CUPRINS: Toate capitolele investigației Libertatea despre cazurile de pedofilie din România

    luni, 15 octombrie 2018, 2:05

    1. Prădătorii de copii! – Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care-și agresează sexual fetele minore și le oferă posibilitatea să facă muncă în centrele de copii!
    2. Statistica înfiorătoare care nu-i preocupă pe șefii justiției: 77 de prădători sexuali de copii scăpați fără închisoare, în ultimii doi ani!
    3. În plin interviu despre pedofili, unul dintre cei doi procurori specializați în agresiuni împotriva minorilor a plecat ”ca să-mi depun dosarul de pensie că s-a dat OUG!”
    4. Rapoarte oficiale: 762 de copii abuzați sexual în 2017, cifra crește cu 15% în 2018 – Cazul teribil al tatălui pedofil, care se uita la filme porno și-și mângâia fata de 9 ani!
    5. ZIDUL NEÎNCREDERII: Fetiță de 5 ani povestește că e agresată sexual de tată, dar vreme de 6 luni nu o crede nimeni, decât atunci când desenează! Deși l-au găsit vinovat pe tată, judecătorii nu i-au dat nicio zi de închisoare!
    6. Cazul unui pedofil mobilizează un cetățean care propune o lege: ministrul Tudorel Toader nu răspunde, dar Parlamentul, da! Povestea avocatului Fesan și a deputatei Bîzgan, doi oameni care au creat registrul unic al agresorilor de copii!
    7. Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!
    8. Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!
    9. Ei sunt cei 10 ofițeri pe care i-au recunoscut la DIICOT fetele, în dosarul de pedofilie și de trafic de persoane

    Comentează