Udrea, interviu cu Gazeta Sporturilor în Costa Rica: ”Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și voi reveni în țară! Destinul meu e să conduc România!”

Cu o săptămână înaintea sentinței, ministrul refugiat politic crește suspansul verdictului din 5 iunie, anunțând pe toată lumea că se întoarce în politică, pentru a termina ”ce n-am reușit încă să fac”

luni, 28 mai 2018, 9:38

 

”Cu o cariocă pe paharul alb de cafea, tânăra cu șorț verde îi scrie “Elena”, fără s-o mai întrebe cum o cheamă.

Femeia cu ochelari de soare este o obișnuită a locului.

”Elena”, adică Elena Udrea.

Fostul ministru al dezvoltării din România, acum refugiat politic în Costa Rica, își bea des cafeaua aici, în micul Starbucks lipit de colțul “Estadio Nacional”, o arenă cu 35.000 de locuri construită în 2011.

În spate, prin geamurile mari, se întrevede vastitatea verde a parcului La Sabana, cel mai mare din San Jose”.

***

Acestea sunt primele fraze ale corespondenței colegilor mei, reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan.

Ziarul i-a îmbarcat spre Costa Rica.

Elena Udrea n-a știut că venim, noi n-am știut dacă va vorbi.

Sau dacă, măcar, o vom găsi.

La fața locului, cei doi ziariști încearcă s-o convingă să vorbească.

Dilema Elenei Udrea

Surprinsă de faptul că doi jurnaliști români au traversat Oceanul, ”pe 5 iunie vor trimite dosarul la rejudecare și mă întorc în țară înaintea voastră!”, glumește ea, Elena Udrea negociază cu propriile porniri, într-o dilemă la foc mic.

Pe de o parte, Gazeta e ziarul care a dus investigația ”Gala Bute”, jurnalistic vorbind, și când DNA nu se mișca deloc.

7 ani a scris Gazeta Sporturilor în cazul ”Gala Bute”

Nu ne iubește și nici n-are de ce.

Consideră, cu nume și prenume, că ”Tolontan a făcut o mizerie în Gala Bute”, pentru că, spune Elena Udrea, ”dacă nu eram eu, nu se făcea nimic și uite că nu se mai face nimic în sportul românesc!”.

Pe de altă parte, oamenii Gazetei sunt aici, în San Jose.

Ministrul fugar se eschivează mai multe zile.

Poate dorul de țară, care e autentic la femeia de 44 de ani, înstrăinată într-un decor luxuriant, tropical și nesigur în același timp, sau poate dorința de a transmite ceva în România o face să accepte.

Întâlnirea dintre Elena Udrea și Costin Ștucan are loc într-o dimineață însorită din iarna Caraibelor.

Ascuns în freamătul latin al străzii, fotoreporterul Raed Krishan trage primele fotografii de presă ale Elenei Udrea de la fuga sa.

Ea nu a acceptat imagini, dar fiecare își face treaba.

Ziariștii români din San Jose n-au nicio înțelegere cu Elena Udrea, alta decât fireasca ”Să nu-mi răstălmăciți vorbele!”.

Perimetrul unde Elena Udrea spune că petrece "toată viața mea din Costa Rica". Click pe imagine pentru zoom

Gala Bute, o fraudă de milioane după modelul ”10% parandărăt”

Dosarul Gala Bute nu e doar cea mai răsunătoare afacere de corupție din sportul românesc, prin dimensiunea sumelor cheltuite nemijlocit pentru finanțarea de la buget a unui eveniment din boxul profesionist.

2,4 milioane de euro este frauda directă din Gala Bute, conform sentinței din prima instanță

Meciul de box profesionist din 2011 e și cazul care a developat sistemul ”comisionului de 10%” din Ministerul Dezvoltării.

Mita de 10% a fost dovedită incontestabil, atât în Gala Bute, cât și la alte investiții ale MDRT, nici Elena Udrea nu o neagă, dar spune că, în mod categoric, ea nu știa de șpagă.

Pretinde că a fost combinația șefilor din minister și a firmelor din clientela MDRT, rețea pe care ea nu a cunoscut-o niciun moment, ”de vreme ce alții, și nu eu, decideau investițiile”.

Din nou, Udrea și-a recunoscut scrisul, dar a spus că asta nu e o probă.

Cert este că ”parandărătul de 10%” s-a aplicat, exact ca în cazul meciului Bute-Mendy, și în cazul domeniilor schiabile, la sume mult mai mari, de zeci de milioane de euro.

Însă miza e chiar mai mare de atât.

Udrea e sigură că va scăpa pe 5 iunie!

În ultima perioadă, DNA cunoaște o serie neagră.

Diverse tribunale dictează achitări ale unor oficiali importanți, unele în prima instanță, altele confirmate definitiv.

Din Costa Rica, Elena Udrea citește aceste evenimente drept ”vești bune pe care le primesc zi de zi” și care-i întăresc convingerea că ”dosarul meu va fi trimis spre rejudecare”.

Pentru DNA, pentru Înalta Curte și pentru toți cei cu care Udrea povestește că vorbește în mod obișnuit, ”Alina (n. red. Bica) de aici, Radu (n. red. Mazăre) din Madagascar”, sentința din 5 iunie are o însemnătate specială.

Seria neagră a DNA va continua, cu o lovitură cumplită pe 5 iunie, sau se va întrerupe, recăpătând suflul de încredere de până acum?!

Refugiați politic, fugari din țara pe care au condus-o de când se știu, Udrea, Bica, Mazăre și Ghiță au senzația că se joacă nu doar libertatea lor, ci și dispariția a ceea ce ei numesc ”statul paralel”.

Dacă DNA încasează o nouă înfrângere în ”Gala Bute”, și după ce scăpăm de ”statul paralel”, pe care fostul ministru le dă ca sigure, ce se va întâmpla?

O spune chiar Elena Udrea, într-o dimineață însorită în San Jose, ca într-o mărturie de credință.

Reportajul și interviul din San Jose pot începe: „Netflix îmi dă un milion de dolari ca să facă un serial cu mine!”

 

 

Citește AICI toate episoadele investigației Gala Bute!

Comentarii (71)Adaugă comentariu

John  •  29 mai 2018, 14:22

Saraca de ea. Tot mai viseaza? 1. Ea nu este in stare de nimic, daramite sa conduca o tara. Este o inculpata habarnista cu 4 dosare penale, o rusine pentru clasa politica. Este inventia lui Basescu a carui sageata a fost, este o nimeni in drum, un zero barat. 2. Ca sa ajungi sa conduci ceva, este obligatoriu si necesar ca lumea sa te voteze, dar pe inculpata Udrea oamenii o detesta! Atata pe ea ca persoana, dar mai ales detesta ceea ce reprezinta Udrea inculpata: parvenitism, minciuna, coruptie si prostie! Nu ar putea sa conduca o tara nici daca s-ar mai naste de 3 ori :-)))) S-a vazut cat de "votata" a fost la ultimele alegeri parlamentare, o ridicola :-D

simplu  •  29 mai 2018, 14:48

Asa cum se stie dar se tace, infractiunile de care este invinovatita Udrea Elena Gabriela nu mai sant incriminate de codul penal! Este de ajuns sa se lectureze incheierile de sedinta din TOATE procesele de la ICCJ sau Curtile de aplel pentru a vedea DEZASTRUL din justitie. Achitari pe linie pe baza de art 16, al 1, lit b, teza 1, adica " FAPTA NU ESTE PREVAZUTA DE LEGEA PENALA". Acum sa se vada marea manipulare inceputa in februarie 2017 ,cand prin respingerea ord 13 se anula reintroducerea abuzului in serviciu si a altor fapte de coruptie in codul penal!!!. Cine a avut interesul ? Cititi presa vremurilor! De la presedinte la sefa dna sau pg au sustinut ca nu trebuie modificat codul penal! Pe cei manipulati nu- i pun la numar.Acum este capat de linie, kaput lupta anticoruptie: AU SCAPAT TOTI! Cu marota ca va scapa Dragnea! Va placut fenta? #Rezistati in fata ADEVARULUI? Egzista o palma mai mare decat sa recunosti ca "juristul" Iordache a avut dreptate atunci ? Ca atita populatie de buna credinta a fost scoasa in strada cu o minciuna? Ca Romania si nu Dragnea a fost terfelita? De ce? Cautati si cititi lista achitatilor, cititi despre microsoft, eads si multe altele si o sa vedeti motivele. Si intrebati-o pe luly de ce a sustinut ca abuzul nu e dezincriminat. Mai incoace a dat-o ca e partial!!?.Concluzia: daca acum in Romania abuzul si mita e la liber, de ce e judecata Nuty? Represiune nedreapta? Intelegem de ce judecatorii se opun ( unii) articolului cu raspunderea magistratilor? Vedeti unde se ajunge? Asa ca hai sa vorbimde ADEVAR, singurul care ne face bine!

Obiectiv  •  29 mai 2018, 14:58

Domnule Tolontan, un interviu cu aceasta fosta politiciana era atat de important incat sa trimiteti 2 ziaristi tocmai in Costa Rica? Stucan nu era in stare sa faca niste fotografii, chiar daca nu la standardele celuilalt? Apoi, implicarea elenei udrea in Gala Bute a fost doar pretextul de care aveati nevoie pentru a va ocupa, in realitate, de justitie, nu de sport! Pe dvs. si pe numitul stucan nu va mai intereseaza deloc sportul? Bine, pe cel pentru care ati platit clauza de reziliere (tare as fi curios sa stiu in ce cuantum) il mai intereseaza fotbalul, dar numai ... politica actualului presedinte FRF in domeniu, combatand pe oricine nu-i agreaza pe burleanu si pe acolitii sai! Din nou: de ce-mi sunt cenzurate postarile pe alte bloguri si pana cand? Am inteles, preferati sa faceti trafic pe seama celor multi care va injura, decat sa acceptati sa fiti ironizati de cineva cu principii (nu cu idei putine si fixe, precum stucan)! O.

Andrei F  •  29 mai 2018, 15:29

Uite ca se gaseste cineva care sa spuna ca Udrea este nedreptatita cand ea de fapt in continuare este foarte protejata....,,Elena Udrea declanșează cutremurul în PDL. Vineri, în fața deputaților juriști din Comisia Camerei Deputaților, Elena Udrea a recunoscut că a luat bani de la omul de afaceri, Bogdan Buzăianu, dar pentru a-i duce la PDL. De asemenea, Udrea a mai declarat că ar trebui arestați toți cei care au fost părtași la această acțiune. Din câte se pare ar fi vorba de 3,5 milioane de euro care ar fi fost folosiți în campania electorală din 2012. Era vorba de genți aduse de un asistent al omului de afaceri care au ajuns la sediul PDL, potrivit RTV,,......................................................................... ,,Elena Udrea a recunoscut că a primit bani negri, adică fără chitanţă, pentru finanțarea campaniei electorale a PDL. Fosta şefă a PMP a susţinut, conform procurorilor, că ştia că unii bani vin de la donatori anonimi, transmite Realitatea TV. Procurorii susţin că acest lucru demonstrează că Udrea ar fi acceptat provenienţa infracţională a banilor. Elena Udrea susţine că banii proveneau din donaţii neînregistrate în evidenţa partidului, de la donatori anonimi,,.........................................................In articolul original GSP-Costa Rica:,,Conform judecătorilor, faptul că Elena Udrea a beneficiat de bani este dincolo de orice dubiu, ei dând exemplele a cinci contracte ale MDRT unde s-au întors 10% din bani. O parte importantă din aceste sume a ajuns la Elena Udrea sau în beneficiul ei, ca șefă a PD-L București.,,

Ellis  •  29 mai 2018, 15:32

Asa zisul interviu! Dar ne-a obisnuit tolo.ro cu "interviuri" bomba cu 20% adevar si 80% fantezii jurnalistice. Ati mai vazut un alt personaj in jurul caruia sa tese Tolontan atatea povesti?

Cătălin Tolontan  •  29 mai 2018, 15:33

@Ellis: Interviul este 100% real. Un pic de rabdare si asteptam scuzele dvs :-)

ticbis  •  29 mai 2018, 15:38

Cred ca nu intelegeti nuantele: Elena Udrea a mostenit o "procedura" si si-a insusit-o fara nicio rezerva: practica celor "10%" cotizate de catre companiile de stat pentru finantarea partidelor aflate la guvernare. Folosirea banilor publici in folosul unui partid politic a fost si este ilegala, iar faptul ca aceasta practica era "incetatenita" in guvernele Romaniei si perpetuata de-a lungul anilor, n-o scuza si nu-i serveste drept alibi in aparare. Aceasta procedura a fost inventata de catre regimul Iliescu in anii '90 si de atunci a devenit cutuma; in 1990 Iliescu a scos din productie muncitorii de la IMGB (companie de stat, inca) ca sa sprijine o contramanifestatie a partidului sau impotriva partidelor istorice; fabrica aia apartinea statului si, in ziua aia, practic, fondurile acesteia au fost deturnate catre partid pentru sprijinul acestuia; leafa pe ziua aia a salariatilor a fost platita din bani publici si nu din activitatea curenta a intreprinderii, in folosul partidului. Iliescu a fost primul care a folosit banii intreprinderilor si ai companiilor de stat ca sa-si finanteze actiunile partidului pe care-l conducea! Elena Udrea a facut la fel, 23 de ani mai tarziu! Cam asta e esenta, cam asta e vina ei, pentru asta trebuia judecata si condamnata! Toata povestea asta n-are nicio legatura cu dosarul "Gala Bute", in afara faptului ca, odata cu anchetarea acestuia, au iesit la iveala toate aceste aspecte. Sa ne intelegem: dosarul "Gala Bute" are ca obiect finantarea unui eveniment privat din bani publici si morisca acestora intre diferite firme si minister; sunt implicati patroni de firme private si angajati ai ministerului apropiati acestora. Provenienta banilor si devoalarea sistemului de "parandarat" trebuia disjuns intr-un alt dosar si Elena Udrea trebuia anchetata sub alte capete de acuzare, altele decat cele ce fac obiectul dosarului "Gala Bute". Provenienta banilor si metodele de colectare a acestora reprezinta altceva, o alta speta penala, fara legatura cu ce s-a intamplat in Gala Bute. Va rog sa intelegeti ca banii aia s-ar fi colectat oricum, pentru partid, conform uzantelor de peste 20 de ani, chiar daca n-ar fi existat Gala Bute! Ca o paranteza, toti oficialii institutiilor romanesti implicati in dosarul "Shanghai" au facut obiectul unui dosar disjuns (din pacate, clasat), pentru ca acuzatiile de prostitutie, trafic de minore si crima organizata nu se pliau pe ceea ce-au facut ei. Cu alte cuvinte, ofiterii aia de la politie, de la garda financiara, de la servicii si de la procuratura implicati in ancheta nu puteau fi acuzati de ceea ce faceau chinezii, ci de cu totul altceva! Ca nu ei au pus fetele alea la produs si nici nu au trimis ei loturile de chinezi peste granita cu acte false! E bine sa discernem cu celeritate: actul de justitie are regulile si principiile lui, clare, simple si fara echivoc. Daca Elena Udrea era anchetata strict pentru fenomenul de "parandarat" pentru partid uzitat in minister, la ora asta era deja condamnata definitiv si in puscarie. In schimb, procurorii au ales s-o lege de "Gala Bute", facand o varza intre vinovatii reale si speculatii fanteziste, inventand probe, sacose de bani si vacante exotice, bazandu-se pe folclor si pe denunturile smulse cu forta ale unor amarati prinsi pe bec in cazul asta, cu probe ilegal colectate de catre servicii. Astfel, pot sa pun pariu pe orice ca in instantele internationale cazul acesta va fi catalogat ca proces politic, spre rusinea Romaniei! Va dau un exemplu ca sa intelegeti despre ce vorbesc: Daca in USA este prins un criminal in serie si procurorii au indicii serioase ca acesta a comis 12 crime, dar au probe concrete (amprente, inregistrari video sau audio, martori oculari, analize ADN, etc.) doar pentru 2 (DOUA) dintre acestea, vor instrumenta intreg dosarul strict pe acestea doua. Daca in instanta vor face cea mai mica referire la una dintre celelalte 10 crime asupra carora au indicii concrete dar n-au probe, risca ca juriul sa-l declare nevinovat pe criminal si acesta sa scape fara condamnare! Ne place sau nu, justitia asa se face, altfel nu se poate... nu in democratie! Repet, Elena Udrea e vinovata, merita sa infunde puscaria, dar pentru ce-a facut, nu pentru ce n-a facut! Cat despre "protocoalele" dintre procuratura si servicii, pentru instrumentarea proceselor la comanda politica... sunt absolut convins ca n-au nicio sustinere in lumea civilizata si in UE. De altfel, Uniunea Europeana s-a pronuntat deja si a declansat procedura de "infringement" pe justitia din Romania! Asta ar trebui sa ne doara, nu-i asa? Asemenea reactie n-a mai avut Europa in ultimii ani la adresa justitiei unei tari decat la condamnarea politica a fostului premier al Ukrainei, Iulia Timosenko... si aia nu era conducatorul guvernului unei tari membre a UE!!! PS: Multumesc userului @Tuineamumasii pentru ca mi-a inteles argumentatia; se pare ca e singurul... De asta arata justitia romana asa cum arata, pentru ca sunt doar cativa cei ce inteleg ce-ar trebui sa fie ea... si care, oricum, nu conteaza! PS2: Si eu am fost invitat la online conference pe blogul asta ca sa-mi dau cu parerea...:)))

tudor  •  29 mai 2018, 15:46

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu Bogdan  •  29 mai 2018, 16:59

Singurul subiect de meditatie dupa intreprinderea asta jurnalistica , este paranoia instalata in capatina politicienilor de ieri si azi. Spaga de 10% este legala pentru ca toti o faceau , teoria lui Adrian Severin. Madam vrea sa conduca Romania , in mod natural dupa Viorica Dancila , oricine pare destinat pentru conducerea statului. Probabil Madam este si foarte mindra de dinsa , cum sunt de altfel toti sfertodoctii din conducerea tarii. Concluzia este ca Udrea si cei ca ea nu sunt numai hoti si incompetenti dar si periculosi prin lipsa de discernamint. Si revin, societatea si mai ales media sunt principalii vinovati pentru ca ii reconfirma permanent ori laundindu-i aiurea ori luind in serios toate bazaconiile pe care le debiteaza. Lamentabil...

basencu  •  29 mai 2018, 17:03

Cel mai răsunător dosar de corupție ? Poate, ai făcut tu tămbălău. In cel mai mare nu i-a prins. E posibil sa existe o casare cu trimitere, exista precedent. Poza aia pe strada cu Stucan e elocventa. Stucan înalt ca bradul, ea e intrata la apa, pe înălțime. Base nu s-ar fi reținut sa-i zică: Nuti, nici nu știi, cât de mica începi sa fii !

Votantul  •  29 mai 2018, 17:35

O *** *** !Si mincinoasa notorie!Nu merita nici un *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florian  •  29 mai 2018, 17:56

Tov. Tolontan ? Vreti sa comentati putin ce publica EVZ vis a vis de " interviul " luat cu mari sacrificii de catre trimisii speciali ai GSP - lui ?

Cătălin Tolontan  •  29 mai 2018, 17:57

@Florian: colegul meu are inregistrarea interviului si a acordului pentru interviu :-)

San Hose Ntragen  •  29 mai 2018, 18:23

Cine-i columbianul ala care dialogheaza cu Lenutza in poza ? ***. balcanic ca vorbeste cu ea "într-o dimineață însorită din iarna Caraibelor"? Transmiteti-i si voi, in contrapartida, ca in Caraibe nu e iarna acum, ci acum e iarna doar in zecimea din sudul Columbiei (si in restul Americii de Sud de la sud de Ecuator)! Confuzie datorata efuziunii globale, la 11000 de km distanta de B. balcanic...:))) Spre deziluzia voastra, si eu sper, ca si ea, ca dosarul va fi trimis la re-judecare! M-am bucurat cand a fost arestata (ce sa faci? efectul propagandistic al presei ***, dar apoi am ajuns la concluzia (tot din ***) ca NU EXISTA NICI O DOVADA ca banii au ajuns la ea! "Ghinion!" :)))) Asa ca sper ca se poate intoarce in statul politienesc al procurorilor, membru al UE, ca "sa-i dea la gioale" Statului Paralel. Ca "Procurorul" Ponta nici de atata n-a fost in stare...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco  •  29 mai 2018, 18:41

Cine mai crede cumva ca tara asta mai are vreo sansa?Cand asta si contrbandistul au facut si fac in continuare ce vor...Ce tara din UE mai are fosta sefa antimafia si fosta ministru fugite din tara si crand azil politic?Asa e cand in loc de elite sunt promovati toti agramatii,smcherii,borfasii si *** de pe ***...De fapt nu "sunt promovati".Se promoveaza singuri,tara e a lor.Asa e si restul poporului ,in proportie covarsitoare,de aceea nu iese nimeni in strada decat scos de cei care nu vor justitie,sau care vor ca lucrurile sa mearga tot asa ca si pana acum.poporul sta la Tv si se imparte in tabere,asculta tot felul de asazisi anlisti,de fapt trompetele lor,veniti la emisiuni cu misiuni clare...Nici o sansa!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

John  •  29 mai 2018, 21:18

Destinul inculpatei Udrea este sa faca puscarie la Penitenciarul Targsor. Acolo va avea intalnirea finala cu destinul. I-a fost scris sa ajunga la puscarie si a ajuns si va mai ajunge, pe termen mai lung ;-)

alupigus  •  29 mai 2018, 21:42

vai de capul tau gloaba ce esti,tu si presedinta tarii,ma faci sa vomit!

Ia Galagia  •  30 mai 2018, 9:05

Destinul lui Tolontan e sa taca intelept cand vine vorba de imaculatul Basescu, farul intelighentiei progressiste.

Cornel Tabacaru  •  30 mai 2018, 20:21

Domnule Tolontan. Va citesc de ani de zile. Stiti, sunt 5 luni pe an in Costa Rica. Sunt resident permanent al Republicii. De ce naibi sa apara pe prima pagina a gazetei dumneavoastea “ strazile haotice din San Jose “? Haotice ? De ce !? Si cum adica, in comparatie cu strazile perfect liniate si curate din Bucuresti!? Urat gest al ziaristului dumneavoastra !!! Urat !

Ervin  •  1 iunie 2018, 7:57

D-na Udrea va asteptam! D-na Udrea sper sa cititi: Va multumim ca ati condus Romania! Dar trebuie sa stiti cateva lucruri daca va intoarceti in tara sa faceti politica: Toti oamenii de bun simt si normali la cap va urasc din adancul sufletului. Atunci cand le moare cineva drag intrun spital infestat cu bacterii, sau cand stau cu orele pe drumuri proaste sau prost facute sau cand vorbesc la telefon cu cineva drag plecat prin lume sa poate pune o paine pe masa , cand isi pregatesc copii sa plece din tara ptr ca aici nu au nici un viitor sau cand vad ca nu pot avea un trai decent si normal, milioane de oameni va injura in gand sau cu voce tare, va blestema si va urasc si va dispretuiesc din adancul sufletului. Poate o sa va intoarceti si o sa ajungeti presedinte de tara. Dar nu o sa conduceti Romania niciodata. Nu ati condus-o niciodata nici o secunda. Sa conduci o tara inseamna sa ai poporul ei alaturi de tine, sa ai respectul consideratia si sprijinul lui in toate proiectele facute sa aduca prosperitate si bunastare urbei. Voi nu a-ti condus Romania. Voi doar ati pradat-o si batjocorit-o ptr o nenorocita de poseta de zeci de mii de euro sau pentru bani si putere. Ati batjocorit si izgonit din tara milioane de fii ,tati, surori si mame . Acum plecati fiind la dracu in praznic ati facut cunostiinta un pic cu Romania reala si adevarata a celor multi....Doamne Fereste sa va ajunga cei dragi sau familie apropiata intr-un spital de stat din Romania pe care ati “ condus-o”......Oamenii din tara asta va dispretuiesc si va ignora si se gandesc la voi cand va injura si blestema , cand sufera si nu mai au ce face. De asta nu ati condus si nu o sa conduceti niciodata Romania. Valabil si ptr “ bostangii si maztroapele “ care “ conduc” azi Romania. Puteti salva Romania. Daca Dvs si altii ca Dvs nu o sa va intoarceti niciodata in Romania.....

mik  •  28 iunie 2018, 13:12

Sa nu fim rai ca dna Udrea a fost capabila sa ia spaga si sa aiba tupeu. Acum cred ca nu prea mai are cum sa aiba mintile la ea...fugarita de justitie, condamnata, gravida...si toate astea si prin orase sarace unde n-o cunoaste nimeni...Unde era si unde a ajuns...ca asa e cand legea chiar se aplica.

Comentează