Stenograme: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

Înregistrările arată că politicienii s-au folosit de alegeri doar ca să se pozeze cu Lupescu, fără să-l sprijine hotărât

marți, 24 aprilie 2018, 7:02

 

”M-a ajutat politicul, în ce sens m-a ajutat, mi-a spus că nu se implică”, spune Mihai Dăscălescu la ședința secretă a realegerii lui Burleanu.

Dăscălescu este președinte la Unirea Alba Iulia, una dintre echipele cu nume, ajunse în lupta crâncenă a celei de-a treia divizii.

Președintele Unirii este unul dintre reprezentanții Ligii a 3-a în Comitetul Executiv.

Burleanu îl ascultă cu atenție pe Dăscălescu.

Discuția lor are loc luni, 16 aprilie, chiar în ziua în care Liviu Dragnea își declarase susținerea pentru Lupescu, într-un interviu acordat cititorilor Gazetei.

Și atunci, cum nu se implică politicul?

PSD și PNL și-au unit amatorismul în marele eșec al lui Lupescu

Orele de înregistrare aflate în posesia ziarului sunt dovada că Lupescu a luat plasă.

Omul de la UEFA discutase de două luni cu președintele Camerei Deputaților.

14 oameni din conducerea FRF și a Comitetului Executiv au participat la ședința în care s-a făcut ultima socoteală a voturilor

Susținerea politică a fost condiția întoarcerii ”Neamțului”  în țară.

Teoretic, și-a asigurat-o.

Nu doar de la social democrați, căci asta reiese din conversații: PSD și PNL, Puterea și Opoziția, au garantat împreună alegerea lui Lupescu.

La un moment dat, Nini Săpunaru sună la unul dintre cluburi și le spune celor de acolo că Ludovic Orban le cere să-l susțină pe „Kaiser”.

Practic însă, politicienii nu au fost serioși.

Nu s-au străduit, nu au vorbit personal cu nimeni, doar au făcut o poză cu marele jucător și s-au gândit ”las că merge și așa, sigur iese Lupescu președinte!”.

În schimb, oamenii lui Burleanu nu doar că au anihiliat influențele politice, dar le-au folosit local în interesul lor.

Plus că, acolo unde echipele au în spate companii, au vorbit direct la sponsori. ”Pentru Petrolul am discutat cu Mădălin de la Veolia”, spune, sigur pe el, Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

E vorba de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România.

Politicienii au pierdut la firul ierbii

Indicațiile lui Dragnea și ale lui Obran sunt luate la preț de matineu de electorii din fotbal.

Președinții cluburilor mici își asigură, pe plan local, libertatea votului.

La fiecare om pe care l-au pierdut, care s-a răsucit către Lupescu, în înregistrări se aude întrebarea lui Burleanu: ”De ce? Știm cine a intervenit acolo?”.

Președintele e prudent și verifică dacă se poate teme de un val de trădări motivate politic.

168 din 189 de voturi pe care mizau au reușit să ia la alegerile care au urmat la două zile după această ședință

Dar valul nu se naște, pentru că semnalele de la PSD și PNL sunt disparate și neconvingătoare chiar și pentru cei care fac pe emisarii șefilor politici de la centru.

Județ după județ, se confirmă că politicul doar ”s-a dat mare”, a mimat susținerea lui Lupescu, însă fără consecvență și fără un interes real.

Și cei 14 adunați la Casa Fotbalului râd la propriu de eforturile inutile ale rivalilor.

Îi blochează pe politicieni aproape fără efort.

”Centrul” se dovedește amator și pierde lupta din teritoriu, de la firul ierbii.

Mai bine organizați decât ”Moustache”

Replica supremei umilințe a politicului îi aparține lui Gabi Bodescu.

Fost fotbalist în Divizia C, Bodescu are funcția de secretar general adjunct al lui Burleanu și de voce colorată a discuțiilor.

El consideră că presa le este ostilă și că, de pildă, interviul cu Liviu Dragnea a fost deformat.

Bodescu: Exact ce s-a întâmplat și cu celebrul interviu al lu’ sclavetele ăsta de Crăițoiu cu ”Moustache”.

Ceilalți: Aaaa. ”Moustache”!

Crăițoiu este Andrei Crăițoiu, jurnalistul gsp care a reușit să obțină interviul cu Liviu Dragnea.

Iar personajul ”Moustache” nu mai are nevoie de nicio clarificare.

Corul antic îngână ”Moustache”, se aud chicoteli pe fundal și cei 14 șefi ai fotbalului se distrează.

Și au de ce.

Pentru că au fost mai bine organizați decât ”Moustache”.

”Pe cine p*** mă-sii, dom’le, că lumea nu are niciun ban!”

La un moment dat, unul dintre participanți povestește discuția cu un șef de club, Constantin Buhac de la Viitorul Domnești, Liga a 3-a.

Primarul Ghiță, de la PNL, care primise pe circuit îndemnul pentru Lupescu, îl caută pe președintele echipei și-i spune: ”Vezi pe cine votezi!”.

La care Buhac îi răspunde primarului: ”Pe cine p*** mă-sii, dom’le, că lumea nu are niciun ban!”.

Lumea nu are niciun ban și voi vă ocupați de fotbal?

Domneștiul a votat cu Burleanu.

Cam așa s-au tranșat alegerile FRF.

 

Toate episoadele înregistrărilor de la ședința secretă a FRF sunt AICI!

Comentarii (103)Adaugă comentariu

Mrnb  •  24 aprilie 2018, 7:22

Ceasul al 14-lea! Felicitări Tolontan pentru publicarea înregistrărilor. Mare păcat pentru campania anti Lupescu făcută de tine în special în ultimele zile de dinaintea alegerilor. Acum cred ca stii cat de mult ai greșit! Poate nu ar fi rău să oferi o scuza publică către Lupescu, Lucescu&Co dar mai ales către microbiști. S-a ratat o șansă importantă pentru dezvoltare dar sunt convins ca pe viitor vor exista numeroase articole despre Trädătorii Lupescu și Lucescu care pentru bani nu vor sa mai vină acasă!

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2018, 7:23

@Mrnb: in media nu a fost nici o campanie anti Lupescu, a fost, in special pe televiziuni, o campanie sincronizata pro Lupescu. Nu rasuciti realitatea ca nu tine :-)

Pinghinson  •  24 aprilie 2018, 7:24

Cui ii mai trebuia un dosar de trafic de influență?

Fane  •  24 aprilie 2018, 7:25

Cine să vă mai înțeleagă? Lupescu striga sus și tare că nu are nici cea mai mică legătură cu politicul, dar ar fi vrut să fie susținut să câștige. La fel o parte a presei se făcea că e "oripilată" de amestecul politicului, iar acum e revoltată că nu a fost susținut de politic Kaizer- fleisch -ul. Vorba unui șmecher :"Simpaticilor ce sunteti".

Cristi  •  24 aprilie 2018, 7:28

Deci unii au dat telefoane pentru a fi votat un candidat, altii au făcut o ședință în care și-au pus planul de realegere la cale. Unii au influențat politic votul, altii au vrut să se asigure că votul nu poate fi fraudat... Prin stenogramele astea nu ați făcut altceva decât să îl puneți pe cai mari pe Burleanu și să-l discreditați pe Lupescu ( care a avut o campanie ffff slabă cu multe lipsuri și necunoscute)

gigelos  •  24 aprilie 2018, 7:34

Cataline , chestiile astea iti erau spuse pe bloguri , de foarte multi ,dar voi ati dat-o cu politica ,Dragnea in sus , Dragnea in jos . Tu nu stiai chestiile astea ? daca le stiai si ai procedat cum ai procedat inseamna ca .... , daca nu ai inteles inseamna ca esti un ziarist mediocru . Degeaba facesti pe domnisoarele astazi , nu convingeti , puteti sa veniti si cu cearceaful patat , nu merge , nu mai esti Tolo esti Tolontan

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2018, 7:35

@gigelos: intotdeauna m-am intrebat cum e sa te scoli de dimineata cu o superioritate morala precum cea pe care o afisezi aproape de fiecare data in comentarii:-) Ca stiai, ca ne-ai zis :-) Nu, nu stia nimeni. In afara de tine, evident. Nu stiau nici Dragnea ca semnalele din teritoriu nu sunt suficiente, nu stia nici Lupescu, ca n-ar fi declarat cu o zi inainte ca va cistiga cu 60% din voturi, desi a pierdut cu 66%. Ca sunt un ziarist mediocru, asta e incontestabil, nici n-am sustinut altceva. Dar nu eu sunt miza aici, ci faptul ca, citind informatiile, oamenii capata mai multa informatie sau mai multa incredere ca ei stiau, de fapt, totul, dinainte.

Dobrici  •  24 aprilie 2018, 7:49

Greu de comentat. Nu se vad ilegalitati sau aspecte surprinzatoare pentru natia romana! Burleanu et co au luat masuri pentru asi asigura victoria. Au dovedit tact si inteligenta, pentru ca au reusit. raman totusi 2 chestii pentru viitor, este vorba de atitudini: - ce va face echipa FRF cu acele cluburi care au fost net proLupescu( gen Otelul Galati)? Va intelege Burleanu ca a fost vorba de o alegere idei si nu de motive personale? Sau vor urma represalii? - ca va face politicul? de ce nu faceti o analiza, sa vedem cate din cluburile care au participat la AG sunt dependente de finantarile de la bugetul local? Adica, de lumea politica...Sunt oare posibile represalii si aici? vom vedea la vara..

gigelos  •  24 aprilie 2018, 7:50

@Tolontan - nu in media in general , vorbim de GSP

Ionel  •  24 aprilie 2018, 7:53

Poate ne explicati de ce ati facut interviul cu Dragnea exact inainte de alegeri Vi se parea ca fuseserati prea echidistanti pana atunci?

Luca  •  24 aprilie 2018, 7:57

Un sponsor (Veolia Romania) chiar s-a implicat in alegerile FRF ? Ca nu e clar ... Daca e asa ,inseamna ca sponsorii fotbalului romanesc au influenta foarte mare ! Oare ce le-a spus ?! Votati cum vreau eu , sau taiem sponsorizarea ??? Sefii Veolia ar trebuie sa lamureasca lucrurile .

gigelos  •  24 aprilie 2018, 7:59

@Tolontan - cauta in postari pe blog , daca nu mai tii minte , foarte simplu. Sunt sigur ca il cunosti pe Dragnea , cum procedeaza , despre ce vorbim ? Te rasfeti dar atitudinea ta fata de fotbal este dubioasa in ultimul timp , dupa cum te stim din 25 de ani impreuna .... cum sa mergi cu Bodescu impotriva lui Lucescu ? ... Politic . Ce sa-ti spun . Chiar ca esti varza

Dodolino dorel  •  24 aprilie 2018, 8:01

Prefer sa scriu doar atat poporul care nu isi respecta istoria si valorile umane este condamnat sa sufere pa in maduva oaselor!! Dupa ce in tara asta nu merge nimic voi vreti sa fie lapte si miere la fotbal (* am jucat 11 ani fotbal!! Si nu o mai fac deloc nici ca antrenor nici ca administratie!! Sportul in general in romania ii in colaps financiar)) deci concluzia: daca nu suntem responsabilii cu tara!! Cu administratia locala incat sa avem reali oameni care le pasa de alti oameni voi va asteptati sa fim acum corecti si integri!!! Imaculati cum ar spune uni!! In fotbal!! Nu va mai mintiti!! Tot in tara asta este corupt!!

Mrnb  •  24 aprilie 2018, 8:02

@tolo - pe bune, cine răsucește realitatea? Am scris foarte clar: campanie anti Lupescu a ta si a unora dintre colegii täi de la GSP în ultimele zile de dinaintea alegerilor! Nu am spus nimic de televiziuni. Era numai o observație de cititor fidel. Dar asta nu mai contează acum, stii tu vorba cu mortu' de la groapă....

gigelos  •  24 aprilie 2018, 8:04

Dragnea are nevoie de papusi in toate posturile , oameni ce depind material de el . Nici asta nu stiai . Cum il manevrezi apoi pe Chivu ? pe Lupescu ? Pe Lucescu ? oamenii astia au facut ,, primul milion '' ,si curat ... langa ei Dragnea va fi in planul secund .De ce nu vrea Gigi un ANTRENOR la Steaua ? Vrea el sa fie piua intai . Se baga Turcu in fata lui Borcea , radeam cu totii ... daca intelegi , incep sa cred ca nu

Emil  •  24 aprilie 2018, 8:06

Politicul nu se poate razbuna, sa taie finantarile de la primarie ?

lucian  •  24 aprilie 2018, 8:11

Domnilor, alegerile sunt alegeri. Cauti, pe tot parcursul lor, sustinere. Atat timp cat nu e incalcata legea, totul e cat se poate de firesc. Tu si staff-ul tau vei cauta sa te asiguri, in primul rand, ca voturile pe care contezi vor fi sigure, in al doilea rand, vei cauta sa-i atragi pe nehotarati, si, in fine, poate reusesti sa atragi si din tabara contracandidatilor. Cum poti face asta daca nu vorbind cu alegatorii, individual sau in grup ? Se pare ca exercitiul alegerilor e o palarie prea mare pentru Lupescu & co.

gigelos  •  24 aprilie 2018, 8:11

Sunt zeci de d-astea Bebe • 18 aprilie 2018, 9:36 Ca Dragnea s-a lipit si el cu speranta ca poate mai pacaleste ceva naivi tragand si el ceva din valul creat ii alta chestie. Rares Bogdan ce sa faca , sa nu-l mai sustina pe Lupescu fiindca-l sustine Dragnea, poate chiar asta a urmarit.

Sorin  •  24 aprilie 2018, 8:14

Burleanu a dovedit profesionalism , a stiut cine si de ce va vota pentru el , s-a asigurat ca nu sunt surprize. Ceilalti ,se pare , ca s-au bazat doar pe vorbele anuntate in media de sustinatori. Nu e suficient sa apari cu “Generatia de Aur” si sa ai asigurata victoria. Alegerile in orice companie, pentru ca FRF este o companie pana la urma , se castiga dupa niste calcule exacte. Sa nu uitam un aspect important, alegatorii au fost si de”partea cealalta a gardului” cu Nasu si oamenii lui, inseamna ca Burleanu a facut si ceva bun si ca lumea nu vrea inapoi in Sistemul vechi. Nu demonstreaza nimic aceste stenograme, doar frustrarea unora care sunt de parere ca aparitia la tv si sustinerea Media sunt suficiente. Este Management de lectia intai ce a facut Burleanu, nu e nimic SF. Cu toata stima , nu ne putem astepta la Lucescu, Hagi, Prunea , etc sa inteleaga lucrurile astea. Dummeavoastra le intelegeti, doar ca inca atarna acel “respect”pentru ei, din pacate. Poate o sa va eleiberati intr-o zi de aceste “lanturi”

Andrei F  •  24 aprilie 2018, 8:17

Incerc sa va inteleg si nu reusesc...Adica era bine daca Dragnea sau Orban forta cluburile care apartin de autoritatile locale sa voteze pentru unul sau altul? Cum era daca PSD tinea cu un candidat si PNL sustinea alt candidat? Cum ar fi strigat suporterii nationalei? Cei care nu le iesea candidatul trebuia sa tina cu echipa straina? Chiar nu vedem ridicolul situatiei? Si asta dupa ce la alegerile COSR ati fost cu arme si bagaje contra lui Szabo? Ati uitat cumva? In articolul cu Szabo criticati in primul rand nu implicarea in alegeri a PSD ca nici acolo nu a existat ci faptul ca fosta atleta activeaza in PSD.Deci erati contra nu datorita calitatilor lui Szabo si asta este bine de tinut minte cand ne facem ca dorim profesionisti care sa ocupe posturile...Afirm ca PSD nu s- a implicat in alegerile COSR pe baza afirmatiei dv. ca Dragnea a fost invins prima data de Burleanu.Deci la alegerile COSR,la alegerile LPF unde tot asa ati spus ca Dragnea a sustinut pe Dragoi si cum nici Szabo ,nici Dragoi nu au iesit castigatori inseamna ca va transformati in Ionel care tot pacaleste ca vine lupul----UEFA nu este contra implicarii politice la federatiilor de fotbal?Un ziarist de marimea dv.nu stie asta?---Dragnea s- a declarat rapidist...Credeti ca o sa incerce sa convinga PSD sa tina cu Rapidul? Ce politician ar fi? Ar dezbina PSD! La fel este si cu echipa nationala unde suporterii trebuie sa fie uniti----Daca politicul nu s- a implicat in alegeri cum ramane cu infrangerea,,Prima infrangere a lui Dragnea,,?Sau asta era miza dumneavoastra?

yoz7777  •  24 aprilie 2018, 8:18

Care informatii Cataline? Astea pe care le interpretati voi intr-o cheie care sa va genereze trafic? Pai voi o tot dati cu "exclusivitate" si "senzational", dar singurul lucru pe care il citesc este ca echipa lui burlan a fost profesionista si si-a facut temele! Iar daca nu ati stiut ce s-a discutat in sedinta din 16 aprilie (alegerile au fost in 18) , decat dupa alegeri, inseamna ca informatorul vostru a jucat la 2 capete sau v-a dat inregistrarea ca sa-i faceti reclama lui burlan ca este profesionist, in comparatie cu ceilalti. Mai taiati fratilor ca ceea ce prezentanti in cele enspe mii de episoade nu sunt decat interpretari personale de la o sedinta de campanie a unei echipe. Au incalcat legile statului? Au incalcat statutul ferefe? Au incalcat macar un cuvant dintr-un ROI? Daca nu, ce faceti voi este doar discutie de chibiti in Cismigiu.

gigelos  •  24 aprilie 2018, 8:20

@Tolontan - cand nu-ti convine un comentariu . il lasi in asteptare , pana moare subiectul si schimbi articolul , apoi il publici ... ce se poate spune ? ma mir

Popa marin  •  24 aprilie 2018, 8:22

Procedati la fel ca Dragnea cu justitia.Daca au castigat sa denigram votul.La altceva nu va pricepeti.

Andrei  •  24 aprilie 2018, 8:22

A se vedea filmul Miss Sloane

florin  •  24 aprilie 2018, 8:28

Dragnea și Orban au făcut oricum mai mult decât trebuia, adică l-au sprijinit, chiar și la nivel de imagine, pe Lupescu. Ar trebui să scăpăm de mentalitatea asta de stat factotum și să lăsăm un domeniu care ar trebui să fie eminamente privat să se autofinanțeze. Ok, stadioanele sunt investiții mult prea mari și trebuie făcute cu bani publici. Dar dacă politicul pune condiția "nu mai dau bani pentru stadioane, pentru că nu a ieșit Lupescu", atunci trebuie să plece acasă, la fel ca Lupescu. PS : Mă amuză la maxim sincronizarea Orban-Dragnea în culise, în cazul ăsta, cu tot radicalismul de opoziție declarat și dictat ca ordin de partid de Orban.

gigelos  •  24 aprilie 2018, 8:35

Eugen • 16 aprilie 2018, 22:39 Domnule Tolontan, eu as zice ca PSD-ul își face campanie alături de Ionuț Lupescu ! Ce părere aveți ? ai raspuns la asta ? NU

Lucas  •  24 aprilie 2018, 8:36

Foarte bine ca i-a tras clapa Dragnea si nu s-a implicat . Inseamna ca e un om care nu se baga in toate ***.Nu tot voi condamnati implicarea politicului in sport? Pai observ ca daca Dragnea se implica, cautati sa i faceti reclama negativa, daca Dragnea nu se implica, aceiasi reclama negativa . Pareti obsedati de a face reclama negativa lui Dragnea si PSD ului din nimic. Oamenii astia au fost alesi cu majoritati covârsitoare de milioane de oameni pe cand alti oameni pe care -i sustineti nu au fost alesi niciodata . Bafta !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andy  •  24 aprilie 2018, 8:41

Asta inseamna ca Burleanu este un bun organizator,ca nu a lasat la voia intamplarii voturile si ca s a asigurat ca o sa fie votat.Ludovic Orban nu cred sa aiba mari influente in teritoriu iar Dragnea daca il vroia pe Lupescu la FRF invia el vreo 2 morti,ca tot eram aproape de Paste si Lupescu era acum presedinte.Sa nu uitam ca Dinamo si Craiova au votat cu Burleanu si aceste 2 echipe sunt legate strans de Psd.

Daniel  •  24 aprilie 2018, 8:42

Poate ca e mai bine cu Burleanu. Venea Lupescu si fotbalul era furat de "generatia de aur". Mai facea Hagi o academie, se spala de pacate Popescu, venea Petrescu selectioner si restu lumii tot in mocirla juca fotbal. Asa, de bine de rau, Burleanu are calificare la turneu european, a bagat regula under 21, coruptie mai putina decat pe vremea lu' Sandu.

bogdaniulian  •  24 aprilie 2018, 8:43

"jurnalistul gsp care a reușit să obțină interviul cu Liviu Dragnea"..... mi-l ai imaginez pe jurnalist in fata word-ului alb gandidu-se "bai ce naiba mai scriu?????" si o voce interioara (sau exterioara, cine stie!!!), zice "suna-l ba pe Dragnea ca el le stie pe toate" Il suna si, mirare, intre un termen de judecata si conceperea strategiei douazeci-patruzeci de pesedizare completa a tarii, Demiurgul, care evident nu voteaza dar asa, ca suporter infocat, da niste directii. fix cu doua zile inainte de alegeri.... Cateodata am impresia ca ne credeti mai fraieri decat suntem!

Burgman  •  24 aprilie 2018, 8:48

Domnu' Catalin, imediat cum a aflat rezultatul alegerilor nea Ovi era destul de afectat, cum se mai simte, este mai bine? Transmiteti-i multa sanatate, viata merge inainte!

George  •  24 aprilie 2018, 8:53

D.le Tolontan, pana si aceste stenograme sunt tot in favoarea lui Lupescu. Pana la urma care dintre candidati a avut securitatea de partea lui si care nu? Burleanu nu ascos nici o stenograma, mai ales una care sa il avantajeze :) De unde vin aceste stenograme? Parerea mea personala este ca, candidatul Burleanu este cu 10 clase peste candidatul Lupescu. Vorbe de genul "vreau sa fac ceva pentru fotbalul romanesc" nu cred ca puteau castiga in fata unui discurs coerent care a scos in evidenta anumite aspecte obiective care au pana la urma au legatura cu managementul (bun sau rau). Din punct de vedere al discursului si integritate diferenta este foarte mare. Consider ca actualul presedinte ar trebui sustinut si ar trebui incurajata orice masura care poate schimba in bine sau aduce un plus de competitivitate in acest sport. Asa.zisa generatie de aur nu este altceva decat un rezultat al unor preselectii timpuri si care a avut un culoar favorabil sa se dezvolte. Unii au profitat de aceasta, dar nu au continuat, au muls tot. Acum avem doar jucatori umflati la televizor si in presa. Stiti si dumneavoastra ca multi din acestia nu ar avea ce cauta nici macar in liga 1.

Buiadi  •  24 aprilie 2018, 8:53

Urmăresc aceste înregistrări de când au apărut și ma tot întreb, nu prea reușesc sa înțeleg, care e obiectivul? Nu îmi place deloc de Harry Potter dar omul a fost genial...toată strategia, atenția pentru fiecare detaliu, nimic ilegal cum el însuși subliniază la un moment dat, poate imoral dar așa e in campanie când vrei sa câștigi.Nu aș urma niciodată un astfel de exemplu dar nu e o strategie noua inventata de Razvanel, in felul acesta se câștiga alegeri politice in România de zeci de ani...și el știa asta ca vine din acel mediu!

Sica  •  24 aprilie 2018, 8:53

Salutare. O simpla curiozitate : cine a facut aceste inregistrari si de ce au fost publicate dupa alegeri si nu inainte de vot ?

Paul S  •  24 aprilie 2018, 9:00

Asta nu-i deontologie, e o mizerie pe care as boteza-o tolologie. Faci exact precum loaza din schita cu castravetele. Orice-l intreba profesorul, ajungea la "o planta dicotilenodata, din familia curcubitaceelor si are 98% apa". Asa si tu, la orice prostie, ajungi la Dragnea. Unii ti-ar zice sa-ti fie rusine, dar eu te felicit ***. La hastagisti tine, nu-i problema. Dragnea penalu' cel rau!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Matei  •  24 aprilie 2018, 9:01

Cred ca popularitatea lui Burleanu creste constant in baza acestori "dezvaluiri" care arata doar ca a stiut sa-si organizeze oamenii., in conditiile in care toata lumea ii canta prohodul. Lupescu a fost doar o imagine folosita de cei care aveau interes sa anunga din nou la putere, chiar daca presa a ignorat voit faptul ca acestia lasasera un dezastru in urma lor. Cum sa-l sustii indirect pe Mircea Sandu, dupa ce ani buni l-ai criticat? Ce dezvaluiri ar fi fost oare daca Gazeta ar fi avut acces la actele contabile de pe vremea lui Mircea Sandu? Sandu actionar in firme care vindeau servicii FRF, Lupescu la fel.. De ce nu mai multa atentie lui Marcel Puscas, despre care toti spuneau ca avea un program interesant?

Pentru Tolo  •  24 aprilie 2018, 9:19

Mrnb e sarbul nebun de la Timisoara, nu v-ati saturat de Moflea/Magheru?

vasglo  •  24 aprilie 2018, 9:20

Draga Tolo, pana la urma, cum e mai bine, cu politic sau fara politic, la FRF??:-)

yanis  •  24 aprilie 2018, 9:23

Gigelos, tu esti un om penibil, cum sa spui ca Dragnea l-a vrut de fapt pe Burleanu cat timp Burleanu e omul sistemului? Burleanu e omul statului-paralel creat de Maior, doar de Basescu a fost decorat si lui i-a fost consilier prezidential. Cand clanul Basescu a facut ce a facut, americanii s-au dispensat si de betiv.

yanis  •  24 aprilie 2018, 9:24

Fac cu oricine pariu ca SRI-ul nu e curat si Burleanu asa a fost ales.

Corect  •  24 aprilie 2018, 9:24

Va imaginati in ce tara traim?! “Tactici” de genul celor utilizate de Burli&Co sunt ridicate la nivel de inteligenta, iar implicarea companiilor private este trecuta usor cu vederea. Pt ca despre implicarea politicului (in ziua de azi) nu putem spune ca a devenit carte pierzatoare. Eu vad doar ca avem toate ingredientele pt niste cercetari mai amanuntite asupra cazului...poate realizate de niste “organe abilitate ale statului”? Practicile par de departe ilegale. Scuze, revin, precizez...doar intr-o tara normala. Tolo, adevarul este ca ai dat impresia ca vrei sa echilibrezi lucrurile in ultima parte a campaniei; probabil credeai si tu ca politicul inclina nemeritat balanta in favoarea lui Lupescu. Poate senzatia de vinovatie actuala ne impinge putin spre a duce mai departe investigatiile...

bogdan  •  24 aprilie 2018, 9:25

@Tolo - am pus si ieri intrebarea. Imi mai incerc si astazi norocul. Cum au fost obtinute aceste inregistrari? Sunt ele legale? Cine se ocupa cu inregistrarea unor intalniri din FRF? Exista cumva inregistrari ale intalnirilor Lupescu-Dragnea? Sau Lupescu-Firea? Daca ar exista, ar fi ele legale? Multumesc.

Ionnis  •  24 aprilie 2018, 9:25

Gigelos postac profesionist ;)

Urod  •  24 aprilie 2018, 9:25

O adunatura de frustrați, care au pus mana pe fotbal... Niște nimeni, care n-au facut ceva vreodata pt fotbal sunt in fruntea lui.... Toate astea sunt posibile in Romania si este si normal... Tot ce exista rău, se transmite in toate sferele societății din cauza politicului... Politicul a vrut sa se lipeasca ca marca de scrisoare, de aceste alegeri... Nu i-a interesat in mod real sa faca ceva... Asta-i Romania, își murdărește valorile... Tupeul lui Burleanu, este un tupeu extrem si este foarte usor previzibil ce va urma la urmatoarele alegeri... Cine vrea sa castige peste patru ani, trebuie sa vina doar cu bani pentru ca sa-i convinga pe electori... Nu cu foarte mulți, pt ca băieții sunt destul de ieftini dar doar așa va putea castiga.... Daca-i da-i niste bani lui Trasnea de la Buzau i-a sa vezi ca Lucescu nu mai este tradator.... Felicitări pentru înregistrări... SA LE DATI ȘI PESTE PATRU ANI...SĂ NU SE UITE CINE ESTE IN FRUNTEA FEDERAȚIEI..

RB  •  24 aprilie 2018, 9:25

@yoz7777: impresia mea e că toate aceste așa-zise dezvăluiri senzaționale sunt musai pentru GSP. Se pot face ulterior o infinitate de articole din interpretări: de la o întrebare despre bruiaj a unui membru se trece la o dorinţă de a bruia a lui Burleanu (cel care a spus clar că nu e de acord, dar cine mai stă să aibă cont), de la încercările de a asigura secretul votului se trece la acuzații de manipulare a lui, de la păstrarea politicului în afară se va interpreta că Burleanu e cel care vroia politicul implicat etc. Nea Ovi & Co au acum subiecte de trunchiat pentru cel puțin 4 ani. Asta e adevărata miză a interpretărilor tendențioase a unor înregistrări dubioase, imho.

Ned  •  24 aprilie 2018, 9:28

Super ! Probabil ca acest caz se va preda la facultatile de management si psihologia organizatiilor. Ce inseamna leadership modern si cum intinde sfera de influenta. Burleanu si echipa lui a dovedit ca este vremea schimbarii.... Luati-va ramas bun de la generatia aia asa zisa de aur: respectati valoarea acelor fotbalisti ca fiind candva fotbalisti buni care au insemnat ceva la timpul respectiv dar realizati ca performantele lor din trecut nu le asigura un rol de conducere sau managerial in prezent si nici in viitor. Pt Lupescu o lectie enorma: aroganta bazata pe bule de sapun nu tine !

corleone  •  24 aprilie 2018, 9:29

https://www.tolo.ro/2018/04/18/traim-seri-fabuloase-care-mihai-gadea-si-rares-bogdan-danseaza-pe-aceeasi-muzica-pusa-de-liviu-dragnea-pentru-alegerile-favoritului-lui-la-frf/ dragnea e om politic...una spune pe sticla si alta se intampla in spatele usilor inchise! acelasi lucru il faceti si dvs dle tolontan! ati facut anti-campanie lupescu (prin asocierea cu dragnea/ orban oare o fi mai bun?) iar acuma ne dati vrajeala cu niste inregistrari pe care poate chiar burleanu vi le-a pasat (sunt ferm convins ca in realitate limbajul este muuult mai marlanos/ suburban). de asemenea, asocierea lupescu-sandu ... dar asocierile burleanului??? cine e in spatele lui de a ajuns sa conduca fotbalul romanesc??? toti faceti parte dintr-o oranduire (e prea mult spus sistem) care conduce prin manipulare (exemplu concret: Băsescu: Mafiile PNL–PSD, Iohannis a promulgat legea care a închis dosarul lui Negoiţă. Şi tu, Ralucuţa? Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a scris, joi, pe Facebook, că ”mafiile transpartinice PNL–PSD funcţionează perfect”, oferind ca exemplu legea prin care se dă amnistie fiscală dezvoltatorii imobiliari evazionişti, iniţiată de parlamentari PNL, printre care şi Raluca Turcan şi promulgată de Iohannis.) nu ca *** *** DNA nu investigheaza asa ceva? eu pot aduce de exemplu 5 tiruri de masini noi de dincolo(sa spunem mercedes) si sa le vand pe persoana fizica? SIGUR NU! asta ar trebui sa investigati dle tolontan... astea sunt mizeriile mari din tara!!! in 10 ani vom avea o nationala de 20 - 27 de ani de copiii crescuti pe banii parintilor pe la cluburile din europa, iar burleanu (sau poate un alt mort scos din joben) se va lauda cu faptul ca ii va lingusii sa joace pentru ROMANIA

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Chris  •  24 aprilie 2018, 9:30

gigelos, m-ai omorat, numai numele tau apare in comentarii. Fa-ti un blog al tau, si posteaza acolo cat vrei. Mai vrem sa citim si altceva, nu doar ineptiile tale imprastiate peste tot.

oy  •  24 aprilie 2018, 9:30

Aceste inregistrari imi intaresc ideea ca, dintre cei doi, Burleanu este mai bun sau mai potrivit pentru a fi sef la FRF. Nu imi dau seama in ce directie se indreapta, observ ca cei care scriu articolele incearca sa dea o tenta oculta dialogurilor, dar cand ascult inregistrarile parca se naruiesc toate cuvintele alea mari folosite: manipulare, la limita legalitatii, complotisti, anihilare vocala, intalnire secreta. Pare o incercare de a scuza esecul prin metoda clasica deja: "n-a fost el de vina, l-au lucrat ceilalti".

Vlad  •  24 aprilie 2018, 9:32

Faptul ca toti presedintii astia de cluburi au decis sa ignore mesajele politice este datator de sperante!!! Asa cum este si faptul ca deocamdata nu vedem nicaieri, din nicio tabere presiuni dure, santaje asupra votantilor.

Comentează