Răspunsul Gabrielei Firea despre statui n-a fost difuzat niciodată de TVR pentru că Primăriei nu i-a convenit întrebarea!

Nu doar că președintele TVR și-a făcut unul dintre reporteri ”cap de porc”, dar canalul a și scos din sumar subiectul deranjant pentru Primărie

vineri, 4 mai 2018, 2:20

Un jurnalist, Dragoș Porojnicu, are o idee.

Porojnicu este acreditat din partea TVR la primăriile bucureștene.

El remarcă în buget o cifră de cîteva milioane de lei alocată pentru două statui.

E curios cum s-au ales personajele omagiate și cum a stabilit Primăria Capitalei prețul.

”Dragoș a propus știrea în subiectele anticipate ale zilei următoare. A luat aprobarea EOD-ului, editor of the day, responsabilul cu sumarul”, povestește un jurnalist din TVR.

A doua zi, pe 18 decembrie 2017, are loc inaugurarea modernizării spitalului Foișor, unde vine Gabriela Firea.

Dragoș Porojnicu o roagă pe Ema Schweninger, reporterul TVR care răspunde de sănătate și care va fi acolo, să îi pună primarului o întrebare și despre statui, ca să aibă în materialul său și punctul de vedere al PMB.

Ema face asta.

Și ea devine ”cap de porc”.

Dar afacerea nu se oprește aici.

Pentru că cei doi jurnaliști sunt chemați, în aceeași zi, într-o ședință cu șefi de la știri.

Care, la rîndul lor, fuseseră sunați de Doina Gradea, care, la rândul ei, fusese căutată de Primărie.

Se vizionează imaginile cu întrebarea Emei Schweninger către Gabriela Firea, repetată de patru ori.

”Șefii știrilor au insistat să afle cine a avut ideea să se pună întrebarea despre statui. Dragoș și Ema le-au explicat ce s-a întâmplat și le-au arătat că subiectul cu statuile fusese aprobat de editor: Ce vreți de la noi?!”, relatează aceeași sursă din redacția Știri a TVR.

Șefii redacției, ”care au fost rezonabili în dialogul cu colegii lor, dar se vedea că sunt sub presiune de sus”, au dat mai departe explicațiile către Cabinetul numărul 1.

Consecința? Răspunsul iritat al Gabrielei Firea nu este difuzat niciodată de televiziunea publică!

Și asta spune tot despre natura reală a evenimentelor.

Nu suntem în fața unor ”picanterii de limbaj”, așa cum le expediază în derizoriu parlamentarul PSD Lucian Romașcanu.

O declarație dispărută a unui primar și o știre moartă din rațiuni sosite din afara zonei editoriale reprezintă altceva decât o gimnastică a limbajului, iar Lucian Romașcanu știe foarte bine acest lucru, că a muncit decenii în presă.

Doina Gradea e incompatibilă cu funcția de președinte al TVR nu pentru că se enervează, ci din cauza motivului pentru care se enervează!

Toți ne pierdem, uneori, cumpătul.

Ca și inginerii, medicii sau șoferii, cei din presă se înfurie atunci când lucrurile nu le ies cum ar trebui. Când se scapă știri, se ratează subiecte, când nu ești suficient de balansat în relatare sau când nu ajungi să pui întrebarea necesară.

În schimb, șefii TVR s-au enervat pentru că reportera pusese întrebarea care completa știrea!

Nemulțumirea lor nu venea din faptul că ziaristul ratase subiectul, ci pentru că reușise subiectul.

În schimb, se supărase primarul Gabriela Firea!

Și de aceea știrea n-a mai intrat.

 

 

 

Comentarii (64)Adaugă comentariu

Tavi  •  4 mai 2018, 14:41

Catalin, pentru cine este acest articol? Pentru cei care Inca mai cred in "presa libera"? Mai exista inca astfel de naivi?

realitatea  •  4 mai 2018, 14:42

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  4 mai 2018, 14:42

@Tavi: e pentru oamenii care-si platesc taxele, se duc zilnic la munca, respecta regulile si-si cresc copiii invatindu-i sa fie politicosi si sa nu renunte la lupta niciodata. Credeti ca sunt putini astfel de oameni in Romania? Eu cred ca sunt majoritatea covirsitoare, sunt milioane aici si in strainatate.

Marius  •  4 mai 2018, 14:57

Stirea nu a mai intrat pentru ca nu facea subiectul...stirii! Filmarea nu a mai fost niciodata prezentata, desi ar fi devenit "stire", indiscutabil, pentru ca eu, pana nu va apare, nu cred in existenta ei! Pot crede ca daca filmarea a existat, ar fi putut fi "cenzurata" de conducerea TVR, dar nu cred ca un reporter, indiferent cat de prost, nu "salveaza" o asemenea filmare cu poytential EXPLOZIV! Nu ne intelegem? Sa fiu si mai explicit? Ok: Daca la intalnirea Trump-Macron a fost acreditat un reporter care sa relateze evenimentele, nu poate sa transmita in direct, decat din greseala, ca Trump se scobeste in nas(nah, intalnire bilaterala, la cel mai inalt nivel, nevoie de informare etc)! Daaaar, daca are aceasta filmare, o va folosi cu succes in alt context! Adica cancanul nu trebuie sa ia locul informatiilor importante, ci poate, eventual sa completeze, pe alocuri, imaginea! Dar, ca m-am trezit, cui spun eu asta? Parca am mai incercat cu "misiunea" si viziunea" da' nu am fost inteles.... Mda... Sa o "ardem" superior in continuare, zic... Si unii, si ceilalti(Ai prins-o?)

Cătălin Tolontan  •  4 mai 2018, 14:57

@Marius: nici o cheltuiala a primariei, in acest caz cea cu statuile, nu e un subiect de cancan.

NR  •  4 mai 2018, 15:00

Bună ziua domnule Tolontan. Să fiu sincer așa ceva nu am auzit ori citit că s-ar fi întâmplat la un post tv național sau local, finanțat de către contribuabil. Nu e corect și nu vreau să înțeleg că un funcționar de stat, în acest caz un părinte al urbei, înregimentat au ba, poate exercita o influență asupra subiectelor propuse. Niciun drept nu ii gireaza imixtiunea.

Marius  •  4 mai 2018, 15:02

Pffff...ce tare esti: intra astia in dihotomiile tale false, zici ca-s lobotomizati! Mai exista pe undeva aia: "Spune-mi cine e publicul tau tinta, ca sa-ti spun cat "poti""?

Andrei F  •  4 mai 2018, 15:19

Este ultimul meu comentariu pe aceasta tema...Acum cand generatii intregi sunt jignite-tineretul liberal si decreteii-,cand un popor intreg este alaturat railor din PSD-Israel care ar face nefacute cu liderii PSD...-cand femeile din PSD au fost jignite incat a intervenit si CNCD dar oamenii dreptatii o tin in continuare pe a lor,cand presa ca un tot este jignita de primarul Timisoarei...Deci in acest timp o tinem langa cu o greseala clara a unor sefi din TVR dar nu suflam un cuvintel de restul...Asta este scara voastra de valori?Vai o jurnalista a fost jignita!!!!Este prima data????Pai cand Basescu in clar a facut mult mai rau tot asa ati tacut...?Sa va amintesc de jurnalista patita cu telefonul,de jurnalistele invitate pe mese....De unde sa invete bunele maniere oamenii rai apropiati PSD sau pesedisti sadea??Apropo,domnule Tolontan decretel nu erati si dumneavoastra?Parca asa reiesea din articolele dv.?----Am intrat cum am fost ,,sfatuit,,la Pitraru...Am ascultat ...Sefa TVR spune ca la o inaugurare a unui spital cineva a gasit sa bruieze evenimentul.Nu ma mira ca dumneavoastra ati fi vrut ca Firea sa raspunda la orice si oricand...Inca nu am uitat declaratia ministrului Toader unde si dumneavoastra ati crezut ca aveti drepturi nelimitate...Ca un flet care sunt va intreb :de ce nici dv. si nici jurnalistii de stiri ai doamnei Culcer nu ati mai avut si in alte imprejurari aceleasi manifestari?Cum puteti afirma ca Firea nu raspunde jurnalistilor cand numai dumneavoastra v-a trimis atatea informari?

Horace  •  4 mai 2018, 15:36

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

protv  •  4 mai 2018, 15:45

bine, tolo in romania mai sunt si oameni care vor sa afle adevarul, nu doar mincinosi si hoti si slugi umile

Ion  •  4 mai 2018, 15:46

Tolontane ai uitat cumva definitia troll- ului? Adica primarita era la inaugurarea unui spital si un jurnalist al televiziunii nationale si independente a mutat discutia la statui si insista de 4 ori?! Asta e subiectul tau preferat?Asta e menirea TVR? Poate ai fost candva in carti la TVR dar asta nu insemna ca ne pacalesti.Ce ar fi daca eu insist cu 4 comentarii in care te intreb de Secureanu?

Marius  •  4 mai 2018, 15:58

@Ion: Speranta moare ultima! El nu raspunde decat celor care il jignesc pe intelesul "celor multi" sau acelora care ii "mangaie" partile moi! Cum sta cineva si gandeste ceva, il "incurca"!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

David  •  4 mai 2018, 16:01

@ion, tu ai citit articolul la care postezi acest comentariu? Reportera punea intrebare și pentru documentarea altei știri. Se numește optimizare a muncii de documentare. O avea în fața sa pe Firea. Unde scrie că nu era ok să profite de oportunitate pentru a documenta și altă știre decât cea a momentului?!

NR  •  4 mai 2018, 16:18

Dacă subiectul corespunde realității, nu văd impedimentul, iar în afara codului deontologic, nu înțeleg ce altceva ar trebui respectat. În aceeași ordine, am avut ocazia să discut cu angajați ai unui post local străin, capitală europeană, occidentală unde am crescut, libertatea de exprimare fiind sfânta, iar partizanatul înfierat, totuși de un posibil amestec, fie prin implicare directă , fie despre îndrumări venite de aiurea, nu s-a menționat.☺

gabriel valeriu  •  4 mai 2018, 16:23

Tare gingasa persoana care ocupa primaria, are nevoie de intrebari dinainte convenite, tanjeste dupa osanale pentru ca a catadicsit sa arunce din banii oamenilor si pe spital, nu numai pe fandacsiile de larga respiratie ieuropeana via Voluntari. Mai deunazi isi exersa glasul pitigaiat catre Cotroceni, intr-un elan electoral nedisimulat si cu subtilitatea pachidermului scapat in farmacie. Nu-i convine ca e luata la intrebari? Foarte bine! Afara din sistemul public, directia la mosia familiei si ia sa vada ca n-o mai intreaba nimeni cat e ceasul. Dar daca vrea sa traiasca din banii altora sa rabde si sa raspunda!

Marius  •  4 mai 2018, 16:24

@David Cand imi pierdusem speranta, a aparut cineva care, totusi, gandeste! De aceea pot argumenta: nu stiu exact cum s-a desfasurat scena, dar inteleg de la Patraru, ca i s-ar fi transmis "feciorelnicei" reporterite ca in alt context i se va raspunde....Dupa insistente i s-a raspuns "murdar". Deci contextul ales pentru optimizarea muncii nu a fost potrivit, dar, din fericire pentru ea, i-a iesit! Ce nu inteleg eu este unde e filmarea, ca 'geaba s-a bagat conducerea cu cenzura peste ea, ca filmarea nu putea sa i-o ia! Si daca i-a lasat sa i-o ia, inainte sa o aiba DEJA pe un stick propriu si personal, e "saraca cu duhu'"(si de aceea fericita, desi pare nefericita)

Ion  •  4 mai 2018, 16:28

@ David Adica un troll care muta discutia cu scopul de a crea conflicte se numeste dupa parea ta optimizarea muncii? Am vazut reportajul in cauza unde primarita era pe un hol cu medici si ziaristi dupa ea...Spune ca a dat spitalelor 95 mil. si reporterii deja o dadeau ca de ce se da bani la statui si nu la spitale...Continua apoi ca alt reporter: daca se mai dadea... .Si primarl se declara hartuit...Se mutase discutia de la inaugurarea spitalului?Inaugurarea unui spital si dupa tine are traba si cu statuile? Daca da atunci TVR sa astepte raspunsuri de la primar la viitoarea inaugurare a unui spital...Ba dar isteti va credeti voi...

Marius  •  4 mai 2018, 16:29

@David Ca tot e ziar de sport, eu accept d-alea de "fundas", care te injura tot meciul in barba ca sa faci tu vreo "nefacuta" si sa-ti iei vreun galben, cu putin noroc si rosu(remember Zidane?), da' acilisa mie mi se pare simulare! Adica nu fu' nimica, da' sa ne tavalim pe jos! Contextul e bun, sefa e la vale, e pe partea ce nu-mi place, da' n-am "faultu'" Si, ce sa zic, eu, ca arbitru, pe fundasi nu-i cred!

MARIAN  •  4 mai 2018, 16:44

Bravo. Vad ca unora nu le convine ceea ce faci. Te rog sa continui tot asa.

Marius  •  4 mai 2018, 16:45

@tolontan: Ori am inteles eu gresit ca-mi raspunzi mie, ori raspunsul este (cenzurabil). Sa ne intelegem: eu GANDESC! Da, orice raspuns despre modul de cheltuire a bugetului public este STIRE! Orice STIRE trebuie sa apara in emisiunea de STIRI a postului. DAAAAAR: 1) Nu este vorba despre o astfel de stire, ci despre presupusa reactie nepotrivita a Firii, deci CAN CAN(separat intentionat)! 2) Nu avem informatia verificata ca ar fi existat acea reactie, ci avem o descriere a unor parti interesate(accept ca in ambele directii) 3) Tu chiar nu intelegi ca nici eu n-as fi bagat STIREA in contextul cerut, si eu chiar vreau sa se afle TOT? Chiar suntem toti ADHD, nu ne putem concentra pe un subiect? Stiri politice, vorbim despre politica, stiri externe, vorbim despre evenimente externe sau opinii politice locale despre extern.... Ma trimiti sa sap gradina, nu vin sa-ti spun ca gradinaru' are amanta!

Marius  •  4 mai 2018, 16:51

@gabriel valeriu si @marian: Bai baieti, va face unu "lobotomizati" si voi ii dati argumente? Nu era mai constructiv sa-l contraziceti?

Jules  •  4 mai 2018, 17:05

Postacii sunt foarte activi la articolele care tin de dna. Firea. Am tot fost la teatru de copii cu baietelul meu in ultimul timp si nu am putut sa nu observ ca multumirile aduse Primariei Capitalei sunt mai mari ca afisul spectacolului. Actorii, regizorii, piesa trec pe planul doi. Menirea unei primarii este sa administreze urbea cu banii dati in grija de aceasta fara sa solicite multumiri la fiecare act de normalitate pe care il face. Primaria da impresia ca ne face niste favoruri pe banii nostri.

Tiberiu  •  4 mai 2018, 17:11

Cataline.ai dreptate.dar despre protocoalele secrete.si problemele justitiei din ultiimii 13 ani de ce nu scoti o vorbulita?Sau esti si tu un "acoperit" cum mai deunazi zicea un prieten ziarist de la postul tau preferat?

Cătălin Tolontan  •  4 mai 2018, 17:12

@Tiberiu: https://www.tolo.ro/2018/03/30/prin-protocol-sefii-sri-aflau-ce-angajati-ai-lor-sunt-atentia-parchetului-de-ce-nu-semneaza-procurorii-o-intelegere-cu-cfr-tarom-si-cu-spitalele-prin-care-acestea-sa-si-afle-din-timp-oamenii-cu/

mamaia gabitza  •  4 mai 2018, 17:41

''Cap de porc'' nu este acea jurnalista, ci madam director de Televiziune publica care traieste din banii romanilor. Un jurnalist are dreptul sa adreseze ce intrebare vrea, restul sunt consecinte bune sau rele. Intr-o luma sanatoasa personaje de genul gabriela firutza si doinitza gradea, n-ar fi altceva decat niste femei de serviciu. Ce poti cere ***, acestor fiinte fara pic de morala si etica?! Intr-un final cam multe comentarii de pupinc.....i care, cu siguranta fac parte din armata firuntzei

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MANELELE E VIATA MEA!!!  •  4 mai 2018, 17:45

@ Jules Asta cred ca este de inspiratie neo-realista din nuntile de oameni culti la care cuplul Pandele-Firea participa. Acolo cand incep sa dea manelistii dedicatii cam asa se pune problema - sponsorul e baza! Cam asta este cultura lor generala. Dedicatii FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR!!!!!!!!!!! Pentru iubitorii primariei care o plang pe victima procesomana ce insultata a fost ea ca a fost intrebata ce face cu banii mei - am o mare veste. Atunci cand esti ales prin vot de catre cetateni sa cheltui banii cetatenilor din taxele platite catre stat - esti obligata sa raspunzi la orice intrebare priveste cheltuirea banului public. Mai usor cu vrajeala asta de manele ca nu avem toti cu patru clase si nici weceul in curte. Apropos ce se mai aude cu podul Baneasa?

Andrei  •  4 mai 2018, 17:53

usor usor devii un malin bot

firea unei proaste  •  4 mai 2018, 18:08

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alcoor  •  4 mai 2018, 18:27

Cateodata oamenii isi merita soarta....asa si bucurestenii primarul...ca doar ei l-au ales ca sa mute IF in B...Prietenii stiu de ce)....dar nu le pasa...

capdeporc  •  4 mai 2018, 18:51

Sa mai spunem ca Dl Zgabercea , cel care in continuare face si desface in TVR fiind pus din pix de dna Gradea sef peste toate proiectele importante ale TVR si care acum se bronzeaza la Lisboa , a primit taman azi o condamnare pe fond de 4 ani si 8 luni cu executare plus plata a vreo 4 milioane de euro in solidar cu iubita lui si cu Nicusor Constantinescu intr un dosar. Deci , TVR ul este condus de o doamna condamnata pt calomnie si un domn condamnat penal pt furt.. BRAVOS NATIUNE .

chirea  •  4 mai 2018, 19:38

Cred ca din banii de statui o parte vor merge la postaci. Nu cred ca sunt multi, dar nici idei nu prea au. Se cam repeta, ar trebui platiti mai putin.

Andrei F  •  4 mai 2018, 20:04

O altfel de tema pe acelasi articol!! Exista un banc cunoscut de toata lumea,de cati ,,oameni ,,este nevoie ca sa schimbi un bec...Un om tine becul aflat pe o masa invartita de altii pentru a infileta becul...Astazi am auzit alta varianta...In primul rand este nevoie de cineva care sa- i treaca prin cap o intrebare la care e musai sa capete raspuns...Asa se nasc intrebarile de interes public!!!Personajul in articol are nume dar eu ii spun A...Acest A care era reporter la primariile bucurestene pentru ca tot il framanta intrebarea merge la B care este mai sus in ierarhie si cere voie...Desigur,asta nu are treaba cu influientarea jurnalistica!!!!Acesta este de acord dar pentru ca persoana care putea raspunde- primarul adica- merge la inaugurarea unui spital se apeleaza la reporterul C care era reporter pe sanatate! Reporterul C pune intrebarea ,se cunosc efectele dar pe fir intra sefii D si E care sunt luati la intrebari de liderul suprem X!!! Deci va dati seama cate persoane de ,la TVR s- au urnit pentru ca unuia i- a trecut prin cap o intrebare ,desigur de soi ,de interes public???Daca nu gresesc toti astia de la A,B,C,D,E,X lucreaza pentru interesul public.Totusi TVR nu este a statului? La fel ca spitalele unde pe acest blog se vorbea de competenta,de nepotosm ,de lipsa concursurilor pe post? Pai asa a ajuns TVR sa aiba audiente sub televiziuni care incap intr- o garsoniera...Asa aflam cum se poate sa ai datorii de sute de milioane!!!Auzi,ca sa pui o intrebare este nevoie de 3 oameni!O intrebare care roade un ziarist este sigur de interes public! La cati jurnalisti de stiri are TVR bine ca nu prea le vin idei...Pai daca gandeau toti jurnalistii de stiri in acelasi timp?...Bat in lemn!Dar ma injurati daca va intreb: la primarie nu merge cu 3/1?Sau numai la dusmanul dusmanului meu?!

MANELELE IE VIATA MEA!!!  •  4 mai 2018, 20:25

@ alcoor Poate esti de la tara, dar nu e nevoie sa dai lectii despre cum isi merita bucurestenii soarta. Citeste mai intai: Gabriela Firea (PSD) a câştigat Primăria Capitalei cu 246.553 voturi. Asta inseamna ca mai putin de 1 din 8 bucuresteni au votat-o. Daca la tine in sat 1 este mai mare decat 4 ... am o veste: nu este. Ce ne-am face noi astia de la Bucuresti fara superioritatea genetica a astora de mancati praz pe paine si ceapa la cuptor...

lord belial  •  4 mai 2018, 20:30

cati postaci pe aici. bai, ***, primarita vremelnica a bucurestiului tre sa raspunda de felul in care administreaza banii nostri. *** ps: in 2 ani, de firea nu mai stie nimeni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tica Nutescu  •  4 mai 2018, 21:51

Bravos natiune ! Adanc scris ! Ura a revenit adevararul tolo.ro . Sincer ma bucur , ai facut un ardelean fericit.

grigs  •  4 mai 2018, 22:08

Remember:D-na FiiRea a fost aleasa cu 15% din numarul alegatorilor care puteau vota,iar mie,bucurestean de 61 de ani mi-e rusine pentru acest dezinteres,promovat politic("asa e toti"),manipulare in care au cazut masiv tinerii...oricum,curat-democratie...

trubac  •  4 mai 2018, 22:56

Ciudat ca mai sint unii care sar in sus cand cineva ii trage la raspundere pe cei de la putere despre cum sint cheltuiti banii publici.

Che Guevara  •  4 mai 2018, 23:04

Apropo de libertatea presei: cum de GSP a fost 99% alaturi de Lupescu in ultimele alegeri pentru sefia FRF? Chiar atat de mare a fost libertatea in redactie incat toti ganditi la fel in acest ziar si nimeni nu s-a gandit sa scrie un articol critic la adresa lui Lupescu? Atat de mare e libertatea in GSP incat nu s-a gasit nimeni in toata redactia care sa aiba ceva bun de spus despre Burleanu? Eu cred ca Ioanitoaia face circ cu voi pe acolo in sedinte.

Maxentiu  •  4 mai 2018, 23:05

Daca crezi sincer ca reportera "reusise subiectul" si "pusese intrebarea care completa stirea" inseamna ca girezi exact genul de jurnalism care discrediteaza total "breasla" pe care o ridici in slavi cu fiecare ocazie. Stiu, in secret va visati cu totii Woodward si Bernstein, va credeti David Frost cind aveti un microfon in mina si visati sa-i smulgeti interlocutorului declaratia secolului, dar in realitate, in marea majoritate a timpului, va comportati ca niste muste agasante, incercind sa va mascati ignoranta prin insistenta si tupeu. Dupa ce linsajul asta comandat isi va atinge scopul si Doina Gradea va fi demisa, mi-as dori sa ai momentul ala de luciditate in care sa recunosti, macar in particular, ca nu asa se comporta un jurnalist, ca nu-i in regula sa intrebi la inaugurarea unui spital "da' de ce nu dati si banii de statui tot la sanatate?" si sa repeti intrebarea de patru ori doar asa, ca sa-i faci colegului rost de o reactie pentru stirea pentru care lui i-a fost lene sa se documenteze.

Adrian  •  4 mai 2018, 23:58

Nu stiu despre ce statui este vorba si cat au costat, dar acolo in PMB este sat fara câini?Sa spunem ca toti șefii de departamente joacă la " FC Voluntari", dar restul? Sunt o grămadă de consilieri.Niciun consilier al opoziției nu s-a sesizat?De ce sunt acolo?Poate primarul are bugetul lui separat fata de cel comun? Sau poate aplica metoda "îmbolnăvirii subite" precum in primaria Constanta.PNL - ul care este in opozitie poate bloca orice inițiativă a primarului PSD,ptr ca au mai mult de 1/3 din CL.Cand e cascavalul mare fac tărăboi 1-2 zile,apoi când vine ziua votului,lipsesc 2- 3 consilieri pe "caz de boala" sau "motive personale",iar inițiativa primarului trece(face 2/3 din voturi).Asta înseamnă că si-au luat felia de cașcaval și sunt mulțumiți,iar cetățenii rămân cu buza umflată.Tot ce am spus poate fi dovedit, citeste presa locală si ai sa observi lucru acesta, al "îmbolnăvirilor subite" sau al "problemelor personale" când este vorba de o ședință cu subiect fierbinte si fff.multi bani. PS.De fapt satul are câini, dar din pacate sunt doar câinii care stau doar in fata macelariei.

11  •  5 mai 2018, 2:28

@ Che Guevara Au scris vreo doua articole negative, asa de acoperire, despre perioada petrecuta la frf. Sunt ferm convins ca in cadrul trustului de lucreaza doar pe libertatea presei si ca la ei nu exista si nici nu au existat articole oprite de la tiparire ori tiparite din interes...

11  •  5 mai 2018, 3:00

Reporterul *** de a pus de patru ori aceeasi intrebare? *** sau nu l-a dus mintea sa traga concluziile dupa primul raspuns? Reporterii au impresia ca ei au voie orice ca deh, libertatea presei... voi de bun simt, cei sapte ani de acasa, demnitate nu ati auzit, nu ma refer strict la cazul de fata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihai  •  5 mai 2018, 5:29

un singur lucru mi se pare ciudat in afacerea cu replica acida a lui Firea ...doat TVR era la inaugurarea aia? ciudat! nu? O perla a lui Firea ar fi facut deliciul a cel putin 2-3 televiziuni unde Gradea nu ar fi avut nici o influenta...so...ceva pute a minciuna in atacerea asta

daman  •  5 mai 2018, 7:16

Statuile astea sunt in genul statiei ratb cu iarba pe acoperis din zona Unirii/Sf. Gheorghe unde s-au cheltuit niste bani aiurea si care acum arata jalnic. Jurnalistii ar trebui sa o intrebe pe primariță si despre acesti bani cheltuiti fara cap, cine raspunde pentru aceste cheltuieli inutile?

Calin Rădulescu  •  5 mai 2018, 7:40

Ar trebui întrebată Firea... e penibil daca a sunat ea la Gradea pentru ca vine din presa. Imi imaginez ca Gradea nu avea habar de statui, EMA "cap de porc" si nici nu o interesa... E clar ca a sunat-o cineva... intrebarea e cine si daca Firea își asumă... PS - Asta nu inseamna ca Gradea nu-i un om de nimic... Fără niciun Dumnezeu... Ok.. se intampla mai suna politicieni... nu te certi cu ei... zici da da da... o sa relatam corect... o sa luam si punctul dumneavoastra de vedere... insa nu te bagi... iti lasi oamenii sa lucreze ca s profesionisti... Dacă te suna sa scoti stiri... atunci e deja grav si trebuie să le închizi telefonul si sa te pregătești pentru alt loc de munca.

Alex One  •  5 mai 2018, 7:54

Chiar asa, ce legatura era intre Spitalul Foisor si statui ? Oare nu se putea expedia o adresa catre PMB in care sa se ceara lamuriri cu privire la statui sau sa se solicite un interviu separat? De fapt este o strategie clara ca orice realizare a PMB, si a PSD-ALDE in general, sa fie bruiata, minimalizata, persiflata, insultata. Orice lege este intoarsa inapoi de la Cotroceni si apoi atacata la CC. Scopul evident este tergiversarea sau anihilarea oricarei initiative, sa se induca ideea ca actuala guvernare nu realizeaza nimic . Oare cui foloseste aceasta strategie a urii si dusmaniei in societate ? Nu se pot astepta alegerile pentru a vedea ce doreste electoratul ? Trebuie rasturnat rezultatul alegerilor cu orice pret si orice mijloc ?

cristi  •  5 mai 2018, 8:17

E ciudat..., ca ai devenit ostil fata de partidul care rezolva problemele oamenilor, parca asa spuneai acum ceva zile la post tv ...

Codin  •  5 mai 2018, 8:20

Bravo Tolo, din ce in ce mai neinteresant.

Un oltean  •  5 mai 2018, 8:41

Jos palaria la raspunsul pt Tavi...m-ai cucerit!....si eu cred ca sunt multi oameni buni in Romania...sistemul e problema, trebuie schimbat din radacini...si nu o sa renuntam la lupta, indiferent pe ce cale o facem!

gilos  •  5 mai 2018, 9:34

Primarita cheltuitoare arunca cu bani dupa bunul ei chef. Banii nostri, nu bani ei si ai lui Pandele. Care-i problema ca jurnalista a intrebat-o de patru ori ? Trebuia sa o intrebe de zece ori !!

Comentează