Victoria Stelei, eşecul Rapidului

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

duminică, 6 aprilie 2008, 9:22

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

De rămas, va rămîne însă cifra 1.000 şi legenda din jurul ei.

Citind această cifră, George Copos îşi poate realiza marea sa eroare. În iarnă, Rapid era în faţa Stelei. Declarînd că vinde clubul, el l-a expus bancului de piranha care înoată în lumea fotbalului: impresari, arbitri, observatori şi comisii. Toţi s-au repezit asupra giuleştenilor. Şi, în timp ce Steaua sărbătoreşte mîndră 1.000 de victorii, Rapid adună două recorduri sugestive:
1. Singura echipă dintre cei 4 granzi care are un scor negativ al erorilor de arbitraj.

2. Singura echipă din Liga 1 care a pierdut la masa verde un meci pe care-l conducea pe teren.
Asta e diferenţa dintre 1.000 pentru toţi şi 1 pentru el însuşi.

Comentarii (506)Adaugă comentariu

mihai  •  7 aprilie 2008, 13:25

E IN FIREA LUCRURILOR CA ECHIPELE MARI SA FIE AJUTATE DE SISTEM, FIE CA ASTA INSEAMNA ALTE ECHIPE, ARBITRI ETC.

SE INTAMPLA IN TOATE TARILE, IN TOATE SPORTURILE, PREMEDITAT SAU NU. E UN FEL DE INERTIE A VIETII

nume necesar  •  7 aprilie 2008, 13:27

Comunismul din fotbal implineste 1.000 de victorii. 1.000 de zile de hotie ordinara

netz  •  7 aprilie 2008, 13:27

DLE TOLONTAN ,
UN ARTICOL REUSIT(FIIND TOTUSI DESTUL DE SCURT EZIT SA IL NUMESC EDITORIAL,DAR VA ROG SA MA CORECTATI DACA GRESESC).FELICITARI! TOTUSI ,O MICA REMARCA:ACESTA ESTE FARMECUL RAPIDULUI – SINGUR(SAU SINGURI,IN FUNCTIE DE CONTEXT) IMPOTRIVA TUTUROR! CARE PUTEA SA FIE PRIMA ECHIPA CE PIERDE UN MECI DIN CAUZA INCIDENTELOR CAUZATE DE SUPORTERI?…R A P I D. ASTFEL, CUNOSCANDU-NE ACEASTA CALITATE DE „ASUPRITI”, VA ROG SA NU O LUATI CA PE O OFENSA DACA VA SPUN CA RANDURILE SPUSE DE DVS LE STIAM DE MULT TIMP. MULT SUCCES IN CONTINUARE!

antiStalin  •  7 aprilie 2008, 13:37

si daca tot ai sarbatorit „cifra 1.000 şi legenda din jurul ei”, puteai sa faci un efort de bun-simt si sa nu amesteci aici Rapidul. mai ales ca adversarul „traditional” al Stelei cica ar fi alta echipa. sau poate ca atunci cand faceti referiri in contextul ISTORIEI fotbalului romanesc, pana si va raportati la Rapid, probabil din motive care tin de subconstient.

59marius  •  7 aprilie 2008, 13:39

1.000 de „victorii” cifra ramane DAR cum au fost „obtinute” vactoriile astea SE UITA ! Asa s-a UITAT din 1948 pana acum, iar „suporterii” astia platiti stiu doar ce ramane , ce se uita nu stiu si NIMENI NU ARE INTERESUL sa spuna ADEVARUL! Simplu nu ? In ultimele etape, marea ?steaua”! a pierdut 1 meci, a castigat un meci cu penultima ekipa din clasament(in min.90+)iar de 3(TREI) ori a „castigat” cu arbitri si tot de 3(TREI) ori cu ekipe care au mimat fotbalul, s-au dat la o parte din fata „STAPANULUI”! Deci LOGIC din 1.000 de victorii…valabile ar fi cam 356 !!!

Petrisor  •  7 aprilie 2008, 13:40

Fotbalul a ajuns intr-un hal fara de hal. Mai mult nu comentez . Felicitari Catalin pentru ce scrie mai jos 🙂

Rapi  •  7 aprilie 2008, 13:42

E un adevar atat de dur ,covarsitor si indubitabil incat ,poate, multa lume il cunoaste:Copos e pentru el, a facut totul sa iasa in fata ,oricum si oriunde.Am spus asta in asa fel incat sa vedeti ca nu pentru „imagine ” se comporta asa ci pentru ca asa este el: fara discernamant,plin de echivoc si zapaceste toate lucrurile de cara ,zice el, e „indragostit”.
Cand avea rezultate cu Razvan,nu-l ajuta,zicea ca Rapid nu are un joc frumos.Dupa non-rezultatele ce au urmat ,s-a apropiat iar de echipa.Apoi o vinde! Intelegeti ceva? Stati ca vine Taher…Credeti ca il ami lasa mult sa se „joace” cu echipa? S-ar putea sa devina un Valvis mai mare… In alta ordine de idei ,un articol asa cum ne-ati obisnuit:excelent.

vlad cristian ciobanel  •  7 aprilie 2008, 13:44

vorbim de managementul ezitant, neperformant al lui copos, de egoismul lui, de fatzarnacie, de conducatorii neprofesionisti si ne-rapidisti de la Rapid, care ignora fostele Glorii, fotbalisti trecuti care au jucat rAPID SI FOTBALISTII ACTUALI CARE VOR sa vina la Rapid. Ati pus puntul pe I!!! – Conducatorii rapidului cred ca Rapidul le-ar apartine , nu vor sa il slujeasca, sunt egoisti. Imediat dupa ce Rada s-a apucat sa isi dea cu parerea despre acel 5-o am prevazut declinul. El nu e om de vorbe, trebuia sa se concentreze e meci nu pe presupuneri in direct la tv.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 13:47

Alex@: daca Steaua chiar reprezinta un simbol, iar Berbecul nu inseamna nimic pentru dv., de ce nu luati atitudine contra siluirii acestui campionat? De ce-l cautionati pe seful turmei, de ce acceptati compromisuri urat mirositoare si neglorioase?

maccarone  •  7 aprilie 2008, 13:51

Cum adica „visceralitate”???? Sa inteleg ca steaua are cele mai multe si lungi matze? Ca oaia…???Gura pacatosului…:)))Tot de aici ai dedus ca au si gratie, nu?Iti dau dreptate pana aici, dar exagerezi cand zici ca e neinfricata:))), iar „cifra 1000”, nu va face niciodata istorie, ca nici macar nu exista. Cifrele sunt strict de la 0 la 9, restul sunt „tolontonisme”!

Adrian  •  7 aprilie 2008, 13:52

Dle. Tolontan , un singur lucru nu am inteles…..la ce va asteptati din partea Mioveniului sa faca in fata Stelei…Mioveni care se zbate in „fundul” clasamentului… ? Spectacol ? Meciul sezonului ? Cred ca exagerati putin….

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 13:54

Andy@: din pacate traiti in America, nu in Romania! Ce credeti ca ar putea face mai mult dl. T.? Nu e suficient ca spune mai mult decât fătis o realitate detestata? Celor familiarizati le e suficient! Acum 2 decenii se practica o critica disimulata, dar pe care toti initiatii o intelegeau!Din pacate astea sunt legile presei din Romania! (Vorbeste un critic fervent al d-lui T., pe care l-am acuzat frenetic de stelism!).

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:04

llorente@: incercati sa nu mai manipulati cu argumente rizibile! Ce Liverpool, Man U, Chelsea sau Arsenal a eliminat Steaua in 1986? Cred ca e cazul sa pastram simtul masurii, sa spunem mersi pentru o conjuctura favorabila si sa luam atitudine pentru blestematia din campionatul acesta care sidereaza Europa!( Pentru cei care au ochi de vazut si urechi de auzit!).

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:08

florian@: unde ai vazut tu in Europa plase de ”protectie” pentru suporteri? Poate doar in ”democratia originala” a tatucului!

octa  •  7 aprilie 2008, 14:08

gabi de giulesti na eliminat liverpool sau manchester a eliminat pe anderlecht care era mai valoroasa la ora aia de cat orice ekipa din anglia si avea jucatori f buni de ex SCIFO daca ai auzit de el si a eliminat pe barcelona ekipa cu multe vedete cred ca e de ajuns avand in vedere ca in timpurile acelea nu aveai cum sa intalnesti pana in finala numai ekipe puternice , si asta nu e motiv sa luam laudele stelei daca era asa usor de ce nu a luat cupa si dinamo si rapid sau sa nu imi spui ca pt acestea din urma in cupa aveau adeversari din turul 1 pana in finala numai ekipe de gen milan..

mujotutun  •  7 aprilie 2008, 14:08

Dle Tolontan,
Manifestati aceeasi ingaduinta fata de Steaua ca si majoritatea colegilor dvoastra din mass media. Steaua joaca prost, Steaua joaca urat, se bizuie nepermis pe ingaduinta arbitrilor si este pompata la vedere de banii putrezi ai lui Becali; ce conteaza? Este „copilul” dvoastra. Downian, cu trisomie 13, paranoid, cu tulburari de comportament… sa nu suparam copilu’! E regretabil ca fondul dvoastra, bun dupa cum socot eu, a fost basculat de aceasta patima „inavuabila” (sic!). Si dac-ar fi numai asta! Dar dragostea asta tiranica numaidecat comanda macularea celorlalti: altfel cum ar putea echipa ros albastra sa fie solista intr-un concert amorf-cacofonic? Respectand proportiile, Steaua de astazi este pentru fotbalul romanesc nici mai mult nici mai putin decat cele zece plagi ale Eghipetului. Si cand il vezi pe netrebnicul Faraon, personaj colectiv Copos-Borcea-Muresan, parca ti se mai topeste indignarea. Ticalosia insa ramane si Istoria, saraca (Tacit s-a nascut!), v-a consemna acest patinaj viteza pe vulcanii noroiosi. Mi-e mila de dvoastra, de voi toti, inrolati sub flamuri pseudodacice, cu capete de oaie si cozi de peste, ce behaie vehement discursuri infrasonice.
Lasa ca vin ei, romanii!

fanpetrolul  •  7 aprilie 2008, 14:13

sa spun mai intii ca nu sunt stelist cred ca reiese din nume nu?
cred ca indiferent cine da banii la steaua are momentele ei cind e mai presus de mocirla

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:15

marius@: pentru celelate s-au mai inventat I.Ivan, Al.Tudor, brichete, comisii indulgente, impresari mâna in mâna cu antrenori ai echipelor adverse, smenuri cu alti antrenori ”convinsi” sa foloseasca garnitura a enșpea, puncte traficate pe filere triple( Buzau/Pandurii/Bucuresti),meciuri câstigate la masa verde… Si câte si mai câte… Istoria de 1 000 de victorii e lunga si ampla in atrocitati din acestea…

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:18

octa@: daca orice echipa vine in Ghencedoar sa se apere, de ce singura victorie ”adevarata” este doar cea cu UTA, min.93? Pentru celelalte nu crezi ca de vina sunt ”butoanele”?

scorpionr1  •  7 aprilie 2008, 14:27

Mi-ar fi placut sa vad ce obiect de activitate ar fi avut gazetarii, multi „de 2 lei”, daca nu ar fi existat acest club cu multe victorii obtinute „cu genti din piele de porc”.
In opinia mea domnule Tolontan, suporterii stelisti asteapta scuze de la dumneavoastra. Steaua, pe care toata lumea o pune la zid nu e reprezentata doar de JIJI ci mai ales de suporteri. Fara noi Steaua nu ar exista. Cele 1000 de victorii sunt si ale noastre, cel de-al 12-lea jucator. Nu mai incercati domnule Tolontan sa ne furati bucuria de a fi suporteri, nu mai aruncati cu noroi in toti si in toate, pentru ca in acest fel nu sunteti mai presus decat Becali.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:27

octa@: raspunsul il cunosti mai bine ca mine – pentru ca erati echipa armatei si a familiei domnnitoare.Pentru ca ati comis toate abuzurile posibile si imposibile, pentru ca Steaua a fost si mai ales este echipa cea mai corupta si mai malefica.
Si ca sa-ti raspund pentru altcineva de mai sus, Netoiu este un alt exemplar murdar al timpurilor de azi, fara nici o legatura cu un anumit club; pentru el conteaza doar banii….

adeco  •  7 aprilie 2008, 14:32

are drepte jiji becali cand zice de tolontan toata ziua se ia de STEAUA

medelin  •  7 aprilie 2008, 14:32

moamaaaa, o gramada frustrati pe aici!! La inceput m-am enervat citind toate posturile voastre penale, dar acum ma amuz copios. Toti muriti de oftica din cauza ca degeaba a facut Cluj blat cu Dinamo, ca oricum sunt atat de varza de i-au batut Pandurii! Si acum nemaiavand cum sa dati vina pe arbitri, dati vina pe Steaua. Acuma o sa ne cerem scuze ca am dominat Mioveniul pe teren propriu, ne pare rau ca avem valoare de 100 de ori peste ei si i-am batut fara drept de apel! Ca a fost blat, ca nu a fost, asta nu pot sa stiu, dar daca si o victorie cu Mioveniul este o surpriza … SUNTETI TOTI NISTE FRUSTRATI!!!

OO7  •  7 aprilie 2008, 14:33

@ „mujotutun”,sper sa citeasca si dl.Tolontan postul dvs. si poate paleste de invidie ca aveti mai multa dreptate decat d-lui si ca forma, dar si ca esenta!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:39

Platini@: ”Steaua are istorie si palmares”! E adevarat, insa din pacate 100% este falsificat si imund: miroase, chiar pute! Iar cine nu simte, sa-si faca probleme!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 14:44

Cristian@: iti spun eu – trebuie sa scape de cioban, pentru ca nu va putea avea niciodate credibilitate, condusa de un individ care declara ca nu-l intereseaza decât victoria obtinuta prin orice fel de mijloace!
Trebuie sa câstige doar PE TEREN, cu mijloace morale! Ne-am saturat de toate gaselnitele oierului!

rsb  •  7 aprilie 2008, 14:46

tolontane esti varza frate sincer acuma , s-a dovedit ca in geamantanul ala era table acuma tu ce mai vrei sa insinuezi dobitocule?

vali_STEAUA  •  7 aprilie 2008, 14:50

Se pot spune multe lucruri despre STEAUA,dar un singur lucru este concret:ESTE CEA MAI MARE ECHIPA DIN ROMANIA.In ’86 nu a facut nimeni blat,jucatorii au castigat.Rapidistii si dinamovistii pot fi incapatanati pentru ca tin cu echipa lor,dar asta nu schimba situatia cu nimic,iar ce a realizat STEAUA nu v-a mai realiza nici-o echipa din Romania.STEAUA este un simbol al Romaniei precum Nadia,Hagi,Ceausescu(chiar daca nu a fost un personaj de valoare,iar lucru acesta oricat ar fi de contestat,ramane totusi adevarat.
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!

eduard  •  7 aprilie 2008, 14:52

cand bate steaua este blat ,acest blat de care spuneti putea fi facut foarte frumos de gigi prin giovanii via netoiu nu intr-o geanta plimabata de sofer si de cartu ,steaua este mai buna si nu vreti va este frica si rusine sa o recunoasteti ,o fi gigi mare dar nu as incat sa cumpere pe toata lumea ,de la mic la mare

mihai  •  7 aprilie 2008, 14:52

ai o imaginatie bolnava referitor la geanta de porc. Prin comentariul tau de rahat,murdaresti tot ceea ce inseamna STEAUA.Adica,palmares;jucatori,suporteri.Si cu asta am spus totul.Dar la tine nu ma mai mira nimic,esti dus,ai o imaginatie bolnava,cred ca refulezi in articolele tale

Un suporter  •  7 aprilie 2008, 14:57

Poate nu au fost toate meciurile jucate corect din cele 1000 … 2000 … 9000 sau cate au fost si or sa mai fie, dar pana acum aceasta Steaua pe care incercati sa o huliti si sa o umpleti de noroi, si-a aratat valaorea pe niste stadioane la care multi viseaza macar sa aiba posibilitatea sa atinga un fir de iarba de acolo. Atunci nu a mai existat netoiu … sau eu stiu ce insinuari. Nu spun ca ar trebui incurajate jocurile de culise, dar ce vina au acei jucatori care incearca sa-si faca meseria pe care o cunosc ei mai bine – de ce trebuie sa ii jignim pe ei si numele unei echipe de ceea ce fac patronii ?? doar ca sa ne putem vinde mai bine ziarul, doar pt niste hartii ieftine cu cateva zerouri pe ele?? daca trebuie sa terfelim numele altora pt a arunca doar niste vorbe „foarte foarte subtile” – nu cred ca asta inseamna sa faca un om care iubeste fotbalul si scrie despre el. imi pare rau pt dumneavoastra domnule tolontan

tiesto  •  7 aprilie 2008, 14:57

steaua nu merita nici campinonatul nici locul 2 dar au in schimb 1000 de victorii….sa se spele pe cap cu ele !

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 15:01

Un suporter@: Steaua este VINOVATA, pentru ca s-a complacut cu aceasta situatie blamabila si sub comunisti, si acum. Dv. incercati exercitii de stil scotând Steaua de sub umbrela complicitatii cu Becali. Vina este egala, si a lui, si a suporterilor care consimt la acest palmares falsificat si gol.

suporter_pebi  •  7 aprilie 2008, 15:16

Cata mizerie gasim in gandirea acestor deoTOLONTANontologi,deoGEAMBASontologi,deoETContologi!!!
Jiji „a reusit”,cu siguranta,prin atitudinea lui buna de studiat in psihiatrie sa intunece un trecut in fotbalul european la nivel de cluburi,singurul,cu care milioane de romani se mandresc…Si mai e aceasta porcarie numita”bricheta”,de care Steaua nu avea nevoie.
Dar,chiar si in aceste conditii, este complet nemeritat sa inventezi ,cu obstinatie, tot felul de concluzii „geniale” la un joc pe care acesti indivizi,e clar,nu-l inteleg.
Domnilor, dureros este ca ,peste putin timp ,veti dori foarte multe realizari de la o mare parte din cei pe care astazi ii manjiti.La Campionatul European.

Neutru  •  7 aprilie 2008, 15:21

Dupa cum m-am si semnat sunt o persoana echidistanta, nu tin cu nici una din echipele a caror fani au postat comentariile de mai sus, insa de aceasta data nu ma pot abtine sa nu remarc „rautatile” unora dintre comentatori… Asa ca imi permit sa le raspund cu aceeasi monedea: bai ratatilor,retardatilor as zice chiar, mai lasati limbajul asta de mahala, mai lasati deoparte frustrarile si macar odata in viata fiti sinceri: STEAUA chiar a facut, face si va face si in viitor istorie in fotbalul romanesc !! Adevarul mai avortoni ordinari ce sunteti, este ca STEAUA chiar are din plin ce sarbatori, este cea mai valoroasa echipa din tara, a castigat Liga Campionilor, a facut atatea milioane de romani fericiti…si probabil va mai face!! Asa ca niciodata sa nu uitati asta mai bezmeticilor ce sunteti, indiferent ca tineti voi cu DINAMO, RAPID sau mai stiu eu ce!! Cat despre comentariul d-lui Tolontan nu pot zice decat : scurt si la obiect, punct-ochit, punct-lovit!

day  •  7 aprilie 2008, 15:25

lui muresan nu i se pare anormal sa stea la o cafea cu borcea inaintea meciului cu dinamo.cik e gest de liga campionilor!oare de unde stiu tabieturile de liga campionilor?de la tv,probabil.in schimb,e anormal ca sorin cartu si virgil becali sa fie in acelasi restaurant(presupun k are mai mult de 2 locuri!)desi poate nici nu s-au vazut.insa toti vor anchete,sesizari…doar in al doilea caz.iar situatii asemanatoare sunt cu gramada.steaua niciodata nu castiga pe merit,ba cu arbitrii,ba cu blaturi…mioveni a fost nashpa,cartu si cand era la arges venea cu autobaza pe ghencea sau manoliu,doar k atunci scotea un o-o k de la steaua nu avea cine sa marcheze.e greu sa recunoasca cineva k steaua are jucatori si curand o sa aiba si o echipa pe masura,cresc de la meci la meci.in fiecare etapa,3/4 din meciuri iar uneori toate sunt JENANTE dar se vad doar cele ale stelei ca ,deh,brandul vinde!l-am auzit si pe chiotea zicand ca ar vrea pe cluj campioana k steaua sigur trece de turul 3 ca e cap de serie,in schimb cfr nu ar avea nici o sansa.aha,deci asta e durerea voastra.pai de ce trece steaua sigur de turul 3?k plateste arbitrii de afara ?ca is blat adversarii?sau ca sunt buni?de ce e steaua cap de serie?ca a facut blaturi afara?k a platit arbitrii?k a pus sandu o vorba buna la uefa?sau k au muncit pt a fi cap de serie?pai de ce nu ar trece cfr de 3?k doar e campioana,are jucatori de liga,mare antrenor,conducere…cel putin ,asta se zice.voi vedeti numai umilinte ale stelei.unde sunt umilintele alea?au luat bataie dar nu au fost umiliti.dinamo kiev a fost umilita,de ex.,a luat in 12 meciuri de liga golurile pe care steaua le ia in 2 sezoane de campionat.bine ,prost cum au jucat nu au fost umiliti.cand nu esti in stare sa bati nurnberg,famagusta,elfsborg si atatea altele, cum se numeste?in meciurile astea se vede prestatia din campionat,arbitrajele,valoarea,lotul si ce-o mai fi.amintiti de 1 pct in grupa din sezonul asta,de alealalte 5 ati uitat?cand steaua facea pct astea in liga rapidul facea 4 in uefa intr-o grupa jenanta.de ce nu dati si victoriile de afara?si poate ne spuneti cate au fost curate si cate obtinute cu valiza.sau poate nu vreti sa-i faceti de ras pe cei saraci …cu duhul.

becali  •  7 aprilie 2008, 15:27

tolo dute te rog la sapa.esti patetic,nu stiu cine naiba te a numit pe tine ziarist.

cazacu madalin  •  7 aprilie 2008, 15:29

zica lumea ce o vrea tot STEAUA ESTE CAMPIOANA!!! si inca ceva fanii dinamovisti si rapidisti urasc mai mult STEAUA decat iubesc propriile echipe .

Toni Cufran  •  7 aprilie 2008, 15:29

Cataline, ce crezi tu ca ar fi patit in Italia o echipa cu un patron ca al Stelei? Stea rezista pentru ca este ipinsa de federetie pe considerentul ca este singura care dispune de un stadion de CL. Cum poate fi lasat in pace Becali dupa ce spune ca a glumit cand a declarata ca a platit un arbitru? O fi poate vreun comic si nu stim noi?

ADI  •  7 aprilie 2008, 15:35

steaua este si va ramane cea mai iubita echipa din romania.ea nu s-a plans de nedrepatatile fotbalului asa cum se plang acum cei care inca nu stiu ce e ala fotbal adevarat(IANCU, MURESAN,PASCANIs.a.).ei tre sa mai creasca pt a putea vb. de steaua pana atunci ciocu mic si mers pe burta.
cat despre legenda din jurul cifrei 1000 sunt multe de discutat cum la fel sunt multe de discutat si despre mai sus amintiti „oameni de fotbal” care au si ei o legenda NU?

@neutru  •  7 aprilie 2008, 15:44

bai neutrule, ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) ce esti (ca sa iti raspund pe limba ta) ti-ar conveni sa iti omoare cineva familia si dup-aia sa se laude cu nu stiu ce realizare internationala falsa? tie chiar nu ti-e rusine sa fii roman si sa te lauzi ca tzara ta e reprezentata si astazi de un simbol sovietic? daca milioane de romani asa ati fost facuti fericiti, atunci e vai de fericirea voastra, poate mai incercati si voi sa mai atingeti vreo femeie.

BIG_STELISTUL  •  7 aprilie 2008, 15:49

Bai,”fanilor” de toate culorile,ati inceput sa deveniti la fel ca si conducatorii din fotbal:nerusinati,impertinenti,nesimtiti,mincinosi.
Si cine din conducatori intra in aceasta categorie?Pai sa vedem:becali,copos,iancu,borcea,turcu,netoiu..si usor usor a inceput sa devina patetic si muresan de la cluj.Dar lista poate continua.
Credeti ca mie,ca suporter stelist mi-a convenit sa catigam la masa verde?!DAR NU E NORMAL SA ARUNCI IN TEREN CU OBIECTE!INDIFERENT!Pe Ghencea am vazut cu ochii mei la tribuna a 2a cum s-a aruncat odata cu monede si brichete…
HAIDETI SA FIM REZONABILI…la rapid-Steaua a fost cea mai buna decizie.Speram ca pe viitor sa nu se mai intample nicaieri in Romania faze de genul asta.
FITI SUPORTERI,NU ANIMALE!

Oaie pana la moarte  •  7 aprilie 2008, 15:53

Asta e ca si cum i-ai spune unui extraterestru (din acela intalnit prin MIB) ca e urat ca muma padurii, iar extraterestrul e Miss univers la el pe planeta.

hallo  •  7 aprilie 2008, 16:04

diferenta dintre steaua si restul e data de jucatori.indiferent de cate acuze i s-au adus,cate scandaluri s-au creat in jurul stelei,de cate ori a fost defavorizata…jucatorii si-au vazut de fotbal.jucatorii altor echipe „joaca”mai mult prin presa dacat pe teren.problemele de la echipa nu le vad,k nu joaca nimic nu vad.pt toate e de vina steaua.cum naiba sa mai joci ceva cand tu esti preocupat doar de steaua?ura si razbunarea nu fac decat sa te ingroape si o data cu tine si echipa,pe care cica o reprezinti.arata cat esti de zmeu pe teren jucand fotbal nu rupand picioare si facanduti publicitate pe spatele altora sub pretextul k iti aperi echipa.frustrare mare,monser!dar prostia e si mai mare,mon cher!

cazacu madalin  •  7 aprilie 2008, 16:05

voi presa ne faceti de ras peste hotare asa ca ce sa mai vb.tot un fel de i……..i sunteti si voi ca scrieti numai tampeniile pe care le vreti voi .fa si tolo un articol pe dovezi certe nu pe vorbe goale, ca vai DOAMNE avem voie sa credem ce vrem,cum ca in diplomat erau euro nu puluri de table ca de este democratie si avem voie sa credem ce vrem.fapte dovezi, dovezi nu vb goale alea sunt articole pe dovezi certe , ca citeste presa straina despre noi si va crede dar voi ziaristiiii scrieti numai prostiiiiiiii ca sa aveti ce scrie in ziar si sa aveti vanzare mare prost cine mai da bani pe ziarele voastre cu minciuni eu unu nu mai cumpar minciuni.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 16:08

BIG_STELISTUL@: ”sa fim rezonabili!” Ce frumos suna si ce simplu e! Dar daca tu ai fi fost in locul rapidistilor, ai mai fi fost tot atât de ”intelegator”? Câta ipocrizie poate exista in zona turmei! Astea sunt reminiscentele comunistoide cu care sunt impregnati si obisnuiti vestitii razboinici ai ”fugii sanatoase”!

medelin  •  7 aprilie 2008, 16:10

pentru cel care i-a raspuns lui „neutru”:

ALT FRUSTRAT … MWUHAHAHAHA!!!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 16:14

hallo@: cea mai mare revelatie pentru mine in aceasta primavara a fost sa aud ca Steaua ”joaca fotbal”! I-auzi! Când si cu cine? Ca varfuri de atac pana acum nu-i stiu decât pe I. Ivan si Al. Tudor, cel mai eficace antrenor i-a fost D.Munteanu, mare mentor M.Sandu si I.Lupescu, iar marele si maretul strateg care l-a pus in umbra si pe Napoleon este Jiji. Alte realizari ale Stelei (reale!) nu-mi amintesc decât o victorie muncita cu UTA in min.93!
Ce conteaza? Liga e aproape si iarasi, cu ajutorul Domnului, vom strange aproape 1 punct!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 16:19

cazacu madalin@: ai intuit corect – da, urasc Steaua, asa cum urasc coruptia si hotia, asa cum urasc delatiunea si prostia. Urasc pe cei ce se dau miliardari, dar nu au platit un EURO impozit toata viata lor si se mai doresc si lideri ai romanilor! Vai, noua! Dar mai ales, vai voua, orbilor!

@neutru  •  7 aprilie 2008, 16:22

care victorie muncita cu UTA, ca in ultimele minute, aradenii pasau numai la mijlocasii stelei si s-au dat de 2 ori la o parte sa treaca habbubu si badea, la „mai trage-odata”. iar pt astia de v-a fericit steaua si ii credeti pe ceilalti frustrati: ce-i asa greu pt. romanii cu neuroni sa zica si ei ca tin cu steaua, ca sa-i loveasca hapinesu-n kap dintr-o data. problema voastra ca nu puteti sa-i faceti pe toti sa se ploconeasca la zei falsi, a incercat si Ceausescu si nu a reusit.

Comentează