Victoria Stelei, eşecul Rapidului

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

duminică, 6 aprilie 2008, 9:22

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

De rămas, va rămîne însă cifra 1.000 şi legenda din jurul ei.

Citind această cifră, George Copos îşi poate realiza marea sa eroare. În iarnă, Rapid era în faţa Stelei. Declarînd că vinde clubul, el l-a expus bancului de piranha care înoată în lumea fotbalului: impresari, arbitri, observatori şi comisii. Toţi s-au repezit asupra giuleştenilor. Şi, în timp ce Steaua sărbătoreşte mîndră 1.000 de victorii, Rapid adună două recorduri sugestive:
1. Singura echipă dintre cei 4 granzi care are un scor negativ al erorilor de arbitraj.

2. Singura echipă din Liga 1 care a pierdut la masa verde un meci pe care-l conducea pe teren.
Asta e diferenţa dintre 1.000 pentru toţi şi 1 pentru el însuşi.

Comentarii (506)Adaugă comentariu

Ovidiu Miron  •  7 aprilie 2008, 9:30

Adica totul se reduce la valize, arbitri si comisii? Dar de valoarea jucatorilor de ce nu vorbim? Chiar atat de mult ne place scandalul?

vasco  •  7 aprilie 2008, 9:34

„Tolo”,chiar atit de putin te pricepi la fotbal sau chiar atit de mult iti doresti ca Steaua sa nu cistige campionatul incit crezi ca era nevoie sa cumpere meciul cu Mioveni?Sau ,ca si copiii retardati vrei ca tot ce-ti doresti trebuie neaparat sa se intimple, altfel plingi?

boemul  •  7 aprilie 2008, 9:39

benissimo!ina o data nea Vanea s-ar mandri cu dvs.,d-le Tolontan!felicitari!

silvius  •  7 aprilie 2008, 9:45

Un lucru este cert, am reintrat, dupa summit, in balacareala de zi cu zi. Fotbal, politica si circ media. De la politica inalta la politia dambiviteana. Sa revenim la fotbal, nu sunt suporter, dar nici nu pot ignora fenomenul, prezent dealtfel pe toate canalele media. Am semne de intrebare cu privre la ultima etapa si la modul in care s-a dezumflat spiritul justitiar al federatiei de profil. Bataie generala sub Pietricica, gestul incalificabil al antrenorului de la Iasi si comportamentul de gang al numitului Cartu fac din decalogul lui Mitica litera moarta. Sa nu isi inchipuie cineva ca dupa episodul Steaua-Rapid, probitatea s-a instalat in fotbal. Nici pe departe! Oare gesturile de maidan din ultima etapa vor fi sanctionate de federatie?. Never ever! Si atunci ce ne ramane? Tot fotbal, mai precis lumea din jurul fenomenului. Ce gimnastica, ce medalii! Hai sa fim seriosi! Triumful gimnastelor era in coada stirilor sportive la Realitatea. Care erau primele stiri?! Becali, noul Nostradamus, cefere Cluj si alte opinii ale oamenilor de „mare caracter” din fotbal. Ramane un singur adevar: scandalurile din lumea gregara a fotbalului se vind bine si pana la urma ratingul conteaza! O singura concluzie, acum dupa ce am reintrat, dupa summit, in cotidianul meschin al Romaniei: Fiecare natiune isi are fotbalul pe care-l merita!

tontolaneeeee  •  7 aprilie 2008, 9:54

baga-ti unghia in gat tontolaneee – STEAUA trece javrele latra…la luna – fraierilor! 😀

costel strainu  •  7 aprilie 2008, 9:54

sunt dinamovist dar nu pot sa nu recunosc ca steaua este n brend si-o echipa de fotbal respectata in occident. chiar daca palmaresul intern este cu semnul intrebari,si palmaresul lui dinamo su rapid este la fel .dar nu asta vroiam sa scriu. ce spune-ti de palmaresul lui juventus.nu ridica cumva semn de intrebare.cred ca si cel international.nu domnilor.anul trecut in ultima etapa in spania madridul era condusa la pauza cu 1-0 de mallorca.dupa pauza cistiga nesperat cu 3-1 .mallorca nu mai joaca nimic a doua repriza.ceva genu steaua-timisoara.acum vreo 3 ani .dar asta e.ce vroiam sa va spun tuturor este ca semne de intrebare vor fi tot timpul dar ce ramine este istoria si palmaresu unui club .peste 10 ani nimeni nu o sa-si mai aduca aminte ca c.f.r. a avut penalty in ghencea.va salut si va urez o saptamina buna.am uitat in spania au fost o gramada de greseli de arbitraj.astazi nu gasesti in ziare mai mult de 3-4 articole.luati pe net ziarele de spania si uitati-va .rusine sa va fie .romania nu are presa SPORTIVA CI PRESA DE SCANDAL.TABLE STIL DIPLOMAT MI-AM TRIMIS ACASA ACUM VREO 5 ANI.SUNT IDENTICE CU CELE VAZUTE LA TELEVIZOR.DAR ATI MAI UNPLUT 2-3 PAGINI CU STIREA ASTA NU.LA TELEVIZOR INCA O ORA DE PROGRAM.

sandokan vasile  •  7 aprilie 2008, 9:56

Insinuari jenante!Sa faca blat cu o echipa nascuta obosita?Tolo,te citesc de cind scriai in Telegraf(daca-ti mai amintesti),te apreciez,dar in ultimul timp incepi sa deviezi!
@octa – parca fc miau miau miau si cei 300 de maidanezi imperiali suna mai romantic!:))))

octa  •  7 aprilie 2008, 9:59

lol Sandokan :)) e atunci sa ramana fc miau miau miau si cele 150 de cupluri de maidanezi imperiali:D

Peruschi  •  7 aprilie 2008, 10:00

@ costel strainu

In sfarsit cineva lucid care mai scrie pe acest forum. Din pacate este tristul adevar din tara noastra. Voi umpleti paginile ziarelor cu subiecte de scandal, iar cei care vor avea de suferit pana la urma suntem tot noi, romanul de rand. De ce? Pentru ca creati o imagine falsa a ceea ce este in tara aceasta. Pentru ca oamenii din occident din cauza voastra isi pun semne de intrebare asupra corectitudinii oamenilor din fotbalul romanesc. Sunteti penibili. Ba nu => sunteti presa de scandal, ci nu presa sportiva cum ar trebui sa fiti. Domnule Tolontan, daca vreti sa aveti success si mai mare ca ziarist, angajati-va la revista Can-Can. Toate presa sportiva din Romania este la pamant.

IQ  •  7 aprilie 2008, 10:01

Just

Pavel Barsan  •  7 aprilie 2008, 10:04

In valoarea Stelei, care e cu mult peste campionatutzul asta,nu incape nici IDEEA unor presupuse jocuri de culise!

corneliu popa  •  7 aprilie 2008, 10:09

Unchiul Vanea l-ar repudia!! Daca l-ai fi cunoscut, ai fi stut ca el era dinamovist, dar nu scria niciodata ca un lacheu, la comanda!! Au fost certuri mari in redactie ca sa fie lasat sa scrie ADEVARUL si nu comenzi de la CC sau „Capitala”!! El folosea stilul publicistic diversificat ca sa poata eluda „cenzura” Era un nume cunoscut in lumea presei occidentale!! cand aparea la masa presei (unde nu era loc de teribilisti sau „obligatii”0 i se „facea loc” Si nu era nea Vanea ci UNCHIUL VANEA!!! (dar nu va explic de ce i s-a pus porecla asta!!) Asa ca lasati-o mai moale!! Cat priveste Steaua, nu pot sa am pretentii, pentru ca stiu ca dl Tolontan este anti stelist!! Sunt convins ca si „corul de bocitosre, din presa, pro-rapid” din „cazul bricheta” va primi o geanta diplomat similara cu cea de la „Doi cocosi”!! alfel nu se explica „incrancenarea presei” in a condamna Steaua in „cazul bricheta”, cand vinovatii sunt huliganii de pe Giulesti, aceeasi care scuipau tot ce intalneau in cale pe Giulesti si presa sportiva „radea cu gura pana la urechi”, iar stirile tv erau care de care mai malitioase!! Un singur lucru este cert STEAUA este o echipa in Europa (cu rezultate internationale) si care ocupa lucul 68 in clasamentul UEFA, nu in Liga lui Mitica!! De ce nu vorbeste dl Tolontan si de blatul de pe stadionul Dinamo a Chefereului!! Acolo , oameni emancipati, au trata „blatul” la ceai, nu cu o geanta (nu cel de la ProSport) de table!! Oricum presa n-a remarcat un lucru, punga de 1 leu s-a tranformat in geanta diplomat!! Goana dupa senzational si comentariile (proaste) de la Tv au dus la scandalurile din fotbalul romanesc!! Nu stiu cand varul lui Gigi Becali a devenit persoana publica a „trebiut” presa sa-l urmareasca sau ca sa ma exprim mai elevat ” a ost in atentia paparazzilor”!! Mai ramane sa intrati si-n calculatorul meu si sa spuneti ca sunt angajatul lui Gigi becali!!

Criselly_Eforie_Sud  •  7 aprilie 2008, 10:12

Ade bre cu ceausisitii tai…pai golurile cele mai multe le au de pe vremea lui pazvantic chiorul cand nu aveaia voie sa inscrii contra echipei cca.Rapidul e peste steaua din toate punctele de vedere…chiar si pe nevestele lor :))…spurcacioase mici ce sunteti!!:D RAPID e una,e no.1.iar locul 2 e Timisoara….beeee

Peruschi  •  7 aprilie 2008, 10:15

Criselly_Eforie_Sud sa ma anunti te rog frumos cand implinesti si tu onorabila varsta de 18 ani, ca poate asa mai cresti si in gandire. Intr-adevar Rapidul e pe locul 1 la batai, scuipat in adancime, aruncat cu brichete si pietre, acte de huliganism, pentru ca la fotbal Rapidul e echipa de pluton.

raduwrc  •  7 aprilie 2008, 10:16

D-le Tolontan…sunt un stelist care citeste in mod regulat articolele dvs…aseara de ex am fost la meci si am vazut un mioveni care nu stia sa stea in teren….chiar credeti ca trebuia aranjat un meci cu modesta echipa a mioveniului?…eu nu cred…si daca toti au cazut de acord ca in acel diplomat au fost table nu vad ce tot bateti apa’n piua cu asta…ce vina are steaua ca cfr-ul o ia in freza de la pandurii tg jiu…tot jiji a aranjat si meciul ala?….uneori sunteti penibil….o zi buna!!!

octa  •  7 aprilie 2008, 10:17

criselly si iq tau este mai mare sau egal cu 1 ai uitat sa mentionezi , si iao ca pe un compliment ca nu am zis 0

Razboinicul Luminii  •  7 aprilie 2008, 10:24

Stana nu e plangacioasa? Uschirea de pe teren in meciul cu Rapid cum se cheama? Dar pomana de la arbitri si de la masa verde ce e? Drumul FC Stana apre Liga Campionilor e presarat cu cacareze de oaie si bani murdari. E traditie…

octa  •  7 aprilie 2008, 10:26

si drumul lui fc stolu cra-pid fostul fc savarina e prezarat cu gaineatz de cioa-ra si este din ce in ce mai scurt a si niciodata nu a fost dus pan la capat si anume califiacarea in CL.

MARIUS  •  7 aprilie 2008, 10:27

Steaua are o singura victorie(2-0 cu Barca) care face mai mult decat cele 700 ale rapidului

CIOARA  •  7 aprilie 2008, 10:32

fraza cu valiza din piele de porc,este o rautate gratuita,nici tu nu crezi ca erau bani acolo!sau o metafora! acum,sigur ca blaturile noastre sunt mai curate decat blaturile lor,dar chiar nu cred ca mioveniul s-a dat la o parte din fata stelei!este adevarat ca steaua,ca si dinamo,rapid,bistrita sau cfr,au facut si vor face aranjamente! la fel cum si juventus sau barca,vor face! sau manchester! dar istoria clubului asta,este fantastica! singurul club din romania care a mers tot timpul pana la capat,care a vrut sa castige totul,care a castigat pt. ca nu stie sa faca altceva! intre steaua si ceilalti exista o prapastie data de istorie,traditie si mentalitate!nimeni nu este de nivelul stelei in romania,cu tot respectul pt. toti ceilalti!sigur ca pe vremea comunismului,steaua era avantajata,dar acestea erau vremurile,iar omul este sub vremuri si nu deasupra lor!
si k o gluma: diferenta dintre steaua si dinamo,este ca steaua face blaturi DOAR cand trebuie sa castige,pe cand dinamo face blaturi ca sa castge altii(vezi cfr in weekend sau cum a castigat steaua locul 2 sez. trecut)! e o mare dioferenta:steua vrea doar sa castige,iar dinamo vrea bani si jocuri de culise chiar cand ea nu are nici un interes!

[D] [S] [N]  •  7 aprilie 2008, 10:38

Cand va prilejui fotbalul romanesc si un articol cu titlul „Victoria Rapidului, esecul Stelei” ?

mircea  •  7 aprilie 2008, 10:40

becali a spus ca nu mai umbla la butoane deci se intalege ca pana acuma a facut acest lucru de ce nu se sesizeaza nimeni dupa aceste declaratii dl tolontan acest campionat a fost furat si stie bine dl sandu dar si dansul e un om cumparat din butoana sa nu spun ca a fost facut din glezne

raduwrc  •  7 aprilie 2008, 10:41

niciodata nu va exista articolul mai sus amintit….de ce?…pt ca sunteti si o sa ramaneti prea mici….mici-mici-mici….nu aveti fata de liga asta cu maftei si c-tin….vai mama lor

ADI  •  7 aprilie 2008, 10:56

Orice s-ar spune despre Steaua, aceasta echipa a reusit multe victorii pe plan extern, spre deosebire de fustratii de la Rapid sau Dinamo care se dau mari doar in Romania!Ciocu mic si mai usor cu criticile nefondate si mai ales cu limbajul vulgar pe care il au unii pustanei de aici…Chiar daca Steaua va pierde acel meci cu Rapidul, locurile in clasament nu se vor mai schimba…Rapidul si CFR sunt nulitati, numai gura este de ei…Hai Steaua!

antiStalin  •  7 aprilie 2008, 10:57

“Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici.”

uite, vezi, din cauza asta steaua fura in continuare, pentru ca in 1990, cand trebuia desfiintata, ceausei ca tine i-au cantat in struna. si ii cantati in continuare. ia sa bage CCA Rosie un gol in Ch.L. sa vezi ce uiti tu de toate crimele lor…

octa  •  7 aprilie 2008, 11:06

trebuia desfiintata eckipa nashilor de pe tren cand statea capra si prin divizia b numai d-zeu stie cate aranjamente a facut fc stolu crapid si fc miau miau miau cate au facut nenumarate ca securisti erau la putere nu v ceausescu asa sa stiti de la mine aha

Platini  •  7 aprilie 2008, 11:06

in fotbalul ramanesc sunt doua categorii in care se impart echipele : Steaua si restul , Steaua are istorie si palmares ceilalti doar momente !

ernesto_che_guevara  •  7 aprilie 2008, 11:11

sunt estic,deci intolerant.nu mai suport steaua.steaua e un stil de viata.low life.1000 de victorii ale stelei fac cat un egal al rapidului cu farul.

antiStalin  •  7 aprilie 2008, 11:14

halal istorie, inceputa in 1947, la un an dupa instalarea prin frauda a comunismului, regimul care a ucis milioane de romani.

vali  •  7 aprilie 2008, 11:17

tolo,
Aici ai cam luat-o pe langa subiect. Dar in spiritul presei pe care o reprezinti.
E deplasata alaturarea unui meci fara istoric cu o valiza si a unei istorii cu cu Netoiu.
Parerea mea.

Danni11  •  7 aprilie 2008, 11:17

Steaua sarbatoreste…ce sa zic ! sa-si aminteasca toti stelistii cum marcau din offside de 10 m…macar daca istoria stelei ar incepe din 89… mi-e rusine cu steaua MEA.! un stelist , dar si realist >>de ce DAR??? Pt. ca mult din tara suntstelisti, dar legati laochi..ce-l pupa pe gigi oriunde-l gaseste!

Danni11  •  7 aprilie 2008, 11:18

*gasesc

doctorc  •  7 aprilie 2008, 11:18

Fraierii se cearta intre ei,iar steaua tace si profita de fiecare greseala.In Romania daor asa se poate castiga un camionat!Felicitari Steaua,cea mai matura echipa din Romania.

octa  •  7 aprilie 2008, 11:21

danii esti tu stelist asa cum sunt eu dinamovist uite zic si miau , vezi de treaba frustratule ca nu ii pupa nimeni pe jiji noi kiar il uram , vezi de maidanezi sau de stolu tau

kiel  •  7 aprilie 2008, 11:22

esti penibil.din nou lingusesti liderul.ti-am zis la inceputul returului k lingusesti cfr-ul si acum…mars ma

antiStalin  •  7 aprilie 2008, 11:22

pai de ce sa il urati, ca fara banii lui acum erati maxim pe locul 7.

Danni11 – pt doctorc  •  7 aprilie 2008, 11:25

nu scriu aici pt a ma certa,dar marele doctorC, chiar sufera! cum safie cea mai matura, din moment ce presedintele lor, marele Argaseala vrea pct. cu orice pret, prin 3-0, din moment ce marele profesionist, L-A-C-A, in locsa ceara cont., pleaca razand la vestiare!!!!ACESTIA NU SUNT MATURI!!sunt niste slugi ale regelui Becali, ce de frica, fac ce ace si el..sunt de acord cu jocul prostesc..o tara intreaga rade de noi, si noi ne mandrim cu Steaua 08…1 atribut simplu si caractersitic campionatului pe care il va ridica Radoi in maini – Rusinos!

Danni11 – pt doctorc  •  7 aprilie 2008, 11:26

sincer chia nu ma intereseaza ce zic altii..eu sunt stelist de mic, adr sincer…nu mai sunt cum am fost..astept alta generatie…

octa  •  7 aprilie 2008, 11:28

nu ma ca rapid daca erea in situatia stelei pe ghencea statea pe teren si cred c sarea si in galeria stelei sa se bata cu ei hai vezi de copilaria ta danii ca nu are logica ce spui , fc savarina sau stolu crapid nu joaca nimic si pcupa un loc pe care il merita desi eu ca stelist imi doresc sa termine in fata cfr

ilie  •  7 aprilie 2008, 11:29

Tolo,nimic despre fetele de la gimnastica? Sa iti fie rusine – nu cred ca Nea Vanea ar fi prea mandru de tine…macar 2-3 randuri puteai sa scapi in oceanul de fotbal…

Danni11 – pt doctorc  •  7 aprilie 2008, 11:30

Am si plecat pt ca oameniii de aici in loc sa prinda ideea ca Steaua noastra ia puncte, chiar daca nu le jaoca, ei se ceararta pt un lucru ce chia rnu are sens si chiar nu schimba ideea mesajului..asta e … daca nu acum, peste cativa ani, va veti da seama de steaua pe care inca acuma o apreciati…eu din moemntul intreruperii a lui Deaconu, voi mai tarziu..steaua sa bata tot, 1-0 ,2-1, in liga 1, si in UCL vom merge in optimi…zici ca e o balada, nu alta!acolo merg doar echipele curate!

octa  •  7 aprilie 2008, 12:42

da merg ekipe curate precum rapid dinamo nu? mam saturat de atatea calificari consecutive ale acestor ekipe´´curate´´ vezi ca cel care nu intelege mesajul esti tu daca steaua nu e curata nici dinamo sau rapid nu e mai prejos

titi_canada  •  7 aprilie 2008, 12:53

Mie, ca spectator neutru (din Romania tin cu echipa la care a jucat tatal meu fotbal, CSM Resita) mi se pare ca, din pacate, toti suporterii romani au o mentalitate de provinciali, chiar daca sunt sau nu din Capitala. Se compara numai intre ei. Niciodata cu echipele mari din Europa. De 20 de ani (si nu numai) suntem umiliti (nu sunt cuvinte mari), nevoiti sa jucam tururi preliminare, ne elimina echipe din Cipru, Islanda, Bulgaria etc. In afara de cateva exceptii (care par accidente): Steaua si Rapid in UEFA acum 2 ani. In rest, participam in Liga Campionilor numai ca sa ne laudam pe cine am mai adus la Bucuresti. In 20 de ani, probabil avem 3-4 victorii (nu vorbesc de calificari, ci de SIMPLE victorii) cu echipe titrate din Vest (prin asta inteleg echipe care se bat constant in campionatele interne la titlu, cu prezente constante in cupele europene). O Valencie, un Feyenoord, un Leverkusen. In rest, desert. Tocmai de aceea, performantele Stelei din anii ’80 trebuie aplaudate (sunt unice si, cred, irepetabile). Cele 1000 de victorii sunt irelevante si nu inteleg de ce se face atata tam-tam. Cand ne vom lauda cu victorii cu Liverpool, AC Milan, Barcelona, atunci da, putem sa ne umflam in pene. Pana atunci, traim din amintiri. Si nu stiu cat de bine face la sanatate. La orgoliu da, dar nu e de ajuns.

Copos  •  7 aprilie 2008, 13:00

steaua a implinit 1000 de victorii pentru ca are: butoane, nenumarate „stelute”, nenumarati prieteni intre arbitri, nenumarati lingai in presa.
si aici nu includ meciul cistagat CORECT la masa verde. cine nu e in stare sa organizeze un meci sa plateasca. cind o sa fie eliminati huliganii din tribune nu o sa mai fie nevoie de masa verde, iar fara masuri dure asta nu se va intimpla. toate cluburile cocolosesc golanii aciuati in tribune, ba cu un stimulent financiar, ba cu un avocat, ba cu o interventie.

silviu  •  7 aprilie 2008, 13:01

cifra 1000? tare, nea tolo!

Ba se poate  •  7 aprilie 2008, 13:04

titi_canada: mai adauga victorie si eliminare a detinatoarei cupei uefa (dinamo in fata celor de la tska moscova), victorie cu 5-1 si eliminarea lui everton (tot dinamo, na). si mai sint. se poate! dar nu se vrea. lazio nu a fost eliminata pentru ca cineva, la pauza a decis invers.
„conducatorii” prefera sa se scalde in ape tulburi si sa isi vada linistiti de ciupeala lor marunta. le e frica sa treaca in apele curate si adinci ale performantei.

Sorin  •  7 aprilie 2008, 13:10

SABIN prietenul tau cu ce se ocupa pe vreamea utc-ului si ce a ajuns acum ????????????????????????????????

asterisc si obelisc  •  7 aprilie 2008, 13:15

steaua nu e plangacioasa…

imi amintesc de meciul cu Rapid.de lovin.

dar jurnalisii au memorie scurta si ,din pacate,conditionata.

Sir`Brici  •  7 aprilie 2008, 13:17

1000 de victorii dupa 1000 de scandaluri !! Frate ce magarie e asta cu valiza cu erau tablele lu netoiu in valiza etc ? Ce obositi ,da toata lumea zice ca vai Steaua e posibil sa fi DAT bani , da nimeni nu zice vai e posibil ca MIOVENIU sa fi LUAT bani. Ptr ca la fel de bine Netoiu putea refuza, ptr ca din vara se intoarce la dianamo si cea zis , hai sa profit acum sa mai fac si eu un ban , OBOSITU! In fine sa dus in rapa avantaju CFR`istilor si asta ma bucura nespus ptr ca s`au vazut campioni ink din tur, au venit din C din B , si acum vor titlu :)). Si Muersan ala ,ce hot e ala , ala e cel mai nesimtit el tot vrea sa arate la lume ca el e destept ca e doctor ca e nush , nu e ! e cum a zis celalalt dement ,Becali , E PAPAGAL ! si il invarte pe Pasczkani ala sa bage bani , si el sta si face scandal , de unde a aaprut si omo asta in fotbal ? asa deodata a aparut MURESAN EXXPERT IN FOTBAL, el vede daca e penalty sau nu , el vede offside`urile , el vede faulturile de cartonase , EL VEDE TOT , si apoi vine la TV ca vezi domle` am fost furati cu steaua … NU la meciu cu steaua sa aratat VALOAREA CFR`ului ptr ca nu au mai avut ajutorul arbitrilor, au jucat doar pe teren. Si cand u joci un TUR numa pe arbitri , si apoi vine un meci care se joaca pe teren , CUM NAIBA SA NU IEI 3 GOLURI !in fine am vb cam mult, da doar deaia e BLOG :)) forza Steaua

antiStalin  •  7 aprilie 2008, 13:24

Tolontane, iti place multimea de copii dezorientati care omagiaza steaua? astia sunt opera ta, tu i-ai educat (manipulat) asa, din postura de sef al celui mai influent ziar de sport. in 1990 stii bine ca Rapid avea mai multi suporteri, dar uite ca prin tactica ta si a colegilor tai ati reusit sa schimbati raportul de forte. de ani de zile faci pe impartialul, ca si in articolul de fata, dupa care te vaiti singur, „aoleu ma vor injura si stelistii si rapidistii”, in timp ce asa-zisele rezultate lucreaza pt scopul tau, iar la sfarsitul anului o sa vii iar cu articole ceausiste triumfale despre „cea mai titrata campioana”. asta desi esti constient ca a fi impartial la meciul Adevar-Minciuna inseamna sa servesti cauza Minciunii, adica a Stelei, cea bagata abuziv de Stalin in fotbalul romanesc si cocotzata pe culmile „pefumantilor” la ordinele lui Ceausescu.

Comentează