Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute

Zeci de mii de oameni au sancționat spontan pe Național Arena un politician care a vrut să-și lipească imaginea de cea a unei campioane, că de imagine se ocupă Firea de când a ieșit primar

luni, 11 iunie 2018, 8:57

UPDATE: Pentru ca similitudinea să fie frapantă! Gabriela Firea dă vina pe ”propaganda sorosistă” și pe ”cetățenii cu venin în grupuri organizate” pentru protestul mulțimii de pe Național Arena. Primarul își deschide mesajul de pe facebook cu expresia: ”Nicio faptă bună nu ramâne nepedepsită”. După ce a fost huiduită în 2011, la Gala Bute, Elena Udrea a spus același lucru: ”Nicio o faptă bună nu rămâne nepedepsită”. 

A trecut linia roșie.

Primarul Bucureștiului e huiduit de o tribună întreagă și se uită, nedumerit, neînțelegând ce se petrece.

A trecut linia roșie, asta a făcut!

E soarta politicienilor ori de câte ori încearcă să-și ia creditul pentru munca sportivilor. Zeci de mii de spectatori protestează neprogramat în această seară pe Național Arena.

”E cea mai frumoasă seară din viața mea”, spune Simona, iar Gabi Firea e deja în afara stadionului, urmărită de fluierăturile oamenilor, care continuă și după ce primarul pleacă de pe scenă.

La fel s-a întâmplat în iulie 2011, când, la Romexpo, Elena Udrea a comis aceeași gafă.

S-a aburcat pe ring lângă Lucian Bute și a fost huiduită. Începutul sfârșitului pentru Elena Udrea.

Azi, a trecut linia roșie și Gabi Firea.

Huduielile sunt asurzitoare și spontane. Nu e Soros, nu sunt ONG-urile, e tribuna și cultură sa unică a protestului.

Și oricine ar fi fost în locul Gabrielei Firea, de la președintele țării la ministrul sporturilor, ar fi pățit același lucru.

Dacă n-ar sta înconjurată numai de un oribil aparat de propagandă, cum n-a existat niciodată în istoria democratică a orașului, Gabi Firea ar ști că așa li se întâmplă guvernanților la orice celebrare sportivă!

Politicienii sunt huiduiți de fiecare dată când apar în tribune, dacă încearcă să vorbească mulțimii.

De aceea, la Jocurile Olimpice sau la Campionatele Mondiale vorbesc, de regulă, președinții Comitetului de organizare și șefii CIO sau FIFA, nici ei prea iubiți.

Dacă apar politicienii, vuiesc stadioanele.

E o seară care pune lucrurile la locul lor.

Un oraș nu se administrează cu știri cumpărate, cu propagandă, cu moaște plimbate de la Voluntari la București și retur.

Fluierăturile mulțimii de la Național Arena îi arată Gabrielei Firea că oamenii nu uită și nu iartă.

Să se ducă la televiziunile prietene să se plângă!

Elena Udrea la Gala Bute, în 2011
Elena Udrea la Gala Bute, în 2011

 

Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep
Gabriela Firea la evenimentul de azi, de pe Arena Națională, în onoarea Simonei Halep

 

Comentarii (325)Adaugă comentariu

DAS  •  12 iunie 2018, 13:36

Tefeliștii asta sunt plătiți să facă. Să înjure și să scuipe. Așa se întâmplă ***i.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zorrozabal  •  12 iunie 2018, 13:54

Vad o multime de insi-care au o parere foarte buna despre ei insisi-ca se mandresc ca...au dat cu huo!Dar si aici ati imitat!Pe cine?Pai,pe concetatenii nostri de o anumita etnie!

marvel  •  12 iunie 2018, 14:49

Tolontan si CTP *** ... Chiar nu am inteles rolul articolului

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Garido  •  12 iunie 2018, 14:55

Nu este nicio problema cu huiduitul , asta este nivelul de cultura

gilos  •  12 iunie 2018, 15:12

Firea este o copie ceva mai urata si mai putin "dotata" a Elenei Udrea. Gestul ei de impostoare, ahtiata dupa imagine si publicitate, a fost sanctionat de cei prezenti prin fluieraturi si huiduieli. Se vede treaba ca n-o duce capul, este prost consiliata, iar comunicatul dat este bomboana de pe coliva. Urmeaza Costa Rica sau Madagascar. PS Simona Halep a inteles perfect ce s-a intamplat, stie prea bine cine a fost alaturi de ea si cine vrea sa se impopotoneze cu succesul ei. Respect Simona, suntem mandri de tine ! Mult succes in continuare !

uvertura  •  12 iunie 2018, 15:12

Adevarul e ca Simona era in plus pe scena, acolo trebuia sa fie singura, adevarata si unica vedeta, madam firea. Pai cine e halep, a castigat si ea o finala, pe cand gaby are in spate sutele de mii de voturi ale bucurestenilor destepti, muncitori si patrioti. Forta, forta PSD, ai ramas unicul sport alb din lume!

eugeniustin  •  12 iunie 2018, 15:18

Mai exista, se pare, un lucru in comun: postacii! :))) au aparut ca ciupercile ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stelian  •  12 iunie 2018, 15:29

intrebari retorice.....daca doamna primar general inaugura un spital, o scoala, o gradinita, un pasaj ce decongestiona traficul in capitala, sau orice alt lucru pentru care a fost aleasa mai era huiduita? ce cauta doamna primar sa faca baie de multime cand nu a rezolvat problemele bucurestilor? incep sa-i inteleg razvratirea in contextul in care dumneai oricum este o neinteleasa...nu o inteleg colegii de guvernare, nu o intelege consiliul local si nici bucuresteni....ce minunat ar fi fost daca nu ne intelegea de la inceput si nu participa la primaria capitalei

Iulian  •  12 iunie 2018, 15:58

Stimate domnule Liviu, este clar că nu avem aceleași idei sau mod de gândire. Este, de asemenea foarte clar, că nu avem nici măcar aceași pregătire/ educație (eu măcar știu să scriu și să mă exprim corect în limba română). La fel de clar este că nu reușești (sau nu vrei să reușești) să faci distincție între OPINII și NEDUMERIRI. Spre deosebire de dumneata, eu am menționat clar, încă de la început, că nu îmi expun opiniile ci doar nedumeririle. Îți mulțumesc pentru datele statistice exacte pe care le-ai postat, dar se pare că, din dorința ta parșivă de a minimiza evidența, neglijezi evident celelalte aspecte EVIDENTE: - voturile pro ALDE, dar, mai ales, principiul moral și fundamental democratic, că ai dreptul să pretinzi ”daune” sau explicații dacă tu te-ai achitat corect și integral de sarcinile tale, iar rezultatul a fost contrar opțiunii tale LIBER EXPRIMATE. Cu alte cuvinte, NU DA VINA PE CEI 3,26 MILIOANE DE ROMÂNI. Ei au făcut ceva - au votat. Prost sau bine, ...., rămâne (încă) de văzut. Departe de mine gândul că dumneata nu ai votat, ba dimpotivă, sunt convins că ai făcut-o (cel mai probabil cu *** - a se citi USR), dar nici măcar asta nu-ți dă dreptul de a nesocoti opținea majorității. Chiar și așa, să trecem mai departe. Nu m-ai lămurit dacă ai fost sau nu de acord cu gestul primarului general, de a-i acorda cheia orașului, Simonei HALEP. Nu m-ai lămurit nici dacă au dreptul de a se bucura de izbânda Simonei doar unii, nu și ceilalți. Încă mă întreb care ar fi fost reacția ta (și a celor ca tine) dacă primarul general - în calitate de REPREZENTANT AL TUTUROR LOCUITORILOR DIN BUCUREȘTI - nu ar fi făcut ce a făcut. Uite, mai o nedumerire: se știe foarte bine că televiziunile ”coafează” informațiile (în funcție de semnificația pe care vor să o dea evenimentului). Am citit, mai sus, frustrarea unui cetățean vis-a-vis de faptul că un post TV ar fi ”tăat” sonorul la momentul intrării celor două protagoniste în teren (ca să nu se audă huiduielile). Dar ce părere a-i avea dumneata dacă o altă televiziune, site sau blog ar decupa exclusiv momentele în care Simona Halep primea cheia orașului, într-un cor de fluierături și huiduieli, și ar posta respectivul material sub titlul ”ROMÂNII O URĂSC PE HALEP”????? Câtă apă ar trebui să curgă pe Dunăre pentru a spăla asmenea mizerie? Ca să închei - CHIAR NU MAI AVEȚI NIMIC SFÂNT PE LUMEA ASTA?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion  •  12 iunie 2018, 15:58

Adica Simona apeleaza la Primarie pentru a putea arata fanilor trofeul castigat iar oaspetii Simonei huiduiesc organizatorul? E ,de asta Romania este cum este!Si va considerati elita? Daca GSP este moralizatoare ,daca Nicusor este simbolul democratiei de ce nu ati organizat voi evenimentul? Obrazul...?

coco  •  12 iunie 2018, 15:58

...obsedat de udrea

marius  •  12 iunie 2018, 15:59

@das Cand cetatenii simpli au huiduit o primarita care nu avea ce cauta la un eveniment sportiv, voi spuneti ca raspandesc ura, insa cand dragnea, firea, plescoianu incurajau frenetic multimea sa huiduie, la marele eveniment psd, nu mai era ura. Pai este corect? Eu cred ca nu!

ena  •  12 iunie 2018, 16:13

Tupeul doamnei Firea a primit raspunsul pe care il merita. Las' ca face ea o manifestatie cu angajatii celor 20 de noi firme ale primariei, sa ne arate ea ce inseamna democratia... Tot pe banii nostri.

Gabi  •  12 iunie 2018, 16:13

Deci, un primar general al Capitalei spune ca a dorit sa faca un bine ( cui ??? ). Nu spune ca a facut asta dintr-o INDATORIRE NORMALA fata de o mare sportiva, si fata de bucuresteni. Asa se intampla si asa s-a intamplat cu toti primarii care au pus Bucurestiul pe harta oraselor sufocate de GUNOAIE, AGLOMERATIE si AER POLUAT ! Ei nu sunt SLUJITORII bucurestenilor ei sunt STAPANII acestora...E cota ZERO de respect aratata locuitorilor Capitalei ; insa de acceasi cota de respect se bucura si ei. Macar, atata echilibru !

Ion Gheorghe  •  12 iunie 2018, 16:14

Simona este tot ce are mai bun la ora actuala Romania ! Firea este tot ce are mai rau Bucurestiul !

Popescu  •  12 iunie 2018, 17:13

Dle Tolontan, vedeti ca baietelul ala de 6 ani de la Budimex a imortalizat inca o data ca se spala masina dnei Balgradean in parcare wow...n-ati fost pe faza? Sa-i spuneti distinsei dne firea ca ea prinde acolo la *** - camasile albe, acolo e de ea. Sa nu se mai bage in ciorba campionilor. Atata timp cat apara penali si tolereaza si naseste ***, sa-si asume si "dragostea" bucurestenilor. Cred ca urmatorul mandat il face la Vaslui de unde a venit. S-o intrebati cand o vedeti pe strada de ce si-a retras plangerea impotriva lui Basescu. La ce dusmanoasa e, a cedat am repede. :)) ca doar n-o fi 2 mai mare ca 10 :)) Traiasca Romania fafa PENALI!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan  •  12 iunie 2018, 17:19

Lumea educată caută sa fie libera in traire si mai ales in simtire, aici au huiduit aceia care nu vor sa stea drepti in piata victoriei pt 50 de ron sau la dorinta liderului suprem kim jong dragnea. Aici au huiduit cei care nu se lasa manipulati cu televizorul si statul paralel, si a huiduit tot stadionul.

acudealbina  •  12 iunie 2018, 17:23

ION GHEORGHE ghinion!Daca bucurestenii asa au vrut ,Pandeleasca este primarita cu bune si cu rele 4 ani!Si sa stii ca nu este nici o deosebire intre Firea si antemergatorii ei: halaicu,adrieean bordura mare,basescu flota mica ,etc.

Lestie  •  12 iunie 2018, 17:48

In primul rand, "zecile de mii de spectatori de pe Arena Nationala" au fost...15 000. Pe urma, acolo nu a avut loc un eveniment politic, ci unul festivist, prilejuit de victoria obtinuta de Simona Halep la Paris. Dupa parerea dumneavoastra, domnule Tolontan, constanteanca ar fi trebuit sa fie intampinata de portarul de la Primarie?

Andrei F  •  12 iunie 2018, 17:59

Ca sa vezi...Cica Simona a fost abuzata de Firea si ca de asta a fost huiduita primarita! Oare ce au spus cei care au huiduit si GSP cand Banciu isi batea joc de Simona?Dar cand Simona a fost poreclita de CTP dupa finala pierduta la Roma in fata Svitolinei?Spre aducere aminte:,,CTP a făcut-o praf pe Halep: "Eu ştiu că profesioniştii se deosebesc de ştrandişti". Cum a poreclit-o..."Lela",,......................Ei cum este domnilor cu adevarul???A ,astia sunt buni ca sunt de-ai vostrii?Fariseilor!

dan b  •  12 iunie 2018, 18:04

Cei ce au fluierat si huiduit in timpul unui eveniment dedicat Simonei Halep sunt niste *** needucate, lipsite de bunsimt si decenta. Multi o acuza pe Firea ca a vrut sa obtina capital politic insa chiar ei, cei ce au huiduit, au politizat acest eveniment. Firea era acolo pentru ca era gazda si trebuia sa onoreze prezenta unui mare sportiv in orasul al carui primar este. Cei ce o contesta, poate pe buna dreptate, au posibilitatea sa fluiere si sa huiduie deplasandu-se zilnic la intrarea in primarie si asteptand sa intre sau sa iasa primarul. Daca presedintele tarii o va chema pentru a-i inmana o decoratie, tot politizare se va chema? Pacat ca, pe langa cei consacrati sunt si alte personalitati, printre care si autorul acestui articol, care speculeaza, tot in interes politic, acest regretabil incident. Sa ne scuze Simona Halep, astia suntem noi, compatriotii cu care spune ca se mandreste.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan b  •  12 iunie 2018, 18:12

Dumnezeule, unde am ajuns! Afirma unul mai sus ca lumea educata, "libera in traire si mai ales in simtire", a ales sa huiduie, . Nu domnule, lumea educata are la dispozitie o sumedenie de mijloace de comunicare si de transmitere a trairilor si simtirilor. Huiduiala este specifica celor lipsiti de educatie, a celor fara personalitate, care se confunda cu gloata. Parerea mea...

Andrei  •  12 iunie 2018, 18:19

Dragă Iulian, ești un semidoct și o *** de *** *** care ne provoacă o greață de neimaginat. Ideile tale pot fi expuse fără teama de a fi contrazis în cercurile elitiste din jurul unor alte ***, cum ar fi tovarășa Firea sau tovarășu' Dragnea. Dispari, ***! Sper că m-am exprimat suficient de citeț pentru tine, în limba română.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

DSC  •  12 iunie 2018, 18:26

A fi educat nu inseamna sa iti huidui primarul,aici este vorba de a nu fi civilizat.Cei care au venit acolo au venit pentru minunatata noastra campioana,Simona Halep.Daca Firea nu a fost agreata la acest eveniment,trebuia trata cu indiferenta nu cu fluieraturi.Oricum se vede dupa comportamentul nostru ca natie cat de civilizati suntem.

Constantin  •  12 iunie 2018, 18:39

Sunt curios daca cineva care ii ia apararea acestei doamne primar stie ce-a promis aceasta in campania electorala. Suntem la jumatatea mandatului, iar rezultatele sunt dezastroase. Judecati va rog dupa rezultate: trafic ingreunat, mizerie si gropi pe strazi, jale in spitale, haos in scoli si licee. Responsabil pt toate acestea este chiar Primaria.

Iulian  •  12 iunie 2018, 18:42

Și de ce, dle. Tolontan menționarea unei organizații de care toți cei care au deschis o carte de istorie (chiar și mulți alții) au cunoștință, face obiectul moderării ( a se citi cenzurii)? Să înțeleg cumva că trebuie să refacem toate cărțile, referințele, lucrările de doctorat, etc. care descriu fenomenul respectiv? Sau, și mai bine, facem cum au făcut chiar cei la care am făcut eu referire, adicătelea să le ardem pe un rug mare, aprins eventual în Piața Victoriei??? Ori vă deranjează echivalența pe care am făcut-o cu formațiunea politică pe care nu o voi mai numi și aici? În acest caz, vă adresez rugămintea de a urmări și alte posturi Tv, precum National Geographic, Viasat History, History Chanel, și după aceea să-mi răspundeți cinstit dacă nu cumva similitudinile sunt izbitoare! Eu nu sunt nidecum o somitate, nu mă pretind nici măcar intelectual, dar pot să citez și să susțin sfaturile care ne-au fost transmise de alții - ca de pildă ”Somnul rațiunii naște monștri” sau ”un popor car nu-și cunoaște istoria nu merită să existe”. Că rațiunea doarme este evident - văd și aud monștri în fiecare zi, dar dacă și istoria a devenit interzisă atunci chiar că nu mai merită să existăm. Și ACEASTA, domnul meu, ESTE OPINIA MEA!

gigelos  •  12 iunie 2018, 18:53

Nu e vorba de politica de primarie...Daca era un primar bun , preocupat , dedicat cu dragoste de oraș și cetățeni era aclamat , doar era sărbătoarea noastră, un politician la fel ...noi aici vorbim de o tzatza tupeista ce prostește lumea cu serbări și circ , iepurași de plastic etc, etc ...statui , moaște, donații la biserici ..o bătaie de joc . Sâmbăta ne puteam trezi cu conflicte, deci aduce oameni din alte locuri sa -și terorizeze cetățenii, ok , nu a ieșit bătaie dar ...ea trebuia sa se opună, măcar de forma ...au umplut de *** toată zona ...o nefericita ambițioasă, o caterinca ...auzi , ne numesc șobolani și ei vor să-i aplaudam...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Constantin  •  12 iunie 2018, 19:05

@gigel: Exact, daca era un primar cu rezultate era aplaudat cu siguranta. Dar asa, cand am ajuns sa stam in trafic mai mult decat cu copiii nostri, care-ar putea fi reactia?

raluca raescu  •  12 iunie 2018, 19:09

@Pt cei care iau apararea primaritei, precum ca era datoria ei sa faca si sa dreaga… Dragilor, daca voia sa-i ofere o distinctie, o putea invita pe Simona la Primarie, organiza un protocol discret si gata. Dar vai, madam Firea a vrut sa se afiseze in fata unui stadion plin, care evident nu venise acolo pentru ea ! Si nu s-a limitat doar sa fie prezenta, a vrut sa tina si un discurs la microfon ! Nu vi se pare ca a abuzat de evenimentul Simonei Halep pentru a fi vazuta si a-si face imagine ? Cand toate promisiunile electorale au fost uitate, la ce se astepta din partea oamenilor ? PS Stati linistiti ca nu a stricat nimeni ceremonia, Simona este sufficient de inteligenta sa inteleaga. Ea stie perfect cine a ajutat-o in cariera cu adevarat si cine vrea sa se bage in seama pentru imagine. De fapt fiecare a primit ce merita : Simona Halep aplauze, felicitari si respect, Gabriela Firea fluieraturi, huiduieli si injuraturi.

Maxentiu  •  12 iunie 2018, 19:16

Daca, prin absurd, primarul capitalei era Vlad Voiculescu, pun pariu ca nici unul dintre acesti tefelisti care protesteaza contra prezentei politicienilor la festivitati n-ar fi avut nimic de obiectat.

Andrei F  •  12 iunie 2018, 19:46

@ Raluca Raescu E,ce bine le spuneti! Pentru ca sunteti o doamna sau domnisoara sigur aveti o oglinda! Adica spuneti ca Firea a stricat evenimentul Simonei pentru ca a tinut un discurs si a dat o cheie...Dar cum priviti huiduielile din preajma Simonei? Astea au dat o aura mai exclusivista evenimentului? E ,de asta va indemn ,uitati- va in oglinda si dumneavoastra ( daca ati huiduit) sau privitii pe toti cu aceeasi obiectivitate!Daca Nadal a putut fi omagiat tot pe stadion,tot de o doamna primar si spaniolii nu au huiduit ce credeti,spaniolii sa fie de vina? Daca un astfel de eveniment era organizat pentru dumneavoastra acceptati huiduielile la adresa organizatorului...?

Che Guevara  •  12 iunie 2018, 20:12

Tolo esti mare diplomat. Incerci, de fapt, sa o reabilitezi pe Firea. Explicatia corecta care trebuia sa vina de la Gabriela era: "oamenii m-au votat dar se pare ca functia de primar a fost castigata cu o diferenta prea mica de voturi si pe fondul unei absente masive de la vot. In urma atacurilor repetate asupra justitiei si asupra DNA declansate de PSD si media aservita mi-a scazut capitalul de popularitate. Este si vina mea si a consilierilor mei ca nu am prevazut acest lucru si m-am expus. Astfel ca bucurestenii m-au fluierat copios la un eveniment care trebuia sa fie sarbatoarea Simonei Halep"

gigescu  •  12 iunie 2018, 21:26

auzi cum ne cheltuie banii cucoana asta , se mai si lauda ... 150.000 Euro pentru prestatia unei soprane . Nu comentez pretul dar ... NE PERMITEM ? Pentru ce ? 150.000 Euro ? ce bogati suntem ! 300.000 Cristina Neagu , hai nene sa-l cumparam pe Messi , da bine la imagine ...periculoasa tzoapa

Acciduzzu  •  12 iunie 2018, 21:27

Tolo, nu vreau s intru intr-o polemica inutila. Uita-te la toate pozele din link-ul urmator: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4571384/Real-Madrid-celebrate-home-Champions-League.html sunt festivitatile de la Madrid cu primarita Madrid si sefa guvernului local. Asa face o natie civilizata. La noi huiduiala si intoleranta merg mana in mana. Asta apropo de ideea de a ne respecta pe noi insine! Asta inca n-am invatat-o. Mai avem nevoie de vreo treo generatii. Si sa stii ca eventuale cazuri in care politicienii sunt huiduiti la astfel de evenimente sunt exceptiile care intaresc regula! Nivelul de cultura democratica la noi este la piciorul broastei. Lipsa de respect de sine a acestor *** este cutremuratoare!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

casargoz  •  12 iunie 2018, 21:30

Sunt si o multime de indivizi care nu au dat cu huo... vad doar analogia: Bani pentru chirie tribuna unu, pe sest chemat doar sustinatori psd :) cluburi scolare ... Adica caz penal :) de mers in Costa Rica

Sergiu  •  12 iunie 2018, 22:19

@DAS Si mitingaii PSD de sambata au fost platiti sa il huiduie pe Johannis. In tara asta nimeni nu mai huiduie pe gratis, asa-i?

Ellis  •  12 iunie 2018, 23:14

Nu i-a fost de ajuns ca s-a facut de ras incercand sa se lipeasca de succesul Simonei, a mai intrat si in polemici cu Angela Gheorghiu! Pe bune? Firea, proasta proastelor, sa traiesti 10000 de ani si nu ajungi, nici in vis, la valoarea celor doua megapersonalitati! Toapa toapelor!

politicienigunoieri  •  12 iunie 2018, 23:22

O mahalagioaca, cit tupeu de politician ***, nu numai ca a incercat sa fure din gloria Simonei Halep dar se ia si de Angela Gheorghiu, cit de *** sa fii, *** *** de *** pesedista...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Robert  •  13 iunie 2018, 1:15

Din ce am inteles ....de undeva ....Simona nu a dorit sa urce pe aceeasi scena cu Fierea ....dar duamna a insistat ... Aaa ...ce legatura are educatia cu impostura , nu suntem mai ne/educati decat alti europeni .... Daca intamplarea se petrecea in ucraina , *** ...*** .. In vest nu se pune problema ca aia cand sunt alesi se tin de promisiuni ca altfel e nasol....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Filbert  •  13 iunie 2018, 1:34

Parerea mea e ca Gabitsa a primit ceea ce a meritat pe station in principal dupa prestatia 'artistica' de la 'marele miting alb' al 'marelui alb' din Teleorman. Ghinionul ei, daca evenimentul avea loc acum 2-3 saptamini, primea doar niste miriieli si ijuraturi sporadice.

circ  •  13 iunie 2018, 9:08

Va multumesc din suflet d-le Tolontan. Datorita dvs. si a #*** ca dvs., se vorbeste mai mult de huiduirea madamei Pandele decat de castigare RG dupa 40 de ani. Sunteti demni de mila. Halep nu pare nici ea deranjata. E o nebunie generalizata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sorin matei  •  13 iunie 2018, 10:31

Ce sa faca si tolontan... comenteaza si el lucruri... le zgarma si apoi le lasa asa.Vezi toate asa zisele investigatii gen Bamboo si altele.Dupa aceea il i-a frica si tace.

virgil  •  13 iunie 2018, 12:33

ptr uvertura . c*** cand spui ca , ce a facut simona , a cucerit un turneu si gata . pai o compari *** ? simona este 100 de clase peste toata primaria generala in primul rand prin performanta recunoscuta la nivel mondial pe cand performantele *** abia daca sunt cunoscuta la nivel de cartier !!! jos psd !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

diezspanac  •  13 iunie 2018, 13:21

D-le Tolontan, sa zicem ca inteleg huiduielile (desi din puctul meu de vedere e innaceptabil ce ati facut si dvs. si cei din tribune - a fost ceva pregatit si n-a avut legatura cu spontanul). Firea a vrut sa isi asocieze imagine cu Halep si a fost taxata pentru asta. Ok, sa zicem ca accept asta. Puteti totusi sa imi explicati atunci mizeria asta? https://www.g4media.ro/foto-comunitatea-rezist-a-intampinat-o-pe-halep-cu-un-banner-special-simona-halep.html Mi se pare fix din aceeasi categorie. Pe mine ma doare-n cot de madam Firea Pandele si am inceput sa dispretuiesc/urasc (e probabil un reflex de autoaparare) orice incepe cu #. De cand si tenisul romanesc e cu # in fata? Adica Firea e huiduita de cateva mii pentru ca nu stiu ce imagine a vrut sa castige dar porcaria aia cu #Simona merge?

Nătăfletz  •  13 iunie 2018, 14:04

Nu, Firea a făcut ce face orice primar pus într'o atare situație. PESTE TOT PE PLANETĂ, la un astfel de eveniment (ORGANIZAT DE PRIMĂRIE) Primarul e cel care întâmpină, gratulează, dă ''cheia orașului'' diplome șamd. A făcut'o și Boc la Cluj. De ce nu l'ai menționat aici lângă Udrea și Firea?? Că tot ziceai că ''oricine ar fi pățit la fel''... nu, nu oricine ar fi pățit la fel... Uite că Boc n'a pățit'o... Da, politicienii profită de astfel de poze, e avantajul lor, pentru că ei reprezintă pe alegători. Firea era acolo pentru că AU VOTAT'O CETĂȚENII BUCUREȘTIULUI. Poate să nu'ți placă. N'ai decât să'ți organizezi meeting și s'o fluieri cât vrei. NU la o întâlnire organizată pentru Simona Halep și pentru cei care se bucură pentru Simona Halep. Așa se face peste tot în lume, nu vă mai dați fete mari, peste tot politicienii profită de asta. Dacă nu'ți place și nu'i suporți refuzi evenimentul. Dacă spui că'i respecți pe bucureșteni, trebuie să respecți și pe cine au votat, chiar dacă nu'ți place. Uite de exemplu, eu vomit dacă'l văd pe Bădiță, dar asta nu'mi dă dreptul să'l fluier pe Bădiță la evenimentul lui Halep. Are și el voie să vină ca și mine Apoi, Ok, înțeleg că totul a fost spontan (hai ''să mori tu'' (expresie-nu cenzura) c'a fost spontan?) dar nu zici nimic de prezența găștii ''corupția ucide'' pe acel stadion. DA, e și dreptul lor să vină, dar nu pentru #, ci tot pentru Simona... dar dacă tot nu i'ai menționat deși au fost văzuți în poze, măcar zi'mi mie, privindu'mă în ochi (ipotetic, desigur) că Bădiță era acolo din dragoste de Simona Halep... și a izbucnit săracul, neașteptandu'se să vadă politician în poză... pur spontan. Ai curajul să spui asta???

alex  •  13 iunie 2018, 14:59

da,f frumos ca a organizat,ca i a dat cheia de la municipiu etc, dar trebuia sa fie mai atenta, putina diplomatie nu strica...

Lord Belial  •  13 iunie 2018, 15:33

Jos PSD!!! Huoooo Firea!!!

tzoapadevoluntari  •  13 iunie 2018, 16:31

tzoapa de voluntari si-a inchis contul de facebook, toata tara o injura la ora asta ***, daca ar fi alegeri nu ar lua nici un vot...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mg  •  13 iunie 2018, 17:51

..cei de la putere spun că nu pot respira din cauza statului paralel. Eu zic că de vină e statul în cap. Reveniţi cu picioarele pe pământ, doamnelor şi domnilor !

mg  •  13 iunie 2018, 18:08

Andrei F • 12 iunie 2018, 19:46 - dar dacă, în autocarul decapotabil cu care FC Barcelona a sărbătorit titlul, s-ar fi afişat Mariano Rajoy (încă prim-ministru la vremea aia) urlând la portavoce : Campeoooones, campeooooones ?

Comentează