Bittman îl supune pe Raed Arafat la testul românismului

”M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună mie ce trebuie să fac”, a spus Dan Bittman la România TV și a sunat din trompeta xenofobiei.

miercuri, 6 ianuarie 2021, 12:11

România lui Dan Bittman are lumini și umbre, precum viața fiecăruia dintre noi. Există creațiile lui, care vor continua să bucure sufletele oamenilor, și există spoturile, concertele și defilările în slujba diverșilor suspuși, miniștri sau primari.

În 2009, când a promovat-o pe ministrul PD-L Monica Iacob Ritzi, care s-a și dus la închisoare pentru cum a cheltuit acei bani publici, Dan Bittman nici nu a clipit.

Vreme de peste un deceniu, cântărețul a continuat să aibă acces la fondurile decise de politicieni. Pandemia l-a găsit invitându-ne să-l votăm pe primarul PSD Daniel Florea de la sectorul 5.

Dan Bitman e furios. Nici aici nu face o diferență, toți suntem supărați. Are o problemă și cu medicii, cu oamenii de știință, cu virusul și cu vaccinul. Aici se distinge, nefiind însă în niciun caz izolat. Și dacă ar fi fost singur, tot era dreptul lui legitim să creadă ce vrea.

Dar, când a pătruns pe porțile ascuțite ale xenofobiei, artistul a propovăduit deja ura la adresa celorlalți. Azi Bittman l-a atacat pe venetic, pe doctorul străin sosit la studii în România și rămas aici, ca să ne diminueze cantitatea de românism.

”M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republici, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni”, a spus el la România TV, citat de Bugetul.ro.

Bittman nu l-a numit, însă e o evidență că s-a referit la Raed Arafat. ”Comandant al acțiunii”, coborât după numărul de funcții și distincții direct din ”The Crown” de pe Netflix, Raed Arafat a avut, are și va avea parte de toate criticile democratice.

Dar originea, religia sau rudele medicului nu au nicio legătură cu statutul său de cetățean român.

Ori de câte ori îl găsim exagerat pe șeful DSU, și este!, să ne gândim și altfel. Cum ar fi arătat acum educația noastră dacă avea un pribeag, precum Arafat, care să-și transforme catedra în zeci, sute și apoi mii de catedre, săli de clasă și laboratoare modernizate? Probabil că nu i-am fi zis: fugi de aici, străinule, că tu nu ții Crăciunul!

Comentarii (54)Adaugă comentariu

Razvan Campean  •  6 ianuarie 2021, 0:46

Toti ziaristi sunteti zero barat

florin  •  6 ianuarie 2021, 1:06

asa si, care-i problema ca-l combate pe Raed Arafat? Nu ne lasati cu virusul asta? Anglia intra in lockdown a 3-a oara, e intotdeauna prima . oO sa-mi raspundeti ca e o coincidenta, apoi urmeaza Israel. Biden a si anuntat ca dupa inscaunare , va inchide USA pentru 100 de zile. Care e logica? New York-ul este in carantina de la inceputul pandemiei, restul Americii e deschis bine-merci, si in continuare cele mai multe cazuri de corona sint la New York. Guvernatorul New York Andrew Cuomo a aprobat dor 2 medicamente pentru tratarea corona virus, hidroxicloroquina nefiind printre ele. Cum ma categorisiti, sceptic sau conspirationist, nu de altceva, numai pentru a stii unde ma incadrez. Apropos, astazi am aflat de telemedicina, adica doctorul te trateeaza prin camera, asta a adus nou acest virus.

Dan  •  6 ianuarie 2021, 1:14

Bittman in mintea lui e un mic Dumnezeu sau ceva. "Cum sa imi spuna mie un medic ce sa fac pe timp de pandemie"....da cine vrei sa iti zica boss? Tanti Maria de la paine?

Tulai  •  6 ianuarie 2021, 1:43

Un evreu rade de un arab.

Dani  •  6 ianuarie 2021, 2:44

De acord cu faptul ca originea, religia ori familia respectivului nu au legatura cu statutul de cetatean roman. Dar e un alt aspect de subliniat: Arafat deja e politician, a incetat sa mai fie si medic, caci nici un medic responsabil nu poate spune elucubratiile pe care le-am auzit din gura sa. De asemeni Strainu-Cercel'; macar ala a avut curajul raspunderii pentru inregimentarea sa politica. De fapt toti fostii medici, actualmente cunoscuti ca manageri de spitale, care s-au implicat in gestionarea (dezastruoasa) asa-zisei pandemii au vindut juramintul lui Hipocrate pe 20 de arginti si o viitoare functie de partid. De aceea ei, in frunte cu Arafat, nu mai pot avea credibilitate.

Zaharia  •  6 ianuarie 2021, 9:03

Dan Birmania sunt de acord cu tot ce spui.De altfel comunitatea iti da dreptate 99,9% dar acesti reporteri difuzează doar ce vor alții.romanii de rind te susțin.Din păcate trăim vremuri cind prostii circula iar deștepții mișună.Anuta Speranta din București.

Alex One  •  6 ianuarie 2021, 9:27

Mult zgomot pentru mai nimic. A zis si Bitman ceva, si ? E dreptul lui, ca in fond e un simplu cetatean. Ce ne facem insa cu zicerile celor autointitulati specialisti in pandemie de zici ca de mici copii numai asta studiau in batatura lu' tac'su, cu inconsecventele,contrazicerile si chiar ineptiile debitate in spatiul public ? ! Pai sa ne amintim, poarta masca, masca nu te protejeaza, foloseste spirt aiurea nu e bun de nimic mergi pe dezinfectant,virusul nu rezista in aer ,ba poate rezista trei patru ore, nu atingeti obiecte ba puteti ca nu se ia , si cate si mai cate. Pe astia nu-i ia nimeni la cosor ? Asa ca lasati-l pe Bitman e si el un batranel care simte nevoia sa -si dea cu parerea,mai bine zis reporterul l-a provocat ca doar nu s-a trezit Dan sa vorbeasca asa la luna. Si de fapt, Arafat cine e de nu poate fi contrat ? Cam multi Dumnezei au aparut in ultimul an si nu ne-a anuntat nimeni.

Maria  •  6 ianuarie 2021, 9:46

Bittman ar trebui să se limiteze la statutul de cântăreț, nu are pregătire în epidemiologie. Să ne mai scutească cu "romantismul verde", eu, om de rând, nu îi susțin elucubrațiile xenofobe... Cum Arafat nu se dă cunoscător în ale muzicii, și inversa ar trebui să fie valabila! Când sunt bolnavă, ascult sfatul medicului, când am o problema în justiție, apelez la avocat samd

bg  •  6 ianuarie 2021, 10:21

Sa inteleg ca in opinia domnului Bittman {nume neaos romanesc}, drepturile si libertatile individuale, de a fi ales, de a ocupa o pozitie de demnitate, ar trebui sa fie in functie de vechimea cetateniei in statul respectiv? Poate doreste dansul sau un membru al familiei sale sa emigreze in alt stat si sa fie tratat la fel...la asta nu s-a gandit cand a debitat asemenea enormitate...Declaratia facuta de dansul vine din negura timpului, din catunele rupte de civilizatie, inapoiate si in care mai auzeai comentariile unei maicute garbovite de ani:" Maica, asta nu e din satul nostru, e venit, e venetic"...cu alte cuvinte nu e de incredere, nu stim ce intentii are, poate ne vrea raul si trebuie sa fim cu ochii pe el. Daca pe maicuta care n-a iesit din satul ei, o inteleg de ce gandeste asa, pe Dan Bittman, care vine din alt mediu, cel artistic, a calatorit si a vazut atatea, NU...Singura explicatie este inclinatia dansului de a obtine foloase materiale cu orice pret, prin orice mijloace, caci nu-i asa...banii nu au miros, gust...pana te loveste covidul...La dansul xenofobia este extinsa si la vaccin, caci a fost dezvoltat in Germania de cercetatorul Ugur Sahin, provenit dintr-o familie de emigranti turci...Acolo s-a putut ca un emigrant sa obtina performanta si recunostere profesionala...la noi NU....Suntem departe de ce inseamna civilizatie, recunoasterea valorii individuale si a contributiei la dezvoltarea comunitatii, multiculturalism, acceptare, toleranta...eheee...si ne mai miram de ce nu se fac reforme, nu progresam si batem pasul pe loc...

Maxentiu  •  6 ianuarie 2021, 10:25

Exprimarea lui Bittman nu e tocmai elegantă, e adevărat, dar ea vine din obida pe care o resimt milioanele de români la adresa măsurilor absurde, ba și ineficiente, impuse de acest Arafat și gașca lui. Poate că românul nu ar recurge la astfel de exprimări și atitudini neelegante dacă nu ar fi fost trădat de toți cei în care și-a pus încrederea: politicienii, medicii, presa, armata, ba chiar și Biserica (cu excepția notabilă a PS Teodosie), cu toții au contribuit la această simfonie a fricii menită să mascheze incompetența autorităților și să arunce răspunderea răspîndirii virusului pe umerii lui, ai bietului român.

dan65  •  6 ianuarie 2021, 10:47

@Maria Bittman nu trebuie sa se limiteze la nimic.Chiar daca nu am brevet de pilot,daca vine unul(pilot) si-mi spune ca inainte de decolare avionul trebuie sa faca o tumba,eu nu-s obligat sa-l cred.Lasand la o parte ca Arafat face declaratiile ca si om politic,nu trebuie sa ignoram ca este un islamist emigrant intr-o tara crestina ,care i-a oferit azil si i-a oferit conditii de necrezut comparativ cu ce putea sa-i ofere tara natala(Palestina).In final iti urez sa nu ai parte de un proces in care sa te judece un judecator controlat sau santajat de servicii,ca nu mai conteaza la ce avocat apelezi(si sa stii ca nu cu prea multa instruire te poti apara si singura).Pentru Tolo: Am conultat dexul si conform acestuia,Arafat chiar este venetic pe aceste plaiuri.Sa nu ne ferim de cuvinte,doar ca sa dam bine la noua generatie de maoisti(daca crezi ca deputatul Bulai va fi deranjat de cuvantul maoist si-ti va face probleme,poti sa renunti la comentariu,tu chiar fiindu-mi simpatic ).

Alex One  •  6 ianuarie 2021, 11:11

@Maria, buna observatia ta, cu amendamentul ca daca fiecare s-ar limita la ce pregatire are ,tara asta n-ar mai avea conducatori.

Obiectiv  •  6 ianuarie 2021, 11:28

Eu cred ca politicienii, multi medici si ziaristi ar trebui supusi acestui test! Nu este posibil ca intr-o publicatie de sport sa existe atata propaganda pentru pandemie si pentru vaccin; unii dintre posesorii/titularii de blog chiar exceleaza la acest capitol, avand mai multe materiale relative la aceasta situatie indusa si intretinuta pana va raporta (va aduce beneficii) cat s-a estimat! Sunt atatea si atatea elemente care ridica semne de intrebare, incat n-ai cum sa nu tragi anumite concluzii! Din comoditate si nu numai (se pot adauga multiple invective), diriguitorii nostri amana redeschiderea scolilor si se mai lauda cu programul "Romania educata"!! LA CE AR FI FOLISIT REALIZARILE UNUI PRIBEAG CARE AR FI MODERNIZAT INSTITUTIILE DE INVATAMANT, DACA ACESTEA SUNT GOALE?! Domnule Tolontan, inainte erati mai popular, raspundeati unor mesaje ale cititorilor; cred ca va macina un sentiment de culpabilitate, de nu mai reactionati la ce se posteaza (de bine sau de rau)! Ca Maestrul Cosasu nu raspunde la postari ale cititorilor stim de la inceput, insa aceasta schimbare de atitudine din partea dvs. nu este de acceptat! O.

Toader  •  6 ianuarie 2021, 11:39

@Tulai, sînt doi semiți. România, sat fără câini

mordi  •  6 ianuarie 2021, 11:53

Nenea bittman, acest roman sadea, aflat de mult intr-o avansata stare de nebagare in seama de catre altii, ar trebui sa se viseze mai putin. Un pic mai mult bun simt nu ar dauna nimanui, inclusiv lui.

Ion carmen  •  6 ianuarie 2021, 11:53

Dl. Dan Bittman ce ar fi sa îți vezi de muzica ta.lasa medicul să spună ce trebuie.nu am calitate sa critic medicii desi sunt asist medical.nu cunosc nimic concret despre acest covid .las specialiștii să răspundă.cand a fost bine am lăudat pe Arafat acum îl criticam.daca a-si critica și eu la adresa dumneavoastră.ce a-ți făcut că sa merge-ti mai departe.nimic.critica-ti.dar bani luați.

marc  •  6 ianuarie 2021, 12:09

Nimic nou sub soare. Romanismul trebuie atacat cu toata forta. Pai ma Cataline, daca ar fi sa gandesc ca tine si eu te pot acuza de xenofobie. Pot sa cred ca tu il ataci pe Bittman doar pt ca este evreu? Sigur ca pot. Pai de ce vreti voi ma, sa impuneti cenzura? De ce vreti sa ne incolonati in spatele ,,marelui conducator''(intern sau extern) si sa fim toti de acord cu o singura idee? Chiar nu mai poti za ai o parere personala in tara asta ca totul se interpreteaza? Cataline, suntem cam de aceeasi varsta si stim amandoi ce insemna cenzura comunista. Era ceva odios. Dar...asta e. Guvernul johannist nu a ,,bagat'' degeaba peste 50 milioane in presa. Deci de la 1 ianuarie s-au scumpit energia, benzina, alimentele,etc si ,,presa''tace malc. In scimb ne prezinta marile probleme ale romanilor. Xenofobia lui bittman, mimica ofensatoare lu' garcea, pericolu' cumpanasu, etc.

aura  •  6 ianuarie 2021, 12:17

Pe scurt: un musulman căpos interzice toate manifestările religiei ortodoxe și ține arestați la domiciliu cetățenii sănătoși.

Unu’  •  6 ianuarie 2021, 13:16

Momentul ala cand citesti comentariile din acest articol si contientizezi ca viitorul in Romania nu se anunta prea stralucitor. Si vorbim doar de persoanele cu acces la internet. Oamenii mor prin spitale, sectiile de terapie intensiva sunt pline de cateva luni bune si romanii o ard in conspiratii si ca nu pot merge la biserica. Nu exista empatie si solidaritate pentru batrani, pentru persoanele cu diverse boli, mergem pe ideea ca scapa cine poate, fiecare e pe cont propriu.

Adrian  •  6 ianuarie 2021, 13:27

Tocmai Bittman vorbește de romanism ?

Magda Zabet  •  6 ianuarie 2021, 13:37

I-aș sugera cântărețului să se supună și El testului de care vorbește dar, in plus și altora! Ne-am prinde si unii dintre noi, ce vrea de fapt individul.

Liviu  •  6 ianuarie 2021, 14:17

Oare de cat timp mai este necesar, pentru a observa ca acest personaj fara glas, joaca cu carti masluite sanatateaoamenilor si ca, are un IQ echivalent mai mic decat ultimul chinez?

Dorobanțu Marius  •  6 ianuarie 2021, 14:35

Ai ajuns penibil Tolontane! Penibil tare de tot!

QCD  •  6 ianuarie 2021, 14:53

Acum o vreme spuneam prietenilor ca probabil o treime din populatia Romaniei nu valoreaza cat o ceapa degerata. Cand vad comentariile de pe aici, cred ca procentul bate spre 50%. Cum pot oare unii sa-l dea exemplu pe Teodosie spagoveanu, aka Mache Acoperitu', drept referinta pentru "romanism"? Tipul e un ipocrit cu un caracter josnic, mai recent si teribil de trufas! Il cunosc oarecum personal, e un rapitor cu sutana, care pe vremea lui Mazare si Nicusor Constantinescu era al treilea stapan mafiot al Constantei. Bitmann, un alt ipocrit de seama, roman cu stea albastra in sase colturi direct in frunte, o face pe lupul moralist. Pai stai tataie la showurile matale subtiri, in Noul an iti doresc sa-ti sece complet adapatoarea cu bani publici, cauza reala a nemultumirilor bitmanesti.

Octavian  •  6 ianuarie 2021, 15:04

Te cam ingrozesti cand te uiti peste comentarii. Declaratia lui Bitman e clar xenofoba. Sunt destui romani plecati in-afara care au subalterni. Cum ar fii sa auda "ce, eu ascult de un roman?". Apoi, Raed e medic, a studiat si are ceva calificari pentru asta, stie clar mai mult decat mine sau decat Bitman, nu vorbim de caracterul lui Raed Arafat, vorbim de profesia lui. Multe comentarii compara situatia din Romania cu Anglia sau SUA, Anglia e la al 3 lea lockdown din cauza guvernului si al oamenilor care nu au respectat masurile cerute. In Anglia nu au fost masuri foarte stricte comparativ cu alte tari si oamenii tot nu le-au respectat, de-asta a ajuns aici. PLus ca Boris e un aiurit, deschide luni scolile ca sa le inchida de marti. Poate daca englezii si NOI am fii respectat masurile cerute si impuse nu ar fii fost atat de multe cazuri. De ce nu ne comparam cu Thailanda unde erau gata sa izoleze Bangkock din cauza unei singure persoane infectate? Tolontan are perfecta dreptate, as zice ca noi sa ne mai vedem lungul nasului, sa ascultam instructiunile si sa le respectam. Ma gandesc cum se simt doctorii si cercetatorii care au lucrat anul 2020 pt realizarea vaccinului sa vina un Gheorghe si sa spuna ca nu crede in vaccin, ca e vazaut el pe facebook sau la televizor.

Tik  •  6 ianuarie 2021, 15:26

QCD - poate sare de 50% , bunul-simt si educatia sunt minoritati co-locuitoare.

Benoniade  •  6 ianuarie 2021, 15:26

Nu aveți dreptate nici unul, în afară de mine.

Gygy  •  6 ianuarie 2021, 15:31

Tolontane îmi aduc aminte ca ai debutat in pagubele unui ziar care se numeau Romanul și Evra ca director pe Paul Everac. De câțiva ani te-ai sucit la 180 grade și esti alături de CTP un vector al antiromânismului. Numai sport nu faci. Pe acest sărit au fost atacați toți marii noștri campioni. Acum te dai de ceasul morții ca un artist exprima cu glas tare ceea ce gândesc milioane de romani. Ați ajuns ca in ultimii ani ai lui Ceaușescu. Nu mai crede nimeni propaganda de doi bani plătită tot din banii noștri pe care o faceti acestei mascarade planetare. Văd ca o dați și voi cu regulile comunității ... Halal tip de jurnalism. Vai de libertatea de expresie. Tu ai fost Charli?

motrescu mihai  •  6 ianuarie 2021, 15:42

Nimic despre SMURD,domnu' Bittman?

Mircea  •  6 ianuarie 2021, 15:57

@florin: daca azi ai aflat de telemedicina inseamna ca traiesti inca in ecpoca de piatra. nu este nici o problema ca il combate pe Raed Arafat ci faptul ca il combate pe medicul venit in romania. Adica nu il combate pe principii ci pe nationalitate. cei ca tine nu inteleg diferenta.

Doiu’  •  6 ianuarie 2021, 16:13

Așa, și? Cine este Bitman? Care este relevanța lui? Dacă pe Arafat îl chema Popescu, măsurile ar fi fost acceptabile? WTF? Arafat a avut anii lui de glorie, ca medic de urgență, care a salvat foarte multe vieți (sute) la Târgu Mureș, cu o ambulanță din banii lui, apoi cu a doua, plătită de orășeni prin donații. A reformat sistemul, înființând SMURD, extins la nivel național, unde, foarte probabil, s-au salvat mii de vieți anual. Are defectele lui: mânâncă, visează și respiră numai medicină, este dictatorial, căpos, orice, numai antiromân nu. Revenind: Arafat greșește. Când te iei de etnia lui, duci în derizoriu orice argument, orice logică, orice retorică. Argumentele forte vin din efectele spre zero ale măsurilor lui Arafat: cu mască în exterior și interior, aparenta infectare se încăpățânează să nu scadă. Ca să ne calmeze, guvernul a scăzut cu peste 30% numărul de teste. Ca să ne cumințească, guvernul revine la 37,000 de teste zilnic. Am renunțat la referința R=1, acum folosim chestia aia cumulată la două săptămâni. Când se vor plictisi, vor găsi alt indice de afumat opinia publică. Boss, vreau măsuri cu efecte pozitive! Vaccinul? Vax, tot ei zic că nu ne scutește de mască, nici măcar de îmbolnăvire. Lăsați pe alții! Deh, câinele de la măcelărie nu se dă dus, nici cu forța...

rmos  •  6 ianuarie 2021, 16:18

@QCD eu cred ca esti foarte optimist .... eu as zice undeva peste 90%

rmos  •  6 ianuarie 2021, 16:21

@doiu "Vaccinul? Vax, tot ei zic că nu ne scutește de mască, nici măcar de îmbolnăvire." cine a zis ca vaccinul nu ne scuteste de "imbolnavire"?

nesim titu  •  6 ianuarie 2021, 16:24

BITMAN, ai devenit si xenofob...culmea este ca tocmai tu! esti jalnic, si cu impresia am plecat si de la marele tau concert de ANUL NOU 2019, HOLOGRAF SIMFONIC. pacat , si cand ma gandesc ce mult te-am iubit

marc  •  6 ianuarie 2021, 16:51

@ion carmen- 1.Cu cine ai facut mami lb. romana in scoala de asist. medicala? Cu prfesoru' de sport? 2. Ai dreptate, e bine sa lasam specialistii sa vorbeasca. Numai ca Arafat nu e tocmai un specialist. El nu e nici virusolog, nici infectionist ci...anestezist. Deci in speta noastra e la fel de specialst ca un ortoped, oftamolog sau ORL-ist.

gicapuia  •  6 ianuarie 2021, 17:03

Tolomacilor, ati uitat ca a venit un arab si ne-a facut SMURD-ul. Ati uitat ca a si-a cheltuit proprii bani la inceput. Ca intodeuna trebuie sa vina altul sa ne faca ceva, ca noi nu suntem in stare de nimic. Noi stim sa ne " descurcam"! Si ne tot descurcam de vreo 2000 de ani. Te apuca greata.

Dan Siderman  •  6 ianuarie 2021, 17:47

Bravo Omule.. Sint de acord cu tine și e bine ca fiecare sa ne vedem de meseria noastre

marc  •  6 ianuarie 2021, 18:45

@gicapuia-Ba, chiar te apuca greata cand vezi atatia prosti .Deci arafat cu banii lui, fara niciun ajutor si-a cumparat o masina si a inceput sa care mortii si ranitii de pe drumuri. Ca asa i-a venit lui. Nu ti-e ba rusine sa scrii asemenea aberatii si sa-i jignesti pe romani? Pai ia incearca si tu sa-ti cumperi o masina de pompieri si apuca-te sa stingi focu' pe unde te taie capu'. Sa vedem, te lasa cineva? Pai ce ba, Romania e sat fara caini, face fiecare ce vrea?

catalin  •  6 ianuarie 2021, 18:57

Bitman este un *** ramas fara concerte si care *** si el pe la cine il asculta . Se pare ca destui de multi dupa numarul de reactii din diverse medii . In realitate opinia lui trebuie citita in cheia muzicala in care a fost scrisa si anume : " m-am carat de acasa , a trebuit sa-i las nevestei cam tot ce am strans si am tiitoare tanara si cu nevoi " cine ii da si lui un " inel " sa-i inchida gura de crai de mahalaua Bucurestiului imbatranit urat

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ted  •  6 ianuarie 2021, 20:09

Bittman este un nume neaos romanesc, asa ca sigur nimeni din bunicii lui Dan nu a venit in Romania, au fost aici dintotdeauna. Pe columna sunt ilustrati Decebal si varul lui primar Bittman din Sarmisegetuza...

MZM  •  6 ianuarie 2021, 20:32

Nu se poate ca Dan Bitman sa nu-si dea seama că gogomaniile pe care le lanseaza in spatiul public il dezavantajeaza si il compromit. Dar nu prea are ce face, pentru ca are obligatii fata de PSD-ul care l-a... suprasponsorizat! Asa ca latra cu haita! Altfel, mentalitatea sa despre "venetici", covid, masca, restrictii este de tip rural de acum 100 de ani! Iata: Cand se ia câte-o măsură/ Lumea-njură/ Pe agentul sanitar./ Și-l întreabă fără noimă:/ Ce-ai cu noi, mă?/ Pentru ce să dăm cu var?!

Kendo  •  6 ianuarie 2021, 21:33

@marc - nu, nu poti sa-l acuzi pe Tolontan de antisemitism (banuiesc ca la asta te refereai cand ai spus xenofobie, ceea ce nu se aplica in cazul lui Bittman, el fiind cetatean roman. Ie grele cuvintele, stiu...). Bittman a spus clar care e problema lui, citez, "vine un strain"... Tolontan n-a spus nimic de originea lui Bittman. Intelegi matale cum vine chestia? Se pare ca nu doar cuvintele, ci si logica iti joaca feste. Nu-i nimic, omul cat traieste invata.

nevenetic  •  6 ianuarie 2021, 22:26

Dan Bittman "a promovat-o" pe Monica Iacob? Nici poveste! Basescu e cel care a pus-o pe post, fara ca sa tina cont de parerile altora - date fiind relatiile apropiate dintre ea si EBa. Ce calitati avea Monica aia? NICI UNA! E o impostoare. Dar ce calitati are azi turcana viceprima? ...tot NICI UNA! Tot o impostoare. Monica a mers la minister pe baza de prietenie, turcana pe talente INCA neprezentate in public, la fel ca Pirchall care si le-a prezentat deja si a ajuns tot pe post de ministra! ...apropo, cognomenul nu e "Ritzi-pitzi", ci e Ridzi! "...l-a atacat pe venetic"? Corect! ..."pe doctorul străin sosit la studii în România" ...incorect! N-a venit nici un doftor strain, ci a venit un adolescent arab (ca multi altii, suporterii din Cugir ai "Metalurgistului" iti pot spune multe despre SUTELE ca el ajunsi la liceul de acolo, cei din Ploiesti sau Campina iti pot spune la fel de multe, si si eu iti pot spune multe despre cei care au urmat universitati aici, ca asa voia ceausescul oltean: NU INVATAU NIMIC! ...invatau limba romana populara, de la prostituatele care umblau cu ei pe $). ..."rămas aici, ca să ne diminueze cantitatea"... Ca in Franta atitia altii de-ai lui... 10% din populatie, azi! ...cu ceea ce stim cu totii ca se confrunta Franta, azi. In anii '80, sub ochii mei au fost exmatriculati de la "Mecanica" din Timisoara 6 studenti romani (erau in anul V, ultimul!) care au avut curajul sa-i infrunte cu mainile goale pe 10 arabi care i-au atacat inarmati cu lanturi (a doua zi dupa o bataie generalizata cu pumni, picioare, pietre si lemne, cu incendii in Complexul Studentesc, intre romani si arabi, la care au participat cam 800 de persoane de fiecare parte, plus Militia, si in urma careia prim-secretarul de Timis, olteanul Telescu, a fost "pedepsit" cu schimbarea din functie de protectorul sau, ceausescul oltean). Arabii cu lanturile n-au patit nimic. Tot atunci, sub ochii prietenilor mei de la Cluj au fost exmatriculati de la Universitatea Tehnica 3 studenti romani care au avut curajul sa o apere pe sotia unuia dintre ei de cativa arabi care au incercat sa o abuzeze pe ea si apoi i-au atacat pe toti. Arabii n-au patit nimic. S-au petrecut o multime de astfel de incidente, dar la Bucale nimeni nu sufla o vorbulita macar, de 45 de ani de cand ceausescul a inceput sa-i aduca! Aici, azi, e numai noul inceput, uita-te in cartierele comerciale! ...si il condamni pe Dan Bittman ca trage semnalul de alarma?

Crimson Veritas  •  6 ianuarie 2021, 22:44

Observ ca #voi ... aveti o mare problema cu ... libertatea de exprimare a 'unor' cetateni romani ...:)) Ce te roade pe tine ce zice Bittman? Un cetean roman, care nu ocupa nici o functie pubica, pe contul lui personal .. .de orice? Asta este orizontul de preocupare a unui ziarist ... premiat in Romania? Nu mai spun ca eu l-am aparat si il apar pe Arafat ... din 2012 ... incoace ... cand tot apartaul basist de propaganda l-a facut taietei ... Arafat nu a facut nimic exagerat ... sunt masuri normale pe vreme de pandemie ... nu este nimic iesit din comun. De ce nu sari in sus atunci ... la declaratile idolului tau ... Cristina Tudor Popescu ... care i-a denimit pe cei care au voata la referendum pentru familia traditionala ... '*** ***' ... pe crestini-ortodocsi ... 'vite' pe Patriarhul Daniel 'satana' ... pe cei care au votat cu Firea ... '***' ... fiind si sanctionat si de CNCD ... cu amenzi minime ... 5.000 de lei ... desi era pasibil de o amenda intre 2.000 si 100.000 de lei ... mai ales in stadiul tau de recidiva? Dublu standard? Ai partipriuri? ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pacient nedorit  •  6 ianuarie 2021, 23:36

@ carmen în lohn, 6 ianuarie 2021, 11:53 Nici nu mă miră că n-ai ce comenta despre medici, că e clar că, așa cum scrii, așa și profesezi în meseria de asistentă (e mai bine să nu-ți mai spui "medicală"...). De altfel, am văzut clar că 80% dintre cele angajate pe post de asistente "medicale" de tip nou n-au habar de ORICE măsuri de igienă, sau să facă corect o injecție, sau să pună o branulă în brațul unui pacient. Mai nou, cu CoVidu', stau la distanță de pacienți, le strigă indicăți din afara salonului, ca nu cumva să se infecteze... Una n-a vrut nici să pună mânuța ei (deprinsă bine cu sculele medicilor, în particoler) pe foaia mea de trimitere medicală și pe cardu' de sănătate! ...că lua CoVidu', deșteapta! hahahahahaha! ...da' salarii mari și nemeritate vă place să primiți de la Statul social-liberal...

Anamaria B  •  7 ianuarie 2021, 0:16

@unu Si zici ca sectiile de terapie intensiva sunt pline de luni de zile? Ai na, serios? Ia sa verificam in revista de bine 22. https://revista22.ro/actualitate-interna/5719-de-noi-cazuri-de-covid-19-raportate-in-ultimele-24-de-ore-121-decese Cica sunt 1070 paturi ocupate. Romania are vreo 20 milioane locuitori. Deci la ATI se afla momentan 0,005% din populatia tarii. Paturi ATI sunt in total vreo 5000. De ce e catastrofala situatia? Ca asa zice propaganda main stream? Si daca ar fi toate ocupate, de ce ar fi catastrofala situatia? 5000 din 20 milioane inseamna 0,025% din total populatie. Aaa, ca sunt prea putine paturi? Pai nu asa a cerut FMI? Sa inchidem spitale sa reducem paturi. Acuma e situatia catastrofala, da da da. Pai la fel de catastrofala ar fi situatia daca de exemplu Iohanis ar vrea sa intre intr-un cotet de caine. Ar zice, catastrofaaa, nu am loc. Pai tovarase Imparate, nu ai loc nu ca esti tu prea mare, ci cotetul e prea mic. Sa fac si un desen ptr o mai buna intelegere? Hai succesuri cu Marea Resetare si spor la cenzura PC!

ROCKER CHOPPER  •  7 ianuarie 2021, 10:35

Domnul doctor Arafat a făcut sistemul SMURD. Simplu. Jos pălăria pentru domnia sa. A făcut și greșeli și a avut parte de critici democratice. Foarte bine. Domnule Bittman, dumneavoastră cântați. Rock, în niciun caz! Versurile cântecelor sunt în genul "prozei" lui Sandra Brown. Patetice! În rest, haideți să ne vedem lungul nasului. Rock On!

rmos  •  7 ianuarie 2021, 10:42

@Anamaria B haha, ti-ai schimbat numele????? :)))) acum ceva timp scriai sub alt pseudonim, tot aberatii cu "marea resetare". :))))) ziceai ca te intorci in pestera, vad ca ai iesit iar ;) vezi tu, din pestera intr-adevar nu ai cum sa intelegi situatia medicala actuala. singura cale prin care poti sa intelegi ceva, este sa faci o vizita prin sectiile ati. atunci o sa intelegi ce se intampla si daca ai noroc, o sa te intorci in pestera, sa faci acolo un desen "ptr o mai buna intelegere", daca tot te oferi :))))

ROCKER CHOPPER  •  7 ianuarie 2021, 10:52

Ai dreptate, rmos! Unora nu le-ar strica o vizită pe secțiile ATI. Doar ca și observatori. Atât!!!!

Ghost Buster  •  7 ianuarie 2021, 16:16

@ ROCKER CHOPPER, 7 ianuarie 2021, @ rmos, 7 ianuarie 2021, 10:42 - adică ACEEAȘI PERSOANĂ, lăudac! ...măcar lasă mai multe minute între postări succesive cu nume diferite, ***. Cât despre tovarășu' "Domnul doctor Arafat" care "a făcut sistemul SMURD" (te referi de fapt la Ministerul Afacerilor Interne, nu-i așa? ...că instituția asta de șforță a făcut ziztemu' ZMURD - PE BANII NOȘTRI, da' în subordinea ei! - ca să aibă captivă o parte din serviciile social-medicale, și deci membri ai societății în unele momente din viață!), v-a răspuns perfect TUTULOR "marc", 6 ianuarie 2021, 18:45 : cine poate crede că arafatu' a făcut de-capu'-lui urgență medicală pe-cont-propriu la Tîrgu-Mureș? ...după ce s-a refugiat din Cluj din cauza reacției violente a clujenilor la adresa arabilor "studenți"... *** "***", ***! ...***' ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează