După o regie de Ovidiu Petre

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

vineri, 21 septembrie 2007, 2:06

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

Discuţia mai are o latură. Jucătorul revoltat nu-i greu de ghicit. Dintre actualii stelişti, doar Ovidiu Petre a fost antrenat de Hagi şi la Istanbul şi în Banat. Pentru el, Hagi s-a certat cu başkanii lui Galata, la un moment dat încăpăţînarea de a-şi apăra jucătorul ducîndu-l pe tehnician în pragul demisiei.

Ovidiu Petre l-a răsplătit pe Hagi. În cel mai pur stil sportiv. Lucrîndu-l pe lîngă patron. Nu discutam despre blat, Ovidu Petre e totusi un jucator profesionist, ci despre altceva. Pentru ca acest episod înviorează o discuţie mai veche despre responsabilitatea vidă a jucătorilor. De dragul demonstraţiei, ca şi în cazul lui Rednic, să acceptăm că fotbaliştii nu-l mai doreau pe Hagi. Că îl găseau prea aspru sau insuficient de bun comunicator. E şi normal, de vreme ce se obişnuiseră cu discuţiile socratice ale lui Becali. Aveau oamenii un standard! Revenim. Erau decişi să-l schimbe. Pe Rednic, pe Hagi şi pe oricine doresc ei. Dar pentru asta tragi în teren! N-o laşi mai moale ca să vezi ce se întîmplă. Ai şi tu o ţîră de ambiţie, de sînge de bărbat şi cîştigi meciurile pentru ca mai apoi să spui: „Gică, nu te supăra, noi nu mai vrem!”.

Da, Ovidiu Petre are dreptate! Am mai văzut acest film de zeci de ori. Cu un antrenor fragil, nesigur, măcinat de propriile erori şi care n-a ştiut să-şi apropie vestiarul. Şi cu un jucător superior, stăpîn pe el şi imun la emoţie, indiferent de rezultat. Un tip perfect, ce mai. Cu o singură adăugire: îl muşcă mingea.

Comentarii (269)Adaugă comentariu

cornel  •  21 septembrie 2007, 15:47

domnilor, ov petre a zis si el ce zice toata lumea, n-a fost fair play e drept dar de aici pana la a-l lucra pe hagi…dar articolul de fata are alt scop, subliniaza un fapt minor ca sa-l bage pe petre in gura galeriei, si mai ales sa-i creeze o problema lui becali cu jucatorii. Care o sa fie cam suparati ca becali da din casa…

Tudi  •  21 septembrie 2007, 15:47

Nu doar Becali a zis, voalat, ca Ov.Petre s-a plans de Hagi, ci si Ion Craciunescu intr-o emisiune pe sport.ro azi.

rip  •  21 septembrie 2007, 15:49

ba da junarlistii pwlii…hotarati-va odata ori il aparati ori il atacti pe hagi?!?!

kosminn_steaua  •  21 septembrie 2007, 15:57

uite cum un jucator poate fi terminat cu mare usurinta de presa. sa va fie RUSINE, GAZETA SPORTURILOR!!!sunteti niste orbi care nu vedeti ca in 10 jocuri steaua nu a jucat nimic! tot respectul pt omul si jucatorul hagi, insa un mare zero pt antrenorul hagi. hagi nu va fi niciodata un antrenor bun pt ca nu-l ajuta capul. deocamdata ma bucur doar pe jumate, pt plecarea lui hagi. ma voi bucura pe deplin cand va pleca si gigi. atunci STEAUA isi va recastiga fanii adevarati!

PT JAVRELE STRESATE  •  21 septembrie 2007, 15:57

Si inainte ce juca Steaua cu Olaroiu? In afara de Dimano Kiev in deplasare, Steaua a fost umilita peste tot in UCL iar in Liga lu’ Mitica – de dinamo acasa tur-retur cu Craiova si Piatra Neamt nu am avut un sut pe poarta si atunci aveam atacanti. Ce munca a stricat Hagi la Steaua? Pentru ca Steaua era deja stricata. Ov Petre si Gigel Coman au fost adusi de sluga lu’ Fecali si nu de Hagi.

La meciul cu UTA o sa vedem razboinicii pizdii cum isi vor baga fustele in pantaloni. Acum ei sunt barbati adevarati. Mi-am luat abonament la peluza si l-am luat degeaba eu unu’ nu mai vin la nici un meci de-al Stelei.
Pentru mine mersul pe stadion este de domeniul trecutului.
Daca au fost in stare sa isi sape antrenorul suporterilor ce ar fi in stare sa le faca?

daniels  •  21 septembrie 2007, 15:58

mai conteaza ca OP a pus o vorba de ajutor la demiterea lu Hagi ? nu cred …pentru ca jiji si asa dupa cum marturiseste chiar el l-a lasat sa plece ca se saturase deja de el …unde mai pui ca era chiar nasu lui !
Hagi , dupa parerea mea trebuia sa plece de la inceputul problemelor cu jiji … iar faptul ca jucatorii sunt si ei niste pioni de care depinde soarta unui antrenor nu este o noutate in domeniu…

domnul q  •  21 septembrie 2007, 15:58

ANTRENORUL NU LOVESTE CU PICIORUL
HAGI NU ESTE ANTRENOR,RESTUL SUNT DISCUTII IN PLAN EMOTIONAL,FOTBALUL ESTE(A DEVENIT)CHIAR O STINTA EXACTA IAR ATRENOROL NU POATE „LOVII”DECAT CU MINTEA SI PRICIPEREA LUI DE A COMUNICA TUTUROR(FOTBALISTI,SUPORTERI,PRESA)TOT CE STIE IN MATERIE DE FOTBAL.
DIN PACATE HAGI LOVESTE(GANDESTE)DOAR CU ACEL STANG DE VIS CARE A BUCURAT O ROMANIE INTREAGA.

Bravo Gheorghe!  •  21 septembrie 2007, 16:00

Suporteri stelisti, haideti sa ne unim si sa-l facem pe istericul asta sa plece din Ghencea. Orice ora petrecuta de asta la Steaua, inseamna, fie o alta basina inghitita, fie o noua dara maronie pe obrazul celei mai titrate echipe din fotbalul romanesc. Felicitari din inima bogdane; la fel simt si eu. Cititi-l pe Gheorghe (la 3:01 p.m. a postat).

Alex  •  21 septembrie 2007, 16:02

Acest Ovidiu Petre este un mare ratat, nici acum nu cred ca intelege ca in acest sport mingea trebuie sa-ti fie cel mai bun prieten si nu cel mai mare dusman . Rusine, ca jucator e zero barat iar ca si caracter – infect.

atc3  •  21 septembrie 2007, 16:02

ai dedus tu, nimicule, ca e vorba despre ovidiu petre. in niciun caz radoi, mana dreapta a lui becali. cum spunea un mesaj nascut in italia cu ceva ani in urma „giornalista terrorista”

asta esti, provoci panica, te folosesti de puterea de a influenta publicul, pentru a le induce idei. nu e absolut nicio dovada ca ovidiu petre ar fi facut asa ceva, dar tu totusi insisti. esti un nesimtit calomnios.

xamolxes  •  21 septembrie 2007, 16:05

cind ai jucatori ca ov.petre si lovin in echipa si cu mourinho antrenor nu cistigi si daca joci cu ologii cuca macaii la steaua nu trebuie antrenor ci jucatori de fotbal ce este in lot acum sunt jucatori de bambilici nu stiu cum ii cheama nici cu buletinul in mina sunt de rahat exceptie goian zapata

elle  •  21 septembrie 2007, 16:06

super tare faza cu :”il musca minge” :))))))))))

me  •  21 septembrie 2007, 16:08

stima si respect pt rege…greseala regelui ca nu l a lasat dupa ce a calificat steaua in grupe…dar niciodata nu i prea tarziu…iubesc steaua…sunt fan infocat…dar datorita lui becali de ieri 20 sept 2007 nu mai pot sa am la suflet steaua…o iubesc in continuare dar atata timp cat becali va fi acolo le doresc numai esecuri…sa vedem daca si retardatu de becali se simte sa plece si sa lase steaua sa reinvie…fara el…ca deja s a intoxicat…sa ia exemplu de la valentin ceausescu

kontikki5  •  21 septembrie 2007, 16:10

Catalin,

De ce iei de bun impresia lui Craciunescu? Eu unul nu crd ca Ovidiu Petre l-a lucrat pe Hagi. Adica cum sa-l lucreze? Are el atata autoritate sau trecere la Steaua incat sa-l lucreze el pe Hagi?

Alex  •  21 septembrie 2007, 16:13

Din pacate asistam la o drama a societatii noastre in care principalul actor este Becali, acest parvenit care ne-a plictisit cu aberatiile lui bolnave si nu inteleg de ce presa nu ia atitudine in acest sens pentru ca daca vrem sa-l vedem pe toate canalele tv si in toate publicatiile pe Becali inseamna ca am ajuns foarte rau. Nu Becali a facut Steaua ci Steaua l-a facut pe Becali, asta nu intelege acest individ care vrea sa para Salvatorul neamului romanesc dar care este de fapt tumoarea maligna a vremurilor noastre. Nu cred ca vrea nimeni sa traiasca intr-o tara unde predomina cultul Becali.

cid  •  21 septembrie 2007, 16:20

cine-l tine pe ovidiu petre in brate ? nu cumva piti ? nu la indicatiile lui piti becali l a obligat pe hagi sa l bage mijlocas la inchidere ?

herr_alexu  •  21 septembrie 2007, 16:25

perfect adevarat cu o mentiune insa……..ce inseamna echitatea asta in viatza!!! hagi a ajuns piturca……sunt mega bucuros…… inseamna ca inca viatza itzi mai intoarce masura de dreptate sau injustitzie de care dai dovada….

bgd  •  21 septembrie 2007, 16:27

voi nu ati vazut ca nu mai vroiau sa joace
Gigi trebuia sa le blocheze banii cand s au dus la PALAT cu plangeri si apoi sa vada cum rezolva problema
dar Gigi este prea slab si asculta pe toti michidutii ce roiesc in jurul lui precum mustele la rahat
asta a fost demonstratia lui Gigi ca habar nu are sa conduca un club dar o tara
cu totii stiam ca Gica nu are experienta necesara sa faca performanta dar am sperat ca i se va da timp si bani sa construiasca ceva frumos,dar nu a fost asa

patryk  •  21 septembrie 2007, 16:31

Cataline sa stii ca multi conducatori folosesc ca si mod de a se impune „dezbinarea”, adica si-a gasit cativa jucatori pe care i-a momit putin. Si astfel apar oameni ca si Ovidiu Petre. De ce crezi ca Becali il lauda atata si a insistat sa joace titular acest jucator anonim de echipa de mijlocul clasamentului nu de Steaua, care nu e in stare sa dea o pasa corecta in spate dar sa si construiasca la mijlocul terenului.
Si sunt sigur ca domnul Ovidiu Petre a umblat cu cioara vopsita si pe la Galata de s-au suparat sefii turci si l-au dat afara.
In inchipuirea sa crede ca mediocritatea se poate inlocui cu niste linguseli pe langa cineva important de la club si astfel sa obtina un post de titular. Numai ca, acuma ca Hagi si-a dat demisia, noul antrenor, daca va vrea sa obtina rezultate mai bune cu Steaua, nu va mai juca cu doi inchizatori. Si in situatia de acum Lovin e peste Ovidiu Petre el facand mai bine atat faza defensiva dar mai ales faza de atac. De asemenea s-ar putea ca Becali sa nu mai aiba nevoie de linguselile sale si in orice colectiv se stie ca exista indivizi mai slabi dar care sunt cunoscuti pana la urma si eliminati. De aceea domnul Ovidiu Petre a stat cat a stat pe la echipele pe la care a jucat. Si spre binele Stelei ar fi bine sa se desparta de asemenea specimene.

Alvaro  •  21 septembrie 2007, 16:32

Daca e adevarat ca unii jucatori i-au demarat demisia lui Hagi, rusine sa le fie! Ce va plangeti de antrenamente? Salarii mari dar munca deloc. Pai credeti ca Hagi n-a vrut sa aiba rezultate si mai ales joc bun la echipa? Sunt jucatorii de vina si scandalul cu Radoi credeti ca n-a existat cum s-a spus dupa? Antrenorul trebuie sa fie Seful in echipa si in vestiar, nop patronul nop capitanul nimeni doar el. El raspunde pentru esec el e responsabil pentru jocul echipei. Eu daca a-si fi antrenor na-si fi de acord sa vin la aceasta echipa chiar daca sunt stelist. Un antrenor decide si transferuri si tot trebuie lasat in pace sa-si practice meseria. Rusine pentru ce ia-ti aratat lui Hagi, rusine ca na-ti stiut sa tineti aproape un adevarat stelist si are dreptate, el te aduce prima data pe stadionul Steaua si ce primeste in schimb? Umilinta. Felicitari Hagi daca ai antrena in orice divizie adevaratii stelisti ar fii alaturi de tine, pentru ce ai facut pentru acest club.

Dogman  •  21 septembrie 2007, 16:34

Ovidiu petre… si atat.

cristi  •  21 septembrie 2007, 16:34

cataline, imi pare rau sa va spun ca din tot acest razboi impotriva lui becali va pierde, de fapt,tot hagi. el va intelege ca in acest conflict a fost fecioara si doar restul sunt vinovati. si data viitoare(daca va exista o data viitoare!) va pati la fel. becali greseste in continuare, dar nu faceti o victima imaculata din hagi.nu numai ca nu-i foloseste la nimic, dar ii va dauna in mod sigur!

eleven  •  21 septembrie 2007, 16:35

Situatia de la Steaua se poate sintetiza simplu:
1. Hagi a nimerit intr-un moment nepotrivit (multi accidentati in perioada de pregatire, curba descendenta de forma a intregii echipe – cine antreneaza stie ce inseamna asta, patron agitat, public obisnuit cu performante in crestere)
2. Steaua nu va avea niciodata rabdare cu antrenori veniti sa invete sau sa faca experiente
3. Becali, indiferent de banii investiti, va fi mereu un om imposibil, care la primul pas gresit sau la prima poticneala, va incerca sa scape de cei pe care-i va considera vinovati (apropo de politica, ar fi interesant cum va reusi sa scape de poporul roman daca va ajunge in Parlamentul European)
4. Campania de transferuri de la Steaua a fost una sub orice critica. Doar Zapata si Rada raman in discutie, cu precizarea ca Cernea, asa cum era el, se descurca in poarta, iar Rada nu e la nivel de Champions League
5. Becali a incercat sa-si urce cat mai mult capitalul electoral atragandu-l pe Hagi intr-un joc murdar. Era clar ca echipa asta nu se va descurca pana la urma, dar idea era sa fie prezentat la public ce mare conducator e Becali si cum incearca el sa faca din valorile nationale oameni realizati. Inclusiv contractul de publicitate cu Citibank este unul de fatada (stiut fiind ca Hagi a mai facut carduri cu numele sau pentru BRD).
6. Atata timp cat numele STEAUA va fi mai des utilizat pentru a se povesti despre culise, scandaluri si circ, decat pentru a se discuta despre FOTBAL, Becali va castiga voturi. De aceea are mai putina importanta cum joaca sau cat marcheaza Steaua. Important pentru Gigi e sa apara pe prima pagina.
7. Ov.Petre e doar un pion. Asa cum e si Zaharia, cum sunt si altii. E greu de crezut ca un jucator cu mintea limitata asa cum e Ovidiu Petre ar putea gandi o conspiratie impotriva lui Hagi.

PS. Va fi interesanta reactia lui Copos daca Rapid trece de grupele UEFA, iar Steaua si Dinamo raman sa se balacareasca alaturi de Mitica.

Razvan21  •  21 septembrie 2007, 16:35

Foarte bun articol…Excelent..
Mari „caractere” jucatorii de genul asta..Pai imi imaginez cum merge Ronney la Glazer si zice:”Sefu` mie nu-mi place de Ferguson”….:)) Cred ca in momentul ala ar fi concediat …..

Afaceri la cheie  •  21 septembrie 2007, 16:35

petre, dica, radoi – o apa si un pamant

vase  •  21 septembrie 2007, 16:39

singurii euro jucatori la steaua sunt zapata goian si …… restul panarame

toulalan  •  21 septembrie 2007, 16:40

Nu mai conteaza acum cine, cum, care etc. l-a sapat sau nu pe Hagi la Steaua. Eu chiar ma intreb de ce nu observa lumea ca si comportamentul lui Hagi e unul similar cu al lui Becali, dar doar „in miniatura”! Am prieteni dinamovisti care, auzind ca Hagi a fost instalat la Steaua, au sarit in sus de bucurie!!! Nu are calitatea de a lucra cu oamenii, nici oaia n-o are, dar are bani garla, cat despre fotbalisti precum Ovidiu Petre…sa-mi miroase ciorapii! Se crede important, dar e doar o caricatura de fotbalsit, un lenes, manca-i-ar mama pletele lui de don juan mioritic cu impresii de „geims bond”. Lent in miscari, dar nu si in gandire:))(Hagi stie de ce!!!), cu miscarile-i blazate, cu alura unei p…e necoafate, SE CREDE IMPORTANT FRATE!!!!!! Nu esti bun nici de „sperantza pipera” mai Ovidel. Cu respectul cuvenit te trimit la origini, lenesh imputzit ce esti!!!!

armany  •  21 septembrie 2007, 16:41

de ce nu discutati si de ce se va intampla mai departe!???a plecat hagi,urmeaza rada.cand a plecat meme au urmat ELTON,ANDREI RETROGRADT,COMAN SI BOSTINA jucatori adusi de meme,dar a ramas OP jucator adus de olaroiu.singurul care avea clasa era ELTON,UNUL DIN CEI MAI TEHNICI JUCATORI CARE AU EVOLUAT LA STEAUA.

corina  •  21 septembrie 2007, 16:41

perfect de acord cu-cassano.hagi nu merita asa ceva,dar trebuia sa si dea seama ca acceptand sa lucreze pentru o hahalera ca becali asa ceva o sa se intample.becali e o rusine pt steua.mai bine lipsa de performate decat sa l mai suportam.hagi este un mare om

mascherano  •  21 septembrie 2007, 16:41

ma bucur de ce se intampla la steaua pentru cei suporteri care se amuzau si radeau de felul in care aranja rahatul meciurile sa ia steaua campionatu sau sa iasa locul 2. merita acum sa traiasca umilinta asta suporterii stelei (o parte dintre ei). in rest din pacate hagi inca nu a invatat sa fie un pedagog, sa se faca inteles. sunt sigur ca are multe idei bune legate de antrenorat dar daca nu stii sa ii faci sa inteleaga pe jucatori ce vrei inseamna ca nu esti antrenor. evident dintr-un mare jucator nu trebuie sa iasa si un mare antrenor tot timpul. si inca ceva: parerea mea este ca gigi este marioneta altor interese adica gigi este controlat. va pup

vase  •  21 septembrie 2007, 16:44

PEDEAPSA PT BECALI STADION GOL LA MECIUL CU FC VASLUI SA FACA GALERIE VERII SI CLANUL FECALI + SCLAVII + SLUGILE .ANTI FECALI.

otelul  •  21 septembrie 2007, 16:44

Tu nu esti un ziarist adevarat,esti un pupin…ist autentic si nu mai incerca sa ne induci in eroare aratandu-ne ce „mare antrenor” este fostul MARE JUCATOR. Si Mircea Sandu s-a dispersat de „marele antrenor” dar intr-un mod civilizat,la fel ca si, mai toate cluburile pe unde a „antrenat” el.S-a vazut mana lui in jocul stelei adica-NIMIC- fara nici o idee de joc(unde vezi tu ca e un mare antrenor).Sincer va spun, daca era Lacatus(adevarata legenda a Stelei) in locul lui Hagi pt. mine era echivalentul unui doliu national. Despre G.B. nu vreau sa-mi pierd timpul vorbind.

Hink  •  21 septembrie 2007, 16:45

Tot atacati ca Steaua nu joaca nimic…CE JOACA STEAUA DE LA PROTASOV incoace.?????????????????????????????????????
Oli e ridicat in slavi de Ciobanu si a avut un campionat si un loc doi luat cu japca…cu japca.
Steaua a reusit doua-trei jocuri bune in deplasare de la Protasov incoace…dar in deplasare cand statea la panda…constructie era 0 barat…

Dan  •  21 septembrie 2007, 16:48

Parca, cu ceva timp inainte Hagi era lucrat de olaroiu si nu era nici un dubiu ca Olaroiu se va intoarce….Acum cand Olaraiu nu se mai intoace, hagi a fost lucrat de Ovidiu Petre…Fals domnilor! Hagi a fost „lucrat” de neputinta de a obtine in timp scurt rezultatele scontate de megalomanul de Becali si de nevoia acestuia de a arata lumii intregi ca el este buricul pamantului si le stie pe toate. Problema e ca ti-ai dat cu stangul in dreptul domnule Becali, mizeriile pe care le-ai facut iti vor afecta puternic imaginea deja sifonata si se vor rasfrange afupra sanselor tale in politica….Mi se pare ca se va intampla ceea ce trebuie. Nu-mi doresc inca un Pacalici pe scena politica romaneasca.

ancutza  •  21 septembrie 2007, 16:52

hagi trebuia lasat sa-si faca treaba la steaua!!!

Eugen  •  21 septembrie 2007, 16:53

A incurcat-o Ovidiu Petre. Dupa parerea mea e un jucator de nivel mediu, care nu are ce cauta la Steaua. Nu stie sa faca un dribling, nu stie sa dea o pasa de 20 de metri si nu stie sa faca o preluare corecta 🙁 . Forza Hagi

e_dantes0102  •  21 septembrie 2007, 16:53

pana una alta trebuia lasat sa isi faca datoria si dupa aceea judecat de oameni competenti nu de oieri sau de jucatori fara ambitie niste oameni fara valori asta sunt si vor avea mult de pierdut.timpul nu iarta pe nimeni

Boloni86  •  21 septembrie 2007, 16:55

Fratilor,Tolo are dreptate.Nu mai aruncati in Hagi ca echipa lui n-a marcat goluri.Astia,nenorocitii care l-au lucrat pe Hagi,sunt defapt niste amatori in ale lucratorilor.Si-au lucrat antrenorul in…haita.Cei care merg la meciuri ar trebui de acum incolo sa isi arate dezaprobarea fata de „eroi”,pana vor ceda la randul lor precum Hagi.Nenorocitii ar trebui sa stie ca stapanul lor nu e Becali,ci „Maria sa,spectatorul”,ca sa-l parafrazez pe I.Chirila .Uitati-va la Dinamo,o echipa mare fara spectatori.Jenant !

blueyed  •  21 septembrie 2007, 16:56

sunt stelist ! dar imi e jena de felul cum joaca steaua acum. hagi nu e bun de antrenor ce sa ne mai cacaim pe noi atat. mi-a placut ca jucator , imi crestea pulsul cand era pe terewn dar ca antrenor ma enerveaza. el zbiara la jucatori din primele minute ale meciului. imi lasa impresia ca nu are nici o tactica pregatita, parca nu pune nimic la punct dinainte. si faptul ca la natrenamente se baga la joc… pai nu asa se natreneaza o echipa… asa il invata poate pe yanis sa dribleze dar nu poate face o echipa sa se dezvolte… asta e… asteptam sa vedem si mai departe ce se intampla dar mi-e teama ca daca ramane si berbecali in continuare ajungem rau de tot… iar gaca hagi nu a stiut sa se faca respectat de jucatori asta tot din vina lui…

Cosmin Nistor  •  21 septembrie 2007, 16:57

Pentru Cassano: esti tare, gagiule! Sau, ma rog, cacarez de oaie! Pretinzi ca ziaristii sint cirpe de sters pe jos, pretinzi DEMNITATE si ADEVAR, dar nickname-ul tau (pentru Jiji inseamna ca e porecla) e cassano, identitatea ta e LA VEDERE, ce sa zic.
In rest … atita timp cit televiziunea, ziarel, mass media in general il difuzeaza/scriu/spun despre Jijileanu, nu aveti de ce sa va mai plingeti, e rodul (Jiji, rodul e un fruct din ala de care zici tu ca e Steaua), deci e rodul creatiei massmedia. Felicitari, mai scrieti mult despre el, e tot ce vrea.

ALEX  •  21 septembrie 2007, 17:01

rusine jucatori, ca a-ti complotat cu bebekakali aproape ca va judec ca e cioban
atentie sunt STELIST dar asta e…

ALEX  •  21 septembrie 2007, 17:04

HAGI nu e un antrenor f bun dar nu tre. sa se procedeze asa
suntem la un moment delicat sa nu folosesc cuv. mai grele

Dadumi  •  21 septembrie 2007, 17:05

Bun articolul,dar STEAUA are antrenor (becali),secund Petratzini,capitan ov.p.,ceilalti slugi(pardon slusbasi lui jiji)

r0naldo83  •  21 septembrie 2007, 17:10

ovidiu petre asta nu poate mai mult nu are nici o vina baiatu dak tacsu la fortat sa se faca fotbalist!mai bine se facea pescar sau ceva!de cand era la juniori a luat locul altora care poate erau de 10 ori mai fotbalisti decat el!

Gsp.ro Va recomanda ,Radio Show FM !!  •  21 septembrie 2007, 17:13

Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO Intra pe Radio Show FM si asculta cea mai buna muzica Non Stop http://www.RadioShowFM.ro !! Pe site mai gasesti , stiri sportive , barfe artisti , Horoscop , vremea , Tv Online , Program TV , Jocuri, Download muzica http://www.RadioShowFM.RO

coleus  •  21 septembrie 2007, 17:15

e vina lui HAGI pentru ca trebuia sa isi dea seama ce fotbalist mai mult decit mediocru este si sa nu il ia la galata.i ramin la parerea ca ii da bani multi lui piturca sa il cheme la nationala

razvan  •  21 septembrie 2007, 17:17

Cine?Ovidiu Petre,cel mai slab jucator din liga 1.Sa_i fie rusine nenorocitului,sa se lase de fotbal ca e praf.El distruge toata constructia echipei,e cel ce termina suflul in teren

am dreptate ?  •  21 septembrie 2007, 17:22

afara cu ov petre si cu ciobanul de bekli care face steaua de ras….o rusine de om e bekli

fmg  •  21 septembrie 2007, 17:32

e f posibil sa fie adevarat cu Ov Petre…dar sa nu deviem atentia!

monstrul gigi trebuie primit cum se cuvine in ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorin  •  21 septembrie 2007, 17:33

Lovin si Ovidiu Petre imi aduc aminte de doua rebuturi ale fotbalului romanesc, adica piturca si nonvaloarea de lupescu

Comentează