Bila din urnă şi liberul arbitru din sac

Mureşan rezistă. Mureşan nu e Mister Show Off. El ripostează rar şi nu se afişează decît atunci cînd e musai. CFR joacă taciturn la suprafaţă şi eficient în subteran. E regula de fier a clubului. Asta, plus prestaţia foarte bună a echipei, cea mai bună din campionat, i-a dus pe clujeni în anticamera titlului.

vineri, 15 februarie 2008, 9:16

Mureşan rezistă. Mureşan nu e Mister Show Off. El ripostează rar şi nu se afişează decît atunci cînd e musai. CFR joacă taciturn la suprafaţă şi eficient în subteran. E regula de fier a clubului. Asta, plus prestaţia foarte bună a echipei, cea mai bună din campionat, i-a dus pe clujeni în anticamera titlului.

De data asta însă, Mureşan a greşit. După ce gsp a dezvăluit că Dragomir scoate cluburile la revoluţie împotriva delegărilor lui Lupescu, ardeleanul a strigat: „Manevră anti-CFR!”. De acord, dacă delegările i se dădeau altcuiva. Dar dacă ele intră în urmă, de ce s-a iritat liderul? Hazardul nu acţionează în favoarea cuiva anume.

Evident să sînt şi dezavantaje ale sistemului propus de cluburi. Tragerea la sorţi dizolvă responsabilitatea CCA. Asta dacă vă mai amintiţi ce înseamnă CCA. Şi e dificilă ca realizare atunci cînd intră în funcţiune criteriile: un arbitru să nu conducă mai mult de trei meciuri o echipă, doar cei buni la derbyuri, să nu… şi tot aşa… o sumedenie de restricţii care pot duce la o tragere dirijată.

Dincolo însă de plusuri şi minusuri, rezistă întrebarea: de ce, dintr-o dată, cu o brutalitate care nu îi e caracteristică, Mureşan sare să apere sistemul? Poate că el protejează umanul în faţa lucidităţii reci a maşinii. Poate că vrea liberul arbitru în loc de determinism. Mddda, asta trebuie să fie! Mureşan apără conceptul de liberul arbitru. Cel pe care patronul său, Arpad Paszkany, vroia să-l înghesuie într-un sac şi să-l ia la ciomege.

Comentarii (318)Adaugă comentariu

Garrincha  •  15 februarie 2008, 21:20

Ardelean 100% centrul istoric comunistii l-au distrus nu noi, iar cat despre trafic, ia tu oricare oras din Ardeal si pune in el zilnic 1000000 de masini sa vedem daca ar avea probleme de trafic, cat despre spatiile verzi, vezi parcul Herastrau care are o suprafata de 1/5 din Cluj. Spui de borduri si gropi dar oare primaria Clujului nu a fost si ea oare implicata de presa in scandaluri de coruptie? ia gandeste-te bine.

belzie  •  15 februarie 2008, 21:30

incepe sa devina interesanta discutia asta si ma mira ca mai vad inca 2 persoane care pot sa se contrazica fara sa se injure.sincer si mie mi-a lasat un gust amar bucurestiul;desi ar fi o scuza ca sunt multi veniti din alte parti nu cred ca tine foarte mult pt ca un exemplu concret sunt romanii care ua plecat pe dincolo invatati sa lucre ca in romania(3 ore din 8) si ajuns sa lucre acolo 12 din 8 din proprie initiativa find arsi la buzunar daca nu.
la fel se putea intampla si la voi

dan  •  15 februarie 2008, 21:33

E normal ca intr-o tara dezvoltata sa existe patriotisme regionale. NU asta e problema, ci lipsa respectului reciproc. Capitala nu intelege ca titulatura asta nu are nici o valoare in contextul in care idivizi ca Becali sunt la pupitru….

Cat despre articol…previzbil. Maria a judecat fenomenul mult mai obiectiv. Declaratia lui Argaseala cum ca e de acord cu un „algoritm” de alegere al arbitrilor stabilit de comun acord cu toate echipele confirma lucrul asta…

Garrincha  •  15 februarie 2008, 21:36

@belzie eu nu iau apararea intregului Bucuresti, eu doar am vrut sa spun ca generalizarea bucurestenilor pe baza scandalului cu bordurile, este la fel de ilogica, ca si cum as spune ca toti ardelenii sunt corupti pentru ca Muresan si Decebal Traian Remes s-au vandut pe 10 kilograme de caltabosi si 2 litrii de palinca(amandoi sunt din Ardeal). Doar atata voiam sa spun.

mircea  •  15 februarie 2008, 21:38

1. Belzie, eu nu sunt din Bucuresti insa atata imi permit sa-ti recomand: nu mai spune ca esti student, ca te faci de ras!

2. Ardelenilor, se rasuceste Avram Iancu in mormant din cauza voastra. Ii reduceti toata viata, toata lupta lui, la zero. Halal urmasi mai are!

3. Capitala asta batjocorita de toti mucosii, mi-a oferit mie, un provincial de pe meleagurile argesene, ocazia de a lua contact cu un nivel de cultura si civilizatie de nivel ridicat. Muzeele, galeriile de arta, teatrele, cinematografele,opera, opereta, bibliotecile, universitatile etc din Bucuresti sunt singurele institutii din tara comparabile cu cele din vest Europa. Numai niste indivizi ingusti la minte nu reusesc sa vada in capitala tarii decat mizerie, becalism, tiganie,(ca si cum in ardeal sau banat tiganii ar lipsi cu desavarsire)…

Voi ardelenii, va suparati pe Bucuresti ca magarul pe sac. V-ati intrebat macar vreodata cati dintre conducatorii,(vechi si actuali), au fost sau sunt bucuresteni autentici? Sa comparati Clujul cu Bucurestiul este inca o dovada a putinatatii judecatii voastre. Am fost in Cluj. Am fost in Timisoara, (cu centrul ei plin de pagode); am fost peste tot in tara. Toate aceste orase sunt is raman orase provinciale si atat. Nu au clasa unei metropole. Bucurestiul o are dar ca sa intelegeti ce inseamna asta, trebuie sa cunoasteti bine caracteristicile metropolei. Ele inglobeaza de toate, pana la extreme. Apoi, daca chiar va intereseaza, singurul oras provincial de la noi, care emana mai multa cultura, este Iasul. Daca aveti instrumentele adecvate, verificati!

5. Multi dintre voi, ardeleni infumurati, nu reusiti sa va creati alte repere fata de care sa va raportati, decat cele legate de burtica. Vi se pare voua ca produceti mai mult „unt” decat regatul si dintr-o data nu mai doriti sa-l impartiti. Mie unul, mi-e rusine cu voi! N-am crezut ca sunteti atat de terestri, vorba lui Tutea. Ca judecata voastra trece numai prin stomac. Nu „untul” va inalta, ci poate tocmai lipsa lui.

Bogatia materiala nu desteapta, (vezi becali saracu); doar cea spirituala inalta. Cati dintre carnatarii vostri incarcerati in vile, se pot masura in vreo dimensiune cu Petre Tutea?

Petre Tutea statea intr-o garsoniera saracacioasa, (din punctul vostru de vedere), unde nu avea decat un pat, o masa, un scaun si un raft din scandura de lemn, si ala sufocat de carti. Garsoniera lui micuta ofera mult mai multa lumina decat toate ferestrele larg deschise ale vilelor imbuibatilor zilei. As fi dat ani din viata sa pot absorbi din lumina emanata de Tutea si m-as calugari fara clipire daca ar fi sa traiesc intr-o lume ingusta ca cea cu care ne amenintati voi, aici pe forum.

Atat am avut de spus! Nu voi intra in polemici cu nimeni, indiferent de injuriile pe care mi le evti adresa. Cei mia luminati dintre voi, sper sa se ingrijoreze de modul cum sunteti vazuti. Cum spuneam mai sus si mie mi-e rusine cu voi!

Garrincha  •  15 februarie 2008, 21:41

@dan oameni ca becali(intentionat scris cu litera mica) sunt niste monstrii ai vremurilor pe care le traim. El a obtinut unul dintre cele mai joase punctaje la alegeri in Bucuresti, el nu ma reprezinta ca bucurestean, el a furat Steaua cu ajutorul fostului ministru de interne si acum isi castiga painea dand un spectacol grotesc pe tv, asta e situatia.

X  •  15 februarie 2008, 21:41

Mama ce scandal! In fond si la urma urmei eu nici nu tin cu CFR. Ma bucura doar faptul ca capitala (cacofonie intentionat si bine asezata) si-o mai ia peste bot din cand in cand. Iar din punctul meu de vedere, bucurestiul nici nu exista. Sunt din Arad, sunt roman si va garantez ca nu sunt nici frustrat si nici invidios. Pot trai bine mersi fara bucuresti si fara intreg sudul tarii. Am tot ce vreau la o aruncatura de bat spre vest (a nu se intelege ungaria ci intreaga Europa). Voi sunteti frustratii, cu cainii vagabonzi, cu ciorile, aurolacii si tiganii vostri, cu soselele si autostrazile de toata jena, cu politicienii corupti care acolo salasluiesc. Eu doar rad….si ma doare in cot de ambitiile tipic sudiste pe care le etalati pe forumuri. Hai ceau!

Garrincha  •  15 februarie 2008, 21:47

@x daca Bucurestiul nu exista pt tine atunci nu mai vorbi de el. Apropo si pentru mine Aradul este doar orasul prin care trec cand ma duc in occident

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 21:54

@ C.Tolontan: de ce imi cenzurati postarea? A fost replica data cu toata deferenta si in spirit academic catre Clujeanu adevarat si Ardelean 100%. Haideti sa incetam cu ipocriziile astea ieftine pentru motive ridicole! Lasati ”awaiting moderation” pentru ca nu a fost cazul! E o cenzura gratuita si ,cred, contraproductiva! Va solicit sa-mi readuceti postarea de acum 10 min.!

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 21:56

Parerea mea este ca mai corect ar fi un dialog de opinii si de substanta decat o cenzura lasa!

dan  •  15 februarie 2008, 21:56

@mircea
Delirezi bine te tot…
Daca punctul tau de referinta pe harta culturala e bucuresti inseamna ca avem o mare problema. Sunt multi dintre cei care posteaza aici care au vazut si trait in alte „capitale” dar nu simt nevoia sa epateze cu sansele oferite.
Daca chiar gandesti in felul asta, indiferent de cat de mult ai trait in bucuresti tu vei ramine un „provincial”. Sti foarte bine la ce ma refer cand zic asta pentru ca in adancul sufletului tau te deranjeaza ca te-ai nascut in Arges si nu in Bucuresti…

sandu italia  •  15 februarie 2008, 21:57

tolontane,are dreptate mircea badea cand vorbeste de tine,prea te bagi peste tot.Uite scrie de fotbal,iti iese,asa da,ai dreptate,bravo!!!

dan  •  15 februarie 2008, 22:03

@ garricha
OK..sa zicem ca becali nu reprezinta bucurestiul. Dar fotbalul e un fenomen social. Crede-ma ca a devenit o obisnuinta sa aud epitete de genul „fraier” si „papagal” cand vizitez Bucurestiul. Regatenii adevarati, cei pentru care am respect devin o rara-avis…

Si daca tot vorbim de fotbal. Sincer cat de mult te deranjeaza ca CFR e pe primul loc?

dan  •  15 februarie 2008, 22:04

edit : garrincha …scuze

Corneliu Popa  •  15 februarie 2008, 22:09

Copiii nu va mai lamentati!! daca nu scrieti ce vor cei de pe blog, nu nunmai ca te atentioneaza cu ”awaiting moderation”, NU TE SCOATE DE PE BLOG!! fARA SA IA INJURII, FARA SA FOLOSESTI UN LIMBAJ SUBURBAN! La inceput credul, am postat, pe urma m-am suparat si n-am mai scris. Am incercat din nou si acelasi rezultat. Poti sa-njuri, sa te balacaresti, dar sa nute atingi de familia Motanului Felix, sau de Trustul de Presa al motanelului. Sa scriii accid, pe contra despre vestitul cor de Capalna (Gadea, Cristoiu, Stan,Oreste sau Badea) de pe Antena 3, mamaaaaaaaaaaaaaaaa i-au foc si efectiv te scuipa afara!! Mai rau ca-n vremea cenzorilor din presa comunista!! asa ca stati bland si numai scrieti pe blogurile de la Gazeta Sporturilo, ca iar se lauda ca ei sunt cei mai accesati!! De abia satept sa-mi dea si acest material afara!! Urmariti-l!!

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 22:11

Eu am dorit sa atrag atentia la niste exagerari sovine nedorite.Se pare insa ca cenzorii dv. fruntasi sunt mai atenti la forma si deloc la nuante. Au ilustri predecesori…..

Corneliu Popa  •  15 februarie 2008, 22:14

Pentru Garrincha

Oricum becali a obtinut mai mult decat Partidul Motanului Felix si dl Gusa impreuna (PC si PIN) De unde si batosenia gazetarilor care au primit perdaf de la patron ca l-au ridicat in sondaje si alegeri pana la 4,67 pe un biet oier, fata de un fost „ciripitor” cu staif!!

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 22:15

@Corneliu Popa:
-Eu sunt putin derutat, chiar daca frustrat ca si tine. Ma indoiesc ca siluirea textelor ar apartine dl. C.T.,insa cred ca e vorba de o exagerare fals-pudica.Oricum, e regretabil si de evitat.Nu foloseste la nimic si creeaza si piste mai mult sau mai putin false.

endorama  •  15 februarie 2008, 22:18

mda.. si eu sunt cenzurat de fiecare data cand scriu un comentariu mai lung de un paragraf. m-am invatat intre timp sa le scriu scurte. Tolo ii cenzureaza ca un comunist pe toti cei care nu sunt de acord cu el. si dupa aia mai are tupeul sa ne faca noua morala ca nu mergem sa votam si alte abureli. si apropos de cenzura, acum vreo cateva zile am remarcat ca daca postezi pe site-ul gsp un comentariu cu cuvantul ‘c.i.o.b.a.n’, apare in loc ‘domnul George Becali’.. asta ca sa vedeti de ce Becali poate sa cumpere campionatul si gsp-ul tot n-o sa scrie nimic…

monto  •  15 februarie 2008, 22:18

Tolo,
Esti cam jenant. Vorbesti de acolo de sus din capitala unde este academia de butoane. Decorati magna cum laude: Jiji, Borcea, Copos, Netoiu si toti restu. Sa presupunem la absurd ca si CFR face manevere cu arbitrii, care e problema? Ca nu face parte din academie? Ca fac manevre dar in acelasi timp joaca cel mai frumos fotbal? Ca le dau peste nas(marilor iubitori de fotbal cum am citit mai deunazi intr-un articol; sunt toti iubitori de bani si nimic mai mult)? Ca o sa joace pe cel mai modern stadion din Romania?
Ar trebui sa o ridicati in slavi si sa fiti mandrii de o asa echipa(asa cum faceti cu altele dupa ce castiga un meci de pregatire).

endorama  •  15 februarie 2008, 22:20

adica daca scrii ‘cioban’ fara puncte intre litere

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 22:23

Va previn ca toate textele mele incepand de azi vor avea obligatoriu precizarea: ”Contine AWAITING MODERATION”, asta ca sa-i degrevam pe vajnicii dv. cenzori de o sarcina in plus. Nu astept multumiri!

Corneliu Popa  •  15 februarie 2008, 22:23

Pentru Mircea

Am avut si eu un material care, cred, ca exprima adevarul despre instigarea a romanilor impotriva romanilor!! S-au prins ca noi „punem botul repede” ca sa ne aparam „zonele regionale”. ne asmut unii impotriva altora si ei stau si rad de noi si li se umfla buzunarele!! Eu in materialul pe care l-am postat am pus numai niste intrebari (pe care le-am cules, asta este sursa!! din presa de sport din Romania) care sunt fara raspus, niste svonuri, care se pot demonta, dar nu se doreste!! Politica lor editoriala este sa improaste cu mizerii in clubul Steaua, si-n munca jucatorilor si a staffului tehnic de la club, pentru simplu motiv ca ei au un razboi cu becali, dar pe plan politic, pe plan sportiv numai il desretiteaza, ca sa-i faca pe plac domnului Voiculescu. Domnul de la IT de Gazeta are in motorul de cautare numele Voiculescu (nume de cod motanul Felix) si daca apare intr-n material ti-l scoate!! Este dreptul lor si-l respect!!

gabone  •  15 februarie 2008, 22:26

exact

maximus  •  15 februarie 2008, 22:28

sa va futtttuemmm in currrrr de booozggorrrriiii!!!!!!!!!!!!!!!!VA E FRICA DE CEI MAI BUNI!saraciilor,taranilorrrrrrrrrrrrr

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 22:31

@Corneliu Popa:
– Din pacate, aici gresesti: nu este dreptul lor si cu atat mai putin trebuie respectat. Chiar daca e ziarul lor, site-ul lor, trustul lor nu au voie intr-o mass-mediademocratica sa cenzureze. Macar asa ar fi teoretic…
-Citez din memorie si nu sunt sigur ca as face-o cu exactitate: fac tot ce depinde de mine ca sa ma critici cat mai acerb( dar asta e valabil doar in democratie).

ghita  •  15 februarie 2008, 22:34

– Domnule Mureşan, v-a cerut preşedintele Ligii părerea despre delegările de arbitri?
– A ajuns şi la mine chestia asta, care mi se pare cusută cu aţă albă. Am senzaţia că e o evidentă mişcare împotriva CFR-ului şi o metodă prin care adversarii noştri din campionat încearcă să facă o strategie la butoane, inclusiv la nivelul arbitrilor.

– Aţi opta ca Lupescu să fixeze în continuare brigăzile?
– Da. A făcut-o bine pînă acum, nu putea afla nimeni dinainte cine arbitrează şi s-a achitat de misiune. N-aş zice nu nici pentru tragerea la sorţi, dar cine garantează că va fi o treabă corectă şi nu se va ocupa exact cine trebuie de soft?! Ştiu însă că există o hotărîre clară a Comitetului Executiv al FRF, care nu poate fi dată peste cap la mijlocul sezonului. Parcă am ajuns şi în fotbal la cîrîieli de genul gîlcevei dintre Băsescu şi Tăriceanu!

cosmo  •  15 februarie 2008, 22:39

mai mircea, pavat de atata risipa de energie. faci parada de cultura, dar nu intelegi nimic din ea. nu-ti dai seama ca tocmai statutul asta de metropola (desi sa fim seriosi, bucurestiul doar un oras mare)strica omul? ritmul ala de viata nebun te face sa devii insensibil, inuman. sa nu-ti cunosti vecinii, colegii, etc. sa ajungi sa profiti de orice,oricine, oricand. poti sa ai o suta de muzee, teatre, etc, daca n-ai oameni… bloc langa bloc, masina langa masina, om langa om. doar carieristii sunt atrasi de bucuresti. de ce oare?
eu locuiesc si traiesc alaturi de unguri, voi de acolo vreti sa-i dati afara din tara. si-mi zici de avram iancu de parca stii pt ce a luptat el.
cat despre fotbal? hai CFR! imi place sa vad ca atatea gunoaie se perpelesc din cauza lui paskany.

gabone  •  15 februarie 2008, 22:48

bai,terminati ma cu,cultura1anul trecut steaua lua locul 2,da?cum?becali spune:daca nu apasam eu pe butoane steaua nu prindea locul 2.si acuma cine apasa pe butoane?muresan(ala care pierdea anul trecut locul 2,pentru ca a apasat scursura de pipera pe butoane)?deci,cine apasa pe butoane?nu fiti copii si credeti tot ce debiteaza scursura de pipera!deja a demonstrat ca el a apasat pe butoane,ce mai vreti?

monto  •  15 februarie 2008, 22:53

gabone subscriu.
Cu ce este de vine Muresan? Nu este oare indraptatit sa fie suspicios la tot ce se intampla in jurul cfr-ului? Dupa ce CFR-ul a jucat cinsit un sezon intreg a fost invinsa de manevrele lui JIJI, manevere recunoscute voalat si cu nonsalanta?

Este de vina oare pentru ca isi doreste cu adevarat sa face performanta(vezi transferuri, salariile jucatorilor, lucrarile de modernizare a terenului)? spre deosebire de cluburile bucurestene avide doar de bani si circ.

Marius  •  15 februarie 2008, 22:53

Gura pacatosului adevar graieste! Reactia lui Muresan denota faptul ca vechiul sistem de delegare era pe placul clujenilor si confirma acuzatiile aduse de oamenii de fotbal ca CFR-ul a fost avantajat de arbitrii in retur.

mircea  •  15 februarie 2008, 23:01

Stiu, am spus ca nu mia intervin pe forum. O faca pentru a te informa, daca are vreo importanta pt tine, ca nu regret absolut deloc locul nasterii mele, (in satul lui Istrate Micescu, daca ai auzit de el) si ca nu l-as schimba pentru nimci in lume. Locul nasterii mele, este viu si permenant in sufletul meu, desi locuiesc in Toronto. Am plecat din tara, dupa cum vezi, alegand Toronto, in dauna Bucurestiului si nicidecum faiamosul Cluj. Am plecat din tara cand voi toti (Aradul, se aude?), ati votat cu o majoritate covarsitoare alegerea lui Iliescu. Asa ca poate te gandesti de doua ori cand tragi concluzii!

Si inca ceva pentru cei ce insinueaza ca n-as stii ce vroia Avram Iancu – sunt istoric de profesie!

Cosmo, pentru tine nu sunt multe de spus. Daca tot ce ai inteles din ce-am spus eu este ca epatez, n-am ce comentarii sa mai fac. Atata poti, atata dai si Hai CFR daca-ti face tie bine!

mircea  •  15 februarie 2008, 23:02

Prima parte din comentariul de sus, i se adresa lui dan!

endorama  •  15 februarie 2008, 23:03

iar ma cenzurezi comunistule?

mihai  •  15 februarie 2008, 23:06

Are dreptate Muresan,daca era steaua pe locul 1,nu se schimba nimic acum cu delegarile.

mihai  •  15 februarie 2008, 23:08

mai Tolo,la ce foloseste blogul asta?

cat  •  15 februarie 2008, 23:08

„urna”, nu „urma”!

mihai  •  15 februarie 2008, 23:13

cititiprosport

mihai  •  15 februarie 2008, 23:13

cititiprosportsifanatik

mihai  •  15 februarie 2008, 23:15

mai astia cu cenzura,ce faceti dormiti ???

cosmo  •  15 februarie 2008, 23:15

multumesc mircea, hai cfr, si numai bine iti doresc in metropola ta incarcata de cultura si istorie.
din provincie, al tau, cosmo.

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 23:16

A fost o placere sa colind acest blog in asta seara. Idei, miez, tinuta, finete! Si chiar daca gazda noastra, afisand o pudibonderie exagerata, si-a luat libertatea de a cenzura gratuit, eu multumesc tuturor interlocutorilor.

mihai  •  15 februarie 2008, 23:16

becali patron de oi, cititi prosport, proba de cenzura

mihai  •  15 februarie 2008, 23:19

Tolo,o recomandare:shimba poza ta,ca ai tricoul sifonat.Sau schimba-ti tricoul…

adi  •  15 februarie 2008, 23:34

chiar daca tragerea la sorti ar fi corecta, cfr va fi furat, pentru ca majoritatea arbitrilor sunt corupti. de asta a reaciona muresan, si nu pot sa cred domnule tolontan ca dumneavoastra nu vedeti si nu stiti asta. asa ca inclin sa cred ca sunteti rauvoitor.stiti forte bine ca un corpodean nu ar mai trebui sa arbitreze de mult, ba poate sa fie in inchisoare pentru ce magarii a facut. daca ati baga banii dumnavostra in fotbal si ati risca prin tragere la sorti sa fiti arbitrat de un asemenea nesimtit, cum ati reactiona? statistic, prin tragere la sorti sansele ca cfr sa fie furat sunt mai mari.punct.

Ardelean 100%  •  15 februarie 2008, 23:38

deci se poate si fara injuraturi?Parca ma simt mai aproape de Eu.

endorama  •  15 februarie 2008, 23:40

@ mihai: trebuie sa iti creezi o anumita ‘reputatie’ ca sa fii cenzurat. si chiar si atunci, te lasa sa scrii mesaje f scurte – doar cele mai elaborate nu apar pe blog. cred ca e un program automat cu care selecteaza IP-ul tau.

gabidegiulesti  •  15 februarie 2008, 23:44

@Ardelean 100%:
-Da, se poate fara injuraturi. Insa e regretabila, hazardata si NEFONDATA-NEDEMONSTRABILA comparatia intre cei 1000 de bucuresteni si ceilalti 1000( mentionez ca nu fac parte din nici una din cele 2 categorii).Elegant ar fi sa o retractezi!
-Despre a 2-a comparatie e inutil sa mai comentez. Poate fi banuiala si de rasism si e pacat….

stely  •  15 februarie 2008, 23:47

Muresan e un fraier,a castigat cu aj.fluerasilor multe pucte si ii este frica ca daca se schimba sistemul are de pierdut.Putem uita meciul cu GLORIA,RAPID,VASLUI…….,asi dori sa-l intreb ce reprezinta pt.el 1907.Fraiere nu te pune cu STEAUA ca te pui cu istoria romaniei,STEAUA,DINAMO U CRAIOVA… SUNT ISTORIA IN FOTBAL NU 1907.

gabone  •  16 februarie 2008, 0:03

mai stely,care e aceasta istorie?steaua si dinamo,cand sau infiintat au acaparat acest sport.sti foarte bine cum!mi se pare o istorie construita,si nu e o istorie corecta.multe cluburi a acestei tari si-au pierdut istoria din cauza comunismului,care a fos reprezentat de CCA(STEAUA)si DINAMO.RIPENSIA SI CHINEZU TIMISOARA,UNIREA TRICOLOR,STEAGU ROSU BRASOV,ORADEA,UTA ARAD.aceste cluburi,plus altele pe care le-am omis inseamna istoria pura a fotbalului in romania

Comentează