Stenograme: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

Înregistrările arată că politicienii s-au folosit de alegeri doar ca să se pozeze cu Lupescu, fără să-l sprijine hotărât

marți, 24 aprilie 2018, 7:02

 

”M-a ajutat politicul, în ce sens m-a ajutat, mi-a spus că nu se implică”, spune Mihai Dăscălescu la ședința secretă a realegerii lui Burleanu.

Dăscălescu este președinte la Unirea Alba Iulia, una dintre echipele cu nume, ajunse în lupta crâncenă a celei de-a treia divizii.

Președintele Unirii este unul dintre reprezentanții Ligii a 3-a în Comitetul Executiv.

Burleanu îl ascultă cu atenție pe Dăscălescu.

Discuția lor are loc luni, 16 aprilie, chiar în ziua în care Liviu Dragnea își declarase susținerea pentru Lupescu, într-un interviu acordat cititorilor Gazetei.

Și atunci, cum nu se implică politicul?

PSD și PNL și-au unit amatorismul în marele eșec al lui Lupescu

Orele de înregistrare aflate în posesia ziarului sunt dovada că Lupescu a luat plasă.

Omul de la UEFA discutase de două luni cu președintele Camerei Deputaților.

14 oameni din conducerea FRF și a Comitetului Executiv au participat la ședința în care s-a făcut ultima socoteală a voturilor

Susținerea politică a fost condiția întoarcerii ”Neamțului”  în țară.

Teoretic, și-a asigurat-o.

Nu doar de la social democrați, căci asta reiese din conversații: PSD și PNL, Puterea și Opoziția, au garantat împreună alegerea lui Lupescu.

La un moment dat, Nini Săpunaru sună la unul dintre cluburi și le spune celor de acolo că Ludovic Orban le cere să-l susțină pe „Kaiser”.

Practic însă, politicienii nu au fost serioși.

Nu s-au străduit, nu au vorbit personal cu nimeni, doar au făcut o poză cu marele jucător și s-au gândit ”las că merge și așa, sigur iese Lupescu președinte!”.

În schimb, oamenii lui Burleanu nu doar că au anihiliat influențele politice, dar le-au folosit local în interesul lor.

Plus că, acolo unde echipele au în spate companii, au vorbit direct la sponsori. ”Pentru Petrolul am discutat cu Mădălin de la Veolia”, spune, sigur pe el, Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

E vorba de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România.

Politicienii au pierdut la firul ierbii

Indicațiile lui Dragnea și ale lui Obran sunt luate la preț de matineu de electorii din fotbal.

Președinții cluburilor mici își asigură, pe plan local, libertatea votului.

La fiecare om pe care l-au pierdut, care s-a răsucit către Lupescu, în înregistrări se aude întrebarea lui Burleanu: ”De ce? Știm cine a intervenit acolo?”.

Președintele e prudent și verifică dacă se poate teme de un val de trădări motivate politic.

168 din 189 de voturi pe care mizau au reușit să ia la alegerile care au urmat la două zile după această ședință

Dar valul nu se naște, pentru că semnalele de la PSD și PNL sunt disparate și neconvingătoare chiar și pentru cei care fac pe emisarii șefilor politici de la centru.

Județ după județ, se confirmă că politicul doar ”s-a dat mare”, a mimat susținerea lui Lupescu, însă fără consecvență și fără un interes real.

Și cei 14 adunați la Casa Fotbalului râd la propriu de eforturile inutile ale rivalilor.

Îi blochează pe politicieni aproape fără efort.

”Centrul” se dovedește amator și pierde lupta din teritoriu, de la firul ierbii.

Mai bine organizați decât ”Moustache”

Replica supremei umilințe a politicului îi aparține lui Gabi Bodescu.

Fost fotbalist în Divizia C, Bodescu are funcția de secretar general adjunct al lui Burleanu și de voce colorată a discuțiilor.

El consideră că presa le este ostilă și că, de pildă, interviul cu Liviu Dragnea a fost deformat.

Bodescu: Exact ce s-a întâmplat și cu celebrul interviu al lu’ sclavetele ăsta de Crăițoiu cu ”Moustache”.

Ceilalți: Aaaa. ”Moustache”!

Crăițoiu este Andrei Crăițoiu, jurnalistul gsp care a reușit să obțină interviul cu Liviu Dragnea.

Iar personajul ”Moustache” nu mai are nevoie de nicio clarificare.

Corul antic îngână ”Moustache”, se aud chicoteli pe fundal și cei 14 șefi ai fotbalului se distrează.

Și au de ce.

Pentru că au fost mai bine organizați decât ”Moustache”.

”Pe cine p*** mă-sii, dom’le, că lumea nu are niciun ban!”

La un moment dat, unul dintre participanți povestește discuția cu un șef de club, Constantin Buhac de la Viitorul Domnești, Liga a 3-a.

Primarul Ghiță, de la PNL, care primise pe circuit îndemnul pentru Lupescu, îl caută pe președintele echipei și-i spune: ”Vezi pe cine votezi!”.

La care Buhac îi răspunde primarului: ”Pe cine p*** mă-sii, dom’le, că lumea nu are niciun ban!”.

Lumea nu are niciun ban și voi vă ocupați de fotbal?

Domneștiul a votat cu Burleanu.

Cam așa s-au tranșat alegerile FRF.

 

Toate episoadele înregistrărilor de la ședința secretă a FRF sunt AICI!

Comentarii (103)Adaugă comentariu

Vasile  •  24 aprilie 2018, 9:37

Pentru cei care nu inteleg rolul acestor inregistrari mie mi se pare unul foarte simplu...oamenii trebuie sa inteleaga modul in care au fost folositi de echipa lui Burleanu in aceste alergeri. De asemenea, ce viata credeti ca o sa mai aiba cei de la FRF cu Dragnea dupa ce aude ca l-au numit Mustache ? Sau cel de la Alba cu Viceprimarul de la Sebes dupa ce aude ca a fost numit *** obosit ? Daca pana acum nu s-a implicat politicul impotriva lor...tare ma tem ca dupa ce se publica toate inregistrarile o sa aiba mari batai de cap in teritoriu cei de la FRF.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  24 aprilie 2018, 9:49

@yanis - de unde ai inteles tu ca Dragnea l-a vrut pe Burleanu sau ce spui tu acolo . Cine stie ce a vrut Dragnea ? Dar ce , dadea rau sa se mai bage si el putin in seama ? Daca vroia cu adevarat sa castige Lupescu , apai castiga Lupescu , fara doar si poate ...le ce PSD e in tara . @ionnis - sunt postac profesionist , vezi sunt profesionist ,imi merit banii . @chris - E pacat sa mori pentru un amarat de fotbal . Incearca sa-ti revii Pentru mine e foarte ciudat ca intr-un spatiu unde in mod normal ar trebui sa fie iubitori de fotbal , tabara din care fac parte capitanul lui Ajax , capitanul Barcelonei , antrenorul Turciei , Romaniei , Dinamo , Rapid , capitanul lui Dinamo etc etc este pusa la colt si acceptata tabara unor Secretari UTC . Atat ! La revedere !

Cristian Pelle  •  24 aprilie 2018, 9:49

Problema mare, domnilor de la Gazeta, pe care va citesc cu drag de pe la 4 ani eee...ca nu stiti sa pierdeti. Punct. Imi e dor de echidistanta voastra de la inceputul anilor 2000...

sundance kid  •  24 aprilie 2018, 9:50

Personal nu aveam nimic cu Burleanu dar vroiam mai mult de atit ! Mai ales dupa ce am vazut asa de multi fosti fotbalisti de valoare care au reprezentat Nationala la cel mai inalt nivel alaturi de el cu tot sufletul chiar aveam sperante mari . Oricum acum am o virsta asa ca le urez generatiilor viitoare sa nu mai aibe parte ca reprezentantii futsal-ului sau fotbalului feminin sa aibe de 4 ori mai multe voturi decit reprezentantii ligii 1 ! Ma rog acum am ramas cu Mihai Stoichitza care a dovedit ca un stralucit demagog calificind toate echipele de la catogoriile respective under 21, under 19 etc..etc .

Fane  •  24 aprilie 2018, 10:23

Scene demne de Belarus. Decat ca la aia nu are cine relata. Intr-o tara sanatoasa la cap FRF era "rasa" din temelii si se incepea de la capat.

Brod  •  24 aprilie 2018, 10:29

Domnule Tolontan, de aceea se știa că va câștiga Burleanu: pleava multă și deasă de la bază (președinții cluburilor) nu are/au niciodată în vedere progresul de ansamblu al fotbalului românesc (naționala, reprezentare în cupele europene, juniorii), ci doar supraviețuirea lor, la limita penibilului și peste limita inutilității. Cazul ăluia de la Domnești este emblematic. Cum ar veni, ei se bucură (ca și alegătorul PSD-ist) la mici pomeni... mari promisiuni...și atât.

nea marin  •  24 aprilie 2018, 10:30

"Susținerea politică a fost condiția întoarcerii ”Neamțului” în țară.". Interesanta aceasta afirmatie atata timp cat romanii mintiti de presa traiau cu impresia ca "neamtul" s-a intors in tara ca sa, citez, "dea inapoi fotbalului, ceea ce fotbalul i-a dat lui". Pai mai oameni buni, fotbalul da doar bani, tone de bani, atat si nimic altceva. Se intorcea Lupescu ca sa dea inapoi toate camioanele cu bani pe care i le-a dat fotbalul? Hai sa fim seriosi. Sunt curios daca macar acum cand s-a aflat, Lupescu v-a recunoaste adevaratul motiv al asa zisei intoarceri a lui. Nici nu vreau sa ma gandesc ce mafie se punea la cale in caz ca era ales Lupescu presedinte.

simplu  •  24 aprilie 2018, 10:35

Burleanu a demonstrat competenta politica si manageriala. Cine crede ca e usor sa faci ce a facut el la aceste alegeri inseamna ca nu a lucrat niciodata cu un grup de oameni. Desigur ca pare a organizatie mafiota, dar cine a lucrat intr-o companie, institutie sau orice structura cu multi oameni stie ca asa se cam petrec lucrurile. Lupescu avea nevoie de mai mult timp, de o echipa adevarata, un staff care sa poata sa contracareze tot ce a pus Burli la cale cu clanul lui. Din pacate, Lupescu a demonstrat incompetenta, superficialitate si aroganta crezand ca numele si pozele si tvul castiga. Dar cand trebuie sa controlezi 250 de voturi e nevoie de o armata si o executie disciplinata. Asta a avut Burli, si sa stiti ca in majoritatea contextelor asta e un semn de competenta.

Matei  •  24 aprilie 2018, 10:47

Citind cele doua stenograme, de ieri si de azi, vad o sedinta pre-electorala obisnuita, cum bine a zis si Burleanu. Nu vad nimic ilegal, nici macar imoral, nici manipulare, nici presiuni - ceea ce pentru Lupescu au existat din plin, fara folos, ce-i drept. Acesti oameni fac un bilant al voturilor pe care se bazeaza si incearca sa convinga noi votanti. Unde sunt cinismul si organizarea fara precedent? E aici ceva neobisnuit intr-un proces electoral? In schimb, nu ar trebui cu vederea ca exista *** care isi inregistreaza pe ascuns seful la o sedinta si expun public niste discutii, zic eu, banale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex  •  24 aprilie 2018, 10:49

Ca nu sunteti de acord cu modul in care a decurs aceasta intalnire din care ne "dezvaluiti" episoade, am inteles. Ce nu inteleg este de ce nu sunteti de acord? Cu ce nu sunteti de acord? Cu faptul ca oamenii astia s-au intalnit si au facut (asa cum a declarat Dl. Burleanu), management electoral? Sau poate cu modul in care au facut acest management? Va deranjeaza cuvintele folosite? Aranjarea lor in fraze? Metodele (legale, dupa cum si voi recunoasteti) folosite? Daca, sa presupunem, participati Dvs., Domnule Tolontan, la aceste alegeri si va canalizati atentia pe acest management electoral (o componenta importanta intr-o situatie de genul), cum faceati acest management? Pe opozanti ii adunati la un loc ca sa le oferiti o putere (vocala) mai mare? Pe cei care presupuneati ca voteaza impotriva Dvs. ii incurajati sa o faca? Nu incercati prin orice mijloc legal sa ii convingeti sa va voteze? Ii rugati pe sustinatori Dvs. sa-l aplaude pe contracandidat si sa fie impasibili la discursul Dvs.? Incercati sa atrageti de partea Dvs. alegatori cu bancuri si anecdote, nu cu promisiuni? Ati fi fost capabil sa desfasurati un management electoral utopic, in care cele mai inalte valori ale umanitatii v-ar fi fost linii directoare? Cu permisiunea Dvs. eu as avea altceva de comentat legat de aceasta situatie. Nu modul in care au discutat la acea sedinta este problema ci postura din care au facut-o. Este fix aceeasi situatie imbecila si anormala (din punctul meu de vedere) in care s-a aflat Domnul Ponta cand a candidat la functia de presedinte al tarii, Dumnealui fiind in functia de prim-ministru. Nu este absolut deloc normal sa i se permita unui candidat sa candideze din functia pentru care candideaza (mai este si ajutat de intreaga conducere a organismului pentru a carei functie candideaza). Ba mai mult..."electorii" nu sunt persoane impartiale, din afara organismului, ci membri ai respectivului organism (deci, un fel de subordonati). Exista ceva mai absurd de atat?

addriann  •  24 aprilie 2018, 11:04

Datorita stenogramelor putem afirma ca Burleanu se pricepe, FOARTE BINE, la construirea unei masini de vot ( alcatuita din maxim 254 de ,, piese" ).Se pare ca este singurul lucru la care exceleaza, din pacate este suficient pentru a ajunge presedinte la FRF... Cine doreste sa-i ia locul la FRF va trebui sa stie sa ,, deturneze " masina de vot, o ,, masinarie " dependenta de fondurile FRF si independenta politic... Din pacate, datorita acestor strategii si tactici de influentare a ,, electorilor ", fotbalul de performanta nu isi prea mai gaseste locul.In fond, fotbalul de performanta este doar la Liga 1, care are 14 voturi...

MZM  •  24 aprilie 2018, 11:04

Oripilati, pana mai ieri, de imixtiunea politicului in alegerile din sport, ziaristii GSP au devenit brusc (instantaneu, deodata, pe nesimtite, fara veste!) indignati ca politicul nu l-a... instalat pe Ionut L. in functia de presedinte al FRF. Curat murdar!, a zis Pristanda! i

Lucillius  •  24 aprilie 2018, 11:11

Ma astept ca presa din Romania sa faca campanie pro PSD pe fata la urmatoarele alegeri. Aceste alegeri la FRF au fost un exercitie de slugarnicie la adresa clasei politice. Un examen trecut cu mine de jurnalisti; inca un examen picat de democratia romaneasca.

Cristian  •  24 aprilie 2018, 11:22

Pentru cei care nu au studii juridice: sintagma (folosita si de catre Burleanu) „la limita legii” nu semnifica in limitele legii. Sintagma „la limita legii” inseamana, in aplicarea sa practica, a jongla cu limitele legii, fortandu-le. Cel care utilizeaza sintagma „la limita legii” urmareste, explicit sau implicit, sa transmita acest mesaj.

dinamo_fan  •  24 aprilie 2018, 11:40

@MZM. cam la concluzia asta am ajuns si eu. toate metodele si toate smecheriile, interesele etc sunt permise atata timp cat iese candidatul meu. Daca nu, ne intoarcem la celebra zicala : masinaria lor a fost mai buna decat masinaria noastra. iar culmea e ca toata presa care a fost aservita unuia dintre candidati acum arunca cu bulgari si noroi in tacticile taberei adverse. Pai mai Tolo, inainte fiti voi corecti si echidistanti si apoi sa faceti morala altora. Ipocritilor !

crisangrg  •  24 aprilie 2018, 11:42

Scaparile astea prin presa sunt intentionate, strategice. Cu scopul de a inlatura ideea sustinerii din alta parte, decat a "electoratului". Si nu in ultimul rand pt a se consolida imaginea tipului cinic, destept, care zboara la limita legalitatii. Vezi reactia de ieri a preamaritului Burloiu.

Io  •  24 aprilie 2018, 11:57

Am comentat si ieri. Pana la urma este de aprieciat organizarea la virgula a acestor alegeri. Prunea vorbea de "trafic de influenta".... hmmmm... sunteti constienti ca nu a fost vorba de asa ceva. Prunea mai zicea ca "trebuie informate uefa, fifa, mts, nato, ue, adunarea extraterestrilor, marea loja, iluminati, grupul bildenburg" si cine stie ce naiba alte organizatii, despre cum au fost organizate alegerile. Corect. Ar trebui informate si ar trebui sa primeasca un premiu pt pragmatism, organizare si idei. Fac pariu cu oricine, ca nici macar la jumatate din ideile pe care le-a avut echipa lui burleanu, nici macar nu le-au trecut prin cap celor din echipa lui lupescu.

Eci  •  24 aprilie 2018, 11:59

Tolo, vad ca esti suparat pentru ca politicienii nu s-au amestecat in alegerile de la FRF. Nu era normal sa NU se amestece? Inteleg din articol, ( dar mai ales din titlu) ca doresti sa fim revoltati pe Dragnea,( ai pus si o poza mare sa potentezi impactul) pentru nu am inteles ce motiv... probabil nici nu conteaza, tu faci POLITICA nu sport. De ce?

eugen iustin  •  24 aprilie 2018, 12:05

Felicitari, domnule Burleanu!

ManX  •  24 aprilie 2018, 12:40

gigelos • 24 aprilie 2018, 9:49. Afirmi "tabara din care fac parte capitanul lui Ajax , capitanul Barcelonei , antrenorul Turciei , Romaniei , Dinamo , Rapid , capitanul lui Dinamo etc etc este pusa la colt si acceptata tabara unor Secretari UTC . Atat ! La revedere !" O cunoscuta în ecuatie este aceasta propozitie...Daca am fi avut Managerul lui Ajax, Managerul Barcelonei, antrenorul Turciei(antrenor titular al României) Managerul Real Madrid-ului...si alti manageri de la echipele pe unde au jucat cei mai buni jucatori români atunci ar fi avut o sansa sa câstige alegerile. Sau nici macar nu ar mai fi fost alegeri timp de 100 de ani. Si cred ca întelegi ca ei au jucat fotbal cu succes la aceste echipe NU au devenit manageri. Tu-ti dai seama ce foame de manageri si competenta administativa este în echipa lor daca i-au cerut lui Lupescu sa vina de la UEFA? Spune tu unul din echipa lor. Balas, poate. De ce nu au mers pe mâna lui? Iar Lupescu nu ar fi renuntat la postul lui daca nu era sigur de victorie. A venit pentru pupe si si-a luat un mare sut. Dar nu si-a dezamagit prietenii si colegii, cred ca ei au insistat mult sa vina. Asta este o mare calitate, sa-ti sprijini prietenii dar se pare ca el a fost cel înselat. Principalul lor argument este faptul ca ne-au scos în strada. Vezi Raducioiu, care spune ca a dat nu stiu câte goluri în SUA. Asta-i da dreptul la un fotoliu la FRF. Sa-l primeasca dar în sala de oaspeti. Necunoscuta, pentru mine este faptul ca nu au facut echipa cu Marcel Puscas. Nu stiu câti secretari UTC au fost în echipa lui Burleanu dar în cea a lui Lupescu este un frumos colier de securisti. Ai pus chiar tu Dinamo-n lista. Nea' Mister Dinu, filozoful basicii din iarba...In teren cam dadea pe lânga varza, dar era specialist în fluiere...a fost si asta manager....? antrenor...? *** asta de Dinu influenteaza negativ fotbalul românesc nu doar din anii '90. Unde-n lume un antrenor care a dus o echipa-n semi-finalele Cupei Campionilor, Dinamo, câtiga cupa si campionatul si este schimbat? Ghici cuiperca/Dinu. Victima, Dumitru Nicolae-Nicusor. Numara si tu câti dintre ei au stat prin tara în ultimii 10 ani. Antrenori, sau cei care au vile prin strainatate si-si petrec cel mai mult timp acolo....Chiar si-n echipa lui Burleanu ma întreb ce cauta acolo Marcel Raducanu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

co  •  24 aprilie 2018, 12:49

O mica paralela: La alegirele locale din comuna x imi zicea un cunoscut : " Sa vezi ca in comuna x o sa iasa Mitica primar !" - Pai cum sa iasa ce treaba are ala cu administratia cu primaria ... ? - O sa iasa sa vezi ! Tu stii cati bani a bagat ? O gramada ... si pana la urma lasa sa iasa daca a invesitit ... Si ce credeti , a iesit ! Deci asa gandesc oamenii , daca a bagat bani lasa sa iasa Paralela era Mitica - Burleanu , amandoi au investit (probabil si multi bani) Alegerile au devenit o afacere se negociaza votantii , prin vot nu se mai intelege liberul consintamant al fiecaruia ci relatiile si constrangerile celor implicati

ultima ora  •  24 aprilie 2018, 12:53

e unul coltos pe aici gigelos - e *** lui burlanu sau chiar acest din urma individ (culmea tupeului si a manipularii). oricum frf are ordin de zi pe unitate: toti cei care stiu sa scrie (cca 30 la suta dintre cei 16 penali si ordonantele lor ) stau toata ziua pe net sa.si laude sefu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cipinho  •  24 aprilie 2018, 12:53

Interesanta desfasurarea alegerilor si strategia excelent gandita de Burleanu. daca si-ar folosi mintea stralucita si in ale fotbalului, nu doar in propriile interese, atunci chiar ar putea fi in presedinte bun. din pacate Lupescu si-a subestimat principalul adversar si la fel cum se intampla in fotbal deseori, subestimarea adversarului inseamna pierderea meciului. Pana la urma politicul a fost bumerangul care l-a lovit pe Lupescu drept in cap si Burleanu a profitat din plin. legat de aceste stenograme, ok actiunile sunt la limita legalitatii insa in afara de jignirile votantilor care se stiau a fi impotriva, nu exista nimic neinregula, poate chiar stenogramele au fost trimise intentionat la GSP in idea de a atrage atentia faptului ca au fost oameni destepti, au avut in plan bun si au castigat chiar si impotriva politicului si a intregii "generatii de aur"

gigelos  •  24 aprilie 2018, 13:07

@ManX - ce-mi poti spune despre Cristi Bivolaru ? Ce a condus Burleanu la 29 ani ? Ce vrei sa spui ca Lupescu habar nu are ? Mai baieti ! Bivolaru . Probabil n-ai auzit de el , il vedeti pe Hagi dar Bivolaru este factorul de echilibru de acolo , sa zicem managerul . Daca stiti bine , daca nu ... Asta intelegeti voi o ,, buna conducere '' , ai vorbit la echipa x la Liga a 4a ? E cu noi ? s-a trezit din betie ? e la berarie-n sat ? Aha ! Trimite-o pe nevasta=sa dupa el ... hai ma baieti , despre fotbal vorbim si noi ? Norocul lui Burleanu este ambitia lui Hagi , implicit meseria lui Bivolaru , el a mai animat fotbalul romanesc . Fara hagi era o mare balteala . Cristi Bivolaru , domnul acela care asista la numararea voturilor , se uita siderat . Hagi nu s-a bagat foarte vocal , dar omul lui era acolo . Baiatul lui Bivolaru e avocat pe la FIFA parca , sau UEFA ... despre asta vorbim . De iesirea fotbalului din sat , judet , unde e acum ( vezi si JOMA ) si incercarea de a-l duce la oras , ... prostii ,a am treaba mai baieti , nu va pricepeti la fotbal , o declarati dar dati verdicte... sunteti plecati din tara , va plictisiti pe acolo ?

gigelos  •  24 aprilie 2018, 13:12

@ManX - vezi ca Dinu l-a scos pe Nicolae Nicusor , era si secund ,n-are treaba Lucescu cu asta ( Dinu *** , ofticosul ) , cica a gresit tactica cu Liverpool ... nu trebuie sa intreb nici o ciuperca , daca mai ai intrebari , te rog

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorinache  •  24 aprilie 2018, 13:12

Episodul 23, azi. Am niste emoții! Cine câștigă până la urmă, Lupi sau Ciurli? Lupescu se întoarce la UEFA sau rămâne să ne salveze? Sunt mai multe episoade decât în Tânăr și neliniștit?

Vioreatza  •  24 aprilie 2018, 13:33

Genul asta de articole il scot pe Ioanitoaia din sfera penibilului. Adica, cititorul pleaca pe fenta si isi zice: " uite ba , ca si altii sunt atinsi de frustrare"

Basilio  •  24 aprilie 2018, 13:46

Tolo ar merita o paralela intre sedinta preelectorala frf si cea din 2009 a puternicilor zilei , pentru care s-a pus de o ancheta parlamentara. Chiar e vreo diferenta?

same  •  24 aprilie 2018, 13:52

incredibil de nociv. Cata influenta sa mai aiba fostul brat intins si inarmat al sri-ului? https://www.paginademedia.ro/2018/04/dragos-patraru-tvr .

Tin Man, ep. 19-23  •  24 aprilie 2018, 13:54

Relatarea asta din inregistrarile burlenilor era buna la articolul tau precedent: "Prunea umblă peste tot, dar nu reuşeşte nimic. Zice că are 142 de voturi. I-am zis, «ce-ţi mai trebuie dacă ai 142 de voturi, ce tot insişti atât?«" Ce spui? Nu-i corect ca cititorii sa nu ramana cu impresia ca doar tabara "Burleanu" a facut si a dres in stilul criticat in articol? ACELASI "STIL" la ambele combatante! Doar IQ-ul practicantilor difera... Situatie remarcata si de Kennet Anderson, in 1994, contra Generatiei de Tabla! :)))))) https://www.youtube.com/watch?v=apk6Tc-LJYM Si tare cred eu ca acel Silviu Bogdan de la Craiova mentionat in inregistrari ca votant lupescian-prunescian-becalian e verisorul acelui Rares Bogdan de la ReTeVeiul falimentar. Oltenia e peste tot.

ManX  •  24 aprilie 2018, 14:16

@gigelos. Nu înteleg unde am scris sau de ce ai înteles tu ca Lucescu are o legatura cu asta????? Poate m-am exprimat gresit. Lucescu nu are nimic în comun ca aceasta situatie. Da, era secund, iar secundul lui a devenit Multescu, daca nu ma însel. Eu am fost dinamovist "când eram mic" nu "de mic" si mi-a trecut dupa ce Dinamo a câstigat pe terenul echipei din orasul meu. Eram tare mirat ca tot stadionul striga "Hotii!!!!Hotii!!!!....." toata lumea vroia capul lui Dinu. Intrebând acasa pe tatal meu din ce cauza, mi-a spus ca Dinamo câstiga multe meciuri cu ajutorul arbitrilor, iar Dinu este mai degraba macelar nu fotbalist. A fost si cazul la acel meci. O mica paranteza :) din orgoliu si amintirea copilariei, aveam scris cu creta pe treinig, când jucam în fata blocului "Lucescu" si aveam nr 7(nu mai juca la Dinamo Lucescu atunci) Cel mai bun prieten al meu avea "Dinu" si parca nr 6. Odata copilaria terminata, nu am mai fost prieteni....:) Dar pâna sa ajung acasa si sa-mi spuna tata asta, am fugit la vestiare dupa terminarea meciului, m-am catarat pe un gard sa vad jucatorii lui Dinamo. Am fost impresionat ca toti purtau costum si cravata. Nu a mai vazut asta la alta echipa. Mai erau câteva sute de oameni care "îl cereau" pe Dinu. Autocarul oaspetilor era protejat în fata vestiarului, într-o curte unde nu avea nimeni acces în afara de jucatori si oficiali. Dinu, în loc sa urce-n autocar s-a îndreptat spre iesirea din acea curte unde erau strânsi oamenii care-i doreau scalpul. Vreo trei sau patru din delegatia lor încercau sa-l retina. "stai ma cuminte, te omoara lumea, nu iesii..." chestii de genul asta. El spunea " Nu are ma lumea nimic cu mine ce sa aiba...." Cu toata opozitia lor, i s-a deschis usa, a urcat într-o Dacie alba si a plecat. Nu numai ca nu s-a atins nimeni de el, dar nimeni nu mai striga nimic. Tacere ca dupa furtuna. In momentul ala mi-am spus ca este ceva putred în Tara Românesca...aveam vreo opt, noua, sau cel mult zece ani. Dinu mai era lipit pe zidurile vestiarului când era antrenor si pentru ca baga mâna-n plicurile jucatorilor....Intrebari nu am, mersi. Sa fi sanatos.

pavel  •  24 aprilie 2018, 14:20

tolontan, fii fair-play si recunoaste ca ati pierdut. gspul nu stie sa piarda. apropo, de scurgerile de informatii nedestinate publicului nu e infractiune? unde vreti sa petreceti la jilava sau rahova? da, deontologia e zero la gsp. de ce nu il sunati pe burleanu, nu va raspunde? mi se pare normal, la cat l-ati injurat. bine, ca sti scos *** de popescu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2018, 14:21

@pavel: sa publici informatii de interes public din interiorul organizatiilor de interes public (cum e definita FRF) e infractiune in Coreea de Nord :-)

zorrozabal  •  24 aprilie 2018, 14:25

Nu m-am entuziasmat cand am vazut ca Ionut Lupescu"neamtul",va candida pentru presedentia frf!Una ca nu credeam ca "serviciile"il vor lasa din brate pe Burleanu, iar in al doilea rand,cand am vazut ca este sustinut de Gica Popescu si de Becali!"Spunem cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti", zice o vorba veche!

gigelos  •  24 aprilie 2018, 14:35

@ManX - o poveste frumoasa . Gandeste-te ca eu am copilarit in Tei . Ti-am zis ca nu era Lucescu pentru ca vad ca lumea are ce are cu el , el e subiectul ... sa fii sanatos

ManX  •  24 aprilie 2018, 14:49

gigelos • 24 aprilie 2018, 13:07. Nu am vazut primul tau mesaj. Am raspuns la cel pe care l-am vazut publicat cronologic în ordine inversa. Nu am nici o parere despre ce spui tu pentru ca nu sunt la curent, nu cunosc nimic din ceea ce spui tu deci nu ma bag în seama degeaba. Nu cred ca am avut o parere despre ceea ce spui tu. Nu cunosc subiectul. Totusi, despre Lupescu pot sa spun ca s-a bagat singur în gura lupului fara sa stie ce face. Deci cam dus de nas...oricum nu avea persoane competente-n echipa. Macar dispare Prunea din peisaj. Sau apare mai agresiv si mai prost. A disparut din aceasta campanie. Oare de ce? El era Maresalul responsabil cu infanteria, artileria si aviatia. Nu prea înteleg ce vrei sa spui despre atitudinea lui Hagi dar multi ar trebui sa-i urmeze exemplul nu sa se dea victime si sa plece toti în Costa Rica. O sa creasca semnificativ populatia acestei tari. Adevarat ca a fost discret Hagi si chiar am fost surprins.Despre Bivolaru, chiar nu stiu nimic despre acest domn. Este presedinte la Viitorul parca....Apropo, vad ca stii multe,nu este o ironie, când pleaca oare în SUA Craciunescu, ArbitrulConsultantImaculatVirginA. S-a jurat pe carnea de miel ca pleaca definitiv la fica sa în SUA daca nu câstiga Lupescu. Pentru plecarea sa, votul este 100% cu bilet oferit de iubitorii fotbalului din Romania.

Stefan  •  24 aprilie 2018, 14:50

Mi se pare fascinant cum oamenii care citesc articolele tale vin cu idei preconcepute, apriori mesajului pe care tu-l transmiti. Ca nu stiti sa pierdeti, ca nu sunteti de acord cu modul de desfasurare al sedintei, eufemisme ieftine. Oamenii incet-incet au uitat sa gandeasca cu mintea lor. Ceea ce prezinti tu in foileton este o stare a lucrurilor care s-au intamplat. O gravura a evenimentelor. De ce trebuie fiecare dintre comentatori sa fie atat de indarjiti? Atat de cunoscatori in ceea ce priveste partea intunecata a acestor alegeri? Sectiunile de comentarii devin o groapa de dejectii defulate de mintea incrancenata a unor oameni care nu au nevoie de informare ci de confirmari.

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2018, 14:51

@Stefan: da, aveti dreptate, pare ca nimeni nu mai pretuieste informatia, ca nu mai are nevoie decat de confirmari. Dar nu e asa. Pentru viata oamenilor si pentru viata democratiei informatia este de o importanta critica.

CCC  •  24 aprilie 2018, 14:52

Pare a fi mare tragedie in redactia gsp ... . Ca politicul nu a reusit sa se amestece in alegeri ar trebui sa fie un motiv de mandrie, nu de doliu national! Dar se pare ca esecul lui lupescu doare mai mult cand e corelat cu esecul politicului. Interesanta atitudinea redactorilor de la gsp.

gigelos  •  24 aprilie 2018, 14:52

@ManX - esti nevorbit

gigelos  •  24 aprilie 2018, 15:00

@Tolontan - si informatia care e totusi ?

DEZVALUIRI SOCANTE  •  24 aprilie 2018, 15:00

Stiti cand o sa se crape muntii si o sa se separe marile? In momentul in care o sa prezentati o inregistrare cu Burleanu & Camarila cum puneau la cale sa califice Romania la un turneu final, cum sa ia masuri pentru juniori sau cum sa creasca numarul de spectatori in Liga 1. Atunci o sa fie socant!!! Pe cand asa... eu nu ma asteptam de la asemenea oameni sa discute altfel. Discuta exact cum arata. Daca te uiti la ce figuri au e de ajuns. Oamenii astia nu cred ca au auzit de cuvantul FAIR PLAY. In combinatii de smanari vad ca sunt profesori universitari doctori! Cu Fair Play-ul... intr-un sport in care Fair Play-ul reprezinta o valoare... e cam inexistent in discursurile marilor oameni de fotbal de sala.

ManX  •  24 aprilie 2018, 15:05

@Catatlin. Apreciez munca ta, foarte mult cum ai tratat acest subiect. Probabil multi cititori nu inteleg ca voi prezentati situatia, informati publicul si nu este de fiecare data si parerea voastra. Nu doar pe acest subiect. Cel putin asa interprétez eu....Uneori deviem de la subiect, cum este cazul meu acum.Ne mai ia valul pentru a ne face întelesi de alte persoane de pe forum si asa ajungem la alte subiecte.

ManX  •  24 aprilie 2018, 15:07

gigelos • 24 aprilie 2018, 14:52 ???

pavel  •  24 aprilie 2018, 15:08

Cătălin Tolontan si santajul nu e infractiune? asta ati facut toata campania.

Dionisie  •  24 aprilie 2018, 15:12

Nu conteaza ce stiu si de unde stiu, in cel putin un judet din Romania ordinul pe linie de partid in PSD a fost pentru sustinerea lui Burleanu. De altfel atat Craiova cat si Botosani echipele "socialiste" din campionat au votat Burleanu. Cred ca stenogramele nu fac decat sa-i ridice cota lu Dragnea care vezi doamne a fost trup si suflet cu Lupescu...NU este asa, atat Dragnea cat si Burleanu au acelasi stapan...Gen. SRI in rezerva FLORIAN COLDEA.

gicapuia  •  24 aprilie 2018, 18:04

Adevarul este ca trupa lui Burleanu e pregatita fratilor. Sunt, cu parere de rau pentru GSP si Ioanitoaia, baieti destepti. Lupescu si ai lui sunt pantaloni scurti. E de ajuns sa te uiti la Prunea si iti vine sa duci mina la buzunare de frica sa nu ramai fara marafeti. Burleanu si ai lui sunt bazati. Daca au invatat din greselile trecute si vor sa faca ceva pentru fotbalul romanesc , dus de ripa de Sandu, Dragomir si tot clanul asa cum l-a numit Stoichita o sa le iasa. Gilca s-a suparat ca vacarul pe sat pe Stochita, Veti vedea !

Sextus  •  24 aprilie 2018, 20:23

"Kaiserul"... "Marele jucator"... "Neamtul"... "Genialul"... Hai sa va spun una despre omul Lupescu... El era mare scula in sindicatul forbalistilor... Si catastrofa de Prunea la fel... De acolo au aterizat direct in curtea lui Mircea Sandu la un loc caldut si la un os mic de ros... Ca asa e in tenis... Domnule Tolontan, asta spune tot despre caracterul "maretului jucator neamt kaiser"... Restul sunt detalii neinsemnate... Intelegeti ce vreau sa spun...?? D-voastra sprijiniti un om de nimic... Faptul ca a sters scaunele pe la antena 3 nici nu il consideram in ecuatie... Parerea mea...

Cătălin  •  24 aprilie 2018, 21:18

Niște oameni în campanie electorală au fost înregistrați în mod clandestin. Cum acționează presa și societatea? În România vedem asta aici. Tabăra înregistrată clandestin este înfierată. Tolo ne explica doct că fiindcă FRF este asociație de interes public (cum sunt 99% din ONG urile din România), este normal să fie înregistrată pe ascuns activitatea lor și să fie făcută publică. Ni se spune că sunt ilegalități acolo, dar nu ni se spune că în cazul asta înregistrările trebuie predate pe suportul original procurorilor și nu făcute publice. Lucruri care nu s au făcut. Dar să ne amintim cum a procedat presă și societatea din SUA... cazul Watergate. Partidul democrat a fost înregistrat clandestin de oamenii republicanilor lui Nixon. Președintele a fost demis, unii au ajuns la pușcărie. Deși Partidul democrat este tot o entitate de interes public, în SUA este o crimă să tragi cu microfonul la strategiile electorale ale acestuia. Revenim la Romania. Nu m as mira să vedem o acțiune în instanță a FRF. Au suficiente resurse pentru asta. Iar placa asta reluată mereu de Tolo cu informarea...era să spun manipularea. Asta nu este informare când ai un scop bine precizat și făcut public, căruia îi subordonezi toate acțiunile tale. Adică anunți drept obiectiv înscăunarea lui Lupescu și apoi "informezi" ce rău este Burleanu. Dacă Tolo și GSP doreau informarea, 1 trebuiau să nu susțină pe nimeni. Informarea presupune neutralitate totala. 2 trebuiau, neutri fiind, să facă cereri la toți candidații să aloce câte un reporter cu acces total la fiecare candidat. Să asiste și când se duc la baie candidații.Toti. Reporterul să asiste cu microfonul la vedere la discuțiile candidaților cu Dragnea cu Orban și cu cine nu mi se spune acum alții care au fost. A făcut Tolontan și GSP acest demers? Si dacă a cerut să ne spună cine l-ar refuzat. Poate Burleanu, poate Pușcaș, poate Lupescu. Să ne spună. In rest, dacă Tolo era la The Washington post in anii'70, clar Nixon rămânea bine mersi președinte. Pentru că lui Tolontan i se pare corectă ascultarea clandestină a întrunirilor electorale și nu pedepsirea făptuitorului.

George1965  •  24 aprilie 2018, 22:27

O singura intrebare. Daca o echipa isi face lobby si discuta cu cei pe care doreste sa-i aiba alaturi intr-o campanie solicitandu-le voturi pe o lupta electorala, asta se cheama nelegiuire ? Nu cumva ambele tabere au procedat la fel ? Si cum *** se vorbeste taman de Petrolul din 178 de voturi pentru Burleanu ?????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează