Înregistrări audio: cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu! Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Au manipulat tot: de la așezarea în sală și cine îl aplaudă pe Burleanu, până la cine se uită pe telefon, mimând plictiseala când vorbesc Pușcaș și Lupescu!

luni, 23 aprilie 2018, 7:02

 

Voi nu o cunoașteți.

Nici noi n-o frecventăm.

Dar ea există, în București – e bula cafenelelor de fițe și universul piperat al restaurantelor întreținute de lumea bună.

Aici vin politicieni, realizatori TV, analiști geostrategici și decid, închipuiți, destinul țării și al lumii.

Prin palavrele ei, această lume l-a înscăunat președinte pe Ionuț Lupescu încă înainte ca alegerile de la FRF să aibă loc.

Miercuri, 18 aprilie 2018, când urnele sunt răsturnate, apare șocul: 168-78 pentru Răzvan Burleanu!

Cum de a câștigat un birocrat al fotbalului în fața lui Ionuț Lupescu?!

Această întrebare macină nu doar lumea fotbalului, ci și pe fiecare pasionat de sport.

Cum a fost posibil ca o legendă a ”naționalei” și un experimentat funcționar al UEFA să fie, pur și simplu, spulberat la vot?

Gazeta începe să publice, azi, o înregistrare audio care vă oferă culisele și explicațiile macascrului.

Luni, 16 aprilie 2018, cu două zile înainte de alegeri, 14 șefi ai FRF s-au strâns la Casa Fotbalului într-o ședință secretă ca să facă ultimele retușuri ale realegerii lui Răzvan Burleanu.

Burleanu însuși le zice: ”Bine ați venit în cantonament. Nu plecăm de aici până nu rezolvăm”.

Cineva din interiorul FRF a oferit Gazetei înregistrarea.

De ce Gazetei?

Pentru că șefii Federației sunt aproape obsedați de ziar, pe care-l receptează scormonitor, nedrept cu ei și de necontrolat.

Pe un președinte de club care a dat un interviu șovăielnic în Gazeta Sporturilor, oamenii lui Burleanu spun că îl vor înlocui pur și simplu de la vot!

Până aici au mers cu nevoia de control: până la președintele de la Darabani, din Liga a treia!

De altfel, nivelul de eficiență, cinism și organizare al taberei lui Burleanu este uluitor.

”Complotiștii” din Casa Fotbalului acoperă toată țara, toți electorii și fiecare aspect.

Pe înregistrări se aude clar că Burleanu e cel care comandă, cu o voce calmă.

Nici cel mai mic aspect nu e ignorat.

Ei decid tactica din timpul discursurilor: cine îl aplaudă pe Burleanu și cine se joacă pe telefon când vorbesc Lupescu și Pușcaș, ca să fie descurajați.

Cei 14 fac un plan clar cum, prin locurile alocate, opozanții vor fi împrăștiați în sală, pierduți printre ”ai noștri”, pentru anihilarea vocală.

”Mâine dimineață vreau lista celor care vor aplauda”, cere Burleanu.

Loialiștii stabilesc, în detaliu, cine și cum ajunge în București, cu ce mașină și însoțit de cine.

Iar acolo unde delegații le sunt ostili, ei încearcă să-i deturneze și să-i aducă  în Capitală, la ora votului, din partea aceluiași club, pe oamenii lor!

Așa s-a construit, județ cu județ, club cu club și vot cu vot, o victorie împotriva foștilor mai fotbaliști, a Generației de Aur, a televiziunilor, a publicului și a politicului.

Burleanu a mimat statutul de outsider, ba chiar i-a convenit, căci le-a adormit vigilența rivalilor.

”Și dacă nu reușiți să-i convingeți, pe cei care nu ne vor vota determinați-i să nu mai vină la vot, spunându-le: oricum Lupescu a câștigat, nu mai are sens să veniți până la București!” Răzvan Burleanu, 16 aprilie 2018

Până și puternicii țării sunt luați peste picior în aceste discuții savuroase!

Liderii PSD și PNL, Liviu Dragnea și Ludovic Orban, sunt blocați în Provincie cu metode pe care le veți citi și auzi în zilele următoare.

Planul secret al realegerii durează trei ore și jumătate, din care două ore cu Burleanu în capul mesei.

E un spectacol!

Puse în context cu meticulozitate de către colegii mei Justin Gafiuc, Răzvan Luțac și Marius Mărgărit, în urma unui efort jurnalistic remarcabil, discuțiile dintre șefii FRF care pregătesc realegerea lui Burleanu sunt o disecție a a decăderii și a ruperii de realitate a establishmentului românesc, din orice domeniu.

Involuntar, alegerile FRF arată ceva mai mult. Ca de obicei, sportul funcționează ca o lupă pentru întreaga societate.

Publicarea acestor înregistrări nu e convenabilă decât publicului, ca să vadă cum stă treaba.

Dar ele îi vor enerva atât pe ”complotiști”, care lucrează ”la limita legalității”, așa cum le spune însuși Burleanu, cât și pe ceilalți, care l-au amăgit pe Ionuț Lupescu, ungându-l președinte din vorbe.

Alegerile FRF demonstrează cum puterea politicienilor și ”influencerilor” fanfaroni, care se pozează cu tine și apoi te lasă baltă, este mai mică decât forța organizării unor oameni care știu ce vor.

Zeci de ore live cu elogii în studiourile TV și sute de promisiuni învârtite de ”liderii de opinie” la cafenelele selecte nu fac doi bani când dau de 250 de bărbați și femei stăpâni pe lumea lor!

De ce 168-78?

Pentru că palavrele au pierdut în fața realității.

 

Comentarii (191)Adaugă comentariu

Mache  •  23 aprilie 2018, 7:22

Asta e scoala securista....ce a învățat a pus în aplicare! De fapt....asta este Romania de azi !!!

Holostencu  •  23 aprilie 2018, 7:22

Totul stă în organizare.

Cristi  •  23 aprilie 2018, 7:34

Bravo! Chiar eram curios de ce apar doar articole sterile in urma realegerii lui Burleanu si acum inteleg ca va pregateati sa o "serviti". Pacat ca nu s-a putut publica inainte de alegeri si acum trebuie sa il mai suportam inca 4 ani de zile pe acest bufon. Chestia asta nu intra totusi la trucare de alegeri? Nu merita si el o excursie in Costa Rica?

Mrnb  •  23 aprilie 2018, 7:37

Acum poate va cereți scuze lui Lupescu si microbistilor adevărați! Mare păcat, acum a fost o șansă mare să avem un șef reprezentativ la FRF, la fel cum la sfârșitul anilor 90 am fi putut avea un antrenor precum Lucescu la națională. Am ratat, așa cum ratăm mereu ca nație multe momente favorabile pentru dezvoltare. Sa speram ca mai rămân minunile ce au caracterizat în istorie România. Mare păcat dle Tolontan, poate acum înțelegeți marea greșeală pe care mai ales dvs ati girat-o la GSP în ultimele zile de dinainte de alegeri prin poziționarea fals critică la adresa lui Lupescu!

Marius  •  23 aprilie 2018, 7:42

Oricum a batut la ochi de cum a iesit presedinte in primul mandat. Popescu bagat la puscarie cu o zi inainte. De atunci s-a vazut ca are sustinere "mare si puternica ". S-a intamplat cu aceste alegeri, fix ce s-a intamplat si la alegerile pentru primaria capitalei. Firea care in 2016 a avut o campanie mizerabila contra lu' Iohannis si acum Burleanu care a procedat la fel. Pur si simplu astia suntem ca popor. Ne vindem pe o guma. Demult nu mai conteaza caracterul si bunul simt cand trebuie sa votam. Poate justitia din Romania ( cat mai e in picioare ) ancheteaza cum si-a facut campanie pe banii federatiei acest mim al fotbalului cu apucaturi ceausiste imbracate in vorbe de corporatist. Nu zic ca Lupescu facea lapte si miere, dar daca ai vazut ca-n 4 ani nu s-a intamplat nimic, macar schimbi atmosfera si dai sansa si altuia. Suntem un popor de masochisti si prosti. Ne taiem la mana si dupa ne intrebam de ce ne doare.

andrei  •  23 aprilie 2018, 7:45

Acum, nu știu dacă a fost ceva ilegal că nu am este încă toată înregistrarea. Dar, altfel, așa se organizează alegerile oriunde. Sau, măcar, așa ar trebui. Nu văd de ce ar fi cineva enervat.

Vladone  •  23 aprilie 2018, 7:51

Jos palaria pt Burleanu! Dc el a putut inseamna ca nu e totul pierdut.

Tudor  •  23 aprilie 2018, 7:51

Să nu dăm în mintea copiilor. Lucrurile au fost aranjate de dinainte, alegerea votanților de pildă, strîngerea lor cu ușa, samd. Poate chiar Lupescu a fost, cu bună știință sau nu, de florile mărului. Mai bine, dacă ați scrie liber, vorbiți despre legătura între pocirea și stricarea a tot ceea ce-a fost bun înainte de '90. Numai așa putem vedea limede ce se-ntîmplă azi cu fotbalul. Obiceiul nu este nou; să ne amintim cum au arat romanii Cartagina.

Popescu  •  23 aprilie 2018, 8:01

Ce abureala. Ca sa mai scrii si tu ceva, bati niste campi...multa infornatie fara sens. Asta este Romania. A lor. Intelegeti o data. Si *** care apar in tabloide.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bunicu  •  23 aprilie 2018, 8:01

Domnule Tolontan dacă ciștiga Lupescu mai o făceaí pe securiști să înregistrați ,cu a cui aprobarea ați înregistrat?Și ce vreți să arătați,au știut să se mobilizeze și au cîștigat sau vrei să ajungă vechea gardă cu Mircea Sandu, Prunea,Chivu și Păunescu,iar Mircea Lucescu a devenit patriot în ultima zi,dar uită ca a plecat din țară,nu a vrut la natională să nu se compromită.Bravo Ionuț Chirilă ai aratat adevarata fata a fotbalului,nu în ultimii patru ani a decăzut ci de 20 de ani,fii corect Dl.Tolontan.

Luca  •  23 aprilie 2018, 8:07

Oare este legal cum au procedat ? Lupescu trebuia sa stie ca Burleanu o sa faca "orice" pentru a ramane inca 4 ani intr-un "concediu" foarte bine platit si pentru a evita descoperirea unor "secrete" periculoase pt Burleanu &co .

groparulclown  •  23 aprilie 2018, 8:07

Domnule Tolonton, vi se pare ceva nou? Ar trebui sa fim extrem de inocenti sa credem ca se intampla asta doar la FRF. Aceastea sunt metode care sunt folosite absolut peste tot. Iertare, dar nu vad nimic strigator la cer. Mai putin lipsa de gandire a celor din sala. Iertati-ma, dar dumneavoastra daca aveti de ales viitorul presedinte al FRF, cum procedati? Ascultati pe cei 4 candidati si mai apoi alegeti sau va uitati sa sala sa vedeti cine a fost aplaudat si cine nu? Da, a fost cinism si organizare. Absolut nimic iesit din comun si absolut nimic ilegal (inregistrarea in schimb e de revazut). Ah, si aparent planul cu descurajarea votantilor lui Ionut Lupescu nu prea a mers, inregistrandu-se o participare mai numeroasa decat la precedentele alegeri. Precizez ca nu am fost si nu sunt sustinator al domnului Burleanu sau Lupescu sau al altui candidat.Cu respect

Ați început tiparul antenistilor  •  23 aprilie 2018, 8:10

Lupescu nu a avut niciun program. Doar numele ajutat politic și jurnaliștii aserviți. Numai vorbe goale. Acceptați și mergeți mai departe. Marea generație a câștigat vreun campionat mondial/european?!? Se puneau cu fundul în poartă si vedeau ei ce iese.

Andy  •  23 aprilie 2018, 8:12

Bravo lui,astea sunt tehnici de comunicare,dai bani multi ca sa ajungi sa le inveti si sa le poti aplica.Burleanu dovedeste ca are ceva carte si ca e atent la orice detaliu.Lupescu ,grosier de altfel,s a asociat cu Prunea,Mircea Sandu ,Dragnea si Gadea in disperarea de a castiga .Eram pro Lupescu pana in ultima seara si sunt impotriva lui Burleanu si acum,dar asta i viata!!!!

Aeroman  •  23 aprilie 2018, 8:20

Pentru cei care inca mai cred ca de-a făcut Burleanu este legal: NU. Folosirea funcției, infrastructurii și a personalului din subordine, pentru manipularea rezultatelor alegerilor este ILEGALA. NU este normală decât în țări Africane sudezvoltate. Burleanu era firesc sa nu mai fie în funcție cu 30 de zile înaintea alegerilor. Ar trebui să se autosesizeze procuratura pentru modul în care au decurs aceste alegeri.

pavel  •  23 aprilie 2018, 8:23

astept niste "bratari" de metal la gsp. daca-i spun pe romaneste, ma cenzurati. asta e stilul gsp. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Raoul  •  23 aprilie 2018, 8:25

Lupescu ar trebui sa traduca toata inregistrarea si sa o trimita la UEFA si FIFA cu scopul de a-i determina pe conducatorii fotbalului mondial sa-l felicite pe Burleanu pentru eficienta.

Stelu  •  23 aprilie 2018, 8:26

Numai maine nu-i poimaine si ne trezim ca o sa fie numit Premier sau stiu io ce ....

lian  •  23 aprilie 2018, 8:38

Si de ce mai este liber *** asta ?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Matei  •  23 aprilie 2018, 8:40

Îmi poate spune cineva care e experienta lui Lupescu la Uefa? Concret, cu ce s-a ocupat? Nu sunt ironic, chiar nu stiu, desi citesc presa (fizic) zi de zi si urmăresc toate știrile. Mulțumesc.

Florin Bugar  •  23 aprilie 2018, 8:45

GSP, sunteți bolnavi din cauza faptului că ați realizat pe unde sunteti in opinia oamenilor din fotbal! Nu va împăcați cu ideea ca ati pierdut. Ati facut o campanie agresivă și gretoasa, de multe ori, care a avut efect invers. Chiar sunteți manati de interese mizerabile dacă vreți să impuneti o echipă de calitate indoielnica(au arătat ce pot in perioada lor de management), misogini si reduși la ideea că "doar ei pot si au dreptul să conducă fotbalul românesc "! Ati pierdut imaginea bună pe care ati castigat o in atatia ani. Cu o excepție: dl. Tolontan!

Mihai  •  23 aprilie 2018, 8:47

Si-a dat seama tolo cum a castigat echipa lui Burleanu,au fost asezati bine in sala🤦🏻‍♂️ si i-au mintit pe votantii lui lupescu sa nu mai vina la vot ca oricum lupescu iese presedinte.Tare prost esti tolo,prost rau. tolo vroia sa iasa lupescu si vagabonzii lui ( giovani becali,victor becali,piturca,raducioiu,stelea,prunea.....) toti somerii si parazitii din fotbal,nu mai bine vorbim de afacerile familiei lupescu cu FRF ????De ceasurile de zeci de mii de euro facute cadou de lupescu din banii FRF ????Ce sluga ordinara esti

paul  •  23 aprilie 2018, 8:48

Sau in traducere , cam ce face G$P de cativa ani buni !

Stefanica  •  23 aprilie 2018, 8:55

Sa va fie rusine iar nu vom avea fotbal cinste generatiei de aur dar voi escrocilor ia-ti ciuruit

RB  •  23 aprilie 2018, 8:58

Din tabăra cealaltă nu aveți înregistrări? Sunt curios cum abordează situația un lider de campanie plin de bun simt și complet dedicat binelui fotbalului, Florin Prunea. Tot respectul pentru Burleanu și echipa lui! Bravo! Dacă are capacitatea aceasta de organizare, sunt convins că are puterea de a implementa cu succes proiectele fotbalistice în care crede. Merită să aibă această șansă fiindcă a fost singurul candidat care chiar a vrut să câștige alegerile.

paul  •  23 aprilie 2018, 9:00

Cafenele acelea despre care vorbiti sunt frecventate si de asa zisii junalisti sportivi , Deceval Radulescu fiind unul dintre ei .G$P nu este un ziar sa sperie pe nimeni , caci a cam incetat de mult timp sa fie un ziar de sport . Aveti insa tupeul sa pomeniti de iubitorul de sport, dupa ce in ultima saptamana ati dat pe jos cu fotbalul feminin, cu futsalul, voi, cei mai mari aparatori ai sportului .Eu inteleg ca supararea este mare , dar si noi ne-am cam saturat de ''sursele'' astea inventate ale voastre . Ce este grav in aceste inregistrari , ati fi dorit sa-i astepte cu flori ? Eu cred ca toate lucrurile astea se cunosteau dinainte .Poate dati si inregistrari cu Prunea facand pe antemergatorul lui Lupescu . Credeti ca ala nu-si baga si nu-si scotea in actuala echipa a FRF ? Chiar mai credeti ca puteti pacali lumea ? Ca iubitor a sportului , astept o stire macar despre etapa din weekend din lIga 1 Feminin . Se poate , sau cer prea mult ? N-are Radulescu timp sa-si mai bea cafeaua sau un sprit prin restaurantele de care aminteati . RUSINE !

gigelos  •  23 aprilie 2018, 9:00

Sa va traiasca Tolontane , sa ajungeti cu ei la victoria finala ! Fotbalistii nu erau buni , ati trait zeci de ani de zile pe succesele lor , din niste ingineri ratati ati ajuns mari ziaristi , mari vedete , ce sa-ti povestesc , Talentatii Copaceni , v-ati imbogatit , v-ati imburghezit , strambati din nas ca nu e Lupescu corect si nu stie Chivu management . Daca merge maine Chivu la Ajax sa ceara sprijin pentru pregatirea copiilor si suna sa ia 2-3 dintr voi , ziaristii , *** . Dar Chivu nu are SNSPA , nasol . Caricaturilor ! Daca incepeati cariera de ,, ziaristi '' azi mureati de foame si mai departe de Budapesta nu ajungeati

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 9:01

@paul, gigelos: dupa cum sesizati, comentariile dvs, unul dupa altul, ne considera intr-o tabara sau in alta. Obisnuiti-va, va rugam, cu acest fapt de neschimbat: noi va oferim informatii, asta e treaba noastra, indiferent cui convin si cui nu convin. Ce faceti cu aceste informatii, este responsabilitatea dvs de oameni liberi, care discern potrivit propriilor valori.

gigelos  •  23 aprilie 2018, 9:04

citesc , zic , uite domnule un fotbalist , nu mare fotbalist dar oricum , Burca , cand colo unul de la Metaloglobus , nu Ovidiu . L-am vazut pe Ghergu , pe vremea aia probabil al 200-lea ca valoare din Divizia A . Ar fi interesant sa faceti un reportaj pe bune , camera ascunsa toate alea ,la Metaloglobus sa vedem cum sta fotbalul ala ,,romanesc '' pastorit de FRF , ca mult ne-ati aburit cu asta

Alex  •  23 aprilie 2018, 9:05

Mi se pare un lucru laudabil! O organizare excelenta este in general baza unor succese :). A facut cineva ceva ilegal? Daca nu, felicitari si sa vedem ce vor face de acum inainte. Oricum, ultimii 4 ani mie personal mi s-au parut mai buni decat cei precedenti din majoritatea punctelor de vedere, pentru organizarea generala a fotbalului - nationala, din pacate, nu va avea alti jucatori indiferent daca vine antrenor Guardiola sau daca presedinte vine Messi :).

doilaunu  •  23 aprilie 2018, 9:12

Burleanu a castigat prin votul liber a 168 de oameni adulti. Restul e tacere.

Cinic  •  23 aprilie 2018, 9:12

Parca lui Dragnea pentru exact asa ceva i-au dat 2 ani cu suspendare, n-asa? :)

oy  •  23 aprilie 2018, 9:13

Pana acum nu am vazut nimic cinic, ilegal nici atat. As zice ca omul chiar se pricepe. Sa vedem si celelalte inregistrari.

Stefan Cristian  •  23 aprilie 2018, 9:19

Salutare Tolo, De ce nu a aparut aceasta inregistrare inaintea alegerilor? degeaba sunteti "a 4-a putere in stat" daca nu stiti sa preveniti. Cel care a inregistrat aceasta convorbire nu a folosit metode "securiste"? :)))) adica voi relatati la fel de cinic asa cum a organizat Burleanu alegerile......un fel de Inception. Sper sa dispara toti dinozaurii astia din fotbalul romanesc inclusiv Burleanu, Mitica, Nasu, Popescu, Ionescu etc Toate buna, Cristi

pawn  •  23 aprilie 2018, 9:24

dincolo de tentatia de-a admira rece manualul asta de tehnica a cuceririi/pastrarii puterii (aproape de perfectiune leninist-nazista), cred ca majoritatea microbistilor fara alte informatii decat cele publice, banuia gradul de organizare al echipei lui burleanu. intrebarea si uimirea este pe partea cealalta, ce-a fost dincolo?? si nu ma refer la aparitia de ultima ora a politicienilor si vedetelor de afis, dar la organizarea echipei lui lupescu! buzarin a scris foarte bine in textul lui: "e munca de 4 ani, nu de 2 saptamani". agitatul ala de prunea si toata vajaiala anti-burleanu dadeau impresia ca...he, he, "astia se bazeaza pe ceva". se bazau pe pumnii stransi, ca poate da domnul si iese lupescu. domnul n-a dat, si are scuza inexistentei.

Hajim  •  23 aprilie 2018, 9:27

TOCMAI Tolontan se gasi sa publice cum s-a organizat bruierea discursului lui Lupescu, Tolontan care acum 2 luni bruia raportul Ministrului Justitiei ?!?

FAd  •  23 aprilie 2018, 9:27

Fotbalul e la fel de prost cu sau fara Lupescu/Burleanu , problema sportului e aceasi cu problema pe care o avem ca si tara = mentalitatea. Singurul lucru pe care il remarc este moartea presei impartiale....tenta in care prezentati intamplarile este abjecta. Dar ce ar fi trebuit sa faca Buruleanu? sa puna un covor rosu pentru "Gen.deAur"?Sa se dea toata lumea la o parte ,pentru ca sunt asa niste minti stralucite ? Toata lumea se "uda" la argumentul Lupescu=Uefa; experienta etc. dar eu cand ma gandesc la Uefa/Fifa imi vin in minte scandalurile de coruptie ,nici de cum niste institutii model, de urmat. "la limita legii" nu inseamana incalcarea legii , inseamna respectarea ei .. jurnalistic insa voi i-ati dat sensul de ilegalitate...Rusinos..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea  •  23 aprilie 2018, 9:27

Da si ?? Ai spus bine: stiu ce vor si au organizat totul. Nu este asta ceea ce ne dorim, organizare buna si axat pe rezultat ? Din toata chestia asta il respect pe Burleanu si echipa lui si-mi vine sa rad de Lupescu.. Aproape mi-e mila de el... Voi ce doriti, o poleiala cu un nume stralucitor sau unul care stie ce vrea ?? Tolo, ati pierdut, impacati-va cu ideea asta iar organizarea asta impecabila nu era posibila daca Burleanu nu era un profesionist, nu era posibila daca erau niste alternative; dar ele nu au existat. Deci alegerea lui Burleanu nu sta in aceasta organizare impecabila ci in lipsa unui candidat credibil si bine pregatit. Ai mai punctat o alta chestie interesanta: toate aparitiile astea prin cafenele si pe la tv sunt niste chestii de suprafata iar Lupescu s-a tot impotmolit aici ceea ce il face din start nepotrivit pt functie. Tolo, nu inteleg de ce nu acceptati infrangerea. Tot sapati dupa motive dar de fapt ar trebui sa va uitati in oglinda si sa intelegeti ca timpurile se schimba.

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 9:28

@Mircea: nu intelegeti de ce sapam dupa informatii? Ca sa puteti discerne dvs, fie ca sunteti simpatizanti ai lui Lupescu sau ai lui Burleanu, cum s-au petrecut lucrurile. Si ca sa ne puteti certa pe baza informatiilor pe care le aflati de aici :-)

George  •  23 aprilie 2018, 9:29

Nu vad nimic ilegal, organizarea echipei lui Burleanu mi se pare extrem de buna !

Adi  •  23 aprilie 2018, 9:33

Foarte bine a facut Burleanu. Lupescu a mizat pe strategia PSD:vorbe multe,fapte putine. Nu vad nimic incriminator in ce a facut Burleanu. Nu a venit cu spagi. A organizat o gala si e normal sa faca tot ce poate sa traga de partea lui voturi. ***, ce a facut Burleanu e mult mult mult mai decent.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

enduroyz  •  23 aprilie 2018, 9:33

Adevarata organizare NKVD-ista , fara sa exagerez in vreun fel . Domnule Tolontan asta este comportament de bolsevici fara scoala , bolsevicul daca nu stie carte te ataca , iti da in cap si iti ia bani , asa ca , organizarea NKVD-sta si-a facut efectul ,adunatura de tip bolsevic a lucrat impecabil , STALIN cy siguranta ca ar fi fost invidios pe asa organizare de tractoristi bolsevici . Am vazut si pozele , mutrele celor din gasca de bolsevici de trista amintire , le-am facut portretul psihologic dar nu pot sa va dau rezultatul medical pentru ca este ingrijorator .

no  •  23 aprilie 2018, 9:34

PSD-ul a chemat presedintii de cluburi pe la Consiliile Judetene sa ii instructeze sa voteze cu Lupescu si voi va luati de Burleanu ca ii organiza sa se uite in telefon sau sa susoteasca in sala!!! Deocamdata din ce ati prezentat nu rezulta decat ca tipul e bun organizator.

Ionnis  •  23 aprilie 2018, 9:38

Burleanu e mai rau ca Stalin. Cel mai mare comunist posibil

blat blater  •  23 aprilie 2018, 9:44

Dovada ca in tara asta doar secii conteaza si decid tot: de la arestarea unuia de talia lui Gica Popescu in noaptea alegerilor pana la aranjamentele ca sa iasa un nimeni (specialist in fetele vesele- vulpile rosii - de la futansal). Un document cutremurator - cum inving nulitatile prin aranjamente penibile si cum se duce de rapa ce a mai ramas din fotbal

Horace  •  23 aprilie 2018, 9:47

Nimic nu l-a impiedicat pe Lupescu sa isi organizeze oamenii, sa isi faca strategii, etc... s-a plimbat pe la televiziuni in loc sa se pregateasca temeinic...

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 9:48

@Horace: da, tocmai asta am scris, este diferenta dintre organizarea la singe, si singeroasa, metaforic vorbind, a lui Burleanu, si palavrele taberelor care l-au impins in fata, l-au convins sa candideze si apoi l-au sustinut superficial si neprofesinist pe Lupescu.

Cristijansen  •  23 aprilie 2018, 9:50

Aceasta stire , aceste informatii se adeveresc intrutotul . In ultimele zile la toate articolele despre burleanu , la comentariile cititorilor am observa ca erau 99 % comentarii ale gastii lui burleanu , nicidecum ale suporterilor sau ale iubitorilor de fotbal . Acesti indivizi au fost pusi sa faca comentarii non stop la articolele desore burleanu ca sa para ca la nivelul societatii acest neica nimeni si cu gashca lui reprezinta ceva . Nu este nevoie de comentarii engros pentru sustinerea tovarasul burleanu et comp. , lumea s-a edificat dupa sondajul pe care l-ati facut chiar aci la ziar , Lupescu parca avea sustinere 75 % , nu retin perfect . Ce sa mai , comunistii securisti ratati de pe vremea lui Dej si-au salvat ciolanul . Sa se mai califice romanica la vreun campionat european sau mondial cand ma voi duce eu la meci .

gigelos  •  23 aprilie 2018, 9:53

Recomandare prieteneasca .... am mai auzit asta ,, o propunere pe care nu o poate refuza '' capisci ?

gigelos  •  23 aprilie 2018, 9:55

Ce alegeri sunt astea cand fiind in functie iti ameninti electorii ? Dovedite

Comentează