Liga Profesionistă de Umilinţe

Nici un mister. Doar o bătaie de joc.

luni, 12 mai 2008, 2:33

Nici un mister. Doar o bătaie de joc.

Secretul s-a risipit repede, imediat după licitaţia drepturilor TV. Pe faţa lui Dragomir s-a citit confuzia şi insatisfacţia. Nu cîştigase cine trebuie. Telesport, firma cu care el a avut legături strînse, fusese cumpărată degeaba de Sorin Ovidiu Vântu. Şeful Ligii rămăsese dator.

Au început şicanele la adresa A1 – RCS. Mitică i-a dat afară din sediul Ligii pe cei trimişi la negocierea contractului. Reprezentantul firmei de cablu, o companie cu o valoare estimată la peste 1,5 miliarde de euro şi care operează într-o piaţă la fel de dură, dar nu încremenită în şmecherie, a simţit că face implozie. Era să-l ia pe guler de Dragomir în biroul şefului LPF.

Pînă la urmă, A1 – RCS a semnat documentul, „un contract în genunchi” după descrierea triumfătoare a unei surse de la Ligă.

Episodul doi primise undă verde. Dragomir s-a înţeles cu SOV să-i şicaneze pe cei de la A1 şi RCS. Pînă renunţă la contract.

A doua zi după ce consorţiul A1 – RCS a plătit integral primul an de contract, s-a făcut anunţul. Fără licitaţie, Realitatea TV a devenit sponsor al Ligii, pentru 1,2 milioane de euro pe sezon. Şi prezenţă obligatorie în programele concurenţei sale, care a cumpărat meciurile cu 27 de milioane pe sezon. Ca şi cum, o echipă semnează cu Pepsi, aşteaptă plata şi apoi declară că are o înţelegere prin care paharele de Pepsi care se vînd pe stadion sînt obligate să pună pe etichetă şi sigla Coca-Cola.

De 24 de ore, şefii de club se freacă la ochi. Cei iniţiaţi ştiu exact de ce face Dragomir asta. De ce-şi bate joc de un partener. Dar tac. „Tuturor ni se pare că am luat bani mulţi acum pe drepturile TV. Nu cumva ne putem întreba dacă n-am luat bani prea puţini înainte?”, a spus deunăzi dinamovistul Badea. Ba da, de 7 ori mai puţini aţi luat! Dar nu vă întrebaţi prea tare, pentru că-l deranjaţi pe Dragomir. Telesport a fost prietenul lui. Dădea de 7 ori mai puţin bani şi avea condiţii de 7 ori mai bune în contract.
Continuaţi! Nu e nici un mister. Doar o sfidare la adresa unor companii care au vina că au participat la licitaţie, că au dat cei mai mulţi bani şi că se găsesc acum în faţa unui contract ostil şi a unei atitudini duşmănoase a partenerului lor.

În numele propriului interes şi împotriva intereselor cluburilor, Dragomir întinde pînă la rupere o relaţie care nici n-a pornit. Doar s-a plătit 🙂 Să vedeţi ce va urma: meciuri puse la aceeaşi ore, transmisii nesigure, exclusivitate încălcată…

Timp de trei ani, contractul va sta mereu sub şantajul Ligii. Asta dacă televiziunile vor rezista. Surse susţin că există în el o clauză care îi împiedică pe comentatorii meciurilor să critice frontal LPF, pe Dragomir… Clauza îi permite rezilierea imediată a contractului. O porcărie! Şi o eroare din partea celor care au acceptat legătura editorial – comercial.

GSP are, în acest dosar, o situaţie ingrată. E parte a grupului cîştigător dar contractul său fundamental e acela cu publicul. Orice critică la adresa lui Dragomir poate fi citită drept o răzbunare. Din acest motiv, se-va spune-că-nu-sîntem-suficient-de-obiectivi, comentariul a întîrziat nepermis de mult. Dacă TVR, ProTV sau Kanal D ar fi fost supuşi unui astfel de tratament, GSP reacţiona mult mai rapid.

Ca să-şi achite obligaţiile private, Dragomir se comportă ca un duşman ar partenerilor săi şi, implicit, al dezvoltării pe termen lung al cluburilor. Dai o groază de bani şi eşti umilit, iată sloganul brevetat de LPF pentru televiziuni. Poftiţi la următoarea licitaţie!

Comentarii (159)Adaugă comentariu

byby  •  12 mai 2008, 15:54

LA DNA , LA DNA , LA DNA , mai , mai!

peti  •  12 mai 2008, 15:54

daca o sa transmiteti si sezonul viitor meciurile pe gsp,va fii ok.

sandokan vasile  •  12 mai 2008, 15:55

C-asa a zis fata lu’ tata sa scrii?

Sau Felix Motanu’?

C-ati luat-o un pick in gusha?

vali  •  12 mai 2008, 15:56

Lupta mare pt cotele de piata !
cei de la iRealitatea nu stiu sa piarda
Au paticipat la atatea licitatii uefa LC ..nu au fost in stare de nimic
pe Antenisti ii intereseaza ratingul.pe care si-l fac.cota mare de piata pe care o fac..chiar ii doare in parti de trustul ala care nu exista..toate sunt pe pierderi acolo..profit zero !!!
..restul e can-can..

Toli  •  12 mai 2008, 15:57

caterinca a la mitica

stelica  •  12 mai 2008, 15:57

Pt Vlad Amariei: multam de informatie, nu stiam ca vine campioana la noi in oras; am sa merg sa-i aplaud,merita.

P.S. Poate-l vad pe argaseala cu un matiz de bani, prima pentru Trans Sil:))))

eleven  •  12 mai 2008, 16:01

Foarte multe opinii care conduc la aceleasi concluzii:
– cei de la A1-RDS trebuiau sa deschida ochii ce semneaza, mai ales ca stiau ce partener „alunecos” de discutii au in fata
– ziaristii nu pot sau nu vor sa reactioneze mai puternic cel putin din doua considerente:
– de teama sa nu fie etichetati ca facand parte din tabara adversa (sau interesata de o anumita rezolvare a situatiei)
– chiar sunt direct interesati (material si moral) sa tina partea unei anumite tabere
– fotbalul romanesc aste intr-o stare morala jalnica si principalii vinovati sunt conducatorii. Probabil ca la fel s-ar fi ajuns si cu politica daca societatea civila nu ar fi avut o reactie mai puternica (si ma refer la intelectuali, ziaristi etc.). In fotbal implicarea celor „de pe margine” este mai mult la nivel de comentarii, influientand prea putin organizarea in sine a fenomenului.
– fotbalul romanesc este o oglinda a celui european, chiar mondial. Ma refer la organizare. Ca urmare, e normal sa avem si noi scandaluri, coruptie, incompetenta, asa cum s-a intamplat peste tot. E comica reactia unor conducatori care argumenteaza savant: „Asa e si in Europa, n-ati vazut?”. Ca si cum ar fi fost un lucru bun ca in Italia (recent), Franta, Germania sau Anglia (mai dedemult) s-a intamplat ce s-a intamplat. Un fel de „de ce sa nu avem si noi falitii nostri”. Saracu’ nenea Iancu…
– nu exista un mare interes ca aceasta decadere morala sa fie oprita si explicatia e simpla (se pliaza exact pe mintea lui Gigi): daca pleaca (sau sunt eliminati) conducatorii de azi, nu are cine sa le ia locul (ma refer la tipicul personajelor) deoarece oamenii care stiu sa faca bani si au si ceva minte in cap nu se amesteca in albia murdara a fotbalului romanesc. Ca urmare: dati-i inainte cu circul; noi ne certam, noi ne impacam, caravana merge inainte.

E trist ca din ce in ce mai putini oameni, pardon OAMENI, merg la meci sau macar sunt interesati de acest fotbal. Vor ajunge in curand stadioanele sa fie populate doar cu personaje gen „canaru'” sau cum ii zicea nefericitului ala.
Acum ceva vreme idolii copiilor din fata blocului sau de pe maidane (unde jucam si eu fotbal) erau Dobrin, Dumitrache, Balaci, Camataru, Hagi, Lacatus. Acum aud strigandu-se tot mai des: „bai Becali, bai ciobane” sau „bai butelie”. La meciuri, cand intram dupa finalul partidei pe gazon, ne luptam sa-l atingem pe Hagi, pe Belodedici sau pe Raducioiu. Acum copiii se inghesuie la iesirea „VIP-urilor” (very important papagal :)) sa cersesca euroii lui becali, copos sau borcea. Incotro?

Pax  •  12 mai 2008, 16:05

Corect este: „s-au citit confuzia şi insatisfacţia”. La inceputul articolului. Si corect este: „niciun”, nu „nici un”.

Radu1967  •  12 mai 2008, 16:07

Stimate domnule Tolontan,
Pana la un punct, va inteleg frustrarea (sau supararaea – cum vreti).
As dorica, in masura posibilitatilor, sa-mi clarificati urmatoarele nelamuriri:
1) Liga I s-a numit Burger si Ursus. Pentru acele denumiri a avut loc o licitatie?
2) Ati scris ca s-a semnat un contract pe genunchi, unde consortiul A1-RCS a acceptat practic toate conditiile impuse de Liga. De ce nu ati negociat la sange conditiile Dvs.? – erati doar castigatorii licitatiei !
3) Cine este persoana responsabila de la A1-RCS care a omis posibilitatea ca liga sa poarte denumirea pe care o poarta acuma? Ce sanctiuni veti lua pentru cel care a comis o asemenea gafa?
Astept raspunsul Dvs. si in incheiere nu pot sa remarc ca domnul Sorin Enache negocia mai bine pentru trustul Pro, mai ales cand erati si Dvs. acolo !

cracatus  •  12 mai 2008, 16:08

mitica contra miti(ti)ca – cine castiga?

ozzy osbourne  •  12 mai 2008, 16:12

Buna dupa amiaza
Ma bucur ca in sfarsit, pot afirma precum pustii care bat mingea in curtea scolii ca „dreptul scoate pieptul”…In sfarsit, „dle. Tolo” v-ati dat seama despre caracterul indivizilor care conduc aceasta cocina care se numeste „fotbalul romanesc din liga I”, liga care trece iata acum, de la denumirea de „liga lui Mitica” la cea de „liga lui Sorin”.
Solutia?
Ignorarea, boicotul refuzul de a le mai oferi posibilitatea sa isi arate chipurile hidoase la tv sau in ziare!
Ia incercati ca in loc de Mitica sa avem un reportaj cu Platini, in loc de Nasu sa avem un documentar despre Alex Fergusson, in loc de Becali sa vedem o stire despre Ajax, in loc de filozofiile lui Iancu sa vedem un film despre Cruyff,s.a.m.d.
Numai incercati domnilor, caci voi i-ati facut mari, numai voi puteti sa ii faceti sa si dispara!
Salutare taica si noroc

J o h n s o n  •  12 mai 2008, 16:12

Pai de ce a fost plimbat Mitica pe la DNA ? Partenerul de afaceri ai Comandantului suprem ? Tocmai pentru asta,ce placere mai mare ar putea sa-i faca obsedatului de la Cotroceni decat umilirea Antenelor in favoarea Realitatii – Scanteia TV…Eu unul as renunta la drepturi si as lua banii inapoi dupa care as da in judecata Liga pentru prejudiciile aduse.

sandokan vasile  •  12 mai 2008, 16:15

N-am chef de polemica!

Atitia bani,pt. ce?Pt. campionatul nostru obosit?

Cel mai bine a sintetizat Dragos campionatul trecut,pe blog-ul Mariei Andries,articolul se numeste pac-pac,parca.
Redau:

Intr-o seara la conac,
Doua capre si un tzap,
Se sfadira la portitza,
S-o omoare pe oitza.

Caci oitza cea birsana,
S-a facut cam dolofana;
Si-are puncte,un toptan,
Adunate de cioban.

Capra rosie si sluta,
De paduchi fiind umpluta,
Avea boala pe mioara,
C-adusese puncte-n tara.

Iar capra cea visinie,
Fir-ar mama ei sa fie,
Avea ciuda si matreatza,
Ca pierduse la verdeatza.

Tzapul,de neam unguresc,
Si putin doftoricesc,
Caprelor le cinta-n struna,
Si multe puncte aduna.

Ca sa mearga mai departe,
Pe meleaguri mai desarte.
Iar caprele,cu respect :
-Tzapule,ne-ai tras in piept!

O sinteza perfecta a campionatului trecut!

Gretty  •  12 mai 2008, 16:18

PARE greu de inteles cum oamenii culti, educati si cultivati care isi spun ziaristi sportivi(din pacate epitetele nu pot fiu atribuite decat unui procent minor din masa intreaga de personaje care scriu in presa noastra sportiva)se lasa umiliti si batjocoriti de anumniti semianalfabeti asemeni domnilor Becali si Dragomir! Exista, insa, si explicatia pertinenta : banii au prioritate;avandu-i drept reper primordial ajungi sa induri chiar si asemenea batjocoriri, ca doar le primesti chiar de la cei pe seama carora faci rating si, in consecinta, de la care incasezi,indirect, acesti bani. Este un joc pe muteste, tragi”comic si cu tente ionesciene, pentru ca, sa recunoastem, nicicand mai mult decat acum scaunele ocupate de cei din conducerea fotbalului romanesc nu au fost manjite mai asemanator scaunelor celor care conduc ziare, televiziuni, trusturi, etc… O tempora, o mores!

adrian  •  12 mai 2008, 16:20

DOMNULE TOLONTOAN, PANA ACUMA LIGA1 SE CHEMA SI ,,LIGA BURGER”.IN AFARA DE NATIONAL TV EU NU AM AUZIT PE NIMENI SA PRONUNTE LA FEL. ASA CA NU VAD DE CE ACUM VA SUPARATI CA REALITATEA TV A DEVENIT SPONSOR AL LIGII.

Pai si DNA-ul?  •  12 mai 2008, 16:22

Pai si DNA-ul, ostasul dreptatii, ce face in timpul asta? Confisca banii lui Becali care vroia sa convinga U Clujul sa joace cinstit…

aaaaa  •  12 mai 2008, 16:26

Hai ba ma lasi? Vina e a celui care a semnat contractul fara sa gandeasca si atat. Daca nu l-a dus mintea sa puna clauza sa nu poata fi obligat sa faca reclama la concurenta, eu ce sa va fac?

ionut  •  12 mai 2008, 16:27

Sunt curios sa vad cu ce comentatori o sa transmiteti meciurile. In momentul de fata nu aveti decat unul bunicel, pe Andrei Vochin. Daca nu va aduceti comentatori buni cred ca o sa dau sonorul pe mut.

AlbanezuL  •  12 mai 2008, 16:29

refuz sa te citesc
pana cind voi vedea ca vei redeveni cel de acum 2 ani

Dan  •  12 mai 2008, 16:30

Adrian, nu stiu ce ai inteles tu din tot articolul asta..dar dupa ce ai scris se vede cam ce ai inteles tu.

sursa Liviu  •  12 mai 2008, 16:30

Si cam de ce ar trebui sa ma intereseze pe mine?

Verisorul Vergilius  •  12 mai 2008, 16:31

tolontaneeeee! ai scris dupa dictare de la ‘fata lui tata’ aia careia i-au dat limbi in functia de conducere cand ai scris despre cum a castigat antena televizarea?
uuuu tolontane, tolontane cata deontologie si etica manca-ti-as ingineria genetica!

CETATEANU  •  12 mai 2008, 16:34

Partea frumoasa in acest contract de sponsorizare e ca, de acum, VOR FI OBLIGATI sa pronunte LIGA 1 REALITATEA TV. Pana acum, cand era LIGA 1 BURGER, era optionala pronuntia completa. Si da, domnule Tolontan, e prostia lor, a castigatorilor licitatiei, ca au acceptat sa semneze un astfel de contract. S-au grabit sa faca licitatia, s-au pripit sa semneze, au gresit. O sa stie ceilalti data viitoare…

Razvan  •  12 mai 2008, 16:37

eu zic ca tolo’ sa mai revizuiasca articolul deorece a gresit cam mult la partea cu gramatica.

flo  •  12 mai 2008, 16:40

a gresit ca l-a scris in graba si sub influenta nervilor; NU STIU CE ARE CU „PREACINSTITII” vANTU SI mITICA.
ARE MARE DREPATATE

area51  •  12 mai 2008, 16:40

Deci, domnule Tolontan, grupul castigator a platit 102 milioane de euro pentru 3 ani de vrajeala publica… Pentru inca 3 ani de nesimtire televizata… Pentru 3 ani in care un ins oarecare, analfabet si sugubat (care da bine pentru un public avid de umilinta), se va masturba pe inteligenta fraierilor ce vor sta cu sufletul la gura ca sa vada o competitie trucata… Pentru 3 ani in care un alt ins cu porecla de cap mafiot va prosti natia ca se vor lua sanctiuni dure, se va taia in carne vie – frectie la picior de lemn! – insa de fiecare data dupa ce va fi protejat clubul prietenului lui (bun platnic)…
Intelegi, nene Tolontane, de ce trebuie retrogradata Steaua?

P.S. Metalimbajul este pentru oameni educati… Niciodata nu vor fi percepute in adevaratul sens frazele de catre o natie in adins indobitocita decat daca i se serveste ceea ce pricepe cel mai bine si mai usor: marlanie, sarlatanie, ura, prostie samd.

maru  •  12 mai 2008, 16:41

liga i(Realitatea) dormi linistit fni lucreaza pt tine!!
Nu mai pot ofticatii de la Vantu..ca nu transmit ei meciurile
O ocazie pt antenisti sa puna in practica publicitatea negativa

Ovidiu Miron  •  12 mai 2008, 16:41

Salutare, Cataline! Intr-adevar, ai o pozitie ingrata. Esti redactorul sef al unui cotidian sportiv coleg de trust cu Antena 1. Ceea ce spui este corect. Domnul de la RCS probabil ca si-a muscat limba si si-a calcat foarte mult pe mandrie cand a acceptat acel tratament. Nu ti se pare totusi ca articolul tau contine si multa manie? Adica ai lasat emotionalul sa intervina puternic? Oare nu iti dai seama ca se verifica zicala conform careia cine cedeaza o data va fi calcat apoi in picioare? Nu se putea pune in contract o clauza de prima data in acest sens? Nu as vrea sa fiu in locul celor care au semnat acel contract prin care Antena 1 ii va face reclama timp de 3 ani Realitatii.

alz  •  12 mai 2008, 16:46

de Liga Burger nu am auzit zicand niciunde.. spoturi cu Burger pe Antena nu am vazut nici atat

Alex  •  12 mai 2008, 16:46

Exista ceva curat in Liga lui Mitica?!? Nu cred! Ca telespectatori nu prea ne intereseaza cum se numeste… chestia. Dar, asa cum pronuntarea repetata a marcii Burger in transmisii a dus la o aversiune fata de berea Burger, tot asa ne vom scarbi de Realitatea TV. Irealitatea, mai bine zis…

Fahne Roman  •  12 mai 2008, 16:47

Va surprinde comportamentul normal a lu’Dom’Mitica.Dar cine l-a ridicat in slavi ca tine echipele la bani buni:Mister Tolo.Ce-ar fi sa-i faceti o mica biografie cu murdariile de care este responsabil (Valcea-Scornicesti-Moreni-D.Vict.) pentru cei tineri care nu le stiu.Cine si-a spus Corleone si dece? Mai fresh l-a insultat pe Lupescu la FRF.Nimeni nu are ac de cojocul lui?

Vassile  •  12 mai 2008, 16:47

Gaseste Antena 1 o solutie sa evite sa apara pe ecrane ei sigla postului rival @Realitatea @ Chiar daca va mai plati un milion de euro. Realitatea este cea mai jegoasa tv si trebuie sabotata sub orice forma. Dar trebuie sa aduceti comentatori neutri, sa nu tina cu Rapid, Dinamo, Steaua, sa nu fie unguri etc. Poate sa tina insa cu porumboiu sau cu Cracanati din Vale.

simplu suporter  •  12 mai 2008, 16:47

pai asta da aroganta nu ce face gigi. mitica il intrece pe gigi. e totusi o mare greseala ca s-a semnat acel contract sub presiunea ligii. ati vrut neaparat contractul, inghititi rahatul lui mitica. si pana la urma daca iese banul (pt voi) de ce sa va mai plangeti? cine credeti ca va pierde in cele din urma – telespectatorul – pt ca antena va face totul sa iasa macar la break even, si vom fi asasinati cu reclame pe ecran in timpul meciului si alte prostii asemanatoare. nu pierde antena, pierdem noi. altfel nu trageati de contractul ala, aveti si voi financiarul facut.

cat despre ce a facut mitica – semnal pentru toti ca muschii lui sunt mai tari, poate se trezesc si presedintii si isi dau seama ca el i-a tras in piept.

baldovin ilie  •  12 mai 2008, 16:49

la puscarie mitica la puscarie

China  •  12 mai 2008, 16:53

Cataline, asta cu nemultumirea lui Dragomir era evidenta. Dar intrebarea e:
De ce il mentin acolo conducatorii de cluburi? Inseamna ca le convine sa piarda bani.

Petrisor Socol  •  12 mai 2008, 16:54

Totusi, cred ca se va reveni asupra acestei decizii. Este prea absurda, depasind orice imaginatie normala la cap.

dorian grey  •  12 mai 2008, 16:56

aaaa…..un contract de zeci milioane euro se semneaza dupaprealabile negocieri si verificari reciproce,cu avocati si consultanti financiari….pe genunchi semnez contractul de la RDS pe care nu-l poti negocia SIC!

alz  •  12 mai 2008, 17:00

cat de ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) sunt astia de la Realitatea nu stiu ce au sperat..cu gestul asta
Poate doar o promovare mai agresiva a Antenei 3 inainte de spotul realitatii..si dupa difuzarea lui..si atunci ce efect are ca e partener pt liga ca tot Antena stabileste cum dispune spoturile publicitare
..plus niste pumni in viitor din parte cablistilor de la RCS pt irealitatea
Iar faza cu spusul numelui..pe post de 4 ori..sigur se poate..dar va fi urmata binenteles spus in mod „nevinovat” de ceva.. de exemplu Liga 1 Realitatea penala.Liga 1 Realitatea fni,
Liga 1 Realitatea rupta in fund, Liga 1 realitatea pe minus profit, etc etc..
asta cred ca nu a prevazut-o puscariasul Mitica de la Liga

chef  •  12 mai 2008, 17:01

V-ati gandit ca poate face treburile astea din cauza amatorismului de care da dovada Antena1 in transmisiile din Liga I? Au de departe cei mai partinitori comentatori, cei mai adormiti comentatori, se spune de maxim 2 ori pe repriza scorul(minutul niciodata) sa nu mai vorbim de reluari care, in cazul in care o faza nu se termina cu gol, nu exista. Poate se gandeste si el ca v-ati inhamat la o munca care va depaseste. Ce putea sa mai faca omu` cand a vazut ca voiati ca Patruleasa sa dea lovitura de incepere si alte chestii care nu-si au rostul.

juvetu  •  12 mai 2008, 17:03

Ma numesc Gheorghe Becali
Sef de stat si imparat
Vreau s-arat la tot poporu’
Cum se fura-un campionat.

Ce daca Cluju e prima
Si-are 11 puncte peste
Cumparam vreo 10 meciuri
Si-apoi totul e poveste.

Facem blatu cu Vasluiu
C-am facut s-acum 2 ani
Le sunam toti jucatorii
Si ii burdusim de bani.

Facem blat si la Bistrita,
Dica este pe coperta
Si-apoi ne miram ca prostii
Ca n-are nici o oferta!

Mergem si la romi acasa
Si aruncam cu brichete
Jucam prost si pierdem meciu
Castigam la masa verde!

aaaa…s-acuma…ding ding mergem sa facem adica sa luam si noi sa facem un egal cu dinamo la care borcea siii…m-au tradat jucatorii mei si aia de la u cluj cu goga ala ca l-am sunat sa il iau la steaua daca joaca ca lumea…baaaaa….si ne bate aia maaaa…si au luat ungurii campionatu cu alaaaa, cu muresan si cu aia tradatorii de neam si de tara

Csaba  •  12 mai 2008, 17:06

Bine va face, sclavilor! Stelistilor vanduti oierului!

T.REX  •  12 mai 2008, 17:06

PUNCTUL COMUN AL LUI DRAGOMIR SI SOV -CIPRU UNDE SE SPALA BANII!DOI EXCROCI,DOI HOTI,DOI PENALI!

adi  •  12 mai 2008, 17:08

Hmm, se pare ca ati cam luat-o in barba. Nu trebuia sa va grabiti sa semnati contractul. Aveti o singura sansa. Sa vorbiti direct cu sefii cluburilor si sa incercati sa inchegati o majoritate ca sa-l debarcati pe Dragomir anul viitor la alegerile pentru sefia Ligii. De altfel cred ca il si puteti santaja pe Dragomir cu chestia asta. Am incredere in voi ca sunteti suficienti de destepti sa ticluiti cuvintele ca sa va atrageti de partea voastra o majoritate confortabila printre presedintii de cluburi.

Va pot spune si o strategie. Exista deja o coalitie anti-Steaua care pare sa se mareasca pe zi ce trece. Daca-l veti asocia pe Mitica cu oierul si cu aranjamentele acestuia, Mitica va intra si el in colimatorul coalitiei respective. Atunci cand va vedea ca majoritatea e impotriva lui va da innapoi. Veti vedea. Hai nu va mai plangeti si treceti la treaba. Spuneti-le sefilor de cluburi ca la urmatorul contract veti oferi si mai multi bani daca Mitica iese din ecutatie si o sa vedeti ca multi dintre ei se vor da cu voi. Sunt si prieteni care ii vor ramane loiali lui Mitica pe viata, dar aceastia se imputineaza tot mai mult.

Tolo, urmatorul articol pe subiectul asta sper sa fie unul vadit triumfator nu unul plangacios in care sa va victimizati iarasi. Hai ca am pretentii de la voi.

am stiut  •  12 mai 2008, 17:09

Eu cred ca de la inceput asta a fost combinatia. SOV trebuia sa pluseze ca sa va scoata bani cit mai multi din buzunar. Dupa aceea trebuia sa va sicaneze cu semnarea contractului, sa va aduca in situatia in care ati semnat orice numai sa nu pierdeti contractul. Iar cind au intrat banii, hop si contractul cu IRealitatea. Tu chiar crezi ca la asemenea relatie SOV n-ar fi stiut ce scrisoare de garantie trebuie sa aiba ca sa depaseasca celelalte oferte? Din pacate nu stiu cum e corect: sunt ei prea hoti sau voi prea fraieri. Poate ca Liga e independenta ca si fotbalul, insa in domeniu de licitatii, contracte comeciale, reguli de incheiere a unei licitatii se supun acelorasi legi ca toti ceilalti. Vizionare placuta

Vlad  •  12 mai 2008, 17:09

Era clar ca trebuie sa se intample ceva de genul asta. Doar nu ramane Mitica de la Liga fara banii care i se cuvin. Si pentru a mia oara se arata, daca mai era cazul, ca smecherie si relatiile fac mai mult decat un milion de licitatii castigate in mod legal.
Imi pare rau pentru trustul A1 ca a dat o caruta de bani pentru a avea „privilegiul” de a face reclama stamibulului SOV

Ady B.  •  12 mai 2008, 17:11

Hai ca va contraziceti singuri.
Acu’ cateva zile ziceati ca SOV a licitat numai pentru a ridica pretul ligii. Voi ati scris ca ar fi putut sa castige, dar nu a facut-o pentru ca erau interesati sa se ridice pretul si atat. Acum tot voi o dati la intors ca de fapt ar fi vrut sa castige si nu au putut pur si simplu.
Cand ati fost, deci, obiectivi, Prima data sau de data asta? Ca noi nu mai intelegem nimic.
Oricum, ce e sigur, e ca nu puteti fi consecventi.

claudiu  •  12 mai 2008, 17:11

orcum eu veau schimabrea monopolului difuzarii si daca se poate ALTI CoMENTATORI ca ashtia de anu asta .. la golurile stelei strigau GOLLLLLLLLLLL si la alte echipe… un sec „gol:|” ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat).. cu contule lor de zeci de mii de euro bani luati absolut degeaba … ptr ca , comentatorii sunt cei mai sclavi din toata presa(tv, ziare, etc)

wafe  •  12 mai 2008, 17:18

adevaru e ca faza de de un umor negru incredibil:)))))))domnu tolontan,sa nu va fie cu suparare ca eu nu ma revolt ci doar ma amuz de mintea diabolica a unora.ca simplu suporter nu ma intereseaza absolut deloc cine naiba trasmite meciurile sau ce culise sunt atita timp cit le vad.astea sunt mincatorii intre companii si smecheri care pe mine ma lasa indiferent.mata scrie asa pt ca ai sefi direct afectati,nu te condamn e normal.da nu te astepta sa-l linseze lumea pe mitica pt asta.hai bre,la cite a facut mai conteza un mic amanunt ca asta?:)))))))))

wafe  •  12 mai 2008, 17:19

l_i_n_s_e_z_e e termen interzis?!de apare cu stelute?!bre da nu e injuratura din ce stiu io…

alz  •  12 mai 2008, 17:22

De cand Realitatea are treaba cu fotbalul..asta nu e post de stiri.?
daca tot vroiau de ce nu au numit Liga 1 Telesport doar au post de sport.. si care are nevoie acuta de promovare ca nu il stie nici dracu in tara
Shimba cu ceva faptul ca Antena -Rcs va transmite meciurile 3 ani .. NU SCHIMBA
Unii chiar nu stiu sa piarda si aici s-a vazut in cazul Realitatea

Antena 1 RCS isi vor vedea linistiti de treaba

Comentează