Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

marți, 8 mai 2007, 12:47

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

Astept intrebarile pe care doriti sa le puneti presedintelui suspendat. Voi incerca sa le selectez pe cele mai relevante si sa ma inspir din toate mesajele voastre. Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Comentarii (341)Adaugă comentariu

Alex 21  •  8 mai 2007, 14:02

@Sandu..cei care pun intrebari, nu inseamna ca sunt nemultumiti de prestatia lui basescu(sau si daca sunt nemultumiti, alternativele disponibile..sunt si mai rele), dar in fond o sa aflam peste 10 zile cine are dreptate..:) si ca sa nu interpretezi gresit..nu sunt fan basescu..chiar dimpotriva, consider ca nu si-a atins obiectivele..(din reavointa sau fortat de imprejurari-asta nu conteaza)…dar multi vor alege „raul cel mai mic”..cum spunea cineva mai sus

Riggo  •  8 mai 2007, 14:02

@ Alex: Aici suntem in contradictie 😀 Eu sunt de parere ca exact de asta este vorba, o disputa intre Basescu si Tariceanu. De fapt, opozitia oricum ar fi votat pt suspendare, prin definitie este intotdeauna impotriva puterii…Deci, important a fost ce a facut PNL. Si am multe argumente prin care pot demonstra ca Tariceanu actioneaza la comanda in interesul cuiva..

smiley  •  8 mai 2007, 14:02

o intrebare pt. tine, la care poti raspunde si pe blog: cataline, am citit undeva ca doi dintre jurnalisti sunt pro si doi contra lui basescu. Am impresia ca tu ai fost inclus in cea de-a 2-a categorie poate si din cauza patronului la care lucrezi. asa e?

P.S. vreau un raspuns transant, in aia sau in aia. Nu ceva de genul meseria mea de jurnalist imi cere sa fiu echidistant, etc…

Dupstone  •  8 mai 2007, 14:03

La inceputul mandatului sau s-a iscat o cearta intre Vadim si Becali, conflict pe care a cautat si a reusit sa-l aplaneze. Ca unul care am votat cu el si caruia ambele personaje imi inspira repulse, as vrea sa-l intreb prin tine: de ce i-a impacat?

Nu-i asta cumva o jignire adusa tuturor celor care au fost insultati si continua sa fie de cei mentionati?

Multam,
Dupstone

Mihai  •  8 mai 2007, 14:04

muistul de valentin stan profereaza numai aberatii la adresa Matelotului la sinteza zilei.

corneliu popa  •  8 mai 2007, 14:04

Ce poate sa faca, ca presedinte, pentru a echilibra balanta intre Puteri? Mai explicit cum se poate ca si Parlamentul sa fie dizolvat intr-un mod Constutional? Daca toata opozitia il acuza pe presedinte ca a devenit dictatorial in comportament, ce se poate spune despre Parlament? Ce nu s-a auzit de Dictatura Parlamentara? Ca poporul sa dea jos un sistem care nu-l reprezinta trebuie sa faca neaparat numai revolutie? Cu sacrificii omenesti ca-n ’89? Vad ca cei ramasi la Putere acum, dupa suspendarea Parlamentului, trec Legi cu viteza uimitoare? Oare noi pentru asta i-am trimis in Parlament? Sa-si aranjeze salarii mari,pensii fantasticice, multe alte privilegii si sa-si anuleze datorii la Stat, pe banii nostri? Va rog sa-mi aratati o singura LEGE data de Parlament din 1990 pana in prezent, care sa fie in favoarea cetateanului?

Calin  •  8 mai 2007, 14:04

Salut Catalin

As dori sa il intrebi pe Basescu, cam pe ce loc sunt in opinia dansului urmatoarele „bube negre” ale Romaniei:

– Sportul (infrastuctura :stadioane, infrastuctura, centre copii, etc)
– Turismul (care este la pamant momentan, depasindu-ne si bulgarii).

De retinut ca in emisiunea trecuta sa discutat despre turism , mai exact despre cancerul din turism, iar un invitat spunea ca daca s-ar pune „osul la treaba”, si nu ne-am mai vaicari atata, s-ar putea ajunge ca 10 % din turism sa intre in PIB-ul Romaniei.
Te rog sa nu eviti intrebarile mele daca se poate. Cu respect !

alin  •  8 mai 2007, 14:05

de ce transforma razboiul lui personal in razboiul poporului impotriva parlamentului

Nicolae Oprean  •  8 mai 2007, 14:05

Care este metoda constitutionala prin care se dizolva parlamentul in contextul configuratiei parlamentare actuale in ipoteza (cea mai probabila) ca ve-ti fi reinvestit in functie?

blajanul suparat  •  8 mai 2007, 14:05

Catalin,
Daca poti spune-i ca eu blajanul suparat si multi ca mine : Cand la debarcat pe Petre Roman (se poate citi si sapat) l-am crezut ca face bine. 1
Cand a spart CFR-ul si Navromul l-am crezut ca face bine.1
Cand a spart Conventia distugand taranistii l-am crezut ca face bine.1
Cand a ajuns primarul Bucurestiilor l-am crezut ca face bine.1
Cand a promis tepe am crezut ca face bine.1
Cand si-a luat casa cum si-a luat si i-a aparut poza aia penibila in ziare ,proaspat presedinte cu plase de 1 leu in maini sa o eliberezel-am crezut ca face bine.1
Cand a promis de mana cu Tariceanu ca dupa 17 ani vom trai mai bine l-am crezut ca face bine. 1
Nimic din toate astea nu au iesit bine. Acum ma anunta ca reinstalarii sale la Cotroceni ii va urma dizolvarea Parlamentului. Cred ca se viseaza un fel de Bonaparte caci Napoleon doar a mai aruncat deputatii francezi pe geam. Si acum cred ca nu mai face bine!
Fiind dumneavoastra gazetar sportiv ,i-mi permit sa fac o analogie cu sportul si sa taxez aceste deziluzii personale in cel priveste pe Traian Basescu cu scorul 0-7.
Intrebarea pe care vas ruga sa o puneti : Cum va reusi in aceste putine etape ramase (zile) sa faca 8 la 7?

Mihai  •  8 mai 2007, 14:05

daca a futut/o pe elena galeata udrea. eu cred ca da. panarama aia l/a cam compromis in unele privinte pe Presedinte.

directia V  •  8 mai 2007, 14:08

sa ne spuna daca tu esti baiat de securist

Mihai  •  8 mai 2007, 14:08

daca elena udrea face bine felatie, si daca ei ii place amorul anal.

Ultras  •  8 mai 2007, 14:09

De ce nu sunt date stadioanele ( Dinamo , Steaua , Rapid ) in concesie cluburilor de catre ministerele aferente fiecarui stadion in parte , pe o perioada de 50 de ani , fara drept de instrainare .

Victor Petrini  •  8 mai 2007, 14:09

simplu: de ce nu-i pasa de tara asta?????????

CG  •  8 mai 2007, 14:09

Cand o sa „spuna adevarul” despre guvernarea tariceanu, asa cum a zis la mitingul de la Piata Universitatii, din ziua suspendarii????

Marius  •  8 mai 2007, 14:10

daca elena udrea inghite samanta dupa executarea maiastra a amorului oral finalizat cu ejaculare in gura.

Aurel  •  8 mai 2007, 14:10

Credeti ca lumea va mai crede in promisiunile dvs.? Pentru ca atunci cand v-ati incalcat angajamentul, luat de dvs. fara nicio presiune, de a demisiona dupa votul Parlamentului, ati dezamagit chiar si persoane care nu aveau nimic cu dvs. Un barbat nu isi retrage cuvantul dat! Daramite un presedinte!!!

Paula  •  8 mai 2007, 14:11

Intrebati-l ce mai face Omar Hayssam?

Nitu Bogdan  •  8 mai 2007, 14:12

cf ‘algoritmului’ presedintele are acces la limitat la media (PD&PLD)
ce se intampla daca si aceste doua partide erau impotriva lui???
nu-l mai vedeam deloc ?!?

Gabi Costea  •  8 mai 2007, 14:12

Te-as ruga sa-l intrebi daca ii pasa cu adevarat de cei care cred in el si l-au votat si probabil il vor sustine si la referendum.Intreb asta pentru ca s-a ajuns aici si pentru ca s-a angrenat in dispute strict politice, manat evident de mult orgoliu, uitand ca ajuns presedinte…trebuia sa lase la o parte orgoliul si incapatanarea de „a arata el” ce si cum…mai ales ca avea destule parghii sa face ce trebuia in lupta impotriva coruptiei.Chiar nu e constient ca acele interventii si biletele i-au subrezit credibilitatea?

Radu_A  •  8 mai 2007, 14:13

Intrebare pt Presedinte: As fi curios sa aflu daca presedintele e sprijinit intr-un fel sau altul de catre oameni de-ai lui George Soros din SUA sau indirect, prin oameni din Fundatia pentru o Societate Deschisa, il privinta politicii sale pro-americane si a „luptei” impotriva influentei Rusiei in Romania. Daca e adevarat ce spune dansul despre existenta unei influente semnificative a oligarhilor rusi in Romania si in cazul in care dansul doreste sa lupte impotriva acesteia, nu cred ca are sanse, daca nu e sustinut puternic de cineva foarte influent din exterior, mai precis din SUA.

pareri in legatura cu actuala criza politica:

1) Cum se poate la noi ca un guvern de centru dreapta sa aiba sustinere parlamentara din partea unui partid de stanga, centru-stanga (PSD) numai pentru a face front comun impotriva presedintelui? Unde mai este doctrina?

2) pentru cei care se plangeau mai sus ca de cand e Basescu presedinte, nu a facut drumuri, nu a imbunatatit sistemul sanitar si nu a creat locuri de munca… fratilor, asta e treaba GUVERNULUI si nu a presedintelui si pt toate astea GUVERNUL trebuia sa isi asume raspunderea si sa isi dea demisia. Chiar nu inteleg de tine acest Tariceanu cu dintii de functia sa de premier, cand treburile nu merg bine in tara.

3) Carui grup de oameni ii apara interesele partidul PC in parlament? Ce cauta acest partid in parlament?

Multumesc

blablabla  •  8 mai 2007, 14:13

A promis si nu si-a tinut cuvantul .Daca era demn ,demisiona in 5 min cum a spus . De ce nu a facut-o ? RUSINE !

cambera paul  •  8 mai 2007, 14:13

DE CE SE EXPORTA FIERUL VECHI.

Marius  •  8 mai 2007, 14:13

avortonul tradiceanu trebuie aruncat dupa gratii

Luci  •  8 mai 2007, 14:14

Am si eu o intrebare pentru domnul Basescu care nu are legatura cu suspendarea sau cu referendumul.Pe mine ma intereseaza o problema mult mai importanta de cat coruptia din Romania si oligarhii rusi care ne-au „invadat” tara si in acelasi timp o problema care este mult prea putin dezbatuta in Romania…ma refer la incalzirea globala.Poate nu este cel mai potrivit moment pentru aceasta discutie , dar in curand va fi poate prea tarziu.In presa occidentala incalzirea globala este unul din cele mai importante subiecte, iar la noi cand deschiz televizorul vezi doar stiri despre crime,violuri,politicieni sau politicieni corupti.Am citit zilele trecute un articol despre raportul intocmit de cei care se ocupa cu aceasta problema, in care se precizeaza ca daca in urmatorii 8 ani emisiile de gaze poluante nu vor scadea va fi prea tarziu pentru a mai schimba ceva.Sunt 2 posibilitati:calota glaciară antarctică se va topi, astfel se va opri Curentul Golfului ceea ce va duce la o racire drasctica in Europa si implicit la o noua era glaciara; a 2a varianta implica tot topirea calotei glaciara si a ghetarilor astfel incat razele solare nu vor mai fi reflectate inspre atmosfera, iar iubitul nostru pamant se va transforma intr-un fel de Marte , un desert imens.Sunt 2 imagini apocaliptice ,dar deloc desprinse din cartile SF.
Eu ma rog la Dumnezeu sa nu aiba loc nici unul din cele 2 scenarii si sa se gaseasca o minte luminita cu o inventie care sa ne scape de de aceasta povara.Si de s-ar termina o data rezervele de petrol si gaze naturale, sa stiu ca nu mai folosesc masina,ma incalzesc iarna cu ajutorul sobelor si sa pregatesc mancarea ca in sobe din lut etc pana se vor dezvolta noi tehnologii.Eu sper ca peste 30-40 sa ma pot duce cu copii/nepotii mei in delta dunarii si nu dau de o intindere asemanatoare unui desert strabatut de un fir de apa,sa ma duc in alpi si sa nu gasesc in locul ghetarilor , niste munti golasi lipsitit chiar si de zapda sa nu ma duc in Amazon sa dau de stepa etc….
M-am lungit cam mult , dar eu considera problema incalzirii globale ca fiind cel mai mare obstacol cu care trebuie sa se confrunte umanitatea si a carui efecte s-au putut observa in aceasta iarna, efectele care le traim in acest moment , prin aceasta primavara incredibil de fierbinte si secetoasa si pe care le vom resimtii garantat la vara .
Revenind, am scris aceste randrui in separanta ca domnul Basescu se va implica in aceasta problema (poate o face desi eu nu am sesizat nimica) si la va explica romanilor cum pot ei contribui la rezolvarea ei(prin diverse metode pe care nu le mai enumar) si in acelasi timp sper ca dumneavoastra,presa, poate chiar si presa sportiva(numai daca ne gandim cate competitii de iarna au trebuit amanate sau anulate din cauza lipsei de zapada).Va multumesc anticipat, un inpatimit al sporturilor de iarna si al calatoriilor.
Luci, 18 ani

mihai  •  8 mai 2007, 14:14

ii este de folos prezenta in partid a elenei udrea avand in vedere „cv”ul ei…?

pecos  •  8 mai 2007, 14:15

intreaba-l care institutie europeana are prerogativele de a consilia ministerele constitutionale care adapteaza legi promulgate anterior rezolutiilor parlamentare ce fac obiectul institutiei prezidentiale cu statut sine mergator antevorbitor regulamentelor interne europene ale tarilor…

rog seriozitate.

Marius  •  8 mai 2007, 14:15

cv/ul elenei udrea contine multe orgii sexuale, in care s/a lasat penetrata in toate gaurile.

iQ666  •  8 mai 2007, 14:15

daca e asa bine informat cum de l-a pus pe tariceanu premier? trebuia sa stie dinainte cu cine are de-a face, nu sa se apuce sa dea-n el la putina vreme dupa investire

de ce nu si-a dat demisia dupa 5 minute, cum promisese? cum pot sa-l mai cred daca-si skimba vorbele dupa cum are kef?

Luci  •  8 mai 2007, 14:15

imi cer scuze pentru greselile ortografice de mai sus 🙂

Paula  •  8 mai 2007, 14:15

Ce actiune de brainstorming eficienta ati facut 🙂

Andrei  •  8 mai 2007, 14:16

intreaba-l, te rog, daca a auzit ca fiecare pasare pe limba ei piere…..cand era caldutz si liniste in alianta a vrut mai mult….acum se plimba pe la televizor ca sa isi refaca electoratul..si mai intreaba-l de ce crede dansul ca DL PALER, Dumnezeu sa-l odihneasca, care a fost unul dintre cei mai mari contestatori ai lui Ion Iliescu (si avea perfecta dreptate sa fie), a ajuns la trista concluzie ca , totusi a fost cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania in ultimii 17 ani?
Multumesc, stiu ca nu ii vei spune nimic din ce te-am rugat, dar eu tot iti multumesc.

Marius  •  8 mai 2007, 14:16

Paula, as vrea sa te intalnesc si sa facem o spirala MISA.

dagger  •  8 mai 2007, 14:16

a cui e, domne, casa aia din mihaileanu?
dar flota, cat e flota? dincolo era mai ieftin..
ce mai face costica casuneanu? mare om..

DannY-L  •  8 mai 2007, 14:16

Pt. Rapidistu’…vezi ca a dat unu’ nr. ei 😀

Matei  •  8 mai 2007, 14:16

Mi-as dori enorm sa am sansa sa stau si eu fata in fata cu acesti asa zisi conducatori ai nostri. Sansa ca macar unele din gandurile mele sa ajunga la ei ma face sa scriu acum urmatoarele randuri. Nu e vorba neaparat despre intrebari cat despre lucruri pe care ar trebui sa le spuna cineva in gura mare. Incep prin a spune ca sunt ardelean si acum ma aflu dincolo de granitele tarii. Este o observatie importanta pentru ca se tot vehiculeaza ca romanii plecati afara sunt sustinatori certi ai lui nea’ Base’. Si ca o ultima specificare: mesajele sunt pentru toti politicienii si nu numai pt d-l Basescu.

1. Aroganta d-lui Basescu in relatiile cu ceilalti politicieni l-au adus acolo unde este acum. „Mistocareala” lui extrema nu are ce cauta la un presedinte de stat. I-a invartit pe toti, s-a lepadat de cei care nu i-au convenit si acum a ramas singur si e normal ca l-au lucrat. Asa ca ex-viitorul-ex presedinte Basescu nu beneficiaza de diplomatia necesara unui conducator bun.

2. Ma refer la multe din cunostintele si rudeniile mele : acestia l-au votat si pentru ce promitea dar si pentru ca s-a batut cu pumnul in piept ca UDMR-ul nu va mai ajunge la putere. Nu vreau sa par nationalist, desi acest lucru pot sa va spun din experienta din afara ca nu este o rusine pentru alte popoare. Sa revin: Nu mi se pare corect ca oricum se invarte UDMR-ul sa ajunga tot la putere si beneficiaza de influenta. Nu e normal, nu e benefic. E un joker de care politica noastra trebuie sa scape. Da sunt destui cat sa intre in parlament, dar jocurile lor de culise favorizeaza si eleinstabilitatea guvernelor de la noi. Pe scurt : multi ardeleni v-au votat d-le Basescu si pentru promisiunile legate de UDMR. Credeti-ma nu vor mai repeta greseala.

3. Fiind intr-una din tarile uniunii europene va pot spune ca parerea despre starea lucrurilor nu este una buna. La nici 5 luni de la mult asteptata integrare, Romania este ca un muncitor fara cap. Romania este dusa in spate de agentii economici mai mici sau mai mari care isi vad de treaba. Dar evolutia de care ne-am putea bucura in aceasta conjunctura benefica ca membru UE nu o folosim si chiar suntem pe punctul de a o pierde. Este inadmisibil ca o tara sa nu fie condusa. Romania nu este condusa. E ca un copil la inceput de adolescenta lasat singur intr-o gospodarie. Stie el cam cum stau treburile si se descurca dar cei care ar trebui sa organizeze lucrurile sunt la birt si se cearta. De cand cu noua guvernare sincer va spun, nu stiu cat au lucrat acesti alesi. Mai multe certuri si dispute nu stiu daca se putea. La noi politica nu produce legi ci ofera posturi bine platite pentru cearta.
Asa ca in aceasta problema a suspendarii nu trebuie discutat doar de presedinte. Ce Dumnezeu fac ceilalti oameni politici, celelalte partide politice ? Nimic in afara de a se ocupa de jocurile astea de culise. Nici d-l Tariceanu nu e mai bun. Conducatorii nostri au o obsesie pentru a se ocupa unul de celalalt dar nu de tara.

Pe scurt …

Domnule Tolontal,
Spuneti-i d-lui Basescu ca ar fi putut fi un presedinte bun, asa cum l-a crezut o tara intreaga, si poate va avea sansa sa mai fie, dar ar fi cazul sa invete ca ATITUDINEA lui nu e buna. Sa iti tii oamenii aproape si sa faci lucrurile sa mearga e o arta pe care el nu o detine. Nu e nici el mai corect decat ceilalti asa ca daca chiar se vrea presedinte sa faca bine sa isi schimbe atitudinea si sa recunoasca si el trecutul adevarat al sau.
Cat despre referendum spuneti-i ca unii romani plecati nu-l mai vor ca presedinte si il considera un conducator slab si de aceea nu vor vota pentru el. Dar, pentru ca exista si un dar, aceeasi oameni se mai gandesc ca nici jocurile politice facute de ceilalti nu sunt bune, nu sunt corecte. Incalcand constitutia, schimband legile dupa bunul plac ne determina pe multi dintre noi sa nu le acordam nici lor votul. Asa ca ce facem: votam cu un presedinte pacalici care face bai de multime si face „misto” dupa bunul plac sau votam cu tabara cealalta care nu e „curata” deloc. Nu prea exista variante bune , nu avem ce vota, dar nici sa nu votam nu e o solutie. Asa ca solutia pe care o vad eu si care cred ca ar fi benefica pentru a destrama toate aceste jocuri ale tuturor ar fi :
„Alegeri generale, prezidentiale si parlamentare cat mai rapid” !
Pentru asa ceva, as merge la vot !

Va multumesc pentru sansa acordata noua cititorilor.
Cu respect,
Matei

Deaconu N.  •  8 mai 2007, 14:16

De ce crede dl. Basescu ca este singurul care lupta pentru dreptate si adevar…bla…bla… si toti ceilalti sunt impotiva lui ? De ce nu accepta regulile democratiei prin care majoritatea (buna, rea, dar majoritate, alta regula nu exista deocamdata) decide. A candidat si a castigat cand aceste reguli isi produceau efecte. Ce este surprinzator, toti politicienii si demnitaarii, cand ajung acolo sus, comenteaza si interpreteaza actele normative prin prisma pozitiei si tuturor celorlalti li se cere sa fie buni cetateni, sa-si plateasca taxele si impozitele, sa aia, sa ailalta, indiferent daca le place sau nu. Legea-i lege, nu tocmeala, nu functioneaza pentru toata lumea ? Sunt alte metode de a indrepta lucrurile, nu indemnul la nesupunere si anarhie.

Marius  •  8 mai 2007, 14:17

Paula, as face amor anal cu tine.

mac1951ro  •  8 mai 2007, 14:17

De ce nu crede ca si el a gresit in toata criza care s-a creat ?
Si daca a gresit de de nu si-a asumat deschis greselile!
Cum s-a produs(daca s-a produs !) transformarea lui ca om politic de stanga in om politic de dreapta in cei 17 ani? Iar daca se considera om de dreapta de ce este asa inversunat impotriva partidelor de dreapta traditionale din Romania(PNTCD-pe care la- ajutat sa iasa din viata politica si PNL -la care „sapa „de 2 ani sa ajunga tot acolo!)

Thernandier  •  8 mai 2007, 14:19

Salut.
As dori sa-l intrebi daca sintagma presedinte-jucator inseamna de fapt presedinte-premier.

Marius  •  8 mai 2007, 14:19

hai la un sex in grup paula.

paranoicul  •  8 mai 2007, 14:20

De ce a acceptat de la inceput compromisul cu un guvern multicolor politic, care pana la urma s-a dovedit instabil?
Daca tot a vrut sa-si elimine adversarii politici, de ce nu i-a luat pe rand, avand in vedere ca PD e un partid totusi mic, fata de PSD-ul de pe vremea lui Nastase?
Sa fie toata clasa politica o apa si-un pamant, avand in vedere ca dosarul Flota a ramas in aer chiar in timpul domniei PSD, in timp ce dosarele lui Nastase, Stanoiu, etc raman in aer pe vremea Aliantei?
DE CE DRACU SA MAI RAMANEM IN ROMANIA. D-LE PRESEDINTE??????

Mihai  •  8 mai 2007, 14:20

eu as dori sa stiu daca este adevarat ca este dependent de alcool.

si daca e adevarat ca a sarit gardul la cotroceni (la propriu) si a condus baut.

moscraciun  •  8 mai 2007, 14:20

Ptr alegeri anticipate parlamentare si europarlamentare

Dracena  •  8 mai 2007, 14:20

Credibilitatea lui Basescu este undeva spre zero pentru ca toate bunele lui intentii si asa zise masuri anticoruptie s-au oprit la usa domniei sale si a apropiatilor.Daca nu era presa care sa dezvaluie anumite interventii pop0ulatia n-ar fi aflat niciodata.Pe aceasta carte a mizat si Basescu.Ca matrapazlacurile lui probabil nu vor iesi niciodata la lumina.

Khafre  •  8 mai 2007, 14:21

dc oare se activeaza filtrele ?nu inteleg de ce sunt moderat … am sters toate numele proprii din post … ???? nu mai inteleg nimic 🙂

Alex 21  •  8 mai 2007, 14:21

@Marius tu esti irecuperabil…cred ca deja am inteles cu totii ce nevoi disperate ai..

Fedayn  •  8 mai 2007, 14:21

Ce parere are despre demiterile din cadrul departamentului anticoruptie care au avut loc azi la ordinul „ministruli de justitie”?????

Va dizolva Parlamentul in cazul in care are castig de cauza la referendum????

ducu  •  8 mai 2007, 14:21

Si eu fac parte din „poporul” atat de des pomenit de Base si o sa votez pentru suspendarea lui la referendum, asa ca s-o lase mai incet cu „poporul” care este alaturi de el.

Comentează