Războaie

Tribuna din Giuleşti e plină. Giuleştenii îşi ţin fularele deasupra capului. Steliştii văluresc steagurile.

joi, 20 martie 2008, 10:28

Tribuna din Giuleşti e plină. Giuleştenii îşi ţin fularele deasupra capului. Steliştii văluresc steagurile.

Tribuna Raiului s-a aglomerat în această noapte. Cu fruntaşul Ionuţ Cosmin Sandu, s-au făcut şase soldaţi români morţi în Afganistan. Sînt mulţi alţi dispăruţi în Irak, în Angola, în Bosnia. Sînt soţi, taţi şi prieteni. Sînt microbişti care n-au mai apucat să vadă meciul.

În Bucureşti se simt doar 7 grade. Neşu şi-a îmbrăcat helanca pe sub tricou. Se aleargă la intercepţie. Mingea sau adversarul.

În sudul Afganistanului, în apropierea graniţei pakistaneze, la Qalat, pietrele reţin încă turbarea celor 30 de grade de peste zi. E trecut mult de miezul nopţii în tabăra românească, dar nimănui nu-i e somn. În mod normal, steliştii şi rapidiştii s-ar fi întrecut în miştouri.

Prima repriză se termină fără gol în Giuleşti. Nu se joacă grozav. Zapata şi Coman îşi fac treaba cu seriozitate. Sînt parcă singurii remarcaţi.

Blindatul Humvee în care patrula fruntaşul Ionuţ Cosmin Sandu a atins o bombă artizanală. 7 din 10 decese ale trupelor aliate în Afganistan şi în Irak sînt produse de improvizaţiile acestea amărîte, îngropate în praful şoselei.

Începe repriza  a doua. Coman se loveşte şi-l schimbă Andrade. Dayro scapă singur, dar dă cu interiorul în loc de rist. Intră şi Pancu. Neşu ratează. Şi înscrie Săpunaaaaru, cu o execuţie frumoasă.

Apoi totul se strică. Începe bombardamentul din tribună şi arbitrul intră în vrie. Deaconu fluieră finalul războiului civil.

Tribuna de Sus se goleşte agale. Se dau greu duşi. Că ne trece viaţa, nu e mare lucru. Că ne trece moartea, asta chiar că e greu de suportat!

La Qalat vin zorii roşiatici ai Asiei. Aceiaşi pe care i-a văzut şi Alexandru Macedon. Ar Ce încheiere rotundă ar fi asta: „O întrebare se aude într-unul dintre paturi: … ştiţi ce-a fost la Rapid – Steaua?”. Dar nimeni nu întreabă nimic. Bărbaţii au adormit. Războiul lor e real.

Comentarii (529)Adaugă comentariu

SENECA  •  21 martie 2008, 12:19

Danthe:
NU AI INTELES NIMIC, FRATE.
TOTI TREBUIE SA PLATEASCA, INCLUSIV BECALI.
POATE EL TREBUIA MAI DEMULT, DAR TREBUIE INCEPUT CU CEVA.

Bogdan  •  21 martie 2008, 12:20

Mai mult ca sigur meciul se va relua din momentul in care s-a oprit. Suntem in romania, nu sunt in stare sa ia o decizie corecta. Daca arbitrul a pus capata meciului, nu l-a suspendat, l-a oprit, nu se poate trece peste aceasta decizie.

conquerer  •  21 martie 2008, 12:22

Regulament.Se tot vorbeste de regulament.Pai regulamentul mai spune ca daca un jucator e faultat in careu se acorda penalty,ori daca un jucator comite hent in careu tot penalty e.S-a aplicat regulamentul in Ghencea cu Cfr-ul,ori cu Unirea.Evident, nu….
E dubios,rusinos si e absolut penibil tot ce se intampla in acest moment in Divizia A.Sa fie clar:nu tin cu nici o echipa din campionatul intern.Sunt neutru.Dar ce vad eu in acest retur e absolut dezgustator.Fotbal putin spre deloc.Nu sunt nici macar antistelist dar:tot ce vad in acest retur,e ca in meciurile mai grele ale Stelei , mai mereu se intampla niste lucruri interesante(dubioase) si tot timpul in favoarea Stelei.
Pana acum au fost „aranjate” 3 partide importante intr-un fel sau altul.Mai ramane sa vedem ce lucruri interesante se vor intampla oare in meciurile Stelei cu Dinamo si Poli T.
Nu cred ca un adevarat suporter stelist se poate bucura de cele 3 puncte obtinute „pe merit” ieri seara de Steaua.Un om cinstit nu poate sa faca un asemenea lucru.
P.S:daca ar fi niste barbati adevarati asa cum spun ei mereu,stelisti ar cere rejucarea partidei.Dar cand vad niste fete ca al lui Lovin(ieri seara),imi vine sa ma gandesc mai degraba la niste domnisoare plangacioase decat la niste barbati adevarati,razboinici:)).

SENECA  •  21 martie 2008, 12:23

Danthe:
INDIFERENT CINE VINE LA ARBITRAJ SE VOR GASI PERSONAJE CARE SA CONTESTE PERSOANA IN FUNCTIE.
AM AUZIT CA VA VENI CORPODEAN.
CREZI CA EL NU VA FI CONTESTAT, CA VA FI UN APROPIAT AL CAINILOR?
SA FIM SERIOSI. ARBITRAJUL ROMANESC E COMPROMIS 200%.
POATE DACA VINE IN FRUNTE UN STRAIN.

SENECA  •  21 martie 2008, 12:25

S-AU FACUT PREA MULTE COMPROMISURI, SI SUNT IN „RAHAT” RAU DE TOT. ACUM E GREU, DACA NU IMPOSIBIL SA IASA DIN ASTA.
TOTI SEFII ARBITRILOR VIN SI PLEACA. DE CE OARE?

lili  •  21 martie 2008, 12:33

Parerea ma este ca suporterii din tribuna Rapidului nu au vrut sa loveasca arbitrul, ci jucatorii Stelei.Dar din nefericire pt. ei au lovit arbitrul. Nu inteleg de ce atata scandal si de ce se spune ca Stelisti au intrat repede la cabine? Din punctul meu de vedere a procedat corect Radoi ca a adunat jucatorii si au mers la cabine, in felul asta s-au ferit de alte incidente.

Danthe  •  21 martie 2008, 12:33

„…trebuie inceput cu ceva…” Si evident ca trebuia inceput cu Rapidul care statea in coasta Stelutei in drumul ‘glorios’ spre Liga! Sa fim serioshi daca trebuia inceput cu ceva trebuia inceput de mult nu acum la final de campionat la meciurile decisive… Cine beneficiaza de meciul castigat la masa verde desi in teren Rapid A CASTIGAT? Nu CFR ci Steaua!! Cooperativa Becali si-a facut datoria. Pupitrul este amanetat, butoanele stau la dispozitie pana la victoria finala.

sorin  •  21 martie 2008, 12:39

Te-ai prostit si tu Cataline !!!

conquerer  •  21 martie 2008, 12:40

Daca se adevereste ca a fost o facatura asa cum spune marele Copos,atunci reteta e simplu pt suporterii rapidisti:
1.sa mearga la meciul stelei cu UTA,(ori la orice partida de pe Ghencea). Daca e posibil sa poarte toti niste tricouri cu emblema stelei.
2.Sa incerce sa nimereasca arbitrul,ori macar tusierul cu un bolovan,un pian, o grenada etc.

Sa vedem daca se va aplica REGULAMENTUL si in acel caz.

claudiu mihaiu  •  21 martie 2008, 12:42

cea mai buna intrebare gasita la comentarii: „si cat vor astia pe asemenea meciuri? 50 de milioane de euro?”

Danthe  •  21 martie 2008, 12:43

@conquerer : e simplista ‘solutia’ ta! In primul rand ca razbunarea nu este o arma, in al doilea rand cel mai bun raspuns se poate da tot in teren, Rapidul aratandu-si prin joc inca odata superioritatea! Nu degeaba se temea Becali inaintea partidei!

eucumine  •  21 martie 2008, 12:46

wonderful!

ion marian  •  21 martie 2008, 12:49

Domnul Tolontan nu este mai bine sa piarda ambele echipe cu 3-0? Argumentez: Scorul era 1-0 pentru Rapid si Steaua nu parea ca poate sa revina. 2. Clubul Rapid este organizatorul meciului si clar au fost deficiente de organizare. 3. Vinovate de acea stare de nervozitate din tribune sunt ambele cluburi care prin declaratiile conducatorilor lor au inflamat si mai mult decat este cazul atmosfera.

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 12:51

george dabal iu bush – acest gigi becali al relatiilor internationale.
asta apropos de intrebarea :pentru cine mor soldatii romani prin afganistane de aiurea?

Marius  •  21 martie 2008, 12:54

Dl Tolontan – cititi in Cancan-ul de astazi si vedeti imagini. E normal sa se vada arbitri asa inainte si sa faca strategie Totul a fost regizat. Investigati si va rog scrieti despre asta. Gigi Becali a intrecut orice limita (stiti si dumneavoastra cred)Sunteti datori sa vedeti ce s-a intamplat. Nici un om nu arunca cu ceva cand echipa lui conduce si ar risca sa piarda meciul – ganditi-va logic

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 12:56

iar solutia pentru un fotbal curat la noi e urmatoarea :sa se creeze o superliga ,cu steaua ,buzaul si steaua mizil.joaca aia pana nu mai pot intre ei,arbitreaza mereu tudor ,deaconu si ala de la meciul cu unirea urziceni.
nimeni n-o sa mai arunce nici o bricheta,ce bricheta ,nici macar un chibrit …steaua va castiga vreo mie de campionate s.a.m.d.
macar le va castiga in teren,ca altfel,dupa ce se intampla deja de trei ani incoace,nu mai poate.

elena oprescu  •  21 martie 2008, 12:58

Nu a fost RAZBOI, a fost o executie !

Meciul a inceput cu o coregrafie remarcabila specifica marilor derby-uri si apoi s-a desfasurat intr-o atmosfera decenta atat pe teren cat si in tribune. Nimic nu prevestea finalul acestui meci inainte de termen, neexistand elemente, situatii sau actiuni incarcate de ostilitate si violenta ca la alte partide cu aceiasi actori sau cu altii. A urmat o executie cu public aidoma teleproceselor tip DNA, cu probe subtirele, mai degraba pregatite si provocate, dupa metode cunoscute. A fost de ajuns zborul spre teren a catorva brichete foarte, foarte colorate ca pentru o mai buna vizibilitate. Nu suruburi, nu pietre, nu sticle, nu telefoane, nu scaune. Numai cateva brichete care vor deveni, probabil, probele-caltabos la judecarea de la comisie. Deaconu a cedat indemnurilor otravite ale lui Lovin si a facut gestul de final, starnindu-i acestuia satisfactii deosebite de invingator. Premeditarea nu poate fi exclusa dupa ce am asistat daunazi la dezlantuirile deplasate ale Nasului si mai ales ale deloc imaculatului si inocentului Lupescu. Corleone, prezent la meci, se pare, in calitate oficiala, a parasit incinta aproape la fel de repede precum au ajuns in vestiare jucatorii Stelei, in frunte cu devotatul capitan si cu instigatorul Lovin. La partida de acum cateva sezoane, arbitrata de Tudor, cand tensiunile si violentele au fost infinit mai mari, boss-ul LPF a fost acela care a decis continuarea partidei. Acum insa datele problemei s-au schimbat si ceea ce trebuia sa se intample, s-a produs. Butoanele sau chiar platanele au functionat. Cu costuri semnificativ mai mici pentru butonist, drumul spre LC a deloc stralucitoarei Stelute a fost netezit. Probabil, in locul solutiei cat de cat echitabile si sportive de reluare a partidei din minutul si de la scorul din momentul intreruperii, istoria v-a consemna rezultatul care va fi impus prin europresiune la masa verde : 3-0 pentru Steaua. A marcat Sapunaru (min.68) !!!!
Elena.

KAFKA  •  21 martie 2008, 13:07

DACA LA MECIUL DANEMARCA-SUEDIA S-A LUAT O ASTFEL DE DECIZIE (0-3), LA O SITUATIE SIMILARA SI MAI ERA 1 MIN. DE JOC, NU 15 MIN. CA LA RAPID-STEAUA, DE CE NU S-AR LUA SI LA ACEST MECI ACEEASI DECIZIE?
TOT TIMPUL FACEM SCENARII, SUFERIM DE SCENARITA, NU CRED CA E NORMAL.
LUCRURILE CARE SUNT EVIDENTE, LE TRANSFORMAM IN ILUZII.

Pacifistu’  •  21 martie 2008, 13:11

Micul derby s-a transformat intr-un razboi care nu este al jucatorilor si nici al suporterilor adevarati. El este al huliganilor.
Razboaiele din Iraq, Afganistan si alte zone de conflict nu sunt ale militarilor romani. Sunt razboaiele marilor puteri.
Suntem la mana huliganilor si a S.U.A.?…
Ei hotarasc, iar noi privim pasivi cu gandul la urmatorul derby ratat…

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 13:12

domnule kafka,problema e ca regulamentul putea fi aplicat si in urma cu vreo ceva ani,cand s-a aruncat cu scaune in teren,sau in tur,cand aluia
(jucatorului de la rapid)i-au spart capul cu un surub…dar nu.ca acum are steaua nevoie sa castige un meci pe care il pierduse.

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 13:13

iar in ceea ce priveste meciul danemarca -suedia ,danemarca n-a avut niciodata un presedinte de uefa.suedia ,da.

mihai  •  21 martie 2008, 13:15

..acum vor intra in „joc JUPINII” fotbalului romonesc.Micea& company..federatia de”aur”..mircea sandu ,domnul mitica dragomir si noua achizitie..duomnul lupescu ..frumos articol..

conquerer  •  21 martie 2008, 13:15

@Danthe
Ai dreptate intr-o tara civilizata razbunarea chiar nu reprezinta o solutie.Dar la noi din pacate nu se poate altfel.Asta e.
Tu crezi ca Rapidul va mai avea sansa sa rejoace aceasta partida?Hai sa fim seriosi.
Iar daca nu se va decide rejucarea partidei atunci unde vor mai avea sansa rapidistii sa dovedeasca superioritatea lor?In partidele ramase din campionat?Poate.Dar ce rost mai are.Campionatul va fi castigat de Steaua(cred ca vor castiga toate partidele pana la final,sigur „pe merit”) iar diferenta e deja prea mare de Cfr ca sa prinda locul 2.

jhon  •  21 martie 2008, 13:17

lasand teoria conspiratiei la o parte voi incerca sa fac o analiza obictiva a situatiei:

1. problema SIGURANTEI: atat timp cat din tribune continua sa se arunce cu obicte dupa ce deja unu isi atinsese tinta, meciul era NORMAL sa fie intrerupt!!! s-a gresit cand in tur la steaua -rapid nu s-a intrerupt, sau tot in giulesti cand tudor aduna pietroaie..meciurile de acest gen trebuie intrerupte si continuate fara spectatori plus etape de suspendare ale terenului(pt ca organizatorii au vina lor: o solutie simpla care-mi vine in minte este montarea unor plase de protectie foarte inalte deasupra plaselor de sarma)

2. problema SPECTACOLULUI FOTBALISTIC: este ANORMAL ca rezultatul sa fie decis de suporteri..meciul trebuie continuat din min 74 fara spectatori in alta zi.

PS: de ce nu e normal sa castige steaua cu 3-0? lasand la o parte teoria conspiratiei asa cum am spus, o ipoteza probabila este urmatoarea: nesu accidentat la marginea terenului este bombardat cu obiecte din tribuna(cel mai probabil RAPIDISTI); deaconu se indreapta spre nesu sa vada care este starea lui, isi ia in cap un obiect si opreste temporar meciul.pana aici toate bune. crainicul face apel la public sa inceteze pt ca altfel meciul se va opri definitiv, arbitrul decide reluarea jocului dar din tribuna se continua aruncarea de obiecte; de data asta cred ca erau (si e foarte posibil pt ca aveau de castigat) suporteri STELISTI. prezenta lor in tribuna este indiscutabila-cine merge pe stadion stie ce vorbesc. chiar daca nu e asa e o ipoteza si atat timp cat nu e absolut sgur ca au fost rapidisti cei care au aruncat nu e normal sa se decida la masa verde un rezultat.

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 13:17

pai ce,asta e o tara civilizata?

mihai  •  21 martie 2008, 13:21

de ce nu au lut proba arbitrul de margine din partea aceea! nu vrem asa ceva sa se cistige un meci doar pe o interpretare a unor faze sau relatari ale unor parti. PENTRU SOLDATUL ROMAN „SA II FIE TARINA USOARA”

KAFKA  •  21 martie 2008, 13:21

asterisc si obelisc:
PROBLEMA STI CARE E?
CA NICIODATA NU E MOMENTUL POTRIVIT, DAR NICIODATA.
DE-AIA AM AJUNS UNDE AM AJUNS, CA TOT TIMPUL EVITAM SA LUAM DECIZII, IN MOMENTE POTRIVNICE.
SI NU MA REFER NUMAI LA FOTBAL.

suporteru’  •  21 martie 2008, 13:23

Eu am un scenariu in cap,Copos sa fii pus toata tarasenia asta in aplicare ca sa poata pleca mai usor de la Rapid,asa scapa de gura superterilor si a presei?Nu stiu,incazul lui Copos e posibil orice,voi ce ziceti?

keloo  •  21 martie 2008, 13:24

ma uit pe la toate televiziunile si vad cum toti asa zis gazetarii isi pun intrebari idioate de genul: de ce atunci cand ganea l-a strans de gat pe tusier nu s-a oprit meciul, de ce la craiova nu s-a oprit, de ce la galati, de ce la steaua in tur?. ma rog atat ii duce mintea, astea sunt intrebarile. dar mai vad ca toti la unison sustin atitudinea lui tudor care acum doi ani in meciul rapid- steaua nu a intrerupt meciul cand din tribune se arunca cu bucati de stadion, scaune, brichete. domnilor daca meciul de atunci se intrerupea ,nu se mai ajungea ca toata dimineta de azi sa ascultam gazetari punandu-si intrebari idioate care incep cu „de ce?”

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 13:29

asta ziceam eu.ca trebuia inceput cu inceputul.dar cine s-o faca? mitica ?costica?ionica? pai nu,ca ei au sursa lor.ca altfel unii indivizi,gibelul de ex., nu ar mai fi avut ce cauta in fotbal

victor  •  21 martie 2008, 13:29

cataline, reiau ce am scris in dat de 18.03.2008″victor on 18 Martie, 2008 9:20 am Steaua va castiga campionatul!
Gigi, dupa cum sa vazut, a intrat la “butoane”
Ajutorul lui Gigi de a butona il are din partea tuturor conducatorilor din fotbalul romanesc, este atat de evident.
La rapid, steaua va castiga! Vor fi iar greseli de arbitraj>
Pacat de investitiile care sau facut la echipele din provincie, pacat de fotbalul frumos practicat de CFR Cj, pacat.”
ce parere ai????, astept un mic comentariu.

suporteru’  •  21 martie 2008, 13:30

Va dati seama ce a facut Deaconu,a creat un precedent,atat asteapta conducatorii de fotbal,de acum vom vedea doar meciuri de 60-70 de minute.Slab arbitrul asta,caracterele tari se vad atunci cand pot trece peste momentele grele,in cazul lui n-a fost asa.

catalin  •  21 martie 2008, 13:31

Cum se poate cumpara un meci:
Se iau doua trei bucati oameni in lipsa de bani.
Se promite o anumita suma (nu neaparat substantiala)
Se cumpara bilete la meciul echipe cu care sunteti in rivalitate.
Se trimit baietasii cu cateva obiecte bine ascunse.
Se arunca obiectele in teren la momentul oportun.

Ce au de pierdut baietasii – 2-3 ani nu mai intra pe stadioane (fsss), cateva luni cu suspendare(vezi cazul tweety)
Ce castiga 2, 3, 4 hai 10 mii de euroi

Ce castiga cine trebuie……….10 mil euro

Pofta buna!

asterisc si obelisc  •  21 martie 2008, 13:34

si ,ca romanul,impartiali,sandel si mitica vor incepe de acum sa aplice regulamentele.

victor  •  21 martie 2008, 13:36

cat il poate costa pe gigi sa castige campionatul jucandu-se la „butoane” ?? un mil de dolari?, dar cat castiga din Liga???
Oare de ce a declarat chiar cu doua zile inainte de acest meci ca el nu mai face declaratii???, astia cu multi bani chiar ne cred pe toti PROSTI???
Cei din mass media trebuie sa ia o atitudine mult mai aspra visavis de declaratiile de razboi ale conducatorilor de cluburi, poate chiar sa nu mai fie publicate,sa nu mai fie transmise la tv, etc.
DE CE NU FACETI O ANTIRECLAMA DE EXP. Daca vreti sa va spargeti capul mergeti la meciul de fotbal….., etc

Ganea  •  21 martie 2008, 13:38

S-a pripit Deaconu. Trebuia sa mai ia 3 bile de otzel in ochi, 2 cutzite in spate si un topor in frunte. Apoi sa fluiere sfarsitul masacrului. De fapt, noi suntem urmasii Romei. Asa se distrau romanii cu gladiatorii. Extazul venea cand gladiatorului rapus i se scoteau matzele pe beregata… (Cum incerca Ganea cu un tusier la Timisoara…). Abia astept urmatorul masacru!

suporteru’  •  21 martie 2008, 13:39

Un sistem de supraveghere pt stadioane ca cele din Romania,adica mici,este o nimica fata de banii pe care ii invart conducatorii de cluburi,dar totusi ei nu pun in aplicare aceasta idee,de ce?????

sorin  •  21 martie 2008, 13:43

vinovatii pt ce se intampla in lume ca si in fotbal sunt conducatorii, politicienii…..cei care trag foloase din munca si viata oamenilor cu adevarat talentati, cu vocatie pt ceva……pt ce se intampla in fotbalul romanesc vina in schimb este impartita intre acesti conducatori si presa, toata presa…..cautati violenta, o starniti si o puneti pe prima pagina si pe ecranul tv….ca asta se vinde chipurile…. se vinde pt ca numai asta ne dati…..eu am hotarat sa fac un lucru….de o perioada nu ma mai uit la stirile sprtive de la protv si antena 1…de azi n-o sa mai citesc nici gazeta sporturilor sau alt ziar de sport….luati si voi exemplu si faceti un embargou media impotriva celor care murdaresc totul in jurul lor…..copos, becali, iancu, porumboiu, borcea, turcu, dinu, badea, argaseala, mm…si cati mai sunt…..sunt creatiile voastre. aaaa…era sa uit de mama si tatal lor….mircea sandu si dragomir. trebuie sa moara cineva ca sa ne dam seama ca tot ce scot ei pe gura e penal sau macar contraventional( instigare, dare si luare de mita, jigniri etc)? toti acestia, creatii hidoase ale unei tranzitii prea lungi nui vor ca fotbalul sau fotbalistul sa fie in prim-plan…de-bia asteapta sa se intample ceva de genul asta, o piatra din tribuna, un arbitru batut, un penalty neacordat….fotbalul trece pe locul 6 si ei apar in fata….aseara a fost un meci frumos, fara greseli de arbitraj, daca se termina asa era o mare ocazie pierduta de acesti demagogi sa ne mai arunce ceva praf in ochi….

Alex Popa  •  21 martie 2008, 13:48

1.Este pacat ca mor oameni din cauza mintilor bolnave,care produc evenimente nedorite si incercarea rezolvarii acestora cu oameni nevinovati. 2.Revenim la cile noastre si va rog sa vorbiti cu cei competenti sa spuna cum au fost evenimentele petrecute in meciul de aseara?? 3.Daca este permisa si parerea personala,este scurta si simpla.Prima parere a unuiom simplu,suporter,om de rand s.m.d. este urmat: min.de intrerupere a meciului este min.74 atunci cand a arucat din nou cu bricheta galbena.Daca oprea meciul la prima lovire poate era corect,dar in momentul cand a luat aceasta hotarare pripita nu a fost corect.

adriani  •  21 martie 2008, 13:54

Frumos articol Cataline. Din păcate intre stadioanele din România şi teatrul de luptă din Afganistan nu este o diferenţa prea mare.

suporteru’  •  21 martie 2008, 14:01

Rapid-Farmecul vietii
Taher-Farmecul Rapdului
NASOL!!!!!!!!!!!!!

suporteru’  •  21 martie 2008, 14:13

Nu e corect ca RAPID sa piarda pt meciul pt un suporter care nici nu se stie cu ce echipa tinea,cine poate sa demonstreze?Sa plateasca acel huligan.Ce facem daca dintr-un apartament cineva arunca o caramida si un om este lovit in cap si moare,bagam toata familia la inchisoare sau doar persoana vinovata?

alex  •  21 martie 2008, 14:19

echipele romanesti nu merita sa ajunga in champions league..si daca ajung merita sa se intoarca cu coada intre picioare..pentru ca nu au invatat inca ce inseamna fair play.joc corect si rezultate bune pe merit
iar gigi becali e o rusine pentru tara asta..si e trist ce se intampla..ca oameni ca el domina si manevreaza fotbalul si degradeaza in acelasi timp si valorile jucatorilor care ajung sa se bucure pt un rezultat pentru care nu au nici un merit

Cristina  •  21 martie 2008, 14:19

Probabil ca vor urma demisii dupa evenimentele de aseara. Asa ar fi corect…

Utopicul?  •  21 martie 2008, 14:33

Ma bucur ca este cel putin un ziarist care observa ca sunt lucruri cu adevarat importante si nu face din tantar armasar. Bravo ! Daca si alti ziaristi ar proceda la fel , probabil circul numit fotbal ar intra in normalitate .Prea li se acorda atentie la orice scot pe gura acestor neica nimeni care se vintura prin fotbal.

giuby  •  21 martie 2008, 14:38

VEZI BAI ANIMALULE UNDE S-A AJUNS?AI TOT ALIMENTAT URA DINTRE RAPID SI STEAUA..TUTI GURA MATII CU MESERIA MATII..
ASA INTELEGETI VOI JURNALISM SPORTIV PRIN A PROVOCA SEFII DE CLUBURI SA SPUNA TAMPENII..
SA-SI IASA OAMENII DIN FIRE PE STADION..
EU AS FACE PUSCARIE PT A LINSA NISTE JURNALISTI D-ASTIA

Cupa Campionilor e la noi  •  21 martie 2008, 15:00

Sunt curios ce ar fi zis toti cei care ii apara acum pe huligani daca incidentul ar fi fost invers: la 1 – 0 pentru Steaua, in Ghencea, din galeria Stelei se aruncau cu obiecte in arbitru? Ce zici Domnule Muresan?

George Anonim  •  21 martie 2008, 15:02

Desi normal ar fi ca STEAUA sa castige cu 3-0 la masa verde nu cred ca se va intampla acest lucru care ar fi normal.Sant sigur ca comisia
nu va da castig de cauza Stelei.Nu stiu cum se face ca rapidisti mereu tot ei pledeaza in victime cand se stie ca ei au avut puterea in mana dupa 1989.Mi-am adus aminte de episodul
cu PSG din 2001 cand au stins becul de data aceasta au gasit gaselnita si invoca ca de fapt acel suporter era STELIST.Culmea toate posturile TV sustine cauza „nobila-RUSINOASA”
a rapidului.Au trecut 20 de ani degeaba.Eu ca Steleist dadeam victoria rapidului daca eream
in locul lui Becali ca nu are nevoie STEAUA de aceasta victorie nemuncita clar STEAUA putea sa revina si chiar sa castige raportul ocazilor fiind de partea sa.Dar scopul scuza mijloacele de data asta rapidisti trebuie sa-si asume responsabilitatea asupra faptelor lor
Numai la noi in Romania se insinueaza astfel
de prosti ca „daca” si „parca”.

George Anonim  •  21 martie 2008, 15:06

Alta comparatie aberanta se face cand se compara acest episod cu „Ganea” sau „Bozovivci” atunci au fost cazurile de jucatorii, acum este vorba de arbitru.
Am apreciat pozitia lui Mircea Sandu astazi la conferinta care a laudat STEAUA pe buna dreptate.

Bogdan  •  21 martie 2008, 15:06

Ce se intapla daca aruncau in ziaristi? Daca se aruncau cu pietre in ziaristi si arbitrul oprea meciul???? Atunci ce mai ziceati?

Comentează