Surprins pe domeniul de lux al unui lider de clan, șeful de poliție locală Antonio Goleac cere eliminarea fotografiilor! Publicăm mai multe

Găștile de interlopi din Sectorul 4 al Capitalei și-au făcut case ca în America de Sud, unde se distrează împreună cu polițiștii locali

sâmbătă, 20 iunie 2020, 2:49

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Antonio Goleac este fiul lui Marian Goleac, șeful ADP Sector 4 și mâna dreaptă a lui Marian Băluță.

Libertatea a scris recent cum tânărul a ajuns șef în Poliția Locală Sector 4 după un concurs la care a participat doar el și cum a apărut de mai multe ori în anturajul interlopilor, ultima dată chiar la piscina lui Robert Nica, șeful Clanului Sportivilor.

Antonio Goleac, stânga sus, cu încălțăminte verde, și Robert Nica, dreapta jos, în piscină

Deși nu neagă că așa s-a întâmplat, Goleac a transmis ziarului un drept la replică în care acuză jurnaliștii de „atacuri la persoană” și de ”prezentări trunchiate”.

În mesajul său transmis ziarului, pe care îl redăm integral la finalul articolului, Antonio Goleac amintește mai întâi de un alt articol, din februarie, în care Libertatea a scris că acesta conduce un Mercedes de 150.000 euro.

Antonio Goleac, fotografiat când urcă la volanul boldului de 150.000 de euro

Nu dezminte că ar fi proprietarul bolidului la volanul căruia apare în fotografii, dar se plânge că în articolul respectiv s-au făcut „referiri la funcțiile deținute de părinții subsemnatului și s-au emis judecăți de valoare cu privire la experiența și veniturile subsemnatului”.

Părinții lui sunt Marian Goleac, șeful ADP Sector 4 și mâna dreaptă a primarului Marian Băluță, și Nicoleta-Matilda Goleac, subprefectul Capitalei.

Antonio Goleac este nemulțumit că ziarul nu a precizat că înainte să ocupe postul de șef la Ordine Publică, el a mai ocupat o funcție similară, de director al Structurii de Direcție și Control din cadrul Poliției Locale Sector 4.

Goleac solicită eliminiarea fotografiilor cu el, în care apare la piscină, dar și în alte ipostaze, alături de interlopii din sectorul 4, deși este șef în Poliția Locală.

 

Antonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din BerceniAntonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din Berceni

Cum activitatea poliției locale este de un cert interes public, Libertatea nu doar că nu elimină fotografiile anterioare, dar publicăm imagini noi, în care apar atât Goleac, cât și alți polițiști locali, unii proveniți exact din Clanul Sportivilor!

Clanul Sportivilor s-a infiltrat în poliția locală: așa arată oameni din clan, în uniformă și ”în civil”

 

 

Vă prezentăm integral dreptul la replică transmis de Antonio Goleac:

Comentarii (2)Adaugă comentariu

bg  •  20 iunie 2020, 21:08

Spune-mi cu cine te-nsotesti, ca sa-ti spun cine esti! Asa si cu legaturile dintre primaria sectorului 4, politia locala si clanurile interlope. Imediat dupa alegerea sa in 2016, primarul Baluta a dispus distrugerea plajei ecologice amenajata in Parcul Lumea copiilor {care era o oaza de liniste si relaxare ptr. locuitorii sectorului 4} si a construit o baza de antrenament dotata cu aparate de forta, unde indivizi dubiosi, ce folosesc un limbaj suburban, vin sa-si face exercitiile, sa-si arate muschii si corpul tatuat. Familiile cu copii sunt nevoite sa ocolesca zona respectiva. Tot primarul Baluta a avizat construirea unei tiroliene de 120.000 euro care este inutilizabila si zace de 4 ani. Deasupra scenei in aer liber unde aveau loc spectacole pentru copii, a fost instalat un trenulet aerian {rar utilizat de cei mici} sustinut de piloni metalici masivi care impiedica accesul. Intregul parc lumea copiilor arata ca un balci de provincie, emana prost gust, kitch. In zona lacului Vacaresti se ridica cateva constructii imobiliare care sunt pazite de masini ale politiei locale. In plina pandemie, primaria sectorului 4 a risipit banii pe dezinfectia strazilor, actiune total inutila. In cei 4 ani de mandat, primarul Baluta a cheltuit banii publici pe: borduri, asfaltari, parcari, fantani, garduri, pomisori, floricele, mobilier stradal, semafoare si indicatoare rutiere, cateva blocuri anvelopate si scoli gen. si gradinite renovate, sigle cu traim, muncim, iubim in sectorul 4 amplasate pretutindeni, pana la obsesie. Si cu celelalte cum ramane? Cat s-a implicat primaria sectorului 4 in modernizarea liceelor si a spitalelor din sectorul 4? ZERO...

asdfg  •  23 iunie 2020, 15:57

Nu stiu daca am mai vazut vreodata o pondere atat de mica de neuroni pe metru patrat. Oricat de multi bani ar avea, sunt total inutili in vietile lor. Tot la nivelul de jos vor ramane mereu.

Comentează