Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

marți, 8 mai 2007, 12:47

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

Astept intrebarile pe care doriti sa le puneti presedintelui suspendat. Voi incerca sa le selectez pe cele mai relevante si sa ma inspir din toate mesajele voastre. Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Comentarii (341)Adaugă comentariu

Danny  •  8 mai 2007, 14:22

~hello~
Ba eu am fost redirectionat catre alt site?? Sau gsp.ro nu mai e site de sport?? Ce treaba are gsp cu politica. Eu vreau sa citesc ceva in care sa nu mai vad referendum, basescu suspendat… TOLO te lasi de meseria de gazetar de sport??? hehehe de bine!

catalin  •  8 mai 2007, 14:23

de ce tine atat de mult de scaunul prezidential? de ce nu se tine de cuvant ( un om fara cuvant e un om fara caracter si nu ar trebui sa fie iar presedinte-poate interesul lui e mult mai mare)? de ce campania lui se axeaza doar pe acuzele catre 322 si sustinatori lor si nu ne aduce fapte(nu vorbe)…eu unul m-am saturat de vorbe si de campania murdara care se duce…

maryan  •  8 mai 2007, 14:23

De ce nu spune opiniei publice cine este cheia in toata mizeria asta si ce se vrea de fapt, poporul il vrea sa fie alaturi de noi pentru ca da impresia ca ar fi corect si este cel mai iubit conducator din cei care au fost, ar trebui sa mai scoata si dansul la iveala multe nereguli care au fost si sa dea nume exacte. ar fi trebuit sa isi dea demisia dl. Tariceanu cand au fost inundatiile nu sa implicat cum ar fi trebuit si credem ca priministrul este ajutat din afara ca sa fie haos.

Danutz  •  8 mai 2007, 14:23

In caz ca dupa referendum, va redeveni presedinte in drept, cel mai probabil, nu ii i-e frica de o alta suspendare?….sau ma rog, dumnealui nu ar avea de ce sa-i fie frica, ca stie ca iar va fi votat, insa nu ar trebuie sa ne fie noua poporului frica ca va jucati de-a suspendatu’ ?…mai faceti si ceva treaba?..avem autostrazi de construit
Iar Parlamentul, in caz ca intra in contradictie cu votul poporului, ar trebui dizolvat! ca sunt pusi acolo sa serveasca intereselor noastre…ar trebui facuta o lege penala pt parlamentari!
Si..o chestie…nu putem sa facem referendum sa-l punem pe Basescu prim-ministru mai bine, ca tot zice ca ar face si ar drege, dar nu are putere deplina..asa poate face ceva!!!

Dollar  •  8 mai 2007, 14:23

Basescu este un tip conflictual fara indoiala …trecutul confirma asta incepand cu premierul Ciorbea si terminand cu Tariceanu.Intreaba-l :daca veti ramane presedinte veti lupta cu proriile deficiente de caracter pt a nu se mai ajunge la situatia de acum?

Cristian  •  8 mai 2007, 14:24

ADEVARAT CA FIICA LUI BASESCU ERA ANGAJATA CU
8000 EURO/LUNA LA O FIRMA CU CARE PRIMARUL BASESCU TOCMAI SEMNASE NISTE CONTRACTE ?

SUNT FOARTE CURIOS DACA INFORMATIA ASTA APARUTA IN CEVA ZIARE E CHIAR ADEVARATA ?

OLIMPIU SASCA  •  8 mai 2007, 14:24

DACA SPUNE CA ESTE ASA CORECT SI OM DE CUVANT UNDE SUNT TEPELE DIN PIATA UNIVERSITATII
UNDE ESTE CUVANTUL LUI ?
NE-AM SATURAT DE PROMISIUNI VREM UN PRESEDINTE DE CUVANT SI DINTR-O BUCATA

paranoicul  •  8 mai 2007, 14:24

Marius, vezi ca blog-ul labari.ro s-a mutat la o noua adresa…bye!!!

credit  •  8 mai 2007, 14:25

Danny: asta e un blog, omul are voie sa scrie si despre ce face el, nu doar despre gsp
Catalin: Ce post ii veti oferi lui Becali daca reusiti sa dizolvati Parlamentul cu ajutorul sau?

Khafre  •  8 mai 2007, 14:25

filtrele astea sunt incredibile … nu pot posta … domnule redactor sef remediati problema 🙂

tony-www.cdy.ro  •  8 mai 2007, 14:26

ma voi nu stiti ce veti vota:)) DA pt suspendare,Nu pt a nu fi suspendat.of of..mai ..mai..

NAD  •  8 mai 2007, 14:27

1. Cand il tinea de mana pe Tariceanu pe acea scena, nu stia de legaturile lui cu Patriciu ?

2. Ce pozitii si ce salarii au avut fiicele dumnealui la compania Luxten?

3.Care sunt oligarhii ? Sa-i numeasca nu sa vorbeasca la modul generic.

4.Ce a-ti facut domnule Basescu din postura de primar,ministru si presedinte pentru ca poporul asta,pe care il invocati atat de mult, sa traiasca mai bine.Fapte si nu vorbe aiurea.Ceva concret si sa nu o ”de-a dupa cires”.De discursuri populiste si demagogice sunt satul.

5.Chiar crede ca el intodeauna are dreptate,cum a declarat acelei ziariste straine?

catalin  •  8 mai 2007, 14:27

Basescu a dovedit ca vrea sa fie singurul „stapan” pe tara…cuvantului lui mi-a demonstrat ca o sa incerce sa ne vanda ca si flota

poporul  •  8 mai 2007, 14:28

nu l intreba nimic … lasa l sa vorbeasca liber …

DAN SORIN  •  8 mai 2007, 14:28

BASESCU SI PARLAMENTUL ALES PE LISTE TREBUIE SA RAMINA CEVA DE DOMENIUL TRECUTULUI.NU AVEM NEVOIE DE UN DICTATOR IN DEVENIRE SI DE UN PARLAMENT DE INTERESE.INTREBARE PENTRU DL.PRESEDINTE SUSPENDAT-VA CANDIDA SI LA UN AL DOILEA MANDAT DE PRESEDINTE IN 2009,DACA VA FI CONFIRMAT DE REFERENDUM IN FUNCTIE?DACA NU,VREM SA JURE PE BIBLIE,POATE DE DUMNEZEU E FRICA CA IN REST….

Quintus  •  8 mai 2007, 14:28

Ptr Basescu :Nimic!
Ptr Tariceanu(daca ar veni si el):Nimic!
Ptr Ocatavian Paler(acolo in ceruri):Pacat ca niste imbecili ne conduc!si mai pacat ca sunt din dec.89 tot ei!!!!

Craiu Iovan  •  8 mai 2007, 14:28

1.Care este programul urmatoraelor referendumuri?
2.Anticipeaza (agreeaza) o viitoare fuziune PD + PLD, sau cele doua vor merge intr-o alianta intru sustinnerea domniei sale?

poporul  •  8 mai 2007, 14:29

m am razgandit … intreaba l … ce mai face ?

Sandu  •  8 mai 2007, 14:30

Ce a facut Basescu pentru Romania.. ca eu unul chiar nu vad nimic bun ..In Nato ne-a dus PSD-ul , in UE ne-a dus Tariceanu… el ce-a facut ?

Liviu  •  8 mai 2007, 14:31

vreau sa-l intrebi daca a facut sex cu Elena Udrea

kiki  •  8 mai 2007, 14:32

-de ce trebuie sa asistam la o lupta penibila intre doua gasti de securisti??…
-de ce crede el ca este „raul cel mai mic”?
-de ce se comporta ca un dictator (vezi chestiunea cu „stapanul”), cand exact asta a fost punctul lui forte in lupta cu nastase din 2004

ps. eu o sa-l votez, pentru ca am banuieli ca este raul mai mic, dar e momentul cand sunt cel mai putin sigur de asta…

pps… si ultima intrebare…. mai tine cu steaua si rapid??? HAHAHAHAHAHA

Alex 21  •  8 mai 2007, 14:33

Ce relevanta are Liviu asta?..ii sporeste sau diminueaza cu ceva capabilitatea sau incapabilitatea de a conduce o adunatura de bufoni?

poporul  •  8 mai 2007, 14:35

m am razgandit … intreaba l … ce mai face ? … cam cat costa o paine … lumina … intretinerea … cum traiesc copiii … tinerii … pensionarii … s.a.m.d.

another4one  •  8 mai 2007, 14:36

Inafara de PLD cu cine va face alianta pt urmatoarele alegeri (nu ma refer la unguri, ei sunt nesemnificativi)

aciduzzu  •  8 mai 2007, 14:37

Intreaba-l daca el chiar se sfatuieste cu Andrei Gheorghe.

Ar fi interesant de stiut daca presedintele tarii inainte de deciziile importante il cheama la el pe un jurnalist care a fost anchetat si arestat pentru consum de droguri pentru a se sfatui cu el.
🙂

Sandu  •  8 mai 2007, 14:37

Unde sunt tepele din piata universitatii promise in alegeri, unde e flota, unde sunt cei ce au fraudat alegerile cum tipa el ca din gura de sarpe in 2004, unde este Omar , ce mai face licuriciul si mai ales mai crede ca Marea Neagra e lac rusesc?

aciduzzu  •  8 mai 2007, 14:39

sunt convins ca toata lumea ar vrea sa stie asta

bilu  •  8 mai 2007, 14:40

Cit de mult realizeaza Traian Basescu faptul ca el reprezinta viitorul „bulgare de zapada care vine la vale” al solidaritatii societatii civile din Romania?

alexandru  •  8 mai 2007, 14:41

Mai baieti, omul a pus o intrebare interesanta. Chiar nu va puteti concentra la tema ? Aveti numai p..zda in cap ?
P.S. Paula, mi-a placut remarca ta. Marius, ai gresit blog-ul tati…a venit fata asta Paula cu o remarca inteligenta si adolescentul frustrat din tine a dat cu mucii in fasole.

Alex 21  •  8 mai 2007, 14:41

Uite acum sa spun si eu o intrebare pertinenta..ca tot ne aruncam in campanie electorala curand…Daca se poate rugati-l(voi cei 4 care veti fi acolo) sa fie pe cat posibil autocritic..si sa numeasca 5 lucruri bune care le-a facut pentru tara de cand a fost ales si 1 lucru rau..sunt curios daca transforma aceasta oportunitate pt a-si atrage electoratul, sau daca pur si simplu va fi autocritic..si isi va recunoaste punctele slabe…mersi

Boo00oo  •  8 mai 2007, 14:43

De ce oligarhii asfaltului, protejatii sai, sunt mai buni decat oligarhii petrolului, protejatii altora ? Tinand cont de calitatea oamenilor pe care ii protejeaza, ce forta morala mai are presedintele ? E constient de faptul ca e la fel ca si adversarii sai de acum ?

Sandu  •  8 mai 2007, 14:44

Care vor fi ceilalti jurnalisti invitati la emisiune?Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu , Emil Hurezeanu si cu tine?

MARIAN  •  8 mai 2007, 14:44

Domnul Presedinte Traian Basescu spune ca nu vrea sa faca jocurile si nici sa inchida ochii la tot ce face „echipa” Tariceanu,dar cred ca e momentul sa spuna intregului popor si TE ROG MULT TOLO sa pui punctul pe „i” sa il intrebi direct la ce anume,concret.Sa ne spuna exact:”Uite popor ce face Tariceanu sau x si eu nu vreau sa fac parte…” NE-AM SATURAT DE APROPOURI SI DE MISTOURI. Nu o sa-l votez pe Basescu la referendum daca nu vorbeste concret!!! Macar acum sa aiba coloana vertebrala!!!

dee dee  •  8 mai 2007, 14:47

de ce unii sunt mai buni decat ceilalti , exista invidia ca unul fura mai mult decat celalat?sa dea factor comun hotia si sa stea in fruntea tarii cat vor…este gretos am trait minciuna iliesciana,neputinta constantinescului si marlania basescu-tariceanu sau invers nu conteaza!!!Intrebati daca trebuie sa plec din Romania!!!!

Radu  •  8 mai 2007, 14:48

1. daca tot esti redactor de sport – Basescu si Traiceanu spuneau impreuna in 2004 ca sportul nu este in topul prioritatilor actualei puteri. De atunci, si acum ma refer doar la Basescu (din pacate doar cu el te vei intalni diseara), nu prea a ratat nici un prilej de a-si face aparitia la mari evenimente sportive cum ar fi: Finala Campionatului Mondial de Handbal Feminin, meciurile de fotbal ale Stelei si ale Rapidului din campionat si cupele europene. Oare este confortabila o „baie de multime” sau o aparitie in poza de grup a unor vice-campioane mondiale in conditiile in care pe agenda sa de lucru cuvantul „sport” apare doar la capitolul „timp liber”?

2. Oligarhia (cred ca este cuvantul cel mai des uzitat in ultima vreme) inseamna, conform dex: „forma de conducere a statului in care puterea politica si economica este detinuta de un nr restrans de persoane.” In Romania, puterea economica si cea politica sunt detinute in prezent de un nr relativ mare de persoane. un nr si mai mare de persoane sunt cei saraci si vai de capul lor. mai ramane un nr mic de persoane (foarte mic din pacate) care muncesc si castiga relativ decent. Oligarhie exista peste tot in lume, sub diferite forme. Bill Gates spre ex, nu face parte dintr-o oligarhie a unei societati situata pe o celebra axa? Intrebarea, oricat de stupid ar parea, este: oligarhia este ceva rau pentru societate si trebuie eliminata? sau trebuie sa „lucram” in asa fel incat puterea economica si cea politica sa fie detinuta de toti romanii? oare nu suna cumva a comunism?

catalin  •  8 mai 2007, 14:52

intrebare legata de basescu ….si se pare ca campania este si aici….nu am vazut nici un afis antibasescu pana acum… in nici o gazeta…oare presa mai e impartiala?

Paul  •  8 mai 2007, 14:53

O intrebare ar fii despre relatiile de afaceri cu Costel Casuneanu, despre pamantul primit in cartierul Baneasa, pentru care Basescu a platit de 10 ori mai putin decat cu cat l-a revandut in 2002 unei apropiate a lui Casuneanu…….de ce pe vremea cand era ministru al Transporturilor, Basescu i-a facilitat lui Casuneanu obtinerea de autorizatii de transport complet scutite de taxe pe destinatiile Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia si Franta (firma lui Casuneanu se poate mandri cu cele mai multe contracte atribuite fara licitatie pentru repararea drumurilor distruse de inundatii, pe bani buni de la stat – nu mai putin de 31 de contracte) …….despre afacerile si comisioanele pe care Basescu le primeste pe axa Udrea-Cocos-Bucsaru-Virgil Cirstea („regele parcurilor, omul din casa lui Traian Basescu”-Jurnalul National)…………si sunt multe, multe se poate scrie lejer o carte despre „nepatatul”-mare-presedinte-care nu poate sa tina microfonul cu o mana de atata bautura!!!!
Si cum de prietenii lui miliardari nu intra in categoria oligarhilor???…….prietenii stiu de ce………….

REBU  •  8 mai 2007, 14:54

O urare sincera pentru domnul presedinte Basescu:

De-o fi iar sa te suspende
D

REBU  •  8 mai 2007, 14:57

O urare sincera pentru domnul presedinte Basescu:

De-o fi iar sa te suspende
De doua ori intr-un an
Iti urez domn’ ,,prezidente”
Suspendare tip Saddam 😉

Virgil  •  8 mai 2007, 15:06

Te rog sa-l intrebi:
1. Cine este, dupa opinia lui, stapinul Romaniei?
2. Daca i se pare normal ca in sec xxi Romania trebuie sa aiba si un stapin ?
3. Daca este razbunator (ranchiunos) ? si daca raspunsul este NU, atunci de ce introduce in campanie tema „ori eu ori parlamentul” ? Nu poate accepta si alte opinii ??
4. Daca contesta valabilitatea voturilor exprimate de votantii celor 322 ?

Adrian  •  8 mai 2007, 15:10

E normal ca un ministru pus oficial sub acuzare sa ramana in continuare in Guvern (Zsolt Nagy)?

Cum compara dl. Basescu suspendarea sa pentru fapte…hai sa-i spun doar inexistente, si ramanera in Guvern a unui ministru pus oficial sub acuzare?
Considera dl. Basescu ca Dl. Tariceanu da un gir moral ministrului sus-mentionat?

mihailycenko  •  8 mai 2007, 15:13

Este printre cei mai murdari,perversi,razbunatori si periculosi oameni pe care i-am vazut in politica romaneasca de dupa 1989.Chiar acum cand scriu aceste randuri mi-e frica de EL,pentru ca este malefic si foarte razbunator,dar asi dori sa-l intrebi tu ptr mine cateva lucruri:1.Unde este cea mai mare FLOTA comerciala a Europei?,2.Cum a reusit sa stranga o avere exorbitanta,tinand cont ca a fost toata viata bugetar?,3.De unde a avut bani sa le cumpere la fete teren si vile in cartiere rezidentiale?,4.Cum a reusit sa fure casa din Mihaileanu,si totusi aproape toata lumea sa taca?,5.Cum reuseste sa fure milioane de euro impreuna cu partenerii lui din constructii care castiga licitatii ptr autostrazi,neavand nici un utilaj,dar pe care le cumpara dupa ce castiga licitatiile si le sunt bagati banii in conturi? PS cred ca acum nu o sa ma trezesc cu SRI-ul la usa ptr ca am curaj sa spun ADEVARUL despre acest MAFIOT prefacut in fata mare.

aciduzzu  •  8 mai 2007, 15:46

pe site scrie ca veti fi 5:
http://www.tvr.ro/emisiune.php?ed=5713
din care tu, tru si cu dragoteasca sunteti sustinatori fanatici ai lui base, iar pe asta de la adevarul nu il stiu.
Sau singurul ziarist dintre voi 5, ciutacu, a refuzat invitatia la „pupinbasesc” ? Ca in cazul asta nici nare rost sa va mai duceti ca oricum nu se mai uita nimeni la voi, ca se stie ce o sa faceti.

paulinia76  •  8 mai 2007, 15:50

AM 3 INTREBARI:

1. CE POATE SPUNE CELOR CARE ZIC CA: „SI TU TRAIAN, AI PRIETENI CORUPTI” ?

2.CU CATE DINTRE FEMEIELE CU CARE A LUCRAT A AVUT SI RELATI ALTFEL DECAT PROFESIONALE?

3. CE I-A FACUT LAVINEI SANDRU DE IL „MUSCA” ASA DE RAU? A PARASIT-O PRIN SMS?

paulinia76  •  8 mai 2007, 15:52

ASTEPT MESAJUL TAU ,CATALIAN SA IMI SPUI DACA CUMVA AI SELECTAT SI INTREBARILE MELE. MERCI

paulinia76  •  8 mai 2007, 15:54

INCA O INTREBARE:

4. CE NE POATE SPUNE DESPRE ASA ZISUL COPIL AL LUI SI AL ANCAI BOAGIU(CEL PE CARE BOAGIU ZICEA CA L-A ADOPTAT)…LUMEA BARFESTE….!

totusi  •  8 mai 2007, 16:07

dar base nu suporta decat emisiuni la care invitatii sa fie toti de-ai lui?

marius c  •  8 mai 2007, 16:07

In 2004 am stiut cu cine votez, nu l-am votat pe Basescu pt ca e un cavaler al dreptatii.

Eu am o intrebare pentru tine Catalin:
Cum te-ai simti tu cand ai vazut consensul de la Cotroceni, la o zi dupa suspendare?

marius c  •  8 mai 2007, 16:18

erata: cum te-ai simtit

car_maniac  •  8 mai 2007, 16:33

Ce parere are despre „sustinerea” becaliana de care se bucura

Comentează