Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute

Zeci de mii de oameni au sancționat spontan pe Național Arena un politician care a vrut să-și lipească imaginea de cea a unei campioane, că de imagine se ocupă Firea de când a ieșit primar

luni, 11 iunie 2018, 8:57

UPDATE: Pentru ca similitudinea să fie frapantă! Gabriela Firea dă vina pe ”propaganda sorosistă” și pe ”cetățenii cu venin în grupuri organizate” pentru protestul mulțimii de pe Național Arena. Primarul își deschide mesajul de pe facebook cu expresia: ”Nicio faptă bună nu ramâne nepedepsită”. După ce a fost huiduită în 2011, la Gala Bute, Elena Udrea a spus același lucru: ”Nicio o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. 

A trecut linia roșie.

Primarul Bucureștiului e huiduit de o tribună întreagă și se uită, nedumerit, neînțelegând ce se petrece.

A trecut linia roșie, asta a făcut!

E soarta politicienilor ori de câte ori încearcă să-și ia creditul pentru munca sportivilor. Zeci de mii de spectatori protestează neprogramat în această seară pe Național Arena.

”E cea mai frumoasă seară din viața mea”, spune Simona, iar Gabi Firea e deja în afara stadionului, urmărită de fluierăturile oamenilor, care continuă și după ce primarul pleacă de pe scenă.

La fel s-a întâmplat în iulie 2011, când, la Romexpo, Elena Udrea a comis aceeași gafă.

S-a aburcat pe ring lângă Lucian Bute și a fost huiduită. Începutul sfârșitului pentru Elena Udrea.

Azi, a trecut linia roșie și Gabi Firea.

Huduielile sunt asurzitoare și spontane. Nu e Soros, nu sunt ONG-urile, e tribuna și cultură sa unică a protestului.

Și oricine ar fi fost în locul Gabrielei Firea, de la președintele țării la ministrul sporturilor, ar fi pățit același lucru.

Dacă n-ar sta înconjurată numai de un oribil aparat de propagandă, cum n-a existat niciodată în istoria democratică a orașului, Gabi Firea ar ști că așa li se întâmplă guvernanților la orice celebrare sportivă!

Politicienii sunt huiduiți de fiecare dată când apar în tribune, dacă încearcă să vorbească mulțimii.

De aceea, la Jocurile Olimpice sau la Campionatele Mondiale vorbesc, de regulă, președinții Comitetului de organizare și șefii CIO sau FIFA, nici ei prea iubiți.

Dacă apar politicienii, vuiesc stadioanele.

E o seară care pune lucrurile la locul lor.

Un oraș nu se administrează cu știri cumpărate, cu propagandă, cu moaște plimbate de la Voluntari la București și retur.

Fluierăturile mulțimii de la Național Arena îi arată Gabrielei Firea că oamenii nu uită și nu iartă.

Să se ducă la televiziunile prietene să se plângă!

Elena Udrea la Gala Bute, în 2011
Elena Udrea la Gala Bute, în 2011

 

Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep
Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep

 

Comentarii (325)Adaugă comentariu

Oz  •  11 iunie 2018, 23:20

Tolo usor cu echidistantita asta. Nu trebuia sa ii dea nicio cheie, *** Era mai ok, nu o mai huiduia nimeni. Sa o compari pe Udrea 2011 ( dupa 7 ani, SAPTE BA, 7 ani de Basescu, dupa taieriile alea, dupa criza economica, dupa PRAFUL DE LA MDRT) si sa o compari cu Firea, ii dea dreptul *** *** Firea care ii la 2, DOI BA, 2 ani de mandat PMB. Mi se pare aberant ca ajung sa ii iau apararea lui Firea, in conditiile in care mi-e o persoana absolut detestabila. Si uite asa se inaspreste falia intre cele doua Romanii, ca trebuie *** PSD-ul si cand trebuie si cand nu trebuie. Ii bine, ajungem sa ne dam in cap ca unu il vrea pe Dragnea si celalalt pe Ciolos, asa a iesit si Trump

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Renata C  •  11 iunie 2018, 23:24

Ha ha, da asa e toti cei de pe Arena Nationala au fost platiti sa o huiduie :) asta e total nebuna. Ea crede ca cei care au fost la eveniment sunt la fel de inconstienti ca satenii cu 2 clase si amaratii pe care i-au fortat si platit hotii de la PSD sa vina sa faca o prezenta tampa in piata Victoriei. vai de capul ei si a celor din PSD, curand vor pierii din politica romaneasca si se vor inghesui prin puscariile din Romania.

sundance kid  •  11 iunie 2018, 23:26

Tolontan si idolul lui poreclit de mine Buratino , seful Liberalilor . Doua fetze tipice de demagogi .

basencu  •  11 iunie 2018, 23:26

Indeplinind visul oricarui ziarist de a trece in prima linie a lacomiei, dna Firea este extrem de periculoasa. Poate nu s a asteptat chiar la huihuielile astea dar le a luat in calcut stiind ca se va vorbi de ea. Si tu scrii de ea si nu de halep. Halep e alta marfa. Se uita la politista campioana olimpica socata, cu condescendenta, nestiind ca asta e visul de aur al sportul romanesc, renta si militia. Udrea a folosit bani publici pentru un profesionist, astia cu grade ce sunt ? Sunt politisti ? Tu o compari pe Firea cu Udrea, dar ar trebui compari tutorii, Chioru vs Pisarescu. Halep e mai repede psdista decat vitza aleasa, academician de asfalt. Intra in jocul unor politisti care o amendau ptr nu stiu ce, pe un scenariu scris de intelectualul Godina, in care juca o campioana olimpica ???? in umiforma ??? Cristina Neagu e tefelista ,,Simona Halep nu datoreaza nimic Romaniei" asteptandu te sa scuipe pe tricolor ca ,, nu ne respectam valorile". Cum nu le respectam, pe lista cu rente viagere doar Nadia si cateva gimnaste cunoscute la nivel mondial ,,sunt respectate", Ilie Nastase e la erata, iar binecunoscuta la noi in tara canoista Halipa are renta si pensie de militian dar la cat e de lacoma va avea si o pensie publica.

papadopol  •  11 iunie 2018, 23:27

Mai Tolo, stau si ma intreb, de unde ai tu atata venin in tine? Si ce vrei sa demonstrezi de tot pedalezi pe asemanarea Udrea-Firea? Tie ti-a placut, asa ca unui ziarist sportiv ce s-a intamplat azi pe stadion. Ca doar n-oi vrea sa spui ca s-a strigat " Huo Firea". Ar fi trebuit sa fii primul care ia pozitie pentru umilirea unei mare campioane. Iar daca nu crezi ca a fost umilita, uita-te la fata ei din acele momente. Sa le fie rusine alora care au umbrit un eveniment frumos, si tie ca nu ai luat si nu iei pozitie!

Cristi Durloiu  •  11 iunie 2018, 23:29

Cum a fost posibil "doamnă" Firea ca la Ceremonia Simonei sa urcați prima dumneavoastră pe scenă???! Cum a fost posibil asa ceva? Am crezut ca înnebunesc când v-am văzut!! CAT tupeu de *** și prost crescuta sa aveti " doamnă". !???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CB  •  11 iunie 2018, 23:32

Pacat .... victoria Simonei trebuia sa ne uneasca, sa ne faca mandrii ca suntem romani... dar...incercam sa dovedim unii celorlati ca fiecare dintre noi detinem adevarul absolut... fiecare dintre noi e alb si ceilalti sunt negrii... sau galbeni versus verzi...sau rosii versus maro...ca sa nu existe vreo idee de rasism... pacat... O tara puternica are in spate un popor unit...in cuget si n simtiri... un popor care stie sa se bucure de victoria unui membru si membrii care stiu sa se bucure de victoria tarii... da...stiu... sunt naiv... pacat... se fura din tara asta de peste 2.000 de ani... si tot e bogata...gandi ti va unde am fi cat de cat uniti.... Respect Simona Halep!

constantin  •  11 iunie 2018, 23:39

Pe mine mă încearcă un sentiment de tristeţe. S-a ajuns prea departe cu ura. Nici Elena Udrea nu merita huiduită dacă nu comitea ilegalităţi. De ce n-au organizat alţii Gala Bute? De ce nu au venit Ţiriac sau Becali cu banii lor? Nu era suficient de profitabil... Iar dacă un politician, oricare, se implică în organizarea unui eveniment de interes general, de ce să nu se ridice în picioare sau să urce pe scenă? Cum putea să-i dea G. Firea cheia oraşului decât în faţa locuitorilor oraşului? LA VESTIARE? De unde inepţia asta cum că un politician care se implică în organizarea a orice nu are dreptul să arate asta. Poate ar fi bine să nu mai organizeze nimic... La ce naiba să mai organizezi ceva dacă beneficiarii te înjură, deşi apreciază evenimentul... Era normal ca Simona să se întâlnească cu fanii pe stadionul Primăriei Capitalei fără ca primarul Capitalei să fie prezent? Dumneavoastră plecaţi de acasă atunci că vă vin musafirii? Am ajuns într-o situaţie absurdă fără precedent. Nu mai vrem politicieni, ok... Să anulăm democraţia şi să aducem în locul lor nişte generali. Că politică fără politicieni nu se poate. Iar la Capitală, un colonel. Ni s-a urât cu democraţia? Eu cred că da, ar fi loc de o dictatură. Ce aveţi, tată, cu politicienii? Nu sunt perfecţi, ştiu, nici noi... DAR DEMOCRAŢIE FĂRĂ POLITICIENI NU SE POATE!

jos_cenzura  •  11 iunie 2018, 23:39

Toate problemele pornesc de la faptul că politicul se implică în domenii în care nu ar trebui să se implice (practic totul în afară de ceea ce ține de apărare - de exemplu armată sau poliție). Dacă sportul ar fi 100% particular, nu ar mai exista atâtea controverse despre cum se cheltuiesc banii, pentru că fiecare și-ar cheltui banii proprii de bună voie. In schimb guvernul cheltuie banii luați cu forța de la popor pe diverse acțiuni precum Gala Bute (sau premierea Simonei), si normal că vor fi controverse când alții decid cum să-ți cheltuie banii tăi. Uneori mai și scapă banii ăștia prin buzunarii politicienilor și o grămadă de resurse ale societății (precum Tolontan) își folosesc talentele și munca să oprească acest furt, în loc să construiască. Imaginați-vă o Românie unde nu ar mai fi atâta prilej de furt, atâtea"proiecte" publice, sutele de mii de oameni din aparatura birocratică, din paznicii noștri (DNA, Tolontan) n-ar mai fi împovărați să se lupte unii cu alții, ci ar putea avea timpul necesar pentru a crea creștere economică și și-ar folosi talentele la creșterea prosperității acestei țări. Pentru asta, trebuie să limităm serios rolul guvernului în viețile noastre, începând cu sportul.

Traian Udrea  •  11 iunie 2018, 23:40

Domne blogare justitiar Tolontane, important e ca febletea matale, a intelighentiei gds si a gedailor frumosi si liberi, ma refer desigur la Dl Presedinte Ptr Alte Coordonate Istorice Traian Basescu, nu a trecut niceodata liniea rosie. Poate ptr ca sa garantează personal Doamna Doktor DNA si Licuricii Mari & mici.

inanicu  •  11 iunie 2018, 23:41

Mai oameni buni dupa o zi de munca istovitoare in Germania vin acasa dau pe tvr si vad cum tot stadionul o fluiera pe Pandeleasca .Mi-a crescut inima de bucurie inseamna ca totusi Romania mai are o sansa........

ctlnmihai  •  11 iunie 2018, 23:43

Daca n-ar fi organizat nimic, d-nul Tolontan ar fi profitat de acest lucru s-o critice pe Firea....Nu Firea a fost umilita ci Halep..Oricum cei care au huiduit-o pe Firea sunt mai jalnici decat votantii PSD-ului..Tocmai pentru ca se bat cu pumnul in piept ca stiu mai multa carte

Razvan Z  •  11 iunie 2018, 23:43

Puteti sa ne spuneti de a fost taiat sonorul la montaj pe iesirea de pe tunel?Antena 3 nu poate permite fluieraturi la adresa primarului ? Rusinos...

AUDI TT  •  11 iunie 2018, 23:44

#Andrei F. Ți-au "stricatără“ rezistenții ziua, fluierând carpeta cu răpirea din serai! He, he, Dumnezo drăguțu'...

Mihai  •  11 iunie 2018, 23:51

Dupa.ce toata ziua gsp a manipulat cu fake news ca Primaria a refuzat sa organizeze evenimentul intr-o piata desi chiar Simona la aeroport a spus ca n-a cerut asa ceva, era de asteptat ca lumea sa fie.impotriva lui firea impulsonati de radicalii din rezist. In plus in spania primarul madridului - tot femeie - i-a premiat pe Nadal si Real fara circ balcanic.

bogdan  •  11 iunie 2018, 23:52

Daca eram la Paris, sau la Madrid, sau la Berlin nici un spectator nu ar fi huiduit, indiferent de simpatia politica si indiferent de partitul primarului. Dar acolo sunt educati. Rusine pentru ce s-a intamplat. Asemanarea cu gala Bute e neinspirat aleasa. Acolo s-au jucat si bani negri, albi, etc.

Traian Udrea  •  11 iunie 2018, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lochin  •  12 iunie 2018, 0:03

Journalism 101: manipulare prin bascalie si subiecte politice cand nu e cazul. Ai mai amestecat cateva clisee din online si gata materialul. Cum sa fluieri la o gala? Daca astea sunt “la locul lor” putem pleca toti. La fotbal nu e ok ca “aud copiii” dar acum e ok... Romania 100... 100 de grupuri.

Buiadi  •  12 iunie 2018, 0:05

Sunt un simplu cititor al articolelor tale, iubitor de sport, fost sportiv, fără nici o afinitate politica...ceea ce se întâmpla și aici e incredibil...u ești cu “stema” #rezist tatuată pe frunte și de cealaltă parte postacii “ciumei roșii” sunt cât se poate de activi și promovează “spălarea pe creier”...mi-ar plăcea sa rămâi la sport pe gsp!

lord belial  •  12 iunie 2018, 0:08

hahahaha, huiduielile noastre de pe fb sau din tribune au facut-o pe *** aia de gaby firea sa isi inchida contul. firea, ***, a vrut sa evite un protest masiv anti psd daca ar fi organizat cum se cuvine evenimentul ptr simona halep, in centru, unde in weekend a blocat cu oile. ar fi venit mult mai multi oameni sa o sarbatoreasca pe simona si succesul ei. in schimb, *** din voluntari a vrut sa fure show-ul, mergand in fata sportivei, urcand pe scena inaintea ei, *** de imagine publica. doar ca romanii i-au umplut frigiderul cu carne. sa intealaga si *** din psd ca romanii o sa ii huiduie la fel si in cabina de vot. *** PSD, *** gaby firea & *** postacilor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tudor  •  12 iunie 2018, 0:09

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu Rozor  •  12 iunie 2018, 0:10

Doamna Firea a văzut azi ca lumea accepta până la un anumit punct ipocrizia. Domnia sa e vârful de lance al unui partid atât de fad si lipsit de valori ca domnia sa pare un Messi al comunicării si politicii. Doar ca lumea a venit sa salute o campioană ce luptă de mica pentru visul ei, glezne umflate, accidentari si ani de muncă asiduă, toate au fost răsplătite sâmbătă. Ce e grav e ca doamna Firea nu cunoaște nimic din toate astea, muncă , sacrificii si verticalitate ii sunt atât de străine. Simona Halep e o mare sportivă, doamna Firea rămâne o oportunistă.

CB  •  12 iunie 2018, 0:14

O zi de munca e sau poate fi istovitoare oriunde... in Romania , in Germania, in Anglia sau oriunde... repet... pacat...prea multa ura...intre noi...

Traian Udrea  •  12 iunie 2018, 0:14

Tolontan, ***, ce nu respecta ma regulile siteului? Adevarul??? Ia aici ***: https://www.welt.de/debatte/kommentare/plus177259124/BAMF-Skandal-Merkels-Nichtstun-ist-ein-politischer-Offenbarungseid.html S-A LUAT ȘPAGĂ LA OFICIUL DE MIGRAȚIE SI REFUGIAȚI. AU FOST ACCEPTATI TERORIȘTI CA REFUGIAȚI. ASTA E VESTUL DE UNDE VA LUATI LUMINA, VOI ***. HAI *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian  •  12 iunie 2018, 0:20

https://www.express.co.uk/sport/tennis/972725/Rafael-Nadal-French-Open-future-mayor-of-Paris-Anne-Hidalgo/amp Oare și primărița Parisului a trecut linia roșie?

Traian Udrea  •  12 iunie 2018, 0:20

Tolontan, Petreanu, ***, credeti ca sunteti singura sursa de informatie ba? Credeti ca stam toti in tara si va sorbim minciunile politic corecte? Credeti ca nu putem gândi singuri? Credeti ca nu vedem singuri pe ce lume traim si avem nevoie sa ne invete niste propagandisti ***? Hai *** *** care n-ati fost in stare sa invatati o meserie adevarata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dice  •  12 iunie 2018, 0:21

Stadionul, piata si aclamarea idolilor, sunt refugiile noastre de vreme rea, locurile in care sub nicio forma nu vrem sa-i vedem pe cei pe care-i consideram vinovati pentru dezastru. Firea e rupta total de realitate, inconjurata doar de lingai si tarani din Voluntari. A crezut ca la stadion sunt tot aia adusi de PSD/ALDE cu autocarele sa-i aclame pe ea, pe Dragnea si Tariceanu. Ea crede ca ne plac ouale si iepurii de plastic. Crede ca toti ne inchinam la moaste (ce trist paradox, tocmai ei, oamenii fara niciun Dumnezeu, sa-l invoce atat de des...) Cum a incaput tara asta, orasul asta pe mana lor?

Lucifer  •  12 iunie 2018, 0:38

Ce este ciudat in marea capitala Bucuresti,de cand intri si pana iesi din ea,esti furat si injurat la fiecare metru parcurs....Daca'l parcurgi cu taximetrul esti injurat si furat indiferent cu cine mergi....Normal,ala care conduce taxiul vorbeste la telefon si te i'a de fraier,ca daca nu esti *** de Bucuresti inseamna ca nu te duce capul.....Unde mergi,numai injuraturi,smekerii si VIP uri sau cum isi spun ei la TV....restaurante si cluburi de Fitze...adica de oameni de joasa spetza....! Apoi da,hai sa mergem sa ne dam oameni de calitate si sa huiduim pe cineva ca noi cei din Bucuresti santem oameni onesti si civilizati...~ Sigur,Firea sau altii au si ei vina lor,asa cum o avem toti....mai mare sau mai mica.....Dar Miticii sa nu uite ca pot huidui pe fiecare primar sau ce vor ei....dar atat timp cat ei ca si oameni au devenit din ce in ce mai needucati,mai necivilizati.....in toate domeniile,huiduitul nu ajuta mult....Da,aparent face bine...! Bravo Halep.pacat ca ai fost sa iti murdadesti discursul in Bucuresti,ai fi putut gasi un oras mai curat si mai civlizat.....Nu esti din Bucuresti si acei oameni nu stiu sa respecte un eveniment....ei s-au apucat de huiduit.....atata i-a dus pe ei capul.....E greu sa fii civilizat in ziua de azi si mai ales in Bucuresti.....Pacat,mare pacat ca nu te-ai dus in Constanta.....CLuj,Sibiu,Oradea....Timisoara.....ai fi gasit alta atmosfera....!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea  •  12 iunie 2018, 0:45

a fost huiduita pt ca nu are ce cauta pe acel podium. Punct !! Trebuia sa-i lase intreaga onoare Simonei, nu sa se urce impreuna cu ea pe podium. E o greseala imensa.

alex  •  12 iunie 2018, 1:01

i-au dat o cheie... gen a castigat grand slamul si ea i-a dat o cheie, dar nah, au chemat toti taranii sambata in bucuresti, de unde bani pentru o ceremonie corespunzatoare?

Urod  •  12 iunie 2018, 1:03

Politicienii sunt cei mai detestati oameni, dar nu este obligatoriu sa fie așa si-n alta țară... Referitor la Johanes, nu sunt așa sigur ca ar fi fost la fel de fluierat... De remarcat in primul rând ca nici n-a fost prezent acolo si asta arată bun simț... Ceea ce n-a fost si la Firea pt ca pur si simplu nu-l are... Cum credeti ca a ajuns in PSD asa de sus?!!!... Cu bun simț si cu valoare profesionala...?!!!... Sa fim serioși, cine se aseamana se adună... In ce țară hoții aduc oamenii la miting, ca sa spună ca ei sustin justiția si lupta impotriva abuzurilor...?!!!

Mihai Coman  •  12 iunie 2018, 1:04

Nu stiu daca asistenta a vrut sa penalizeze performantele doamnei primar, sau faptul ca a sesizat dorinta dumisale de a baga capul in poza si acumula nitelus capital electoral..

ctlnmihai  •  12 iunie 2018, 1:05

Si inca ceva..Nu numai politicienii sunt vinovati pentru dezbinarea din zilele..Sunt vinovati si cei din presa ...care nu mai este obiectiva

Mircea  •  12 iunie 2018, 1:08

@bogdan: ba te inseli: politicienii sunt huiduiti peste tot in momentul cand incearca sa-si faca imagine pe spinarea altora. Voi nu intelegeti ca Firea nu avea ce cauta pe acel podium pt simplul motiv ca acel moment, aceasta seara NU este seara ei, nu este petrecerea ei. Un leader adevarat nu se urca pe podium impreuna cu Simona ci ramanea jos.

Gio  •  12 iunie 2018, 1:31

@bogdan Lasa ca se mai huiduie si prin vest, uneori apar niste personaje asa antipatice ca multimea nu se mai poate abtine. Ce nu-ti place la comparatia cu Udrea? Crezi ca udrea a fost huiduita pt ca a utilizat fonduri publice/ bani negrii pt gala? Esti total in eroare, pur si simplu la udrea ca si la Firea se adunasera multe si oamenii au dat frau la sentimente cand le-au vazut. Si ce-i magaria asta cu “bine ai venit in tara noastra”? Deja e tara lor?

Stefan  •  12 iunie 2018, 1:32

Fanariotii astia chiar nu au pic de rusine, politicienii sa ia viteza si sa isi pastreze vizitele pentru protejatii lor, ***, traficanti de influenta, pentru anturajul lor, sa nu ne mai bage pe gat mutrele lor ca ne-am cam saturat de ei. Bogdane, daca eram la Paris, sau Madrid, sau Berlin, Firea prezenta vremea si nu avea ce cauta in politica, asemanarea cu orasele respective e neinspirat aleasa. La Paris, Madrid, Berlin, exista niste criterii de bun simt pe care trebuie sa le intruneasca un primar, nu o vad pe Merkel punand primar in Berlin pe sotia de la meteo a unui primar muncitor din partid. Chestia asta se numeste meritocratie, un cuvant care lipseste in totalitate din vocabularul partidelor principale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

arres  •  12 iunie 2018, 2:25

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian Iordachescu  •  12 iunie 2018, 2:33

Tolontan nu incerca sa o aperi si sa o compari pe Firea cu Udrea sau oricine pentruca Firea la cat tupeu obraznic si cata nesimtire are nu se compara cu nimeni ,nici chiar cu fosta peremista Olguta Vasilescu Firea nu este asa ca nu te-a trimis nimeni ?DAAAA! Nu este asa ca ai incercat sa-i confisti seara Simonei? DAAAA! Nu este asa ca te-ai casatorit cu Pandele ,fostul prieten al sotului tau si nu ai asteptat sa se raceasca in mormant barbatul care-i porti numele ? DAAAA ! Nu este asa ca i-ai pacalit pe bucuresteni si nu-ti pasa nici-un pic de orasul care te-a ales primar si te preocupa doar sa-ti faci imagine pe spinarea altora ? DAAAA !

Țiot Rag  •  12 iunie 2018, 5:01

Pe stadion erau prezenți oameni care erau la 180 de grade fa'ă de cei care au venit în turmă la Nucuresti. Acesti oameni erau deja cu capsa pusă, erau plini de ură îmotriva psd-ului si a lui Dracnea. Chestia cu Firea le-au venit mănuse si au amendat-o pe cot.oar.bă. Huiduielile nu au fost adresate numai lui Firea ci întregului psd. Cei din arenă erau oameni civilizați, educați, nu ca *** aduse cu forța la mitingul rusinii din Bucale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

enache  •  12 iunie 2018, 5:52

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mickael061  •  12 iunie 2018, 6:02

Am o singură întrebare: cum naibii poţi să întâmpini un român reântors în ţară cu ,,BUN VENIT ÎN ŢARA NOASTRĂ''?,că asta n-am înţeles-o...

Dan C  •  12 iunie 2018, 6:21

Rusinoasa atitudinea gloatei de *** pe Arena Nationala. *** care au huiduit nu au afectat-o pe Firea. Ea, ca politiciana este obisnuita cu relatiile suburbane din lumea politica romineasca. *** au stricat momentul Simonei, pe ea au umilit-o. I-ati vazut fata in timpul huiduielilor? Simina nu merita asta. Rusine lor si mai ales tie, domnule Tolontan, care in loc sa iei atitudine impotriva unei comportari rusinoase, ai aprobat-o. Inca odata mi-ai dovedit ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dinca Vasile  •  12 iunie 2018, 6:44

Suntem oribili! Contestam tot ce nu putem organiza noi!!De ce sa faca altii?

Radu  •  12 iunie 2018, 6:44

Asa, pentru cultură generală, trebuie să știți că in fie care dimineata, Ceaușescu primea un raport al Securității, al treilea serviciu secret din lume, la acea oră. Cand Ceaușescu a vorbit despre agenturile străine, insemna ca stia despre ce vorbeste. Asa ca paralela cu Firea este ciudata.

Byby  •  12 iunie 2018, 6:44

Domnule TOLO Uneori cred ca si tu ai o boala! De ce oare nu incerci uneori (SA INCERCI MACAR!) sa te detasezi de cei pe care ii reprezinti?Raspunde-mi la o intrebare.DE CE TREBUIA SA FIE HUIDUITA SCENA PE CARE SE AFLA SIMONA?Ca sa ma exprim politicos cred ca si tu esti UN ***!Te-am apreciat de cele mai multe ori.Eu nu fac politica.De-acum te consider un *** ***! SANATATE!(LA CAP MAI ALES).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Raluca  •  12 iunie 2018, 6:48

Sunt perfect de acord cu ceea ce a spus Cristi Druloiu (ideea in sine, nu modul in care a fost spusa). Cum este posibil ca "minunata" doamna Firea sa urce pe scena inaintea Simonei? Cum este posibil asa ceva? Pai cine e campionul in aceasta situatie? Mai apoi, infasurata in tricolorul tarii, isi incepe discursul cu "Bine ai venit acasa! Bine ai venit in tara noastra?" A cui tara? A ei? A PSD ului? Dupa toate astea sa scrie pe Facebook despre faptele minunate pe care le face. I o fi explicat vreodata femeii asteia ce inseamna bunul simt si demnitatea?

Venom  •  12 iunie 2018, 6:56

Ce îți mai place *** Gabrielo! Toți sorosiștii te-au votat cu bilele la vedere! ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan65  •  12 iunie 2018, 6:57

@Cătălin Tolontan : acum dupa ce au aparut si fotografii cu ”cetatenii” nu astept scuze,dar macar sa-mi spui ca am avut dreptate.la urma urmei era si de asteptat ca o sa faca aia ceea ce au facut: decat sa stea in Piata Victoriei in picioare si nebagati in seama ,mai frumos si comod le-a fost pe Arena Nationala unde aveau si garantia atentiei pe care si-o doresc.nu ma intelege gresit,nu-i iau apararea lui Firea,dar in cazul de fata prezenta ei chiar era obligatorie,iar cei care au huiduit-o chiar erau de la diez rezist si coruptia ucide(ca asa spun camerele :))aaaa ca au facut-o si altii pe langa ei total de acord,dar tonul.......

Max  •  12 iunie 2018, 7:09

Observație buna!

Costel Tudor  •  12 iunie 2018, 7:22

Tolontane , ai dovedit încă o data ca ești NEGRU in cerul gurii!!!

Comentează