Ce am fi spus dacă în locul lui Valer Dorneanu, hărțuit până acasă de un grupuscul fanatic al protestatarilor #rezist, ar fi fost Laura Kovesi?!

Câțiva nedemocrați au confiscat o mișcare democratică și au mers mult prea departe, urmărindu-l, filmându-l și trăgând de ușa blocului președintelui Curții Constituționale a României

duminică, 23 septembrie 2018, 10:00

Circulă pe net un filmuleț, pe anumite siteuri redat neutru, iar pe altele cu note de satisfacție, care arată cum un grup de protestatari vociferează în fața blocului unde locuiește Valer Dorneanu.

Ei înșiși explică, cu fală, că l-au urmărit până acasă pe judecător și i-au strigat ”Sluga PSD!”.

Valer Dorneanu intră în scară fără probleme, dar între grupul care l-a urmărit dându-i cu ”Huo!” și portarul blocului are loc un schimb de replici violente.

Trezindu-se cu hărmălaie și în mjlocul insultelor, portarul se enervează, face o mișcare agresivă cu mâna, apoi intră în scară, iar unul dintre protestatari, care abia leagă două vorbe, scandând aceleași atribute mecanice, încearcă să deschidă ușa imobilului.

S-a ajuns prea departe! Iar cei care se bucură să se gândească ce s-ar fi întâmplat dacă scena ar fi avut loc în fața locuinței Laurei Kovesi!

În toată lumea, societatea le ia magistraților din drepturi, tocmai ca să le conserve autonomia și obiectivitatea.

Nu au voie să aibă firme, să facă politică sau să fie plătiți pentru munci pe care alți oameni și le pot vinde fără restricții.

Le este impusă până și abținerea de a intra în dezbaterile publice. După expresia judecătorului Curții Supreme a SUA, Oliver Wendell Holmes: ”Noi, aici, suntem foarte tăcuți, dar e liniștea din miezul furtunii”.

În același timp, aceeași societate  le oferă procurorilor și judecătorilor dreptul la protecția lor și, dacă e cazul, a familiei, și le asigură un grad de intimitate, tocmai ca să-și îndeplinească rolul de magistrați!

Niciun om nu merită urmărit cu scandări și insulte până în fața casei, dar, în cazul unui magistrat, e cu atât mai periculos. În cazul lor, expunerea adresei și hărțuirea ne afectează pe toți.

Căci magistrații nu-și apără întâi propriile drepturi, ci pe cele ale cetățenilor. Iar dacă n-o fac, există alte căi de a-i sancționa, nu aceea de a le trage de ușa blocului, de le filma adresa și de a o populariza, iresponsabil, pe net!

Când vorbim de hărțuirea fizică și psihică, e irelevant dacă ne place sau nu Valer Dorneanu. Sau dacă suntem de acord cu activitatea CCR.

România e cunoscută deja ca o țară în care încrederea în instituții e bazată pe partizanat. Dacă sunt ”ai noștri”, credem în DNA. Dacă nu, nu! La fel se întâmplă cu CCR, Parchetul General și alte instituții care aparțin nu partidelor, nu străzii, ci statului de drept.

Convingerile înfocate și respectul netulburat pentru convingerile altora stau la baza atitudinii democratice. Pentru democrație și pentru respectul fiecărei vieți ies oamenii în stradă, de la „Colectiv” încoace. David Foster Wallace numea asta ”Cetățenie pentru avansați”. 

În schimb, ce fac Cristian Dide, Marin Ceaușescu și ceilalți care apar pe imagini e cea mai bună metodă ca să compromită #rezist, mișcarea pe care, în fanatismul lor, se comportă de parcă au confiscat-o!

Prin ce reprezintă ei, judecătorii sunt ultima pavăză între noi și cele mai joase instincte ale noastre.

Dacă începem să-i hărțuim, rămânem față în față nu cu forma avansată a dreptului de a fi cetățean, ci cu democrația la fără frecvență.

 

 

Comentarii (180)Adaugă comentariu

Nelu din Pitesti  •  23 septembrie 2018, 22:20

Mie nu mi se pare corect si nici legal sa urmaresti un cetatean acasa, oricare ar fi el, dar ma rog.. poate de aia nu sunt protestatar de profesie. Din cate stiam casa este un ultim refugiu, inviolabil. Cel putin in societatile civilizate. Daca il asteptau in fata CCR sa protesteze vis-a-vis de activitatea sa mai era cum era, dar nu in fata casei. Nu mi se pare niciun fel de motiv de bucurie hartuirea cuiva, doar daca esti foarte prost.

de pe ‘ici ‘sa  •  23 septembrie 2018, 22:23

amestecati lucrurile, doar atat, ca daca scriu mai mult procedati ca partidul mult iubit, cenzura.

stelu  •  23 septembrie 2018, 22:25

tolo e doar un personaj odios,istoria post revolutionara a demonstrat o.nu mi e clar daca hartuirea e o solutie,in schimb nici ei nu se lasa deloc.dompotriva au pus deja stapinire pe tara.acum urmeaza razbunarea ,partea a doua de si cu dragnea in dublu rol.scenarist si regizor.si vine tare din urma si cu rolul actorului vesnic nedreptatit.romanie pazea,fii treaza.

Cătălin Tolontan  •  23 septembrie 2018, 22:26

@stelu: daca, atunci cand nu ne convine opinia cuiva despre un eveniment, respectivul devine suspect, inseamna ca avem o problema. Si, din pacate, aveti aceasta problema.

Minerva  •  23 septembrie 2018, 22:29

Ultrajul este o infractiune, pedepsita (inca) de Codul penal, care sanctioneaza faptele savarsite prin amenintare, loviri sau alte violente, vatamari corporale ori, Doamne-ferește, omorul impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu exercitarea acestor atributii. Din strigatul sugrumat de groaza emis de dumneavoastra, daca subiectul pasiv ar fi fost fosta colega de canapea a lui Dragnea, incadrarea juridica agreata de dvs. ar fi fost genocid. Mi-ar fi placut sa va vad macar pe jumatate asa agatat de semnalul de alarma la un singur politist ucis, dar se pare ca va place egalitatea, dar nu intre catei, vorba lui Grigore Alexandrescu. Nu cred ca laureata Stelei Polare, a Ursei Mari și a altor constelații mai mult sau mai puțin strălucitoare ar putea fi ultragiata, fiindca are bodyguard. Si catei, fie ei și de presă. Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați !

Crimson Veritas  •  23 septembrie 2018, 22:36

Kovesi ... magistrat? ...:)) Nu stiam ... ca incerci sa dezvolti ... in tacere ... un simt al umorului ...:)) Romania este in primul rand Tara ... in care exista ceva atat de penibil ... ca DNA ... si cu atatia ... 'partizani' ...:)) In celelalte tari ... nu exista ... atatia #oameni ... fara discernamant ... civic ... incat sa constituie ... o masa critica ... si in nici un caz ... atatia ... 'jurnalisti' ... total dezinteresati ... de drepturile ... fundamentale ... civice ... ale marii majoritati a populatiei ...:)) Sa moara DNA ... daca poti citi ... un singur ... material ... interesant ... la final de saptamana ... in 'presa' romanesca ... nimic! Nici interesant, nici amuzant! ...:))

Dan  •  23 septembrie 2018, 22:40

Oricum cenzurati! De ce sa comentam. Mai ales cand spunem caror *** ***. Si chiar e pacat pentru ca sunteti un ziarist excelent! Ar trebui sa scrieti adrvarul si sa faceti o ancheta despre acesti indivizi de profesie manifestanti si organizatiile care ii sustin.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian  •  23 septembrie 2018, 22:46

Chiar nu v-ati lamurit cu cei de la #rezist!!!!!????? O gasca de derbedei. personal consider ca sunt *** de asa-zisul stat paralel. ei sunt folositi de SRI si ONG-urile (nu mai spun ale cui si de cine sunt platite, se stie) care vor sa distruga aceasta tara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius  •  23 septembrie 2018, 22:47

Domnule Tolontan faceți o gravă eroare, domnul Dorneanu nu este magistrat.

Gigelos  •  23 septembrie 2018, 22:49

De unde stii ca mergea acasa ? Odata ca iti permiti sa iesi singur si cu spritul in nas inseamna ca accepti sa fii abordat .Dragnea nu are acest curaj , Johannis are .Credeti. ca pe Johannis nu il intreaba lumea cand il intalneste ,, ce facem domne cu astia ? " sau fiti mai agresiv etc .Asa i-au zis si lui Dorneanu ...altfel tu ca cetatean cum vorbesti cu ei ? Cum vorbesti cu Ciorbea ? Cu Firea ? Au curaj sa accepte parerile noastre ? Nu .Sunt dupa un perete de sticla .Acesti oameni sunt pana la urma angajatii nostri , reprezentantii nostri ...cand o iau pe aratura risca sa primeasca si o mica dojana .Daca l-as vedea pe Basescu mi-as spune parerea , pe Bombonel , pe Firea ...care e problema ? Mimam democratia asta facem . Vai ca nu se face , vai draga ...dar ei respecta ? Ciorbea, jandarmeria , Dragnea , Firea etc ...merita tata macar atat din partea noastra .Pana nu le e frica sa iasa pe strada nu se intampla nimic .

NebulaEXE  •  23 septembrie 2018, 22:55

Din pacate, reptila a iesit iar la lucru. "ce-am fi spus". asta se pune in aceeasi oala cu noi, saracu, la nivelu asta de grandomanie a ajuns. Stiu, reptilianu o sa spuna din nou ca el a dat si in Firea, si in Udrea, si in nu mai stiu care, dar, din pacate, pana si oamenii astia mai cititi, mai conectati, nu-s in stare sa faca diferenta intre partizanatul politic si cel al grupurilor de interese - care sunt si mult mai importante. Nu se fura pe grupari politice decat la 10% din ceea ce se face pe grupurile de interese, care transced carnetul de membru de partid. Nu mai avem cuvinte sa ne mai exprimam scarba fata de voi, viermilor.

scorilo  •  23 septembrie 2018, 22:56

Așa cum PNL-ul și USR-ul compromit ideea de opoziție politică, așa și mișcarea haștagistă compromite ideea de revoltă a societății civile. Comportamentul tolerat și încurajat al acestor indivizi te face să te înfiori, pentru că-ți dai seama că ni se pregătește ceva dureros pentru românul de bun simț. Nu mai e de joacă, cei care doresc cu îndârjire puterea sunt în stare de orice!

curly  •  23 septembrie 2018, 22:56

@tolo: Marius are dreptate, faci o eroare: membrii CCR nu sunt magistrați. Asta nu înlătură eroarea celor care l-au trollat agresiv

Faracatuse  •  23 septembrie 2018, 22:57

Toche! Ce sa mai zic, îmi crapă obrazul când plec in delegații... și am in medie 2/luna ...afara... Am reușit cu succes sa nu mai fim *** și cerșetori... Acum ne am încununat eroic, coroana de Corupți ai Europei, e la noi... Yuhuuu!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex  •  23 septembrie 2018, 22:57

Sincer sa fiu nu sunt de acord cu astfel de "proteste" sau "protestatari" , dar nici oameni ca si Dorneanu n-ar avea ce cauta in functia care o ocupa, si anume presedintele CCR stiindu-se foarte bine apartenenta lui politica. As zice daca mergem din cinci in cinci ani sa alegem presedintele tarii , acesta ar trebui sa desemneze si presedintele CCR sau sa fie supus la vot. In niciun caz de Senat sau Camera Deputatilor, pentru ca in felul asta cei care controleaza parlamentul, guvernul controleaza si Curtea Constitutionala. Si tot aici as adauga ca un mandat de 9 ani e mult prea mult, plus ca au fost tot felul de "dinozauri" care au fost colaboratori cu securitatea sau ofiteri si acum se dau mari garanti al drepturilor contitutionale... sa fim seriosi. Oricum asta e valabil in toate domeniile si cu preponderenta in BOR.

NebulaEXE  •  23 septembrie 2018, 22:57

PS: Faza de mai sus a fost pusa la gale de un grup de indivizi care in prezent figureaza intre *** ***. Adica e manevra. Si, 99 la suta, tolontan stie asta, dar asa a *** ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ss  •  23 septembrie 2018, 22:58

Pe Ceausescu ar fi fost nedemn sa-l admonestezi?

Cătălin Tolontan  •  23 septembrie 2018, 22:59

@Ss: pe Ceausescu nu puteai sa-l admonestezi, asta e una dintre diferentele dintre o dictatura si o democratie. O alta diferenta e ca democratiile au institutii care functioneaza, imperfect, desigur, si care nu pot functiona daca oamenii nu le respecta. Judecatorul este o institutie si daca putem comenta actele si verdictele asta nu inseamna ca nu respectam functia sociala si ca ne apucat sa-i filmam acasa si sa-i hartuim. La asta m-am referit.

Mihai231  •  23 septembrie 2018, 23:00

Bree Tolo, scurt pe doi, când ai făcut parte la nivel înalt din PSD ce mai este de spus?... Judecători de felul acesta trebuie sa fie apolitici sa nu fie făcut parte din partidul de guvernământ... Punct. Nu se ajungea pana unde sa ajuns...!

alex  •  23 septembrie 2018, 23:03

Am uitat sa mentionez mai sus, cei care au facut ce scrie in articol ar merita cateva zile la racoare si o amenda usturatoare. Nu poti sa faci chestii de genul asta cand tu astepti sa fii tratat cu respect dar te comporti ca unul care abia a coborat din jungla, din copaci , frati cu tarzan.

gino  •  23 septembrie 2018, 23:05

pentru mine nu mai este nici un mister pentru cine "lucreaza" acesti contestatari si pe zi ce trece imi intareste convingerea ca voi fi pus din nou in pozitia in care sa aleg un rau mai mic si sa votez ca la alegerile prezidentiale din anul 2000 .Pana acum am vazut ca in timpul guvernarii dreptei mi s-au incaltat drepturile si ca m-am intors in anii de dinainte de 89,s-au semnat protocoale cu sri-ul s-au ascultat telefoanele,s-au facut arestari pe nedrept,si cine se lupta acum ca lucrurile sa reintre in normal,psd-ul si alde,de necrezut,inimaginabil acum 29de ani,dar adevarat.De furat au furat toti si de dreapta si de stanga,cat au putut .Regretul mare e ca am votat un om de paie ca presedinte,unul care dezbina in loc sa uneasca ,unul care nu stie inca care este sarcina cea mai importanta a anui conducator de tara.

Cristi Miloș  •  23 septembrie 2018, 23:07

Articolul este corect, obiectiv până la un punct. Comparația cu Kovesi strică tot. Tolo n-a putut să nu bage și o fumigena, să arate orientarea sa proprie.

Gigelos  •  23 septembrie 2018, 23:11

Daca la ora aia umblam singur si matrafoxat pe strada riscam sa-mi iau si bataie sa fiu si furat .De , doar au dat drumul la mii , parca zeci de mii de puscariasi , se mira si Toader si acum pregatesc amnistie si gratiere ...viata e grea ...Doar pentru noi ? Mai sa fie

mihai  •  23 septembrie 2018, 23:14

tolo.ro treaba e simpla nasti pareri pro si contra ca de asta esti formator de opinie.....poti sa i mi spui franc parerea ta daca erai tu pesonaj principal in miezul actiunii?

corneliu  •  23 septembrie 2018, 23:19

Îi iubesc pe acești protestatari care vor o țară ca afară și le doresc să ajungă în SUA și să hărțuiască un polițist, doar un polițist nu pe cineva de rang mai înalt.

Dinu  •  23 septembrie 2018, 23:24

Eu cred că în primul rând ar trebui discutat dacă deciziile CCR au fost sau nu corecte, au fost conforme Constituției României și apoi să începi să acuzi pe membrii ei că sunt sau nu afiliați unei forțe politice. Plecați din start greșit hăițuind persoane cu funcții de decizie în țara noastră, numai pentru faptul că nu-ți convin deciziile luate, că nu sunt după dorințele lui Yohannis, sau Codruța, sau a serviciilor secrete, sau a nu știu cărui ambasador, sau ONG...Oricum ultimele luni au transformat #rezist dintr-o mișcare legitimă a unei părți a opoziției civice, într-o mișcare nelegitimă, reacționară, cu acțiuni destabilizatoare, violente și mai ales cu totul în afara legilor țării, legi pe care le tot clamează aceste persoane. Păcat că o mișcare civică a ajuns , și destul de rapid, în cu totul altceva. Aș putea să dau diferite epitete, definiții a ceea ce este acum #rezist, dar mi-e teamă de foarfeca moderatorului. Totuși îmi permit să-i transmit și stimabilului Tolo, câteva cuvinte. Când am început să citesc prezentul articol am crezut că, în fine, văd jurnalistul pe care îl știam, dar din păcate pe parcurs ideea corectă antamată s-a cam diluat și a devenit conciliantă, așa că......

Fane  •  23 septembrie 2018, 23:25

Chiar nu e de mirare ca se întâmplă astfel de incidente deoarece legea e doar pentru fraieri și de cele mai multe ori până la urmă victima e vinovată. Normal pentru o societate care nu are nici o legătură cu educația că de bun simț nici nu a auzit. Să vorbești de speranță în viitor înseamnă că ești închis într - un glob de sticlă sau din asta Îți câștigi existența.

Cosmo  •  23 septembrie 2018, 23:28

@ Gino, Dacă au furat toți, și de la stânga și de la dreapta, care arestări au fost pe nedrept???

kid  •  23 septembrie 2018, 23:28

Baţi câmpii Tolontanr Dorneanu prin deciziile sale obediente hartuieste o tará pt multi ani de acum încolo!

Ioan  •  23 septembrie 2018, 23:29

Maestre, compari *** cu prefectura!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lila  •  23 septembrie 2018, 23:39

Din cand in cand te mustra constiinta, dar tot *** ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

kid  •  23 septembrie 2018, 23:41

Tolontan ... fii trompeta Varanului în continuare!

Edmund  •  23 septembrie 2018, 23:43

Tolo?! O cam scartai cu democratia...:) Dar de la *** cate *** ai *** cu *** si cu ***? Ne spui? *** ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

scorilo  •  23 septembrie 2018, 23:46

@kid: Nu vorbi în numele întregii țări. Țara a ales, iar unora nu le convine votul democratic. Mergi pe digi, unde-s trompetele care-ți plac.

Vioreata  •  23 septembrie 2018, 23:55

Mai Cataline, oamenii aia nu au facut nimic ilegal. Au facut ceva urat, foarte urat. Nu trebuie sa neglijam faptul ca si ei sunt victime la randul lor. Ei sunt victimile papusarilor aserviti lui Dan Carmen and Co., care incearca sa compromita miscarea de rezistenta a romanilor, cei care le-au vandut pontul. Personal, sper ca ai"plecat pe fenta"in chestiunea asta si nu este un semn ca au inceput sa "umble" si la tine. Daca speranta mea e falsa, si chiar au inceput sa "umble" la tine, asta este totusi un semn de bun argur, pentru ca ne dovedeste ca au cazut prada disperarii si au inceput sa scoata piesele de artilerie grea.... Pana una-alta, sper din inima ca nimeni nu-l va mai urmari pe Dorneanu pana acasa, indiferet ca e patriot sau ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mordved  •  23 septembrie 2018, 23:55

Tolo, dragul de el, a vrut la Drept, dar nu s-a putut. De aici spiritul sau justitiar si iubirea de magistrati. Dorneanu e o otreapa, cum a fost si Zgonea, ce sa ne otaram pentr niste netrebnici?! Bravo, Tolea!

gio  •  23 septembrie 2018, 23:57

Dorneanu este Pesedist notoriu, fost presedinte al Camerei deputatilor, Kovesi nu stiu sa fi fost intr-un partid. Dorneanu a fost ales la CCR de Camera deputatilor, Kovesi a fost alesa procuroare sefa la propunerea ministrului justitiei, cu avizul consultativ al CSM si numita de Presedintele Romaniei, cred ca este mare diferenta intre cei doi. Ca sa nu mai vorbim ca una fost a fost demisa iar celalalt isi face mendrele in continuare.

corneliu lazar  •  23 septembrie 2018, 23:58

tolo, te inseli profund. Nu am vazut filmuletul, nu-i cunosc pe acesti domni (probabil nici mai buni,nici mai rai decat societatea in care traim), dar judec faptele enumerate de tine. Cred ca ei au facut exact ce trebuia facut, atata timp cat nu au fost violenti. Daca doar l-au ''urmarit, filmat si tras de usa blocului'' e OK. Nu au incalcat legea, si ca ziarist ar trebui sa fi fost primul lucru pe care sa-l mentionezi. Ei fac ce ar trebui sa faca ziaristi (ca tine) si nu fac. Este si vina presei derizorii din Romania ca asistam la astfel de scene, este si vina magistratilor aserviti politic ca avem cea mai saraca si corupta tara din Europa. Acesti domni sunt victime nu agresori in aceasta scena. Nu pune in balanta lipsa de eleganta sau metoda, cu inselaciunea, coruptia, ignoranta, minciuna, inconstienta, nepasarea, alienarea care sa gasesc dincolo de aceasta usa vesnic inchisa, vesnic pazita de un portar . Sau un jandarm. Sau un ziarist aservit. Poate nu au exact chipurile care ne plac, dar ei fac ceva inestimabil in acest stadiu de dezvoltare a societatii romanesti: fac munca ta, tolo...Si in plus mai au o calitate,: au dreptate. Tu nu...

kid  •  24 septembrie 2018, 0:00

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

kid  •  24 septembrie 2018, 0:02

Tolontane ţara nu înseamnă 3 mil. de asisraţi social!!

calin000  •  24 septembrie 2018, 0:11

D-le Tolontan, ai devenit "brusc" , fan Dragnea.

Andrei F  •  24 septembrie 2018, 0:12

Asteptam sa vedem daca cineva se sesizeaza...Dar ...sunt atatea cazuri care ne arata ca Parchetele au alta treaba...se autosezize doar in cazul pesedistilor.Parca vorbeam ca vrem o tara ca afara...Parchetul ancheteaza Jandarmeria pentru 10 august dar nici nu s- a deranjat pentru violentele din 2012 ale aceleasi Jandarmerie...

Claudia  •  24 septembrie 2018, 0:14

În orisice tara din G7 si UE, pentru asa ceva în secunda unu #huliganii erau arestati. Ce ma surprinde este ca un segment din mass media, "câinele de paza" al democratiei încurajeaza asa ceva. Daca pâna acum mai aveam suspiciuni ca sunt ofiteri ai serviciilor de spionaj plasati în diferite structuri civile, institutii de forta si în mass media, acum nu mai am niciun dubiu. Legile trebuie sa se schimbe si sa fie publicate numele tuturor acoperitilor "plantati" pentru controlul si manipularea societatii civile. Altfel, ne vom afunda în *** pâna la sufocare. MULTUMIM BASESCU, MULTUMIM LAZAR, MULTUMIM KOVESI !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

liviu  •  24 septembrie 2018, 0:16

Dvs dle Tolontan nu ati contribuit oare cu nimic la intretinerea acestei atmosfere de conflict pe care azi o condamnati fara prea multa credibilitate?

satan  •  24 septembrie 2018, 0:17

nivel hashtag rezist. asta este. sa hartuiasca lumea.

George  •  24 septembrie 2018, 0:20

Acesta este doar inceputul! Dezastrul politicii din România va crea grupări radicale! Nu am învățat nimic din istorie...

Adrian  •  24 septembrie 2018, 0:27

Ma obisnuisem sa citesc articole ce aveau oaresce substanta. Faptul ca doi exaltati, care intentionat sau nu fac ca demersuri legitime ale societatii civile sa para interesate/influentate, nu justifica utilizarea in titlu a numelui unei persoane publice ce nu are nici o legatura cu subiectul. Pare mai curand ai fi marketing dacet jurnalism. Ok, site-ul este un blog, insa aveti o carte de vizita care impune, sau ar trebui sa... in opinia mea.

Nu conteaza  •  24 septembrie 2018, 0:27

Dar daca ar fi fost la scara lui Hitler, cum era? ti se parea anormal sa-l huiduie lumea?

Nelu din Pitesti  •  24 septembrie 2018, 0:42

Mie nu mi-ar placea ca judecatorul care judeca un caz in care eu sunt parte sa fie vizitat seara de partea adversa, nici amical si nici dusmanos. Acest lucru inseamna ca influentezi decizia lui. Chiar nu este ok. Serios. Eu ca om nu m-as simti bine sa ma astepte unii seara in fata casei si sa ma injure. Nu apar politicianul Dorneanu, dar ca cetatean are si el drepturi. Asta daca suntem cu respectarea legii. Daca dorim ca legea sa se aplice numai adversarilor nostri, iar la noi mai usurel... imi pare rau, dar nu gust.

nick1964  •  24 septembrie 2018, 0:48

Daca o persoana care se afla intr un post de conducere si este factor decizional in avizarea modificarii constitutiei afecteaza grav prin actiunile pe care desfasoara o mare masa de oameni trebuie sa primeasca mult mai mult decat huiduieli.

Comentează