îmi pasă de alegerile FRF și nici de Lupescu sau Burleanu. Am comentat ca o simplă chestie. Fotbalul românesc nu poate fi salvat de o singură persoană, indiferent de cât este de capabilă.

cineva  •  18 aprilie 2018, 6:28

sunt de parere ca ar fi o gresala sa credem ca in cazul victoriei lui Lupescu va curge lapte si miere dar mai cred ca ar fi bine sa se serveasca o lectie celor care se cred de neinlocuit . si mai cred ca in lupta dintre servicii ( Burleanu / Vochin) versus politic ( Lupescu /Prunea ) democratic ar fi sa castige ultimii avand in vedere ca daca in democratie schimbarile politice sunt frecvente si aduc progres in servicii exista o constanta deloc recomandata in zona de putere . Cu stima

Vasile  •  18 aprilie 2018, 6:37

Sunt 100% sigur ca Dragnea i-a dat ordin lui Rareș Bogdan :)))))))))))))))

Ed  •  18 aprilie 2018, 6:37

Zambesc ***, si parca imi vine sa plang, in acelasi timp. Super articol, nu as fi avut cum sa aflu ce se in***la acasa, daca nu-ti citeam relatarea. In alta ordine de idei, sunt putini oamenii pe care ii invidiez cu adevarat. Dar tu, Tolo, cu siguranta esti unul dintre ei. Poti trai acasa in Romania, sa faci ceea ce iti place si la ce te pricepi, ba mai mult, sa stii si ca iti aduci contributia la un foarte important "bine" - acela in care oamenii sunt informati obiectiv, toata mocirla hranindu-ti activitatea asta. Altii nu pot.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

atentu  •  18 aprilie 2018, 6:43

D-nii Tolontan şi Crăiţoiu sunt adevăraţi eroi ai zilelor noastre, călători neştiuţi în timp !!! Crăiţoiu scrie un articol datat ,,miercuri 18 aprilie 2018, ora 9,00", iar Tolontan deja trăieşte magia zilei de miercuri 18 aprilie 2018, ora 12,12. Nu ne spuneţi şi nouă rezultatul votului de la FRF ?!

Aster  •  18 aprilie 2018, 6:53

Domnule Tolontan, nu sunt de acord cu poziționarea dumneavoastră în toată această dispută. Cel mai important motiv care ar trebui să stea la baza schimbării lui Burleanu ar fi administrarea deficitară a FRF, lucru care a dus la lipsa de performanțe în acest ciclu și, mai mult, a adâncit groapa în care se afla fotbalul românesc în ansamblul lui. Ce a făcut el acolo, amănuntele mai triviale, popularea structurilor cu sicofanți care mai de care mai superficiali și agresivi și mai lipsiți de competențe, modul în care încearcă să se mențină călare pe situație nu sunt surprize, dealtfel, și sunt consecințe ale modului în care a ajuns în poziția respectivă, pe culoar securistic. Alte consecințe sunt și împărțirea feliilor de tort federal, contracte etc, structurilor pe mâna cărora a ajuns în această poziție ... dar, curios, astea nu vă interesează, vă interesează unanimitatea sau de ce l-ar sprijini Dragnea pe Lupescu. Bănuiesc că-l sprijină pentru că a sesizat de unde bate vântul în opinia publică fotbalistică, nu cred că-i face bine lui Lupescu și nici echipei sale, dar e un amănunt mai puțin important per total. Extragerea lui Burleanu din ecuația asta și popularea Federației cu băieții care ne-au bucurat adolescența este mai importantă și, ca suporter, mi-o doresc. Merită o șansă și au tot dreptul s-o primească. Ce vă doriți dumneavoastră nu înțeleg și, deși sunt coleg de generație cu dumneavoastră, am renunțat să mai încerc să pricep.

baditza99  •  18 aprilie 2018, 6:55

tolo...de aia de la digi nu ai pomenit nimic??? toata seara au latrat impotriva lui burleanu...foarte echidistanti si astia...l-au mai bagat si pe balaj o ora prin telefon. dezgustator....

gigelos  •  18 aprilie 2018, 6:58

Tolo , dacă președintele era ales de un grup de oameni într-adevăr implicați în fotbal , 50-60 , de cei din prima liga ,de un grup al bătrânilor ceva , de oameni cevstiu și suferă pentru fotbal era ok , nuștiam azi ca Gica Burleanu are un băiat. Dar când votează sute de ,,reprezentanți în teritoriu ,,ce sa faci ? Vorbești cu ei le promiți o treaba serioasa dar pleci de acolo și nu ăști convins ca omul ala nu se da vândut cu un mic și o bere, ce o fi fost aseară la Rin ...Cand a fost pus Burleanu a fost arestat un om ...victima colaterala. Te duci la război te lupți, cu toate mijloacele ,hai cu masa în cap ,mai ales când știi ca contracandidatul tău e profesor la astea . Nu sunt convins ca s- a dus Lupescu la Dragnea sau a venit Dragnea la Lupescu simțind ca e rost de imagine . Dar sunt convins ca Burleanu a cautat disperat susținere de oriunde se poate . Știm că are , Lupescu știe ceva pățit Gica , se lupta .Preferam să-i vad și pe Cioloș mai combativ, mai shulfe, pe Johannis la fel , asta e lumea în care trăim. Nu Lupescu i-a dat puterea asta lui Dragnea ,stătea la UEFA mult și frumos, noi i-am dat puterea lui Dandy. Omul se lupta , e război și bine face

horia calinescu  •  18 aprilie 2018, 6:58

nu poti sa compari pe Burleanu cu Lupescu...cand mi-aduc aminte de Daum ca a luat 500.000 euro fara nici un rezultat...dar votul va fi sfant...cu politic sau nu...

Mos Ene  •  18 aprilie 2018, 7:01

De parca la alegerea lui Burleanu nu a cantat nicio muzica...

Raoul  •  18 aprilie 2018, 7:04

Tolontane, fotbalul nu-i de tine. Ocupa-te de politica, dezinfectanți, chirurgie, înjură medicii... Sportul e greu si sa-l practici si sa-l comentezi. Când Burleanu a fost sprijinit de Dancu si SRI sa ajungă președinte n-ai spus nici ***. A, acolo erau prietenii din servicii nu-i așa?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luca  •  18 aprilie 2018, 7:10

In primul rand , nu imi place discursul sec a lui Burleanu . Parca il vad pe Dinu Paturica , varianta neocomunista . Dar , ce am vazut la Lupescu , m-a dezgustat mult . Probabil ca fotbalul romanesc va fi "parasit" de catre multi romani in viitorul apropiat .

Razvan  •  18 aprilie 2018, 7:23

Dincolo de adversitatea de moment, Bogdan si Gadea sunt absolut identici: doi ***, fara idei proprii, activati in prestatia lor penibila si gretoasa de ce comanda seful sau interesul propriu...despartiti doar de sponsorii de moment (pot schimba oricand taberele, stai linistit!). Revenind la Lupescu, nu ma mira nici asta. Omul uluit ca lumea considera ilegal sa sifoneze banii institutiei pe care o conduce, omul care se incurca in promisiuni populiste sj megalomanice (csa si rapid in liga 2, etc) e doar un Dragnea mai mic!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constantin  •  18 aprilie 2018, 7:30

Nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere. Toţi cei pe care îi criticaţi şi-au asumat susţinerea unui candidat. Ce-i rău în asta? Era mai bine să mimeze echidistanţa? Referitor la Dragnea, nu cred că a dat vreun semnal, a băgat şi el capul în poză... Şi chiar dacă a dat semnalul, care este problema? Ce trebuia să facă I Lupescu? Să-i dea un cap în gură şi să-i strige: coruptule!, penalule!, ieşi din poza mea!... Ionuţ Lupescu era obligat să discute cu politicienii care conduc România pentru că ţara este plină de CSM-uri şi SCM-uri. Politicienii care conduc comunităţile locale sunt...patronatul...ei dau banii. Pricepeţi? Cum să ignori mâna care finanţează sportul/fotbalul local? Ar fi comis o mare prostie. După epoca Burleanu, toţi realizatorii pe care îi înfieraţi cu mânie proletară vor o schimbare şi au susţinut-o. Felicitări! Trebuie să terminăm cu aşa zisă echidistanţă a jurnalistului, în fapt, o mare ipocrizie. Aveţi impresia că jurnalişti mari ca Ion Cristoiu sau CTP sunt echidistanţi?

dan65  •  18 aprilie 2018, 7:33

Capul lui Burleanu vrem!

Lucian  •  18 aprilie 2018, 7:35

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

UltrasTei  •  18 aprilie 2018, 7:42

Si aici e cu postaci?

Alex  •  18 aprilie 2018, 7:51

Nu sunt microbist. Am fost de 2 ori la meci pe cand Constanta inca avea stadion si lui Piturca i se parea ca se aliniaza astrele altfel la malul marii. Dar nu am fost mereu asa. Am prins finala Stelei cu AC Milan in ‘89, m-am intristat in ‘90 cand am fost eliminati de Irlanda (chiar de Nord, parca), am plans de-a binelea in ‘94 si m-am indepartat de fenomen usor-usor asa cum Romania s-a separat de performanta. In general. Cand am vazut ca Lupescu si-a rupt de la gura ca sa candideze, am zis “opa, aici ar putea fi ceva”. Dar nu e. Viitorul e clar, iar cancerul este adanc in toate structurile. Vazand circul, daca as fi votant, parca “m-as suci cu Burleanu”. Poate in mana lor (a votantilor) e inceputul si sabia care taie primul “cap” impus. De aceea, as vrea sa le adresez o intrebare: aveti curaj sa ganditi ? Aveti tupeu sa aruncati painea pe care vi-o pune partidul pe masa spunand ca o sa va coaceti voi alta ? Aveti ... copii ? Ei ce viitor au daca o tinem tot asa ?

kid  •  18 aprilie 2018, 7:57

O fi mai bun Lupescu ... dar asocierea cu dragnea ... un infractor dovedit ,lasă un iz de cocleală! ... citez din postarea pe fb. a lui T.Chirilă "când dai mâna cu ei, când primești ceva de la ei, consideră că le aparții" (mafia) Sper să câștige Marcel Puşcaş!

Marcu  •  18 aprilie 2018, 7:59

Stii care e ironia, voi ati creat interviulcu dragnea si tot voi ati inceput cu odele la adresa lui lupescu

Lio  •  18 aprilie 2018, 8:06

Tolo, de ce te oftica evidenta ???

Liviu  •  18 aprilie 2018, 8:06

Televiziuni ***! La fel cei trei moderatori! Toata presa si tv de sport l-au tocat pe Burleanu! Pai fratilor de ce nu plecati din tara daca nu va convin alegerile libere? Voi vreti alegeri ,dar sa iasa cine vreti voi! Bogdan cu realitatea insolventa de 7 ani,care nu plateste darile la stat,da lectii de democratie! Alalalt de la puscarie voiculescu,alt smecher de prost gust,iar papagalul de cristache azi ar trebui sa-si caute de lucru...cum sa manipulezi lumea la un post public,platit din bani publici?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  18 aprilie 2018, 8:07

Este mai muilt decat scarbos ce am vazut la tv . Asta dovedeste ca si mandria nationala Lupescu asa cum ii spunea unul inaintea mea , are pretul lui . O natie de cea mai joasa speta , fara demnitate si fara creier . Sa stai si sa atarni la mila lui Dragnea , Ponta ... demonstreaza ca nu esti competent si ca ai nevoie de proptele

Assamorgh  •  18 aprilie 2018, 8:10

Din pacate FOTBALUL a devenit o afacere. O afacere politica. Unde sunt serile si noptile cand ieseam cu sutele de mii in strada pentru a ne exprima bucuria si suportul pentru Echipa Nationala?

Maradona  •  18 aprilie 2018, 8:14

Politizarea permanenta a spatiului public romanesc e dubioasa. Aceste televiziuni traiesc doar cat exista alegeri parlamentare, la FRF, scari de bloc sau altele. Pentru suporteri, oricum nu conteaza cine iese. Mi-e greu sa cred ca in Coasta de Fildes, Uruguay, Camerun sau Mexic sunt federatii mai bune. Totul pleaca de la mentalitatea jucatorului. Asta nu o poate schimba nimeni. Federatia poate sa mai ofere niste prime, sa organizeze centre de copii si juniori dar tot la politc se ajunge. Iar politicul vrea stadioane pentru ca aduc mai mult capital de imagine. In tot acest timp, jucatorii de fotbal trebuie sa isi vada de treaba, dar de multe ori, ei nu respecte sportul si efortul necesar. Asta nu se poate schimba din birourile FRF.

sundance kid  •  18 aprilie 2018, 8:14

Ionut a facut gradinita germena, scoala generela germana, liceul german din Bucuresti.Fosta mea nevasta Monika a fost colega cu el . Ei acolo vorbeau mai mult germana decit romaneste . Nu stiu daca o faceau din aroganta sau din dragoste pentru cultura germana ! Se vede asta dupa postura lui si modul cum se exprima in general. Calm , serios si pragmatic . Asta nu a invatat la Bacau.

rammstein  •  18 aprilie 2018, 8:15

sa ce ?...sa vina iara cooperativa nasului ??...cand intra in scena politicul ,gata cu spiritul sportiv !....indiferent de culoarea lui de stanga sau dreapta...si mai mult cand un puscarias da directia ,atunci se duc dracului competitia si programele...cred ca lupescu n-avea nevoie de girul ciumei rosii...

adi  •  18 aprilie 2018, 8:17

Nu stiu daca e cel mai bun Burleanu, dar asocierea lui Lupescu cu Dragnea spune tot ! Adio fotbal, coruptia infloreste ! "Traiasca" psd, ca ...morcovul !

sundance kid  •  18 aprilie 2018, 8:17

Si asa la diverse pentru bucurestenii vechi care nu locuiau in centrul capitalei ca mine . Scoala si liceul german erau in spatele ASE-ului. Ma refer la anii 70-80' .

Matei  •  18 aprilie 2018, 8:19

Articolul este foarte hazliu, iar comentariile pe masura.

Obiectiv  •  18 aprilie 2018, 8:20

De ce imi apar ca spam-uri mesajele de pe alte bloguri?! O.

Andy  •  18 aprilie 2018, 8:35

Lupescu este probabil un plus pentru fotbalul din Romania fata de Burleanu care pare sa nu fi facut nimic.Sa nu uitam de Daum ,dauna totala si de grecul Vassaras seful arbitrilor ,ambii adusi de nepriceputul Burleanu.Pacat ca Lupescu si a asociat numele cu dictatorul ,unicul conducator din Romania al anului de gratie 20:18 pacat ,mare pacat ,poate castiga si prin forte proprii.Sa nu mai vorbim cum da sa te umfle pe tv pastorul Gadea,pacat,mare pacat!!!

tudor  •  18 aprilie 2018, 8:37

Excelent! Aveați demult respectul meu, acum mă mulțumesc să vă felicit. Și să sper în miracole, doar pentru că nici mie nu-mi place acel 25-0...

florin  •  18 aprilie 2018, 8:39

Lupescu e bun doar pentru că Burleanu e rău. Asta e mentalitatea electorală care ne-a ghidat din 96 și până azi. La fel ca în politica "mare", sunt două tabere mari și late care se "autoridiculizează" reciproc, prin ceea ce spun, ceea ce fac și prin acuzele și reproșurile care și le aduc. Cu Lupescu n-aveam nimic dacă nu-l auzeam la radio vorbind. CATASTROFĂ. Toți marii sportivi ai noștri sunt aproximativ nulități ca manageri sau ca persoane private, cu o mică-mare excepție: Gabriela Szabo. Culmea e că făcea parte din tabăra PSD și a pierdut alegerile parlamentare în 2012. Ar trebui să-i aducă cineva aminte lui Lupescu, că ceea ce numim în limbaj politic "sport", e de fapt divertisment. Să nu mai vină nimeni să ceară bani mulți de la stat pentru ceea ce ar trebui să rămână afaceri private. Sportul de masă, educația fizică se face la școală sau în timpul liber. O spune un practicant de sport și un consumator (din ce în ce mai rar) de " sport".

Danilov Nichita  •  18 aprilie 2018, 8:42

Catalin, esti printre foarte putinii ,nedrept de putinii, care esti drept, mergi la fond, impartial majoritar, respectandu-ti statutul si respectandu-i pe cei care respira in ast spatiu bolnav. Esti asezat peste vremi nu pentru ca cei multi te contesta , ci si pentru ca ce-i ,,intelepti,, nu sunt de acord cu tine.Vad in Burleanu capacitati manageriale! Ceilalti, daca au avut dar de la Dumnezeu sa bata mingea frumos , nu inseamna ca au si darul mintii. Stiti cine a fost prima sotie a domnului Lupescu? Si ce a urmat dupa casatorie? Bagajul lexical le este ingrozitor de limitat oamenilor din ,,generatia de aur,, , iar minte, instinctul imi spune ca n-au nici de 0,005 RON.De ce sunt ei,, generatia de aur,,? Unde au triumfat? Cand s-a cantat imnul in urma triumfului lor? Cu ce ne imbatam?

emilou  •  18 aprilie 2018, 8:43

Aster, excelent punctat! Tolo, Gica Popescu a platit cu varf si indesat pentru greselile sale. Cum poti sa nu tii cont ca a fost condamnat cu O ZI inainte de alegerile trecute? Cum poti sa nu te revolti cand vezi ca procurorul, adica avocatul statului (adica pagubitul), propune pedeapsa cu suspendare iar judecatorul decide pedeapsa cu executare ?!?

sundance kid  •  18 aprilie 2018, 8:44

Asta asa apropo ca tot nu era nimic bun inainte de 90' ca asa vad lucrurile talibani precum CTP-ul sau Liiiceanu . Cind le spun la astia ai mei unde locuiesc ca la secondary school in Bucharest trebuia sa aleg 2 limbi straine si daca nu treceam eram corijent si mergeam la toamna si daca tot nu treceam trebuia sa repet anul , se uita cu gura cascata la mine si ma intreaba ce limbi straine ? Le spun ca trebuia sa aleg intre franceza, engleza , germana sau rusa ! Iar raman cu gura cascata ! Ma rog daca ma vede moderatorul ca ma laud cu asta primesc cartonas rosu si ma baneaza o sa[ptamina ca asa vrea Rares Bogdan .

crst  •  18 aprilie 2018, 8:51

Paul S spune ca a fost 25-0 pentru ca Lupescu este mandrie nationala si Burleanu este 0. Deci nu pentru ca practica stil Antena 3 s-a pus iarasi in functiune. Mandria nationala a lui Lupescu a ramas acolo cand s-a retras de pe gazon. Ce a urmat....nu-i face cinste, nu ne face cinste si este trist...ca singurul sprijin este PSD, fix ce e mai rau in tara asta. Ar fi trist sa iasa Lupescu...foarte trist...

Cristian  •  18 aprilie 2018, 8:54

Si cand toata lumea spune ca esti beat...tu tot nu crezi ca esti? Aici nu e vorba de Lupescu, ci de lipsa de rezultate a celor ce acum conduc federatia. Nu am vazut un sondaj care sa-l avantajeze pe Burleanu, toata lumea isi doreste schimbarea. Si dat fiind modul sau mai corect spus circumstantele prin care actualul presedinte a fost ales....e normal ca toti cei ce il sustin pe Lupescu( vreo 80% din oamenii de rand si de fotbal) sa se teama de un nou scenariu "intamplator " prin care tot el sa devina presedinte. Apreciez articolele scrise de tine si desi sunt ferm convins ca ai aceleasi convingeri care ale celor 80% despre care vorbeam am impresia ca uneori doresti sa fii Gica contra si cred ca de asta data nu mai era cazul.

Catalin  •  18 aprilie 2018, 8:56

Dumnezeule, ce de naivi... Si-n fotbal ca si-n politica, ne uitam doar la fatade si votam contra. Nu stiu ce a facut Lupescu de e asa impresionant, dar mi-e suficient sa vad cine-l sustine si gasca de mafioti (mai nou si politicieni) care ii sade in spate. Sandu, Mitica, Prunea, Popescu si toata pletora de fosti papusari din fotbal, pe vremea cand era Dinamo sus si se fura ca-n codru. Un vot pentru Lupescu e un vot pentru Restauratie. E simplu si clar ca buna ziua. Nici Burleanu nu a avut rezultate. Corect. Nu zice nimeni ca nu trebuie schimbat. Dar cu cine?! Ca si-n politica, de ales ni se da de ales intre non-optiuni, ni se indeasa pe gat fatada, ca in final alegerea sa fie tot aia proasta. Hai cu Restauratia aia ca ies acum toti de prin parnaie si tre sa reporneasca Cooperativa. 3 ani pe uscat, fara bani, e suficient...

Bozo  •  18 aprilie 2018, 9:02

Din pacate un articol patetic care vrea musai sa-l puna pe Lupescu in barca lui Dragnea. Macar referirea la Colectiv putea sa lipseasca, e o comparatie ce nu-si avea locul intr-un articol despre alegerile FRF. Si ca o paranteza: tragedia de la Colectiv nu e exclusiv vina politicienilor dintr-un partid, este oglinda in care ar trebui sa vedem indolenta, prostia si lipsa de respect pentru legi si norme a romanilor. Altfel treaba e simpla: si Burleanu a venit tot sustinut politic si chiar si asa nu ar fi fost ales presedinte frf fara arestarea "providentiala" a lui Popescu in ajunul alegerilor, cand nu se mai putea inscrie nimeni in cursa. Mai clar: Burleanu e un politruc pe care nu-l recomanda nimic pentru aceasta pozitie pe care a ajuns cu sprijinul destul de vizibil al sistemului. Lupescu si orice candidat prezent, trecut si viitor la sefia FRF are nevoie de sprijin politic intr-o tara in care fotbalul si sportul in general depinde puternic de banii publici. Nu inseamna ca Lupescu isi doreste asta, este doar nevoia de a porni de la realitatea din teren si nu in abstract. Sfaturile patetico-emotionale de genul celor sugerate aici sau spuse direct de oameni sensibili gen Chirila nu au nicio legatura cu realitate. Trebuie sa fii *** sa candidezi la sefia frf scuipand public pe oameni cu functii in stat gen Dragnea sau sa nu te intalnesti cu sefii administratiilor locale care dupa cum spuneti in alt articol pe aici sustin financiar vre 80% din fotbalul romanesc. Hai sa revenim cu picioarele pe pamant... Daca deranjeaza Dragnea atunci aveti grija sa nu-l mai votati la alegerile politice viitoare sau organizati o revolutie sa-l dari jos de la putere. Altfel nue rolul candidatilor la sefia frf sa se ia de gat cu oamenii din stat, tocmai atunci ar arata ca sunt implicati politic. Despre odele televizate: e prea mult festivism, de acord. Dar asta e presa, agata un subiect cu priza la public si ti-l toarna pe gat pana te ineci cu el. Inclusiv la gsp faceti trafic pe tema asta de niste saptamani, e problema majora a romanilor care nu mai au altceva de discutat. Asta desi sunt niste alegeri inchise in cadrul unei federatii sportive. E foarte posibil ca Lupescu sa fi platit televizarea, dar e la fel de probabil ca televiziunile sa-l fi dorit acolo pentru a face audienta pe un subiect deja popular in urma campaniilor de presa. Ce e rau in asta? E rau ca in sfarsit i-am vazut impreuna pe ultimii fotbalisti adevarati ai acestei natii? Si ce daca si-a ales ca inteo cucerirea paradisului a lui Vangelis? Trebuia sa intre pe trandafir de la Moldova sau era mai normal sa aiba o emisiune anosta precum infinitele tocsouri de la televiziunile romanesti? Nu stiu ce se mai poate schimba in tara asta sau specifc la frf dupa cum nu cred ca vreunul dintre candidati are profilul mesianic care sa garanteze minunile atat de necesare pentru transformarea in bine. Dar ca suporter de fotbal stiu ca intre Burleanu si Lupescu al doilea e cu mult mai frecventabil.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează