Înregistrări audio: cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu! Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Au manipulat tot: de la așezarea în sală și cine îl aplaudă pe Burleanu, până la cine se uită pe telefon, mimând plictiseala când vorbesc Pușcaș și Lupescu!

luni, 23 aprilie 2018, 7:02

 

Voi nu o cunoașteți.

Nici noi n-o frecventăm.

Dar ea există, în București – e bula cafenelelor de fițe și universul piperat al restaurantelor întreținute de lumea bună.

Aici vin politicieni, realizatori TV, analiști geostrategici și decid, închipuiți, destinul țării și al lumii.

Prin palavrele ei, această lume l-a înscăunat președinte pe Ionuț Lupescu încă înainte ca alegerile de la FRF să aibă loc.

Miercuri, 18 aprilie 2018, când urnele sunt răsturnate, apare șocul: 168-78 pentru Răzvan Burleanu!

Cum de a câștigat un birocrat al fotbalului în fața lui Ionuț Lupescu?!

Această întrebare macină nu doar lumea fotbalului, ci și pe fiecare pasionat de sport.

Cum a fost posibil ca o legendă a ”naționalei” și un experimentat funcționar al UEFA să fie, pur și simplu, spulberat la vot?

Gazeta începe să publice, azi, o înregistrare audio care vă oferă culisele și explicațiile macascrului.

Luni, 16 aprilie 2018, cu două zile înainte de alegeri, 14 șefi ai FRF s-au strâns la Casa Fotbalului într-o ședință secretă ca să facă ultimele retușuri ale realegerii lui Răzvan Burleanu.

Burleanu însuși le zice: ”Bine ați venit în cantonament. Nu plecăm de aici până nu rezolvăm”.

Cineva din interiorul FRF a oferit Gazetei înregistrarea.

De ce Gazetei?

Pentru că șefii Federației sunt aproape obsedați de ziar, pe care-l receptează scormonitor, nedrept cu ei și de necontrolat.

Pe un președinte de club care a dat un interviu șovăielnic în Gazeta Sporturilor, oamenii lui Burleanu spun că îl vor înlocui pur și simplu de la vot!

Până aici au mers cu nevoia de control: până la președintele de la Darabani, din Liga a treia!

De altfel, nivelul de eficiență, cinism și organizare al taberei lui Burleanu este uluitor.

”Complotiștii” din Casa Fotbalului acoperă toată țara, toți electorii și fiecare aspect.

Pe înregistrări se aude clar că Burleanu e cel care comandă, cu o voce calmă.

Nici cel mai mic aspect nu e ignorat.

Ei decid tactica din timpul discursurilor: cine îl aplaudă pe Burleanu și cine se joacă pe telefon când vorbesc Lupescu și Pușcaș, ca să fie descurajați.

Cei 14 fac un plan clar cum, prin locurile alocate, opozanții vor fi împrăștiați în sală, pierduți printre ”ai noștri”, pentru anihilarea vocală.

”Mâine dimineață vreau lista celor care vor aplauda”, cere Burleanu.

Loialiștii stabilesc, în detaliu, cine și cum ajunge în București, cu ce mașină și însoțit de cine.

Iar acolo unde delegații le sunt ostili, ei încearcă să-i deturneze și să-i aducă  în Capitală, la ora votului, din partea aceluiași club, pe oamenii lor!

Așa s-a construit, județ cu județ, club cu club și vot cu vot, o victorie împotriva foștilor mai fotbaliști, a Generației de Aur, a televiziunilor, a publicului și a politicului.

Burleanu a mimat statutul de outsider, ba chiar i-a convenit, căci le-a adormit vigilența rivalilor.

”Și dacă nu reușiți să-i convingeți, pe cei care nu ne vor vota determinați-i să nu mai vină la vot, spunându-le: oricum Lupescu a câștigat, nu mai are sens să veniți până la București!” Răzvan Burleanu, 16 aprilie 2018

Până și puternicii țării sunt luați peste picior în aceste discuții savuroase!

Liderii PSD și PNL, Liviu Dragnea și Ludovic Orban, sunt blocați în Provincie cu metode pe care le veți citi și auzi în zilele următoare.

Planul secret al realegerii durează trei ore și jumătate, din care două ore cu Burleanu în capul mesei.

E un spectacol!

Puse în context cu meticulozitate de către colegii mei Justin Gafiuc, Răzvan Luțac și Marius Mărgărit, în urma unui efort jurnalistic remarcabil, discuțiile dintre șefii FRF care pregătesc realegerea lui Burleanu sunt o disecție a a decăderii și a ruperii de realitate a establishmentului românesc, din orice domeniu.

Involuntar, alegerile FRF arată ceva mai mult. Ca de obicei, sportul funcționează ca o lupă pentru întreaga societate.

Publicarea acestor înregistrări nu e convenabilă decât publicului, ca să vadă cum stă treaba.

Dar ele îi vor enerva atât pe ”complotiști”, care lucrează ”la limita legalității”, așa cum le spune însuși Burleanu, cât și pe ceilalți, care l-au amăgit pe Ionuț Lupescu, ungându-l președinte din vorbe.

Alegerile FRF demonstrează cum puterea politicienilor și ”influencerilor” fanfaroni, care se pozează cu tine și apoi te lasă baltă, este mai mică decât forța organizării unor oameni care știu ce vor.

Zeci de ore live cu elogii în studiourile TV și sute de promisiuni învârtite de ”liderii de opinie” la cafenelele selecte nu fac doi bani când dau de 250 de bărbați și femei stăpâni pe lumea lor!

De ce 168-78?

Pentru că palavrele au pierdut în fața realității.

 

Comentarii (191)Adaugă comentariu

addy  •  23 aprilie 2018, 10:00

asa se castiga alegerile peste tot in lume. e adevarat, de obicei nu candidatul face treaba asta, ci seful de campanie, sau firma care e in spate. asta e si explicatia diferentei de voturi uriase : Burleanu = profesionist, Generatia de aur = amatori.

Florin  •  23 aprilie 2018, 10:01

,, LIMITA ILEGALITATII " ???!!! Adica este la limita ilegalitatii sa dai plicuri la cei care voteaza ? Adica incercati sa spuneti ca precis totul a fost legal ? Ca intamplator cu o zi inainte, casa de pariuri Fortuna, care are legaturi cu FRF a blocat pariurile pe subiectul alegeri... Nu incercati sa-l spalati pe Burleanu, o sa aveti nevoie de tone de clor...

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 10:02

FLORIN: citi, va rugam, articolul. Nu noi sopunem ca a fost "la limita legalitatii", ci Razvan Burleanu. Noi nu dam verdicte, va oferim informatiile, punindu-le, desigur, in context ca sa intelegeti despre ce e vorba in inregistrari.

Sadrainbow  •  23 aprilie 2018, 10:03

Catalin, ceva nu e chiar in regula in felul in care se prezinta faptele. In primul rand, din "'episodul 2" rezulta ca federalii stiau deja cate voturi vor obtine (chiar si de la liga1) si doar se asigurau ca nu va interveni ceva neprevazut. E si o lipsa de fair play acolo, dar ceea ce au facut ziarele si televiziunile in ultimele saptamani a fost fair play? La Radu Naum in emisiune: Lupescu spune ca Burleanu a facut nu stiu ce Generatiei de Aur, lui Hagi, Popescu - moment in care Naum intreaba "ce i a facut lui Hagi?'' iar Lupescu schimba imediat si duce discutia la Prodan fara sa mai raspunda la intrebare. In timpul alegerilor, l am auzit pe Marius Stan spunand ca reprezentatii cluburilor sustinute de la bugetele locale, au fost chemati si li s a indicat cu cine sa voteze - Marius Stan nu a spus si numele candidatului dar nici nu e greu de ghicit. Santajul lui Balaj la adresa votantilor din AJF ul pe care l conduce a fost fair play? Povestea cu Generatia de Aur deja e rasuflata - ei au facut istorie pe teren, dar sa ajungem sa spunem ca doar ei merita, e cam mult...Belo a fost parte din acea generatie? Nu i am vazut foarte vocali pe Hagi, Dan Petrescu, Stelea, Balint, Lacatus... doar Prunea si cam atat. Gabi Balint a declarat ca sunt multe lucruri despre care nu stim la esaloanele inferioare si la cluburile de copii...faptul ca sunt ajutati de federatie e ceva anormal? Deci, cine a incercat sa manipuleze cinic?

Mihai  •  23 aprilie 2018, 10:13

intr-o tara normala s-ar anula alegerile si burleanu ar fi arestat, insa noi traim in securistan, iar tolontan face "dezvaluiri" dupa ce l-a sustinut cat a putut pe nulitatea aia de burleanu.

Z  •  23 aprilie 2018, 10:14

Era si Vochin cumva printre cei 14? Chiar sper ca nu si ca mai are coloana vertebrala...

blat blater  •  23 aprilie 2018, 10:15

aranjamentele facute de gashka lui burlanu sunt de 10 ori mai penale decat cele pt care a fost condamnat "penalu" dragnea la 2 ani de puskarie - cand ii vedem si pe astia cu bratari? Cred ca traducerea aranjamentelor trebuie trimisa la FIFA si UEFA pt analiza

gigelos  •  23 aprilie 2018, 10:16

Ce sa organizeze Tolontane ? *** ! Ce-l intereseaza pe ala de la Metaloglobus ? Fotbalul ? Ma da-o de aici

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Io  •  23 aprilie 2018, 10:20

Consider ca atata timp cat tu organizezi ceva, e normal sa organizezi cum vrei tu. In statutul federatiei nu se precizeaza ca nu ai voie sa ii pui imprastiat in sala sau sa incerci sa ii convingi sa te voteze pe tine. Pana acum, din ce ati relatat nu e niciun santaj, nicio fapta ilegala. Denota doar o extraordinara capacitate organizatorica cu o foarte mare atentie la cele mai mici detalii. S-ar putea sa ramaneti uimiti de organizarea pana la nivel de "aplaudaci", pt ca probabil nu va asteptati. Dupa cum bine stiti, toate detaliile conteaza, mai ales intr-o "lupta" de genul. Erau vreo doi presedinti de cluburi care au spus clar, "noi votam cu burleanu, ne-a dat 6 mingi. Lupescu a mai fost la federatie si nici nu ne baga in seama". Lupescu a pierdut din 3 motive. 1. Faptul ca a fost 6 ani la federatie si nu a facut nimic pt cluburile mici 2. Faptul ca s-a afisat la inceputul campaniei si de-a lungul ei alaturi de personaje cel putin discutabile: mircea sandu, kassay, prunea, dragnea, firea 3. Organizarea pe care o descoperim acum. Pentru felul in care a organizat alegerile si pentru atentia la toate detaliile merita felicitat.

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 10:21

@io: "Consider ca atata timp cat tu organizezi ceva, e normal sa organizezi cum vrei tu". Nu e asa. Organizezi conform statutului, ca nu esti stapinul organizatiei si doar, ca presedinte, servantul ei temporar. Nu spunem ca s-a incalcat statutul, deocamdata suntem in momentul in care va oferim informatiile, care sunt multe si oamenilor li se par interesante.

Cornel  •  23 aprilie 2018, 10:22

Inteleg ca ar trebui sa fie un model despre cum se descurca ,,baietii destepti''. Te uiti la fotografiile alora de la sedinta, daca ii mai iau in calcul si pe marii conducatori de la futsal si feminin, cu performantele lor cunoscute international, te ia greata si-ti dai seama ce popor de nehaliti si tradatori suntem. Nu spun ca Lupescu ar fi fost salvatorul si-ar fi schimbat in extraordinar fotbalul romanesc. Totusi sa alegi intre asa ceva si unul care are expertiza, imagine internationala si care putea aduce o sansa fotbalului clasic, ramai prost si interzis. Pe acelasi sistem maine poimaine, moasele si asistentele o sa-i inlocuiasca pe chirurgi, pe neurologi ca se poate. Iti trebuie doar o organizare buna. Vai de soarta noastra ....

Burlanul  •  23 aprilie 2018, 10:26

Sa va asigurati ca aveti niste oameni care atunci cand se scrie ceva negativ sa comenteze negativ la adresa autorului si sa se inchine la noi, iar atunci cand se scrie ceva pozitiv, a ... stati asa.. nu se poate scrie nimic pozitiv despre o federatie impotenta sa bata Albania...

DISPERARE MARE  •  23 aprilie 2018, 10:28

Disperare mare in gaska de la frf - toata gashka scrie incontinuu pe site (peste 90 % din comentarii) ca isi dezvinovateasca sefu' Dra cine se scuza SE ACUZA - speram ca cei abilitati vor intra pe fie

jijrinovschi  •  23 aprilie 2018, 10:32

purcica e moarta in cotet si voi descoperiti nimicul;pai nu e normal sa existe o strategie ,un plan pe care sa se desfasoare lupta;credeti ca lupescu nu a avut astfel de intilniri strategice?numai ca ce te faci cu un staf format din incompetenti,gen prunosu,hulit de toti conducatorii de cluburi,clovni gen raducioiu,sau doctori inchipuiti si vestejiti ca mosu pompi,ca sa nu mai vorbim de nasu sandu si ciracii lui,ungurul cassai si toti ce se viseaza generatia de aur coclit cu chilotii in vine.

Adrian  •  23 aprilie 2018, 10:32

Catalin, articolul e usor tendentios. Pare ca Burleanu are o adevarata structura mafiota. Dar din inregistrari mi se pare mai degraba ca omul face o treaba de clasa a 3-a: aplaudati cand vorbesc eu,huiduiti cand vorbesc ceilalti. Nu am auzit promisiuni de bani sau alte favoruri. DAAAAAR, cand il vad pe Lupescu mana in mana cu Firea si Dragnea, mi se pare o ingerinta nepermisa a politicului. Pana la urma cu Lupescu la UEFA 6 ani, nu am avut niciun avantaj major. Ce vrei sa demostrezi de fapt? Abuz de putere? Manipulare? Hai cu argumentele, caci inregistrarea nu ma face decat sa il respect pe Burleanu ca a stiut sa se organizeze fara ajutor de la politicieni.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  23 aprilie 2018, 10:38

@Sandrainbow, singurii care l-au sustinut pe Lupescu din generatia de "aur" au fost Prunea si... Pompiliu Popescu, insa medicul a tacut demult, la indemnele primite de la Hagi si Popescu. Popescu Gheorghe nici nu si-a putut ascunde satisfactia din voce dupa infrangerea lui Lupescu. Probabil omul inca e fiert ca Lupescu l-a tradat. Si pe buna dreptate, din punctul lui de vedere. Daca nu-l trada Lupescu atunci, Popescu ajungea presedinte, nu mai ajungea sa intre in puscarie dupa patru ani, tatal nu-i mai murea (a zis ca i-a murit de inima rea ca l-a vazut la inchisoare), afacerile ii infloreau, nu erau toate pe butuci, falimentate sau in insolventa, iar saracul Didi inca era printre noi, ca nu mai avea cine sa-l dea afara de la FRF si sa faca infarct din cauza asta. Pe langa asta, nu stiu daca-ti mai amintesti, dar la lansarea candidaturii lui Popescu Gheorghe, chiar la ambele, a fost mereu insotit de emblemele generatiei de "aur", intre care presa il pune si pe el: Hagi, Petrescu. Stelea mereu cu ei. Singurul om de care ne poate parea rau dintre cei care l-au sustinut pe Lupescu e Cristi Chivu. Atat.

fotbal  •  23 aprilie 2018, 10:38

simt un glaucom cu unghi inchis cand ma uit la poza aia. de ce sunt aia din foto atat de albastri cu trimiteri spre mov? stii ca albastru favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de încetinire a ritmului activitatii; in exces, conduce la depresie.😵 violet: efect stimulator, nelinistitor si descurajator; da senzatia de gravitate. semnul este de tristete, melancolie, penitenta. pai ce facem aici? ne jucam de a creierii oamenilor? ala chiar a vrut sa castige alegerile, adik a muncit, bravo lui! m ai lucrat din culoare, eu l as fi facut rosu competitiv⚽

Ion1965  •  23 aprilie 2018, 10:41

Tolotane vad ca ai idei in fuctie de cum bate vantul.*** ....! Iar 10 ani sa mai asteptam o calificare ! Sa participam la fotbal feminin ca si asa acum cativa ani Franta i-a nenorocit la scor pe fete.Sper sa nu pateasca si baieti la fel !!Sper sa va vina mintea la cap dar nu stiu cand *** !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  23 aprilie 2018, 10:43

Tolontane , prin marea inregistrare pe care o aratati voi acum , marea investigatie , incercati sa ve recuperati cititorii , cu adevarat pasionati de fotbal , pierduti prin mizeria pe care ati facut-o inainte de alegeri . Eu cred ca va agitati de pomana , sunteti sortiti pieirii . Cel mai grav e ca ati pierdut respectul nostru , sunteti demni de dispret .

romeo  •  23 aprilie 2018, 10:46

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  23 aprilie 2018, 10:48

Sincer, Cataline, nu-i asa ca suferiti enorm ca n-au iesit oamenii clanului Becali?Trebuie sa fie trist pentru voi ca prietenii vostri de pahar au pierdut. Nu ca Burleanu si ai sai ar fi niste sfinti (ii consider incompetenti jalnici) dar daca ar fi castigat Lupescu revenea adevarata mafie, toti asa-zisii oameni de fotbal care au parazitat fotbalul 25 de ani din ultimii 30.

Marius  •  23 aprilie 2018, 10:48

Cataline, lacheule fariseu, cat de debordant erai in seara dinaintea alegerilor, ce apasat erai de faptul ca, citez eintr un fost ziarist "Politicul il va pune pe Lupescu la FRF, ce mizerie!" .... acum, daca reactia ta e sincera, ma indoiesc totusi, culegi ce ai semanat. Am impresia ca esti atat de debusolat incat nici tu nu mai stii ce vrei! Una peste alta, te ai umplut de penibilitate inainte si dupa 18 aprilie, pt mine, si multi altii, tu esti un fost ziarist, actualmente FARISEU!

fotbal  •  23 aprilie 2018, 10:55

Aaahh! Am uitat esentialul, ca de obicei :))) bravo voua pt inregistrari! Sunteti scule de jurnalisti! Asta e spectacolul realitatii

Bogdan  •  23 aprilie 2018, 10:57

Bravo lui, *** PSD.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dodo  •  23 aprilie 2018, 10:58

Asa cum spui si tu, sa stai la cafele nu e de ajuns sa castigi. Ceea ce vedeam noi pe la TV nu era pararea tuturor. Burleanu a stiut unde sa isi joace cartea, el practic a inceput campania asta, imediat dupa ce a castigat prima oara alegerile. De asta cred ca nici Lupescu nu merita sa castige, sa crezi ca doar fiindca vii de la UEFA si ai o istorie impresionanta ca fotbalist in spate, te pune automat si presedinte e o gandire de om mic, ce e drept, nici UEFA nu e vreun exemplu de coloana vetebrala. Asta este, nu imi place Burleanu, pot sa zic chiar ca nu-l suport. Si nu cred ca va face mai nimic nici in acesti 4 ani. Decat sa isi umple buzunarele de contracte supraevaluate si deconturi si diurne din deplasari. Cei care au votat merita ce au votat, si asta isi doresc. 6 mingi la Liga 3 si doua porti la juniori. Nu isi doresc echipa nationala puternica, sa creasca juniori, din contra, e mai usor sa iti bati joc de niste jucatori, sa programezi meciuri vinerea la L3 ca sa fie meciul la pariuri.....numai zic de L2 (Braila, e campioanã)

Gicu  •  23 aprilie 2018, 10:59

Jos palaria domnule Catalin! Respect pentru jurnalistii GSP! Ionut Lupescu ar trebui sa-si ceara scuze si sa va multumeasca.

Ionnis  •  23 aprilie 2018, 11:02

Gigelos e postacul lui burleanul. E pe statul lui de plata cu norma intreaga

Andrei F  •  23 aprilie 2018, 11:02

In primul rand aveti o grava greseala de continut!!!In epiodul 2 ne spuneti ca la Liga 2 erau in paranteze doua cluburi:Chindia si Metaloglobus!!!!Ce te faci ca printre membrii care au fost la sedinta cu Burleanu este mentionat chiar reprezentantul Metaloglobus!!!! ----Ramane intrebarea unde au disparut meritele glorioase elogiate de Tolontan dupa castigarea a inca unui mandat a lui Burleanu?Cum poate exista o astfel de contradictie dupa ce GSP ne vorbise pe larg de o seama de probleme ale lui Burleanu cu centrele de excelenta,cu premieri discretionare,cu excursii organizate pentru membrii votanti,cu agape pe la Rin,cu fosti membrii ai serviciilor cooptati la FRF-Stucan tocmai ne-a spus de unul...Pai aceste lucruri dezvaluite de GSP ne descriau un Burleanu care nu are de ce sa te mire marile dezvaluiri de acum?,,Scoala,, facuta la Palatul Cotroceni se vede cel mai bine acum -----Ni se spune de probleme la limita legii!!!Asa o fi?Pai cum ar fi daca Presedintele tarii sau Presedintele Camerei Deputatilor isi folosesc puterea si aparatul administrativ pe care-l conduc in scop personal pentru a fi alesi?In tarisoara asta nu s-a retinut pentru foloase indirecte constand in capital de imagine sau chiar aplauze???Sa manipulezi alegerile nu ne aminteste de condamnarea Raului,,national?Sa dai din banii unei institutii cadouri votantilor nu este infierat la toate alegerile?Nu este un domn din Dambovita arestat pentru cadouri in pui de Crevedia dati alegatorilor?Sa manipulezi votanti ca nu au de ce sa mai voteze e democratic????-----Sau dreptatea o sa se ceara dupa un serial Elodia?Cum tot GSP ne vorbea ca retinerea lui Popescu ar fi fost legata de alegerea la primul mandat al lui Burleanu sa intelegem ca Burleanu este in tabara buna?----Si ma faceti sa rad cand amintiti ca politicienii doar au spus baliverne si nu au intervenit in alegerile FRF.Pai daca interveneau era cam penal si contravenea si Regulamentului FIFA...Sunt sigur ca stiati asta dar ce bine este sa punctezi in fata unor politicieni ...!!!!

gugustiuci  •  23 aprilie 2018, 11:05

Vai, cit de interesant ar fi cine l-a indrumat si l-a consiliat pe d-l cistigator. Poate gasim vreo firma de traininguri cu floricele si curcubee. Vai de sportul nostru...

gigelos  •  23 aprilie 2018, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fotbal  •  23 aprilie 2018, 11:11

da, bine ma ca esti tu istet :-)

nic  •  23 aprilie 2018, 11:11

CATALIN cred ca materialul de care dispuneti ,cu privire la alegerile de la FRF , ar trebui trimis ,spre anchetare la DNA .

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 11:12

@nic: noi publicam, asa am procedat intotdeauna, scriem pentru dvs, nu pentru procurori. Tara aceasta se va face bine daca fiecare isi face treba lui si-si respecta profesia. A noastra presupune sa publicam ceea ce reusim sa verificam si sa apreciem drept relevant pt dvs.

skywriter  •  23 aprilie 2018, 11:13

@Catalin: Si in sport, ca si in subiectele despre politica incerc sa privesc lucrurile detasat si cat mai obiectiv (evident devin subiectiv cand vine vorba de echipa favorita, dar asta e alta discutie). Am citit primele 3 episoade si as avea cateva remarci de facut. 1) Nicio campanie electorala (in niciun domeniu) nu este fair-play. Asta e pentru naivi. Fiecare candidat incearca sa exploateze la maxim slabiciunile celuilalt si sa isi creeze un avantaj. 2) Nu m-a surprins absolut nimic din ce ati evocat deocamdata in primele 3 episoade. Aveati vreo indoiala ca asa se intampla intr-o campanie electorala? Daca tot aveti "insideri" peste tot, cautati niste stenograme si in tabara cealalta, macar sa ne distram pana la capat. Sa-l auzim si pe domnul Prunea cu cat fair-play pregateste campania anti-Burleanu. :) 3) Da, chiar este de retinut organizarea Burleanu vs palavrele taberei Lupescu. Deci eu unul sunt putin bulversat cum un om care a lucrat atata timp in FRF nu cunoaste modul in care se aduna voturile, si in loc sa actioneze la sursa, prin discutii directe si concrete cu membrii votanti, alege calea mass-media (ziare, site-uri, televiziuni) pentru a-si face campanie, de parca ar fi alegeri prezidentiale si ar incerca sa ne convinga pe noi sa il votam. Daca il incalzeste cu ceva, da, pe majoritatea dintre noi, suporteri ai fotbalului, ne-a convins! Daca votam noi, el era noul presdinte FRF. Dar pentru campania asta, i-as transmite (ca tot circula o vorba "celebra" prin paginile media): "Domnu' Lupescu, ai gresit destinatarul, baiatul meu!"

eljiji  •  23 aprilie 2018, 11:14

Inregistrarea asta chiar ca e super...acum sa vezi paranoia la FRF... eu il banuiesc pe Bodescu. :D :D

Io  •  23 aprilie 2018, 11:16

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 10:21 @io: „Consider ca atata timp cat tu organizezi ceva, e normal sa organizezi cum vrei tu”. Nu e asa. Organizezi conform statutului, ca nu esti stapinul organizatiei si doar, ca presedinte, servantul ei temporar. Nu spunem ca s-a incalcat statutul, deocamdata suntem in momentul in care va oferim informatiile, care sunt multe si oamenilor li se par interesante. Pai si daca nu s-a incalcat statutul, consider ca acest articol precum si restul care urmeaza, sunt pentru a scoate in evidenta calitatea organizatorica a lui Burleanu. Nu s-a incalcat statutul?? Discutia e inutila :)

Lucian  •  23 aprilie 2018, 11:26

Magistral. Repet ce am mai zis și în altă parte: nu înțeleg de ce băiatul ăsta pierde vremea la FRF. Locul lui ar fi în politica mare, are tot ce îi trebuie.

RB  •  23 aprilie 2018, 11:32

Mă bucur să văd un președinte bine intenționat, profesionist și loial fotbalului românesc. Cu ocazia asta cred că s-a convins și Lupescu că o nucă tare e chiar o nucă tare, s-a lămurit și Gică Popescu că scorul lui împotriva Nașului a fost unul bun și sper să se lămurească și Prunea că decât să tot sară la capul președintelui Burleanu, mai bine sărea la capul lui Keneth Andersson. Așa lua și generația asta de *** măcar un bronz... acolo. :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ManX  •  23 aprilie 2018, 11:34

Burleanu a dovedit ca este un bun manager si nu lasa nimic la voia întâmplarii si este minutios, atent la fiecare detaliu. In ce lume traim domnilor? Cine face altfel în ziua de azi sa câstige sau sa pastreze o functie? Nu vad ce a gresit, desi a profitat de pozitia sa, într-o anumita masura. Nu a santajat pe nimeni. Eu îmi pun întrebarea cine este si în ce scop a fost strecurata cârtita la ei în echipa, cu ce scop si daca informatiile sale au folosit la ceva.Se pare ca nu.Folosesc doar acum, publicate-n ziar si aflam o parte din felul în care s-a dus campania. Minora. Este can-can faptul ca în sala erau împrastiati nasu', finu' mirele , mireasa si petitorii. Cu ce a influentat asta votul? Curios as fi de o înregistrare din tabara adversa. Chiar si fara Prunea. Acum sta sita agatat în camara, nu-l sterilizeaza nici apa-n clocot când se strecoara spaghetele. Amuzant este faptul, pentru mine, ca toata lume-l ataca pe Burleanu ca este securist. Pai Lupescu ce este??? Andone, Prunea, tot Dinamo, Mircea Lucescu, Dinu....PSD, poate este un partid ecologic. Securistii sunt ei. Poate erau ceva microfoane ramase ascunse-n priza de pe vremea lui Postelnicu.Sper sa nu mai dureze mult si sa plece acasa toate bocitoarele si sa schimbam subiectul.Clar ca este bine sa stim ce s-a întâmplat dar devine mai penibil subiectul dupa alegeri fata de cum era înainte de alegeri. Cât despre Lupescu, cu doua luni de campanie nu prindea post nici de director la carmangerie. Mor câinii de foame cu el sau fara el. S-a facut de rusine si-n tara si la UEFA. Râde amar si Ferguson...

Tulceanul  •  23 aprilie 2018, 11:36

Desi nu e de laudat Burleanu - cu organizarea asta imi aminteste de Mircea Sandu - a avut totusi o strategie pentru victorie ( buna , rea , de condamnat sau de aplaudat ) . Lupescu s-a bazat prea mult pe generatia de aur , pe trecut , pe vorbe si pe subestimarea adversarului . Prea multe pase de-a latul , cum am citit intr-un editorial al d-lui Geambasu . Cand vii cu Prunea si nu te dezici clar de Sandu m-ai pierdut si pe mine , ca simplu observator , din multimea de simpatizanti . Intr-un sondaj al gsp.ro cititorii ii dadeau 15% sanse lui Burleanu , semn ca ne-a dus si pe noi ( i-am dat votul meu ) . Ce nu inteleg baietii din generatia de aur este ca timpul nu iarta pe nimeni . Ei au vorbit pe teren , cu mingea . Si au fost foarte buni . Insa asta nu face din tine un bun manager sau un bun orator . Cu exceptii , un bun antrenor .

dan65  •  23 aprilie 2018, 11:36

pentru cei ce nu au inteles,articolul asta este pentru noi,publicul,ca votantii si daca-l ascultau de noua ori tot asa votau.acum pe bune il acuzati te Tolontan ca este impotriva lui Burleanu ,cand cu exceptia celor de la DIGI care sunt pe acelasi stat de plata cu presedintele FRF ,a fost singurul care s-a opus tavalugului din presa scrisa si audiovizual care ridica ode lui Lupescu.

Mircea  •  23 aprilie 2018, 11:39

@Tolo: nu am spus ca nu inteleg de ce sapati dupa informatii. Am spus ca nu inteleg de ce nu va acceptati infrangerea... Am mai spus ca se cauta explicatiile infrangerii in directii gresite si ca nici unul din tabara lui Lupescu ( inclusiv tu si gazeta ) nu doriti sa luati in considerare ca cea mai plauzibila explicatie este si cea mai simpla: Lupescu si nici unul din genaratia asta veche nu este capabil pt functia de manager general al frf. ! Ceea ce nu intelegi: oamenii nu contesta valoarea avuta ca fotbalisti ( vorbesc de generatia asta de aur ) si ceea ce au facut atunci pt fotbalul romanesc. Oamenii contesta aroganta de genul: "noi reprezentam valorile fotbalului romanesc, noi trebuie sa ne aflam la carma federatiei". Imi vine sa rad: arogantele si jignirile au inceput aici pe gsp.ro: "habarnist", "om de nimic", "escroc"...Cam astia sunt termenii pe care voi ( in frunte cu Ioanitoaia ) i-ati ales. Una este sa critici si alta este sa jignesti in permanenta si sa faci lobby numai unei parti. Burleanu este un control freak si foarte bine ca este asa ! Aveti nevoie de astfel de oameni.

Mircea  •  23 aprilie 2018, 11:43

Ahh, si inca ceva: Burleanu, mobilizand atata lume de partea lui inseamna ca este un LEADER bun ! Un leader modern. Intelegi ce inseamna asta ?

stelian  •  23 aprilie 2018, 11:43

se pare ca burleanu a fost un administrator mai bun in tot....a stiut sa gestioneze mai bine momentele....memoria alegatorilor a fost cea care a decis....lupescu 6 ani secretar general.....burleanu 4 ani presedinte frf.....si lumea a hotarat ca a fost mai bine cu burleanu....ce e dureros e faptul ca la nivelul alegatorilor exista o mumificare a acestora....sunt nemuritori....sunt vesnici....asa e peste tot un grup limitativ care a inchistat romania....si macar de erau luminati...sunt doar pusi pe capatuiala prin distrugere ....nu stiu sa aduca plus valoare...

Andrei F  •  23 aprilie 2018, 11:51

@Io • 23 aprilie 2018, 11:16 Treaba este ca FRF nu trebuie sa respecte doar Statutul propriu ci si legile tarii!Doar nu ne imaginam ca tot codul penal are corespondent in Statutul FRF!De fapt Burleanu pe tema peturbarii semnalului la telefon spune ca este ilegal.Burleanu se referea la legile statului...Altfel...crezi ca in Statutul PSD sau PNL sunt interzise pomenile electorale sau acestea sunt interzise intr-o lege a finantarii partidelor politice?Sa incerci sa determini un alegator sa nu se prezinte la alegeri este infractiune?

Nedumeritu  •  23 aprilie 2018, 11:54

Statul paralel in actiune. Sigur, nu o sa recunoasteti in veci, ca vorba aia...***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tehnicu…  •  23 aprilie 2018, 12:00

...excrocheria si replicile le-a invatat cand slugarea la Cotroceni...maine, poimaine vom auzi si despre acest individ ca se afla prin Costa Rica:))

Cătălin Tolontan  •  23 aprilie 2018, 12:02

@Adrian: va respect opinia chiar daca nu sunt de acord cu ea. Dupa cum lesne puteti vedea, dvs considerati ca articolul e inclinat impotriva lui Burleanu, alti cititori considera ca e prea bland cu Burleanu. De fapt, asta am intentionat, nu e nicicum. Am ascultat, impreuna cu colegii mei care au facut rost de ele, inregistrarile si mi-am exprimat o opinie. In principal insa, ramin inregistrarile, ele se bucura de spatiul cel mai mare ca ele sunt ceea ce va oferim.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  23 aprilie 2018, 12:06

Pana acum aveti sase bucati (episoade) a cate un minut in care efectiv se stabilesc detalii organizatorice (oricine le face, indiferent de importanta alegerilor) si in care burleanu le spune ca nu se va incalca legea. *** ***? Publicati odata inregistrarea, ziaristilor. Ati reusit sa faceti sase episoade despre nimic. Hai, stiu ca sunt si lucrurile "interpretabile" pe inregistrare. Vrem sa le auzim, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sadrainbow  •  23 aprilie 2018, 12:12

@Dr. Dan Patru Tudosie, de Chivu mi a trecut parerea de rau in momentul declaratiilor de dupa alegeri. Atunci Chivu a declarat ca nu vede de ce s ar mai intoarce in fotbalul romanesc...pai la federatie de ce venea? Nu sunt sigur, dar au existat niste zvonuri cum ca dupa ce s a retras, Chivu a fost invitat sa vina la federatie si sa se implice...dar ar fi refuzat.

Comentează