Udrea- 6 ani de închisoare! Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție!

Elena Udrea - 6 ani de închisoare, Rudel Obreja - 5 ani. Gala Bute este a patra investigație GSP care se încheie cu bani recuperați și consecințe juridice

marți, 5 iunie 2018, 3:55

115 anide închisoare totalizează pedepsele persoanelor condamnate în patru dosare începute după investigații ale jurnaliștilor GSP

 

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Gala Bute e o poveste despre bani mulți.

DNA descoperă și imobilizează 1 milion de lei în conturile Elenei Udrea și 3 milioane de lei din contul lui Rudel Obreja când inculpații sunt trimiși în judecată, în 2015.

Primele instanțe dispun confiscarea sumelor.

Dar abia azi, în urma verdictului definitiv, banii pot intra imediat în conturile Ministerului de Finanțe.

Sentința de azi a fost pronunțată de completul Mirela Sorina Popescu, Constantin Epure, Simona Daniela Encean, Ionuț Matei și Simona Elena Cîrnaru.

Cei 3 milioane de lei de la Rudel Obreja sunt banii publici despre care Gazeta Sporturilor scria pe 5 decembrie 2013 că i-au rămas președintele FR Box după ce și-a achitat creditul BRD luat cu ajutorul Elenei Udrea și garantat de minister!

”Bani care sunt în conturi și pot fi recuperați”.

Iată că, prin încheierea de azi, banii sunt recuperați!

În plus, condamnați de Înalta Curte pentru luare de mită, abuz în serviciu și, respectiv, evaziune fiscală, Elena Udrea și Rudel Obreja au sechestru pe bunuri.

Ei trebuie să achite alte milioane de euro, după ce statul va vinde proprietățile care acum devin ale sale.

Să rămânem însă la socoteala banilor cash.

Cu cei 4 milioane de lei confiscați azi, suma pe care statul a recuperat-o în patru dosare penale pornite din investigații jurnalistice ale echipei Gazetei Sporturilor urcă la 10 milioane de euro!

32 de persoane au primit pedepse cu închisoarea, fie cu suspendare, fie cu executare, în cele patru dosare

Ne referim nu la imobile, nu la alte bunuri care urmează să fie vândute, ci la ceea ce statul a încasat deja.

Cele 4 cazuri pornite de la investigații jurnalistice ale ziarului care au sentințe definitive în instanță sunt:

1. Dosarul „Loteria I” – Copos


Rezumatul investigației ziaristice: Afaceri defavorabile statului între George Copos, vicepremier și patronul clubului de fotbal Rapid și al grupului Ana Electronic, și Loteria Națională.

Primul articol: 6 august 2002, „Afaceri dubioase între Loteria Națională și unii șefi din fotbal”

Începutul urmăririi penale: 11 ianuarie 2006

Trimitere în judecată: 6 iunie 2006

Prima decizie: 29 ianuarie 2013, Judecătoria Sector 2

Decizie definitivă: 25 august 2014, Tribunalul București

Condamnări (5):

Sumă recuperată de stat: 4,12 milioane lei (99% din totalul prejudiciului).

2. Dosarul „2 Mai”- Ridzi


Rezumatul investigației ziaristice: Cheltuirea  a 600.000 de euro pentru imaginea ministrului tineretului și sportului, Monica Iacob Ridzi, prin manipularea achizițiilor publice.  

Primul articol: 18 iunie 2009, „Scenă pe plajă de 75.000 de euro!”

Începutul urmăririi penale: 11 august 2009

Trimitere în judecată: 3 mai 2011

Prima decizie: 27 ianuarie 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție

Decizie definitivă: 16 februarie 2015, Înalta Curte de Casație și Justiție (Completul de 5 judecători)

Condamnări (12):

Sumă recuperată de stat: 300.000 lei (10% din totalul prejudiciului).

3. Dosarul Transferurilor – Becali, Borcea, Nețoiu & Popescu


Rezumatul investigației ziaristice: Prejudicierea cluburilor de fotbal și a statului din transferurile de jucători de către impresari și președinții echipelor. 

Primul articol: 6 februarie 2006, „Tun Becali & Popescu – 2.000.000 $”

Începutul urmăririi penale: 17 ianuarie 2008

Trimitere în judecată: 2 octombrie 2008

Prima decizie: 3 aprilie 2012, Tribunalul București, achitare

A doua decizie: 12 noiembrie 2012, Curtea de Apel, condamnări

A treia decizie: 20 mai 2013, Înalta Curte de Casație și Justiție, rejudecare

Decizie definitivă: 4 martie 2014, Curtea de Apel

Condamnări (8):

Sumă recuperată: 32,4 milioane lei (56% din totalul prejudiciului)*

4. Dosarul Gala Bute – Udrea & Obreja


Rezumatul investigației jurnalistice: Finanțarea ilegală a galei de box profesionist Bute – Mendy și dezvăluirea unui sistem de dare și luare de mită de 10% din fondurile Ministerului Dezvoltării și Turismului dedicat partidelor politice și persoanelor fizice.

Primul articol: 11 aprilie 2011, ”Gală profesionistă cu bani de la statul amator”. 

Începutul urmăririi penale: aprilie 2012

3 milioane de euro trebuie să plătească Elena Udrea în urma sentinței

Trimitere în judecată: 21 aprilie 2015

Prima decizie: 29 martie 2017, Înalta Curte de Casație și Justiție, condamnări

Decizie definitivă: 5 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție, condamnări

Sentințe (8):

Alte două dosare, Hexi Pharma și Secureanu, sunt în tribunal


Alte două investigații începute de Gazeta Sporturilor se află, în prezent, în instanță.

1. Cazul Hexi Pharma: Dosarul realizat după investigația Gazetei privind dezinfectanții diluați are, după moartea patronului Dan Condrea, două personaje-cheie: fostul director Flori Dinu și fostul director de producție Mihail Leva.

Cazul, plimbat inițial între Tribunalul Municipiului București și Judecătoria Sectorului 5, a revenit la Tribunal și a ajuns în stadiul audierii martorilor.

2. Cazul Secureanu – Malaxa: A fost împărțit în două dosare distincte. În primul, 7 inculpați, angajați ai spitalului din nord-estul Capitalei și administratori de firmă, au primit, în total, peste 15 ani de închisoare. Cu toate acestea, decizia Tribunalului București a fost abia în primă instanță. Toți cei 7 și-au recunoscut faptele.

Celălalt dosar cuprinde inculpații care nu și-au recunoscut vina. Aceștia sunt managerul Spitalului Malaxa până la data finalizării anchetei, Florin Secureanu, și trei administratori sau angajați ai unor firme (Mihai Mesner, Cristian Ioniță, Gabriel Deaconu).

Escrocheria multinaționalei Vitalaire încă este cercetată de procurorii din Iași, firma a plătit deja despăgubiri!

Mai mult, pe lângă cele două dosare, alte investigații n-au ajuns încă în instanță, procurorii făcând, în continuare, cercetări.

De pildă, cazul VitalAire, firmă cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți dependenți de oxigen.

În urma dezvăluirilor ziarului, VitalAire a plătit deja 200.000 de euro sancțiuni către Casa de Sănătate .

Un alt caz investigat de GSP și în care Poliția și Parchetul sunt în faza de urmărire penală este cel al achiziției echipamentelor defectuoase de la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

Citește aici toate episoadele investigației Gala Bute!

 

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Matei  •  5 iunie 2018, 15:52

Felicitari! La momentul la care ati publicat acele articole, Udrea parea intangibila, iar ziarul parea ca risca destul de mult mergand impotriva curentului. PS. Contul BRD in care erau banii era deschis pe numele lui Burleanu, nu? :)

Daniel  •  5 iunie 2018, 15:53

Informatii despre VitalAire sunt? Ma refer la mersul procesului. Felicitari GSP!

Daniel  •  5 iunie 2018, 16:05

Am citit articolul, si am gasit despre VitalAire. Initial am scris comentul inainte sa citesc articolul.

Spiger_1972  •  5 iunie 2018, 16:05

Felicitari pentru initiativa si mai ales multumiri justitiei ! Inca o data este lipsit de continut perioada cat domnul Basescu a fost "cel mai bun presedinte al românilor". În perioada lui corupția a existat și a fost la cel mai înalt nivel institutional! Domnule Băsescu, sunteți demagog și un mare manipulator al celor ce v-au oferit votul lor sincer!

Marchi  •  5 iunie 2018, 16:07

Felicitări din toată inima, domnule Tolontan! Ne unge pe suflet speranța (încă palidă, e drept) că țara asta se va face bine într-o zi.

Cătălin Tolontan  •  5 iunie 2018, 16:08

@Marchi: multumim, noi ne-am facut doar treaba sa va prezentam faptele. Restul e munca procurorilor, a avocatilor si a judecatorilor. De la inceput, inca din 2011, am zis ca se va face lumina, ca e imposibil ca un asemnea caz de 2,4 milioane de euro bani publici pentru un meci de box sa ramina ascuns opiniei publice. Si uite ca verdictul de azi arata coruptia in toata derularea ei.

tudor  •  5 iunie 2018, 16:09

Am înțeles că de acum are statut de infractoare evadată. Să vedem acum cât de abil este statul român să-și recupereze marii corupți și cat de respectat este pe plan internațional. Cu Popa în Indonezia a durat până i s-au terminat respectivului banii, cu Boldea din Kenya a fost aproape instant. Poate se implică nea Traian, are o relație aparte cu fugara și expertiză în operațiuni complexe încă de pe timpul ostaticilor din Irak. Și să constatăm dacă parteneriatele strategice funcționează în dublu sens.

bob  •  5 iunie 2018, 16:10

Astept investigatiile pt Dragnea si Voiculescu. Pana nu faceti asta, nu sunteti credibili ca va intereseaza pedepsirea hotilor.

Ervin  •  5 iunie 2018, 16:10

Nu e motiv de bucurie sa stea o femeie 6 ani la puscarie dar pe aceasta cale doresc sa mulțumesc lui Isus Hristos din ceruri, lui Domnul Dumnezeu și Sfântului Duh. Și tuturor sfintilor. Pentru ca îmi pare mai mult rău de atâția oameni care și-au luat lumea în cap sa poată duce o viata cât de cât decenta sau de cei care nu dorm noaptea de grija zilei de mâine... Și bravo și echipei de la gsp...sa nu uitam ca acum 10-11 ani ( președintele Băsescu era tăticu nostru) aceasta doamnă deosebită ameninta jurnaliștii " ca are mijloace specifice sa se ocupe de ei..." sau ma rog ceva asemanator.... Unii dintre noi nu ne dam nici numele pe aici sau prin alte locuri nici în ziua de azi :)

Maistor Kokir  •  5 iunie 2018, 16:18

Bravo Tolo, tine-o tot asa, sunt multe mult mai grave ce asteapta a fi scoase la lumina!

basencu  •  5 iunie 2018, 16:20

Cum adica e munca avocatilor ? La Ariton ? Ai uitat acoperitii ? Orice decizie cu privire la Udrea e nelegala, daca in ea nu apare si .... .

Cosmo  •  5 iunie 2018, 16:21

No, pai dacă justiția funcționează, de unde atâtea scandaluri?

cine  •  5 iunie 2018, 16:25

imi este greu sa descriu ghiveciul si mai ales intensitatea sentimentelor traite cand vad ce a devenit romania post 1990. rusine? indignare? resemnare? ura? altele? toate in acelasi timp ? in alte tari din UE o fi mai rau decat la noi ? sau sa ne mandrim ca nu suntem pe ultimul loc mondial?

constantin  •  5 iunie 2018, 16:31

Felicitări! Dar o întrebare rămâne fără răspuns: cum rămâne cu PDL-ul? Instanţa a concluzionat că banii au fost folosiţi de către Elena Udrea, apropiaţii săi ŞI PDL... Elena Udrea şi apropiaţii au primit nişte pedepse, dar cei din partid nu răspund? Trebuie să aşteptăm motivarea sentinţei, ştiu, dar întrebarea rămâne. La Adrian Năstase a răspuns chiar preşedintele partidului, ca beneficiar al sumelor de bani ( era şi candidatul partidului). În cazul de faţă, dacă nu mă înşel, avem un şef de partid, Emil Boc, şi un candidat, Traian Băsescu. Plus un şef de campanie în persoana domnului Blaga. Cu ei cum rămâne?

Ervin  •  5 iunie 2018, 16:43

BRAVO DNA ( chiar dacă eveti și voi bubele voastre !!!! BRAVO JUDECATORILOR!!!!! @marcel popa dacă citești, zi acuma : e degeaba?

Marius David  •  5 iunie 2018, 16:51

Felicitari echipei GSP si DNA , sper sa nu fie ultimele decizii date de o justitie libera ! Parca cu aceste sentinte se face un pic de lumina , dar pe de alta parte cu deciziile CSM se face intuneric.

Ellis  •  5 iunie 2018, 16:53

Bravo d-l e Tolontan. Deci iata lista coruptilor care au nenorocit Romania: Ritzi, Gh Stefan, Cocos, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Papici, Bica, M Basescu cu fiul, Udrea, Rarinca. Aproape toti au fost in apropierea fostului presedinte (o simpla constatare. Anchetele EADS si Microsoft au doar pt a fi condamnate doar unele persoane, dupa care s-au prescris) Cinstitii sunt: Dragnea, Valcov, Ponta, Sova, Oprisan, Grebla (ce bine ca ne conduc!!!!). DIN 2014 incoace TOTI PSD-ISTII CU DOSARE GRELE AU FOST ACHITATI SAU CONDAMNARI CU SUSPENDARE!!!!! Probabil ca avea dreptate cine spunea ca anchetele sunt de doua feluri: incriminatorii (cand toata vinovatia se gaseste intr-o virgula) si dezincrimatorii (cand victima seimpidica si cade in cutiul criminalului). Eu inca mai sper ca dvs sa scormoniti adanc, cu aceeasi perseverenta si nin cazurile Rarinca si Mineriada.

Ervin  •  5 iunie 2018, 16:55

Elena din Troia. Elena Ghica. Elena Lupescu. Elena Ceaușescu. Elena Udrea. Ce de personalități Elena....

Cătălin Tolontan  •  5 iunie 2018, 16:56

@Ervin: miine avem un numar special. E dedicat tuturor celor care ne-au criticat, dar si celor care nu si-au pierdut speranta. Toti au contribuit la rezolvarea acestui caz.

emg  •  5 iunie 2018, 17:05

bravo tolo si echipei!

Solofon  •  5 iunie 2018, 17:06

Felicitari Tolo & team! Spor in continuare in investigatiile pe care le desfasurati. Datorita tenacitatii voastre tragem sperante ca si alte fapte asemanatoare, expuse public vor ajunge la un astfel de deznodamant.

Marius  •  5 iunie 2018, 17:12

@Cătălin Tolontan - mai tii minte cand ti-a spus Udrea ca ea nu e Ridzi? Asa este, Udrea a luat azi 6, Ridzi doar 5 :)

Cătălin Tolontan  •  5 iunie 2018, 17:13

@Marius: Da, era in 2009 pe holurile Parlamentului cind se vota ridicarea imunitatii Monica Ridzi, cind Elena Udrea m-a amenintat ca ma va lucra informativ. Au si incercat asta, Traian Basescu personal a trimis acte la Parchet, ne-a amenintat public, cu asta se ocupa presedintele Romaniei! Ne-am vazut de treaba si, astazi, sentinta e definitiva si e limpede pentru toata lumea cine sunt cei corupti in acest caz. Meritul e al procurorilor DNA, ei au izbutit sa stringa probele care i-au convins pe judecatori. Sa nu uitam ca fiecare dintre condamnati are mai multe condamnari.

constantin  •  5 iunie 2018, 17:18

Aştept cu nerăbdare motivarea instanţei cu privire la PDL... O parte din banii furaţi de Udrea şi compania au ajuns şi la PDL, dacă am înţeles eu bine... Au fost trecuţi prin casierie ca fiind contribuţia Elenei Udrea la campanie? Dacă da, este în regulă. Partidul nu putea să verifice provenienţa banilor. Dacă nu... atunci nu s-a făcut dreptate şi poporul a primit... capul lui Moţoc. M-am desumflat...aştept motivarea instanţei.

Marin  •  5 iunie 2018, 17:19

Continua tot asa.Dar si cu cei de la PSD si ALDE ori ,de ei nu ai voie sa te legi .

atentu  •  5 iunie 2018, 17:21

Banii doamnei Udrea unde sunt, domnule Tolo.ro ?

Popa marin  •  5 iunie 2018, 17:23

Ar fi utila o campanie a voastra ca cei in drept din aceasta tara sa ii aduca inapoi pe hotii fugari in strainatate.Daca te bagi aici ai toata stima mea.Vad ca nu se face nimic pe aceasta tema de unde banuielile mele de complicitate cu hotii a politicienilor la putere azi in Romania.

jos_cenzura  •  5 iunie 2018, 17:29

Banii aceștia trebuie înapoiați poporului român (adică celor care au plătit impozite). Guvernul s-a dovedit iresponsabil să-i gestioneze cum trebuie, deci nu merită să rămână cu banii. Oricum nu e rolul guvernului să organizeze gale sport și evenimente sportive.

Florea  •  5 iunie 2018, 17:43

Fara articolele voastre d-na Udrea era probabil in parlament azi, poate chiar in randul coalitiei majoritare. Asteptam cu interes dezvaluirile doamnei in legatura cu mentorul ei, t. basescu

Vali  •  5 iunie 2018, 17:47

Sa vad domnule cum "recupereaza" statul banii de la basescu :)))

Andy23  •  5 iunie 2018, 17:52

Poate investigati si statul sa mai recupereze si din alte prejudicii. Asa ar fi bani de pensii si salarii si nu s-ar mai incerca tot felul de tertipuri. Felicitari!

bg  •  5 iunie 2018, 17:54

Inca o data felicitari echipei pentru munca depusa si perseverenta! Ar fi bine sa avem mai multe astfel de echipe interesate in a relata despre neregulile din societate. Poate Romania s-ar indrepta mai repede si s-ar curata de gunoiul care troneaza in toate domeniile. Daca crezi ca ceea ce faci este necesar si util, niciodata nu va fi in zadar. Ai izbutit, continua. N-ai izbutit, continua!

Florian  •  5 iunie 2018, 17:55

Tolontane stiu ca esti un monument de cinste si corectitudine. Dar daca , Doamne fereste, vreodata , o sa intri in malaxorul " justitiei impartiale " iti doresc aceiasi judecata" dreapta" de care a avut parte E. U. Tine minte : de ras nu mori , dar de ras poti sa ajungi.

Cristijansen  •  5 iunie 2018, 17:56

D-le Tolontan , nu credeam ca se va lipi vreun procuror sau judecator de anturajul lui scufundaseu ,cel care a castigat alegerile cu sloganul ; la tepe in Piata Revolutiei . . Dar de ce nu i-au dat interdictie de iesire din tara acestei tovarase , si tovarasei Alina Bica mafioata pusa sefa la antimafia tot o interdictie de iesire din tara ii trebuia . Cine le mai aduce pe astea doua de la umbra palmierilor , si pe Mazare la fel , trebuie adusi sa stea la racoare pentru ca in Costa Rica si in Madagascar m sau pe unde o fi mazaroiu , este prea cald .

Radu Bogdan  •  5 iunie 2018, 17:57

Pe linga bucuria s-o vad pe Nuti condamnata , ma raliez eroicei echipe GSP de a contribui la recuperarea la bugetul de stat a banilor furati si propun citeva teme care vor multiplica exponential realizarile: - recuperarea pagubei in cazul lui Dan Voiculescu cunoscut sub numele de "Domn Profesor" , daca nu aveti elemente domnu' Tolontan vedeti ca sunt deja informatii publice , nu trebuie sa vedeti decit de ce nu este recuperata paguba. - Una mai mica dar care ar dubla realizarile dintr-un foc . Frauda cu fonduri europene a TelDrum care ne-a impuscat de doua ori : pe linga furt , guvernul a returnat prejudiciul din banutul nostru. Spor !!!

Alex  •  5 iunie 2018, 17:58

Da de la tăticul tău Dan voiculescu ce sa recuperat eroule

Ellis  •  5 iunie 2018, 18:17

Nu, d-le Radu! Nu pomeniti de Voiculescu si telDrum.Sunt subiecte dragi si sensibile pt d-l Tolontan. Aceste doua cazuri sunt "abuzurile" justitiei. E mai scump sa faci ancheta la TelDrum decat sa trimiti un jurnalist in Coste Rica. Ar putea insa, sa faca putina lumina in cazul Rarinca. Daca ar vrea....

john  •  5 iunie 2018, 18:17

Nimic despre Bute ?Nu,el e sportiv..legenda fara caracter..

Manu Ion  •  5 iunie 2018, 18:22

Cand investigati si ce se intampla la Steaua ??? Modul cum sponsorizeaza armata echipa de fotbal !!!!! Seamana izbitor cu gala Bute.

Andrei F  •  5 iunie 2018, 18:25

Bravo GSP! Felicitari! Si felicitari in primul rand pentru recuperarea prejudiciului care ar trebui sa fie scopul principal dupa pedepsirea infractorilor.

Ionutz2088  •  5 iunie 2018, 18:58

Felicitari domnule ziarist Catalin Tolontan chiar sunt bucuros desi cu totii stim k nu este adecvat sa ne bucuros de Raul altuia....insa nu imi iese din minte ignoranta indolenta lipsa de respect pe care udrea si restul politicienilor de care au dat dovada in toti acesti ani eu sunt 100%la100%k daca GSP nu AR fi facut acestte anchete nimeni absolut nu AR fi miscat.....insa doar o intrebare VA rog......dc cel care fura in radio casetofon ia 7...8 ani si udrea decat 6

Cătălin Tolontan  •  5 iunie 2018, 18:59

@Ionutz2088 : aveti dreptate, nu e vorba de bucurie, ci de urmarirea faptelor pina la capat si de dorinta ca nimeni sa nu fie deasupra legii.

stefan 2  •  5 iunie 2018, 19:00

laudele mele sunt lucruri minore comparativ cu actiunea echipei de la GSP, a lui Tolontan, in special! daca totusi mi le exprim este pentru a arata membrilor echipei pretuirea mea dar si faptul ca impartasim impreuna aceleasi valori, iar acest lucru constituie fundamentul actiunilor lor, cu alte cuvinte, ca in spatele a ceea ce fac stau alti oameni si care nu sunt putini... Intr-o viitoare istorie a presei romanesti postcomuniste care va fi scrisa candva, aceste demersuri vor fi, cu siguranta mentionate...Felicitari!

de pe ‘ici ‘sa  •  5 iunie 2018, 19:05

felicitari d-le Tolontan si echipei. eu am o sugestie, prejudiciul sa fie platit de guvern la fel ca in cazul dracnea privind cele 21 de milioane de euro din fonduri europene iar tanti udrea sa fie lasata in libertate la fel ca in cazul bombonicii.

Sam  •  5 iunie 2018, 19:14

Pentru un ziar de sport este o realizare, mai ales când faptele sunt confirmate de instanțele judecătorești. În anii '90, chiar la începutul anilor 2000, astfel de fapte descrise în presă reprezentau doar momente de lectură, fără consecințe. Există o diferență între verdictele date la televizor de tot felul de analiști în favoarea inculpaților și verdictele judecătorilor împotriva acestora. Sentințele sunt doar un răgaz. Toată lumea o ia de la capăt.

Io  •  5 iunie 2018, 19:21

Felicitari! pentru curajul si tenacitatea de care ati dat dovada pe perioada acestor investigatii.

Cătălin Tolontan  •  5 iunie 2018, 19:22

@Io: e si datorita participarii dvs, a faptului ca ati fost curiosi si preocupati. Si ca ati dorit sa va informati. E esential.

Luca  •  5 iunie 2018, 19:32

Felicitari ! Sunt convins ca cei din dosar regreta ce nu au realizat ce tampenii fac . Problema este ca DNA ul nu a reusit sa descopere toate ilegalitatile comise de guvernanti . Se pare ca oamenii lui Basescu sunt cei mai vulnerabili .

Isac stelu  •  5 iunie 2018, 19:52

V-am felictat in avans de mult timp ! Aruncati in ochi si la arbitrajul Dl Coltescu in meciul Juventus-Voluntari ... ai apropo de Voluntari ca tot urmeaza meciul de baraj cu Chindia Targoviste !!

Traian Udrea  •  5 iunie 2018, 20:00

Domne Tolontane (blogar anticorupt, anticomunist-progressist) dincolo de compunerea matale hartistico-civica ramane aceeasi dilema pe care toti basistii va faceti ca n-o vedeti. Udrea e condamnata si Basescu liber. Atunci din doua una: 1. Ori e vorba de o teribela & groasnica eroare judiciara, caz in care matale si Doamna Doctor DNA sunteti niste ageamii sau dupe caz, niste gradati. 2. Ori daca Udrea e vinovata atuncea musai e si Basescu vinovat, caz in care matale si Doamna Doctor DNA sunteti niste clovni gradati in farsa "Justitia in Carnaval". In orsicare caz merci ca exiști, m-as plictisi enormissim fara circul matale politic corect.

Comentează