Mircea Badea, chiar el, și Denise Rifai

Toate crimele încep atunci când privești oamenii ca pe niște obiecte dispensabile

joi, 17 ianuarie 2019, 6:40

Mircea Badea a postat pe Facebook un montaj în care o compară pe Denise Rifai cu o păpușă gonflabilă roz, cu piercing în buric și la bustul gol.

”Numiți o deosebire”, ne invită vedeta Antenei 3.

Deosebirea e că Rifai e un om, iar păpușa e un obiect al plăcerii. Când îți dezumanizezi semenii nu doar că le răpești demnitatea, ci și îndemni la tratarea lor precum un material lipsit de importanță. Așa au început monstruozitățile în istorie.

Ca jurnalist, nu am nicio simpatie nici pentru stilul Antenei 3 și nici pentru cel al Realității TV. E opinia mea liberă și nu cer nimănui să fie de acord cu ea: cred că ambele canale TV fac parte din urzeala isterică și irațională care s-a așezat pe privirea țării, cum se așternea pânza de păianjen pe ochii regelui din Stăpânul Inelelor.

Nu că ar fi vreun complot la mijloc.

E, mai degrabă, conjurația egourilor și a lipsei de obiectivitate elementară. Vedetele TV au sentimentul, exprimat de atâtea ori atât la Antena 3, cât și la Realitatea, dar și la alte posturi de televiziune, că numesc președinți de țară, salvează națiunea și se luptă cu maladii pe care trebuie să le exorcizeze din oameni, fără voia acestora. E semnul clar al fanatismului și al pierderii proporțiilor.

”Noi l-am pus președinte pe Iohannis!”, spunea deunăzi Cozmin Gușă.

”Chiar nu realizați că USL nu ar fi câștigat alegerile fără noi?!”, li se strigă invitaților din platoul Antenei 3.

Ei se autodefinesc drept ”camarazi”, potrivit lui Mircea Badea, sau ”haită cu cei de afară”, după o expresie deja celebră a patronului de la Realitatea. Și propovăduiesc aceeași stare de beligeranță, de război total, de joc cu sumă nulă. Seară de seară, arată aceeași lipsă de respect pentru cine nu e ca ei, același dispreț camuflat în populism pentru cei slabi și vulnerabili.

Când Mircea Badea intră cu pistolul în platou sau când Rareș Bogdan incită la violență, fiecare împotriva celeilalte tabere, arată ce-i leagă în fond. Fanatismul.

Asta nu înseamnă că ambele televiziuni nu au făcut și lucruri bune sau nu au și jurnaliști corecți. Vedetele însă plutesc în stratosferă ca siguranță de sine și se afundă în cretacic ca înțelegere a conviețuirii.

Prin postarea de pe Facebook, Badea coboară limita de jos pe care ambele tabere o fixaseră, performanță greu de realizat.

Denise Rifai e și ea una dintre vedetele egolatre descrise mai sus. Însă, înainte de orice, e un om, o femeie. A o trata ca pe un obiect e o indecență.

O scriitoare de culoare povestește cum s-a obișnuit să nu mai tacă și, ori de câte ori bărbații o fluieră de pe o schelă, se duce spre ei și îi întreabă: ”La fel ai proceda cu mama ta?!”.

Numiți o deosebire!

Comentarii (91)Adaugă comentariu

Costel Partene  •  18 ianuarie 2019, 0:43

Odata ce s-a descoperit puterea manipulării prin tv, au aparut derapaje masive. In statele civilizate, CNA-ul de la noi închidea de mult A3 si Romania tv iar Realitatea nu putea exista cu datoriile ce le au fata de stat. La noi, partidele au realizat forța televiziunii si , fiind un popor ce consuma tv mai mult decat altele si-au creat televiziuni " de partid". Ca unele apara "binele "si altele "raul" e subiectiv spus, cert este ca A3 si Romanua tv sunt clar motoarele de propaganda PSD, cu moderatori si invitati mai mult decat indoielnici atat ca si credibilitate cat si ca decență . Realitatea tv, a ramas ( cu derapajele ei, cu patronul atotștiutor si pilipartidic ,cu fosta sotie a lui Valcov ce pana mai ieri ""deștepta" prostimea in emisiunile ei, cu excesele caragialesti ale lui Rares Bogdan) poate singura reduta in fata tavalugului numit PSD. Tavalug, ce a îngenuncheat Romania aducand dictatura hoților si semianalfabetilor prin mituirea bugetarilor si mintirea pensionarilor si asistatilor sociali. Toate sub sloganul : " pt ca putem ! ". Cat despre Mircea Badea : este exemplul clar a ceea ce face omul pt bani . Un ratat semidoct ce făcea pe clovnul dimineata a ajuns guru pt o parte a populatiei. Si, un formator de opinie. Ura lui viscerală pt un Basescu care nu a vrut sa-l ajute cand a dat faliment cu fabrica de chibrituri di Dej si dragostea lui aproape paranoică pt noul stăpân ce l- a scos din foame si i-a dat prilejul sa-si cumpere o mașină buna, o casa, ceasuri ce le vedea doar in reviste, haine de firma = sunt caracteristice "normale" ale multor colegi ai dv de breasla. Colegi care in loc sa spuna adevarul ( sa-si practice corect meseria) indiferent de consecinte = au ales ...banii. A jigni o femeie ( indiferent cat de antipatică si falsa este Denis Rifai, pt mine cel putin) , a duce vulgul si mitocania in spatiul public este o caracteristică a celor inculți si badarani cocoțati accidental si nemeritat pe scara sociala. Un popor îngenuncheat domnule Tolontan...de o clica de neispraviti ce ne conduc ce au profitat de o asa zisa revolutie sa-si faca clanuri mafiote , numite partide. Daca ati sti cine formeaza structurile de conducere ale partidelor in comune, orase....ati fi îngrozit. Suntem toti de vina pt ca am acceptat asa ceva dar si dv ziaristii ( nu vorbesc de dv personal ca nu fac atac la persoana si, nu e cazul) care ati acceptat sa mințiți si sa manipulați o tara intreaga pt binele personal si o mana de galbeni...

Vali  •  18 ianuarie 2019, 1:07

Draga Tolo, nu stiu de ce dar nu prea mai cred nimic din ce scrii...

gio  •  18 ianuarie 2019, 1:12

Dezamagitor Catalin Tolontan. Compari Realitatea cu antena 3? Pe Denise Rifai cu Badea? Ce faci tu este o alta forma de politcally corectness, ai urecheat ambele tabere, ca sa pari ca esti echidistant, bravo )))). Dar nu mai bine in loc sa fi echidistant intre parti ai putea fi OBIECTIV? De curiozitate, ce ziaristi corecti stii tu la Antena 3? Care a fost cea mai grava jignire comisa de Denise Rifai pe post, ca s-o comparam Badea? Realitatea face si ea jocurile ei, Rifai e combativa si rea de gura dar sa compari cu *** si Badea doar ca sa pari echidistant, cred ca iti bati joc de noi, cititorii, crezi ca suntem atat de batuti in cap sa inghitim obisnuitul mesaj subliminal Pesedist "toti sunt la fel de rai"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcel  •  18 ianuarie 2019, 3:44

Dl. Tolontan, Am spus-o deja si o repet... Va apreciez pentru modul in care scrieti, pentru modul in care incercati sa redresati lucrurile intr-o tara in care parca au innebunit toti sau aproape toti... E dezolant... Si asta o spune un om care a trait 30 de ani in COMUNISM din care a evadat doar pentru a fi liber in timp ce la caderea lui Ceausescu urlam de fericire si de speranta pentru Romania si pentru romani... Dar asta a fost... A ramas in trecut. Deunazi citeam un articol in care se confirma faptul ca la Tirgul Secuiesc NU VOR MAI FI ADMISI COPII SI JUNIORI CARE NU VORBESC LIMBA MAGHIARA DEOARECE ANTRENAMENTELE SE VOR DESFASURA NUMAI IN LIMBA MAGHIARA DEOARECE CLUBURILE DIN ACEST JUDET VOR FI IN EXCLUSIVITATE PEPINIERA FOTBALISTICA A UNGARIEI... Dl. Tolontan, AM AJUNS SA FIM MAGHIARIZATI IN PROPRIA TARA DE O UNGARIE CUM NU SE POATE MAI OSTILA ROMANINEI IN TIMP CE ORBAN VINE ANUAL IN ROMANIA DOAR PENTRU A NE INSULTA LA NOI ACASA SI PENTRU A CERTA PRESIDENTIA SI GUVERNUL DE MAIMUTE AL ROMANIEI PENTRU CA, vezi doamne, ROMANIA NU STIE CE SA FACA CU UN MILION DE UNGURI CARE TRAIESC PE TERITORIUL EI... Dl. Tolontan, va intreb sincer, CE VA OPRESTE PENTRU A DENUNTA OFENSIVA MAGHIARA PE TERITORIUL ROMANIEI ???... Avind un guvern total INEPT preocupat in primul rind de aranjamente si "negocieri" cu judecatorii pentru a scapa de puscarie, Romania A DEVENIT O BATAIE DE JOC A SECUILOR IMPINSI DE LA SPATE DE UNGARIA... Dl. Tolontan, ce va opreste sa deveniti un adevarat 'CHAMPION' AL ROMANILOR ???... Ar fi grozav daca as putea primi un raspuns... Va multumesc. Marcel

rosu ion  •  18 ianuarie 2019, 6:31

Mai bine fanatic decat moale ca untul la soare, ca tine. Mircea Badea si Radu Banciu sunt cei mai buni comentatori care apar la televizor. Rifai e doar o femeie care practica isteria pe un post totalmente patetic, isteric si semi obscur.

Traian  •  18 ianuarie 2019, 7:19

Abia acum ai realizat ca Badea a atins limita de jos, Tolo ? Cand flutura o bata pe strada aflandu-se live in emisiune cum ti se parea, normal la cap ?

calu lu fat-frumos  •  18 ianuarie 2019, 7:28

2 mazete se tachineaza pe FB :) ambele posturi de tv sunt la fel cu diferenta ca RTV s-a luat dupa A3 incepand cu Bogdan cel agresiv acest Gadea wannabe care umbla cu tricoloru pe el ca patriot ce e :))) Haidi bre... Apoi au venit vedetele "femenine" Andra si Denise care-si dau ochii peste cap joaca teatru in emisiune icnesc gesticuleaza plang sau rad aiurea, mai ceva ca la Nottara si spun ca sunt jurnaliste. Si ambele posturi incita si-si selecteaza stirile si masluiesc informatiile deci toti o apa si-un pamant. Si te intrebi de ce e haosul asta si in societatea civila si in online. Ca de de haosu din economie are cine sa se ocupe.

Gary  •  18 ianuarie 2019, 8:34

Scabros individ acest badea (ii scriu numele cu litere mici,deoarece doar "oamenii" merita respect.) Pacat de "Bruma "cu care isi imparte asternutul. "De gustibus,non disputandum".

danete  •  18 ianuarie 2019, 8:40

Desi am zis ca nu te mai citesc si nu mai comentez dupa prestatia ta la conferinta lui T Toader....scrii prea bine cand vrei tu. E totusi o deosebire mare intre A3 si Realitatea, daca tot e sa facem o comparatie. Macar la A3 se vine cu argumente, dovezi in sprijinul celor afirmate, dezbaterile sunt dezbateri, sunt invitati de ambele "tabere", pe cand la Realitatea e o isterie totala, doar un sir nesfarsit de lozinci. Ca sa nu mai vorbim de calitatea jurnalistilor... pai pune-i sa scrie cate un text pe jurnalistii din cele doua televiziuni, si ai sa vezi. De fapt stii. Si la A3 se justifica cumva radicalismul dupa tot ce a patit trustul, eu zic un mare abuz.

Vasile  •  18 ianuarie 2019, 9:00

Tolo ai reusit sa iesi din conul de umbra. Ai facut din “nimic” un subiect atat de amplu,aproape ai ajuns la “geneza”😀 slab rau Tolo, nu ca ai fost mai “tare” de atat!😀 Daca si Riffai merita eticheta asta “vedeta”, inseamna ca si tu esti alta “vedeta”!😂😂

Andeei Tudor  •  18 ianuarie 2019, 9:09

Domnule Tolontan, isteria de care scrii iti este atat de apropiata! Dar, spre deosebire de cei amintiti in articol, tu o afisezi doar cand ti se cere, nu a devenit inca parte din natura ta umana. Iti mai amintesti cine ii chema isteric pe cei din piata sa plece acasa, sa se spele si sa revina cu parinti si bunici pentru a face un RoMaidan? Numeste o deosebire!

a dica  •  18 ianuarie 2019, 9:11

Daca am avea si noi o emisiune gen "Les Guignols de l'info" cele doua personaje amintite ar fi de mare succes. Si papusa (gonflabila?) in cauza chiar seamana cu personajul. De aici pana la "monstruozitati in istorie" e cale lunga... Celebra emisiune de satira amintita, de mare succes in Franta, a "transformat" in papusi persoane mult mai importante si e facuta de ... jurnalisti. Asa ca sa nu nu isterizam, asa cum fac uneori cei doi prin emisiunile lor, pentru ca ce se intampla pe facebook e mult mai grav.

Pepe Pepe  •  18 ianuarie 2019, 9:13

Relaxati-va,domnule Tolontan. Mircea Badea a facut o gluma,chiar daca nu de foarte buna calitate.Totusi, in esenta acesteia, cred ca a avut in vedere cu totul altceva .Dumneavoastra faceti un adevarat basm.Nu era mai simplu sa-l sunati pe domnul Badea si sa-l intrebati ce si cum?

bg  •  18 ianuarie 2019, 9:16

Cei doi se incadreaza la categoria NU asa se face jurnalism. Mircea Badea este un MASCARICI nereusit, lipsit de haz, care are tupeul si nerusinarea sa faca bascalie si in situatii critice, extrem de serioase, de viata si de moarte (vezi cazul Hexi Pharma despre care afirma cu seninatate si dezinvoltura: ca ce asa mare problema...a diluat putin zemurile alea din flacoane). Daca nu te pricepi la domeniu, te informezi, citesti, intrebi expertii, nu te apuci sa dai cu pietre si sa arunci subiectul in derizoriu, numai prin faptul ca el vine din partea de presa considerata adversa. Denis Rifai afiseaza o pretiozitate studiata (isi tuguie buzele) si nu stiu pe ce se bazeaza si ce o recomanda, intervine frecvent peste interlocutor nelasandu-l sa-si spuna punctul de vedere si aducandu-l pe linia postului daca acesta incerca sa exprime o opinie mai nuantata intr-o anume problema. Asa este si societatea romanesca: pe gasti, pe haite, pe triburi, pe hoarde. Este o societate *** Deviza: cine nu e cu noi, e impotriva noastra si trebuie nimicit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

codin  •  18 ianuarie 2019, 10:00

Tolo, alunecos ca de obicei, critica pe toata lumea, lauda pe toata lumea, asta pentru ca noi sa credem ca este impartial. Dar nu e de loc asa. Articolul de fapt ne orienteaza spre ce televiziune trebuie sa ne uitam, B1 nu conteaza, aceea care promoveaza noua putere ce se doreste. Cum care ? Aceea sustinuta de con-stel(e)atia pe care cu ardoare Tolo o promoveaza din ce in ce mai mult.

Leopardu  •  18 ianuarie 2019, 10:07

Domnule Tolontan, ati raspuns unui cititor la artivolul cu violurile ca Romania se schimba in bine. "vin noi generatii, mai putin manipulabile, mai putin dispuse la compromis. Tinerii schimba deja Romania". Asa ati spus. Dv va bateti joc de cititori? Chiar asa de destept va credeti si pe noi prosti? Care tineri? Sutele de mii nascuti si crescuti in strainatate? Care multi nici nu mai stiu romaneste. Care reprezinta alte natiuni in sport, muncesc in tarile lor de adoptie, se vor casatori multi dintre ei cu oameni din alte natiuni, copiii lor nici nu vor mai sti despre Romania. Serios? Ei vor schimba Romania? Statul nu face nimic sa le ofere conditii decente de trai tinerilor in Romania. Dimpotriva, ii alunga. Dv contribuiti din plin, nu imi veniti cu scuze, dovezile le avem zilnic in mass media. Veniti cu solutii. Cat despre generatiile "mai putin manipulabile", rad si curcile de aceasta afirmatie. Generatia smartphone si tablet. :))) Domnule, aveam pretentii de la dv dar m-am inselat. Sanatate.

Cătălin Tolontan  •  18 ianuarie 2019, 10:08

@Leopardu: v-am suparat pentru ca am incredere in cei tineri? Nu e nici o problema, e dreptul dvs. Da, am o incredere neclintita in faptul ca ei vor schimba Romania in bine. Sunt generatii mai libere la minte decat am fost noi, educati in scoli mai bune de afara, care au vazut lumea si au trait si muncit in alte forme de organizare sociala. Da, cred in ei si in Romania.

amator  •  18 ianuarie 2019, 10:13

Nu, astia nu-s nici macar fanatici...sunt mercenari fara nicio morala pe ei, decat cea a banului si a ego-ului supergonflat. Atat. Si, are dreptate un alt comentator de aici, Tolo...echidistanta ta ascunde lipsa vointei de a fi obiectiv, mergi la alibi cum ar veni.

Alex.D  •  18 ianuarie 2019, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  18 ianuarie 2019, 11:14

Oricum de la o gluma proasta sa ajungi la dezumanizari si monstruozitati doar tolontan putea ajunge, pe modelul apa chiora de fapt dezinfectant diluant insa in limitele legale de eficienta contra bacteriilor.

Cătălin Tolontan  •  18 ianuarie 2019, 11:15

@Mihai: e un neadevar flagrant in ceea ce spuneti. Toti dezinfectantii Hexi au fost gasiti ineficienti, nu omorau germenii, la analizele facute la laboratorul acreditat international! Bagatelizati suferinta a zeci de mii de pacienti infectati si luati apararea unora care sunt judecati pentru fapte grave.

Mircea  •  18 ianuarie 2019, 11:52

Total de acord cu Tolo. dar asta este democratia, indivizi de genul badea au si ei un podium... faptul ca asta are un astfel de podium spune mai mult despre cei ce se uita la el cu gura cascata si despre numarul acestora. In fine, badea insusi este un individ al carui egocentrism este invers proportional cu ceea ce are in pantalon si in cutia craniana. egocentrismul si mistourile ieftine sunt colacurile lui de salvare...

Căpitanu’ Burcea  •  18 ianuarie 2019, 12:56

Deci o păpușă e un obiect al plăcerii? Curios mod de gîndire sau abordare.

Cris  •  18 ianuarie 2019, 13:44

Dle Tolontan, trebuie sa va FELICIT pt cel mai bun articol scris in ultimii muuulti ani in tara. Si, peste masura, pentru cel mai obiectiv articol scris in ultimii multi ani. Ati prezentat in mod absolut corect si obiectiv situatia celor doua televiziuni, cat si just caracterul postarii lui Badea. Astfel, ati surprins corect subiectivismul, partipriurile si partizanatul politic al celor doua televiziuni, care, laolalta, mascheaza raul politic si gireaza personaje certate cu legea din ambele grupari politice: Antena 3 (pro PSD, legitimand personaje cercetate si condamnte precum Dragnea, condamnat penal definitiv etc.), Realitatea TV (pro PNL, legitimand personaje de asemnea certate cu legea si condamnate, incluzandu-l pe Iohannis, „condamnat civil” definitv si irevocabil pentru uz de fals si rea-credinta in dobandirea unor imobile, prin prisma efectelor prejudiciului de sute de mii de euro fapta fiind mai grava decat multe altele penale etc.). Lucrul grav consta in partizanatul politic ilegitim al celor doua televiziuni, contrar esentei jurnalismului, afectand in felul acesta dreptul publicului larg de a fi informat in mod corect si obiectiv. De asemenea, ati surprins perfect caracterul prejudiciant si degradant al postarii lui Badea, care lezeaza demnitatea umana a adresantei, in concreto, respectiv a femeii, in genere. Iar aceasta fapta atrage raspundere juridica plasata sub incidenta a numeroase acte normative din diverse domenii juridice, care sanctioneaza o varietate de fapte (insulta, defaimare/lezare a demnitatii umane, discriminare). Daca ar fi sa coboram discutia la nivelul autorului mesajului, atunci am constata ca efectul prejudiciant, insultator si discriminatoriu (reducand rolul femeii la unul sexual-gonflabila), le vizeaza implicit (si in extenso) pe femeile din familia personajului Badea (mama, sotia etc.).

Leopardu  •  18 ianuarie 2019, 14:21

@C. Tolontan: nu m-am suparat ca credeti. Bravo dv! Ma deranjeaza ca ne luati la pret de matineu, vorba dlui ovidiu. Acei tineri despre care vorbiti sunt pierduti pt Romania. Eu traiesc de 25 de ani in strainatate. Intrati in dialog cu acei tineri si veti vedea ca au cu totul alte ganduri, nu sa se intoarca "sa schimbe Romania". Nu au ce schimba, nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este controlat, planuit, nu vii tu cu o mana de idealisti si schimbati lumea. O schimba cei care au puterea sa o faca. Cei cu bani, influenta, putere. Nu mascaricii aia din guverne, nici Trump, nici Obama,nici Soros, nici Papa. Ci oameni despre care nu vei citi niciodata in presa si nu ii vei vedea la tv.

ion  •  18 ianuarie 2019, 14:22

Cataline, esti un exemplu pentru multi, felicitari pentru tot ceea ce faceti. Atunci cand lupti pentru cei bolnavi, defavorizati, furati, cand scoti adevarul la lumina- esti 'moale ca untul la soare'. Dar cand promovezi fanatismul, vii cu un pistol la TV- esti un model pentru multi .. La fel a fost si in Polonia unde un nebun a omorat un om extraordinar, primar intr un oras de poveste.. in timp ce strangea bani pentru cei bolnavi. Asta in timp ce guvernul polon sustine ura, unde oamenii agresivi nu sunt ( tot timpul) pedepsiti..Parca suna cunoscut. Sper sa nu se intample aceeasi grozavie si la noi.. Dar intr acolo ne indreptam Cred ca sunt destui oameni buni in tara, dar uite ca cei plini de ura sunt mai activi.

Mihai  •  18 ianuarie 2019, 14:23

@Catalin Tolontan - studiile facute in laboratoarele din italia si austria au aratat ca dezinfectantii intr-adevar erau diluati fata de concentratiile care erau pe eticheta insa se incadrau in limitele legale.

Liviu  •  18 ianuarie 2019, 15:02

Draga tolo,lumea care te apreciaza sincer are o frustrare la fel de mare atunci cind vede ziarul pe care il conduci la picioarele celui mai mare dezumanizator,personaj mult mai oribil decit badea.

stelian  •  18 ianuarie 2019, 15:04

forta televziunilor de stiri e masurata de audiente si confirmata la urnele de vot. e celebru cazul de incompatibilitate al domnului diaconu spalat in studiourile antena 3 si uns europarlamentar. si ca el sunt multi. referitor la prezentatorii posturilor de stirii acestia au reusit o performanta extraordinara. si-au fidelizat publicul atat de mult incat l-au transformat in armata de linia 1 si l-au facut sa creada ca tin cu cel mai tare. si cum poti arata ca esti cel mai tare decat prezentand zilnic scorurile audientelor si ironizand rivalii. astfel acesti prezentatori traiesc ca baskanii iar telespectatorii lor sunt muritorii de foame ce le fac lor buzunarele mari.

Dudu  •  18 ianuarie 2019, 15:13

Ca unul ce se uita la ambele televiziuni, imi pare rau s-o spun dar A3 depaseste cu mult Realitatea in fake news. Deci nu, nu sunt la fel. Nici cei doi moderatori adusi in discutie nu sunt la fel. Nu apreciez stilul lui Denis Rifai sau pretentiile ei de "umor", dar Mircea Badea depaseste orice limite ale bunului simt si logicii. Cu mult. Si nu e singurul de la Antena 3 in situatia asta.

adrian  •  18 ianuarie 2019, 15:20

Frumos articol, bune vorbe...dar multa lume se regăsește în invectivele lor...Ascultați-l pe Mircea Badea, priviți emisiunile lui Radu Banciu...Este o piață pentru așa ceva și oamenii care nu pot înjura se așează noapte de noapte confortabil în fotolii pentru a privi ceea ce fac cei doi...”Eu nu sunt jurnalist sunt un om cu o tribună”, se grozăvea Mircea Badea când defuncta(moral) Uniune a Jurnaliștilor își punea retoric întrebarea ce să facă cu astfel de membri...Problema este că în America și în Anglia este la modă jurnalismul militant...Priviți emisiunile doamnei Amanpour de la CNN, directoarea editorială a postului și ascultați cum spune că”jurnaliștii sunt în război cu cei răi”. Problema este cu sintagma”cei răi”

Vlad Slăvoiu  •  18 ianuarie 2019, 15:59

Toate bune și frumoase, numai că nu mi s-a părut că dna Rifai s-ar fi simțit jignită de dl Badea. Mi se pare chiar că, pe undeva, i-a convenit; oricum, a reacționat destul de sportiv, așa că n-aș face un caz din asta. Adică, pe scurt: n-am avut percepția relației agresor-victimă.

fotbal  •  18 ianuarie 2019, 16:49

uitai de la mana pana la gura, de unde ai zis ca ai poza aia cu andronic-gusa-ghita? daca nu mi spui(inimaginabil!) o sa banuiesc ca ai gasit o pe un camp, campul ala care ne cam imprastie argumentele(imi place asta, am citit o undeva) bravo! buna treaba

Ervin  •  19 ianuarie 2019, 0:46

@marcel PSD vrednicul urmaș al PCR intodeauna a folosit o strategie simplă prin care sa deturneze atenția de la mizeriile inimaginabile pe care le tot face de zeci de ani....un partid creat pe CRIMĂ , FURAT, TALHARIT SI PE TRADARE DE TARA! Un fals nationalism si o falsă "grijă " față de România și de acest popor. De zeci de ani folosiți etnia maghiară pe post de bau- bau De parca ungurii sunt de vină ptr dezastrul si sărăcia in care se zbate Poporul Român, PSD/PCR probabil in perioada urmatoare va intensifica propaganda naționalistă ptr a distrage atenția de la dezastrul pe care l-au creat pe toate planurile ,începând de la banalele manuale școlare si terminând cu eliberarea pe străzi a miilor de infractori periculoși .... @marcel, nu mai ține mizeria asta cu maghiarii in sus si in jos....au fugit din tara asta 4 milioane de români, au vrut să se salveze.....si nu au fugit de unguri, au fugit de criminalii si inconstientii din PSD/PCR/ALDE/PNL.....poate ai si tu copii si familie si oameni dragi ție....sa știi că nu are cum sa iti fie bine doar ție într-o mare de sărăcie și rău mai gândește-te....

bg  •  19 ianuarie 2019, 9:36

@Mihai. Pe ce te bazezi cand afirmi ca dezinf. Hexi Pharma erau diluati fata de conc. de pe eticheta, dar in limite legale? Denumeste legea care stipuleaza asa ceva. La biocizi, nu exista o asemenea prevedere si ce este scris pe eticheta este sfant, batut in cuie, este considerat un FALS daca modifici concentratia din flacon si te supui rigorilor legilor in vigoare. Producatorul isi asuma pe propria rasp. ca respecta intocmai formula chimica. Fiecare biocid este unic si este eficient la alte conc. ce se stabilesc in urma studiilor de lab. care sunt costisitoare (ca la medicamente) si pot dura si ani. Orice modificare a formulei compoz. ch. presupune repetarea testelor de lab. Odata autorizat si distribuit pe piata biocidul nu mai poate suferi nicio modificare. Mai gandestete inainte sa fii asa de categoric in afirmatii. Deocamdata exclud interesele...

ionionescu  •  19 ianuarie 2019, 14:17

„Dragă (S)Tolo” cum expui un argument logic superi pe toată lumea. Mai mult ceea ce scrii este în spiritul termenului „political correctness” care începe să fie repudiat de unii din ce în ce mai mult. Taberele au nevoie de adepți nu de ceva rațional care să arunce vreo umbră asupra idolului lor. Brusc, declarativ nimeni nu mai vrea să te citească. În mod real vor fi și mai interesați, mai ațâțați. Spor la treabă.

iulian  •  19 ianuarie 2019, 15:36

Om avea toti defecte, dar Badea a depasit de mult anumite limite de bun simt. Si ma tem ca are niste complexe vis-a-vis de sexul opus.

AO  •  22 ianuarie 2019, 10:59

@iulian. Ai dreptate cu ceea ce spui. E vorba de misoginism aici. Care apare numai cand baiatul/barbatul tanar, traieste experiente de viata neplacute cu femeile si, suplimentar, are o slaba incredere in sine, in ceea ce priveste relationarea cu acestea ( combinatia se va manifesta prin respingerea apriori a femeilor, din cauza incapacitatii respectivului de a gestiona emotional relatia respectiva - asa cum, pe vremuri, nici in familie nu a fost invatat sa o faca in mod dezirabil - ). Aceste lucruri prind forma in cursul vietii,(incepand de mic copil) din ceea ce traieste alaturi de propria mama ( care ar trebui sa vina in intampinarea nevoilor necesare dezvoltarii emotionale in forma optima, completat de maniera in care tatal sau figura masculina cu autoritate din apropriere, relationeaza si percepe femeile). Cred ca este bine sa fie scrise asemenea articole, atunci cand este cazul. Ele ar trebui sa traga un semnal de alarma, vis-a-vis de modul in care societatea noastra permite anumitor comportamente nesanogene sa capete amploare , fara a le "taxa".

Sah  •  23 ianuarie 2019, 2:41

Mare prost mai esti mai Tolontan. Ce dreapta ar fi soarta dacă ai rămâne cu *** pe care îl arunci. Ți-ai luat mat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan  •  24 ianuarie 2019, 18:55

@Tolo: Vreau sa-ti transmit sprijinul si increderea mea vizavi de investigatiile si opiniile de mare calitate pe care le oferi in blogul asta. Am mai facut-o si in alte comentarii si o mai fac o data fiindca altfel pare ca blogul asta e citit in majoritate covarsitoare de voci critice si uneori chiar fanatice. Sunt convins ca multi dintre cei care te citesc sunt de acord cu ce scrii, si refuza sa poarte un dialog care e dictat dinainte de pozitii incrancenate. Am incercat de multe ori sa port conversatii rezonabile si e extrem de greu pe net.

lupu  •  3 iulie 2020, 18:26

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează