Şerpaşii

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

duminică, 16 martie 2008, 10:33

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

Stelea a revenit după 11 ani şi a spus STOP Stelei. Venise în Ghencea în ‘95, plecase în ‘97 şi cîştigase două titluri de campion şi două Cupe.

Dar amarul a fost organizat de Dan Petrescu, produsul in vitro al Stelei. Şi bine a făcut!

Bine a făcut Dan că şi-a pus echipa să nu piardă în Ghencea şi că a tratat meciul ca pe o finală morală. Această luptă a echipelor din linia a doua, fie că e vorba de Ceahlăul, de Craiova sau de Urziceni, ţine campionatul în viaţă. Nu e ciudat?! Granzii se bat pentru piscuri, iar cei care duc în cîrcă buteliile cu oxigen şi mîncarea uscată sînt şerpaşii Ligii 1. Iar Habib este Tenzing.

Comentarii (158)Adaugă comentariu

dancucu  •  17 martie 2008, 7:46

Offtopic da merita.
Cataline, eu folosesc telefonul mobil ca sa accesez presa online, si, din pacate evit sa accesez pagina Gazetei pentru ca este imensa (a se citi in MB). Cred ca are 2-3 MB, iar eu platesc cam 1 euro pentru fiecare MB. Cum numai front page-ul are dimensiunea asta iti dai seama ce inseamna sa accesez vre-un articol… Barem daca as plati cei euroi la GSP dar din pacate banii se duc la operatorul de telefonie mobila, asa ca va recomand sa faceti si o adresa paralela special pentru utilizatori ca mine, pentru ca pun pariu ca sunt o multime. A se vedea Hotnews sau alte site-uri care fac detectie automata a browser-ului de net precum si a sistemului de operare, directionand utilizatorul direct spre pagina optimizata pentru respectivul program de navigatie.

gabidegiulesti  •  17 martie 2008, 7:54

Deja s-a ajuns prea departe. Toata lumea vede RAPTUL repetat si organizat, se condamna, se cer masuri, insa nimeni nu face nimic. Si este al IV-lea an consecutiv in care politica lui Becali de trunchiere a adevaretelor ierarhii a ajuns criteriu unic de clasament.
Cum de in Italia s-au putut lua masuri sau in Polonia? Noi nu avem procuratura, organe de cercetare? Toti vedem penibilul si penalul, dar un Calciopoli cand se va demara?
ovidiu@: ”Steaua are traditie”- sunt de acord are traditie, traditie de 60 de ani de minciuna si coruptie, falsitate si santaj. Te inchini la idoli strâmbi!

R1923  •  17 martie 2008, 8:05

La comentariile articolelor de pe acest site, cu litera mica pot sa scriu numele tuturor echipelor din Romania, cu exceptia stelei.
Steaua, domnilor, se scrie cu litera mare!
Always and forever, steaua!

Daca aceasta regula s-ar aplica pentru toate echipele, n-ar fi nicio problema.
Va felicit domnilor pentru obiectivitate.

Cat despre domnul redactor sef, va recomand sa recititi Manifestul fotbalist al prietenului d-voastra Traian Ungureanu. Poate sa va castige steaua si acest campionat, o sa mai traim din iluzii mult timp de acum incolo.
„Trecutul nu vrea sa treaca”.

iuliudingrant  •  17 martie 2008, 8:06

Ceva trebuie facut pana nu e prea tarziu! Chiar nu deranjeaza nicio oficialitate (procuratura, organe de cercetare penala) avalansa asta de rezultate trucate ale Stelei, arbitrii acestia care gresesc monoton de repetat in favoarea Stelei? E deja al IV-lea an consecutiv de cand mijloacele extrafotbalistice denatureaza grav ierarhia interna si nimeni nu face nimic: ce membru UEFA este M.Sandu atât timp cât sta in turnul lui de fildes si refuza implicarea in mocirla care asfixiaza fotbalul romanesc. Va veni vremea in care va regreta neimplicarea!
Scria cineva mai sus despre traditia Stelei(sic!). Eu cunosc o singura traditie a Stelei, veche de peste 6 decenii, o traditie a falsului si minciunii care are loc si in zilele de azi.
Am vazut in Italia si Polonia ca s-au putut lua masuri chirurgicale. La noi de ce nu se face nimic?

turbex  •  17 martie 2008, 8:38

vorbind de faza de la golul stelei din meciul cu urziceniul toata lumea a examinat faza uitaduse numai la dica dar dupa ce a respins as vrea sa vedeti si cum stelea ataca picioarele lui dica ceea ce a dus la reactia lui dica care sa ferit pt a nu fi lovit si a sarit in sus ajungad din inertie peste stelea .Rog sa va uitati mai atent

ady  •  17 martie 2008, 8:57

adrianivan.blogspot.com

observator  •  17 martie 2008, 9:03

v-ati invatat sa scrieti articolele, care sa nu supere „echipa celor multi”. niciun cuvant despre arbiraj???? atat perversitate, in numele tirajului/banului. nu ma asteptam!

motorand!  •  17 martie 2008, 9:05

ce fericit era GIGI dupa meci aseara frate! Nu isi mai incapea in piele!!! http://www.roimpact.com

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 9:32

turbex on 17 Martie, 2008 8:38 am vorbind de faza de la golul stelei din meciul cu urziceniul toata lumea a examinat faza uitaduse numai la dica dar dupa ce a respins as vrea sa vedeti si cum stelea ataca picioarele lui dica ceea ce a dus la reactia lui dica care sa ferit pt a nu fi lovit si a sarit in sus ajungad din inertie peste stelea .Rog sa va uitati mai atent

stii cum se numeste ce ai tu?

autism:)))

Spiciki  •  17 martie 2008, 9:36

Fault mai evident la portar decat cel al lui Dica sau penalty la hentul lui Golanski n-am vazut.

gogu  •  17 martie 2008, 9:37

in curind raminem fara arbitri pentru ca se muta toti in pipera. are grija gigi

diana_cluj  •  17 martie 2008, 9:37

Felicitari becali!
Este realmente incredibil cat de usor poate fi imbecilizat acest popor,zbieri „Hotii”,mai cumperi un arbitru,mai strigi „unguri,prosti,tarani” etc etc.
Zau,acest popor este format in proportie de 99% din oligofreni…

bantustan  •  17 martie 2008, 9:42

Cei care sustin ca la gol a fost fault la portar sa se uite (pana cind or vedea) la reluarea fazei filmata dinspre centrul terenului :
– o sa vedeti ca in timp ce Dica inca nu-l ,,incalicase” pe Stelica, Habibou loveste mingea cu capul de la un metru de poarta.Repet asta se poate vedea la numai la reluare, si atunci ce pretentie aveti ca arbitrul sa vada in timpul jocului ceva ce abia se vede intr-o faza reluata cu incetinitorul.Priviti de cateva ori si reluarea loviturii cu capul de pe ,,linia portii” si o sa va cam indoiti ca n`a fost gol. Scenariul putea fi urmatorul :penalty la Goian , fault la Stelea rezultat final 1-0 pentru Urziceni : pariu ca presa ar fi vorbit de viciere de rezultat ca nu s-a acordat gol valabil Stelei, asta dupa ce ar fi scos din maneca si reluari de pe linia portii si din spatele ei ?

– , apropo, stiati ca Stelea era cunoscut de colegii din timpul junioratuluica avea probleme cu vederea la distanta? Asta nu l`a impiedicat insa sa faca performanta-

bantustan  •  17 martie 2008, 9:47

Aia de la Kanal D mi se pare ca incearca sa curceasca lira turcesca cu forintu` unguresc.O sa le para rau dupa branza buna…

VLADUT(VACA-MUTU)  •  17 martie 2008, 9:49

Ati vazut Gigi a strigat LUPU LUPU LUPU si a venit vanatorul sa o salveze pe steaua.
Acum ar trebui sa taca sa nu mai iute la alti.
O ECHIPA MARE CU ADEVARAT.
O sa castige cum a castigat si anul trecut dreptul de a juca in liga si o sa se faca de ras.Atunci cand a mers s a vazut, au iesit din grupe. Se mint singuri de fapt cum fac toate echipele care sunt ajutate intr un fel sau altu, se cred mari si tari dar……………..

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 9:52

RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

stelist  •  17 martie 2008, 9:53

sunt stelist de multi ani,dar vreau sa spun ca pentru LACATUS, STEAUA este o caciula prea mare,nu are nicio tactica de joc,iar de cind a inceput campionatul a cistigat doar cu concursul arbitrilor.Sun chiar surprins de sunt atat de laudati acesti sud americani care dupa parerea mea nu au aratat mare lucru.De ce nu-l mai baga si pe VALI BADEA sau pe NEAGA?

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 9:54

de aia e steaua ciuca batailor in CL,ca acolo arbitrii nu mai sunt rrromani de-ai lui gigi (***Cuvinte banate a fost sters din cauza limbajului necivilizat)

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 9:57

si mare jurnalist ce esti,ceea ce trebuia comentat de la acest meci e furtul incalificabil,nu comparatiile tale aiuristice.Tenzing a urcat singur muntii aia,nu l-au dus acolo cu elicopterul.
poate nu stiai,dar la fotbal ,cand un atacant se afla in carca portarului in careul de 6m,e fault!

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 10:01

***Comentariul a fost sters din cauza limbajului necivilizat.Va rugam sa aveti bun simt atfel veti fi blocati sa mai postati comentarii pe acest blog.Va multumesc.

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 10:03

ipocritilor,slugoilor,vandutilor!

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 10:05

nu de serpasi trebuia sa scrii,despre serpi,soparle si alte taratoare.erai mai in cunostinta de cauza.

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 10:06

punct

robert  •  17 martie 2008, 10:13

stelea ataca picioarele lui dica!1-0 scor final!3puncte meritate! public fantastic!5 milioane de ROMANI fericiti!un muresan nefericit si negru de suparare! un tolontan siderat si trist! minti odihnite in gruia! o victorie MARE! hai steaua! pa si pusi!!!!

Lereter  •  17 martie 2008, 10:14

Cataline,sa nu zici nimic de arbitraj(2 de 11m la Golanski si Nesu,si gol ridicol din fault clarisim,mi se pare lipsa de caracter.Doar atat,ca tagma lui Becali nu poate vedea barna din ochi.

robert  •  17 martie 2008, 10:17

pt LERETER la ce partida te-ai uitat? 11 m la dica la-i vazut? mara nu trebuia eliminat la al doilea galben care nu s-a dat?daca ratau 11m?

Blindatul  •  17 martie 2008, 10:22

Meci de cincisprezece bani.Cred ca Lacatus nu este grozav ca antrenor iar multimea de pase gresite si lipsa tehnicii individuale ( ce stopuri nenorocite am vazut) spun ca nici jucatori nu are. Dupa cum a aratat si CFR-eul nu cred ca are importanta cine joaca in Europa.Nici o echipa romanesca nu au fata de CL, poate de cava tururi preliminare de UEFA. Steaua a castigat pentru ca Dan Petrescu a vrut ( si vrea sa fie campiona dupa cum a spus,ca unul dintre putinii stelisti pursange). Daca isi punea sepasii la joc cel putin trei incasa Steaua.Cred ca ar fi solutia pentru Steaua. Si la Rapid tot arbitrul va decide cine castiga. Baietii noi ai Stelei nu pot face fata fotbalului, au mari lipsuri de pregatire tehnica ( cred ca Pepe Moreno ar fi mai bun fundas dupa cum a scos mingea din careu) iar cea fizica nu exista. Jucatorii sud americani sunt exclusiv brazilieni si argentinieni ceilalti sunt patente mai putin reusite. Vasilache,de la Lignitul,bine antrenat face cat doua duzini de Mendoza.

Dani  •  17 martie 2008, 10:26

Steaua a fost cu mult peste Unirea Urziceni..a castigat meritat. !

red baron  •  17 martie 2008, 10:27

gata am inteles cum sta treaba, la furtul cu CFR a tacut prosportul si a vorbit gazeta, la furtul cu urziceni tace gazeta si vorbeste prosportul, probabil ca sa ramana tirajul neafectat, oricum trist ca niciodata nu apar ambele ziare sa se lege de hotii din ghencea

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 10:33

ptr robert:
eu propun sa nu se mai dea niciodata unspe’ metri nici pentru steaua.daca-l rateaza?

esti penibil…

forsi  •  17 martie 2008, 10:37

Jos palaria in fata lui Dan Petrescu si Stelea .Sunt ardelean , dar imi place ceea ce se intampla la Urziceni.Dan Petrescu este un mare antrenor.
Steaua ? Rusine sa va fie , sa dea Domnul sa bata Rapidul joi.

dexter  •  17 martie 2008, 10:44

Treziti-va ca STEAUA nu joak nimik. .
La Iasi ati supt-o !!!
Acasa cu CFR-ul ….ati batut cum ati batut …..
La Pandurii care daca nu ma insel erau pe ultimul loc v-au dominat aproape tot meciul si a fost un gol stupid si plin de norok al Stelei. Aseara cu Urziceniul fault la Stelea + un penalty. ( e adevarat ca si vo ati avut unul …dar hai sa spunem ca le compensam si ramane doar faultul la Stelea vizibil cu ochiul liber si de pe Luna)
Mi-e rusine de Steaua !!! Mi-e mie rusine de voi, de stelisti cum puteti sa va bucurati la astfel de meciuri la astfel de campionate furate ?!?

LFC  •  17 martie 2008, 10:44

Cataline,nimic despre artbitraj ?
Vorbe prea mari pentru 2 hotii consecutive in cimitirul ghencea!

pt Lereter  •  17 martie 2008, 10:45

ba nu ma, 3 penaltyuri la golansky, 1 la nesu, si 1 la zapata, scorul corect trebuia sa fie 0-4 si toata lumea era fericita, se vedea valoarea stelei…

dan  •  17 martie 2008, 10:46

tolo cat ti-a dat gigi???

bighi  •  17 martie 2008, 10:50

gabidegiulesti esti varza veziti de …***(cuvinte banate din cauza limbajului xenofob) tale

rip  •  17 martie 2008, 10:53

sa fie toti arbitrii cu steaua…macar sa furam noi mai mult decat fura ungurii…suparare mare pe ***(cuvant banat din cauza limbajului xenofob) ca nu sutn in stare sa bata..au batut si ei oteleul ca mare bulan..cat sa le mai tina??? iar catelusii sunt praf oricum….

sa-i furam pe toti!!!!

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 11:00

ptr rober ton:inca un t

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 11:02

rip on:
o sa va bata tocmai pe voi.

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 11:05

rip on,la asa conducator( de club,din fericire),asa suporteri…

zodiac  •  17 martie 2008, 11:07

Pina la urma urmelor nu este Steaua singura echipa favorizata din Romania. Prefer sa vad Steaua in UECL sau UEFA decat un Dinamo, Rapid sau CFR gafaind dupa un rezultat care sa nu ne faca de rusine. Oricum Steaua a dovedit ca isi merita locul intre granzii Europei.

mircea  •  17 martie 2008, 11:17

sunt dezamagit de cea ce scrieti nu sunteti corect sau nu vreti sa scrieti despre steaua mm si dan petrescu luau foc la alte meciuri daca pateau ce au patit la steua penalty neacordat fault la portar la golul stelei nu mai scrii nimic adevarat din ce se intampla in acest arbitraj cataline si jurnalisti au ajuns unde au ajuns in ziua de azi banul conteza si la voi

Ovidiu Miron  •  17 martie 2008, 11:18

@Zodiac

Vezi? Asta e problema in Romania. Deja avem preferinte pentru cupele europene, facand scenarii asupra unor ipotetice rezultate negative ale celorlalte echipe. Mai putin Steaua. Insa, daca e sa ne luam dupa punctajul de anul trecut din grupele UCL…hmmm…eu unul m-as mai gandi. Vezi tu, de 3-4 ani finalul de campionat este identic. Gigi Becali urland ca „Dumnezeu ajuta doar Steaua”. Cand de fapt banii „ajuta doar Steaua”. Eu sunt surprins de tacerea lui Catalin Tolontan si a GSP-ului. Este evident ca „butoanele” nu sunt doar o gluma. Sunt o realitate dura. Care ne calca an de an demnitatea in picioare.

P.S. Aseara Iuliu Muresan a rostit un adevar cutremurator. „In tur GSP-ul si alte ziare ne-au pus la zid ca suntem cei mai favorizati de arbitraj. Acum de ce nimeni nu spune ca Ghencea ajunge usor usor noul Kosovo? „.
Nu am nimic cu Steaua. Este un club de legenda al Romaniei. Dar nu suport sa fiu pacalit de niste ziaristi care isi spun „profesionisti” si care judeca diferit 2 situatii identice.

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 11:21

zodiac on:
a dovedit-o anul trecut,cu un punct din 18 posibile.

mircea  •  17 martie 2008, 11:23

mai am un comentariu si acesta este pt echipele ce se vor deplasa sa joace cu steaua sa piarda meciul cu 3-0 la masa verde sa nu mai faca deplasarea in ghencea ca si asa meciul esta castigat de steluta dinaite nu de alta dar si sa piarda si bani pe aceste deplasari inutile este EVIDENT NU

pt frustrati  •  17 martie 2008, 11:23

citind comentariile de aceasta rubrica am constatat ca e plin de frustrati anti Steaua si de ranchiunosi care nu stiu altceva decat sa se ascunda in spatele arbitrajelor. normal ca Steaua nu poate bate la scor echipele mici sau mijlocii din campionat deoarece nu stiu altceva decat sa se apere cand joaca impotriva acesteia. In astel de partide este normal sa faca diferenta fazele fixe.

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:31

pt autorul articolului:

arbitrii se numara si ei printre „serpasii” de mai sus?

sau ei sunt calauzele?:)))))))))))))))

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:32

rip on 17 Martie, 2008 10:53 am sa fie toti arbitrii cu steaua…macar sa furam noi mai mult decat fura ungurii…suparare mare pe ciori ca nu sutn in stare sa bata..au batut si ei oteleul ca mare bulan..cat sa le mai tina??? iar catelusii sunt praf oricum….

sa-i furam pe toti!!!!

exact!

asta-i mentalitatea voastra de OI SPURKATE!!!

asda  •  17 martie 2008, 11:33

sd

asda  •  17 martie 2008, 11:35

hai frate ca stelea nu o mai apara, ce o ardeti aiurea cu fault la portar. stelea era pe jos, ce sa mai apere?! lachetilor!

Comentează