Şerpaşii

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

duminică, 16 martie 2008, 10:33

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

Stelea a revenit după 11 ani şi a spus STOP Stelei. Venise în Ghencea în ‘95, plecase în ‘97 şi cîştigase două titluri de campion şi două Cupe.

Dar amarul a fost organizat de Dan Petrescu, produsul in vitro al Stelei. Şi bine a făcut!

Bine a făcut Dan că şi-a pus echipa să nu piardă în Ghencea şi că a tratat meciul ca pe o finală morală. Această luptă a echipelor din linia a doua, fie că e vorba de Ceahlăul, de Craiova sau de Urziceni, ţine campionatul în viaţă. Nu e ciudat?! Granzii se bat pentru piscuri, iar cei care duc în cîrcă buteliile cu oxigen şi mîncarea uscată sînt şerpaşii Ligii 1. Iar Habib este Tenzing.

Comentarii (158)Adaugă comentariu

asterics si obelics  •  17 martie 2008, 11:38

asda :
puteau sa-l si omoare,ca daca tot n-o apara nu e fault?

bravos.

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:48

asterics si obelics on 17 Martie, 2008 11:38 am asda :
puteau sa-l si omoare,ca daca tot n-o apara nu e fault?

bravos.

ba, io nu te inteleg: ce te mai miri atata?

n-ai vazut ca ei joaca dupa un regulament diferit???

daca jucatoru’ (altu’ decat portaru’) pune mana pe minge in careu nu e 11 m…

crezi ca se mai incurca ei de un fault la portar in 6 m?

mai bine te-ai intreba care e mercurialu’ arbitrilor, ca asta a ramas singura necunoscuta.

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:50

moderatie pe m.a.t.a., gsp-ule

se aude?

daca vreti, sa dau si nr. de tel si copie de CI sa vorbim de moderatie, moderatilor mintali:)))))))

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:50

aha, asta v-a placut:)))))))))))))))))))))

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:52

asterics si obelics on 17 Martie, 2008 11:38 am asda :
puteau sa-l si omoare,ca daca tot n-o apara nu e fault?

bravos.

eu nu inteleg ce anume te mira.

doar vazut ca ei joaca dupa un regulament diferit.

daca jucatorul (altul decat portarul) pune mana pe minge in careu nu e 11 m…

crezi ca se mai incurca ei de un fault la portar in 6 m?

mai bine te-ai intreba care e mercurialu’
la arbitrii…

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:52

nu vreti, nu?

…***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:52

v-a placut si asta!

aveam eu o banuiala:))))))))))))

adevarata macarena  •  17 martie 2008, 11:53

pardon, era „my” (da’ v-a placut oricum, ca n-ati mai moderat-o:))))))))))))))))))))

conquerer  •  17 martie 2008, 12:18

Sunt neutru in ceea ce priveste Div .A.Nu tin cu nici o echipa.Observ insa ca Cfr face o greseala mare.Ei incep sa analizeze meciurile Stelei,dar nu stiu de ce.A trecut meciul Steaua-Cfr.Clujenii au fost furati atunci, a vazut toata lumea.De acum-ncolo ei trebuie sa-si vada de jocul lor,sa analizeze meciurile lor si nu ale Stelei ,Rapidului etc.Pt ca ei in acest moment nu prea mai joaca nimic.Asta-i adevarul.Nu ca Steaua ori celelalte echipe ar juca ceva.
Clujenii nu trebuie sa anlaizeze jocurile Stelei.E clar ca in acest retur Steaua va castiga toate meciurile de pe Ghencea.Daca nu pe merit atunci cu ajutorul arbitrilor.Nu cred ca se va dicta ceva impotriva Stelei in acest retur.Cel putin nu pe Ghencea.Asta-i clar.N-are curaj nici un arbitru(si asta arata nivelul arbitrajului din Ro) sa fluiere impotriva Stelei pe Ghencea.Am vazut asta si ieri dar si in meciul cu Cfr.
Raman la parerea ca nici o echipa din Ro nu merita sa joace in UCL.UCL e o alta lume,unde penaltyurile sunt acordate si unde echipele nu se bazeaza pe ajutorul arbitrilor cand calca pe teren.Acolo se joaca fotbal pe bune.Nu ca in mocirla numita Div. A

Spiciki  •  17 martie 2008, 12:29

A uitat toata lumea cum a castigat ciobanul campionatul acum doi ani in fata Rapidului? Ca prin minune a castigat ultimele 7 meciuri, victorii dubioase cu Vaslui, Jiul, Pandurii, Farul etc. Ati uitat cum umbla cu banii dupa jucatorii echipelor adverse ca un bisnitar? Pt banii aia se dadeau de ceasul mortii cand jucau cu Rapid si la o parte cand jucau cu echipa ciobanului. Acum e la fel. Ipocritul spune ca se sprijina pe Dumnezeu, dar de fapt manipuleaza o gramada de roamni si cumpara arbitri.

Cătălin Tolontan  •  17 martie 2008, 12:53

LFC: arbitrajului ii sint alocate 2 pag inziarul de azi. Si scrie clar pe pag 1: eroare pro-Steaua la penalty neacordat si fault in ataca la gol si eroare Pro-Urziceni la penaltyul asupra lui Dica. Nu putem scrie toti despre acelasi lucru.

iuliudingrant  •  17 martie 2008, 12:54

Propun pentru Guiness Book pe C.F.R. Cluj pentru cele mai multe penalty-uri care ar fi fost ratate daca (fereasca D-zeu) i-ar fi fost acordate!
Fac o invitatie la masura si bun simt: fratilor, lasati-i pe clujeni sa execute 11 m, iar daca vor rata asta este! Dar ca sa sustii dupa fiecare meci ca nu se stie daca ar fi marcat golurile din penalty, asta este machiavelism si ipocrizie.

Mihai  •  17 martie 2008, 12:56

Pacat k Steaua are nevoie si de oamenii in negru,daca as fi suporter al Stelei as fi mahnit k cei mai in forma jucatori ai stelei sunt Tudor si Ivan .Nu m-as putea mandri cu asta…Pacat pentru k eu cred ca steaua are echipa are si antrenor , dar trebuie sa demonstreze k are si valoare , in UCL Bekali nu mai are butoane si, obisnuiti sa fie ajutati , se vor face iar de ras …

costel strainu  •  17 martie 2008, 12:56

va scriu din spania,dupa atita timp domnule tolontan pentru ca cred ca sunteti cel mai obiectiv ziarist.nu stiu cum sa incep pentru ca am multe de spus. sa incep cu comentariile TUTUROR ziaristilor de dupa etapa.educatia microbistului o face in procent de peste 75 la suta presa.ce face presa discuta despre arbitraje,cearta actionarilor iar intrebarile lor puse oamenilor de fotbal asteapte numai raspunsuri cu vinzare de ziare.nu inteleg de ce nu se vorbeste ,despre tactica,pregatirea meciului,pregatire jucatorului e.t.c.aici in spania sunt greseli de albitraj foarte mari ,in favoarea echipelor mari in speta barcelona si real dar doar se arata si se trece la alceva.urmaresc peste 10 meciuri pe weekend din anglia,spania,italia,germania,olanda si romania.domnule tolontan scrieti in ziare ca diferenta e prea mare.DE MENTALITATE,VITEZA SI CHIAR FOTBAL.eu nu pot sa cred ca voi ziaristi nu ati observat ca carentele fotbalistului vin din cresterea intrun mediu prost pregatit pentru performanta.de exemplu pasa ce se face la copii si juniori.urmareste fotbalisti care joaca in nationala ROMANIEI SI VEZI CITE PASE NEFORTATE GRESESC PE MECI,CITE SCHIMBARI DE PARTE FAC SAU CITE PRELUARI REUSESC.sunt varza totii.tactica de joc nu stiu la cite echipe vezi,sau faze lucrate la antrenament.ALTA PROBLEMA ESTE INDOLENTA.UITATE LA UN MECI DE FOTBAL SI AI SA VEZI CAMINGEA SE JOACA LA 5M DE UN FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA SI EL NU O JOACA CI MERGE.CRED CA TE-AM PLICTISIT DAR AM MULTE PE SUFLET SI VROIAM SA TI LE SPUN.IN spania in acest weekend sa intrerupt un meci de fotbal BETIS-ATLETIC DAR CE ESTE DE EVIDENTIAT DACA AI OCAZIA SA URMARESTI FAZA ARUNCARI IN TEREN A UNEI STICLE DE APA IN PORTARUL LUI ATLETIC ESTE CA PANA SA VINA FORTELE DE ORDINE ACEL SUPORTER AFOST PRINS DE CATRE SPECTATORI SI APROAPE LINSAT PANA SA AJUNGA FORTELE DE ORDINE.ACUM ESTE ARESTAT SI JUDECAT IN AREST IAR DACA VREA SA IASA PE CAUTIUNE TREBUIE SA PLATEASCA O SUMA DE 3000EURO.CIND SE VA INTIMPLA SI IN ROMANIA ASA CEVA.sunt dinamovist de 25 ani dar cind aam fost acasa n-am putut sa-mi iau nepoata sau iubita pe stadion.nu cred ca nu sunteti si voi ,ziaristi de vina pentru violenta si ura de pe stadioane,cum si cluburile ,si federatia ,si liga au partea lor de vina.MI-AR PLACE SA RASPUNZI SI DE ACUM INCOLO SA INCERCAM UN DIALOG DE LA DISTANTA PE ORCE TEMA FOTBALISTICA DORESTI TU.SUNT DINAMOVIST DAR SUNT OBIECTIV CIND E VORBA DE FOTBAL.SALUTARI DIN SPANIA MULTA SANATATE TIE SI GAZETEI SPORTURILOR.CEL MAI CONPLET ZIAR DE SPORT .CIND ERAM ACASA.

patryk  •  17 martie 2008, 13:02

Da trebuie sa ne bucuram ca, campionatul nostru e mai incins si spectacolul are de castigat. Insa toate acestea sunt umbrite de nivelul arbitrajelor practicate de catre cavalerii fluierului de pe la noi. Si din pacate mediocritatea arbitrajului e dublata de lipsa de caracter al acestora care prefera sa fie mai indulgenti cu asa zisele echipe mari. Adica prefera sa-i ia in carca pe cei mici decat sa greseasca in defavoarea celor mari.
Din pacate nivelul arbitrajelor si arbitrilor nostri nu se afla pe o panta ascedenta ci, din pacate, exact pe dos.

gigi riva  •  17 martie 2008, 13:28

***Comentariul a fost sters din cauza limbajului necivilizat.Va rugam sa aveti bun simt altfel veti fi blocati sa mai postati comentarii pe acest blog.Va multumesc.

mm  •  17 martie 2008, 13:37

arbitrii astia ,unde invata regulamentele?pe buna acu e de neinteles de ce nu a dat 11 m la hentul din careu…era langa faza ala a lovit mingea cu mana.Ce conditii mai trebuiau pt un 11 m?????ori nu mai respectam regulamentul jocului ori…e penibil ce se intampla

DAN  •  17 martie 2008, 13:52

EU zic d_le Tolontan ca esti pe langa „SUBIECT”
Steaua a castigat acasa ultimele 2 meciuri cu arbitri.
Se mai greseste dar nici chiar asa !
Cineva ,voi „gazetarii”trebuie sa va ridicati sa opriti macelul,
Dar va doare in (***Cuvant banat din cauza limbajului necivilizat) de toate ,cred astfel ca si voi va luati partea .

fiul_gorjului  •  17 martie 2008, 13:54

lu habib poti sa i spui .. oricum .. da’ serpas ?

s a lovit mingea de el frate … e terminat ca si ceilalti ..

in frunte cu terminatu principal .. beeeecaliii

D’ale ligii 1  •  17 martie 2008, 14:05

Interesanta etapa… la o analiza atenta vedem ca scorul etapei il fac Pandurii…

DRAGOS  •  17 martie 2008, 14:57

Meciurile în care CFR a fost avantajata.. Meciul. Arbitrul. Decizia. 1. Otelul – CFR (0-1) Ionica Serea Dani a fost iertat de eliminare. 2. Pandurii – CFR (0-1) Augustus Constantin penalty neacordat gazdelor. 3. Rapid – CFR (1-2) Daniel Burloiu (asistent) Trica a marcat din ofsaid pentru 2-1. 4. CFR – Ceahlaul (2-1) Sebastian Coltescu CFR a marcat dintr-un penalty inventat si dintr-un ofsaid. 5. CFR – Urziceni (2-0) Marcel Savaniu (asistent) corner inventat din care a iesit primul gol. 6. CFR – Dacia Mioveni (1-0) Ovidiu Hategan nu i-a eliminat pe Trica si pe Fabbiani. 7. Bistrita – CFR (2-2) Cristian Balaj Tony trebuia eliminat; golul de 2-2 din penalty inventat 8. CFR – Buzau (2-0) Laurentiu Dansa Cadu trebuia eliminat; penalty inventat pentru CFR. 12 erori de arbitraj au fost comise în favoarea CFR-ului în acest sezon, trupa lui Andone fiind cea mai avantajata echipa din Liga I. si asta era acum 2-3 saptamani. Asa ca zau…..carui stelist i-ar pasa ca a fost fault la portar ?!

nubreed  •  17 martie 2008, 15:05

Ovidiu Miron ce meci ai vazut tu ? ce joc au facut ialomitenii in Ghencea ? majoritatea timpului au stat cu fundu in poarta si doar incercau ceva neconvingator pe contraatac …si Steaua nu joaca cum ar trebui e adevarat dar scopu scuza mijloacele si oricum cred k poate mult mai mult decat arata in prezent…si da poate Lacatus nu e mare antrenor dar trebuie sa avem rabdare cu el nu putem sa-i punem eticheta deja …cat despre butoane sa fim seriosi …sunt foarte slab pregatite brigazile de arbitri..nu cred k se umbla la ei dar totusi exista o influenta a anumitor oameni…care se resimte mai ales la meciurile „granzilor”…

xander  •  17 martie 2008, 15:45

bine

xander  •  17 martie 2008, 15:52

Cateva repere pt cei care nu cunosc si spun ca Steaua fura…

Craiova-CFR 0-1 dar cu 1PENALTY clar pt craiova neacordat

Gloria BISTRITA – CFR 2-2 cu 1 penalty in min 90 pt bistriteni la care arbitrul inkide okii

Rapid – CFR 1-2 cu golul 2 al clujenilor marcat dintr-o pozitia URIASA (3M) de offside

Sunt doar 3meciuri care imi vin in minte acum si in care CFR a fost ajutata fara dubii.Nu zic ca Steaua nu e ajutata…dar de ce baietii de la Cluj nu tac…pt ca si ei au ciordit…

17 elfsborg  •  17 martie 2008, 16:10

dinamu fura bistrita,rapid fura craiova, poli fura pe rapid ,cfr fura pe rapid si dinamu fura tot.de ce n-ar fura si steaua?

adrianao -INTERESANT  •  17 martie 2008, 17:08

penalty la Nesu in secuna 50 si penalty la Dica la mijlocul primei reprize.Jocul ar fi fost rezolvat apoi usor de Steaua. DAR TOTI FRUSTRATII DIN MEDIA SI DE AIUREA incep cu sfarsitul ca asa le convine lor.
Eu de mult nu mai citesc presa sau nu ma mai uit la televiziunile cu ziaristi vadit antiSTEAUA. Acum o sa adaug si site-urile. Atata timp cat acesti baietei PSEUDOJURNALISTI , pro cineva si antiSTEAUA vor fi angajatii sau colaboratorii ziarelor gen gazeta, pro-stiu ei cine-, s.a.m.d., sau a unor anumite televiziuni, eu imi voi continua protestul ignorandu-i total. Nu voi urmari nici un program de la respectivele televiziuni si nu voi cumpara sau citi nici foia scrisa sau pe cea electronica(site-uri), PENTRU CA NU DORESC SA LE PLATESC IN ACEST FEL SALARIILE. ( oricum iau ei comosioane extra) NU INTELEG DE CE TOTI STELISTII NU PROCEDEAZA LA FEL. NU V-ATI SATURAT DE „DOMNIILE” lor.ACEST TIP DE BOICOT AR PUTEA SA NE SCAPE DEFINITIV DE EI….. Lucian Lipovan, Dan Filoti, Dorin Ghiotea sau Chiotea , S.A.M.D; (poate ca in momentul cand le vor scadea vanzarile or sa-i ia la suturi in dos colegii)

Vali D  •  17 martie 2008, 17:43

@KIDON
sa stii si tu ca ivan e arbitrul cunoscut ca fiind „de casa al lui Dinamo”. Corecta observatia cu hentul la Golanski (eu nu am vazut intentia, dar asta e alta poveste). Cum la fel de corecte sunt si fazele la: Nesu, Dica (macar un penalty pentru Steaua) si, mai ales la gol… Oricum, eu cred ca Habibou ar fi inscris si asa, numai ca – nu-i asa?- si Dica e roman!

Ionut  •  17 martie 2008, 18:03

Domnule Tolontan sunt un fan al echipei Steaua dar totodata nu il suport pe Gigi Becali ..si printre altele am apreciat mereu felul dumneavoastra de a va face meseria de ziarist insa de aceasta data vreau sa condamn atitudinea dumneavoatra de dupa meciul Stelei cu Unirea Urziceni cand ati fost foarte ironnic la adresa jucataorilor Stelei ,lucru care nu stiu daca va face onoare pt ca la Steaua ca si la alte echipe din Liga 1 sunt niste jucatori care muncesc ,in felul lor ca sa-si castige existenta si ca sa lupte pt echipele iar modul d-voastra de ai caracteriza e putin ciudat si subiectiv.Straini veniti la Steaua ar putea spune ca si cei de la CFR Cluj ca nu inteleg ce se intampla insa acestia joaca si isi vad de jocul lor pe cand cei de la CFR au inceput sa faca pe-a plangaciosi si cand vad ca nu mai le merge jocul se dau raniti. Stiu ca va e antipatic Radoi, si mie imin e uneori ,insa credeti-ma ca m-am saturat si de fitele lui Fabiani care de fapt e „baiat bun” dar de care nu se poate spune nimik ca e strain si sa nu-si faca o parere proasta de Romania, la fel si de ifosele lui Toni dar asta e….sincer CFR merita sa ia campionatul anul acesta insa sa joace fotbal cum au facut in tur ,Steaua joaca altceva fata de tur insa d-voastra le eclipsati munca acestor jucatori punand totul pe seama arbitrajului,lucru care nu l-ati facut la fel si cu CFR,Dinamo,Timisoara cand au fost favorizate de albitri…Si eu sunt deacord ca Steaua a avut arbitraje in favoarea ei dar parca nu ati strigat la fel cand au fost favorizate si celelalte echipe. Va inteleg aversiune impotriva lui Gigi Becali insa jucatori si Lacatus nu merita un asemenea tratament. As mai avea multe sa va spun insa ma rezum doar la atat si sper sa intelegeti punctul meu de vedere.

marius  •  17 martie 2008, 18:42

.. chiar a spus stelea stop?? .. sau vedem alt meci? .. sunt stelist, da’ meciurile’s altele.. vrem doar fotbal. si vrem ceva imposibil inca..

andy  •  17 martie 2008, 18:58

Catalin Tolontan,
Ce comentariu cudat si concis ai avut aici….
De ce nu intrii sa-ti sustii punctele de vedere?!
E mult mai usor sa scri ceva metaforic, la repezeala si apoi, asta e, cazul s-a inchis, rezultatul vorbeste de la sine, etc.
Multi dintre noi te-am vazut pe Kanal D cum sustineai ca nu a fost fault la golul lui DIca. Ce ne facem ca Dica isi cere scuze in ziarul vosru ca la lovit pe Stelea. Si mingea era in joc!!!!!
Normal ca nu ai nimic de spus nu!!!
Te apara stelistii e bine!!! Dar ii avertizez ca la anu’ o sa treaca Borcea la butoane sau altul si nu le va mai fi bine.Nu e mai usor sa spuneti de acum, ca la intalnirile Alcolicilor Anonimi: ” Sunt stelist si recunosc ca a fost fault la portar, ca a fost hent la Golanski si ca CFR-ul a avut 2 penaltyuri neacordate de Tudor” ?!

andy  •  17 martie 2008, 19:00

„Am încercat să îl feresc, dar nu m-am mai putut opri” Dica!!!

marius  •  17 martie 2008, 19:12

e simplu : nu te duci peste portar ca.. ii vezi crampoanele, mai ales la stelea.. au stricat de tot fotbalul, declaratii-reportaje-interviuri.. cam putin pt fotbalul romanesc. restul: dica-l ‘pune jos’ pe stelea. daca tot isi bat joc de spectatori si tot tb sa plateasca biletul, macar voi, cei care ii hraniti, nu fiti lasi! spuneti! sunteti ziaristi!

Pacifistu’  •  17 martie 2008, 19:26

Daca ai respect pentru Craciunescu, atunci recunoaste ca Dica l-a incomodat pe Stelea la faza golului reusit de Habibou. Si daca regulamentul nu s-a schimbat intre timp, atunci portarul este suveran in careul mic. Ori Dica mi s-a parut mai suveran!
Felicitari gsp pentru cele 4 premii obtinute la roblogfest! Din cele citite in gsp reiese daca inteleg eu bine ca ai obtinut urmatoarele premii: „Cel mai bun blog de sport”, „Cel mai bun blog despre Media/Advertising” si „Cel mai bun blog jurizat”. Adica 3 din cele 4 premii obtinute de gsp iti apartin cumva tie… Dupa premiile obtinute la „Ioan Chirila” pentru tanar jurnalist acum au venit altele. Adevarul este ca o tot tii intr-o coronita.
Nu stiu daca esti cel mai iubit sau urat (cu sensul de „a avea boala pe tine”) dintre ziaristi, dar cu siguranta esti esti cel mai citit dintre ziaristi pe blogul de sport. Inca odata felicitari, dar nu te invidiez, mai ales ca asa cum spune-ai chiar tu deunazi, pentru voi jurnalistii nu exista week-end.

marius  •  17 martie 2008, 19:27

sunt detalii ‘tehnice’, da’ documentati’va.. daca nu ati jucat. e un singur aspect din text si din joc, .. , e de respectat Dan Petrescu pt ca arata ca mai exista caractere si spirit sportiv!

marius  •  17 martie 2008, 19:39

am scris pt ca ori vrei sa’ti bati joc de toti ori.. tu le stii pe ale tale.. da ai gresit totul aici.. ai’ batrani povestesc de sacose cu bani, la 300 de km de locul desfasurarii meciului si .. un radio. dupa rezultat .. pasa ‘in gol’ sau de gol… tolontane-tolontane, omule ( serpasii fac serparii la .. alte mese si hoteluri )

Rapidistu  •  17 martie 2008, 19:48

Oare chiar a castigat Steaua? Din cate am vazut, nu prea! La gol, Stelea era tinut la sol de Dica si Goian (parca) a pus mana pe mingie ca voleibalistii. Au fost (dupa parerea mea) doua penaltyuri pentru Unirea si unul pentru Steaua. Minus golul…
Dar Steaua nu trebuie sa isi faca griji! Joi va lua trei puncte in Giulesti! Din pacate!

marius  •  17 martie 2008, 20:23

.. portarul e ‘suveran’ in careul mic daca te misti.. altfel.. e penalty!.. detalii tehnice

robi 48  •  17 martie 2008, 20:43

la ce va referiti ca comentariul meu sa fie mai moderat

pentru_specialisti  •  17 martie 2008, 20:50

Am locuit la Londra 5 ani si am urmarit Premier League.
Concluzia: Din 100 de arbitrii englezi, 99 ar fi lasat gol, dealtfel valabil a lui Habibou.
Asa ca lasati-o mai moale cu faultul la portar ca nu tine. In rest, Golanski trebuia sa vada rosu si acordat 11 metrii.
Si in Anglia echipele mari sunt favorizate de arbitrii asa ca concentrati-va pe alte aspecte ale jocului mai importante.

iuliudingrant  •  17 martie 2008, 21:20

pentru_specialisti@: ati putea incerca sa dati,conform normelor din Insula o definitie pentru ”suprafata de protectie a portarului„? Am fost si eu in Anglia si stiu ca exista si acolo asa ceva!
Si daca tot vorbiti de fotbalul englez, când ati vazut ultima oara in Premier League un hent NESEMNALIZAT ca acela al lui Golanski? Probabil ca trebuia sa mai stati câteva decenii si,mi-e teama, tot nu veti vedea un asemenea hent nesemnalizat! De, engleji!

marius  •  17 martie 2008, 21:58

rasp ‘ pentru specialisti’& iuliu… galben si penalty. altceva???.. ce-ai spune unui arbitru, in repriza 2, cand te intreaba: ‘ da voi NIMIC? ‘.. tu ce intelegi, e arbitru si te poate da afara oricand, fotbalistii stiu asta!!, comenteaza si raspunde..

marius  •  17 martie 2008, 22:04

hai sa vedem fotbalul si altfel, ca e pacat sa dai cu pietre cand nu e cazul…

bogdan-m  •  17 martie 2008, 22:14

Mie nu mi-a placut cum a incercat gsp sa-l „scoata” pe Augustus Constantin pentru greseala din meciul de la Craiova cand nu a validat golul lui Baird. Am citit astazi in gazeta ca Augustus Constantin a anulat golul la semnalizarea tusierului in timp ce in alt ziar de sport este un interviu cu Constantin care spune ca a fluierat fault in atac din proprie initiativa. Ar mai fi ezitarea centralului la penalty, dar eu cel putin, am inteles ideea: gsp a observat ca arbitrul a fluierat „cum trebuie” sau „orientat” asa cum spunea Ion Craciunescu.
Pentru cei care se indoiesc de asta sa se uite la momentul in care a fluierat sfarsitul meciului +2,30min, cu sase schimbari, un cartonas rosu si un penalty in repriza a doua…

Popescu Victor  •  17 martie 2008, 22:31

Domnule Tolontan desi sunt polist, recunosc golul lui Poli nu a fost valabil in meciul cu Rapid , dar nici cu golul lui Steaua cu Urziceniul nu mie rusine (fault sigur la Stelea, Dica a sarit pe el pur si simplu)In rest sa ne auzim de bine.

CFRF  •  17 martie 2008, 22:36

Ivan n-a ajutat cu nimic Steaua. Ba chiar dimpotriva i-a dezavantajat clar in prima repriza cind „a inchis ochii” la penaltyul clar pt. nesu si celalat si mai clar pt. dica. Cu un 2-0 la pauza meciul era practic jucat tinind cont ca banel era suspendat. Cit despre faultul la portar, este o aberatie. Dica a jucat mingea si a incercat sa sara peste stelea care era cazut la pamint, ca doar nu era sa-l calce in picioare. Nici un arbitru din europa nu dadea fault la portar. Si f. probabil nici vreun alt arbitru din Romania, cu exceptia lui augustus care anuleaza goluri dupa considerente estetice ci nu dupa litera regulamentului. Este amuzant ca mas-media din nou incearca sa-i scoata pe steaua favorizati de arbitrii cind atit rapid cit si dinamo au avut arbitraje muuuuuult mai prietenoase!!! Cit despre „noul bula” din fotbalul romanesc adica muresan ce sa mai spun. Cind toti antistelistii incercau sa „anuleze” golul lui habib pt. fault la portar, „umoristul” de 2 bani din gruia il anula pe motiv de offside?!

andy  •  17 martie 2008, 23:03

Va rog dreagii mei compatrioti nu confundati planurile!! Eu sunt rapidist si recunosc: nu a fost anulat corect golul Craiovei.
Dar in acelas timp daca privim in contextul meciului,Augustus a dat usor rosu la Bozovici si Penalty pt Craiova. E greu sa spui ca a fost pro Rapid.
La Steaua e alta poveste: voi sunteti obisnuiti de mult timp cu ajutorul arbitrilor de aceea vi se pare normal.
Asa a fost si in Italia cu JUve ani la rand. Acum unde e Juventus?!
In doua derbiuri la rand Steaua a fost favorizata clar. Corect e sa spuneti ca nu va pasa nu sa faceti din negru alb!!!!

andy  •  17 martie 2008, 23:06

politica editoriala a gs e sa nu alieneze o mare parte din cititori- suporteri ai stelei.
Politica GS nu este sa spuna adevarul!!!
Unii redactori nu respecta politica editoriala.
Domnul Tolontan este unul dintre realizatorii ei!!!

marius  •  18 martie 2008, 0:06

tolontan, cu serpasii lui, a dat ‘foc la fitil’. e momentul sa ‘discernem’ ‘diferenta’ intre sport- si ce or vrea altii.. este un moment penibil in fotbalul romanesc, …,

refill cartuse  •  18 martie 2008, 11:35

Grija mare GIGI E LA BUTOANE!!!!

Tudor  •  19 martie 2008, 12:46

gabidegiulesti@,tie ti s-ar potrivi mai bine rolul de bufon al respectivului lord,conte,viconte,baron sau ce vrei tu!Pentru ca la asta aspiri prin „remarcile” tale!

Comentează