Bila din urnă şi liberul arbitru din sac

Mureşan rezistă. Mureşan nu e Mister Show Off. El ripostează rar şi nu se afişează decît atunci cînd e musai. CFR joacă taciturn la suprafaţă şi eficient în subteran. E regula de fier a clubului. Asta, plus prestaţia foarte bună a echipei, cea mai bună din campionat, i-a dus pe clujeni în anticamera titlului.

vineri, 15 februarie 2008, 9:16

Mureşan rezistă. Mureşan nu e Mister Show Off. El ripostează rar şi nu se afişează decît atunci cînd e musai. CFR joacă taciturn la suprafaţă şi eficient în subteran. E regula de fier a clubului. Asta, plus prestaţia foarte bună a echipei, cea mai bună din campionat, i-a dus pe clujeni în anticamera titlului.

De data asta însă, Mureşan a greşit. După ce gsp a dezvăluit că Dragomir scoate cluburile la revoluţie împotriva delegărilor lui Lupescu, ardeleanul a strigat: „Manevră anti-CFR!”. De acord, dacă delegările i se dădeau altcuiva. Dar dacă ele intră în urmă, de ce s-a iritat liderul? Hazardul nu acţionează în favoarea cuiva anume.

Evident să sînt şi dezavantaje ale sistemului propus de cluburi. Tragerea la sorţi dizolvă responsabilitatea CCA. Asta dacă vă mai amintiţi ce înseamnă CCA. Şi e dificilă ca realizare atunci cînd intră în funcţiune criteriile: un arbitru să nu conducă mai mult de trei meciuri o echipă, doar cei buni la derbyuri, să nu… şi tot aşa… o sumedenie de restricţii care pot duce la o tragere dirijată.

Dincolo însă de plusuri şi minusuri, rezistă întrebarea: de ce, dintr-o dată, cu o brutalitate care nu îi e caracteristică, Mureşan sare să apere sistemul? Poate că el protejează umanul în faţa lucidităţii reci a maşinii. Poate că vrea liberul arbitru în loc de determinism. Mddda, asta trebuie să fie! Mureşan apără conceptul de liberul arbitru. Cel pe care patronul său, Arpad Paszkany, vroia să-l înghesuie într-un sac şi să-l ia la ciomege.

Comentarii (318)Adaugă comentariu

root  •  16 februarie 2008, 0:26

Muresan a explicat clar de ce s-ar opune, si are dreptate. Cate speculatii s-ar face daca s-ar trage la sorti un arbitru, de ex Corpodean la Steaua CFR si CFR ar castiga in Ghencea? Sau daca se duce Steaua la vreo 5 meciuri consecutive cu Salomir la centru. Si numai daca ar fi unul, cu Rapid sau Dinamo ar fi suficient. Si apoi cine garanteaza corectitudinea tragerilor la sorti? Vor fi lasati sa participe reprezentantii cluburilor? Si cine va raspunde daca nu va iesi bine? Probabil ca hazardul, mama lui de hazard.

Chefere  •  16 februarie 2008, 0:44

Iuliu Mureşan a explicat pentru săptămânalul Fanatik care sunt motivele ce îl determină să considere nepotrivită schimbarea sistemului de delegare a arbitrilor: “Sunt mai multe motive pentru care nu sunt de acord cu tragerea la sorţi a arbitrilor, şi în primul rând mă refer la faptul că nu se schimbă regulile în timpul jocului. Apoi există riscul să fim arbitraţi în etapa a doua, la meciul cu Steaua, de catre un arbitru, care nu are suficienta experienţă, pentru a duce un astfel de meci la bun sfârşit.Mai gândiţi-vă la un lucru. Imaginaţi-vă cum ar fi să fim arbitraţi în Ghencea de Corpodean şi noi sa câştigăm, câte speculaţii s-ar naşte? Există şi posibilitatea de a fi arbitrat de cinci ori la rând de acelaşi arbitru.Dacă se va hotărî să se tragă la sorţi arbitrii vreau şi eu să fiu de faţă la extragere”, a conchis oficialul clujean.

BoierBibescu  •  16 februarie 2008, 1:29

Bucuresti, Bucuresti, groapa de gunoi a tarii noastre esti…

rambo  •  16 februarie 2008, 1:54

tolontane ma repet, nush cine te-a facut jurnalist.
iar asta cu arbitrii pe cine mira? se stie cum au fost ajutati cheferistii asa ca las-o balta

Rock  •  16 februarie 2008, 3:12

Felicitari , Catalin , ai scris negru pe alb ceea ce multi gandesc , iar altii se fac ca nu cunosc sau nu pricep . Fraza cheie este „CFR joaca taciturn la suprafata si eficient in subteran” . Mai mult ca sigur , CFR-ul va castiga titlul ( in principal datorita dezorganizarii adversarilor , bucurestenele s-au supravegheat intre ele si-au scapat din vedere outsider-ul de pe turnanta) , suporterii au tot dreptul sa se bucure de izbanda , statistica rece il va consemna , insa istoria nescrisa va retine ca CFR-ul nu a fost o campioana cu nimic mai merituoasa decat tripleta clasica , sau , reformulat , a devenit campioana folosind reteta brevetata de altii

mihai_resita  •  16 februarie 2008, 5:27

suntetzi plictisitori rau cu aceste subiecte.De ce nu putetzi sa vb de fotbal strict?M-am saturat de mitici,provincie si toate balivernele astea de 2 lei.Suntem romani si atat.Steaua are echipa dupa cele 5 transferuri,mi-au placut in amicale cum s-au miscat desi nu sunt stelist.Rapidul -probleme mari pe axul central,Maftei o tzine din gafa in gafa,Marius COnstantin e mai preocupat de bataie decat de fotbal,Despotovic nu s-a integrat inca,Salou nu cred ca e solutie si imi pune serioase intrebari asupra modului de a vedea fotbalul al dl Rednic.
Cfr-Dubarbier arata a jucator,are viteza buna si tehnica si face bine si faza defensiva.Peralta iar pare un jucator de calitate dar are nevoie de timp ,in schimb mult laudatul Dorsin m-a cam dezamagit in amicale si mr Boloni are mare dreptate in ce spunea.Fabbiani e in nota caracteristica si anume circ,fara suparare ala nu e jucator de fotbal oricat atzi vrea sa il laudatzi si va rog fara stiri de genul Atletico Madrid e interesat de el pt ca sincer ne subestimatzi inteligenta,pai aia cu Forlan,Reyes sau Aguero(care e jucator de fotbal cu F) fac oferte pt Fabbiani?care e nebunul care poate sa creada o astfel de stire?

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:44

Da’ de ce nu mi se publica postul? :S

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:46

il impart in 2, special pt „X” 😀 , care cand intra in Bucuresti isi lasa masina la intrare, ca nu se poate descurca 😀 si care sta linistit in bananier la el (unde e Arad ca mi-e si lene sa ma uit pe harta 😀 ) ca e aproape de occident. M-a spart 😀 Vba unuia de mai sus, pe acolo doar trecem cand mergem in Europa 😀 haha hai ca ma distreaza asta !

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:47

@X:

Domnule Icsuletz,

Chiar cu riscul de a repeta ce s-a spus mai sus despre tine, pot sa te asigur cu mana pe inima ca nu esti cu nimic mai bun decat toti frustratii din provincie care cred ca cei din Bucuresti au ceva cu voi. Unul din visele voastre e sa mergeti la Bucuresti, dar cand vorbiti despre aceasta capitala, o faceti o cocina. Treaba e ca aceasta capitala este cel mai mare si cel mai dezvoltat oras din Romania. Are cele mai bune cluburi de fotbal din Romania. Si cand ataci prin a spune ca Borcea, Becali si Copos, Mitica si mai stiu eu cine FURA, reusesti doar sa ma mai amuzi putin, si sa-mi trezesti ironia catre tine: Chiar nu mai pot de nerabdare sa inceapa o data returul asta, sa intre Jiji la butoane, Borcea la arbitrii si Copos ce-o mai face si el (da mi-e ca saracu’ Copos nu prea se pricepe prea bine la aranjamente 😀 ) si sa va vad ce mai ziceti voi frustratii cand CFR nu o sa mai fie nici pe 1, nici pe 2.

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:49

E chiar evervant blogu’ asta … :@

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:50

Voi ce credeti? Ca Dinamo doarme? Ca Steaua se da batuta?

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:52

Bah tolontane sa-mi bag ceva in blogu’ asta al tau, ca numa cateva linii pot sa scriu

Canadianu’  •  16 februarie 2008, 5:53

vineee principele, razboinicul lumiiniii, voievodul oilor, JIJI, cu forte proaspete de pe Raul Sacru al Amazonului cu niste peerle stralucitoaaare care nu mai behaie, pac pac, si intra la butoane 😀 . Si Dinamo ia cel putin locul 3.

eu  •  16 februarie 2008, 7:47

apun

victor L  •  16 februarie 2008, 7:57

Doamne ce agitatie mai e pe forumul asta,care de care mai cu parerea lui. Exact ca intre parlamentari.Se observa o rautate de nedescris.

Rock  •  16 februarie 2008, 8:55

@Chefere

Omule , scuteste-ne de copy-pasturile tale , vad ca ti-ai descoperit un nou idol in persoana lui Muresan . Pari baiat istet , cu scaun la cap si plin de bune intentii, dar suferi de naivitate , daca tu crezi in falsitatea acelui om . Tu chiar crezi ca , dupa drama din sezonul trecut , Muresan al tau nu si-a luat toate masurile ca istoria sa nu se repete ? Vorba aia , resurse financiare sunt , iar Andone stie mai bine ca nu stati degeaba , mai il apuca si pe el cate-un moment de sinceritate . Peste ani de zile , o sa-i strige si Muresan lui Andone ” ai uitat ca te-am facut campion ?” asa cum i-a strigat si Borcea . Cand n-a fost sa sufle arbitrul in panze , Famagusta cu o biata canoe ti-a scufundat ditamai crucisatorul .
CFR o sa fie campioana , dar coboara cu picioarele pe pamant si da-ti jos ochelarii de cal , sufera de aceleasi metehne pe care voi le infierati toata ziua la echipele bucurestene .

htp  •  16 februarie 2008, 9:42

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 27.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

http://www.managerleague.com?ref=79165

SE APROPIE FINALUL CAMPIONATULUI. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 27.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

http://www.managerleague.com?ref=79165

SE APROPIE FINALUL CAMPIONATULUI. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

MANAGER LEAGUE
Online multiplayer football management

Peste 27.000 manageri, mulţi români, o comunitate haioasă şi unită. Vei fi ajutat la tot pasul de câte ori ai nevoie (Ghidul utilizatorului, Manualul, FAQ, Quick start guide, Ghid despre tactici, …….., şi în special Forumurile, unde sunt online o mulţime de manageri la orice oră).

http://www.managerleague.com?ref=79165

SE APROPIE FINALUL CAMPIONATULUI. CINE PROMOVEAZĂ, CINE RETROGRADEAZĂ? GRĂBEŞTE-TE ŞI FII MANAGERUL ECHIPEI FAVORITE!!!

KALU  •  16 februarie 2008, 10:02

propun ca cfr { metere }.. daca se crede dezavantajata de arbitri .. un sfat domnului paskani ,… sa faca o echipa de fotbal in ungaria /..

teknik  •  16 februarie 2008, 10:10

calculatoarele sunt la fel de obiective precum surubelnitele!
sunt doar niste unelte, prietene!

teknik  •  16 februarie 2008, 10:18

luciditatea rece a masinii my ass…
credeam ca nu mai exista persoane care se uita la calculatorul de buzunar ca la o cutie magica, inteligenta care poate sa faca mii de operatii la apasarea unui singur buton…
Dalculatorul este doar un morman de piese, atat. Calculatorul e o masina de stari COMPLET determinista. Singurul factor nedeterminist intr-un PC e timpul… in rest totul se intampla conform unui plan prestabilit.
asadar luciditatea rece a masinii este de fapt controlata in cele mai mici amanunte de UMAN.

cica 1 milion de maimute care isi petrec un milion de ani apasand pe o tastatura ar fi putut scrie chiar si opera lui Shakespeare.

cfr-ista  •  16 februarie 2008, 11:01

razboinicul luminii sa stea dreaq in castelul lui si sa nu mai vb ca deja mi se face greata de omu ala!!cum zicea???i-a zis piti ca daca nu umbla la butoane nu ia campionatul???=))…

sebybastyan  •  16 februarie 2008, 11:19

Dupa cum vad ce jucatori si`a adus Steaua e probabil sa ajunga Cfr`u dar nu uitati de Becali ca o sa dea peste tot cu banu` numai sa prinda cel putin locu`2.Daca castiga Cfr campionatu` sa stiti ca l`a castigat pe meritate 😉 FORTZA VIOLA!! SI FC ORADEA!!:))

Krys  •  16 februarie 2008, 11:47

Daca pana acuma eram doar banuitor acuma m-am lamurit. Deci in ordine cronologica: Cluj nu reuseste mai nimic cu contracandicatele sau cu ciprioti, in rest ,,spulbera” tot. Mai mereu au fost discutii despre albitraj, negate de cei de la Cluj insa acuma iesirea lor a spus tot. E ca atunci cand au luat foc ca Dinamo nu a cedat meciul sa ia ei campionatul. Asta e… Traim in Romania

Chefere  •  16 februarie 2008, 11:58

@Rock

Asteptam mai mult de la tine caci vad ca iti merge mintea. Oricum, este parerea ta si o respect. Eu nu am facut nimic altceva decat sa va redau o explicatie, care pare logica. Pe de alta parte, trebuie sa fi naiv sa crezi ca totul e curat ca neaua in fotbalul romanesc. Cu toate astea, nestiind ce varsta ai, mi-ar parea rau sa aflu ca esti tanar si esti prins in capcana „totul este blat” si „toti vor sa ne faca”. Paranoia e cuvant sfant la romani, din pacate. Nu ma refer strict la tine. La „butoane” se raspunde cu …. (continuarea te las pe tine sa o dezvolti) By the way, cunosti cred principiul lui Arhimede, nu: un corp scufundat intr-un fluid, este impins de jos in sus, cu o forta egala cu greutatea volumului de fluid dizlocuit de catre corp….. Citesti tu printre randuri. O zi buna.

Chefere  •  16 februarie 2008, 12:00

@Rock (Erata)

Asteptam mai mult de la tine caci vad ca iti merge mintea. Oricum, este parerea ta si o respect. Eu nu am facut nimic altceva decat sa va redau o explicatie, care pare logica. Pe de alta parte, trebuie sa fi naiv sa crezi ca totul e curat ca neaua in fotbalul romanesc. Cu toate astea, nestiind ce varsta ai, mi-ar parea rau sa aflu ca esti tanar si esti prins in capcana “totul este blat” si “toti vor sa ne faca”. Paranoia e cuvant sfant la romani, din pacate. Nu ma refer strict la tine. La “butoane” se raspunde cu …. (continuarea te las pe tine sa o dezvolti) By the way, cunosti cred principiul lui Arhimede, nu? „Un corp scufundat intr-un fluid, este impins de jos in sus, cu o forta egala cu greutatea volumului de fluid dezlocuit de catre corp” Citeste tu printre randuri…. O zi buna.

anti-mitici  •  16 februarie 2008, 12:31

@ mircea din Arges: normal ca daca e sa compari Pitestiul cu Bucurestiul, e un mare pas inainte? saracu’ de tine, doar ajungand la Buicuresti ai dat de muzee! :-D))

N-ai inteles nimic! 90 de ani in istorie nu inseamna nimic!! Ne despart mai multe lucruri de cate ne apropie!

anti-mitici  •  16 februarie 2008, 12:38

@ Garrincha: limba romana am importat-o de la regateni? :-D))) Baiatule, esti de pe alta planeta! :-D))) Voi scriati cu litere chirilice acum 1000 de ani!! :-D))) Sau poate ai auzit de scoala ardeleana care v-a adus cultura si sistemul educational la un nivel acceptabil?

Care 1 mil de masini? E o gogoasa uriasa care o baga autoritatile de acolo ca sa se scuze! 1 mil de masini sunt inmatriculate in Buc dar din ele minim 30% au activitate in tara! Poate n-ai vazut cate masini cu nr. de Buc. exista pe strazile fiecarui oras din tara!…

Wake up dude!

anti-mitici  •  16 februarie 2008, 12:47

@ Canadianu’: esti cu capu’ t.zigane! Nu ti-e de ajuns ca esti t.zigan, mai ai si probleme cu mansarda? :-D)))

CFR Campioana  •  16 februarie 2008, 12:49

@ Kalu: treci la pascut ca aberezi! :-D)))

NICOLAE  •  16 februarie 2008, 12:59

Mai Tantalaule,asa te-a invatat Mitica Dragomir sa faci ziaristica pe vremea cand erai somer ?De ce esti invidios pe Clujeni ?Tu nu ai ce scrie decat baliverne si tot felul de articole care duc la incitarea Cluburilor intr-e ele ?Inca nu am citit un articol care sa fie intradevar corect si la obiect.Tate-s cu un aspect ca si fizicul tau adica urat din cale-afara,sperii cop[ii cu figura ta.Nu te mai lega de cluburi fara rost !!!

@Wallace  •  16 februarie 2008, 13:00

Un articol modest, modest, pt. un ziarist relativ mare…:(

KEn  •  16 februarie 2008, 13:01

bai X , da’ti 2 palme … repede … nu te intreba de ce … ca oricu nu iti dai seama ..

nastyb0y  •  16 februarie 2008, 13:18

@alter ego-ul lui tolo
Cine spune ca asta a fost un articol ?V-am spus doar…A fost un comentariu dur….Stati sa il vedeti pe ala de la lansarea noului „Prosport „…

Chefere  •  16 februarie 2008, 13:21

@nastyb0y

😉

constantean  •  16 februarie 2008, 13:28

Interesante discutii. Lupta cat cuprinde in cuvinte intre mitici si restul lumii. Nu dau doi bani pe bucuresti, nu tin parea Clujului sau Timisoarei. Interesul meu este ca orasul si reginuea din care fac parte sa fie independenta administrativ/economic de aspiratorul numit capitala. Astept bariere cu plata la intrerea pe zona Dobrogea. O sa vina ea si vremea cand fiecare regiune se va autoguverna dupa propriile interese.

xavi  •  16 februarie 2008, 13:52

tolo, o iei păe cai gresite. oricum se stie ca titlul vine in gruia anul asta.
asa ca vbiti degeaba.

www.cadouri-funny.ro  •  16 februarie 2008, 14:25

Vrei o poarta de fotbal pliabila? Gasesti la cadouri-funny.ro poarta de fotbal pliabila in husa (o poti tine in debara sau intr-un colt al portbagajului)la 49 de lei cu TVA.

RichieRich  •  16 februarie 2008, 14:40

ai tot respectul meu Tolontan .. felicitari pt acest articol… daca CFR e asa de bun , au o echiba asa de buna incat sunt siguri ca o sa castige capionatul pe teren de ce le este frica de arbitrii?? .. va spun eu .. pt ca de fiecare data cand cfr nu putea sa castige aparea un penalti imaginbil .. o eliminare a echipei adverse .. CFR sunt o rusine pt aceasta tara .. Rapid bate CFr oricand la orice ora .. Steau bate CFR oricand la orice oa .. Dinamo bate CFR oricand la orice ora … Cfr fara arbitrii erau pe locurile 10-16 .. sa le fie rusine .. nici dinamo nu cumpara atatea eciuri in 10 campionate

BogdanM  •  16 februarie 2008, 14:41

Ce ma amuza bucurestenii astia care cred ca toti romanii sunt atat de complexati de faptul ca nu s-au nascut in Bucureti incat nu pot sa vada cat de destepti sunt ei bucurestenii si ce oras minunat e Bucurestiul.

BogdanM  •  16 februarie 2008, 14:42

Mai bucuresteni,voi ori suferiti de un complex de superioritate,ori de prea multa smecherie.

Ovidiu  •  16 februarie 2008, 14:48

Uai ma…io is stelist,dar nu va dati seama ca pana nu o sa fiti oameni toata lumea inafara de cei 2 milioane o sa va urasca capitala,si cluburile,si ziaristii si vedetele..si inventiile si minciunile si comunistii si falsele valori.Fiti oameni de caracter si de cuvant,ca asa m-as bucura si daca v-ar plezni iasi-ul..Nu credeti ca trebuie revizuit ceva intr-o tara in care toata lumea uraste capitala?

anti-m.itici  •  16 februarie 2008, 14:49

RichieRich, probabil esti un tzanc care nu stie cum se aranjau in comunism bilele ca sa iasa steaua si dinamo cu cine trebuie si sa nu joace impreuna decat in finala Cupei Romaniei, ca sa dau doar un exemplu… Mitica si cu ai lui h.otzi au deprinderi bine exersate in aceasta privinta!

dan  •  16 februarie 2008, 14:53

@Mircea
Am inteles. Daca faceai facultatate la Cluj probabil vorbeai altfel. Ma bucur ca nu ti-ai uitat radacinile…
Si eu sunt plecat din tara. Pe acelasi continent ca si tine dar mai la sud.
Nu cred ca are sens sa il implicam pe Tutea si Avram Iancu in toata discutia asta…
In rest, toate cele bune…

ghita  •  16 februarie 2008, 15:40

tolon, esti scarbos!

cluj  •  16 februarie 2008, 15:44

Bai hai sa va spun o poanta.am un prieten bun la bucuresti ce lucreaza la nush ce institut de statistica ,ceva de genul asta.si el mi-o spus asa:bai,voi ardelenii sunteti cei mai fraieri,voi dati cei mai multi bani dar vi se da mult mai putin.repet,lucreaza la bucresti.ce dracu sa mai crezi?astia zic ca bucalele au 40% din pib.dar bai obositilor,cele mai multe firme au sediu-n bucale,dar bai orange,banci etc.numai in bucuresti is la moda,in restul tarii nu exista?banii is produsi aici,dar raportati ca fiind in bucuresti.pai voi aveti albus la ochi?si nu va aruncati ca miticii rapid si fara sa ganditi sa dati cu bata-n balta.pales!

sorin  •  16 februarie 2008, 15:48

Auzi bai Tolontane, oamenii ca tine sunt motivul pentru care lumea pleaca din tara. Pupincurist imputit. Am si eu diploma universitara dar cand vad ca si cei de genul tau pot obtine asa ceva nu pot sa nu ma transform intr-un derbedeu care daca te-ar prinde te-ar lovi cu sete peste coajele alea pe care ti le-a dat maata. asa ca sa nu mai ai urmasi, fuuutu-ti gatzii maatii de lepra!

Mike D (din Canada)  •  16 februarie 2008, 16:10

OCTAVIAN BELU =PROFESIONIST 200% + CARACTER EXEMPLAR =MODEST;
NERECUNOSCUT DE BREASLA ROMANA CE IMPROASCA CU NONOROI IN PUTINELE VALORI CE AVEM (gen Nastase, Hagi). RUSINE DETRACTORILOR in frunte cu asa zisi „ziaristi” Cristian Tudor Popescu si Tolontan.care l-au detractat si l-au improscat cu noroI si au sustinut si alimentat procese impotriva acestui TITAN. acesti asa zisi ziaristi sint niste pigmei care murdaresc totul ce ating in numele asa zisei liberei exprimari, mercenari platiti fara gindire critica si coloana vertebrala. I-m vazut pe sticla de aici din Canada si mi-a fost scirba de ce spun si sa le vad mutrele maimutite. Cind apar schimb canalul. Dear fi fost BELU in America era respectat si cistiga pe merite. Noroc cu Presedintele Basescu ce i-a acordat adevarata cinste si recunoastere acestei unice valori pe care nu o meritam.
Mike (din Canada)

test  •  16 februarie 2008, 16:15

Si inca ceva,
De multe ori ma gandesc sa ma intorc acasa pentru ca-i iubesc pe ai mei si iubesc Romania, dar cand va citesc imi trece, ma spal pe ochi si o iau de la capat, si traiesc cu sperantza ca intr-o zi ma voi intoarce.

george  •  16 februarie 2008, 16:35

Dupa declaratiile facute de jiji,il cred pe dl.Muresan sa fie speriat.Mai poate fi speriat si datorita faptului ca regula se schimba in timpul jocului.Il mai pot crede speriat pentru ca stie cum se desfasoara un campionat „romanesc”,dar nu-l pot crede cand spune ca totul a fost pe teren.Nu-i inteleg pe „conducatori” de ce sunt suparati cand nu mai au bani sa cumpere un campionat.Oare nu este mai bine sa bage in urna echipele si apoi sa extraga campioana ,ca oricum nu contam in adevaratul fotbal,sau mai bine sa faca licitatie ?

clujean  •  16 februarie 2008, 20:31

eu imi iubesc toti fratii romani din orice colt al tarii ar fi.bucuresteni ,moldoveni olteni, dobrogeni, banateni si pe cei din strainatate pt ca suntem frati cu totii si in fiecare bate o inima de roman chiar si secui sau unguri daca au suflete de romani.La „ceilalalti” astia cu separatismul a mei din Cluj,stiti cantecul acela care se aude periodic pe strazile Clujului cantat de fanii Universitatii Cluj „Afara cu ungurii din tara” ,ei bine baieteilor ala o sa devina hit si o sa va bantuie pana veti pleca Romania.PS Imi doresc sa castige CFR Cluj campionatul pt ca aici chiar se vrea performanta si e o echipa romaneasca dintr-un oras romanesc Cluj-Napoca si fotbalul nu este in legatura cu politica secesionista asa cum spera unii maimutoi de pe la noi.Paskany n-are nici o treaba cu politica mongolior.

Comentează