Presa de bine

Evit să scriu la persoana întîi singular. Veţi înţelege de ce o fac azi. Am fost cronicarul celebrului blat Ceahlăul – Dinamo. Am publicat ceea ce cred şi acum: meci trucat. Suporterii dinamovişti m-au înjurat. Înainte vreme, asistasem la declaraţia prin care George Copos recunoştea că, în casă la el, Adalbert Kassai stabilea brigăzile care urmau să-i arbitreze pe giuleşteni. Am cerut penalizarea Rapidului, stîrnind blesteme dinspre Grant.

luni, 11 septembrie 2006, 4:52

Evit să scriu la persoana întîi singular. Veţi înţelege de ce o fac azi. Am fost cronicarul celebrului blat Ceahlăul – Dinamo. Am publicat ceea ce cred şi acum: meci trucat. Suporterii dinamovişti m-au înjurat. Înainte vreme, asistasem la declaraţia prin care George Copos recunoştea că, în casă la el, Adalbert Kassai stabilea brigăzile care urmau să-i arbitreze pe giuleşteni. Am cerut penalizarea Rapidului, stîrnind blesteme dinspre Grant.

Acum, după meciul de la Piteşti am scris că Balaj n-are scuze, ci doar explicaţii. A fost rîndul suporterilor stelişti să mă atace.

În era Internetului, legătura cu cititorii se situează la un nivel fără precedent. Îi rog, şi folosesc persoana întîi ca să-mi asum precis mesajul, să ţină cont de următorul lucru. Discutăm cu publicul, direct sau indirect, agenda de subiecte a presei. „Gazeta” a fost printre pionierii acestei schimbări de mentalitate.

Există cîteva lucruri care nu se negociază: printre altele, bazele profesiei. Cititorii pot decide ce ştire vor să citească, dar nu cum se face o ştire, un interviu sau o investigaţie. O spun liniştit. Ei influenţează conţinutul ziarului, nu natura meseriei. Aceasta a fost stabilită, în toată lumea, printr-un maraton de 200 de ani.

Presa nu sprijină organizaţii private sau statale, cluburi şi partide, corporaţii, echipe sau guverne. Nu e treaba ziariştilor „să facă bine echipei naţionale”, „clubului X ori Y” sau „ţărişoarei”. Pentru asta există demnitari, activişti, salariaţi, politicieni aleşi.

Meseria noastră constă în a verifica informaţii şi a le publica pe cele relevante pentru public. Comentăm şi încurajăm exprimarea liberă a opiniilor. O facem, chiar şi atunci cînd majoritatea se declară lezată. De ce? Pentru că, dacă pasagerii unui avion sînt mai mulţi decît echipajul, nu înseamnă că ei şi-ar dori cu adevărat să piloteze aeronava. Asta dacă nu sînt fani ai suicidului. După cum, procedurile din sălile de operaţie ale spitalelor nu se stabilesc prin vot.

„Presa de bine” nu înseamnă o presă cu ştiri pozitive, absolut normale, ci altceva. E forma prin care se doreşte decerebrarea lumii în care trăim. Nici dumneavoastră şi nici noi nu vrem să cotizăm la această operaţie pe creierul vremurilor. Vă mulţumim!

Comentarii (389)Adaugă comentariu

necula  •  11 septembrie 2006, 19:37

am fost plecat din tara o vreme asa ca poate ma informati voi:
1. de cine au fost eliminati croncaneii anul trecut in uefa?
2. cine a castigat anul trecut campionatul si supercupa?
3. care este echipa romaneasca ( singura dupa 89 ) din liga campionilor?
va multumesc 🙂

blueberryboost  •  11 septembrie 2006, 19:41

@Mirel

Mirel, nu conteaza cu cine tine Tolontan, important este ca INCEARCA sa fie impartial.

PS1: Succes Mr Tolontan ! Stay put!
PS2: Sunt uneori naiv si poate prea optimist dar totusi sper ca acest articol nu este o simpla perdea de fum (smoke screen)

ian rush  •  11 septembrie 2006, 19:42

Necula ,ce meci a castigat Steaua afara anul trecut?

Ionut  •  11 septembrie 2006, 19:45

E clar ca Argesul a avut un penalty neacordat, insa nu cred ca Balaj a primit bani inaintea meciului de la steaua. Pur si simplu I-A FSOT FRICA sa il dea. N-a avut o maniera pro-steaua, insa I-A FOST frica sa decida el INFRANGEREA stelei. Cam asta e. De aici si pana la „steaua a cumparat arbitrul” e cale lunga, tuturor le ESTE FRICA de steaua pentru ca s-a calificat in CL, frica propagata de observatori ca cei din meciul cu vasluiul.

Daca vreti intr-adevar sa semnalati loucrurile necurate din fotbalul romanesc trebuia sa luati pozitie la sfarsitul campionatului trecut cand steaua a cumparat ultimele trei meciuri. Insa atunci ati preferat sa taceti pentru ca se vindea oricum ziarul, acum, in lipsa subiectelor „tari” care va plac atat de mult, incepeti sa inventati conspiratii si scandaluri…

blueberryboos  •  11 septembrie 2006, 19:45

I want to tell of you that I wrote in english my last messages cause I wanted to be very cool and fancy .
va rog sa nu ma credeti snob.

necula  •  11 septembrie 2006, 19:47

ian rush, daca nu ma insel, cel cu betis si cu heerenven. marea ekipa rapid ce meciuri a castigat afara anul trecut?

Mirel  •  11 septembrie 2006, 19:48

Mda, incearca…in GSP de azi se scrie despre „obositul Ganea venit din aventura la nationala” si despre alte lucruri anti-Dinamo…Pai daca facea Dinamo un meci precum cel dintre steaua si farul (alti spurcati), lua foc toata redactia in frunte cu O.I….(care nu e spurkat, dar, ca toti oltenii, e impotriva lui Dinamo).
Cataline, foarte bine, joaca steau in UCL, dar nu trebuie sa-i cintati osanale ca pe vremea lui Ceausescu…Voi chiar nu vedeti ca acolo a fost BLAT PE FATA…Noroc cu faza penalty-ului, ca s-a mutat discutia in alta parte….

Catalin Asavoaei  •  11 septembrie 2006, 20:00

Da si NU.

„Meseria noastră constă în a verifica informaţii şi a le publica pe cele relevante pentru public”

1. Uffff, oare cand se va face o distinctie clara intre profesie, meserie si ocupatie? Sunt termeni atat de asemanatori dar care difera in functie de sferele ocupationale de la cer la pamant.

2. Fara indoiala ca „meseria” (bbrrr, ce brut suna) inseamna a cauta si verifica informatii dar ce te faci atunci cand le dai o tenta directionala si cand invarti cutitul intr-o rana pana ce epuizezi toata durerea si curge tot sangele? (iar Gazeta cu D-l Tolontan sunt specialisti in acest sens).

3. Una este sa pui un titlul scris mare „Greseala de arbitraj” si alta este sa scrii cu caractere imense „Noncombat”. Mereu in cazul Stelei in ultima vreme. O tactica a picaturii chinezesti.

4. Pot gazetarii, ziaristii, operatorii tv sa aduca in prim plan orice argument dar ce s-a intamplat anul trecut cu acea campanie fatisa impotriva Stelei nu trebuie uitat. Daca Rapidul ar fi trecut de Steaua postul tv Antena 1 ar fi primit drepturile de televizare a semifinalei jucate acasa de giulesteni. Pentru o miza de 300.000-500.000 de euro Steaua a fost crucificata atat de respectivul post de televiziune cat si de Gazeta Sporturilor. Iar acest comportament nu trebuie uitat si nici atitudinea d-lui Tolontan de la sfarsitul meciului cand se hlizea si facea comentarii in bascalie uitand ca nu doar Gigi Becali sau Mihai Stoica erau implicati in ecuatia calificarii….ci si milioane de romani care sufereau in acele clipe….

blueberryboost  •  11 septembrie 2006, 20:00

@blueberryboos:

Aquila non capit muscam!

…and I’ll stop here…cuz I know that it is hard to be both smart and have common sense in the same time… and I know that this constitutes an internal struggle for YOU!

Dan  •  11 septembrie 2006, 20:01

Sal

Aruxandei Lucian  •  11 septembrie 2006, 20:02

Cam deplasata comparatia intre Ceahlaul-dinamo si penalty-ul neacordat al lui Balas, nu credeti ? Mai ales ca dati la o parte faza din min 3 in care Gigel Coman a fost oprit eronat desi scapase singur cu portarul ! Faza asta nu se pune !? E la fel de mare ca penalty-ul !

avriro  •  11 septembrie 2006, 20:02

sa incercam sa nu limitam un meci la o faza (cheie)
sa incercam sa-l rugam pe Tolo si GAZETA sa revina la vechile obiceiuri (sa comenteze mai mult jocul de fotbal si nu pe cei din jurul fotbalului) si sa ne creeze din nou adevarate „emotii” si „opinii”.

PS noi vom continua sa cumparam de la cei mai buni, cei care ne vor vinde „emotii” nu mici mizerii

Steaua  •  11 septembrie 2006, 20:05

Forza Steaua

kta  •  11 septembrie 2006, 20:06

mai lasati.ne cu faze d’astea. d unde si pana unde s-a ajuns de la celebrul blat ceahlaul-dinamo si acele treburi care s-au amintit de la rapid pana la o greseala de arbitraj care oriunde si in orice meci se putea intampla….dar daca a fost s fie in meciu cu argesu normal toti sar in sus k a fost nu stiu ce si nu stiu cum…
a facut cumva domnul balaj in acest meci atatea greseli incat s se spuna ca a fost platit sau … altceva? NU
sau intamplat altele si mai grave in alte meciuri la rivalele stelei si nimeni nu a facut atat tam-tam. da normal cand e vorba da steaua toti sar ca niste caini….
si inca ceva de acu a de venit o obisniunta ca la unele meciuri pe care steaua le-a castigat meritat si poate la scor, sa se trezeasca de fiecare data copos si ink multi altii sa zik k acea echipa nu a jukt corect impotriva stelei (ex. meciu Rapid-Uta) dar eu as spune altceva (si stiu k spun corect ceea c spun) k dak au intradevar valoare sa bata si sa nu.i intereseze c au facut in alte meciuri da… asta e ce sa.i faci… dak fotbal nu stiu macar sa dea din gura aiurea…

cata  •  11 septembrie 2006, 20:11

bai tolontan sau cum te-o chema nu ii faceti atata reclama lu ala ,ca la batut Mutu si alte vrajeli d;astea ca nu asa va vindeti ziaru si o sa va injure lumea pe strada
RUSINE

kta  •  11 septembrie 2006, 20:21

care a fost blat bai rasule?

aiurea_rau  •  11 septembrie 2006, 20:22

sa recunoastem…aici e o disputa a stelishtilor cu cei care nu tin cu steaua….dap, poate nu gigi blatuieshte si arbitrii sunt proshti…da, dar de ce se intampla cele mai multe gresheli in favoarea stelei? aia deranjeaza, nu ca se gresheshte….poate ca steaua e cea mai buna echipa….dar care-i scuza aici? si juventus a dat juma din campionii mondiali, deci avea valoare lotul, dar parca acu joaca in B, nu? adica n-ar fi putut sa bata juve pe ascoli sau mai shtiu yo cine, fara ajutor? cum suna domnilor stelishti?

repet….chiar daca nu e de vina steaua, campionatul nostru nu poate fi unul normal, o competitie justa, cand exista gresheli de acest gen…si repet, de ce mereu aceleasi echipe profita de pe urma acelor gresheli? de ce au greshit curca si stancioiu doar in meciurile cu steaua? coincidentza? de ce nu, sunt de acord si cu asta….dar asta nu inseamna ca suna logic….

chestia cu jucatul echipelor mici pe branci cu rapid si dinamo si mai moale cu steaua…..rapidishtii si dinamovishtii nu pot invoca starea asta…normal este asa, sa se joace tare cu dinamo si rapid…anormal e ca se joaca moale cu steaua….ca nu e iar de vina steaua, asta e alta treaba, dar care se aduna acolo la punctaj, ceea ce intareshte ideea ca asta nu e un campionat just…

alta treaba….dragi microbishti…daca rapid a facut blat cu cfr, asta nu e scuza ca steaua a facut cu vaslui….daca rapid a fost avantajata si ea, sau dinamo, sau mai shtiu eu cine, asta nu inseamna ca e normal si nu inseamna sa cereti si voi acelasi tratament…valabil si invers….

am pus deja pariu cu cineva ca steaua o sa faca meciuri bune in UCL….si ca in urma la asa ceva, bineinteles ca o sa auzim iar partitura aia cu „ce avem noi nevoie de blat, uite cum jucam in UCL”….ca si in cazul juve, s-a demonstrat ca valoarea nu are neaparat legatura directa cu corectitudinea….

Livia  •  11 septembrie 2006, 20:24

la cum arunca Jiji cu euro in stanga si in dreapta or fi zburat vreo cativa dusi de vant pe la arbitrii :))

necula  •  11 septembrie 2006, 20:24

pentru toti oparitii: e greu sa te trezesti si s-adormi cand stii ca nu ekipa ta este cea care face cinste tarii ci steaua. deci va intelegem. de ce nu va faceti voi o liga a umilitilor, sa va strangeti in cerc si pe rand sa va sculati cate unul si sa va spuneti necazurile? faceti un schimb de experienta cu suporterii altor echipe mici ( como, padova, mantua etc), vedeti ei cum suporta viata alaturi de milan. aveti o problema, rezolvati-v-o decent ce dreaq.

Sandu Cosmin  •  11 septembrie 2006, 20:27

BAI voi GSP …sunteti niste ratati cu buCURestiul vostru (eram pro gsp acum sunt contra voastra) …de ce cand a fost clujul pe primul loc …nu a-ti facut atata reclama si propaganda pentru asta…ziceati ca ii lasati in pace ca sa fie oamenii concentrati acum cand sunt carnatii aia de la D_i_ N..A..mo nu a-ti facut atata tam-tam…acum vezi doamne niste rahati de doi lei …sunt „pe primu loc” pariez ca facuserati pe voi de frica atunci cand era CLUJUL pe primul loc…ce ziceati in gandul vostru …mama ne ia „tzaranii” aia din provincie ….sunteti penibili…sunteti jalnici nu numai voi ci tot buCURestiul…si sa nu indrazniti sa ma contraziceti…Forza STiiNTA!!!

Bwana  •  11 septembrie 2006, 20:27

Dl. Tolontan nu trebuie sa sprijiniti pe nimeni sau sa justificati atitudini.
Eu sunt rapidist de mic, taica-miu ma tara pe la meciuri si am crescut citind despre clasicii Rapidului si sufar cand vad ca mai ales jucatorii plang uneori ca echipele joaca pe viata si moarte cu ei si se predau cu Steaua sau Dinamo!!! Pai daca toata lumea se duce la culcare de ce n-am face un play-off cu Steaua, Rapid si Dinamo, i-am pune sa joace in sala si i-am filma cu 100 de camere ca in NHL si am diseca fiecare faza dubioasa in timpul meciului ca sa nu se fure?!
Sa nu uitam ca toate performantele s-au realizat si de Craiova si de Steaua si Dinamo, in trecut si poate de Rapid acum, in ritmul ala de meciuri la 3 zile care lasa fotbalistilor timp sa se gandeasca numai la meci si nu la prostii.
Magarii se fac peste tot in lume asa ca nu avem patent pentru asta.Unde sunt bani multi la mijloc constiinta trece mai pe planul doi si este greu de crezut ca o sa mai avem un Craiova-Rapid doar de dragul presei!
Pina atunci o sa alegem raul mai „mic” ca fumatorul ala care citind la tutungerie pe pachet ca „Tutunul cauzeaza impotenta” i-l inapoiaza si cere vinzatoarei pachetul celalalt cu „Tutunul cauzeaza cancer”.

zica  •  11 septembrie 2006, 20:29

nene tolo vis-a-vis de scandalul mutu .daca asi fi mutu,chivu si alte cateve valori nu asi mai calca in viata in acest batusta.m-am satyrat de hartuirea la care sant supusi.

materazzidelpopica  •  11 septembrie 2006, 20:33

mai caposule mai , nu ti-ai dat seama nici pana acum ca nu ajunge sa scrii doar un articol intr-o zi despre un blat, trebuie sa lupti un an intreg si poate se vor lua ceva masuri .. retrogradari sau altceva… da pe tine nu te intereseaza decat tirajul, poate ca nu da incearca sa faci din ziarul asta o amenintare pt blatisti…

materazzidelpopica  •  11 septembrie 2006, 20:34

o virgula inainte de dar

oowhe  •  11 septembrie 2006, 20:34

Fuck the hope you gave me!!! pt U Craiova.. pRizonierii unei singure CredinTze!!!Forza STiinTZA!!!

materazzidelpopica  •  11 septembrie 2006, 20:35

pot sa dau paste unei carti aici?

necula  •  11 septembrie 2006, 20:36

da mah si noi o vom citi cu atentie

Razvanica  •  11 septembrie 2006, 20:37

Fanilor Stelei as vrea sa le spun ca imi pare rau pentru ei. Au o echipa excelenta, niste jucatori foarte buni (Nicolita, Dica, Cristocea, Paraschiv, Radoi, Ghionea etc) dar au ajuns sa fie un fel de Juventus. Fac tot posibilul ca sa aiba meciuri linistite in campionat, ca sa pregateasca CL. Eu unul le doresc tot succesul din lume in Liga, dar sper ca in campionat or sa termine cu magariile. Pana acum era Dinamo cu arbitrii, iar acum au inceput ei. Imi pare rau daca nu va dati seama ca echipa voastra este favorizata. Deja nu mai sunt greseli involuntare. Cine stie, poate peste cativa ani o sa ascultam si noi casete cu MM si Gh.Constantin

mr^juve  •  11 septembrie 2006, 20:38

fain articolu dl tolontan,pacat k se injura pe acest blog,pacat k intra oameni kre nici n-au vazut un anumit meci si-l comenteaza (prin injuraturi)…in rest toate cele bune si succes in continuare!!!

materazzidelpopica  •  11 septembrie 2006, 20:40

e chiar buna cartea… cititi-o!

materazzidelpopica  •  11 septembrie 2006, 20:40

daca o cititi si a doua oara chiar ca o sa va placa…

mr^juve  •  11 septembrie 2006, 20:41

puteai sa zici numai titlul cartii si cine era interesat o citea …

necula  •  11 septembrie 2006, 20:42

mai bine”PE CULMILE DISPERARII” cu dedicatie pentru cei opariti, ofuscati, intepati, batuti de soarta. NU mai fiti suparati disperatilor, pamantul este pentru toate fapturile, nu va alungam 🙂

Cosmin Bulancea  •  11 septembrie 2006, 20:46

Ati trecut la Cioran ?
Daca nu e fotbalist sau arbitru , nu intereseaza pe nimeni
Cei de pe blog stiu doar de arges , balaj , steaua , jiji , blat , hotie , busca , copos , penescu , huooo … etc + samd

steaua86  •  11 septembrie 2006, 20:50

Tolontane cum a fost cu blatul cu Papazu?!
De ce nu raspunzi?
Cati bani ai luat?
Raspunde-mi !
Fiu de delator!
De ce nu raspunzi?

zamolxe7  •  11 septembrie 2006, 20:59

Mai materazzidelpopica tu nu stii decat Ctrl+c si Ctrl+v
Te mai invat eu una Ctrl+Alt+Del
Ia incearc-o !

aiurea_rau  •  11 septembrie 2006, 21:02

pt necula….mi-e usor sa ma trezesc ca steaua face cinste tzarii….si la fel de usor mi-e si cand bag somn…ba chiar sunt mandru ca exista o echipa care face cinste tarii asteia si asa plina de gropi si scandaluri….dar tu ai mari dificultati cu somnul cand cineva n-are aceeasi parere cu tine….ca eshti stelist, treaba ta….sau te simti si tu reprezentativ odata cu toata steaua?

si sa nu-mi compari mie steaua cu milan….macar din decentza pt sportul numit fotbal….daca echipe mici sunt peste tot de toate natziile si culorile, echipe mari ca milan sunt doar cateva…..

nu inseamna ca daca steaua e cea mai buna de la noi nu mai are voie nimeni sa vorbeasca si sa tina cu alta echipa…ca idee….nu inseamna ca daca chelsea rupe tot, stadionul lui wigan e mai gol…..parca asa se intampla, nu-i asa? exista si oameni care-si dau sufletul pt echipa in tribune si cand pierd pe banda…nu inseamna ca daca milan vine sa faca macel cu padova, pe stadion nu vin decat milanezi….vezi tu, ai o problema cu ideea de competitie, nu te supara pe mine (desi o sa te superi oricum, asta pt ca nu-s stelist si mai putin din alte cauze)….participi in sperantza ca vei putea si tu la un moment dat sa cashtigi…altfel, n-ar juca decat echipele cu shanse si bani….serie A ar fi doar milan, inter si juve, premier league doar chelsea, manchester, liverpool si arsenal, primera division doar barca, real, valencia si poate inca vreo 2-3…la noi doar steaua….poate din 3 in 5 ani si dinamo si rapid….si ce daca steaua e cea mai buna? ce legatura au greshelile arbitrilor in favoarea ei cu asta? ce legatura are faptul ca sunt cei mai buni cu faptul ca mai au si meciuri proaste in care ar tb sa piarda si totusi nu se petrece asta?

ce ma framanta pe mine ca iese steaua campioana? sa iasa domne! pana face 500 de titluri…..sa ia UCL inca de vreo 4 ori…..pana una alta, tot se gresheshte mult in favoarea ei….

SEMENIUC OVIDIU  •  11 septembrie 2006, 21:19

Personal va urmaresc si mie unul imi plac articolele dv.Nu sunt nici -pro- nici contra unei echipe anume.Fiecare are randul ei.Pot fac aceasta comparatie .V-am citit (aceasta echipa) incepand cu PROSPORT.Si daca maine voi faceti alt ziar tot dupa voi merg.Las GSP.Si citesc noul ziar.Cred ca ati inteles ce vreau sa spun.

blueberryboost  •  11 septembrie 2006, 21:31

@SEMENIC & Tolontan

Mr Tolontan, cititi intra-devar cu atentie ultima linie de la SEMENIC 9:19 pm

GSP might not be the right shell for a raising star…

iulian vlad  •  11 septembrie 2006, 21:33

domnule Tolontan,va rog sa-mi spuneti numele acelui intelectual cunoscut care va fi deconspirat ca fiin colaborator al securitatii!!!
sunt sigur ca stiti cine este!!! mor de curiozitate sa vad cine este prefacutul asta!!
„moarte” mincinosilor si prefacutilor!!!!

ioan plischi  •  11 septembrie 2006, 21:37

cine stabileste care informatii sunt relevante pentru public? pentru un pitestean relevant a fost ieri tot ceea ce s-a scris despre acel penalty neacordat. pentru stelisti a fost nu relevant, ci jignitor fata de echipa care etc etc etc. va propun sa nu va mai faceti iluzii cum ca daca sunteti obiectiv pina in prasele – nu dv. personal, ci presa in intreaga ei componenta – cu aceeasi obiectivitate veti fi receptati, pentru ca daca asta asteptati si de la cititori – obiectivitate, vreau sa zic – consolati-va cu ideea ca ar fi mai bine sa va cititi singuri textele.

paiazze  •  11 septembrie 2006, 21:38

Sunt stelist, dar inca nu vreau sa cred in blaturi si in cumparat arbitrii de catre Steaua. Poate ca asa ma simt io mai bine. Jiji e un personaj infect, care ar trebui scos din jurnale (TV si presa scrisa), dar asta e tot treaba voastra, a jurnalistilor. Sunt convins ca e in stare sa cumpere jucatori si arbitrii, dar parca e prea devreme. Mi-e groaza de retur… Nu pentru ca ar cistiga Dinamo sau Rapid sau mai stiu ce echipa, ci pentru ca ar cistiga Steaua murdar. Sa fie Becali singurul om in stare sa sustina o echipa de talia Stelei in tara asta? Ma indoiesc. Deocamdata, il cenzurez singur, schimband postul, cind apare la TV. Functioneaza… Parca stirile sportive sunt mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie. Pentru ca, dragi jurnalisti, inainte de a arata cu degetul cluburile, presedintii, arbitrii sau jucatorii, ar trebui sa va aratati cu degetul pe voi insiva. Voi traiti din senzational, de parca nu ati stii sa va faceti meseria si altfel. HAI STEAUA!

Cititoru’  •  11 septembrie 2006, 21:40

mi se pare dovada maxima de NARCISISM sa-ti pui motto la blog citatu lu Mitica despre propria persoana. Iti cam place, nu Tolo????!!!

Pat[RZ]  •  11 septembrie 2006, 21:40

NU putem sa punem si noi niste posturi mai mici … imi stric scrolul pt niste balarii … puteai sa faci o referinta si atat…un link era mult mai elegant !!!!
@materazzidelpopica nu prea esti sana` 🙂

Cosmin Bulancea  •  11 septembrie 2006, 21:42

Pai cine il promoveaza pe Jiji la TV si prin ziare . Nu cumva „presa de bine ” ?
Tebuie sa recunoasteti ca si Jiji s-a mai potolit , dar vin tare din urma Mititelu , Penescu , Turcu si Busca . Nici cu astia nu este de glumit

sorel  •  11 septembrie 2006, 21:50

Las-o ba moarta . Nimeni nu-ti reproseaza ca ai zis ca trebuia sa fie penalti,
iti reprosam ca faci din asta un super scandal si omiti cu buna stire sa spui
ca steaua a jucat mai bine si ca desi a fost o greseala de arbitraj totusi rezultatul e echitabil dupa ce s-a jucat in teren.

N-o mai da tu in nedreptati , Steaua merita sa castige exact cu 1-0 macar pt ce s-a jucat in prima repriza.N-o ajuta nimeni pe Steaua , de ce nu recunosti ca astfel de greseli …au fost si o sa mai fie.E normala si numai tu vezi intentia.

Vezi unde statea Balaj la faza cu pricina si intreaba-te ce a vazut el din unghiul ala …si apoi intreaba-te daca nu esti sigur tu ai fi dat penalti in min 80 la un scor de 0-0 ?
Eu zic ca numai gura e de tine , a fost o greseala normala …cum tot vedem de 10 ani …nu stiu de unde ai scos tu sau Copos intentie.Adu probe clare …nu mai fa scandal sa vezi ziarul.Daca nu se dadea un penalti la Jiul Fc Vaslui ai mai fi facut un asemenea scandal ?

blueberryboost  •  11 septembrie 2006, 21:51

@paiazze

Iata ca se poate, si la steaua! Eu nu tin cu steaua dar in trecut am simtzit ce inseamna Rusinea de care tie ti-e frica acum… crede-ma este intr-adevar groaznic…

si daca nu vor fi mai multzi care gandesc ca tine si ca (de curand) Mr Tolontan, vom trai o zi in care pe blog-urile Romanian Soccer wor fi numai cei ca Dragomir si ca cel pe care l-ai mentionat…

bogdan  •  11 septembrie 2006, 21:58

steaua a fost avantajata clar !!!se intampla ceva si nu miroase bine echipele kre joaca p bune cu steaua sunt furate de arbitrii iar celelate se dau batute dinainte sa inceap meciul asta e ……….

Mihai  •  11 septembrie 2006, 22:07

Va accept si va respect punctul de vedere, pentru ca in general va consider o persoana echilibrata. Consider ca articolul dumneavoastra este corect si la obiect fata de ceea ce s-a intamplat la Pitesti. Si eu cred ca noua arbitrii din zece ar fi dat lovitura de pedeapsa la acea faza. Dar nu pot sa accept demagogia domnului Copos, pe care tot dumneavoastra, prin ziarul pe care il reprezentati, l-ati acuzat ca stabilea impreuna cu angajatii F.R.F. brigazile de arbitrii in urma cu cativa ani. Acum va spun ca la fel de dubios si sezonul trecut, Steaua a avut de suferit din cauza arbitrajului in lupta pentru titlu. Si oare cu cine s-a luptat Steaua anul trecut pentru titlu? Cu Rapidul lui Copos! Ce coincidenta!
Eu cred ca Becali s-a prins de regulile jocului si a procedat in consecinta. Nu spun ca asta este un lucru demn de lauda, dar traim in Romania si fiecare dintre noi trebuie sa ne adaptam! Inclusiv dumneavostra trebuie sa va obisnuiti cu replicile celor care nu le sunteti pe plac, datorita articolelor pe care le scrieti!
P.S.
Sunt suporter al STELEI!

Dragos  •  11 septembrie 2006, 22:13

In teorie sunteti foarte bun domnule Tolontan. Ca sa va citez „Meseria noastră constă în a verifica informaţii şi a le publica pe cele relevante pentru public”. daca in loc de relevante ati scrie senzationale sau vandabile (de cele mai multe ori) eu cred ca ati fi mai aproape de adevar.

Comentează