După o regie de Ovidiu Petre

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

vineri, 21 septembrie 2007, 2:06

„Fotbaliştii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>„, a spus Becali la B1 TV. Şi ce dacă? Toţi liderii din lume sînt contestaţi. Nimănui nu-i convine să fie condus. Ceva din natura umană se opune autorităţii. Dacă eşti un patron adevărat, rezişti acestor frecuşuri. Şi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacă eşti un intrigant cu ifose de cavaler al sincerităţii, atunci îi faci ceea ce i-a făcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucători şi prin declaraţii publice.

Discuţia mai are o latură. Jucătorul revoltat nu-i greu de ghicit. Dintre actualii stelişti, doar Ovidiu Petre a fost antrenat de Hagi şi la Istanbul şi în Banat. Pentru el, Hagi s-a certat cu başkanii lui Galata, la un moment dat încăpăţînarea de a-şi apăra jucătorul ducîndu-l pe tehnician în pragul demisiei.

Ovidiu Petre l-a răsplătit pe Hagi. În cel mai pur stil sportiv. Lucrîndu-l pe lîngă patron. Nu discutam despre blat, Ovidu Petre e totusi un jucator profesionist, ci despre altceva. Pentru ca acest episod înviorează o discuţie mai veche despre responsabilitatea vidă a jucătorilor. De dragul demonstraţiei, ca şi în cazul lui Rednic, să acceptăm că fotbaliştii nu-l mai doreau pe Hagi. Că îl găseau prea aspru sau insuficient de bun comunicator. E şi normal, de vreme ce se obişnuiseră cu discuţiile socratice ale lui Becali. Aveau oamenii un standard! Revenim. Erau decişi să-l schimbe. Pe Rednic, pe Hagi şi pe oricine doresc ei. Dar pentru asta tragi în teren! N-o laşi mai moale ca să vezi ce se întîmplă. Ai şi tu o ţîră de ambiţie, de sînge de bărbat şi cîştigi meciurile pentru ca mai apoi să spui: „Gică, nu te supăra, noi nu mai vrem!”.

Da, Ovidiu Petre are dreptate! Am mai văzut acest film de zeci de ori. Cu un antrenor fragil, nesigur, măcinat de propriile erori şi care n-a ştiut să-şi apropie vestiarul. Şi cu un jucător superior, stăpîn pe el şi imun la emoţie, indiferent de rezultat. Un tip perfect, ce mai. Cu o singură adăugire: îl muşcă mingea.

Comentarii (269)Adaugă comentariu

anonim  •  21 septembrie 2007, 23:28

Hagi l-a tinut pe ov petre peste tot ca asa i-a dictat giovanni, ca sa mai ia un ban pe el.Si acum e suparat ca ii face jiji echipa?pai daca nu i-o face jiji i-o face celalalt giovanii, el oricum e un martafoi.

marioneta  •  21 septembrie 2007, 23:32

Bai baieti, si Hagi e o marioneta, doar ca e marioneta lui giovanni.A demonstrat-o cand l-a lucrat pe Piturca! Asa ca isi merita soarta!

Liviu  •  21 septembrie 2007, 23:37

Bai „Phase”… si de fapt este valabil pentru toti astia care-l contesta pe HAGI… ce piola me atata psihologie, ce sunt copii mici… ia mai da-i draq de sugaci, sa joace fotbal… numai la bani sa gandesc toti… o adunatura de pseudo-fotbalisti

PS.
DE cati ani antreneaza ala (Ferguson) la Manchester de 17 ani ???!!!

Vrem sa avem o echipa mare ??!! pai antrenorul face echipa nu invers

Dar pana sa ne dam seama de asta … ne uitam ca fraierii la altii cum JOACA FOTBAL… pastreaza antrenorul… si schimba jucatorii

Liviu  •  21 septembrie 2007, 23:47

pentru marioneta… cu scuze nu-mi spun decat parerea

Ca Piturca … „inocentul” nu a vrut sa-l lucreze pe Hagi si Popescu ???!!!

Hai ca nu se compara… au jucat impreuna… Piturca a ajuns antrenor… si astia ca baitii mai chiuleau, nu trageau la antrenamente…(cum face Mutu acum) ce sa faca si Piturca ??!! s-a dat la ei … si a iesit ce a iesit… Oricum nu se compara ce a patit Piturca cu ce ia facut Fecali lui Hagi

In rest numai respect pentru Hagi !!!

… a si era si Petrescu acolo

sorin  •  22 septembrie 2007, 0:26

OVIDIU PETRE ESTI VARZA SI NU AI FATA DE STEAUA!!!
TE RUGAM FRUMOS SA PLECI DE LA STEAUA!!!
NESIMTITULE!!!
SI EU JOC MA BINE CA TINE, TERMINATU-LE!!!
O SA VEZI CE ITI REZERVA SOARTA.

alin  •  22 septembrie 2007, 0:36

nu mai fiti suparati miticilor cfr ia campionatu

jose  •  22 septembrie 2007, 0:37

simpatizez steaua insa observ ca roata si raul se intorc uneori impotriva ta.
draga GICA ceea ce a facut gigi cu tine e nedrept marsav si tine de epoca primitiva pt ca orice am spune cuvintele dor mai mult decat o lovitura.
si totusi gica nu uita ca tu impreuna cu un domn pe nume gica popescu ati dat jos un antrenor. acum simti si tu ce a simtit piturca ( UN ANTRENOR CARE NU IMI PLACE DAR PE CARE IL RESPECT). meritai sa fi antrenoru stelei pt ca esti o icoana a fotbalului romanesc ,insa nedreptatea care ti sa facut e o palma morala a unei greseli facute de tine in trecut. LEGEA CONPENSATIEI nu te-a iertat pe cat de mare si norocos ai fost ca jucator pe atat de mult ai patimit ca antrenor.
eu si cred ca toti suporterii stelei iti uram succes , si mare grija la felul in care iti alegi fini mai ales ca noi machedonii avem fler la oameni, desii nu suntem dresori asa cum se lauda CINEVA.

Fiu_Ploii  •  22 septembrie 2007, 0:49

Aloooo… ziaruuuu ???? Mai lasatzi shi voi ciocu` mai mic, nu vedetzi k Steaua cu Hagi pe banca era de tot rasul ?? Nu-l mai vroiau jucatorii shi gata !!!! Ce mare scofala ??!!

io  •  22 septembrie 2007, 3:50

cu toate ca tin cu dinamo, imi pare rau de steaua, de ce se intampla acolo.steaua este cea mai titrata echipa din romania a incaput pe mana lui jiji care a transformat-o in „jucaria” lui.vina principala este a presei care l-a facut „mare”.presa care ii mediatiza orice jest, orice declaratie, care l-a transformat dintr-un cioban si un interlop in jiji salvatorul.unul din fanii stelei spunea sa il huiduie la meciuri.parerea mea e ca trebuie huiduit la fiecare meci.buba plina de puroi trebuie indepartata.toti ca jiji,turcu,borcea,iancu trebuie sa dispara intr-un fl sau altul.romania este condusa de mafioti care sunt mai presus ca legea, care au impresia ca pot cumpara cu banii lor murdari tot ce este mai bun in romania si il pot terfeli dupa bunul lor plac.presa,suporterii adevarati trebuie sa ia pozitie impotriva scursorilor.e timpul ca legea sa o faca cei buni si nu cei care au „badigarzi”si bani.nu fotbalul este in pericol ci demnitatea noastra de oameni.DESTEAPTATE ROMANE!!!!!

io  •  22 septembrie 2007, 3:51

desteapta-te!!!! lol

DADU  •  22 septembrie 2007, 4:31

@io:bine ca te-ai desteptat singur!Am vrut sa te iau la mishto,dar m-am gandit ca esti dinamovist si nu m-a lasat inima!

DECENEU  •  22 septembrie 2007, 7:06

OCHELARII

Trasnetul sa fi cazut la piciorele mele si n-as fi putut fi mai uluit.Uluit si nimic mai mult!

I-am admirat pe angajatii GSP, i-am si criticat, i-am dispretuit in anumite momente..
…le-am gasit tot felul de defecte si am fost suspicios , acuzandu-i de diferite apartenente care nu-mi conveneau, parandumi-se scandaloase si sub anumite demnitati…

Dar cel mai tare ma supara MIOPIA DE CARE ANGAJATII GAZETEI SUFERA, desi nimic din infatisarea lor n-ar putea trada UN CUSUR DE ACEST FEL!!

Pot sa afirm cu hotarare ca este un betesug care ma necajeste foarte tare, desi veti spune ca alte naravuri ale stimabililor angajati ai GSP, ar trebui sa ma supere, precum felul inflacarat si entuziasmul cu care lauda nejustificat sau condamna.

Pentru a fi usor inteles, va rog sa cititi, mai sus „SA OFERIM RECUNOSTINTA??”, si sa va pronuntati vis-a-vis de INFRACTIUNEA LINGVISTICA pe care am comis-o si pt care am fost etichetat….MODERATION!!!!!!!

Daca , da este OK!

Daca , nu ii ROG RESPECTOS PE ACESTIA, ca dupa un riguros control OFTALMOLOGIC, sa-si achizitioneze cate o pereche de OCHELARI sau cel putin o LORNIETA!

nemo  •  22 septembrie 2007, 7:09

Eu sunt de parere ca Hagi a fost dus usor, usor catre dezastru de catre cei care nu au avut curajul sa-i spuna in fata inca de la inceput ca strategia jocului construita de el nu este buna! Hai sa analizam principalul lui repros la adresa echipei: aceasta nu se descurca in ultimii 30 de metri!Corect si foarte vizibil! Dar oare aceasta nu seamana foarte mult cu echipa lui Iordanescu din „94 cand toti erau cu ” fundul in poarta” si exista un Hagi care devolta jocul pe contraatac! Din pacate un alt Hagi care sa ii ia locul celui vechi nu-l putem gasi oricand avem nevoie!Si atunci ce se intampla cu strategia lui Hagi – jocul va merge pana acolo unde ar fi trebuit sa fie Hagi!Dar Hagi nu mai este ! Si oare poate Hagi sa inteleaga vreodata ca nu mai este cand el vorbeste, mananca, alearga, rade deci exista!(To be or not to be !)
Greu, foarte greu mai ales cu un sentimentalist convins! Cred ca doar printr-o analiza corecta a celor care au capacitatea sa-si duca ideile pana la urechile lui va putea fi ajutat cu adevarat Hagi sa inteleaga ca el nu mai exista! Am citit foarte multe articole in presa sportiva dupa ce Hagi a preluat Steaua si mai de fiecare data am ramas cu gustul amar ca tu si confratii tai ati preferat sa acoperiti carentele strict tactice in jocul Stelei cu subiecte de scandal din curtea Stelei sau cu analiza atitudinii patronului. Eu nu spun ca si Becali are partea lui de vina dar niciodata nu ati avut timp a va apleca macar un pic asupra a ceea ce cerea el!
Fiindca sincer cred ca Hagi nu a cunoscut niciodata calitatile reale ale jucatorilor lui(bune sau rele-dar reale)!Nu cred ca a avut vreodata aplecarea sa-i descopere cu adevarat!
Poate ca nu a avut timpul necesar! Dar in aceste conditii cred ca orice sfat l-ar fi ajutat sa reuseasca!Si merita Hagi acest lucru din plin!Si spun asta chiar cu tarie!
Sunt sigur ca Hagi nu este un tip smecher, si mai sunt sigur ca si voi stiti foarte bine asta, si atunci, daca ati fi vrut sa-l ajutati,voi cei din presa, nu trebuia sa-l sacrificati doar din dorinta de a-l tranti pe Becali fiindca era previzibil ca o sa-l traga si pe Hagi dupa el ! Trebuia sa fiti voi smecheri si pentru Hagi!
Cam atat deocamdata!
Cu respect, Nemo!

ioan plischi  •  22 septembrie 2007, 7:48

ceea ce s-a petrecut la steaua, iar noi dezbatem ca apucatii, se-ntimpla in milioane de locuri de pe planeta, atunci cind nu exista compatibilitati intre indiferent ce si nu conteaza ce altceva. poate ca de-aia stam pe doua picioare…

endorama  •  22 septembrie 2007, 7:55

inca un articol pe tema Hagi care uita sa mentioneze faptul cel mai relevant: HAGI E UN INCOMPETENT. tot restul vine pe planul doi. daca Hagi ar fi avut valoare de antrenor la Steaua, nu l-ar fi umilit Becali, nu l-ar fi subminat jucatorii si totul ar fi fost bine….

asa, jucatorii s-au temut ca isi pierd banii jucand fara antrenor, iar Becali a realizat de la o vreme ca nu merita sa sacrifice un an din viata Stelei doar ca sa-i satisfaca dorintele lui Hagi.

in plus, pe langa toate astea, Hagi are niste maniere primitive (vezi imbrancitura data lui Zaharia la Cluj) si n-are nici urma de demnitate. pai cum zicea cineva, daca tot planuia sa plece dupa meciul cu Slavia, de ce nu l-a bagat pe Golanski titular?

Vali Tm  •  22 septembrie 2007, 8:50

Domnul Craciunescu este într-o confuzie totala, pentru ca doar Alin Stoica si Caramarin au venit la mine sa discutam despre Hagi, dupa ce acesta i-a dat afara de la Poli. Cu Ovidiu Petre nu am vorbit niciodata
Marian Iancu, patron Poli Timisoara

sursa Pro Sport

ca sa vedeti cum un simplu articol poate distruge onoarea unui jucator… cititi si pune-ti-va intrebari nu luati totul de bun. GSP-ul trebuia sa introduca in articol si declaratia lui Iancu vis-a-vis de atacul lui Craciunescu la Ov. Petre.

emyl  •  22 septembrie 2007, 8:59

Singurul lucru pe care îl putem face e să ne dăm şi noi demisia din tribună si ar fi frumos ca la meciul cu Arsenal sa aibă tribunele goale să vadă Giginho cum este, ca să ne mai bage şi pe noi în seama că nu-i spunem cu răutate că toţi suntem trup şi suflet lângă echipă !!!

dana ct  •  22 septembrie 2007, 9:09

cataline,in mare ai dreptate dar sa nu uitam ca si hagi a facut ceva asemanator cand l-a schimbat pe piturca,s-a implicat in schimbarea antrenorului,numai ca metodele au fost altele.poate a venit timpul sa plateasca si el pentru anumite greseli din tinerete.vreau sa spun altceva,prea va luati dupa tot ce spune becali,nu vedeti ca manipuleaza totul in jurul lui?o vorba aruncata acum, peste cateva ore se transforma in ceva cu inteles total contrar.arunca tot felul de „petarde”in functie de interesele sale.asa a destabilizat si pe dinamo cu plecarea lui rednic,acum da de inteles ca zenga ar veni imediat la steaua,inapoi si multe altele.nu te supara,dar si voi jurnalistii prea inghititi tot ce arunca acest personaj care calca tot in picioare.daca acest j.b. a ajuns unde a ajuns,totul datorita voua care prea-l bagati in seama.

mesi  •  22 septembrie 2007, 9:13

printre putinii care spun ce gandesc va admir
dar as dori un articol si despre cei care sunt abonati la palatul lui becali ca saracii la cantina sociala si asteapta sabehaie ceva sa fuga repede sa de-a la televizor.
poate face audienta dar nu are nimic cu stirile sportive.

bogdan  •  22 septembrie 2007, 9:24

PLM, CE GREU VA DATI SEAMA…JIJI L-A ADUS PE HAGI SA SE IMPACE CU SUPORTERII, IAR DUPA CE ACEST LUCRU S-A INTAMPLAT A FACUT TOTUL SA-L IMPINGA SPRE DEMISIE..LA NUMIREA LUI HAGI A REUSIT SA-SI ATRAGA SIMPATIA UNOR STELISTI CARE-L CONTESTAU PE OLAROIU..APOI A SPERAT DIN TOT SUFLETUL CA JOCUL stelei SA NU MEARGA SI A FACUT TOT POSIBILUL SA SE INTAMPLE ASA PRIN ACELE ATACURI

D.I  •  22 septembrie 2007, 9:28

1.Steaua nu are patron de Liga Campionilor.
2.Steaua nu are jucatori de Liga Campionilor.
3.Steaua nu are antrenor de Liga Campionilor.
Daca cineva spune altfel nu are bun simt.
Fotbalul nostru ,ca valoare a jucatorilor, antrenorilor si patronilor,cu toate eforturile care sau facut, nu depaseste lupta pentru calificarile in grupe(UEFA ;Liga Campionilor).
Pentru cei care spun ca Hagi este incompetent , eu spun ca domeniul in care incearca sa activeze el este unul cu foarte multe capcane.Care antrenor mare din lume ,la ora actuala,care si-a dovedit competenta(in fotbal competenta este f.relativa)prin rezultatele obtinute ,ar veni la Steaua si cu lotul actual, cu Gigi patron ar bate primele 10 echipe din Europa(in mod obisnuit nu accidental)?
Si inca un lucru ,nimeni pe pamint nu are dreptul sa umileasca pe nimeni.Numai un om de nimic poate sa faca asta.Becali este o rusine pentru crestini.

danmlb  •  22 septembrie 2007, 9:34

Nu exista patron de Liga Campionilor in Romania insa nici altcineva care este dispus sa plateasca mai mult ca Jiji!!!!!! Uitati-va la Copos, uitativa la gasca de la Dinamo!
Jucatori sunt dar din pacate mentalitatea este inca jos!
Nici Jenei nu era antrenor de Liga Campionilor in 86 si uite ca a reusit!
Becali este un patron! Uitat-va la patroni vostrii unde lucrati si sa nu imi spuneti mie ca ei gandesc altfel! Sau faceti-va patroni si tine-ti toate jigodiile pana da-ti faliment si va vindeti casa si dormiti pe strada!

Vlad  •  22 septembrie 2007, 9:38

Un articol bun despre un ZEU si o non-valoare.O.Petre a ajuns si el sa creada ca e fotbalist.E defapt un ratat ajuns sus datorita oamenilor pe care acum i sapa.Nu e nimic, roata se intoarce.
Am zis-o si altadata,astept sa vad si caderea lui Becali.Pare imposibil dar va veni…

ADRIANO  •  22 septembrie 2007, 9:41

VOI NU VEDETI CE A VRUT SA FACA DEMENTUL DE BECALI:SA SCAPE DE DOUA PETARDE ODATA:HAGI SI OV PETRE!!!!

Mot Alin  •  22 septembrie 2007, 9:52

Dragi prieteni,
Eu va rog sa deschideti ochii bine prietenilor ziaristi si sa observati plasa in care va atrage acest Domn Oier pardon Jiji…maine o sa vina si os a zica ca jucatorul nu a zis ca nu facut eu personal nu cred ca Petre la lucrat sunt altii acolo care l-au lucrat..febletile oierului uitativa va rog la Praga cum stimabilul Petre Marin acest Roberto Carlos de la Tara pur si simplu doarme se face ca nu vede cum trece acel jucator pe linga el lasandu-l singur cu Zapata..
Uitativa la domnul stimabil Radoi sunt altii care trebuie acuzati cateii lui Jiji..
cit acest om va sta la steaua noi vom suferi steaua va suferi

dan  •  22 septembrie 2007, 9:54

Cata rabdare sa mai ai cu Hagi? Este a cincea oara cand o da in bara.De ce vrea sa se faca de rusine continuu?
Cat despre Ov. Petre,un jucator de duzina,cu caracter balcanic

jamal  •  22 septembrie 2007, 10:06

Jiji stie dela Herbe.poporul Roman uita repede asa ca peste cateva zile nimen nu plinge pe Hagi.Asa popor merita asa conducator.

lion  •  22 septembrie 2007, 10:08

Mai adaug celor spuse mai sus ,numai cine nu munceste,sufera si nu transpira nu injura si se enerveaza.Si la vaslui jucatori comenteaza ca Munteanu ii pune sa alerge si este dur cu ei,dar la noi fara sa impingi omul de la spate nu se face nimic.Cine crede ca la marile cluburi antrenorii nu injura si nu se iau de jucatori cand nu fac nimic este naiv,ori Hagi ii lauda in fata presei si ii mustruluia doar cand erau intre ei si este normal el fiind obisnuit de la cluburile mari ca jucatorii sa vrea performanta nu doar bani si sa se faca ca joaca,dar la noi jucatorul nu gandeste asteapta sa vina antrenorul sa-i spuna cum se face un stop,se dea o pasa cum sa alerge ,ca fotbalul se joaca si cu capul sus si doua picioare nu cu capul in pamant si doar un picior si daca nu esti pe piciorul care trebuie esti gata nu mai sti nimic, iuntr-un cuvant suntem slabi la fotbal fara juniori fara antrenori fara scoli si educatie de sportivi toti vor bani pe nimic fara sa munceasca.

simex  •  22 septembrie 2007, 10:10

Hagi a gresit ca a mers la Steaua!Amintiti-va ca in urma cu putin timp multi nu ii dadeam 10 etape pe banca Stelei!Acest lucru s-a adeverit!Hagi a mizat pe faptul ca va putea colabora cu Becali, fiind relatia nas-fin.Iata ca nu s-a putut!Motivul e unul singur:Becali este o scursura umana, care nu are nici nici un Dumnezeu, i se pare ca avind bani e mai presus de alti oameni!Mai sunt si alte echipe unde se pierd meciuri, unde jucatorii sapa antrenorul, unde se mai cearta actionarii intre ei, dar nicaieri nu vezi circul de la Steaua!Si nu Hagi e vinovat!Circ a fost si cu Olaroiu, si cu Zenga, si cu alte echipe si cu arbitri!Hagi trebuia sa iasa din cloaca asta!Pacat ca e cam tirziu!
Cataline raspunde sincer:daca ai fi antrenor si in momentul asta te-ar suna Gigi si ti-ar propune un contract la Steaua cu 400000 pe sezon, ai fi de acord?

tzo  •  22 septembrie 2007, 10:12

Voi chiar nu vedeti ca Hagi e varza de antrenor? sunt constantean si nimeni nu il mai inghite in constanta la el acasa.Ce dracu Tolo hagi e praf ca antrenor nu tu o faza frumoasa nimic…mare jucator mic antrenor

Tontolan  •  22 septembrie 2007, 10:23

Fotbalul romanesc este precum jurnalistii care-i fac cronica, penibil, murdar si corupt. Mai, Tontolane, „tovaras” cu pretentii de jurnalist, cum iti permiti sa intoxici cititorii prin acest pseudoarticol? Sa-ti fie rusine, daca ai asa ceva, de insinuarile aduse mai sus! Ca cititor, trebuie sa ai inteligenta unui oligofren, scuze oligofrenilor, ca sa crezi ca un fotbalist ca Ovidiu Petre, sa fie in spatele plecarii lui Gica Hagi. Nu trebuie sa fii de profesie psiholog sa observi ca baiatul este timid si modest si ca om dar, din pacate pentru el, si ca fotbalist. De ce nu scrii ce trebuie, ca avem un fotbal mizer, ca Steaua si Dinamo sunt fosilele vii ale dictaturii comunismului, ca presedintii de club sunt, in majoritate, miliardari de carton si ei hraniti din sistemul clientelar nascut pe vremea Cooperativei securistocomunista, de aici si haosul, incompetenta si mitocania damboviteana din liga penalului Mitica? Iti spun eu de ce, lasule, caci si tu esti unul care se hraneste din acest sistem, (stelist) fiind, de fapt, o parte din el, si perpetuand, ca majoritatea colegilor tai, zvonistica, barfa si diversiunea ieftina care caracterizeaza jurnalismul, vorba vine, sportiv autohton. Ai noroc ca baiatul asta, Petre, nu are nici curajul si nici abilitatea de a te aduce in fata tribunalului, pentru calomnie, caci asta ai facut, prin acesta zoaie cu pretentie de articol. Nu stiu ce ti-a facut Ovidiu de-ti permiti sa-l descreditezi fara scupule, prin minciuni fatate la ore mici, de un suflet las si o minte mica ca a ta. Constat cu tristete ca multi forumisti pun botul la acesta diversiune perfida!!! Ma rog, avem ce meritam! Doar traim in Romania!

marius oltenita  •  22 septembrie 2007, 10:35

TOLO,
chiar nu vrea nimeni sa-i spuna ca el NU poate fi antrenor, chiar vreti sa-l amagiti ca el este bun dar ceilalti sunt „rai”. Spune-tii in fata ca nu poate si nu este facut pt. asta. Echipa s-a calificat pt. ca jucatorii s-au gandit la banii pe care ii primesc si sansa de a juca in Liga Campionilor. S-a vazut ceva la Steaua in cele trei luni cat a stat Hagi? O faza macar. Sa nu ne uitam la el tot ca la „jucatorul” Hagi, acum vrea sa fie antrenor. Va rog spunetii ca nu este facut pt. asta, spre binele lui. Va rog.

lupul  •  22 septembrie 2007, 10:36

cel mai slab jucator din istoria stelei e ovidiu petre.Ai mare dreptate cand spui k il musca mingea.pase da numai la adversari de alergat alearga k la jogging,ce sa mai nu-si da silinta de fapt nu poate e rece dar daca e omu lu gigi ce sa mai…

shtoaka  •  22 septembrie 2007, 10:37

ce a facut Hagi ca antrenor? NIMIC!
ca jucator jos palaria.
trebuia sa plece de la steaua, sau daca o iubea asa de mult trebuia sa nu vina deloc

lupul  •  22 septembrie 2007, 10:39

la praga trebuia scos un mijlocas la inchidere.Cum becali I-a zis lu’ HAGI k ovidiu petre tre sa joace l_a scos pe lovin si acum i se reproseaza asta

lupul  •  22 septembrie 2007, 10:41

cel mai salb jucator ovidiu petre

lupul  •  22 septembrie 2007, 10:43

nu are ce cauta la steaua defapt in fotbal

costel  •  22 septembrie 2007, 10:56

Gica Hagi a fost apostrofat ca la schimbat pe Lovin,atunci ce sa credem ca la Steaua echipa nu mai joaca la fel pina in min.90.Jucatorii au obligatia sa joace dupa tactica antrenorului si apoi sa o comenteze.Parerea mea e ca Ovidiu Petre nu e in masura sa-l judece pe Hagi as putea spune ca multi de la Steaua mai au mult de invatat de pe urma carierei lui Hagi.

caius  •  22 septembrie 2007, 10:56

In primul rand la steaua ar trebui sa vina cineva sa le inoculeze tuturor ceva ce le lipseste cu desarvasire:bunul simt!
Individul becali ar trebui ras atat de la Steaua
cat si din viata publica!Neaparat.

rumunek  •  22 septembrie 2007, 11:08

Dar ce zici Tolo de faptul ca dupa ce Craciunescu a sarit din nou in apararea lui Hagi (nu-i asa Cosmin Cernat?), Lupescu (generatia de aur) il trimite pe Craciunescu-junior la UTA – Steaua (fosta echipa a lui Hagi). Ne mai uitam la meci?
Cam asa arata si toate povestile astea pe care le scrieti dintr-o declaratie. Dar poate era vorba de Plesan? Ce daca la Galata nu s-au vazut decit in treacat? Opa, Buzarin la scris, sunam la Bologna…

vio_dun  •  22 septembrie 2007, 11:58

Sincer jocul asta slab la steaua nu l-am vazut de mult timp,mai bine zis nu-mi aduc aminte cind a jucat asa steaua,nu o faza ,nu un dribling,o sclipire ceva,DICA mai misca ceva,acum nici el!ceva despre JIJI *un om fara carte cu mintea scurta*ar trebuii sa se mai nasca odata sa inteleaga ceva din footbal,si sunt curios cine va veni la steaua antrenor sa-l suporte pe oier.

petre  •  22 septembrie 2007, 11:59

Santeti tendentios si este urat din partea dumneavoastra pentru ca nu discutam de Hagi fotbalistul ci de Hagi antrenorul,domeniu in care nu a aratat nimic pina acum.Ziarul Pro-Sport nu-l citesc(cu 1-2 exceptii sant amatori),dar Gazeta n-o s-o mai cumpar pentru-ca datorita frustrarii si complexului fata de rezultatele continue la Steaua(vezi Dinamo-sac),scrieti nerealist despre echipa si patron.Articolul d-tra era previzibib.

Precupeatza de la ziar  •  22 septembrie 2007, 12:02

Articol elaborat dupa barfele lui Cracinescu!

Ca la tzatzele din piatza,la zarzavagioaice!

Bravo artistule!

Manelistule de comentarii sportive scrise dupa ureche!

DADU  •  22 septembrie 2007, 12:05

Modereaza-l repede!

Ce faci,dormi?

Na,ca a intrat!

STERGE-L CA TE FACE MANELISTUL VARZA!

DEX  •  22 septembrie 2007, 12:06

am si eu o rugaminte MARE:
sunt microbist, imi place sa citesc stiri din sport, am facut sport de performanta, mai joc uneori un fotbal, tenis de camp si alte sporturi, DAR VA ROG DIN SUFLET DRAGI BLOGGERI SCRIETI CORECT ROMANESTE!

Incepand de la Cristi Borcea cu celebra lipsa de „pe” in constructia „pe care” („meciul care l-am jucat”) pana la aproape toate mesajele de mai sus si, probabil, de mai jos se vede o lipsa acuta de cunostinte elementare de limba romana.

Va multumesc si spor la treburi.

DEX  •  22 septembrie 2007, 12:07

ma sus am uitat doua virgula, sper sa fiu iertat („, dragi bloggeri, „).

andrei  •  22 septembrie 2007, 12:16

sa nu uitam ca in urma cu ceva ani, Hagi l-a sapat pe Becali, vrand sa-l dea afara din Ghencea; si sa nu uitam ca tot Hagi l-a lucrat pe Piturca la echipa nationala. Asa ca orice lucru rau ti se intoare odata si odata. Si cea mai mare greseala a lui Hagi a fost cand a venit la Steaua. Toata lumea stie ce fel de om este Gigi si cum se poarta cu angajatii. Olaroiu este o alta carpa de sters pe jos, iar la Comanda „Stapanului Gigi” este gata sa lase arabetii si sa vina in gunoiul asta de fotbal romanesc… Rusine ptr Gigi, Rusine ptr Hagi, Rusine ptr Oli. Sunteti penibili toti…

Prince Ton  •  22 septembrie 2007, 12:30

Antrenorul Pitruca a fost lucrat si dat afara de jucatorul Hagi. Antrenorul Hagi a fost lucrat si dat afara de jucatorul Ovidiu Petre. Antrenorul Ovidiu Petre a fost lucrat si dat afara de…..

Adi stelistul  •  22 septembrie 2007, 12:33

@ andrei

Corect. Nici Hagi nu e chiar usa de biserica. Nu uit nici ca-i trebuia statuie pentru victoriile nationalei ( cea mai mare, o calificare in primele 8 echipe din lume in SUA). Ce-ar trebui sa ceara campionii mondiali si olimpici ai Romaniei atunci?
Oricum, Hagi joaca perfect rolul de victima, dar adevarul e ca Steaua nu juca nimic cu el pe banca. Il compatimesc si eu pentru ce i-a facut Becali, dar stia perfect la ce se „inhama” cand a venit la Steaua. Nu stiu cum ar mai putea continua cariera lui de antrenor.

jean  •  22 septembrie 2007, 12:37

ov petre e chiar cel mai slab de la steaua in acest momoent.nu poate da o pasa la 3 metri.asa ca…

Comentează