Trimis în judecată! După ce presa a expus mușamalizarea accidentului fetei paralizate pe zebră, procurorii au făcut într-o lună ce nu făcuseră în 36 de luni!

Eugen Sandu, comisarul Gărzii de Mediu și autorul accidentului, a fost trimis în judecată după trei ani! Abia acum i-au ridicat și dreptul de a conduce

miercuri, 16 ianuarie 2019, 2:52

de Adriana Oprea și Cătălin Tolontan

Pe 28 decembrie 2018, procurorii ieșeni l-au trimis în fața judecătorilor pe Eugen Sandu, comisarul Gărzii de Mediu Iași, cel care pe 2 decembrie 2015 a călcat-o pe trecerea de pietoni pe Ana Maria Tănasă, fata care de trei ani își mișcă doar ochii.

Tot acum, la trei ani de la accident, procurorii i-au ridicat bărbatului și dreptul de a conduce mașina! Până în acest moment, Eugen Sandu a stat nestingherit la volan.

Cazul dramatic din Valea Lupului, comuna de lângă Iași, a revenit în atenția publică prin expunerea din presă.

Chiar de Ziua Națională, Libertatea a publicat „Ana de 1 Decembrie”, primul episod al unui ciclu de articole despre cum poate fi mușamalizat, de către Poliție și Procuratură, un accident asupra unei fete simple, părăsită la naștere și adoptată de o familie de țărani. Pe 2 decembrie 2015, Ana Tănasă, 15 ani, elevă în clasa a IX-a, este spulberată pe trecerea de pietoni.

Accidentul o lasă în comă, din care iese, după câteva luni, cu un diagnostic implacabil: tetrapareză spastică. Își mișcă doar ochii, iar „funcțiile congnitive ale fetei sunt reduse la cele ale unui copil de câțiva ani”, potrivit medicilor care o tratează.

Familia Olariu, din Valea Lupului, cea care o luase de la vârsta de 3 ani acasă la ea, nu o părăsește pe Ana. Dar statul, da, o abandonează și pe ea, și cazul!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași tergiversează cercetările, chiar și după ce două instanțe atrag atenția procurorilor că trebuie să încheie dosarul. Abia după ce tot procesul de mușamalizare devine public, procurorii fac într-o lună ce nu făcuseră în 36 de luni!

Brusc, pe 28 decembrie 2018 dosarul e trimis în instanță. Cazul este în camera preliminară, acolo unde se verifică procedura Parchetului. Termenul de cereri și excepții este pe 11 februarie 2019 și se așteaptă contestațiile părților și verificarea judecătorului.

Faptul că accidentele s-au repetat, în zonă înregistrându-se 2 morți și 14 răniți în ultimii cinci ani, conform Poliției Iași, i-a făcut pe locuitori să se revolte pur și simplu. În ultima lună, oamenii din Valea Lupului au blocat de mai multe ori trecerile de pietoni periculoase.

Până în acest moment, răspunsul autorităților este acela că nu se pot instala pasarele.

„Nu știam că șoferul a fost trimis în judecată! Acum aflu. Mă bucur că nu mai are dreptul să conducă o mașină”, a spus Maria Olariu, mama de suflet a fetei, aflată la București pentru tratamentul Anei.

Comentarii (32)Adaugă comentariu

stefan al doilea  •  16 ianuarie 2019, 15:09

eu vad lucrurile oleaca altfel! daca ai citit in presa ca in zona respectiva sunt accidente auto, ce puii mei fac conducatorii auto, ca doar nu autoritatile, procurorii, judecatorii produc accidentele? ca puii mei invata acesti soferi la scolile lor de obtinere a permisului auto, doar cum se demareaza? oare nu ar trebui ca la scolile auto sa se puna accentul pe insusirea unor valori morale, de genul *viata omului este cel mai important lucru pe pamant!* si astea sa le fie repetate ceas de ceas, minut de minut?

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2019, 15:10

@stefan al doilea: cand vorbim despre 16 accidente in 5 ani in aceeasi zona, dintre care 14 pe trecerea de pietoni, nu mai e vorba despre un sofer neatent, ci despre un fenomen. Solutiile sunt, aveti dreptate, complexe, nu simple. Dar ele exista. Trebuie actionat si la scolile de soferi, insa e imperativ sa se actioneze si rapid, pentru diminuarea pericolului.

Luci  •  16 ianuarie 2019, 15:46

Din nefericire politia vorbeste doar despre cazurile grave. In acea zona sunt accidente lunar, daca nu chiar mai des. Au fost aplicate acele ''camile'' pentru reducerea vitezei, trecerile sunt luminate, este marcata zona cu 30km/ora, exista panouri despartitoare intre directiile de mers... Soferii sunt si raman principalii vinovati (asta nu exclude vina autoritatilor ca nu gasesc si alte solutii). In Iasi exista in trafic mii de ''Schumacher''. Poate daca legislatia ar fi mai putin permisiva, amenzile ceva mai mari, sa fie simtite la buzunar, ar mai calma situatia. Deasemeni abordarea este gresita. Pe unele grupuri de soferi te minunezi ce comentarii sunt vis-a-vis de pietoni in general, de cei loviti in accident pe trecerea de pietoni in particular (''a crezut ca e trecerea lui masa'', se arunca ca chiorii'', '' nu se gandeste la viata lui'').

Emanoil  •  16 ianuarie 2019, 15:49

Cel mai simplu si ieftin este sa se instaleze cu aproximativ 10 m in fata trecerilor de pietoni in care se intimpla probleme"speed bumps". Alta este o masina a politiei sa stea si sa de-a amenzi in mod aleator.... Sint solutii tot ce trebuie este dorinta sa fie aplicate....

Luc  •  16 ianuarie 2019, 16:05

Camile + Semafoare temporizate + Semnalizate cum trebuie. Practic altfel e la mica intelegere, si nu se termina bine pentru pietoni. Dar cine sa auda?

r adu  •  16 ianuarie 2019, 16:12

Cred că procurorii se mișcă acum ....... conjunctural, că e toată lumea cu ochii pe ei. Pe de altă parte, nu ar fi rău și nici ilegal ca procurorii să arate de ce au dat după 36 de luni concluziile, iar cine nu a muncit la timp și eficient ........ să fie sancționat. Restul problemelor sunt așa de complexe și de multe că nu știu - nu-mi dau seama cum se va descâlcii situațiile. Dumnezeu să-i ajute pe cei loviți să-și găsească dreptatea, iar cei vinovați să plătească.

o femeie  •  16 ianuarie 2019, 16:17

felicitari pt mobilizare si articol. Asta e rolul vostru. Asta e rolul presei!

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2019, 16:18

@o femeie: este meritul cetatenilor care, informati, au luat atitudine. Oamenii din Valea Lupului, care au iesit pe trecerea de pietoni, si-au convins alesii local sa faca intilnirea cu prefectul si politia, toti cei care nu s-au impacat cu statutul de victime sunt adevaratii cistigatori. Noi nu ne-am facut decat profesia de jurnalisti sa va oferim datele si faptele, asa cum le-am putut afla.

Luca  •  16 ianuarie 2019, 16:35

Procurorii care au tras mata de coada 3 ani si acum , datorită echipei tolo.ro , au finalizat într-o luna , ar trebuie cercetați ! Iar , ca o soluție la acea trecere de pietoni (si la alte mii ) cea mai sigura rezolvare este instalarea unui semafor conectat la radar ! Ai depășit viteza legală , se face roșu , chiar daca nu sunt pietoni ! In același timp , pietonii pot activa roșu cu un buton .

georgescu paul  •  16 ianuarie 2019, 16:46

Din ce citesc aici tineti cu ursu inclusiv D-nul Tolontan. Ca e o zona periculoasa ca au loc multe accidente bla,bla,bla. Nmic despre faptul ca acest caz a fost musamalizat 3 ani de zile.De ce ? Pentru ca individul responsabil de accident e mare mahar pe la Garda de Mediu.Si care e problema? Poa sa fie Presedintele Republicii,legea nu e egala pentru toti? Sau conform fabulei lui Alexandrescu e doar pentru catei?

MM  •  16 ianuarie 2019, 18:46

@georgescu paul: Vezi ca ti-ai dat seama pana la urma. Legea nu este si nici nu va fi pentru toti la fel, atat timp cat banul e la putere. Aaaa... da, pentru noi aia muritori de rand care muncim de dimineata pana seara si care ne platim taxele la timp, normal ca e la fel.

MM  •  16 ianuarie 2019, 18:49

Si inca un lucru. Cum adica nu se pot pune pasarele acolo? E doar un drum. Cine a trecut pe acolo macar o data a putut sa vada ca nu e nimic special construit in zona ca sa spui ca poate deranjeaza ceva. E o explicatie de 2 bani, doar ca sa spui ceva. E vorba de o pasarela nu de turnul Eiffel.

thassos  •  16 ianuarie 2019, 18:57

Felicitari pentru investigatie dar, cred ca trebuie mers mai departe si cercetat cum justifica politia si procuratura aceasta intarziere si mai ales cum s-a putut ca abia acum sa-i fie suspendat permisul de conducere auto

Bogdan C.  •  16 ianuarie 2019, 19:07

D-le Tolontan, mulțumesc pentru ceea ce faci. Oameni ca tine oferă speranță într-o țară a nimănui, unde dacă deservești pe cine trebuie atunci când ai o funcție publica, poți fura milioane, poți ucide sau mutilat, ca în cazul acesta și sa scapi. Îmi e greață de-a dreptul de acele dejecții umane ce s-au ocupat de caz. Dar oare comisarul gărzii de mediu cum naibii poate trăi cu el însuși? Ii doresc tot răul din lume.

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2019, 19:08

@Bogdan C.: si noi va multumim, va asigur ca sute si sute de femei si barbati jurnalisti isi fac onest treaba in aceasta tara. E timpul sa le acordati increderea dumneavoastra, pentru ca altfel cistiga cei care va rapesc informatiile, faptele, adica va iau libertatea.

Radu Liviu  •  16 ianuarie 2019, 20:08

Se pot instala radare fixe in zona. Ai depasit viteza, primesti amenda aferenta. Castiga bugetul, locuitorii din zona. Soferii vor intelege mai repede decat va vine sa credeti.

MZM  •  16 ianuarie 2019, 20:39

In precedentul dv. articol, comentariul meu... ”asteapta moderare” de aproape 30 de ore! De ce?!

Ted  •  16 ianuarie 2019, 20:55

Cine a mers de la Bucuresti spre Varna e posibil sa fi ales drumul prin puctul de frontiera Negru Voda, fiind drumul cel mai rapid. Pe acest drum se afla un orasel bulgaresc numit General Toshevo. Prin el trece drumul national 29, care taie orasul pe toata lungimea lui. La mijlocul orasului este o zona in care se afla gradinita, scoala, liceu si probabil si un internat (sau ceva cazare pentru elevi). La intrarea in oras, pe un drum national drept si pe care se merge cu viteza mare, sunt semne (la ambele intrari) de denivelari care sa oblige la reducerea vitezei in limitele legale (celebrele cocoase). Ca sa se asigure ca sunt respectate, bulgarii au facut cocoasele direct din beton peste care au turnat asfalt. Sunt semnalizate si pictate vizibil. Pe prima cocoasa (de la intrarea din oras, unde nu e nicio trecere si nici case nu sunt) daca o ignori si o iei in viteza, decolezi si te zdruncina rau, dar drumul e drept si liber asa ca riscul de accident e foarte mic spre deloc, dar te invata la ce vei intalni in zona "scolara din centru" unde cele 2 treceri de pietoni sunt gardate cu cocoase similare, astfel ca acolo toti merg incet si nimeni nu mai ignora limita de viteza si semnalizarile cocoaselor. In concluzie, daca autoritatile nu pot instala pasarele sau nu au bani pentru ele, atunci sa puna cocoase betonate astfel: cate una la ambele intrari in oras, in zona necirculata de pietoni, ca sa inteleaga vitezomanii despre ce e vorba fara riscuri inutile si apoi cate una inainte cu 20 de m de fiecare trecere de pietoni. Simplu, ieftin si eficient.

Sorin Ispas  •  16 ianuarie 2019, 22:51

Nu vă bazați pe școlile de șoferi! Anul trecut am vrut să am permis de șofer profesionist și m-am înscris la o anumită școală de șoferi. Ceea ce instructorul îmi spunea că e legal și am voie, polițistul contrazicea total și mi-a spus să nu fac așa ceva pentru că o să pic examenul.

Marcel  •  17 ianuarie 2019, 1:54

NU poti educa *** !!!... Singurul mod de rezolvare a modului BESTIAL de a conduce o masina este CONDAMNAREA CU EXECUTARE LA CEL PUTIN 10 ANI in conditiile in care JUDECATA *** ARE LOC RAPID, IN CEL MULT O LUNA DE LA DATA ACCIDENTULUI!!!... In acest fel cei care au predispozitia de a conduce masina ca niste BESTII, vor fi nevoiti sa se gindeasca la modul in care pot plati BESTIALITATEA....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

burebista  •  17 ianuarie 2019, 3:14

oamenii aia merg la vot? au invatat sa se duca la primarie si sa bata cu pumnul in masa ca nu o sa.l mai voteze nici dracu' pe ala daca nu rezolva rapid problema? e treaba primaiei sa gaseasca finantare pt pasarele, e treaba autoritatilor locale sa foloseasca politi locala sa doarma pe trecerea de pietoni daca nu alta solutie pt reducerea vitezei. oameni buni, invatati sa va duceti peste primar sa ii cereti sa respecte drepturile. primarul nu e acolo doar pt a incasa spagile si cascati ochii cand puneti stampila pe buletinul de vot.

Florin Ion  •  17 ianuarie 2019, 6:16

Statul psd-ist, paealel! Bugetar psd-ist, politisti cu lefuri marite de psd si cu drepturi ca pe vremea lui ceausescu, procuror asa cum ii place lui dragnea. Vedem la ce complet pica si ce trageri la sorti se vor face (evident ca nu o sa fie ca in cazul dragnea, fata fiind insignifianta ca nivel de importanta in Stat, in comparatie omnipotentul dragnea)

stefan al doilea  •  17 ianuarie 2019, 6:31

evident ca trebuie facut ceva rapid ACOLO! *TED* da chiar un exemplu si ar trebui intrebati toti aia care se ocupa de asa ceva de ce nu au luat masuri! *Sorin Ispas* ne arata ca la scolile in cauza incompetenta legata de proceduri e mare, ce sa mai vorbim de valori! eu zic ca la examenul de obtinere a permisului instructorul sa inmanze politiei propria sa evaluare a candidatului care trebuie sa contina raspunsul la intrebare: este sau nu este cel in cauza predispus sa comita accidente? sofatul este, pentru unii ca o iesire din inchisoarea *inhibarii* si atunci de ce sa nu fie responsabilizati si formatorii?

Tavi  •  17 ianuarie 2019, 7:43

Respect, domnule Tolontan. Ceea ce faceți dumneavoastră și echipa din spate este estraordinar. Mulțumesc.

pacientuedevina  •  17 ianuarie 2019, 8:07

Felicitari Domnule Tolontan pentru implicarea impotriva musamalizarilor la adresa cetatenilor. Va rog luati pozitie si in cazurile de musamalizari ale mortilor intraspitalicesti, musamalizari facute de colegiul medicilor si Ministerul Sanatatii.

Macris Daniel  •  17 ianuarie 2019, 9:08

Tolo vreau si eu sa te intreb ceva:ce pedeapsa va primi acest domn?(daxa va primi)....ce rost au toate semnalele de alarma date de Presă in tot ce este rău in tara asta atata timp cat dupa ce sunt date nu se intampla nimic...ai facut atatea Anchete tu si colegii tai de breasla,Romania Te Iubesc atatea anchete,lumea in strada iesita de atatea ori...rezultatul este ca si capetele care “pica”,ajung in alte functii Tot de conducere iar Mecanismul si Roata merge mai departe...*** si si-au batut joc in toti acesti ani de un popor sarac si needucat intentionat...Vestele galbene,verzi,albastre sau oricare ar fi ele sunt un punct de reper ca Ceva sa functioneze....noi putem sa iesim in strada de N ori,voi sa tot scrieti anchete de N ori....Sistemul ne rade in nas si sincer mi ciuda ca unii oameni ca tine si ca foarte putini altii care au mai ramas sa se lupte cu un Adversar puternic datorita prostiei noastre colective,in afara de a arata Nedreptatea nu va mai ramas nimic....efectele articolelor si emisiunilor tv nu se vad niciunde dintr un motiv foarte simplu....ca pe Ei i doare in cot si rad de straduinta voastra si a noastra.... ***.. Nu rezolvi nimic cu iesitul in centrul Bucurestiului sau al Timisoarei sau sl Clujului sau al Craiovei sau al Iasului...***...***.... ALTFEL NICIODATA NU SE VA SCHIMBA NIMIC...... Vezi cazul Colectiv la care si tu ai lucrat...degeaba...nici un condamnat si nici un vinovat.... Vezi cazul Bacteriilor si Neglijentelor crase din spitale...nici un condamnat nici un vinovat... STILOUL NU MAI ESTE O ARMA IMPOTRIVA LOR.... ***... Nu sunt proviolenta si nici extremist...sunt doar realist intr-o tara de lupi care musca in contiunare din ea....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maria  •  17 ianuarie 2019, 11:08

Sunt situaţii despre care presa se fereşte să relateze: mame spoliate financiar şi copii traumatizaţi pe falsa problemă a "alienării parentale", promovată suspect de mult în mass-media. Este o întreagă încrengătură de interese , care exploatează conflictele inerente dintre părinţii divorţaţi, în folosul avocaţilor, psihologilor şi a membrilor unor asociaţii de "părinţi discriminaţi", care funcţionează ca un grup infracţional organizat. Astfel, o mamă care şi-a crescut singură copilul timp de 10 ani, tatăl părăsindu-l la stadiul de scutecist, prin manevrele specifice acestor asociaţii, a ajuns să obţină domiciliul copilului la el, mama să fie condamnată (cu suspendare) şi obligată la penalizări, daune cominatorii şi , evident, plata pensiei alimentare, pe care tatăl, timp de 10 ani, a plătit-o când şi-a adus aminte.Mama are salariu consistent, după obţinerea hotărârii favorabile, tatăl a devenit casnic! Altă mamă a fost penalizată (în beneficiul personal al tatălui) de 2 ori cu câte 45000 lei, fiindcă puştiul nu voia să doarmă la taică-său, conform hotărârii judecătoreşti. Acelst "tată" a ajuns să execute toate bunurile din casa mamei, inclusiv biroul , scaunul şi laptopul copilului! De menţionat că nici acesta nu a plătit pensia alimentară stabilită de instanţe ani la rând, iar acum, a obţinut să plătească la nivelul salariului minim pe economie, în natură, adică se prezită la copil cu fructe, legume şi medicamente. În ţară, sunt multe cazuri în care copii traumatizaţi anterior de un părinte, se opun plecării cu părintele care i-a abuzat anterior, dar, conform teoriei "alienării parentale", părintele la care locuieşte copilul este "alienator" şi trebuie pedepsit, eventual luat copilul şi mutat la cel de care îi este teamă. Este o problemă gravă, CCR a respins toate excepţiile de neconstituţionalitate, Avocatul Poporului , la fel, respinge orice sesizare, Ministerul Justiţiei şi MMPS dau răspunsuri în limbaj de lemn, iar DGASPC-urile fug ca dracul de tămâie de intervenţii în asemenea cazuri, fiindcă se tem de reclamaţii, plângeri, ameninţări proferate la adresa lor de către membrii acestor asociaţii. Este foarte ciudată susţinerea de care se bucură membrii acestor asociaţii şi cum instanţele au ajuns să dea sentinţe împotriva tuturor dovezilor depuse.D-le Tolontan, un muritor de rând moare cu dreptatea în mână -Inspecţia Judiciară nu funcţionează pentru justiţiabilul de rând; pe plan local, poliţistul, procurorul, executorul, judecătorul...sunt mână în mână, pe faţă , te fac din om , neom.

gilos  •  17 ianuarie 2019, 11:16

D-le Tolontan, felicitari pentru articole si pentru perseverenta de care dati dovada. Munca jurnalistilor onesti este extrem de importanta in societatea noastra, aflata momentan intr-o deriva. Exemple ca acesta arata ca se poate. Sunt convins ca mai sunt si alte exemple, dar , din pacate, presa pune cam prea mult accent pe cazurile nefericite. Este ok sa scoatem in evidenta indolenta si nepasarea autoritatilor, dar fara exemple pozitiva se creeaza impresia ca totul este in zadar, ca nimanui nu-i mai pasa... Jurnalistii isi fac datoria cand relateaza, dar implicand societatrea civila, forta de impact creste exponential, iar cand oamenii vor constientiza puterea de care dispun vor deveni de neoprit. Felicitari inca o data pentru munca voastra si mult succes in continuare !

faracatuse  •  17 ianuarie 2019, 11:48

Bravo Tolo, am urmarit acest caz cand l-ati prezentat... Este de neimaginat cum se acopera cei de la varful sistemului... De ce fiind judecator sau ce o fi el, are tratament preferential vs omul comun?! De ce politia i-a retras abia acum carnetul? Dar oare trebuia s-o faca? Intrebari firesti... Poate e un inceput si se merge pe aceeasi linie si in cazul procurorului Lazar, albitor de presedinte... Care la randu-i a fost albit, cand a condus zorit pe zapada, venind de la o petrecere de ziua lui... Unde s-a baut cico :)

Cătălin Tolontan  •  17 ianuarie 2019, 12:00

@gilos, faracatuse: multumim, dar noi ne facem doar meseria, sa aducem stiri e datoria noastra. Implicarea cetatenilor conteaza, ea misca lucrurile. E adevarat insa ca nu poti sa fii un cetatean eficient fara sa fii informat. Sa retinem, insa, cu totii, ideea ca speranta nu e un obicei de lux, e ceea ce ne duce inainte. Sa nu renuntam la speranta, Romania se face bine!

daniel  •  17 ianuarie 2019, 17:11

insfarsit VICTORIE, in fata sarlatanilor din toate institutiile tari, DOAMNE, mare esti tu si puterea ta (in cazul de fata jurnalisti ce nu vor cu nici unchip sa doarma pe coada ca boii di institutiile corupte si conduse malefic de catre niste terchea berchea, ajuta DOAMNE, ajuta TOLONTAN-e, la mai multe, nu te lasa frate ,cere si te vom sustine asa cum au facuto cei din Valea Lupului.

Daniel  •  18 ianuarie 2019, 12:45

Nu stiu cum s-ar atrage atentia de catre 2 instante ca dosarul trebuie ,,incheiat". Notiunea de a ,,incheia" un dosar s-ar putea ,,traduce" si in solutia ,,clasarii" - caz in care, dimpotriva, continuarea cercetarilor reprezinta ceva pozitiv.... Vreau sa atrag si eu atentia , precum instantele, ca un dosar nu se trimite in instanta asa - dintr-o data ~~ existand pericolul ca - odata solutionat prin hotarare definitiva - sa nu se mai poata face nimic.....Adica - daca trimiti dosarul instrumentat aiurea - poti avea surpriza sa te trezesti cu o achitare.... Deci - nu stiu detalii - dar afirmatia ,,procurorii au facut intr-o luna"ce n-au facut in 36 de luni....poate fi de o perversitate maxima......,,jurnalitica". Conform unei laturi al acestui tip de a vedea lucrurile - CE AR FI TREBUIT SA FACA procurorii pentru a NU parea ca fac intr-o luna....ce nu au facut in 36 de luni ???? - Raspunsul e - Ar fi trebuit sa mai intarzie o perioda rezonabila....pentru a justifica ,,un echilibru" in asa-zisa lipsa de actiune. !! Cu alte cuvinte....organul de cercetare penala....cauta probe...aduce martori la audier - cere expertiza ( care uneori se intind pe perioade lungi de timp ) ....si dupa 3 ani.....fix inainte de trimitere -- apare asa-numita ,,aparitie in presa"..... Ghinion maxim, nu-i asa ??? Felicitari organelor de urmarire penala care nu iau in seama asemenea aberatii......Evident ca NU intr-o luna s-au luat declaratii....s-au facut expertize ....etc. - Chiar daca, pe caz concret, s-ar putea reprosa unele tergiversari - este clar ca , daca trimiterea in judecata a avut loc la o luna (...dupa aparitia in presa) , nu acelasi lucru se poate spune si despre instrumentarea si lucrarile de la dosar !! Apropo de aparitia in presa.....Ce ar rezolva asta ?? Traim intr-o tara in care o mare parte a opiniei publice e in favoarea infractorilor ....si a celor ce arunca firmituri din inaltimea functiei publice...... Un popor cu o asemenea clasa politica....o asemenea guvernare - nu ar fi prea mult influentat de o asa-zisa aparitie in presa..... Concluzia e ca, din nestiinta sau....altele, articolul e inexact...insuficient documentat sau poate chiar e o incercare de manipulare.

Comentează