Dacă nu vă convine revocarea lui Kovesi, implicați-vă!

Procurorul șef al DNA nu ia azi întrebări de la presă, dar există posibilitatea ca în perioada următoare să revină cu explicații pe larg despre ce se întâmplă

luni, 9 iulie 2018, 11:21

”Noi toți ne supunem Constituției, dar Constituția e ceea ce judecătorii spun că e”, scria Charles Evans Hughes, șeful Curții Supreme a SUA din 1930 până în 1941.

Când poporul nu e mulțumit cu deciziile Curții, nu distruge regula, ci schimbă Constituția.

Dacă se implică, cetățeanul își exercită puterea ultimativă și reface Constituția, o amendează în punctele care nu mai corespund timpurilor sau intereselor sale generale.

Anunțul președintelui Klaus Iohannis de revocare a Laurei Codruța Kovesi vine în această logică democratică.

El nu a promis niciodată că va fi un președinte care va respecta normele doar când îi convin.

Când, pe 20 noiembrie 2014, Curtea Constituțională i-a validat mandatul de președinte ales lui Klaus Iohannis, noul șef al statului a promis că ”vreau să reconectez președintele României cu Constituția”.

”Vă spun cu toată fermitatea că voi fi președintele care respectă Constituția în litera și spiritul ei”, a rostit Klaus Iohannis, în primul său discurs public în calitate de președinte, chiar acolo în fața Curții.

Încordarea zilei de azi este imensă!

Ambele tabere, și cea pro și cea anti Kovesi, sunt epuizate în disprețul reciproc și convinse că ”celălalt” este dușmanul ireductibil.

Arătăm ca o țară ultracofeinizată, unde totul e imaginabil, de la desființarea Curții Constituționale și până la suspendarea președintelui așa, ca majoritatea să-și arate mușchii.

În scurt timp, procurorul șef al DNA va face și el un anunț.

Din surse DNA, azi Laura Kovesi a preferat fără întrebări, dar nu este exclusă o conferință de presă în perioada următoare, în care să explice pe îndelete mandatul și viitorul.

Ca om al legii, nici ea nu are altă cale decât de a respecta decizia Curții și revocarea președintelui.

O singură funcție în stat poate preveni ceea ce se petrece azi. Funcția cea mai înaltă dintr-o democrație: cea de cetățean.

Dar cetățeanul nu poate da peste cap decizia Curții, căci asta ar arunca în aer baza noastră comună de existență.

Și atunci cum?

Dacă nu vă convine, implicați-vă!

Nu doar o dată la patru ani, când mergeți la vot.

Laura Kovesi pleacă, dar rămân milioanele pentru care a lucrat.

Comentarii (157)Adaugă comentariu

Ioan Muntean  •  9 iulie 2018, 11:36

***. De ce uiti de miile de oameni acuzati pe nedrept, de protocoalele ilegale, de oamenii care fac puscarie pe probe false sau de incalcarile repetate ale constitutiei? ***. Sa- ti fie rusine.***, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  9 iulie 2018, 11:40

,,Respectati legea si atunci cand nu va convine!!!,,-era mult mai bine spus...Ce o zice Cetateanul despre Justitia unde o decizie DEFINITIVA a unor judecatori este infirmata de un ...notar????Asta vreti sa fie Romania?

floww  •  9 iulie 2018, 11:45

Rămân cateva rafuieli politice nerezolvate de coana mov pe lângă multe altele rezolvate, în rest Microsoft, EADS, Bechtel, adica 10 miliarde de euro sunt in siguranță, premiul speranța ambasadelor rămâne pentru viitorul slujitor , sper să o ia Brunel la Londra sau Klem in Africa pe unde mai prinde el un job să anticorupă acolo.

Ionnis  •  9 iulie 2018, 11:46

Trebuia sa plece de mult. Sa isi dea demisia. Atunci ar fi iesit lumea in strada si poate s-ar fi rezolvat ceva ;)

dragon  •  9 iulie 2018, 11:46

cam tarziu cu implicarea ...

Dănuț  •  9 iulie 2018, 11:49

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  9 iulie 2018, 11:53

Ce *** presedinte, l-a amenintat dracnea cu suspendarea si imediat s-a executat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan65  •  9 iulie 2018, 11:54

Si dacă vă convine, implicați-vă! Tot o dată la patru ani, când mergeți la vot,deoarece sunt sanse de DREPTATE PANA LA CAPAT si O TARA FARA SECURISTI!

Nik  •  9 iulie 2018, 11:54

Avem tara pe care o meritam.

OEP  •  9 iulie 2018, 11:54

Și de ce apare știrea asta pe GSP.ro?!?

eueueueu  •  9 iulie 2018, 11:56

Ba, imi convine! Sper sa ajunga si unde ii e locul, anume la puscarie pentru anii in care a facut politie politica! Kovesi la puscarie!

Gigel  •  9 iulie 2018, 11:56

Cred ca ii este frica presedintelui Iohanescu!

mircea gabriel  •  9 iulie 2018, 11:58

Atata timp cat exista opinii separate sau cand Curtea Constitutionala pierde procese pe motiv de constitutionalitate, la noi CCR nu prezinta credibilitate, e devenind un apendice al unor grupuri de interese. Fie PSD, fie presedinte !!! Avem o "Constitutie" gri care permite luarea unor decizii empirice ale CCR. Avem un membru expirat, avem un presedinte CCR cu mentalitate comunista care foloseste propria sa institutie in a se razbuna pe cei care l-au trimis in judecata pe ginerele domniei sale, iata cateva din ingredientele CCR. Citatul cu care incepeti articolul e la ani lumina de Romania. De ce CCR nu s-a implicat in schimbarea Constitutiei conform referendumului din 2009? Au trecut 9 ani!?

Anton  •  9 iulie 2018, 11:58

Tolontan, ***, a răsunat din nou, mai dogit si afon decât oricând !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian B  •  9 iulie 2018, 12:06

Mingea este acum în terenul advers.Iohannis a reusit sa scoată mingea data de către T.Toader & Co.prin intermediul CCR.Acum vreau sa-l vad pe T.Toader cum va organiza un concurs transparent ptr postul de procuror șef al DNA sau pe cine va fi silit să propună ptr aceasta functie.T.Toader &Co. trebuie sa vina cu cineva " curat ca lacrima ", si ffff.credibil atât în fata poporului cat si in fata partenerilor externi. Tolo, sa nu uitam ca si sfinții au fost păcătoși, așa că va fi foarte greu ca T.Toader sa vina cu un candidat credibil, care sa nu aibe câțiva scheleti in dulap.La prima greșeală nu va fi revocat ci va fi linsat(mediatic) PS.1.Ai perfecta dreptate cu implicarea civică, mai ales în privința prezenței la vot a tinerilor 2.Parere personala,mesajul președintelui a fost clar: respect constituia si democratia,acum este rândul vostru sa o respectați, si ma refer la gruparea anti-Dragnea din sânul PSD.Eu cred ca acesta este semnalul dat de Iohannis.

cortes  •  9 iulie 2018, 12:22

Tot respectul pentru doamna Kovesi. Dacă intră în politică are votul meu. Vinovații morali sunt cei care au stat în casă la alegeri și au lăsat bandiții să pună mâna pe țară. Florin Iordache: Codruța, go home! Ne merităm soarta!

bogdan  •  9 iulie 2018, 12:26

"Laura Kovesi pleacă, dar rămân milioanele pentru care a lucrat." Articolul e un pic neclar...confuz...e vorba de EUR, sau USD? Multumesc anticipat pentru explicatii.

Deva  •  9 iulie 2018, 12:27

Klaus Iohannis si Laura Codruța Kovesi trebuie sa ramana, dar Liviu Dragnea si PSD, trebuie sa plece, fiindca nu ne reprezinta, ci reprezinta interesele altora de afara dar si interesele Teleormanului. Acesti pesedisti sunt comunistii cu ranjetul lui Ion Iliescu la puterea a zecea!

rochiri  •  9 iulie 2018, 12:29

nu are sens sa pierdem enegia si tinera in aceasta tara mai bine emigram cum au facut milioane de oameni..sunt atatea tari frumoase...si conditi de viata mai bune... Sa ramana hotii si lenesi aici ! Sunt o tara *** ce va ramane ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mircea gabriel  •  9 iulie 2018, 12:30

Revin cu o noua postare: Tolontan in 2009 ne-am implicat si se vede ca n-a mers. Ne ramane protestul!! Si nu ala cu manusi!! Parerea mea e ca ai scris articolul intr-un moment de refulare care nu-ti face bine!!! La A3 zboara dopurile de sampmanie acuma!? P.S.: Kovesi ar fi proasta sa nu candideze la prezidentialele care vor veni. Johannis are credibilitate cata credibilitate are Dragnea sau Tariceanu.

ManX  •  9 iulie 2018, 12:38

Catalin, am toata stima si respectul pentru tine si activitatea ta, dar aceste sfaturi pe care le dai cetatenilor sunt inutile. Ei, noi, stim foarte bine asta. Indraznesc sa spun ca nu sunt "chiar" importante si le scrii doar sub presiunea momentului. Daca dai azi o cautare pe Google despre Codruta Kovesi, primele situri afisate sunt cele de la Libertatea si Antena 3. Poate românul sa stea în echilibru pe sârma de la Sighetul -Marmatiei pâna la Vama-Veche timp de patru ani ca tot nu o sa poata schimba nimic pâna acest gen de presa o sa domine mass-media din Romania. Chiar este indicat sa stii sa mergi pe sârma în aceste zile...daca nu poti sa-ti pastrezi echilibrul, mori înecat. Uite ca starea meteo si starea politica nu are parte de analiza starea natiei. Eu ma întreb de multe ori cum pot acesti oameni de la Antena 3 sa iasa din casa. Ce reactie au oamenii pe lânga care trec. Când te întâlnesti cu ei, cred ca a fost cazul, cum reactionezi? Daca presa ar avea o putere adevarata-n Romania, un Dragnea, o Firea, ar avea prima pagina doar la ziarul Penitenciarul. Vorbesc aici despre presa onesta, români care doresc binele poporului si României. Din întelepciunea poporului rus, de la Putin citire "cui îi este scris sa moara spânzurat, nu o sa moara înecat" ...

Cătălin Tolontan  •  9 iulie 2018, 12:39

@ManX : inetelg, dar am o alta opinie. Nimic nu e inutil, orice implicare conteaza, si doar societatile informate si implicate reusesc sa progreseze.

Cucu Bau  •  9 iulie 2018, 12:49

***, tovarase... Uita-te la indemnul de a ne inscrie intr-un partid.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dupont  •  9 iulie 2018, 12:55

Good Point @Ioan Muntean👍... și fără Securiști Acoperiți /Descoperiți/Postași/Instalatori/Procurori&judecători... musai și dentiști /chirurgi/cardiologi...... & futboliști - redactori-jurnaliști-editori&guriști..... casieri încasatori/.......

Stat de drept  •  9 iulie 2018, 12:59

Bravo lui Iohannis! A respectat o decizie a Curtii Constitutionale, ceea ce este un lucru normal intr-un stat de drept. Tot intr-un stat de drept se respecta si deciziile altor instante.

OvidiuB  •  9 iulie 2018, 12:59

Tolo - il urmaresti pe Timothy Snyder? :) aveti opinii/sugestii foarte similare!

mircea  •  9 iulie 2018, 13:01

Articol foarte bun. Vreti schimbare, implicati-va ! Doriti ca scena politica sa arate altfel, iesiti la vot. Este foarte usor sa stai in spatele laptopului si sa te plangi de coruptie, de ciuma rosie, sa-l iei la misto pe dragnea dar este foarte greu sa te implici cu adevarat pt ca asta inseamna sa gandesti, sa iei riscuri dar sa si accepti atunci cand pierzi.

Statul de drept BS  •  9 iulie 2018, 13:02

Poate sa-si revoce si sotia, tot un individ ingamfat, cu un comportament de orice, numai de presedinte european nu; arogant si plin de limitata suficienta este acest Werner, care n-a respectat Constitutia nicio secunda, adica numai moderator si factor de echilibru n-a fost; a fost - demonstrabil, (vrei argumentatia aici, stimabile? facem eseuri?) un presedinte anti-X pe fata (nu conteaza ce este X, e un detaliu ca este PSD), fapt care este ne-constitutional. Un presedinte care ameninta guvernele la investire? Si "presa" nici nu baga de seama, saraca... vai de capul vostru... O intrebare: sa zicem ca primul ministru e agramat si eu, cetateanul Y, scriu asta intr-un comentariu. De ce stergi? Stergi adevarul? Cum vine asta? Sau metoda ta e sa relativizezi tot? Adica, ar exista numai adevaruri subiective, personale. Atunci, gresesti. Exista un adevar obiectiv. De ex. KWJ este un individ arogant si suficient. Nu este o parere, orice profesionist care lucreaza cu personalitatea umana, psiholog, regizor, etc. si e sincer, o sa-ti spuna treaba asta. Atunci, de ce stergi? Stii tu mai bine care e adevarul obiectiv? Sau... acesta nici nu exista?

zzz  •  9 iulie 2018, 13:04

@Ioan Munteanu, troll-ule rusesc, din alea mii de cazuri de care vorbesti stii sa numesti cu subiect si predicat 3 persoane cuzate si incarcerate pe nedrept?dar macar unu stii?

DragosT  •  9 iulie 2018, 13:04

Doliu national, domnu' Tolo?!?

paul cristian stefanescu  •  9 iulie 2018, 13:07

"Donati pentru echipele de presa care va convin"?????????? "Donati"?????? Cum adica sa "iti convina", deontologule? Adevarul nu este unul singur? Nu ar fi trebuit sa scrii "echipele de presa care spun adevarul"? A doua chestie pe care nu o inteleg: la ce te referi tu cand spui "poporul"? Eu cred ca poporul a dorit dintotdeuna "sa fie liniste in tara", cum se zicea in anii '90. Ori tu esti impotriva poporului.

ManX  •  9 iulie 2018, 13:12

Cătălin Tolontan • 9 iulie 2018, 12:39 Clar, si eu înteleg bine ce spui si sunt deacod cu tine. A fost o usoara provocare pentru a scoate în evidenta situatia. Nu în contradictoriu cu tine. Poate se implica mai mult cei de la Neversea sau cei de la Untold si avem un decembrie în plina vara. Sezon de schi în sezon estival. Tot cauta aventura generatia asta. Sa avem si noi o revolutie "estivala" mai tare decât revolutia garoafelor, catifelei, iasomiei si altor revolutii pasnice. Chiar, cum sunt echipati mascatii, pe plaja? :) Copiii si nepotii minerilor sigur sunt la plaja.

Ciprian  •  9 iulie 2018, 13:12

Deși nu-mi convine absolut de loc deznodământul ales de Președinte, trebuie totuși să avem în vedere faptul că, acesta avea de aplicat o decizie a Curții, bună, rea, aici este de discutat. Lupta anticorupție trebuie să continue și să dea garanția societății că nu mai este furată ca în codru, cum se întâmpla cu mare „fast” până la aderarea noastră la UE. Așa e, o instituție nu trebuie să stea într-o persoană, altfel e nociv, dar oare așa este și în cazul D.N.A? Este evident că toții lătrătorii deranjați de această instituție, au avut o teamă, fie că vor fi prinși cu potlogăriile pe care le-au făcut, fie, după caz, că vor fi condamnați în dosarele aflate în curs, cum s-a și întâmplat. Toți sunt nevinovați, nu-l auzi pe unu recunoscându-și vina, doar averile colosale dobândite au fost plouate din cer, nu-i așa?! eli lucrând o viață doar în sistemul public. Având în vedere averile multora dintre distinșii aleși, veți constata uluiți că, deși au lucrat doar la stat, posedă niște averi de te doare mintea, din ce bani oare???! Îi aud pe unii că, în urma proceselor finalizate, sunt destui demnitari achitați; nu e normal dacă n-au existat probe concludente, acele persoane să fie achitate?! Doar în regimurile totalitare, în toate cazurile anchetate, se dispune închisoarea, deciziile fiind știute dinainte. Nu înseamnă că, dacă planează suspiciuni asupra unui om, acesta este și vinovat, nici vorbă! tocmai din această pricină, se desfășoară un proces, mai apoi, există o cale de apel la decizia inițială... Hai să fim serioși, îs pline închisorile de oameni nevinovați! Intervievați un criminal, și acesta va susține că îi nevinovat. Societatea noastră e de vină, arată o toleranță fantastică față de niște așa-zise victime, față de indivizii condamnați la închisoare. Față de cei ce mor în spitale din pricina condițiilor mizere, față de copiii maltratați în orfelinate, față de anumite categorii vulnerabile, marginalizate de societate, față de victimele violenței domestice, față de copiii care n-au posibilitatea de a frecventa școala, față de oamenii în vârstă ce n-au minime condiții de trai, față de copiii care se pun seara în pat pe burta goală, oare cui îi e milă??? Cui îi pasă??? Ăștia nu pot apărea zilnic la televiziuni să se plângă, să-și facă auzite dramele. Vom ajunge o țară în care să deplângem infractorii și să blamăm oamenii onești și modești! Lumea trebuie să știe că, hoția denumită corupție, nu face altceva decât să creeze discrepanțe și mai mari între cei ce au și cei ce n-au, cei ce au vor avea tot mai mult, iar cei ce n-au, vor avea și mai puțin, deși, în aparență, li se dă și lor ceva din când în când pentru a-i ține liniștiți și proști. Din păcate, avem o țară minunată, dar nu pentru omul de rând, ci pentru cei ce se prefac că o conduc. Avem cu ce, dar n-avem cu cine! Sper că doar momentan. trebuie să găsim un grup de oameni onești, aplecați înspre România și nu înspre propriul interes meschin!

Ervin  •  9 iulie 2018, 13:23

Ne implicam ! Dar trebuie lideri adevărați cu bagaj impecabil! Un om cu realizările si expertiza lui Kovesi este o resursă de neprețuit! O sa ancheteze furturi de biciclete un om cu realizările ambiția curajul si spiritul verificate in toti acesti ani? Presa in loc sa reproducă azi elucubratiile politicienilor indivizi infractori de drept comun ar trebui să reproducă realizările acestei persoane si sacrificiile ei pe care le-a făcut în toți acești ani cat sa aflat la conducerea DNA. Poate ca alaturi de Raed Arafat a fost unul din oamenii care a dat cel mai mult ptr Romania . Asta e aspectul pur practic de care țara noastră are nevoie acum ca de aer....restul sunt povești.... Ceva scurt despre Iohannis Poate a fost ptr noi doar o altă formă de control prin care a ocupat locul de lider al societății civile ca sa poată ateii să își facă mendrele cum au vrut.... Posibil ca si Ciolos sa fie in acelasi registru.... Pumnul de fier într-o mănușă de catifea pe care am asteptat-o ani de zile de la Iohannis nu a venit si nu va veni niciodată Posibil Ciolos sa fie in acelasi registru Oricum concluzia este ca suntem toți *** rău de tot.... În acest moment e foarte clar, extrem de clar ca oamenii normali obișnuiți cu dorința de bine si normal nu mai au absolut nici o optiune....nu se coagulează nimic si ne tot irosim inn filozofii politice sterile fara cap si fara coada In schimb ateii își ating scopurile zi de zi cu lucruri clare tangibile si cu efect puternic pe termen scurt mediu si lung Restul sunt povești si vor ramane povesti

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MIhai  •  9 iulie 2018, 13:28

Tolontane, spune-ne si noua cu ce te au la mana Kovesi si garde-ROBU' de ai devenit cel mai fervent sustinator al acestor necunoscatori ai CONSTITUTIEI ?

Ciprian  •  9 iulie 2018, 13:28

De ce această decizie sau semnare a decretului a venit tocmai astăzi? I-a fost teamă de amenințările infractorului dovedit? Dacă îi așa? Îi foarte grav, dacă nu, firește așteptăm și noi niște explicații, doar pe noi ne reprezintă, nu propria sufragerie, nu-i așa?! Ce aș face în locul Președintelui în momentul de față? aș aduna la pachet mizeriile de legi concepute de către cei de la putere și le-aș supune referendumului popular; nu de alta, dar să vedem poporul ce opinie are despre niște legi făcute în defavoarea sa. Dar la cât este de comod, mă îndoiesc serios că ar fi capabil de o asemenea inițiativă... Măcar cu privire la niște legi atât de importante, fundamentale pentru organizarea și funcționarea statului, să fim întrebați și noi, idioții care plătim taxe, impozite și tot felul de contribuții pentru a dispune ei după bunul plac de ele. Vă așteptăm domnule Președinte!

gilos  •  9 iulie 2018, 13:40

Iohannis nu avea prea multe optiuni la dispozitie, era de asteptat sa o revoce pe Kovesi. Totodata, grupul din jurul lui Dragnea intelege ca au ramas din ce in ce mai singuri in aventura lor impotriva justitiei. Se strange latul. Unii se bucura, dar isi dau seama ca de fapt nu au castigat nimic. Pana si Tariceanu a inteles cum sta treaba si a preferat sa nu se amestece... Mai devreme sau mai tarziu acesti oportunisti ajunsi la putere prin necazul si durerea oamenilor se vor scufunda si vor fugi care incotro, ca sobolanii, cum ii place lui Dragnea sa spuna...

Cosmo  •  9 iulie 2018, 13:45

Te implici, te implici, și apoi vine CCR și spune ca propunere are caracter imperativ. Apai sa te mai implici?

pentru o Societate „Deschisa”?  •  9 iulie 2018, 13:51

@ Cătălin Tolontan, 12:39 "sa progreseze"? Decenii la rand ni s-a spus in media "progresiste" (controlate de Departamentul de Stat si CIA) ca cresterea economica e dependenta de cresterea demografica, si ca demografia europeana si nord-americana sunt "insuficiente" pentru asta. Adica asta era "argument" pentru IMIGRATIE MASIVA din afara, pentru Europa, SUA si Canada! Vedem acum unde a dus asta, si care sunt de fapt SCOPURILE DIN UMBRA. Si ajung la concluzia ca "progresul" si "cresterea economica" cu orice pret sunt, astazi, niste lozinci servite populatiilor europene, pentru a le adormi vigilenta. Moralitatea, spiritualitatea, etica, cultura, nu fac parte din acest "meniu" progresist. Ciudat, nu? Nu, nu-i ciudat, pentru ca ALEA NU ADUC BANI CORPORATIILOR GLOBALISTE. Asa ca "progresism" astazi a ajuns sa insemne cu totul altceva! Coalitia pentru Familie iti poate explica CE. Iar LCK este la Buc. unul dintre stalpii politicii "progresiste" propagate de ambasadele bine-cunoscute, intr-un STAT POLITIENESC CONDUS DE PROCURORI in ultimii 10 ani, sub umbrela acelor ambasade. Cei care au murit in decembrie 1989 la Timisoara, Cluj, Arad si Buc., si CARE CREDEAU IN CEVA, au murit degeaba! Gandeste-te la asta, inainte sa scrii ce ai scris mai sus.

vasglo  •  9 iulie 2018, 13:52

Daca lupta anticoruptie dintr-o tara sta intr-un singur om, atunci e grav! Mai ales cand omul respectiv s-a dovedit a fi patronat/tolerat o multime de abuzuri la adresa drepturilor si libertatilor cetatenesti! Ca tot vorbim de "cetatean", nu-i asa?! :-) Un singur abuz dovedit in acest sens, este suficient ca demnitarul respectiv sa fie demis!...Cred ca "justitiarul" Tolontan intelege si este de acord cu asta!....

cornel  •  9 iulie 2018, 14:02

Sunt plecat de aprope 6 ani din tara si in viitor planific sa ma intorc in tara , dar stau si imi pun intrebarea daca este bine pentru familia mea ? AICI LUCREZ SINGUR SI POT INTRETINE O FAMILIE DE 4 MEMBRII . Zonele in care PSD are majoritate la alegeri sunt cele mai sarace din Romania si in aceste zone nu vad nici un fel de progres si am ajuns la concluzia , guvernantii ne vor saracii ,lipsiti de informatii , iar pe cei plecati in stainatate sa stea acolo sa trimita bani daca se poate in economia Romaniei , deorece pe votul lor nu se pot baza fiind obiectivi si informatii despre cum se traieste intr o tara civilizata. Multumesc .

mircea gabriel  •  9 iulie 2018, 14:06

Catalin Tolontan zicea aici ca nimic nu e inutil. Referendumul din 2009 noua e inutil.

Braveheart  •  9 iulie 2018, 14:09

Rămân milioanele pentru care a lucrat? Tare asta. Euro sau dolari?? ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sile  •  9 iulie 2018, 14:16

NE implicam ,dar voi ce faceti?*** si ametiti mintile romanilor saraci cu duhul.Astazi Romania a pierdut un om care iimai tinea departe pe politicieni de buzunarele noastre .In curand poate CCR va decreta sa dati articolele pe la PSD inainte de publicare .Ce veti face?Veti respecta decizia?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

larus  •  9 iulie 2018, 14:21

Ai ajuns sa dai citate din Iohannis. *** si mai putin comentator sportiv. Succes in viitoarele alegeri parlamentare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Catalin Raia  •  9 iulie 2018, 14:40

Domnule Tolontan, consider ca, pentru a putea transmite un mesaj util cetatenilor, ar trebui sa nu mai judecam subiectiv. Articolul dumneavoastra transmite, subtil, mesajul ca Laura Kovesi a fost un bun conducator al DNA. O asemenea sugestie poate veni doar din partea unui suporter (similar unui suporter de fotbal) care judeca evenimentele prin prisma propriului atasament! Adica judeca lucrurile dupa cum "ii convine". LK a fost numita politic intr-o functie pentru care nimic nu o recomanda. Urmarea a fost o atitudine pur politica a actiunilor DNA, al carei principal obiectiv a devenit atacarea celor mai importanti politicieni din cealalta tabara. Desigur, politicieni vinovati dar, asa cum a reusit sa ne arate DNA in graba ei de a scoate la iveala motive de a elimina din joc adversarii politici, in dosare ridicole, gen "Bombonica". Cum puteti accepta dumneavoastra incercarea de reinstaurare a politiei politice asa cum a fost colaborarea cu SRI? Cum se poate explica indulgenta cu care ati tratat plagiatul doamnei Kovesi, plagiat care nu este altceva decat furt si care spune multe despre fostul sef DNA? Nu, domnule Tolontan, doamna Kovesi nu e o eroina, nu a lucart pentru milioane ci pentru un grup de interese! Nu e nici o paguba pentru lupta anti-coruptie revocarea ei! Problema e sa gasim un om integru si profesionist si caruia sa i se poata asigura independenta, ceea ce, in Romania de azi, e aproape imposibil! Domnule Tolontan, pe noi, cei care nu ne ghidam dupa ce "ne convine" ci dupa ce credem ca e bine, dupa ce ne-am sacrificat din timpul destinat copiilor nostri sau jobului nostru pentru a ne informa ca sa putem judeca lucrurile corect, cu mintea proprie, pe noi, cei multi si tacuti care nu ne identificam cu locatarii pietelor, ce ne sfatuiti?

sorin  •  9 iulie 2018, 14:53

ne convine de fata ta nu ne convine ai face bine sa dispari si tu

Ivan iulian  •  9 iulie 2018, 14:59

Domnule Tolontan, daca politica si mai ales justitia nu sunt domenii in care sa fiti autorizat, de ce instigati oamenii si faceti loby artificial? Este dezonorant si penibil sa va dati cu parerea despre tot ceea ce nu stapaniti. Mi as dori sa va vad in timp reactia si fata atunci cand veti realiza cat gresiti. Din pacate nu aveti nici anvergura necesara si nici claritate in gandire pt asta. Poate veti cauta in sinea dvs ce va impinge la atata ura si dezbinare. Pt ca nu spiritul civic sau alte prostiide astea va determina. Rusine!

jean valjean din salajean  •  9 iulie 2018, 15:05

Pai se implica cetatenii doar ca nu se implica aia care trebuie :)

Andrei  •  9 iulie 2018, 15:06

Tolontan, ca de obicei mai pasionat de politica decat de sport. Prezenta lui Tolontan pe GSP e precum prezenta politicienior de azi in fruntea tarii. Inexplicabila si abuziva.

Comentează