După o regie de Ovidiu Petre

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

vineri, 21 septembrie 2007, 2:06

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

Discuţia mai are o latură. Jucătorul revoltat nu-i greu de ghicit. Dintre actualii stelişti, doar Ovidiu Petre a fost antrenat de Hagi şi la Istanbul şi în Banat. Pentru el, Hagi s-a certat cu başkanii lui Galata, la un moment dat încăpăţînarea de a-şi apăra jucătorul ducîndu-l pe tehnician în pragul demisiei.

Ovidiu Petre l-a răsplătit pe Hagi. În cel mai pur stil sportiv. Lucrîndu-l pe lîngă patron. Nu discutam despre blat, Ovidu Petre e totusi un jucator profesionist, ci despre altceva. Pentru ca acest episod înviorează o discuţie mai veche despre responsabilitatea vidă a jucătorilor. De dragul demonstraţiei, ca şi în cazul lui Rednic, să acceptăm că fotbaliştii nu-l mai doreau pe Hagi. Că îl găseau prea aspru sau insuficient de bun comunicator. E şi normal, de vreme ce se obişnuiseră cu discuţiile socratice ale lui Becali. Aveau oamenii un standard! Revenim. Erau decişi să-l schimbe. Pe Rednic, pe Hagi şi pe oricine doresc ei. Dar pentru asta tragi în teren! N-o laşi mai moale ca să vezi ce se întîmplă. Ai şi tu o ţîră de ambiţie, de sînge de bărbat şi cîştigi meciurile pentru ca mai apoi să spui: „Gică, nu te supăra, noi nu mai vrem!”.

Da, Ovidiu Petre are dreptate! Am mai văzut acest film de zeci de ori. Cu un antrenor fragil, nesigur, măcinat de propriile erori şi care n-a ştiut să-şi apropie vestiarul. Şi cu un jucător superior, stăpîn pe el şi imun la emoţie, indiferent de rezultat. Un tip perfect, ce mai. Cu o singură adăugire: îl muşcă mingea.

Comentarii (269)Adaugă comentariu

gaby  •  21 septembrie 2007, 17:39

Are dreptate

Giovanny  •  21 septembrie 2007, 17:40

Sal.Legat de acest articol,nu prea imi vine a crede k Ov. Petre,despre kre nebunul becali zice k joaca, k ceasul l-a sapat pe hagi.E adevarat insa k hagi nu s-a impus la steaua,pacat k rezultatele nu au fost la fel de mari k vorbele.Sper k cine va veni dupa hagi sa fie lasat in pace si sa ne duca pe primele 2 locuri ale clasamentului si sa luam makr 5 puncte in liga:D.Noroc

felix-gabriel lefter  •  21 septembrie 2007, 17:53

De acord cu cr on 21: sa nu mai mergem la meci cat e oierul acolo!

carmena  •  21 septembrie 2007, 17:57

Tromboane cu Ovidiu Petre. El era capitan de echipa cand a fost Hagi la Timisoara, la Steaua la introdus in echipa, asa ca nu cred ca el s-a plans la Becali, nu avea motiv. Insa in cel priveste pe Hagi, pe de-o parte imi pare rau de el, desi nu merita, pentru ca stiu cum s-a purtat cu jucatorii la Timisoara si mai ales nu merita pentru ceea ce ia facut lui Caramarin, trimitandu-l la echipa a doua pentru ca nu a suportat ca acesta i-a spus in fata ce avea de spus in legatura cu antrenamentele si tactica. Ajunsesera jucatorii sa nu mai stie pe ce post joaca.
Cred ca Hagi ar trebui sa imbratiseze o alta meserie, nu aceea de antrenor.

Alexandru Misu  •  21 septembrie 2007, 17:58

Si Oli nu mai vine….

mihaitza23  •  21 septembrie 2007, 18:00

Satul Gimbasani ,judetul Ialomita in urma cu 15 ani …intr o zi torida de vara……un copil slab si cu ochii bulbucati apare pe lacul satului impreuna cu tatal sau,Nicu Petre..vicecampion olimpic la Seul 1988..Atunci l am cunoscut pe Ovidiu.Intre timp a uitat ca vacantele le faceam impreuna an de an,ca verisoara lui era ”gagica ”mea,ca acele de pescuit pe care i le ”imprumutam”erau date din suflet..

mihaitza23  •  21 septembrie 2007, 18:12

15 ani mai tarziu…..Ovidiu,prietenul meu din copilarie ,ma dezamageste intr-atat incat as dori sa va dau numarul lui de telefon sa l felicitati cu totii pentru profesionismul lui…Si totusi ,nu o s o fac pentru ca eu,inca nu am devenit sclavul banului ,carpa de patron de fotbal …….un singur lucru e cert domnule Ovidiu Petre…o sa fii rasplatit pe masura….

gaffer  •  21 septembrie 2007, 18:13

APEL CATRE GSP : daca va respectati , daca respectati opinia cititorilor si tineti intr-adevar la viitorul fotbalului romanesc , renuntati in a mai posta articole care nu isi au locul decat in ziare de scandal sau tabloide . renuntati in a mai posta articole despre anumite persoane care nu fac nimic altceva decat sa murdareasca si asa prafuita imagine a fotbalului romanesc .

PANAIT BOGDAN  •  21 septembrie 2007, 18:25

BINE CA A PLECAT POATE ASA NU O SA MAI VINA NIMENI LA STEAUA . POATE BECALI O SA SE FACA SI ANTRENOR . SI PE OLI SA-L PUNA LA TRASAT TUSA LA TEREN CA DOAR ATIT ESTE BUN(UITATIVA LA PALMARES OLI VS HAGI SI DUPA VORBITI).BECALI NICI NU STIE CE APIERDUT? DAR POATE VINE ACET MARE ANTRENOR OLI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA .ACEST RATAT ZIS SI OLI

marian  •  21 septembrie 2007, 18:27

lovin si ovidiu petre nu au talent nici macar cat unii copii care joaca fotbal in curtea scolii

LUTA  •  21 septembrie 2007, 18:28

ZIARISTI SINT MEREU IN CAUTARE DE SUBIECTE DE SCANDAL,DAR NICI UNUL NU SCRIE DE NERVOZITATEA LUI HAGI,INCA DE LA SFIRSITUL CARIEREI DE JUCAROR CONTINUATA INEXPLICABIL[DUPA CURSURI ABSOLVITE]CA ANTRENOR.D-LOR NU MAI SUSTINE-ti O CAUZA PIERDUTA.HAGI [cu parere de rau]NU VA FI ANTRENOR NICIODATA,DACA NU STA IN SPATELE UNUI ANTRENOR MARE[genLUCESCU] SA AIBA RABDARE CU EL ,VOI IL FACE-TI PREA MARE.HAGI A FOST O REZERVA SI LA REAL SI LA BARSA.IAR STEAUA CE A SEMANAT IN 2 ANI ,A RASARIT ACUM[campionat si locul 2 cum?cu bani]ASTA TREBUIE ARATAT D-leTOLO,NU Ov.PETRE.problema MARE CAMPIONATUL CINE DECIDE ? SA-L CISTIGE SI VOI STITI DAR VA COMPACE-TI IN SITUATIA ASTA CA VA ESTE BINE[cazulDINAMO cel mai elocvent].NU Ov.PETRE SCHIMBA UN ANTRENOR.[si nu era nici o somitate de antrenor].SI REAL A DAT AFARA UN ATRENOR [si ce antrenor ,CAPELO].

Fulg  •  21 septembrie 2007, 18:33

M-am saturat !! Mi-e rusine, m-am sa turat sa il vad pe acest om cum calca pe simboluri romanesti.

Auzi la el : ” In slujba crucii si a neamului romanesc” Pfff, ce penibil .. ba baiatule in slujba neamului romanesc ? Tu ?

Gica tata, nu o sa te uit niciodata, ma trezeam la 03:00 nopatea sate vad, desi aveam doar cativa ani. Nu o sa uit niciodata golurile cu Columbia .. tu la imn puneai mana la inima si lasai capul plecat , semn ca pretuiai ceva, semn ca nu treceai indiferent pe langa ariile lui nea’ Pann.

Ti-e mai bine asa .. s-a zbarlit pielea pe mine cand te-am vazut cu lacrimi in ochi ..

Stii ce o sa incerc de acum ?

Cu Rapidul nu pot sa tin, Dinamo nici atat .. cred ca o sa ma reprofilez pe Sportul sau National .. macar asa nu ma apuca greata.

jack  •  21 septembrie 2007, 18:43

De cand am inceput sa inteleg ce inseamna fotbalul am fost stelist! Necoditionat! Am suferit cand ne-au eliminat Roma in primul tur apoi am urlat de fericire dupa ultimul penalty aparat de Dukadam. Am fost stelist cu bune si cu rele,neconditionat! Apoi Simbolul Stelei-Lacatus a fost mazilit in cel mai ordinar fel posibil. Fara sa aleg constient, de cate ori Steaua juca contra echipei lui Laca, tineam cu el! Nu as fi crezut insa niciodata ca pur si simplu nu voi mai putea simti nimic decat rusine cand vorbesc de Steaua. Pana aseara… Brusc ,pur si simplu nu mai sunt stelist! Toate simbolurile noastre au fost talharite ,murdarite , deturnate.
Azi am mers la ziar si am dat un anunt: SUPORTER INFOCAT, CAUT ECHIPA! Astept inca raspuns.

mujotutun  •  21 septembrie 2007, 18:48

Hagi este un antrenor de doi bani, Ov. Petre este un jucator de doi bani si dvoastra scrieti un articol de doi bani, bazat pe o barfa de doi bani. Am sa ma opresc aici.

m3knk  •  21 septembrie 2007, 18:53

Felicitari, excelent articolul. Noi ar trebui sa intelegem ca nu Hagi este o problema. Omul este realizat, are vitorul in fata. Poate o sa mai antreneze, poate nu. Problema este becali si toti cei care-i sufla-n goarna! Parvenirea salveaza Romania!

misha  •  21 septembrie 2007, 18:54

cine vine la steaua o sa fie o papusa,o marioneta in mainile lui becali, care va face exact ce i se va dicta de sus….doar asta vrea becali..el are bani si face ce vrea,nu?pacat de talentele de la steaua…

Radu  •  21 septembrie 2007, 19:03

CINE E DE ACORD SA NU MAI MERGEM LA MECIURI> EU UNU MI_AS SCOATE SI ABONAMENTU LA VANZARE.
HAIDETI SA NU MERGEM MACAR LA MECIUL CU ARSENAL

Lazial  •  21 septembrie 2007, 19:04

una peste alta…e clar…trebuie sa dispara ciobanul asta din curtea stelei cat mai repede,ca ne face de ras peste tot…iar ov.petre pe langa faptul ca nu are fata nici de FC avantul trotinesti…ne mai demonstreaza si ce caracter are…un gunoi…PLEACA DIN GHENCEA PANARAMOOO!!!
PS. ASTORA CARE II TINETI PARTEA CIOBANULUI SI PANARAMEI…IMPUSCATI-VA FRATILOR CA NU AVEM NEVOIE DE STELISTI MARIONETE SI INCULTI!!!

adrian  •  21 septembrie 2007, 19:17

o coloana vertebrala prcum stuful.

Ramis  •  21 septembrie 2007, 19:21

Ovidiu Petre este printre cei mai slabi jucatori ai Stelei. Lipsit de talent, alearga aiurea, mai mereu in reluare, face greseli de plasament, nu marcheaza adversarii cum trebuie.
Inaltimea il salveaza si il aduce in atentia tuturor, k in res e paralel…. Sa-i fie rusine…

suapratu’  •  21 septembrie 2007, 19:26

HAGI e la inceputul carierei si pentru mine a dovedit deja ca e ANTRENOR. Un ANTRENOR care va dovedi ca e MARE. N-a avut sansa inca s-o arate clar, dar o va arata. DUMNEZEU o sa-l ajute caci a artat ca stie smerenia.

PS: Jucatorii asa-zis importanti de la Steaua au dovedit numai ca sunt decat niste semiprofesioniti care au numai banii si distractia in cap. Atunci cand li s-a cerut sa intre intr-un program ca la cluburile mari au dat inapoi si si-au adus aminte de chiolhanurile si viata buna cu Olaroiu.

PS: stilul lui Hagi e sa joace pe atac nu cu 6 aparatori din 10 jucatori ca sa tina fundu-n poarta. Faptul ca Lovin si Petre au fost impinsi catre limita lor superioara (adica sa construiasca atacuri) e meritul lui Hagi. In mod normal Lovin si Petre n-au ce cauta in acelasi timp in teren decat daca vrei sa stai cu fundu-n poarta. La Praga Hagi a incercat sa castige dar n-a avut cu cine.

mihaitza23  •  21 septembrie 2007, 19:27

SUPARATU’……tot respectul!

suparatu’  •  21 septembrie 2007, 19:30

Jucatori carora li s-a stricat cariera! Asta-i la Steaua acuma. Au devenit razgaiati carora le intra banii si vor chiolhanurile cu Olaroiu.

Cand e vorba de munca si ambitii mai mari! pauza pauza pauza!! pai daca le intra banu’ doar lingand curu’ lu’ ala (ca nu vreau nici sa-i mai zic numele)!

IlieDumitrescu  •  21 septembrie 2007, 19:30

Da, incheierea e aproape desavarsita… Un editorial care merita premiat, pentru ca e complet. Felicitari, tolo, le mai nimeresti si tu.

Jolie  •  21 septembrie 2007, 19:37

cassano >>>ai uitat ce dezastruos a jucat Steaua cund a venit prea-pupincuristul de Olaroiu la echipa ?

MIREA ILIE  •  21 septembrie 2007, 19:55

NU-L MAI RIDICATI ATATA IN SLAVI PE HAGI! DIN CAUZA VOASTRA A AJUNS SA SE CREADA MARE ANTRENOR! CU SIGURANTA RAMANE IN ISTORIA STELEI CA CEL MAI SLAB ANTRENOR!CE IRONIE….A FOST CEL MAI BUN JUCATOR DIN ISTORIA STELEI DAR SI CEL MAI SLAB ANTRENOR!!!!!!!

otelul  •  21 septembrie 2007, 19:57

pardon cel mai bun jucator al stelei a fost LACATUS

MURESAN RADU  •  21 septembrie 2007, 20:07

NU POT SA INTELEG CUM NISTE PURTATORI ILEGALI DE TRICOURI CUM E PRAJINA ASTA DE OV. PETRE POT MACAR SA VB DE HAGI!NU E IN STARE DE O PASA MAI LUNGA DE UN METRU SI MAI ARE SI TUPEUL DE A JUDECA PE ALTII,EU IN LOCUL STELISTILOR L AS HUIDUI DE ACUM INCOLO SA PLECE DIN GHENCEA SI EL SI JIJI!

trofy  •  21 septembrie 2007, 20:19

Hagi a fost un jucator prea mare pentru a fi si un antrenor bun…..a dat numai rateuri pe unde a fost k antrenor …iti mai trebuie si Iq pt treaba asta

Bobo  •  21 septembrie 2007, 20:20

Dak un grup de jucatori nu-l my doresc pe antrenor,acesta trebuie sacrificat…e pakt ce a ajuns fotbalul romanesc,ce a ajuns Steaua „o mare glorie a fotbalului romanesc”…Un patron kre nu este patron,ci my degraba antrenor-jucator,un patron kre-shi depasheshte atributziile,doar pt ca asha doreshte el,pt ca in Steaua a investit banii,totul se rezuma la bani,numy la bani…pakt…RUSHINE bekli…

Bobo  •  21 septembrie 2007, 20:22

iar,pe Hagii la ajuns blestemele,de cand la dat pe Pitzurca afara de la Natzionala…Dumnezeu nu doarme…

dan  •  21 septembrie 2007, 20:36

Asa se intampla cand antrenorul e slab pregatit si nesigur ca persoana si cand patronul e taran si paranoic

ice4you  •  21 septembrie 2007, 20:36

Sarpele care il incalzesti la san te musca tocmai cand ziceai ca nu mai are venin ! Si uite ca acest nimeni care este Ovidiu isi merita din plin numele de tradator … un Petre ca si cel care l-a tradat de Isus.

florin marin  •  21 septembrie 2007, 20:37

http://www.tipseri.com – Bonusuri de 100% la toate casele de pariuri, Rezultate in direct din toate campionatele!
http://www.pariuri-online.info – Cel mai rapid Livescore!
http://www.case-de-pariuri.info – Afla cum sa pariezi online de acasa cu taxe 0%!!!
http://www.e-pariuri.info Pariuri Online!
http://www.tipseri.com – Bonusuri de 100% la toate casele de pariuri, Rezultate in direct din toate campionatele!
http://www.pariuri-online.info – Cel mai rapid Livescore!
http://www.case-de-pariuri.info – Afla cum sa pariezi online de acasa cu taxe 0%!!!
http://www.e-pariuri.info Pariuri Online!
http://www.tipseri.com – Bonusuri de 100% la toate casele de pariuri, Rezultate in direct din toate campionatele!
http://www.pariuri-online.info – Cel mai rapid Livescore!
http://www.case-de-pariuri.info – Afla cum sa pariezi online de acasa cu taxe 0%!!!
http://www.e-pariuri.info Pariuri Online!
http://www.tipseri.com – Bonusuri de 100% la toate casele de pariuri, Rezultate in direct din toate campionatele!
http://www.pariuri-online.info – Cel mai rapid Livescore!
http://www.case-de-pariuri.info – Afla cum sa pariezi online de acasa cu taxe 0%!!!
http://www.e-pariuri.info Pariuri Online!
http://www.tipseri.com – Bonusuri de 100% la toate casele de pariuri, Rezultate in direct din toate campionatele!
http://www.pariuri-online.info – Cel mai rapid Livescore!
http://www.case-de-pariuri.info – Afla cum sa pariezi online de acasa cu taxe 0%!!!
http://www.e-pariuri.info Pariuri Online!

Succes tuturor cititorilor gazetei!

Un om din popor  •  21 septembrie 2007, 20:49

Rahat cu ochi, tot incerci sa bagi zizanie, trebuie sa meriti pomena lui Borcea!

avant  •  21 septembrie 2007, 20:50

faza cu „il musca mingia”e criminala

tzamball  •  21 septembrie 2007, 20:50

pe ovidiu petre il stiu din cartier si e un baiat de treaba si avand in vedere ceea ce a facut gica pentru ovidiu nu cred ca se pune problema ca acesta sa-l fi lucrat…ca nu stie sa dea o pasa mai lunga de 2 metri e cu totul alta problema…

haisteua  •  21 septembrie 2007, 20:53

mai bine dadeau afara toti jucatorii decat antrenorul
nici o pasa nu stiu sa dea
nici un dribling nu stiu sa faca
mai bine stau acasa

bulanu  •  21 septembrie 2007, 21:37

hai sa nu-i mai pronuntam numele lu ipocrit in loc de nume punem puncte de suspensie nu de liga cacama-s pe ideile lui de turbat

bulanu  •  21 septembrie 2007, 21:41

suparatu ai jucat fotbal? sau joci? 100% de acord

mdmd  •  21 septembrie 2007, 21:44

http://mdmd.wordpress.com/2007/09/19/femeile-au-nevoie-de-atentie…-de-tudor-chirila/

Ckhristian  •  21 septembrie 2007, 21:44

EO.P> e ultimul jucator din lume care ar fi putut deschide gura sa spuna ceva despre Hagi, antrenorul, jucatorul, omul, ce vreti voi. Si totusi a facut-o. Daca nu ai ce invata de la antrenorul Hagi, ai fi putut sa o faci de la jucatorul Hagi. Din pacate nu ai invatat nimic de la nimeni despre fotbal. Esti un fotbalist ajuns la Steaua si la nationala prin prisma imprejurarilor si conjuncturilor dubioase, a flerului bizar al unui antrenor de nationala ingamfat si infatuat si a norocului chior. Esti mediocru si spun asta cu indulgenta, nu vei ajunge niciodata un jucator adevarat, ca sa nu spun de referinta pentru vre-o echipa la care ai sa joci. Nu ai dovedit nimic in fotbal si nici nu o vei face. Esti incapabil si nu ai talent. Nici macar vointa. Nici macar stiinta. Dupa atatia ani de fotbal ar fi trebui sa iti intre ceva in cap, sa cunosti cate ceva, sa ai ceva abilitati. Uita-te pe ce post joci si la sfarsitul unui meci, oricare, vezi care a fost contributia ta la calitatea jocului echipei tale. Si nu ma refer la faulturi stupide. Becali spune ca ai jucat ceas. Pacat baiete! Ar fi trebuit sa joci fotbal. Totusi ai un viitor. E posibil sa ajungi odata antrenor la o echipa unde va fi patron tatuca Becali. Dar ce vei sti sa faci? Ce faci si acum. NIMIC!!!

dani  •  21 septembrie 2007, 21:54

Binecuvantata fie ziua cand Becali va vinde Steaua rusilor!!!

Dan72  •  21 septembrie 2007, 21:54

Bine i-au facut lui Hagi!!! Si el a maturat cu Piturca pe jos,impreuna cu toata liga si federatia.Si asta de ce? Pentru ca era si este un om cu un caracter desavarsit in opinia ta Tolo,nu? E ”regele”!!Esti fals …mincinos…mediocru..manat doar de voiculescu impotriva lui Becali.Nu ai nimic atat de sentimental pentru Hagi.E doar parghia de care te legi tu si altii pentru a va indeplinii indatoririle de serviciu si ordinele primite!

mdmd  •  21 septembrie 2007, 21:59

http://mdmd.wordpress.com

vladeanu  •  21 septembrie 2007, 22:32

este o ideie excelenta ce-a cu lipsa suporterilor la meciurilor stelei.Acest porc care este becali trebuie tratat cu aceeasi moneda cu care la tratat pe HAGI.un sfat ptr ziaristi nu mai scieti nimic de analfabet,si atunci sa vedeti ca o sa plece el de la echipa

laurentiu  •  21 septembrie 2007, 22:40

aveti perfecta dreptate .ma bucur ca mai este cineva in tara asta caruia nu-i este frica de becali

Simona  •  21 septembrie 2007, 22:46

un excelent joc cu pirati

http://www.ruletheseas.com/index.php?r=63788

stupefiatu  •  21 septembrie 2007, 23:00

nu uitati ca becali a vrut pa hagi la steaua ca sa il umileasca si sa il injoseasca pe unicul simbol romanesc cotemporan rusine supertori stelisti rusine mie ca si io sunt stelist a distrus istoria io sunt stelist si am recutt cu vederea multe ca vezi doamne steaua a fost a lu ceausescu si a armatei; da clar stiu; da tot steaua o admir va rog supertori infocati sa nu mai mergeti la meciuri io promit ca nu ma mai uit la stiri cnd vad becali si nu ma mai duc la meciuri (bine ca mergeam numa acasa dar nu ma mai duc nici la alea)

Phase  •  21 septembrie 2007, 23:13

Bai frate…! sa nu ne dam dupa copac ca Hagi este vreun mare antrenor si ca nenorocitii l-au dat afara de la Steaua. Sa fim sinceri si sa recunoastem ca Steaua nu a mai jucat nici cat o facea in perioada Zeroloiu sau Pizdurca. Hagi trebuie sa inteleaga ca pentru a fi un mare antrenor trebuie sa fi un f bun psiholog. Trebuie sa discuti cu jucatorii si sa stii sa-i apropii. Hagi crede ca faptul ca a lucrat cu mari antrenori ai lumii il propulseaza automat intre acestia. Nimic mai fals…. Trebuie sa o ia de jos, sa faca scoala, sa fie secundul unui mare antrenor si pe urma sa vina cu pretentii de mare antrenor… pana acum nici jocul echipei si nici rezultatele nu-i confera aceasta calitate. Cat despre Ovidiu Petre… ar trebui sa joace fotbal ca de la inceputul campionatului e cel mai slab jucator din echipa.

Comentează