Burleanu: ”România ar fi avut loc la Cupa Mondială”

Șeful FRF și-a luat berea și floricelele. Suntem deja în ”sferturi” și doar ghinionul ne poate opri

vineri, 22 iunie 2018, 5:23

Prezent la un eveniment botezat în cinstea lui, ”Seminarul național dedicat Observatorului Guvernanței Sportive la Nivel Național”, Răzvan Burleanu a spus, citat de sport.ro, că România merita să meargă în Rusia și că ar fi avut mari șanse să ajungă în ”optimi”.

„Cu siguranță echipa națională a Romaniei ar fi avut loc la Cupa Mondială. Dacă ar fi fost acolo, România ar fi avut șanse foarte mari să iasă din faza grupelor. Cel puțin cum arată azi competiția” Răzvan Burleanu

Președintele FRF rămâne același bun cunoscător al jocului pe care-l organizează.

E adevărat că echipele mari dezamăgesc.

Argentina face o figură pasiv agresivă, iar Brazilia, înainte să învingă în prelungiri Costa Rica, a trecut prin momente jenante.

Azi l-am văzut cu toții pe Neymar cerșind penaltyuri și căzând ca soldații secerați de gloanțele oarbe din filmele lui Sergiu Nicolaescu.

În schimb, echipele mici, chiar și cele fără rezultate, au un nivel tactic, de dăruire și, unele, de tehnicitate pe care jocul României nu l-a atins decât accidental în ultimii ani.

Poate că Răzvan Burleanu e sigur că am fi bătut Peru, dar nimic nu garantează că cei doi jucători de bandă dreaptă ai sud-americanilor, Advincula și Carillo, ar fi fost opriți cu ușurință de flancul nostru stâng, unde joacă Bancu și Grozav.

Într-un fel, Peru e cea mai bună definiție a evoluției fotbalului, care ne-a cam lăsat și pe noi de căruță.

Cu stilul lor tehnic și mărunțit, peruanii ar fi fost acum 30 de ani una dintre revelațiile competiției, dar, azi, această echipă frumoasă și romantică merge acasă.

Ca să se împlinească analiza șefului FRF, ar trebui ca ”tricolorii” să fie peste ce au arătat până acum Danemarca, Iran sau Elveția.

Fotbalul contrafactual e cel mai ușor de jucat.

Dacă nu eram pe locul 4 în grupa preliminară, ci pe 2, dacă treceam de baraj și ne calificam, dacă nu pierdeam primul meci din Rusia, băteam în al doilea și aveam ceva noroc în al treilea joc din grupă, eram ca și  în ”optimile” Mondialului!

De acolo, hop în ”sferturi”!

Într-o singură frază, sunt mai mulți de ”dacă” decât goluri pe care le-am înscris noi în 11 la 11 în preliminarii.

Dar să avem răbdare. Mai sunt câteva zile și încep ”optimile”, să vedem cu cine jucăm, că sunt deja bătuți.

 

 

Comentarii (57)Adaugă comentariu

Lucian  •  22 iunie 2018, 17:35

Să fim serioși. Peruanii ne-ar bate de ne-ar rupe. Din ce am văzut până acum doar Panama și Arabia Saudită ar fi sub noi, deși arabii au jucat onorabil cu Uruguay, iar pe cei din Panama ar trebui să-i mai văd într-un meci, ca să-mi confirme impresia de echipă slabă. Maroc, Iran? Ne-ar da de la 3-0 în sus, ai noștri nici n-ar vedea mingea. Islanda? Norocul nostru că n-am picat cu ei în preliminarii de când au echipa asta.

Cristian  •  22 iunie 2018, 17:40

Sunt un mare sustinator al lui Burleanu (sunt de parere ca un om votat trebuie sa-si duca la bun sfarsit mandatul si abia apoi judecat) dar daca intr-adevar a spus ceea ce a spus,.............................................................................. !!!!!!!!!!!!!

Cătălin Tolontan  •  22 iunie 2018, 17:41

@Cristian: nu judeca nimeni omul, comentam un fel de a analiza echipele de la Mondial in comparatie cu cea a "tricolorilor".

vasim2  •  22 iunie 2018, 17:43

Am mai spus si o repet Polonia si Danemarca merita sa fie la CM din grupa noastra! Serbia este la acest moment peste noi si doar o minune o sa ne faca sa nu pierdem ambele meciuri cu Serbia din calificarile urmatoare pt Europene! La vorbit suntem cei mai tari, si mai ales in amicale! Cand incep oficialele avem ceva dificultati dar nici o problema de vina e antrenorul strain, vremea rea etc, jucatorii sunt beton!

vasco  •  22 iunie 2018, 17:49

Din articol,desi se vrea ironic la adresa lui Burleanu,reiese foarte clar,si pe buna dreptate,ca nu avem fond de jucatori,ca ai nostri nici cu Peru sau alti "micuti" nu ar fi facut nimic.Asa e ,dar politica dusa de sandu si dragomir, sedusi(a se citi corupti)de fratii samsari dimpreuna cu colaboratorii,a dus la acest rezultat.Plus faptul ca nu prea se mai duc la fotbal copiii din ziua de azi...Nu ne ramane decat,precum cei din insulele caraibiene sau de prin Polinezia,sa ne alegem o echipa cu care sa tinem,ca noi nu mai existam ca fotbal.Si nu numai.

Nicco  •  22 iunie 2018, 17:52

Afirmaţia lui Burleanu este lipsită de profesionalism, ridicolă iar discuţiile pe marginea lor sunt inutile. Meritele care ar putea duce o echipă într-o fază superioară a oricărei competiţii sunt cele dovedite pe terenul de fotbal. Sigur, totul este relativ. Pentru că eu nu conduc fotbalul din România, aș putea spune, de exemplu că România ar fi meritat să câștige titlul mondial la CM din USA...

daniels  •  22 iunie 2018, 17:52

Garantat avea dar din fericire nu s-a calificat!!!și șturburlescu avea loc la președenția UEFA dar nu l-a chemat nimeni ...tot din fericire!

vasco  •  22 iunie 2018, 17:54

Referitor la fotografia care insoteste articolul,desi am simpatizat cu Brazilia,din cauza unora ca Neymar jr. si a altora,a micimii lor morale,oricine-i bate sunt prietenii mei.Nu ai voie sa te faci de ras,daca ai valoare.Dar caracterul...lasa de dorit.Le doresc sa aiba parte din nou de episodul Germania(1la7)...

Dan Ioan Popescu  •  22 iunie 2018, 17:58

Bun articol! Si pe mine m-a vrajit daruirea echipelor mici. Concluzia mea dupa ce am vazut pana acum la Mondial este opusa celei pe care o are Burleanu. Intuitia imi spune ca nu aveam ce cauta la Mondial. Cu cine sa mergem acolo? Cu Budescu si Alibec care nu stim in ce chef au de fotbal in ziua unui meci?

Cristi  •  22 iunie 2018, 17:59

DACA ii lasam sa ne trateze ca pe sclavi , NE MERITAM SOARTA.

Alex  •  22 iunie 2018, 17:59

Asta viseaza cu berea in mana.

lord belial  •  22 iunie 2018, 18:00

hahahaha, am ras tare nu stiu de ce se plange lumea, de la geambasu al vostru, la stoichita pe tvr, cum ca acest campionat e mai slab. nu mi amintesc ca deschiderea campionatului mondial din franta sau faza grupelor sa fi fost abundenta in goluri si mari faze de joc. eu nu vad romania actuala capabila sa bata costa rica sau peru, sau iran sau chiar egipt sau rusia (rezultatele rusiei sunt mincinoase si prima echipa serioasa, gen portugalia sau spania le va scoate rusnacilor din cap ideea ca se pricep la fotbal) din tot campionatul asta, singura echipa pe care romania ar fi putut sa o invinga cu 2-1 este arabia saudita

Dan murdaru  •  22 iunie 2018, 18:05

E strict declarația unui neavenit care, pe plan fotbalistic personal, nu a sărit de curtea scolii. Timpul trece iar lumea uita de Daum și alegerea penibilă făcută de Burleanu. Iar de aici nu mai e decât un pas sa spui că România ar fi fost în optimi. Își ascunde incompetenta, mai e și o forma de auto promovare și, evident, ne transmite ce bine ne șade gândindu-ne că am fi fost dați naibii. Norocul ălora că n.au dat de noi. Nu ne mințim noi s.acuma, dupa sute de ani, cum i.am ciufulit pe otomani in zeci de războaie, ei câtă frunză..... iar noi 10 plăieși!

Teodor  •  22 iunie 2018, 18:08

Just! E din seria "ia-l de pe mine că-l omor!" Saracu'! Vai steaua noastră cu așa conducere!

utraian  •  22 iunie 2018, 18:20

Burleanu plange de parca nu ne-am fi facut-o cu mana noastra, de parca s-au aliniat stelele impotriva noastra, s-au aliat extraterestrii cu Putin, cu danezii si cu polonezii, ni l-au bagat pe Daum pe gat si printr-un ghinion teribil nu ne-am calificat. De la Casa Fotbalului situatia se vede intotdeauna mai roz decat e . Burleanu a uitat cum ne-a schingiuit Polonia si acasa si in deplasare, in timp ce la Mondial n-a miscat in fata senegalezilor. Cum ne spuneau Burleanu si ai sai? "Polonia este mult peste noi". Asta pentru ca noi suntem in Groapa Marianelor, nu pentru ca ei sunt prea sus... Lasa, berea e rece, micii gustosi... Poate existau selectionate mai slabe calificate la Mondial, dar nu de pe continentul nostru.

Marius  •  22 iunie 2018, 18:22

După mintea lui Burleanu până în finala nu avea cine să ne oprească.

suporteriiromani  •  22 iunie 2018, 18:22

ati uitat sa mentionati ca suporterii romani sint mai ordonati si civilizati decit cei japonezi, suporterii romani nu au lasat nici macar un muc de tigara dupa terminarea meciului...

suporteriiromani  •  22 iunie 2018, 18:22

pentru ca nu au fost acolo, bineinteles...

Romanudelafar  •  22 iunie 2018, 18:29

sa faca bine sa ridice fotbalul românesc macar unde era acum 10-15 ani si abia dupa aia sa deschida gura. Logica lui e ceva de genul - noi suntem mai buni ca Mexic, ei au bătut Germania...deci arătăm ca o Campioană Mondială!! Dincolo era mai ieftin ;)

jos_cenzura  •  22 iunie 2018, 18:31

Polonia are lotul de vreo 5 ori mai valoros decat cel al Romaniei (mi se pare cam 250 milioane de lire sterline versus 50 milioane), daca ne luam dupa transfermarkt. Romania nu avea ce sa caute la Mondial - am vazut ca Polonia este totusi o echipa foarte modesta, in ierarhia mondiala. Cu toate astea, Burleanu are dreptate acuzand nivelul jocului de la CM. Nu ma asteptam sa vad atatea pase gresite, preluari gresite si suturi ratate la oameni care practica fotbalul ca o meserie. Cred ca noi internautii, ca medie, suntem mai tehnici decat o mare parte din jucatorii de la CM. Mai ales astia care am jucat pe maidan si am avut mai multe ocazii sa mangaiem mingea. Insa fotbalistii profesionisti, care stau toata ziua in sala de forta si in sedinte tehnico-tactice, ne-ar bate la scor, pentru ca au fizicul si disciplina tactica la un nivel foarte ridicat. Cu ce ne ajuta daca putem dribla 3 islandezi? Ne ajunge al 4-lea, care stie exact unde sa stea, si ne ia cu fulgi cu tot. Nu degeaba se dau toate golurile din faze fixe, nu degeaba echipele care au postit de Ramadan pierd fara drept de apel, nu degeaba Messi se chinuie atata si nu reuseste nimic. In fotbalul de azi domina fizicul si tactica, tehnica nu mai prea conteaza. In fotbalul de azi, Pintilii ar fi valorat peste Hagi.

Romanudelafar  •  22 iunie 2018, 18:34

si in completare...... vom bate Brazilia cu 7-1!!!!

Romanudelafar  •  22 iunie 2018, 18:39

in mod normal, un om cu scaun la cap ar fi revenit si ar fi spus "imi cer scuze pt declarația stupidă, nu stiu ce a fost in mintea mea". Dar probabil ca nu o sa se întâmple așa ceva

Romanudelafar  •  22 iunie 2018, 18:42

Iar eu as fi fost mult mai bun decât el la șefia FRF, de acord? ma doare gura, cumva?...

Luci  •  22 iunie 2018, 18:47

Nope ... poate la 2026 sa ne calificam ... POATE ... Despre ce vorbim ? Echipele "mici" joaca fotbal, noi jucam asa ... da-mi-o mie ia o tu ... Fratilor, Islanda are populatie cat Sibiul, Mediasul si Copsa Mica la un loc. Aia sunt la Mondial si joaca fotbal ! Noi ? ... Raspundeti voi ...

cucu  •  22 iunie 2018, 18:52

eh, lasa ca a fost Dumnezeu Roman si de data asta, nu ne-a lasat sa ne facem de risul lumii in fata unor tari care joaca fotbal cu mingi de cirpe. Zi mersi si iesi afara burlene.

„Aquarius”  •  22 iunie 2018, 19:10

Sigur ca DA! Burleanu stie bine cu ce se mananca floricelele... si infloriturile lui Infantino, mafiotul suprem care acum e in tribunele stadionului, si arbitrii scosi de el din jobenul de unde ies si iepuri se straduiesc sa promoveze fotbalul tribal. Ce e mai grav e ca si *** cuvantatoare de la TVR se straduiesc sa-i faca pe plac, laudand echipa de ratati a Nigeriei. Ca fotbalul african trebuie promovat, nu-i asa, pentru ca slujeste scopurilor lui Soros de colonizare parsiva a Europei cu neamuri musulmane aduse de el de la Ecuator, ca asa au decis antropolologhii care vor sa ne convinga cu "probe" (ca de exemplu un fragment de os de 3 cm cubi, cica "mandiBula" stramoseasca) ca si omul alb s-a nascut tot in Africa neagra, si ca acum trebuie sa-si primeasca verisorii in casa europeana indestulata pe munca lui... Oare de unde stiu vorbitorii de profesie zisi "comentatori" de la Buc. cu cine trebuie sa tina in meciurile dintre Europa si celelate continente, ca asa vrea "SISTEMUL" lui Infantino si a celorlalti mafioti? Li se transmmite prin CNN? Sau prin ONG-urile "#REZIST" finantate prin moduri subterane?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vlad  •  22 iunie 2018, 19:18

Intr-adevar, cam multi de „Daca“ in afirmatia lui Burleanu, care prin aceasta nu a facut decat sa sara din ignorant in penibil. Acest articol m-a amuzat teribil. Chiar si acum scriind aceste putine randuri, rad in hohote. Pentru a termina comentariul meu in nota articolului, vin cu o intrebare mai mult sau mai putin retorica: I: Stii ce face Burleanu dupa ce Romania castiga Campionatul Mondial de Fotbal? R: Stinge Playstation-ul si televizorul si se pune la culcare.

Popa Basca  •  22 iunie 2018, 19:45

Are dreptate, ***l! România ar fi avut loc, dacă ar fi fost în stare să-l câștige!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

addriann  •  22 iunie 2018, 19:52

Echipa Romaniei, condusa de selectionerul Daum , nu ar fi avut loc la CM nici daca ar fi participat 48 de echipe... Iar in afara de ,, sclipirea " cu aducerea lui Daum, nu a reusit nici macar naturalizarea unui singur jucator strain, cu toate ca foarte multe echipe folosesc asemenea jucatori... Poate ca este ,, bun cunoscator al jocului ", dar acest lucru a fost inutil pentru nationala Romaniei...Pana la urma , Romania are destui ,, cunoscatori ai jocului " , care nu au ajuns presedinti de federatie ( ! ) si nici nu prea mai au sanse sa ajunga vreodata...

Andrei F  •  22 iunie 2018, 19:54

De fapt Burleanu se critica singur! Cine este vinovat ca Romania nu este si ea in Rusia? Conducerea meseriasa de la FRF este prmul vinovat...Ce prime si- ar fi tras!

Logos  •  22 iunie 2018, 20:37

Vorbește să nu adoarmă. Dar nicio mirare, și unii gazetari visează cai verzi pe pereți. A se vedea domnul Ioanițoaia deunăzi care deplângea lipsa României de la Mondial atunci când "submediocra"Polonia a pierdut cu Senegalul. Realist vorbind, pe cine am fi bătut noi dintre echipele prezente în Rusia? Eu identific doar două: Arabia Saudită și Panama. Cu outsideri slăbuți gen Egipt, Tunisia sau Coreea cred că am fi scos un egal chinuit. Inclusiv Costa Rica ne-ar bate. Iar de restul nici n-are sens să mai zic ceva, probabil dacă jucam noi cu Croația aseară luam de la 5 goluri în sus.

Crimson Veritas  •  22 iunie 2018, 20:51

Sunt echipe slabe (sau dupa caz nu foarte bine organizate) ... din afara Europei ... ca deobicei ... dar Romania face parte din Grupa Europeana ... de aici se califica si asta este etalonul nostru de calificare ... care echipe din zona Europa ... sunt mai slabe decat Romania? ...:)) Cele care ne-au eliminat in calificari ... sunt probabil cele mai accesibile echipe europene ... eu nu imi amintesc ca Romania sa fi fost intr-o grupa mai accesibila decat cea ratata lamentabil de cuplul # rezist Burleanu - Daum! Ati vrea sa luati locul unor selectionate non-europene ... gen Arabia Saudita, Peru? Dar de ce Romania? Daca s-0ar pune problema in sensul asta ... sunt echipe europene mai bune decat Daum-Romania ... care au ramas si ele acasa ... una din ele este chiar Muntenegru ... care a strans cu 3p mai mult decat Daum-Romania ... si a ramas acasa! Au fost campanii in care Romania a ratat la mustata calificarea, a pierdut dramatic barajul ... si iunde se putea face o asemnea observatie ... CM Rusia 2018 ... nu este unul dintre aceste campionate! Concluzia ... #Rezist Romania ... Burleanu - Daum ... cea mai slaba selectionata din ultimii 100 de ani ... statistica v-o spune! PS ... v-am vazut cat ati sarbatorit ... mini-victoria lui mini-Burleanu ... AMANDOUA ... prima prin scoaterea din joc a principalului candidat ... deja copyright ... pentru Statul Paralel ... si asta ... pentru ca masinaria infernala de vot ... a fost ... unsa ca sa joace pentru Burleanu ... astfel ... eu nemaifiind demult suporterul echipei nationale a Romaniei ... mai mult decat sustin Croatia de exemplu ... o sa comentez intodeauna obiectiv ... vizavi de aceasta selectionata ... fata de care nu am nici un sentiment ... doar pe Germania ... o urasc ... dintodeauna ... in rest toate echipele sunt fair-game ... nu am favorite! ...:))

Fane  •  22 iunie 2018, 21:05

Încât o dată se dovedește că suntem campioni mondiali la dacă. Dacă eram inteligenți și nu șmecheri (ca să fiu politicos) aveam autostrăzi, la fel am termina stadioanele pentru CE 2020, dacă am avea o normală educație, am avea un nivel de trai mai ridicat dacă s -ar respecta competențele nici nu pot să -mi imaginez unde am fi. Exemple sunt zeci.

Spuneti NU Drogurilor!  •  22 iunie 2018, 21:16

Oricum... se stie ca daca n-ar fi fost puteri oculte la lucru intr-o conspiratie teribila... neamul daco-geto-trac ar fi castigat Campionatul Universal de Fotbal-Laser-Frate pe eternitate!

Eduard  •  22 iunie 2018, 21:22

Datorită " neamțului " adus de tine șarpe veninos nu suntem acolo. Ai ajuns datorită serviciilor secrete domn la București lingăule. Tu conduci o federație de femei și yesmani. Mi-ar fi rușine Burleanu!

jos_cenzura  •  22 iunie 2018, 21:24

@crimson_veritas, nu te amagi cu apa rece, grupa noastra de calificare nu era accesibila. Valoarea polonezilor e aproape de 5 ori mai mare ca cea a jucatorilor romani (daca ne luam dupa transfermarkt), precum si cea a danezilor. Mai jos arat cum s-a terminat grupa, si valoarea respectivelor echipe. Singura echipa care nu trebuia sa ne surclaseze, conform valorii, era Muntenegru. Nu aveam nicio sansa la primele 2 locuri. Polonia: 247 milioane de lire sterline Danemarca: 233 milioane Muntenegru: 26 milioane Romania: 50 milioane Armenia: 40 milioane Kazakhstan: 17 millioane

di livio  •  22 iunie 2018, 22:05

parc-ar fi articol scris de nea Ovi...ca uite ce-a zis Ciurli Burli...mie-mi pare ca asta-i un articol rebut...avind permisiunea lu Geambasu, pot sa-l fluier...asa ca huo

dan b  •  22 iunie 2018, 22:16

Zici ca Neymar cersea penalty? Poate, insa ai vazut cadrul cu jambierele lui ciuruite in spate? Maniera de arbitraj recomandata de FIFA pentru acest mondial favorizeaza echipele mici si jucatorii care vor sa demonstreze ceva. Fotbalistii au devenit un fel de gladiatori, iar meciurile par pe alocuri niste adevarate batalii. Poate pe asta se bazeaza si Burleanu facand aceste afirmatii. I-ar fi pus Gurita pe ai nostri sa-i toace marunt pe alde Messi, Neymar & co!?

tril  •  22 iunie 2018, 22:53

Romania nu a primit nici un gol la acest Campionat Mondial. Respect!

Che Guevara  •  22 iunie 2018, 23:04

Burleanu e prost. Polonia care s-a distrat cu noi in grupe e ciuca batailor la Mondial. Romania nu are loc nici in Liga a III-a din Italia - echipa care nu s-a calificat la World Cup.

stefan 2  •  22 iunie 2018, 23:08

acest domn conduce federatia romana de fotbal? pai nu are toate tiglele pe casa puse! in loc sa se ocupe de adevarul ce transpare din realitatea fotbalului romanesc, este in planul lui *daca* ne-am fi calificat?

VAR alb  •  23 iunie 2018, 0:12

@ "dan b", 22:16 Ai dreptate, faza cu "cersitul" a lui Mitrovic, dupa ce a cazut in careu cu doi mercenari din echipa lui Infantino agatati de gat, si asa zisul "arbitru" n-a acordat nimic, e simptomatica pentru MAFIA fifa. In meciul Serbia- "Albania 2" trebuiau indeplinite doua insarcinari date expres, in secret, de Grupul Bilderberg: 1) Serbia ortodoxa, p-rietena a Rusiei lui Putin, nesupusa moral si politic, sa fie umilita prin orice mijloace, si 2) "Albania 2", echipa de mercenari migranti a lui Infantino, sa mearga mai departe, tot prin orice mijloace. Job done! Multumim "arbitrului" GERMAN Brych pentru "galbenul" aratat lui Mitrovic pentru protestele pentru ca i-au fost refuzate doua penaltiuri clare ca lumina zilei! Ar fi trebuit sa-i arate "rosu", ca sa invete toata lumea ce inseamna "adevarul" si "cinstea" promovate de organizatia mafiota FIFA prin "cupele mondiale" de ***. Si, referitor la acest subiect, poate fi si VAR, si spoiala, si "lavabila", chiar si foitza de aur, si 6 arbitri aditionali, ca FURTUL RAMANE POLITICA DE BAZA A FIFA si UEFA in competitiile organizate de ele. Dupa ce Infantino va fi arestat si anchetat, ca si Blatter anterior, va veni un altul, la fel de corupt, pe placul "SISTEMULUI". Ca la Buc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sundance kid  •  23 iunie 2018, 1:44

Eu le-am spus imediat dupa retragerea lui Hagi la demagogi ca Romania nu va mai atinge asemenea performanta niciodata . Baietii aia au fost crescuti cu " cap" de regimul de atunci un regim spartan si a mai mers din inertie pina in 98 ' . Acum. LIRU LIRU CROCODILU .

Ion  •  23 iunie 2018, 2:36

Burlane, la ultimul turneu, eu2016, Albania ne.a dat cu terenu in cap .... tu pe ce logică mergi, tot pe cea a statului parelel ?!??

Valentin  •  23 iunie 2018, 4:14

Da, echipele mici cu dăruire pot avea rezultate. Dar, noi în preliminarii n-am avut dăruire, iar presa are partea ei de vină, că degeaba spun jucătorii spun că nu citesc presa, o citesc, iar când văd că Burleanu și Daum sunt tocați nonstop nu mai au chef de jucat fotbal. Și, uite-așa nu am ajuns. Ultrașii au avut și ei partea lor de vină, cu petardele de la meciul cu Polonia, mai ales cu simularea lui Lewa. Asta este, stăm acasă și nu putem vedea online că TVR nu are un stream online competent și nu-i lasă nici pe Digi, Vodafone sau Orange.

Adrian B  •  23 iunie 2018, 5:10

Tolo, mi se pare o prostie sa comparăm echipa națională cu echipele care evoluează la CM din Rusia. Nu poti compara o echipă de fotbal care vede campionatul la TV ,cu una care este calificată și joacă. Ceea ce a spus Burleanu , este un comentariu de chibit, care sparge seminte pd stadioanele patriei. Cat despre jucătorii echipei naționale, niște ratați cu " diplome de Liga 1".Cand jumătate dintre ei o sa evolueze la echipe de top din Europa atunci mai vorbim. La capitolul antrenori, in afara de Kovaci si Lucescu , eu unul n-am mai auzit de vreun antrenor roman care sa lucreze la o echipă de top din Europa , si care sa faca și performanță. Majoritatea sunt buni doar de Liga lui Mitică sau de China.Pana si arabii au inceput sa ne tranteasca usa in nas.

Mihai  •  23 iunie 2018, 7:08

Ma bucur ca nu ne-am calificat, pana și Peru ne bătea, nu știu dacă făceam vreun punct,veneam plini de rușine..!

Cristiam  •  23 iunie 2018, 8:40

Dacă in 1990 la putere veneau niște oameni care doreau binele României, atunci cu siguranța nu ajungeam aici. Din păcate NON-valorile sunt la mare cautare si romanii se vând pe mai puțin de 30 de arginți. Va întreb domnule Tolontan, dacă sunteți a patra putere in stat, de ce nu încercați sa schimbați ceva in țara românească? De ce dumneavoastră si oamneni ca dumneavoastră, corecți aveți curajul sa începeți o adevarata revoluție in România? Vred ca e momentul sa treceri la fapte, pentru ca doar de combătut la gazeta.. câinii latră, ursul...

ianiu  •  23 iunie 2018, 10:24

Vrea să ne sugereze dl. Tolontan, că avem totuși o națională bună, care făcea față la mondial, judecând după calitatea meciurilor disputate până acum. Buuun....Acum, haideți să facem o reducere la absurd: să zicem că eram și noi în grupa Poloniei sau în cea a Danemarcei. Deveneau meciurile mai atractive, mai animate? Nicidecum...poate mondialul era mai plicitisitor cu România. Apropo, oare muntenegrenii s-au gândit că ar fi avut și ei un loc la acest mondial ”mediocru”? Consideră oare italienii și olandezii că puteau ajunge campioane mondiale, în condițiile formei slabe dovedite de Argentina, Brazilia sau Germania? Ceva mă face să cred că alte nații, sau, mă rog, reprezentanții presei din alte țări, nu fac astfel de presupuneri. Am impresia că noi prea vrem să ne băgăm în seamă. Și cine suntem noi, de fapt? O țară a cărei națională a ajuns o dată sferturi la mondiale. Dacă e să privim doar în Europa, au fost naționale care au jucat finala, fără s-o câștige vreodată (Olanda, Cehoslovacia, Ungaria, Suedia). Apoi au jucat în finala mică Austria, Polonia, Bulgaria, Croația, Belgia, Portugalia, Turcia, URSS. Și dacă mai punem echipele care au cucerit titlul mondial, Germania, Italia, Franța, Anglia, atunci la capitolul performanță am fi la nivelul unor țări precum Țara Galilor sau Irlanda, care au ajuns de asemenea în sferturi, și deasupra Greciei, Finlandei, Albaniei, Maltei și aici mă opresc.

Venom  •  23 iunie 2018, 11:15

@Tolo După atâtea comentarii politice, tăcerea de acum lasă loc de interpretări. Ai capitulat?

Comentează