Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute

Zeci de mii de oameni au sancționat spontan pe Național Arena un politician care a vrut să-și lipească imaginea de cea a unei campioane, că de imagine se ocupă Firea de când a ieșit primar

luni, 11 iunie 2018, 8:57

UPDATE: Pentru ca similitudinea să fie frapantă! Gabriela Firea dă vina pe ”propaganda sorosistă” și pe ”cetățenii cu venin în grupuri organizate” pentru protestul mulțimii de pe Național Arena. Primarul își deschide mesajul de pe facebook cu expresia: ”Nicio faptă bună nu ramâne nepedepsită”. După ce a fost huiduită în 2011, la Gala Bute, Elena Udrea a spus același lucru: ”Nicio o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. 

A trecut linia roșie.

Primarul Bucureștiului e huiduit de o tribună întreagă și se uită, nedumerit, neînțelegând ce se petrece.

A trecut linia roșie, asta a făcut!

E soarta politicienilor ori de câte ori încearcă să-și ia creditul pentru munca sportivilor. Zeci de mii de spectatori protestează neprogramat în această seară pe Național Arena.

”E cea mai frumoasă seară din viața mea”, spune Simona, iar Gabi Firea e deja în afara stadionului, urmărită de fluierăturile oamenilor, care continuă și după ce primarul pleacă de pe scenă.

La fel s-a întâmplat în iulie 2011, când, la Romexpo, Elena Udrea a comis aceeași gafă.

S-a aburcat pe ring lângă Lucian Bute și a fost huiduită. Începutul sfârșitului pentru Elena Udrea.

Azi, a trecut linia roșie și Gabi Firea.

Huduielile sunt asurzitoare și spontane. Nu e Soros, nu sunt ONG-urile, e tribuna și cultură sa unică a protestului.

Și oricine ar fi fost în locul Gabrielei Firea, de la președintele țării la ministrul sporturilor, ar fi pățit același lucru.

Dacă n-ar sta înconjurată numai de un oribil aparat de propagandă, cum n-a existat niciodată în istoria democratică a orașului, Gabi Firea ar ști că așa li se întâmplă guvernanților la orice celebrare sportivă!

Politicienii sunt huiduiți de fiecare dată când apar în tribune, dacă încearcă să vorbească mulțimii.

De aceea, la Jocurile Olimpice sau la Campionatele Mondiale vorbesc, de regulă, președinții Comitetului de organizare și șefii CIO sau FIFA, nici ei prea iubiți.

Dacă apar politicienii, vuiesc stadioanele.

E o seară care pune lucrurile la locul lor.

Un oraș nu se administrează cu știri cumpărate, cu propagandă, cu moaște plimbate de la Voluntari la București și retur.

Fluierăturile mulțimii de la Național Arena îi arată Gabrielei Firea că oamenii nu uită și nu iartă.

Să se ducă la televiziunile prietene să se plângă!

Elena Udrea la Gala Bute, în 2011
Elena Udrea la Gala Bute, în 2011

 

Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep
Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep

 

Comentarii (325)Adaugă comentariu

Cătălin Tolontan  •  12 iunie 2018, 7:25

@Byby: dvs spuneti ca "a fost huiduita scena pe care se afla Simona Halep" :-) Nu huiduie nimeni o scena, un obiect, mai putin daca e statuia lui Saddam Hussein. Oamenii au huduit un politician care s-a interpus intre ei si admiratia pentru Simona Halep, sperind ca primeste si el ceva din fotonii acestei iubiri.

Laur66  •  12 iunie 2018, 7:36

Credeam ca e vorba de un eveniment sportiv! Ce treaba au frustrarile si nemultumirile fata de un politician, cand era vorba despre sarbatorirea unei campioane? Nu mai erau alte ocazii pentru dat cu huo?

Laur66  •  12 iunie 2018, 7:37

Cine trebuia sa faca primirea? Tolontan? De ce nu te-ai oferit?

obervator_federal  •  12 iunie 2018, 7:38

Excelent articol, la obiect, perfect sintetizate situația de fapt și comportamentul personajului. Nimic de adăugat!

Incomod  •  12 iunie 2018, 7:38

A fost un gest urat, incalificabil, care a patat o reusita exceptionala... Si faptul ca se npare ca va satisface acest incident, e la fel de jenant... Pana acum va credeam printre putinii ZIARISTi adevarati, echidistanti... Nu mai e cazul. Trist

Planetfun  •  12 iunie 2018, 7:40

Si Tolontan ce face: acelasi lucru. Se foloseste de un val de imagine ca sa-si expuna propaganda.

Cei care nu aplauda  •  12 iunie 2018, 7:47

Eu as fi facut o paralela cu un alt moment din istoria ceva mai veche a Romaniei, cand niste conducatori ***i dadeau vina pe agenturilii straine pentru ca lumea suferea de foame, frig si frica. Intotdeauna este mai bine sa spui ca "fortele raului" sunt de vina. Mai greu este sa te uiti la ce NU ai facut pentru Bucuresti. Iar toapa de Voluntari nu a facut absolut nimic pentru Bucuresti. Absolut nimic. A risipit banul public pe evenimente gretoase si propaganda jenanta, foarte multa propaganda. A mai incercat ea sa se foloseasca de munca si meritul unui alt sportiv, al lui Tibi Useriu si a fost refuzata. Felicitari! Bineinteles ca si atunci erau tot agenturilii straine de vina. Intotdeauna sunt agenturilii straine de vina. Daca ar fi fost dupa Firea - ar fi adus minerii si voluntarii ei cu autobuzele sa o aplaude frenetic in timp ce recita 2 ore din Eminescu si mai tinea 3 ore un discurs despre maretele realizari ale Primariei, maretele show-uri si evident despre ce rai sunt cei care nu aplauda.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mike  •  12 iunie 2018, 7:50

DRAGA TOLO ! cum poti sa aberezi asa tu cand nu ai ce face si ai zis sa te bagi iar ***... se vede clar din inregistrari ca nu a fost huiduita decat de o parte din cei veniti pe stadion , adica cei din gruparea #rezist care s au imprastiat pe tot stadionul grupulete mici ca sa poata sa tipe si sa o fluiere pe udrea . ***l. Se poate vedea ca dupa ce au inceput fluieraturile dupa momentul acela cand nimeni nu intelegea ce se intampla , oamenii normali la cap ca sa nu se mai auda fluieraturile oamenilor au inceput sa strige SIMONA , SIMONA si sao aplaude , ca sa acopere fluieratul si huiduitul la #rezistenti . Ceea ce faci tu este sa manipulezi lumea in ultimul hal si sa sustii aceasta ura a celor de la #rezist ! O sa ajunngem sa ne dam in cap unii la altii ! aceste manifestari trebuiau blamate de toti , mai ales de voi cei din presa! HALAL PRESA !!! ati ***l !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cripe  •  12 iunie 2018, 7:56

Cătălin Tolontan a încetat de ceva vreme sa se mai comporte ca un ziarist de sport. De fapt ca un ziarist. Partizanatul sau politic este vizibil și de pe Marte.

mike  •  12 iunie 2018, 7:56

SI INCA CEVA ! daca evenimentul a fost organizat de PRIMARIA CAPITALEI !!!! CINE SA VINA DESTEPTULE ??? KOVESI ? O SA SE DUCA SI LA COTROCENI la un eveniment organizat de presedinte ! cine vrei sa o astepte acolo ??? IOHANNIS SAU COLDEA ? NU MAI MANIPULA LUMEA ! si gendeste te bine NU TREABUIA SA AIBA SIMONA PARTE DE ASA CEVA !!! ASA EDUCATI SUNTETI VOI #rezistentii ! HALAL, prin asta va dati de gol si ma bucur ca va vad toti cei vare va apreciau inainte , si vad acum ce prosti au fost ! ma bucur ca multi au realizat in ce eroare erau ! ati ramas doar o adunatura de frustrati care injura si sunt pusi numai pe rele ! o sa ramana sa omorati oameni in numele normalitatii si sa va considerati eroi !

vasglo  •  12 iunie 2018, 8:06

Draga Tolo, de data asta exagerezi, esti dus de valul contestarii cu ori pret. Eu am vazut in gestul lui Firea o actiune normala a primarului capitalei care-si onoreaza campionul. Sa compari actiunea lui Firea cu cea a Udrei, este ca si cum ai asocia baba cu mitraliera sa baba cu centura de castitate! Primarul Firea nu a facut decat sa intampine campionul daruindu-i cheia orasului, in vreme ce Udrea, dupa cum bine stii, a fraudat banul public in folos propriu! Asa cum bine a scris si cineva mai sus, poate nu a ales momentul potrivit, s-a expus unui stadion de microbisti obisnuiti cu fluieratul. Daca Firea isi face bine treaba ca primar cei care au fluierat-o o vor vota inca odata!..Sunt sigur de asta!.....

Radu  •  12 iunie 2018, 8:07

Multi nu au inteles nimic sau se fac ca nu pricep. Probabil doamna firea nu ar fi fost huiduita, daca in Bucuresti existau centre sportive construite, centura functionala, proiecte pe termen lung de reducerea poluarii, metrou la Otopeni, si multe multe altele care trebuie facute in oras. Cum nu a fost huiduita nici doamna primar a Madridului, cand i-a inmanat cheia orasului lui Nadal, pentru ca la Madrid, doamna primar livreaza pentru comunitate, doamna firea nu. Simplu. Iar cu udrea la fel si aia, a sifonat milioane de euro ca sa faca un telescaun de nicaieri catre nicaieri, plus multe altele inutile pt comunitate dar benefice pentru viata ei din Costa Rica de acum, si sar moralistii ca ce are daca un politician face ceva. In Romania, daca un politician organizeaza ceva public, in 90% din cazuri e vorba de o spaga, sifonare de bani publici, iar mai tarziu il vezi la DNA cu 2-3 dosare penale. Pentru ca asta e tara asta mioritica.

Joe  •  12 iunie 2018, 8:08

Oare au fost acelasi tarife de anul trecut ? 10 lei de copil, 5 lei de caine ? Bun organizator Soros asta.... Firea a primit exact ce merita !

jean valjean din salajean  •  12 iunie 2018, 8:08

Din haos se naste haos. Comparatii de-astea aiurea cu mitingul PSD-mineriada, huiduielile la Firea-huiduieli Udrea cand n-au nici o treaba. Firea n-avea ce cauta acolo si probabil ca cineva i-a si spus (bre, iese cu huiduieli) dar ea tafnoasa si sigura pe ea cum e, n-a luat in seama. Ca asa fac astia, ei sunt siguri pe ce fac si ce gandesc si nu-i intereseaza parerea altora si si-o vor lua. Udrea o fo huiduita pentru ca de ani de zile avea toate tv pe ea si pe Basescu si toti o urasc ca are bani ca a furat si ca tot ce au mai zis dusmanii. Felicitari celor ce au venit s-o aplaude pe Simona si celor care au fost in tribune la Paris. E meritul ei si succesul ei. Ca e romanca e doar intamplare. Nici la meciurile maimutoilor de la nationala n-a venit atata lume :D

Eugen iustin  •  12 iunie 2018, 8:08

Firea a primit ce merita. Dupa betia de sambata printre oameni adusi cu japca si pe pomeni, a primit o portie de realitate: nimeni nu o sufera. Ps: mai exista o asemanare cu udrea: armata de postaci aparuti peste noapte :))

gigescu  •  12 iunie 2018, 8:08

Blonde... *** . Sa speram ca povestile lor or sa semene pana la sfarsit .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian  •  12 iunie 2018, 8:11

Ati publicat de la prima ora o stire falsa, ca nu se face in arena (pe gazon), ca se face pe scarile din fata, ca atat respect ii arata Firea campioanei, dar fara sa va informati corect ci doar ati gasit momentul s-o atacati pe Doamna ***....pardon, Firea. Daca v-ati fi informat (va dau eu numarul lui Nourescu, daca nu-l aveti) si daca aveati cea mai mica intentie sa dati o stire corecta, ati fi aflat ca inca de la primele ore se lucra pentru eveniment IN ARENA (pe gazon). A fost suficient sa injectati o populatie deja fiarta pe duamna, ***:)). Asa ca lasati-o mai moale cu comparatiile astea......stim cu toti unde bateti. Udrea&Basescu au secatuit o tara timp de 7 ani, Firea&Pnadele&Negoita....maxim un oras si o comuna:)). Loviti in politicieni....TARE, cat puteti voi de tare, dar faceti-o corect si informati, pentru ca altfel, sunteti doar cu niste aparate de propaganda stalinista. P.S. felicitari pentru anchete

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

a dica  •  12 iunie 2018, 8:12

Ce mandri suntem ca am fluierat si huiduit un primar... Nu, nu au fost platiti, au fost manipulati reactionand ca oile la semnalele (fluieraturi si huiduieli) unor grupuri judicios distribuite/plasate. Chiar daca Firea isi merita in mare parte huiduielile, se puteau abtine, pentru Simona si sarbatoarea ei. Am avut acelasi sentiment de rusine ca atunci cand, jucand un meci de fotbal cu Franta, o parte a tribunei a fluierat marseilIeza. Intrebare pentru dl. Tolontan: trebuia data cheia orasului, placheta? Daca da, trebuia sa fie primarul general prezent? Aici uitam noi sa fim civilizati, sau macar ceea ce ne credem a fi. Si daca mai scriem si articole in care cautam sa le justificam gestul, probabil data viitoare vor arunca si cu petarde. Are presa aici un rol important, rostogolind exagerat de mult chestia cu piata, cu scarile?

Adi  •  12 iunie 2018, 8:16

Rusine acestor politicieni care ne duc tara inapoi cu zeci de ani, folosindu-se de fel de fel de diversiuni !!! Sunteti penibili psd-istilor !

Juravle  •  12 iunie 2018, 8:25

Nu cred că este vorba despre oameni care nu uită și nu iartă. Ci despre oameni care s-au maturizat și nu mai amestecă politica cu sportul. Sau care s-au săturat ca politica să se mai amestece în treburile sportului. Performanța politică se face cu propagandă și șiretenie, cea sportivă cu muncă și sudoare. Iar atunci când ți se urcă alături, pe scenă, un nesimțit care se înfășoară în drapelul național pe care tu l-ai ridicat pe cel mai înalt catarg prin talent și abnegație, lumea reacționează precum anticorpii într-un organism sănătos, atacat de microbi. Îi alungă pe aceștia! Primarul Bucureștiului a uitat că nu se mai află la mitingul PSD, a uita că nu se mai adresează aceleași mulțimi, iar la reacția tribunei a părut șocată să constate că partidul din care face parte a săpat o prăpastie adâncă în societatea românească. Firea nu trebuie să uite că de pe stadioane a pornit refrenul: „Ole, ole, Ceaușescu nu mai e!” și să nu creadă că băile de mulțime au spălat-o de păcatele unei guvernări catastrofale.

gigescu  •  12 iunie 2018, 8:26

Madama asta chiar se ia in serios , iar dupa Sarbatoarea de la Contesti organizata in Piata Victoriei chiar se crede ,,iubita '' de catre ,,popor '' . Sa zica mersi ca erau copii *** . Ea trebuia , trecand peste orientarea politica , sa sara sa apere orasul de hoardele venite sambata in oras . Urina a sute de mii de oameni obisnuiti sa-si faca nevoile la pom . Ori e Primarul nostru ori nu e . trebuia sa o primeasca pe Simona intr-o piata sau in sala polivalenta promisa , ori la patinoar sau de ce nu la hipodrom . De vrajeala , de harneala moldoveneasca suntem satui . Avea steagul tricolor pe ea si Simona era in rochita de joc . Nu cumva trebuia invers . Daca era desteapta scotea tricolorul in momentul ala si il punea pe Simona . Isi cerea scuze , poate am gresit , am ales gresit momentul , va rog sa ma iertati . Mai castiga un mandat . Dar taranul e mandru nevoie mare , las ca ti fac eu pi tine .. oricum ne-a facut

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu  •  12 iunie 2018, 8:27

Bravo, domnule Tolontan! Ai puctat precum veritabilul puncheur, Cassius Clay! Nu te lasa intimidat de cativa dintre cei imbracati in camasi, tricouri albe...Probabil, unul din cei care au comentat aici, este acela care avea scris pe tricoul alb "Justitie, nu Inchizitie!" *** sa-si vada de treaba lor, trebuie sa-l scoata din.....pe Daddy!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zero_barat  •  12 iunie 2018, 8:31

Felicitari d-le T0l0ntan. Misune indeplinita. Ati muncit ieri o zi intreaga si ati inceput cu noapte in cap sa-i alimentati pe #eroi. Ati reusit sa va bateti joc de castigarea RG intr-un mod josnic. Iar Halep sigur nu a castigat simpatie si fani dupa mizeria de ieri. Pacat ca ati tarat-o in jocurile voastre meschine. Deja faptul ca madam Pandele a fost huiduita eclipseaza performanta sportiva care trebuia sarbatorita. Uitati-va la numarul de comentarii de la articolul asta si la restul articolelor despre RG. Sunteti penibili. Si dvs. si aia de au ajuns sa se bucure mai mult de niste huiduieli decat de castigarea RG. E de domeniul patologicului ce se intampla. Si mai usor cu criticatul propagandei. 90% din ce faceti voi e propaganda.

gigescu  •  12 iunie 2018, 8:38

Contesti , Costesti - Costesti , au devasat petrecerea , sa moara dusmanii meiiii...

Alexandra  •  12 iunie 2018, 8:41

Postacii in cazul Udrea au fost dovediti in instant...in cazul de fata se vede acelasi mod de lucru. La fel de grav este ca primarul general nu are simtul ridicolului !!!

Acciduzzu  •  12 iunie 2018, 8:47

Am tot stat in expectativa daca sa scriu sau nu. Mi se pare ca nimeni nu mai asculta pe celalalt. Fiecare stie totul perfect, face totul perfect si nu greseste niciodata. Nici in ceea ce face nici, mai ales, in ceea ce gandeste. Am fost in multe tari. Am trait aproape 15 ani afara. Nicaieri, nici in tari dezvoltate nici in unele mai putin dezvoltate (asa ca Romania), nu am vazut insa un spectacol mai degradant ca cel de ieri. Indiferent de cat place sau nu primarul era vorba de sarbatorirea Simonei Halep. Si peste tot in lumea civilizata cine sa reprezinte autoritatile decat primarul? Asa se intampla si la Londra, si la Madrid si la Los Angeles. Asta trebuie sa se intample si la noi. Ca e PSD sau PNL ca e Firea sau Basescu (si el a fost primar) nu conteaza. O natie civilizata stie sa se respecte pe sine si pe cei mai buni din cadrul ei. Spectacolul dezgustator facut ieri dovedeste, fara nici o indoiala, ca suntem o natiune dezbinata, inculta, mai ales democratic, o natie care NU STIE SA SE RESPECTE PE EA INSASI. In astfel de momente se vede cel mai bine efectul perioadei de dictatura comunista. Intoleranta, ca cea manifestata ieri, frustrarile si refularile afisate fara autocontrol, (aici intri si tu Tolo din pacate) creaza o imagine cumplita. Ce vina avea Simona Halep sa-i strici bucuria in felul asta? Puteau sa o huiduie pe Firea cat voiau, la iesire, pe strada, oriunde. Dar nu atunci si acolo. Ne miram ca lumea ne priveste ca pe un popor de *** si ne trateaza ca pe "second hand"? Tocmai datorita unor manifestari ca cea de ieri. Vrem sa fim respectati dar noi nu ne respectam nici valorile nici pe noi insine. Am tot scris pe blogul tau Tolo dar, sincer vad ca ai intrat in jocurile politice si de putere si e pacat. Mai multa retinere, mai mult echilibru si efort de intelegere a unor situatii nu ar strica. Poti sa explici cu ce au fost mai buni cei care au huiduit ieri comparativ cu celebrii "hooligans" britanici de pe Heysel? Aceeasi intoleranta, aceeasi reactie necontrolata. Indiferent de cat de tentanta este reactia imediata trebuie un pic de autocontrol. M-am hotarat sa scriu tocmai pentru ca democratia presupune diversitate de opinii dar si dialog si intelegere. Ratiunea trebuie sa prevaleze instictelor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  12 iunie 2018, 8:48

@Acciduzzu: aveti o explicatie mai jos, la @cei care nu aplauda. Si puteti, daca doriti, sa va ginditi la inca ceva. Nu e adevarat ceea ce spuneti, ca politicienii si autoritatile nu sunt fluierate in strainatate. Premierii, primarii, politicienii in general evita sa isi creeze momente pe stadioane tocmai pentru ca oamenii vor sa li se lase neintermediata relatia cu eroii lor sportivi. Daca le este incalcata, reactioneaza la fel.

Cei care nu aplauda  •  12 iunie 2018, 8:56

Pentru cei care o plang ca a fost huiduita: - titlurile si decoratiile se acorda in general in cadrul unor ceremonii restranse, nu cu mii de oameni pe stadion. Doamna Firea putea sa ii ofere din partea institutiei pe care o reprezinta titlul de cetatean de onoare in cadrul unei ceremonii SEPARATE. Care e problema cu ceremonia de ieri? Una simpla: era momentul de glorie al Simonei si NUMAI AL SIMONEI - nu trebuia sa se mai cocoate cu tupeu si un politician pe el. Orice politician care ar fi facut asa ceva merita huiduit de la orice partid. Meritul era 100% al Simonei Halep, nu mai trebuia sa ni se bage pe gat si politicieni ca si-asa ii vedem mai mult decat dorim. Despre asta este vorba aici? Gresesti si te crezi buricul pamantului - esti huiduit. Simplu. Daca o primea peste o saptamana pe Simona la Primarie si ii oferea titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului va garantez eu ca nu o mai huiduia nimeni. Nu cred ca era cineva intr-atat de idiot sa conteste faptul ca Simona este un sportiv de seama. Dar ea a vrut sa se suie pe munca Simonei si sa se foloseasca de gloria ei. Inainte de a scoate teorii paranoice cu "grupuri organizate" sa se intrebe daca ce a facut dansa a fost corect. Eu cred ca nu a fost corect sa te folosesti de publicitatea altcuiva, facuta pe merit pentru a-ti face tu publicitate fara niciun merit. Asta este daca oamenilor nu le place ticalosia, inseamna ca mai exista o urma de speranta :)

Ionuţ  •  12 iunie 2018, 9:03

M-am bucurat nespus să văd cum ROMÂNII au sancţionat-o pe madam Firea. În acelaşi timp mi-a părut rău de Simona că a trebuit să asiste la aşa moment. Una peste alta ... Nu suntem perfecţi dar putem încerca să fim mai buni. La fel ca Simona.

MIhai  •  12 iunie 2018, 9:04

"... înconjurată numai de un oribil aparat de propagandă, cum n-a existat niciodată în istoria democratică a orașului..." E PLIN AICI, LA SECTORUL COMENTACI.

paul  •  12 iunie 2018, 9:04

*** ....Tolontan din anii 90 ar fi avut o alta pozitie ..Hai sa treim bine ! Sportul unde e ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius  •  12 iunie 2018, 9:08

Pe mine ma ingrozeste altceva citind aceste comentarii ( si nu doar pe acestea): halul in care limba romana a ajuns sa fie siluita.

Sorin Buzatu  •  12 iunie 2018, 9:09

Mi-ai placut,ca "elev" al lui Ioanițoaia ! Ai evoluat ca nimeni altul ! Dar,de vreo câti va ani te tot "ocupi " sa te faci de râs ! De ce ?!

Florea  •  12 iunie 2018, 9:17

Si-au revenit postacii dupa oboseala pricinuita de recitarea versurilor de la miting si acum sunt foarte activi sa ne explice aici cum e nedreptatita Firea. "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie?- Multa saracie si multa prostie"

dinamo_fan  •  12 iunie 2018, 9:23

@vasglo ai fost macar platit pentru enormitatea aia pe care ai spus-o ? sau aberezi pe burta goala ?

vasco  •  12 iunie 2018, 9:23

Sunt de acord cu toti cei care spun ca huiduielile nu-si aveau locul si nici rostul,la un eveniment de o asemenea natura.Politicienii nostri au demonstrat de-a lungul timpului ca nu merita respectul nostru,dar,fara a simpatiza cu Gabriela Firea,totusi cred ca nu se afla in aceasta postura.Noi romanii huiduim foarte usor,cam la fel de usor cum ne si guduram...Pacat ca se da mai mare importanta unei asemenea atitudini,pana la urma reprobabila,de a hudui,un om aflat pana la ur,ma in exercitiul functiunii.Daca Firea nu venea,aceiasi contestatari ar fi strigat ca nu ne respectam valorile,caȚuite,primarul general nici nu a facut acte de prezentaȚ..etc,etc.Suntem prea bolnavi de ura si de neincredere.Si pentru asta nu e neaparat de vina cineva,inaintea noastra a tuturor.Dar tare ne mai place sa ne dam feciorelnici si puri,altii sunt de vina mereu.Nu va repeziti,nu sunt chiar deloc pesedist!

sundance kid  •  12 iunie 2018, 9:24

Cei care nu aplauda Acum romanii emigreaza in masa si e bine . Suntem conectati la internet si e si mai bine . Nevasta intr-un pat cu lap top-ul ei. Eu in celalalt pat cu celalalt lap top . A mea e hashtag rezist . Eu sunt PSD-ist . Nu vorbim prea mult . Avem si televizoare separate . Bineinteles ambele cumparate de mine PSD-istul. I-am cumparat si smart tv si i-am vindut si merzanul pe zero lei tot eu PSD-istul . Si ce sa vezi ? Ma uraste " de moarte" pentru ca nu vreau in ruptul capului sa devin demagog ca ea !

Alin  •  12 iunie 2018, 9:32

"Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toţi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează mâine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Naţională, în faţă zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenţa românilor trofeul Roland Garros! Toţi cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt aşteptaţi la Arena Naţională!", reiese dintr-o informare a Primăriei Capitalei. Patriarhia Romana nu a organizat evenimentul nici Presedintia Romaniei, nici Ambasada SUA nici DNA, nici Papa de la Roma.... Oare cine a avut ideea (buna) de a face asa ceva merita pedepsit? E ca si cum Tolontane, la nunta ta... vine o gasca de idioti si incep sa o huiduie pe aia de la starea civila (primarita). Sau poate in biserica se apuca unii sa-l huiduie pe unul gen' IPS Teodosie ca e penal in timp ce ala oficiaza slujba! Oare tu, mirele, cum te simti? Oare cei car nu fluiera si care au venit sa fie martori la un eveniment special cum se simt? Evenimentul in sine cum sufera? Pe caseta ce ramane? Cica ai principii dar le aplici aleator. Cica esti inteligent dar degeaba ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

catyo  •  12 iunie 2018, 9:32

Pai, a trecut linia rosie pentru ca era inevitabil sa se intample asa ceva. Trebuia sa vina mai devreme sau mai tarziu pentru ca este o caracteristica a lipsei de decenta , de minimum de bun simt politic, de respect pentru munca altora, de educatie, pana la urma. Toate aceste lipsuri le intalnim din plin la politicianul roman de azi, cu deosebire la cei din actuala coalitie de guvernare. Madam Firea a sarit gardul in cel mai nepotrivit moment pentru ca nu are acel bun simt elementar de care vorbeam si care i-ar fi spus: nu se face asa ceva, mai ales ACUM! Udrea, Firea, Dragnea, Tariceanu, Serban Nicolae, etc, etc...ejusdem farinae!

Casargoz  •  12 iunie 2018, 9:34

Vad ca exista un opinia ca intr-un termen record intalnirea a fost organizata de primarie. Am cateva intrebari: 1. De ce nu s-a stiut din minutul 1 ca primaria organizeaza. 2. De ce intr-un loc inchis 3. Organizarea presupune si niste eforturi logistice: cat a costat inchirierea tribunei 1 si cine a platit.

grigs  •  12 iunie 2018, 9:36

Un articol bun,corect,da,asa vor pati si in Romania politicienii,indiferent de culoarea lor.Aparatorii Primarului se fac ca nu inteleg,cand spun ca Simona a fost afectata de huiduieli.Cat despre"fapta buna" a Primariei,de efortul depus...sa fim scutiti,nu toti suntem asistati social.Primarul,primaria,sunt platiti din banii nostri,fix pentru a fi pe faza in asemenea momente in care o mare Campioana,Simona,s-a intors ACASA cu unul dintre cele mai prestigioase trofee ale sportului mondial...Cei ce se plang ca e greu la primarie,ca ne fac favoruri,sa lase pe altii...sigur se vor intampla mai multe lucruri bune,fapte,nu vorbe...

Florea  •  12 iunie 2018, 9:47

Comparatia cu udrea este foarte inspirata, udrea nu era huiduita pt ca fraudase bani publici, ca lumea nu stia asta atunci. Era huiduita pt ca iesise ca paduchele in frunte si acaparase gala de box. La fel si firea, a vrut sa acapareze momentul de glorie al Simonei. Daca ar fi avut vreun merit la succesul Simonei, ok, dar asa, ce justificare avea?? Ca primaria a pus la dispozitie stadionul?? Pai e primaria lui maica-sa si stadionul lui taica-su lui firea, sau sunt ale orasului?? Trebuia sa aiba decenta sa nu se duca, aveau cine sa urce pe scena.. tiriac, nastase, nadia, antrenori, etc.

marius  •  12 iunie 2018, 9:50

Firea si Pesedeii *** dupa ce sambata si au batut joc de oameni (adusi de la distanta, oameni amarati care pt o sticla cu apa ar fi fost deacord sa punem ca stema o maimuta) si au semanata ura vorbind de SOBOLANI nu te poti astepta sa te pupe lumea. a fost si frustrarea ca s a catarat pe succesul Simonei, asta numai dictatorii faceau ca sa arate ca formele lor de guvernamant sunt profitabile. vedeti povestile Brazilia Argentia in timpul regimurilor militare. Firea nu a facut nimic in Bucuresti. a fost si frustrarea oamenilor ca zi de zi traiesc intr un trafic aglomerat, in multa mizerie, iar ea da bani la biserici sau firmelor apropiate. Decenta facea ca niciun politician sa nu apara pe Arena. putea sa fie isteata si inainte de eveniment sau dupa intr-un cadru restrans o chema la primarie. dar la fel ca familia ceausescu, ei traiesc intr-o lume a lor, in care sunt pre iubiti si prea mariti. Iar cei care au fluierat au reusit imediat sa se pozitioneze de asa maniera ca Simona sa inteleaga ca nu ea e vizata, asa cum a sustinut Bogdan Chiriac, care a afirmat ca Simona a fost huiduita pentru insuccessele de atunic. pai cand vezi astfel de persoanaje ca B.C. care fac afirmatii abjecte ca sa o apere pe Firea te poti astepta la alte reactii cand Firea apare. Duamana asta zicea ca Iohannis nu merita sa fie presedinte ca nu are copii. scoate Uber si alte chestii ca sa faca loc taximetristilor lor de casa si vrea sa fie aplaudata?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Chalex  •  12 iunie 2018, 9:51

Cumva dna Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele sa aiba acelasi "traseu politic" si "final juridic" precum amica dlui ex-presedinte Basescu? Sa fie intr-un ceas bun!

doze  •  12 iunie 2018, 9:53

@Catalin Tolontan slab. puteti mai bine, sa aratati faptul ca primarul general NU STIE cat este de iubit de populatie.

FV  •  12 iunie 2018, 9:55

Tolo, cum o fi posibil ca un om educat sa fie fericit pentru inceperea cu o repriza de huiduieli a unei intalniri cu un om iubit (de marea majoritate a romanilor dar nu de toti, lucru stiut si de sarbatorita)? Care "linie rosie", Tolo? Ce a avut tenta politica in cele cateva cuvinte ale PRIMARULUI. De unde stii tu ca avea de gand sa mai spuna si altceva, sa traga spuza pe turta ei? Pentru tine e valabila prezumtia de vinovatie? Ai organizat tu cumva activitatea si Firea a dat din coate ca sa se bage si ea? Cine era mai indreptatit sa rosteasca acele cateva cuvinte de deschidere in asa fel incat sa nu-i poata fi contestata initiativa? Tolo, eu cred ca adulatii tai #rezistenti au initiat huiduielile si ca de fapt nu toata lumea s-a raliat. Evident, cei multi care taceau nu se puteau auzi. Si mai cred ca acesti #rezistenti, un procentaj infim al populatiei, seamana din ce in ce mai mult cu clanurile care terorizeaza diverse localitati. Agresiunea lor este, din fericire, doar vocala (deocamdata?). Fa-ma te rog sa inteleg de ce incurajezi asemenea fapte in acest an al aniversarii centenarului UNIRII? Ai vazut ce si cum scria pe aeronava cu care a venit Simona? Ti-a placut mai mult asta sau intampinarea minunatei Simona Halep cu huiduieli?

Florin  •  12 iunie 2018, 9:58

O pana organizatorica...trebuia sa tina teleormanu in piata peste noapte si sa-i duca la stadion luni, mai plantau si niste flori p'acolo si aplaudau...Acu sa fim sinceri, daca aia de fapt au fluierat-o pe Halep?

marius  •  12 iunie 2018, 10:02

Am tot stat in expectativa daca sa scriu sau nu. Mi se pare ca nimeni nu mai asculta pe celalalt. Fiecare stie totul perfect, face totul perfect si nu greseste niciodata. Nici in ceea ce face nici, mai ales, in ceea ce gandeste. Am fost in multe tari. Am trait aproape 15 ani afara. Nicaieri, nici in tari dezvoltate nici in unele mai putin dezvoltate (asa ca Romania), nu am vazut insa un spectacol mai degradant ca cel de ieri. Indiferent de cat place sau nu primarul era vorba de sarbatorirea Simonei Halep. Si peste tot in lumea civilizata cine sa reprezinte autoritatile decat primarul? Asa se intampla si la Londra, si la Madrid si la Los Angeles. Asta trebuie sa se intample si la noi. Ca e PSD sau PNL ca e Firea sau Basescu (si el a fost primar) nu conteaza. O natie civilizata stie sa se respecte pe sine si pe cei mai buni din cadrul ei. Spectacolul dezgustator facut ieri dovedeste, fara nici o indoiala, ca suntem o natiune dezbinata, inculta, mai ales democratic, o natie care NU STIE SA SE RESPECTE PE EA INSASI. In astfel de momente se vede cel mai bine efectul perioadei de dictatura comunista. Intoleranta, ca cea manifestata ieri, frustrarile si refularile afisate fara autocontrol, (aici intri si tu Tolo din pacate) creaza o imagine cumplita. Ce vina avea Simona Halep sa-i strici bucuria in felul asta? Puteau sa o huiduie pe Firea cat voiau, la iesire, pe strada, oriunde. Dar nu atunci si acolo. Ne miram ca lumea ne priveste ca pe un popor de *** si ne trateaza ca pe "second hand"? Tocmai datorita unor manifestari ca cea de ieri. Vrem sa fim respectati dar noi nu ne respectam nici valorile nici pe noi insine. Am tot scris pe blogul tau Tolo dar, sincer vad ca ai intrat in jocurile politice si de putere si e pacat. Mai multa retinere, mai mult echilibru si efort de intelegere a unor situatii nu ar strica. Poti sa explici cu ce au fost mai buni cei care au huiduit ieri comparativ cu celebrii "hooligans" britanici de pe Heysel? Aceeasi intoleranta, aceeasi reactie necontrolata. Indiferent de cat de tentanta este reactia imediata trebuie un pic de autocontrol. M-am hotarat sa scriu tocmai pentru ca democratia presupune diversitate de opinii dar si dialog si intelegere. Ratiunea trebuie sa prevaleze instictelor. Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului. Draga trol, aici e marea problema: PSD ul e cel care seamana ura, cel care desparte oamenii, cel care face imposibil dialogul. cum? venind si impunand. te aintrebat vreodata PSD ul cand a vrut sa dea OUG 13? LEGILE JUSTITIE? MODIFICARILE CODURILOR? LEGEA SALARIZĂRII UNICE, TRECEREA CONTRIBUTIIEI LA.., MUTAREA AMBASADEI, PILONUL 2 DE PENSII, CODUL ADMINISTRATIV, FONDUL SUVERAN. RASPUNSUL ESTE NUUUUU asa ca problema de ascultat este la PSD. ei nu mai asculta de nimeni. iar vrajeala cu programul de guvernare si cu faptul ca am fost votati nu tine. de ce? simplu. nimic din ce am scris mai sus nu era in programul cu care a castigat alegerile

sundance kid  •  12 iunie 2018, 10:05

Unul cu carat pianul altul cu demagogia. Tot ce e in casa plus cele 2 masini sunt cumparate de mine PSD-istul . La fel si cele 2 televizoare de lux, smart phone-urile tot eu . iNTERNETUL il platesc de 15 ani de zile tot eu PSD-istul . Doamna e hashtag rezist .demagoaga nu mai vorbeste cu mine. mai gateste cind are chef si timp.

cristi  •  12 iunie 2018, 10:05

se vede ca toapa asta de firea , o idolatriza pe elena udrea ca vad ca ai copiaza citatele.

Comentează