Uimirea

Blogger Radu: „Nu cumva, domnule ziarist, cineva care va rămîne discret a pus nişte bani şi în contul dumneavoastră ca să scrieţi asta?!”

marți, 23 octombrie 2007, 3:42

Blogger Radu: „Nu cumva, domnule ziarist, cineva care va rămîne discret a pus nişte bani şi în contul dumneavoastră ca să scrieţi asta?!”

7.000 de vizitatori în medie pe zi are tolo.ro

Şomlea este şocat de reacţiile pe care le-a stîrnit pe blog articolul despre el

Ieri a sunat Adrian Şomlea. Variantă pentru tipar: era contrariat. Versiunea directă: era muci. Citise comentariile de pe blog la articolul de sîmbătă.

– Domnu’ ziarist, nu înţeleg de ce zic oamenii că articolu’ o fu’ comandat?!
– Staţi liniştit, mereu se întîmplă.
– Păi, unde o văzu’ ei aşa ceva?
– Nu trebuie să vadă, dac-aşa cred, nu le schimbă nimeni părerea.
– Eu v-am sunat să vă zic că vă blesteamă degeab’! Bună ziua!
– Aveţi dreptate, da’ asta-i meseria, o zi bună!

Cazul Şomlea
Fotbalistul de Divizia D Adrian Şomlea şi-a pierdut piciorul în 1998, după ce o fractură suferită pe teren a fost ignorată de către medici. S-a ajuns la cangrenă. Pentru operaţiile ulterioare, a fost ajutat de fotbaliştii echipei naţionale. Apoi a ajuns antrenor de copii la echipa unei fabrici din Turda. În articolul de sîmbătă, gsp a scris că, de ani de zile, el primeşte în fiecare lună 300 de dolari din partea lui Gheorghe Hagi, bani pe care Şomlea îi alocă educaţiei celor doi copii ai săi.

107 comentarii erau ieri la prînz pe cazul fotbalistului cu piciorul amputat
30% dintre ele acuzau autorul fie că a dezvăluit subiectul, fie că a făcut-o intenţionat, ca un atac plătit de Hagi la adresa lui Becali

Cei care n-au mai vrut
Zeci de bloguri apar zilnic în România. Dar istoria s-ar putea scrie cu cele care se închid, nu cu cele care se deschid.
Din cauza reacţiilor suburbane ale unora dintre cititori, Adelin Petrişor a renunţat la blogul său, după numai cîteva zile. Este acelaşi jurnalist care s-a dus pentru telespectatorii Antenei 1 pînă în fundul bombelor, oriunde s-au ascuns ele.
Luminiţa Paul, şefa Departamentului Sporturi de la gsp, a rezistat mai mult. Cîteva săptămîni. Apoi a refuzat să mai fie insultată. Vorbitoare de patru, cinci limbi, Luminiţa are o cultură, nu doar sportivă, cu care îi poate bate în orice turnir intelectual pe cel puţin 9 din 10 agresori. Ceilalţi 10% oricum nu au dreptul să o jignească, chiar şi dacă ar fi mai deştepţi decît ea. Dar toţi cred că o pot cafti, la o adică.

Povestea continuă
Colegul de la ProSport, Dorin Chioţea, a fost supus, acum cîteva zile, unei rafale de înjurături. Este redactor-şef şi a terminat Medicina. O facultate de elită, în caz că acest cuvînt mai înseamnă ceva. El nu şi-a închis blogul.
Aşa cum nu şi l-a închis Maria Andrieş, probabil una dintre cele mai valoroase condeie din România de azi şi, aici nu mai există dubiu!, cea mai agresată virtual dintre editorialistele momentului.
Sînt cîteva exemple de pe frontul relaţiei dintre jurnalistul de sport şi publicul său.

„Jurnalismul a fiinţat, întotdeauna, la limita acceptabilităţii sociale. Spre deosebire de alte activităţi, există întotdeauna ceva legat de jurnalism care prezintă în permanenţă probleme şi contradicţii”

Bromley, O’Malley
A Journalism Reader

Cazul Şomlea este prototipul confuziei dureroase. Cînd un om obişnuit se trezeşte în mijlocul înjurăturilor şi suspiciunii semenilor săi, realizează cît de neîntemeiată poate fi reacţia unora. Este singura situaţie în care ziaristul ajunge să fie înţeles.

De ce am scris? Simplu!
Nu e vorba de victimizare. Mulţi dintre cei care au lăudat articolul se găseau în aceeaşi eroare. Ei credeau că a fost scris ca să-l atace indirect pe Becali, ceea ce concorda cu opinia lor.
De fapt, articolul a fost scris pentru că am aflat un fapt, l-am verificat, l-am considerat de interes public şi l-am publicat. Aceasta este meseria. În general, jurnaliştii difuzează informaţii aflate în posesia unor oameni care n-ar vrea să le vadă făcute publice. Dar practicarea acestei profesii nu ajută musai un om, ci pe toţi, printr-un efect social cumulat şi probat pe parcursul a 300 de ani de presă.

În toate meseriile se întîmplă asta. În ciuda a ceea ce credem cînd cumpărăm bilet, un pilot de avion nu e plătit să ne ducă pe noi dintr-un loc în altul, ci să protejeze siguranţa tuturor pasagerilor şi a aeronoavei. După cum, treaba unui director e aceea de a obţine profit, adevăr care sună cinic, dar care asigură resurse pentru salarii, străzi, spitale şi servicii publice.

Ploaia de flegme
Discuţia poate continua la nesfîrşit. Şi, precum la şcoală, participă la ea cei prezenţi, nu absenţii, pe care-i vizează, de fapt. Aceştia din urmă vor continua să se comporte barbar pe bloguri, îngreţoşîndu-i nu neapărat pe jurnalişti, ci pe oameni precum fostul fotbalist, care se nimeresc în ploaia de flegme.

Sau ar mai fi o soluţie:

„Mi-am pus o pereche de ochelari
În ceafă,
Ca să pot vedea numai
Cu mintea
De pe urmă”

Marin Sorescu, „Precauţie”,

Adrian Şomlea vă doreşte o zi bună!

Comentarii (187)Adaugă comentariu

simplu cititor gsp  •  23 octombrie 2007, 17:29

Domnule ziarist,
o analiza obiectiva a unui fenomen (gradul de cultura, mitocanie, inteligenta) poate fi efectuat doar in momentul in care dispuneti de elemente cuantifiabile: statistici indicatori (de calitate, de performanta, de rezultat), s.a.m.d.
In momentul in care declarati ca un procent de 90% dintre cei prezenti pe blogg-uri poseda un grad de inteligenta si de cultura generala inferior celui inregistrat de colegii dvs., cu siguranta ca probele de care dispuneti sunt de necombatut.
In caz contrar, cel care face parte dintre cei citati mai sus sunteti chiar dvs.
Faptul ca sunteti redactor sef la un ziar de mare tiraj, nu va da dreptul sa judecati gradul de inteligenta sau cultura a unuia sau altuia raportandu-va doar la calitatea comentariilor sau a limbajului folosit. Eronat, d-le ziarist. Daca ati fi vazut comportamentului celui mai mare violonist al lumii pe un stadion (fan Aston Vila, daca nu ma insel), ati fi declarat despre respectivul ca este unul dintre celebrii „hooligans”, nu-i asa?
Incercati sa vedeti barna din ochii dvs si ai colegilor dvs inainte sa criticati oamenii ce-si peird macar 10 min. din viata citind si comentand ineptiile inerente ale unui ziar de sport.
Reiau ideea unui ante-cititor: Romania s-a calificat, dupa 8 ani, la o competitie majora. Cat spatiul ati alocat dvs si ceilalti „confrati” ai dvs acestui eveniment?
recunoasteti ca preferati cantitatea in locul calitatii, de moment ce, in fiecare zi, accentuati elementele negative ale sportului. Un exemplu concret: chiar era nevoie sa prezentati ataat de detaliat conflictul dintre doi fotbalisti pe terenul de fotbal?
Avem o vorba: cine seamana vant, culege furtuna.
Incercati, daca aveti timpul si dispozitia necesara, sa reflectati la cele spuse de unul din fidelii dvs. cititor.

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 17:31

ya…mi-ai oprit comentariile ..bravo

….  •  23 octombrie 2007, 17:34

Asta este….din pacate suntem romani, iar din ce in ce mai multi nu stiu sa respecte adevaratele valori….

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 17:34

Toly, baga moderatie la maxim ca se incalzeste atmosfera.Sa vezi injuratury ca usa kortului din partea bloggerilor jigniti …..Doi-zece.Proba de moderatie….

rador  •  23 octombrie 2007, 17:43

UN CITITOR…

din tot ceea ce postezi reiese ca esti una din flegmele la care facea referire Catalin… scuza-ma ca apelez la propriu-ti limbaj… te simti nebagat in seama, de te-ai apucat sa-ti dai cu parerea? competent, dupa cum probabil crezi… asta daca nu esti chiar Catalin, caz in care imi fac mea culpa…

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 17:48

Ca o paralela,un site-anexa a gspului nu are inca pagina lui Lucian Bute.Nici macar un angajat al gsp nu a avut minima intentie de a face asta.S-a asteptat ca “fraierii ” sa faca acest lucru.E vorba de Sportpedia.

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 17:49

http://www.romaniansoccer.ro

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 17:51

romaniansoccer.ro

Asta e un sit de fotbal excelent!

dinamovl  •  23 octombrie 2007, 17:51

TLNTAN T DA DMSA?

romy  •  23 octombrie 2007, 17:52

Un alt mijloc de control al maselor si blogul asta..
Atat am avut de spus!

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 17:52

romaniansoccer.ro

Asta e un sit de fotbal excelent!
Fara nici un fel de femei pierdute ori ziaristi cu ifose

bebelak  •  23 octombrie 2007, 18:14

1. mie nu-mi displac curvele dezbracate – as putea trai linistit fara cele care apar pe gsp, dar nici nu ma deranjeaza.

2. mi se pare gretoasa pudibonderia unora – toti mergem pe la siab si ne uitam la cai putere si femei bune, dar daca apar pe site ne transformam urgent in mici americani puritani

3. as aprecia mult un ziar de sport care sa evite elegant scandalurile – nu spun ca nu trebuie relatate anumite derapaje ale dragilor nostri bieti miliardari, dar de prea mult timp incoace sunt singurele subiecte reale. un scurt exemplu: recentul caz constantin-dica. am reusit sa citesc pe gsp vreo 3 articole ce nu faceau decat sa reia acest caz fara sa aduca vreo noutate! doar pentru ca era ceva scandalos la mijloc!? n-am vazut in schimb un interviu cu buga in care sa fie intrebat cum se simte dupa un meci bun – pe care nu-l mai avusese de ceva vreme! am, din pacate, multe exemple de genul asta…

4. am renuntat de ceva vreme sa mai scriu pe aceste bloguri. nu pentru ca m-ar deranja injuraturile unora, nici pentru ca – vezi doamne – limbajul suburban m-ar deranja intr-atat incat sa ma simt in plus. pur si simplu mi se pare ca in general lipsa de logica si de cunostinte macar despre fotbal – nu mai vorbesc de ce-am citit cu privire la rugby, ca aici pana si jurnalistii sunt din pacate depasiti total de fenomen. am revenit cu postarea asta pentru ca am intrezarit printre cei care au postat inaintea mea ceva semne de bun simt si pe alocuri bun gust.

5. inca ceva dragilor.
asa cum in campionatul nostru nu se joaca precum in premier league, nu le cereti, totusi, nici jurnalistilor nostri sa scrie precum clarkson. fair enough?

Petrazzini  •  23 octombrie 2007, 18:18

Domnule T., dar pe noi cine ne apara de autosuficienta dumitale si a altora asemeni dumitale? Se vede din tonul rece in care scrii ca esti plin de bani si ai impresia ca ai dreptate mereu. Asta iti reprosam, de asta ne enervezi. Acum vreo 10 ani te citeam cu placere, uneori aveai articole emotionante. Intre timp te-ai schimbat. Banii si puterea te-au facut neom. Odinioara nu aveai pretentia sa ne dai lectii. E nedrept sa iti discriminezi cititorii. Ne-am saturat! Noi te lecturam ca sa ne aducem aminte de casa, de Romania. Am vrea ca, citindu-te, sa ne fie evocate niste clipe frumoase traite odinioara in Patrie, in tribune sau aiurea. Dar ce primim e doar preziozitate si dispret pentru parerea noastra. Nu vezi ca in afara de niste insi care se lasa, poate si datorita varstei, educatiei etc., maniplati, majoritatea se incapataneaza sa refuze ideile dumitale?
Cum spuneam, pe noi cine ne mai apara? Chiar nu-i poti gasi nici( )un defect lui Hagi? Nu-i gasesti nici( )un cusur nici lui Base? De ce ne umilesti zi de zi cu nedreptatea, expusa obscen de flegmatic, a parerilor dumitale?
Nu iti cerem sa zici ca noi, dar intelege ca ne este sila sa primim lectii de la unul care se pare ca inalta ode aproape zi de zi unora de care noi nici n-am vrea sa mai auzim.
Sarmanul Somlea, daca ar avea macar atata discernamant sa realizeze ca in articolul in discutie i-ai folosit cu cinism nefericita poveste doar pentru a mai turna o picatura de bronz in statuia cu glezne de lut a Lui, Unicul, Singurul, (sarmanul domn Somlea) ar fi, de buna seama, trist. Nu e aici vorba de bani; uite, eu te cred ca tot ce faci tu faci din convingere. E vorba de a-ti respecta cititorii. Scriitorul la ziar, precum poetul, scrie pentru cei egali lui. Or, tu te cobori nepermis de multe ori la nivelul cel mai de jos al plebei, cea care prinde in extaz paltonul aruncat de Base si pipaie cu inima stransa de emotie “coroana de tinichea” a Majestatii Sale “Regelui vagabond”.

gigi79  •  23 octombrie 2007, 18:22

Nu am fost de partea celor care au condamnat articolul „somlea”, ba din contra. Nu am injurat-o niciodata pe ziarista voastra exceptionala dupa parerea mea ( urasc toti mojicii care fac asta), dar cred ca presa de la noi ar trebui sa fie si mai dura cu scarnaviile care au umplut fotbalul romanesc, sa ajute la indepartarea lor. Poate aveti care iau totusi bani pentru unele articole ( nu neaparat de la ziarul dumneavoastra, in general).

mav  •  23 octombrie 2007, 18:24

lauda-ma gura! iar faza cu luminita mai desteapta decat 90 la suta dintre cei ce va citesc e insulta fatisa, dar la voi se permite…din cate stiu nu e mai deontologic pentru un jurnalist sa-si insulte cititorii decat e pt un oarecare surfer pe blogul tau sa injure, plus ca eu am citit majoritatea raspunsurilor si, indiferent de parere, erau destul de „calme” fata de raspunsurile pe alte subiecte. eu iti pusesem caracterul la indoiala si am fost cenzurat imediat, desi nu era nici cea mai mica injuratura, iar insulta, daca ar fi existat, era mult mai putin decat sictirul superior cu care iti tratezi tu cititorii.

si oricum, doar pentru faptul ca unii sunt mai temperamentali in raspunsuri nu se schimba datele problemei: ai intrat cu picioarele intr-o chestie intima si, daca n-ai auzit pana acum, te informez eu, unu care nu stie 4-5 limbi straine ca luminita, ci doar 3, dar foarte bine, ca libertatea de exprimare (inclusiv a presei) are mai multe limite vizavi de mai multe domenii ale vietii private si sociale, iar depasirea lor, pe langa aspectul (i)moral sau (ne)deontologic, se cheama CEL PUTIN delict civil. sunt sigur ca la cate carti s-au citit in redactia aia, se va gasi cine sa-ti explice notiunea, daca nu, rasfoieste tu un pic orice teorie generala a dreptului vrei si ulterior orice conventie a drepturilor omului vrei (de preferat totusi cea europeana). nu strica sa continui a citi, oricat de superinteligent ai fi. 🙂

Petrazzini  •  23 octombrie 2007, 18:25

Mi se pare in schimb ingenios cum impiedici oamenii sa se exprime prea licentios si sau sa te injure. De exemplu, cuvinte ca, numele titularului blog-ului nu poate fi postat.
Pe de alta parte, chiar si unele cuvinte inofensive trebuie scrise anapoda, ca sa poata fi trimise. De pilda, trebuie eu scriu „a manipla”, pentru ca daca ortografiez corect, mesajul nu apare, sau el trebuie verificat de un moderator.

EU  •  23 octombrie 2007, 18:32

Salut! Tolo, vad ca tu esti tot la wordpress si ai cont premium. Pot integra iFrameuri in pagina? Scriptul de la trafic?

Radu  •  23 octombrie 2007, 18:40

Buna seara,
Eu sunt celebrul blogger Radu…
Vad ca ati simtit nevoia sa va disculpati domnule jurnalist, lucru care ma face sa fiu si mai convins ca ceea ce am spus e adevarat. De asemenea vad ca ati aruncat cu noroi in bloggeri cum ca ar injura si vorbi suburban. Va rog sa reciti postul meu si sa vedeti ca nu este nici o injuratura acolo. Si imi pare rau ca domnul Somlea s-a simtit lezat de ceea ce s-a intamplat, dar ar trebui sa fie suparat pe dumneavoastra nu pe noi. Dumneavoastra, publicand acest articol l-ati expus si i-ati provocat o mare tristete, sunt sigur. Dupa cum imi amintesc, chiar i-am multumit si eu lui Hagi ca face acest gest, dar articolul a aparut intr-un moment in care nu putea aparea doar asa, pur si simplu… Si inca o remarca. De ce va asteptati la bun simt de la oameni cand omul pe care il simpatizati atat de mult si il sustineti, seamana nesimtire pe unde trece? Atunci cand presedintele tarii tale injura, jigneste crunt, face discriminari rasiale, se urca baut la volan, ce ati vrea sa facem noi? Sa ajutam o batranica sa treaca strada sau sa o injuram si sa-i smulgem bastonul din mana? Sau cand Hagi va jignea pe voi jurnalistii, noi trebuia sa capatam respect fata de voi? Noi sa va consideram gaozari sau oameni care isi fac meseria? Atata timp cat v-ati sifonat imaginea si ati pierdut respectul nostru, noi nu o sa mai avem incredere in nici un demers jurnalistic. Va multumesc daca o sa ma publicati din nou.

Te@p@  •  23 octombrie 2007, 18:59

Cine incepe si injura pe bloguri si face toate persoanele in toate modurile cu putinta nu se poate spune ca este un om intreg la minte. Sunt oameni cu defecte, lipsuri , iar IGNORANTA ESTE SINGURA MODALITATE TOLO !! Trebuie sa nu ii bagam in seama pe acesti neputinciosi ai naturii si sa ii lasam in protia lor. Trebuie sa incepem sa avem si noi romanii o mentalitate europeana sa gandim si noi ca cei din occident, Si doar atunci vei putea avea un blog curat. TINEO TOT ASA TOLO !! YOU ARE THE BEST !!

Just_Me  •  23 octombrie 2007, 19:01

Ziaristii trebuie sa continue sa scrie. Indiferent de flegmele primite de la niste trogloditi. Excelent articol, Tolo.

azet  •  23 octombrie 2007, 19:01

sunt foarte curios daca in cifrele pe care vi le transmite trafic.ro si in care sunteti site-ul nr 1 din romania , se tine seama si de cei care va injura?

catalin 1981  •  23 octombrie 2007, 19:04

Toti ziaristii sunteti niste penibili si va meritati soarta! Stati si va dati cu parerea despre munca altora! Dc tot aveti talent, scrieti si voi niste romane sa ramana ceva in urma voastra! Despre becali o sa mai vorbeasca pulea peste 20-30 de ani desi se chinuie saracu’, o sa fie la si altii. Cat despre Hagi, au cu ce se lauda urmasii.

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 19:05

Te@p@

Asa e, dl. C. T. e un far luminos al presei din Romania. Fara domnia sa nu ar fi presa in Romania, si poate nici peste hotare. Toata lumea ar trebui sa te urmeze pe tine si pe just_me si sa-i injure pe toti ce nu recunosc ca dl. C.T. este „za best”

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 19:08

Tolo, esti cel mai curat ziarist din lume. Nu tu minciuna, nu tu jignire, nu tu poze cu femei pierdute. Toata lumea ar trebui sa strige Traiasca dl. T, calauza noastra pe noi culmi ale democratiei!

Da-le un premiu lui Te@p@ si Just_Me: jignirile lor sunt dulce ca mierea!

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 19:16

Daca va este atat de drag toly,cititi-l si inghititi fara sa regurgitati tot ce va lanseaza el.Daca nu va puneti nici o clipa intrebarea de unde provin tehnicile de man…lare a maselor de oameni ,atunci lasati-i macar pe ceilalti 6999 de bloggeri sa creada ce vor.Nu va impuneti prin forta ,ca si toly, punctul vostru de vedere.Eu unul ,nu as dori sa fiu marioneta in mana nimanui.Cu atat mai putin in mainile unuia ca toly.

Apollo  •  23 octombrie 2007, 19:16

Ce natzie de KAKAT !!! Mi-e rushine k sunt roman.

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 19:21

Petrazzini: despre defectele lui Basescu am scris chiar ieri, despre cele ale lui Hagi, de multe ori. Va amintiti editorialul „Este Hagi antrenor?”, scris pe vremea cind antrena pe „Poli” pt care timisorenii m-au injurat. Multi dintre ei spun acum ca am avut dreptate. In fine, asta nu inseamna ca am mereu 🙂

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 19:21

Verificare.Doi-zece.007.Alo Baneasa,aici Castorul.Ploua la Gradistea ?Baga putina moderatie.

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 19:23

A aparut toly.Opriti moderatia…

ion  •  23 octombrie 2007, 19:31

Catalin,
Pentru cat ati insultat componentii ECHIPEI NATIONALE DE FOTBAL si pe antrenor, NU VA MAI SUPORT, gsp.
…doar atat.

lio^n  •  23 octombrie 2007, 19:37

Felicitari pentru articol!
Injuraturile nu doar fac parte dintr-un cotidian cenusiu, ajung sa-l defineasca. As putea sa reprosez presei mediatizarea peste masura a unor anumite personaje suburbane, inculte… in rest, ca a 4-a putere-n stat, faceti-va treaba!!!

leo  •  23 octombrie 2007, 20:02

BravoTolo!

tu  •  23 octombrie 2007, 20:02

http://www.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=109006682

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:04

ion: „am insultat componentii nationalei si pe selectioner”… traim intr-o lume in care se aduce in dezbatere, cu argumente, felul in care cei mai puternici oameni din lume isi fac treaba. Nu am insultat pe nimeni. Am dezbatut.

gigi78  •  23 octombrie 2007, 20:10

Stiu si eu ca Hagi are ceva defecte, dar a-l terfeli pe el in „razboiul” cu jiji este o nesimtire crasa. Se pare ca aceia care intra pe blog pentru a accentua defectele Regelui sunt simpatizantii unui badaran care face si Steaua si chiar tara de ras si se pare ca si viitorii votanti ai lui. Nu va e rusine,agramatilor, sa aveti drept model un cioban fara pic de cultura si credinta?;un gangster de 2 bani care joaca in cazinouri si apoi merge la Athos sau alte manastiri sa se roage? Asta e conducatorul stelei care il vreti? El vreti sa fie viitorul presedinte? Sunteti o adunatura care va meritati soarta…

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 20:13

Felicitari pentru articol! Nu as fi aflat nciodata cati ignoranti se numara printre bloggeri,cat de multi rau-intentionati exista pe lumea asta ,cat de slab este nivelul lor intelectual,cat de bine pregatiti sunt oamenii de presa (mai ales cei cu bloguri ) si cat de putin intelesi sunt ei,daca nu as fi citit acest formidabil articol care-si merita pe deplin drepturile din publicitatea de mai sus.Multumesc,inca o data…iti multumesc.M-am desteptat.Ma duc sa imi mai fac un blog.

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:16

nastyboy: malitia ta e de buna calitate, asadar nu ma deranjeaza 🙂

Newman  •  23 octombrie 2007, 20:17

Nu cred ca neaga cineva ca ziaristii amintiti in articolul de mai sus sunt inteligenti, dar in mod sigur si-au ales gresit profesia.

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:17

adi: analizam toate argumentele. bine, nu le intelegem pe toate, ne straduim 🙂

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:19

Jailbird : bogdan ti-a raspuns. si cu cita inversunare te pregatisei s-o faci praf pe maria !

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:20

newman: adelin petrisor si-a ales gresit profesia? e o gluma, asa-i?

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 20:24

intreb…de ce imi sunt stopate unele comentarii?

Newman  •  23 octombrie 2007, 20:25

Scuze, nu ma refeream la Adelin Petrisor, ma refer la persoanele care se cred ziaristi sportivi

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:28

newman: la luminita paul? e alta gluma, crede-ma. a scris trei olimpiade si e cea mai buna jurnalista de tenis de la regretata doina stancescu incoace. comenteaza la eurosport, colaboreaza cu bbc, hai sa ne respectam fiecare profesia, te rog!

martin_dinca  •  23 octombrie 2007, 20:29

HAGI ! HAGI ! HAGI !

Nu stiu ce inseamna conflictul Hagi-Becali ,dar stiu sigur ca am strigat multi ani Romania -Hagi! /Romania -Hagi! ;Romania -Hagi!

Conflictul nu e decat o flegma in obrazul nostru .

Hagi ,chiar si dupa ce nu mai joaca pe teren ,joaca splendid ! Bravo Hagi !

PS: Credeti-ma ca nu sunt decat un suporter al Romaniei .

Tavi  •  23 octombrie 2007, 20:31

Catalin,

inca mai astept raspunsul la postarea mea.

Cătălin Tolontan  •  23 octombrie 2007, 20:34

tavi: nu o vad, o poti repeta, te rog?

Tavi  •  23 octombrie 2007, 20:40

nu reusesc sa mai postez

Tavi  •  23 octombrie 2007, 20:41

Your comment is awaiting moderation. De ce ?

Tavi  •  23 octombrie 2007, 20:43

Daca o repet, imi spune ca e un comentariu duplicat. Am incercat sa o modific putin si mi se spune ca „my comment is awaiting moderation” .
Astept rasp
Tx

Comentează