Libertatea a descoperit certificatul și prim-ministrul a spus adevărul! Doamna Dăncilă, țineți-vă de cuvânt și dați-ne în judecată!

Libertatea rămâne un ziar incomod pentru cei puternici, indiferent de culoarea lor politică

miercuri, 23 ianuarie 2019, 4:04

Marți seara, la „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea ne-a demonstrat tuturor „cum se face o investigație”.

Întâi de toate, Libertatea nu a numit „investigație” articolele despre „ai lu’ Malancu”, vatra a 8 copii din Budești și familia care și-a dat mezinul spre adopție Vioricăi Dăncilă.

Ce am publicat nu e „investigație”, ci reportaj. E o încercare de reconstituire, axată pe destinul celor 8 copii, în funcție de locul unde au crescut și au muncit.

Niciodată n-am folosit termenul „investigație” în acest caz. Dar, ca să înfierbânte oamenii și să ridice mingea la fileul victimizării omului politic Viorica Dăncilă, Antena 3 și consilierii de imagine ai PSD aveau nevoie de această minciună de start.

Ce au omis să spună Gâdea și Dăncilă

Nici Mihai Gâdea și nici politicianul invitat nu au amintit, nici un moment, că Libertatea a scris:

Unii pe teren, alții în platoul televiziunii

După ce a uitat să enumere, corect, ce susține Libertatea, directorul Antenei 3 ne-a arătat cum se face „o investigație”.

Colega noastră Maria Andrieș a mers în casele țăranilor din Teleorman, a vorbit la maternitate, la primărie, pe ulițe și a stat de vorbă, în Videle, cu una dintre rudele apropiate ale Vioricăi Dăncilă.

În plus, ziarul a solicitat poziția prim-ministrului României, care a refuzat să o ofere.

În „investigația” sa model, Mihai Gâdea a invitat-o în platou pe Viorica Dăncilă. Atât.

Publicul Antenei 3 a ascultat o singură parte, o singură versiune, cea atent periată de o groază de consilieri plătiți din bani publici care au conceput schema crucificării.

De unde a pornit victimizarea

Cum faptele esențiale descoperite de Maria Andrieș sunt corecte și au fost confirmate chiar de către premier – demersurile pentru adopție s-au făcut în ianuarie 1990, copilul a știut de ea de multă vreme, Viorica Dăncilă a plecat direct cu băiatul din spital, tatăl natural a murit în martie ’90 și nu și-a văzut niciodată copilul – atunci mecanismului de propagandă al PSD i-a rămas doar să se lege de întrebarea legată de certificatul de naștere, posibilitate pe care a adus-o în spațiul public chiar mama naturală a copilului!

Ce a scris Libertatea?

De aici a pornit victimizarea.

Certificatul de naștere întocmit în ianuarie, în care copilul Aurel Trocan a fost trecut pe numele mamei. În stânga apare, în martie, schimbarea numelui în Victor Dăncilă

Cizmele de pe ulițele din Teleorman

Prestația Vioricăi Dăncilă a fost emoțională, convingătoare, de departe cea mai bună de până acum.

Premierul nu s-a mulțumit însă să-și spună, onest, povestea. Ea a plusat, dramatizând politic că „ziariștii au intrat cu cizmele murdare în viața mea”.

Vorba jurnalistei Maria Andrieș, „Am intrat cu cizmele, că ulițele din Teleorman sunt pline de noroi, numai că oamenii ne-au deschis ușile, atât cei din familia naturală, cât și cei din familia Dăncilă”.

Mereu oamenii își vor deschide ușile către presă. Căci românii obișnuiți nu au puterea de a ajunge în studiourile televiziunilor, ca să fie supuși unei „investigații” după care până și o albină s-ar fi îmbolnăvit de diabet. Prim-ministrul a amenințat că dă în judecată Libertatea.

Floarea Trocan, mama naturală a băiatului

O rugăm să se țină de cuvânt pentru că e vital să aflăm dacă justiția din România consideră că o cerere adresată de presă ca premierul să clarifice niște acte a ajuns o infracțiune în țara condusă de colegii infractori ai Vioricăi Dăncilă!

Presa din amvon

Prin puterea exemplului personal, Mihai Gâdea ne-a demonstrat, așadar, cum trebuia abordat subiectul, nu așa cum l-a scris Libertatea, care, în opinia sa și a colegilor săi de la Antena 3, e parte din cine știe ce complot.

Dacă ei au dreptate, presa se face nu pe teren, nu pe dumurile înguste din sate, nu în casele cu garduri de plasă, precum cea a familiei cu 8 copii, ci în amvonul de sub reflectoare, acolo pe unde trece establishmentul politic românesc.

Vlad Petreanu crede invers decât Gâdea, dar același lucru

Un alt jurnalist, Vlad Petreanu de la Europa FM, a postat imediat pe facebook următorul mesaj:

„1. Apare un material despre copilul înfiat al dnei Dăncilă. Nimeni nu înțelege de ce.

2. Dna Dăncilă iese la tv, sufletistă, omenoasă, mămoasă, lăcrămoasă. Numai cine nu vrea nu pricepe.”

Vlad Petreanu, un jurnalist pur sânge, crede același lucru precum Mihai Gâdea, dar de sens invers!

Conform insinuării lui Petreanu, articolele din Libertatea ar fi parte a unui complot nu antiPSD, cum zice Gâdea, ci proPSD.

Argumentul celor care sunt, ideologic, în tabăra opusă lui Mihai Gâdea este: așa ceva nu se face! Ce nu se face?

Hai, că știți, chiar nu se face! Ce?

Nu poate fi umanizată Viorica Dăncilă, asta spun ei, asta li se pare prea de tot!

Că o redacție a descoperit niște întâmplări reale, le-a verificat și le-a publicat este inacceptabil pentru că aceste întâmplări ar umaniza un om.

Un om, nu un frigider!

Pentru anumite voci, Viorica Dăncilă nu e mamă, nu e femeie, ci o caricatură și orice faptă care o scoate din această stare de schiță nu trebuie aflată. Dar nu asta face presa!

Incomozi pentru toți cei puternici, indiferent de partid

E un bun moment să spunem ceva, înaintea celor doi ani politici paroxistici care ne așteaptă.

Libertatea nu este nici proPSD, nici antiPSD. Nici proUSR, nici antiUSR.

Ziarul și-a propus că devină incomod pentru orice politician sau puternic al zilei, un ziar care să caute faptele fără teamă și fără favoruri.

Libertatea nu pretinde că e perfect pentru că, așa cum modest spunea reportera Maria Andrieș, „mereu putem face lucrurile mai bine, zi de zi ne străduim să învățăm”.

Nu vom negocia însă niciodată dreptul de a pune întrebări, ca ziariști, și nici pe acela de a-i prezenta pe oameni drept oameni. Șamanii pot să judece cum vor ei, noi rămânem jurnaliști.

Ce a făcut Libertatea?

Maria Andrieș a mers din nou azi pe teren.

Ea a descoperit, la primăria din Siliștea, primul certificat de naștere al copilului născut pe 1 ianuarie 1990, mezinul Floarei Trocan.

„Actul de naștere” cu nr. 1/1990 a fost eliberat de Consiliul Popular Siliștea pe 9 ianuarie 1990. Mama i-a spus băiatului Aurel Trocan. Pe act figurează și numele tatălui biologic, Tudor Malancu, cel care era în spital.

Pe acest cerificat se adaugă pe 1 martie 1990 noii părinți, adoptivi: Viorica și Cristinel Dăncilă.

Ceea ce înseamnă că premierul României a spus adevărul, iar mama naturală, la diferență de 29 de ani, n-a ținut minte că făcuse un certificat de naștere întâi pe numele său pentru băiat.

Toate aceste lucruri nu se află din amvon.

 

Citește și:

 

Comentarii (78)Adaugă comentariu

bg  •  24 ianuarie 2019, 8:51

Constat cu regret si amaraciune ca Romania este populata de oameni, care in majoritate au idei preconcepute si retrograde in a privi omul politic. Persista ideea, cultivata intens de regimul trecut prin cultul personalitatii, ca omul politic aflat la putere, catre care ne ridicam cu totii privirea, este cumva supraom, este intangibil, ca se poate situa deasupra legii (caci el face legile), ca este in mod aprioric curat ca lacrima, ca este deasupra oricaror banuieli si suspiciuni de fapte necurate si reprobabile. Sigur, in ultimii 29 de ani, oameniilor politici le-a convenit situatia si contextul, l-au speculat, l-au cultivat si l-au pasat de la o guvernare la alta, de la Iliescu, Basescu , de la FSN la PSD, PD,PNL, etc... De cate ori nu am votat personaje care la alegeri s-au victimizat, au pozat in inocenti nevinovati si lacrimogeni si care odata ajunsi la putere s-au dovedit a fi niste mincinosi patologici, cu trecut dubios, cinici si dispusi la cele mai mari escrocherii? Aceste personaje iubesc puterea si stiu ca numai de acolo pot face ce vor cu noi si cu destinele acestei tari, fara a da socotela nimanui (ca sunt alesi). Se insurubeaza mai abitir la putere an de an si nu vor sa renunte la ea nici in ruptul capului, clamand cu emfaza ca ei vor binele poporului in numele caruia guverneaza. Si poporul, receptiv la imaginea fabricata de mass-media unui candidat, se divizeaza, luand apararea unei tabere sau a alteia, aparand de fapt un fake-news si astfel voteaza imaginea, nu valoarea profesionala si morala a acestuia. De aceea, avem ce avem astazi...In democratiile occidentale, populatia cere omului politic sa fie sincer si transparent cu trecutul sau, cu studiile sale, cu afacerile sale, cu tinuta morala, cu familia sa si cand apare o stire, nimeni nu spune ca un ziar, jurnalist "intra cu bocancii murdari in viata lui." Mai avem mult pana departe si pana sa avem o tara ca afara...O tara se prezinta lumii si arata asa cum gandesc si sunt oamenii sai...De ce dorim cu totii sa parem altfel si sa fim tratati altfel de europeni? Sa fim sinceri cu noi insine...sa ne alegem corect conducatorii, pe baza de criterii, principii, valori umane general acceptate. Avem nevoie de o populatie cu oameni educati, capabili sa filtreze informatiile, sa dea la o parte fake-news-urile, sa nu mai fie pacaliti de poleiala si sclipiciul din lumina reflectoarelor a candidatilor care ies la rampa (vezi Elena Udrea - presedinte).. si in curand vor iesi tot mai multi, ptr. ca au vazut ca se poate...ca romanul e fraier.

vasglo  •  24 ianuarie 2019, 9:32

Ce jos ai ajuns, Tolontane!...

Dragos  •  24 ianuarie 2019, 10:03

Dimensiunea urieseasca a tupeului este data de indemnul sa fie dat in judecata precum si de raspunsul in consecinta, in sensul insistarii de a fi dat in judecata: "[...]sa vedem ce zice instanta". Este cumva antamata ideea ca, poate ca n-a avut dreptate din punct de vedere moral, dar o instanta nu are ce sa le faca. Eu, as face asa: - as da in judecata Libertatea pentru ca a publicat articolul; aceasta publicatie, indiferent de forma de colaborare dintre ei si Tolontan, se va intoarce impotriva lui cu sumele respective. - in paralel, as face o plangere la ANSPDCP pentru incalcarea de catre Libertatea a legislatiei privind datele cu caracter personal astfel incat amenda aplicabila intregului grup Ringier sa nu poata fi mai mica de 10.000.000 EUR asa cum rezulta din Regulamentul 679/2016 al UE in materia GDPR. Si in acest din urma caz Grupul de firme Ringier va avea o actiune in regres impotriva lui Tolontan (de data asta in functie de contractul privind forma de colaborare), drept care si pentru aceasta suma va fi obligat. Poate ca nu va fi admisa o astfel de actiune, dar cu siguranta vor incerca sa-si recupereze aceasta suma. Aceasta crestere de a expunerii lui Tolontan bazata pe o astfel de meschinarie trebuie sa fie platita in consecinta. ...si atentie, NU e vorba de persoana in discutie, putea sa fie cea mai buna sau cea mai rea, e vorba de actiunea asta de om mic cu univers meschin si onctuos.... PS. Paradoxal acest site cuprinde REGULI, or acestea au cu siguranta la baza valori general acceptate, bune moravuri....insa mare parte din livrabilele acestor oameni nu tine cont de asa ceva...

Ouch  •  24 ianuarie 2019, 10:14

Doare nea Tolo? Nu neapărat prin primul articol ați dat-o de gard. E o întreagă avalanșă de ură împotriva PSD și asta cumva vi se pare vouă că vă dă dreptul la orice. Dar ce ai scris aici te compromite total în fața publicului și a colegilor jurnaliști. E o încercare de "a te scoate" de nivelul unui copil de clase primare. Doare, nu? Bine. Meriți! #libertateaemaijoscaa3

paul cristian stefanescu  •  24 ianuarie 2019, 10:18

Odata, demult, la tara, a trecut un tip cu bicicleta. A alunecat pe-o balega de vaca si a cazut ca prostul, cu bicicleta, intr-o alta balega. Toata lumea stransa in fata primariei se prapadea de ras. Omul s-a ridicat demn si a trecut cu o morga, de zicea-i ca-i Napoleon in inspectie. Cand ti-am citit operele astea deontologice, mi-am adus aminte de omul ala. Cum trecea el, plin de balega din cap pana-n picioare, dar majestuos si cu nasul pe sus pe langa oamenii care radeau de el. Atunci nu mi-am dat seama, dar acum constat ca pentru a atinge culmea penibilului mai lipsea un singur lucru: infumuratul ridicol plin de balega sa ne zica "astept sa ma dati in judecata".

gilos  •  24 ianuarie 2019, 10:45

Vlad Petreanu de la Europa FM are dreptate. Subiectul copilului lui Dancila vine la fix. Lumea nu mai vorbeste despre nici de anuntata Ordonanta pe Justitie a lui Toader, nici de tampeniile agramate spuse de Dancila zilelele trecute la Bruxelles ( "combatea holocaustului ?!! "sic!! ) , nici de aberatiile lui Daea, cand a fost poftit sa-si prezinte programul si viziunea pe agricultura europeana. Nu vreau sa cred ca faceti jocul PSD-ului si le serviti subiecte calde la fileu. Convingerea mea este ca ati picat in capcana lor. Dragnea si acolitii aveau aceasta carte pregatita si au jucat-o la momentul oportun : in primul rand sa-l acopere pe Toader cu Ordonanta pe Jusrtitie si totodata sa abata tentia de la incompetenta psd-ista etalata la Bruxelles... PS V-as sugerati sa cautati sursa care v-a dat "pontul" cu subiectul copilului lui Dancila, luati-o inapoi pe fir si vedeti unde ajungeti. Scenariul seamana izbitor cu acela in care a fost compromis Petre Mihai Bacanu, cu asa-zisele arhive ale securitatii "descoperite" la Berevoiesti...

Catalin  •  24 ianuarie 2019, 11:04

Tizule, ce frumos e efectul de bumerang ***... Ati zis ca faceti o cioaca, ca dezvaluiti voi nush ce (daca era ilegala adoptia, mama ce articol despre investigatia jurnalistica din Libertatea bagai), dar cum a iesit un fas puturos ***, nu mai o investigatie esuata si un fake news, e un reportaj. Sigur nu esti din Ploiesti? Ca nici acolo nu o intorceau asa... Bateti obrazu la politicieni - voi *** - bagati texte cu responsabilitatea si deontologia, dar va lipseste minimul de bun simt sa iesiti si sa spuneti: Da, am comis-o! Ne continuam campania de discreditare si atac targetat pe principiul UEPSD, dar ne-am fript. Cum ar zice un ilustru nimeni in viata cu 6 case (minus una): ”Ghinion!”

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

seizethemeanesofproduction  •  24 ianuarie 2019, 11:34

Urmatorul R E P O R T A J N O N - Ș A M A N I C al ziarului libertatea: "Primul Ministru al Romaniei a muscat un caine"

Dragan  •  24 ianuarie 2019, 11:50

Dragos ,tizule... Esti varza. Stii ca se prescurteaza GDPR, dar mai departe aberezi pe legi caTudorel. Si ca astia de sunt acum la conducere , ai vrea ca presa sa scrie numai ce vor si cand vor ei, ca altfel incalca legea....... Orice lege , interpretata cum le convine lor la acel moment. Au mai fost “interpretari”, dar ca acum niciodata nu s-a facut din negru alb si invers. Ca acum infractorii ; violatorii, criminalii , CORUPTII sunt ......victimele , iar victimele ( noi.... oamenii normali ), am devenit de facto, infractori , pentru ca prin institutiile ce trebuie sa ne serveasca , am cerut si cerem pedepsirea lor.

N.L.G  •  24 ianuarie 2019, 11:53

Tolontane de ce nu faci un reportaj și despre adopțiile făcute de Iohannis?***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  24 ianuarie 2019, 11:55

Prea jos ai ajuns Tolo. Dacă asta mai e presa ce faci azi... Sa fiu iertat ca îmi permit, te-am stimat, dar... Sa fii sănătos.

xstelu  •  24 ianuarie 2019, 13:18

Pai ce mare lucru? O ***-numita de draqnea-care vremelnic conduce o tara nu întâmplător numita România, a înfiat un copil. Doua fapte disociate. A infia pe cineva este un lucru admirabil, iar a conduce o tara, foarte prost, și sub controlul lui draqnea e un lucru teribil, înfricoșător, damnabil și de-a dreptul nefericit! Atâta tot. Restul, cele scrise de oricine sunt. Blowing in the wind "!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Singur  •  24 ianuarie 2019, 13:57

Tolontan nu se dezminte. El este specialist in chestiuni sportive gen dat cu stangu-n dreptu, ascunsul dupa degete, etc. Dupa manifestarea de GROBIAN din sala in care ministrul justitiei a prezentat motivele pt care cerea revocarea lui Kovesi, acuma se face din nou de ***. De fapt, el isi pune la vedere caracterul. Asta este. Deci, e corect ce face el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tesla  •  24 ianuarie 2019, 14:38

Nea Tolo vezi ca aia cu "ai, n-ai mingea, tragi la poarta" nu se aplica mereu. Mai bine tine-o in continuare pe aia cu "sa fie bine, sa nu fie rau" cu care ne-ai obisnuit. N-ai cum sa dai gres cu asta ultima.

alex  •  24 ianuarie 2019, 14:45

Gadea, desi este teolog adventist, e un om fara scrupule, vorba lui Balcescu; "Gadea cu satarul", iar coana Dancila...ce sa mai vorbim?!...are rost sa discutam de acest superb exemplar de......? Nu. D-l Tolomtan e de departe cel mai bun ziarist de investigatie din tara, a descoperit si demascat in presa, zeci de nemernicii si acte criminale. Felicitari domnule, nu ascultati corul ticalosilor pentru care minciuna, hotia, faradelegea reprezinta modul de a fi!

Nae  •  24 ianuarie 2019, 14:55

citez :" ..........intr-o tara condusa de colegii infractori ai Vioricai Dancila". Nu stiu daca e asa, ***......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

c-tin bejan  •  24 ianuarie 2019, 17:24

pai desteptilor de jurnalisti care va credeti dece nu ati veriicat intai certiicatul de nastere ?ca poate va ramanea in gat tampenia pe care ati aruncat-o.Mai incercati ,mai cautati ca poate mai gasiti ceva sa "mancati": vad ca tare va mai place

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Belphegor  •  24 ianuarie 2019, 17:57

Ei Dle. Tolontan , indiferent ce ați spune Dvs. , acela a fost un articol mizerabil la adresa oricărui OM de bună credință , cu suflet și inimă , om care chiar VREA să facă ceva bun... ceva extraordinar. Dna. Dăncilă a făcut o faptă extraordinară , o faptă bună pe care nu mulți pământeni ar fi în stare să o facă (nu în zilele noastre) , iar în Libertatea sa scris un articol mizer , ordinar , pe un ton rău și răutăcios... *** Nici măcar nu încercați să luați apărarea unor asemenea *** , că NIMENI nu va pune botul. Bravo Dnei. Dăncilă , Bravo Dnului. Gâdea care a adus-o în studio ca să aflăm și noi cât de joasnici pot fi unii ziariști care de fapt sunt niște propagandiști cu o agendă clară , nicidecum ziariști!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  24 ianuarie 2019, 20:24

Tolo, nu erai nici inainte perfect, dar m-a surprins cand ai plecat la Libertatea. Am sperat ca o sa ii ridici nivelul. In loc de asta, te-ai coborat la nivelul ei. Sper sa gasesti puterea sa te ridici de acolo de unde ai ajuns. Sunt convins ca poti, dar pentru asta trebuie sa iti vezi propriile greseli si sa devii jurnalistul care are acelasi bun simt si fata de cei pe care ii simpatizezi si fata de cei pe care nu ii suporti.

unulaltul  •  24 ianuarie 2019, 21:04

Multi spun, cu o oarecare amaraciune,ca ai ajuns jos. Eu ma uit la "cariera ta"si nu vad nimic inaltator, nimic care sa te puna undeva sus, pe un piedestal. Esti produsul unei prese de doi lei si cu parere de rau, dovada ca la umbra marilor stejari nu creste nimic. Investigatiile voastre nu fac decat sa arate penibilul in care va scaldati...mai spune-ne cum diluau aia de 20000 de ori un produs :))))))))) Raul facut nu se uita, nu se iarta.

Mihai  •  24 ianuarie 2019, 22:10

Efectul a fost exact pe dos fata de cel scontat de tolontan et comp, lumea a descoperit o latura umana greu de gasit la un politician roman. Premieri incompetenti am mai avut si vom mai avea insa fapte de omenie ca cel facut de dancila foarte putini il fac mai ales ca vorbim de anii 90 cand se traia foarte prost iar copii orfani erau tratati mai rau decat animalele. Unii au adoptat copii pe cand altii au vandut copii.... PS - *** ar fi cazul ca tu si mariuca sa va lasati de minciuni si sa va apucati de o munca cinstita.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Claudiu  •  25 ianuarie 2019, 0:52

Domnule Tolontan cu aceasta serie de tip Elodia ati dat cu mucii-n fasole. Ati picat in capcana perfect intinsa fie de colegii de la Libertatea fie in cursa A3 - Sputnik. Faptul ca doamna Dancila a adoptat un copil e neinsemnat...faptul ca avem Curtea Constitutionala ce l-a adoptat pe Victor este mai interesant. Ce ziceti? Sunt anti PSD dar acest subiect e...tabloid...serios. Sunt sigur ca exista subiecte mult mai arzatoare.

Nae  •  25 ianuarie 2019, 8:27

Cum scrie cineva de "ziaristi" acoperiti,cum vine cezura.... De ..".Colegii infractori ai Vioricai Dancila" e O.K. sa scrii... de, deontologi sadea......

Florin Ion  •  25 ianuarie 2019, 8:38

Pai pesedeii si *** au fost foarte interesati in campania electorala pt presedintie, sa arate ca Iohannis nu e bun de presedinte pt ca nu a facut copii! Fierea tuna si fulgera iar *** o completau.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tom  •  25 ianuarie 2019, 8:55

Oricât de mult aş detesta PSD-ul şi oricât de mult o desconsider pe Veorica-Vasilica pentru nivelul extrem de redus de pregătire şi inteligenţă, nu pot fi de acord cu mizeria pe care aţi declanşat-o. Da, aţi intrat cu bocancii în viaţa privată, care nu are nicio legătură cu activitatea ei politică, aţi dat de familia naturală a lui Victor, care poate ar fi vrut să rămână anonimi şi asta pentru ce? Pentru că Veorica, aşa nepregătită, incultă, ***, împăiată, a făcut cel mai frumos gest cu putinţă: a înfiat un copil dintr-o familie nevoiaşă, l-a crescut, i-a oferit condiţii bune de trai şi educaţie. Ce e rău în asta şi de ce trebuia să faceţi acest ... reportaj? O mizerie! Plus că le-aţi ridicat mingea la fileu PSD-iştilor. Sau poate asta aţi vrut ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  25 ianuarie 2019, 11:46

Transmiterea de date personale in Romania se pedepseste numai cand este vorba de pesedisti?Cum sa faci public un act al unui cetatean roman fie el si pesedist...?Daca se aplica legea...

Pol Reimond  •  26 ianuarie 2019, 0:18

Libertatea, acest monument al pressei *** Anchete, curaj deontologie, *** si tate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ciprian  •  28 ianuarie 2019, 7:52

Așa ar trebui să acționeze toți jurnaliștii, într-un mod cât mai onest și profesionist cu putință! Hai să fim serioși, aia-i presă ce se face în studiourile antena 3 sau r TV?! Fiți corecți stimați formatori de opinie! altfel veți ajunge să fiți parodiați precum mulți dintre cei ce se consideră mari jurnaliști... Faceți-vă treaba!!! voi fi tot timpul de partea jurnaliștilor profesioniști și nicidecum de partea celor părtinitori, să fiu blând... Orice informație trebuie să fie servită în starea sa pură, fără alterare, fără vopsire, fără a fi împachetată de așa-manieră încât să convină unuia sau altuia. În momentul în care se întâmplă așa ceva, nu mai putem vorbi de presă, ci de cu totul altceva.... fiecare dintre noi trebuie să lupte pentru dreptate, pentru libertate, pentru dreptul la opinie, pentru valori etice și morale, reale și nu imaginate de unii și de alții, cu ABSOLUT orice PREȚ!!!

Comentează