Fotbalul ne ameţeşte pe toţi

De ce telespectatorii sînt obligaţi 🙂 să savureze Italia – România

joi, 12 iunie 2008, 6:14

De ce telespectatorii sînt obligaţi 🙂 să savureze Italia – România

Nu-i nici o supărare. Puteţi să o luaţi oricum! Puteţi crede că „iar se plîng jurnaliştii”. Dar povestea merită spusă.
De fiecare dată e la fel. Te miri. Te miri cînd consumi buletinele de ştiri, emisiunile şi ziarele despre Euro. Pentru că ele sînt create de nişte oameni care nu au timp să înţeleagă meciurile şi să le guste. În cel mai bun caz, le văd 🙂 Dar, aproape niciodată, complet.

Ca să găseşti un jurnalist care va urmări precis, atent şi integral partida Italia – România va trebuie să compui amintirile a 40 dintre ei. De exemplu. Cei care scriu cronica stau cu un ochi la teren şi cu unul la tastatură. Ultimele 20 de minute sînt horror, pentru că, fără excepţie, cronica pleacă spre redacţie în momentul fluierului final. Reporterii aleargă tot timpul şi se reped în zona mixtă înainte de sfîrşit. Fotoreporterii şi cameramanii, ce savoare!, sînt prizonierii unui mic dreptunghi lipit de retină. Meciul printr-un fund de sifon. Comentatorii tv se uită mai degrabă la monitorul de control decît la ce se întîmplă în teren pentru că ei povestesc nu ceea ce se întîmplă, ci ceea ce vedeţi dumneavoastră. Altfel s-ar crea o diferenţă care v-ar enerva între imagine şi poveste. Nu-i mai blamaţi inutil, „băi, frate, da’ ăia nu sînt acolo?!”. Băi, frate, nu sînt!

Ca să pună capac, hop şi factorul uman! Cu puţin timp în urmă, Ioaniţoaia, cu o întindere de zile mari, îl alerga pentru o ştire pe Victor Piţurcă, şi el lovit la muşchi la un antrenament. Noroc că se cunosc de cîteva decenii, aşa că s-au putut sprijini unul pe celălalt, la propriu. După, probabil că îşi vor povesti meciul, pe care unul îl va vedea incomplet de pe bancă, iar cel de-al doilea din faţa unui monitor nerăbdător.

Concluzia: savuraţi România – Italia! Dacă îi luăm în calcul pe toţi ceilalţi, care joacă, antrenează, comentează sau scriu, sînteţi cel mai bine plasaţi.

Comentarii (104)Adaugă comentariu

vlad  •  12 iunie 2008, 18:23

domnu’tolontan de ce nu dati toate mesajele p gsp???
incerc sa postez un mesaj decent si nu e postat !in schimb totzi sovini si neaveniti au loc !
rusine

HMMM  •  12 iunie 2008, 18:33

CORECT! SI EU CRED CA ACESTE COMENT-URI DE PE BLOGURI,SUNT PREA DURE! MERITATI MAI MULT RESPECT,CHIAR DACA UNEORI NE SCOATETI DIN SARITE!

cantona  •  12 iunie 2008, 18:55

Savuros, Tolo!O mica greseala „ceea de vedeţi”- o corectezi tu, desigur….Felicitari, hai ca a inceput Germania si eu sunt pe blogul tau!:)

Ovidiu Miron  •  12 iunie 2008, 18:57

Si eu am mai avut asemenea probleme precum Vlad. In fine. Se pare ca exista si o mica cenzura. Si ea nu face referire neaparat la limbaj injurios. Sper sa fie doar probleme tehnice.

unCas  •  12 iunie 2008, 19:04

buletinele de stiri sunt un amalgam ieftin de cancan si de afirmatii intinse si fortate atat de mult cat sa poata publicitatea sa mai intre odata. iti trebuie curiozitate de tatica sau de otevist ca sa poti urmari stirile sportive

larry  •  12 iunie 2008, 19:07

Nu stiu cui sa ma adresez,tie,lui nea Ovidiu,va rog terminati va odata cu aia cu schimbat de imn,sincer,sunte ti penibili si cine l tot posteaza si cine crede in asta…….hai maaaaaa ce naiba,pe bune,parca ne luam la misto,ori sunteti un ziar ok,ori,,,,,,,,?!

MM  •  12 iunie 2008, 19:12

Pai la meciul Fra-Rom ati avut timp sa faceti 100 de articole.A fost meciul plictisirii neamului.Ma uit la Croati i ma intreb ,ei de ce nu fac anti fotbal ca noi??

cezar  •  12 iunie 2008, 19:14

cand am batut noi italia, ca s-o batem acum? suntem un neam mediocru(cum bine ne descria boloni) care face din succesele obtinute in amicale mare realiozare. toti stiti ca italia ne va invinge, asa cum a facut-o mereu.ce atata tevatura pe seama meciului astuia? hai steaua, ca natioanal ma cam plictiseste si, sincer sa fiu, nici nu prea ma intereseaza.

MARAGOGYPE  •  12 iunie 2008, 19:18

Domnu’ Tolontan , exista oare vreo meserie care are numai parti bune ? { MUNCA NU INSEAMNA PLACERE }. Sigur ,sigur,vreti sa fiti si voi apreciati . Acum ati vrea sa ne simtim vinovati pt ce „patimiti” voi ca si jurnalisti ? Dupa parerea mea ,cu jurnalistii se intampla urmatorul fenomen: dupa cum oamenii negativisti, care vorbesc numai de rau, si care dau cu mare placere vesti proaste , sunt urati de toti ,dar ascultati …de toti ,din teama nu din placere, la fel si cu cei ce lucreaza in presa …. asta este ,voi ati ales sa lucrati in presa ,nu v-a obligat nimeni.

Govora  •  12 iunie 2008, 19:29

Croatia de ce nu joaca cu morcovul ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) ??Vai de capul nostru cu imu ala desteptator cu tot…

Sorin-stelist  •  12 iunie 2008, 19:53

govora du-te, frate, la nani! aia nu joaca cu morcovul pentru ca au deja trei puncte dupa meciul cu descultii aia iar daca pierd cu nemtii, joaca cu Polonia nu cu Italia, inteligentule ! v-a pus mama internet si va dati cu parerea , nemancatilor!

Cristi Roman  •  12 iunie 2008, 20:05

Din aceeasi categorie:
Sa vezi ce frustrant e sa fi la mari competitii de atletism (CM sau JO), cu nume grele, sa fie finalele de 100 de metri, iar tu sa te afli la 25 de metri distanta de linia de final, sub tribuna, in zona mixta, privind finisul pe un monitor amarit agatat strimb cine stie pe unde::-)
Avantaje si dezavantaje. Mai multe avantaje:)

www.romania-inedit.ro  •  12 iunie 2008, 20:09

Eu cred ca daca scoatem un punct cu Italia este o mare realizare pentru echipa Romaniei !
Trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca daca ieseam la joc in meciul cu Franta , nu mai aveam niciun punct !
Echipa Italiei este o echipa care speculeaza cea mai mica greseala a adversarilor !
Bataia pe care au luat-o de la echipa Olandei a fost un accident care nu cred ca se va mai repeta !
Eu cred ca jucatorii italieni nu s-au concentrat suficient si nu se asteptau ca olandezii sa se napusteasca spre ei !

redondo6  •  12 iunie 2008, 20:44

acum inteleg eu de ce scoateti numai aberatii a 2a despre meciul care tocmai se terminase…vai de capul vostru….

Din State  •  12 iunie 2008, 21:10

PT ROMANIAINAEDIT
De ce zici ca daca ieseam la joc ca barbatii nu aveam nici un punct??Scotienii au iesit si i-au batut de doua ori!!!Bine a zis Boloni,suntem un popor care ne multumim u PUTIN.Proverbe made in romaia:mai rau sa nu fie; capul plecat sabia…;las ca-i bine si asa.Trebuia sa iesim la joc ca barbatii si sa le-o tragem la frantuzi.Eu ii puneam pe tricolori in loc sa cante inainte de meci sa vizioneze cele dua meciuri cu Scotia.Altu era rezultatul…Iar tu Tolo daca o continui asa ramai fara cititori.Tot mai slab simai slab …Hai Romania, fiti barbati!!!Daca olandezii pe care noi i-am batut au dat 3 goluri si noi putem.Ce tot plangem atat?LA LUPTA!!!!!!!!!!!

requiem  •  12 iunie 2008, 21:13

Ok, am vazut si Croatia Germania 2-1. Bravo croatilor, se vede ca nu au pe unul intitulat Nasul la Federatia Croata si pe unul Tolontan in presa croata. Nu sunt complexati nici cu ‘europa ne vaneaza’.

Cu peste 50% din meciurile din grupe jucate, pot sustine cu tarie ca Grupa C e cea mai accesibila grupa din cele 4, cu Franta si Italia in lipsa de forma, inspiratie, imbatranite, lente si extrm de obosite dupa sezonae epuizante, nu una ci 2 paini bune de mancat. Romania putea sa repete performata Olandei cu Italia, impotriva Frantei, tot ce a lipsit a fost atitudinea si incapacitatea de a vedea adversarul in dimensiunea reala fotbalistica actuala si nu mediatica.

Romania putea face instructie cu Franta si chiar realiza ceva la acest Euro, isi poate repara greseala cu Italia daca isi schimba atitudinea, sau poate sa pacaleasca din nou poporul ca egalul in aceste circumstante e SUPER COOL si sa iasa din grupe cu o infrangere usturatoare cu Olanda si castiga titlul de ‘Gaina Competitiei’.

Calificarea din grupe nu reprezinta glorie, ci modalitatea de calificare. Daca iesim din grupa mortii si dam nin nou nas in nas cu o Croatie (revelatia competitiei) care ne spulbera, ar trebui sa fim mul mai rusinati decat daca am pleca acasa din grupe macar dupa 3 meciuri de fotbal in care ‘am riscat, AM INCERCAT, dar nu a fost sa fie’.

Alo? Romania nu e Grecia 2004, Doamne fereste! In primul rand ca noi suntem mult mai complexati in joc decat grecii si nu avem bulanul lor. In al doilea rand, titlul luat de greci a devenit motiv de glume, unele chiar de calitate. O gluma de titlu care nu a impus respect si care a fost infirmat ulterior. Refuz sa accept un traseu, care chiar daca vom avea taria si norocul sa-l parcurgem pana la capat nu ne va duce nicaieri.

sorin  •  12 iunie 2008, 21:24

Foarte bun postul!! Dar eu nu cred ca un roman mai are nevoie de motivatii sa urmareasca meciul. Daca esti roman trebuie sa te uiti la meci si sa il traiesti la intensitate maxima pentru ca joaca ‘ai nostri’. Daca ai nevoie de motive atunci nu meriti sa vezi meciul.

andrei  •  12 iunie 2008, 21:32

Acest mesaj se adreseaza celor care considera ca ladislau boloni are dreptate si ca romanii se multumesc cu putin: nu e adevarat!!! din urma cu 2 luni toti zbierau: hai frate 1-2 puncte cu bulan imens cu franta si italia si tragem la blana cu olanda. Asta e tactica! ce e neclar??? Si inca ceva: Boloni ar trebui sa primeasca o amenda sora cu moartea pentru defaimare nationala asa cum au primit fostii jucatori austrieci care au facut petitie ca Austria sa se retraga pentru ca e prea slaba. Intr-o tara ceva mai nationalista ca Polonia sau Croatia de exemplu, un personaj ca Boloni ar primi interdictie de a intra pe teritoriul tarii + retragerea cetateniei.

Pentru cei care inteleg fotbalul, admit valoarea si sunt mandri de tara in care traiesc: NUMAI RESPECT!

Andrei  •  12 iunie 2008, 21:38

frumos text. felicitari!

giuby  •  12 iunie 2008, 21:42

Indiferent daca ne calificam sau nu din grupa,baietii trebuie sustinuti si nu huliti de presa..

giuby  •  12 iunie 2008, 21:45

Tolontane uita-te cu patima la meci, fii si tu roman inainte de ziarist..

sportplusbraila  •  12 iunie 2008, 21:53

O realitate dureroasa pentru cei mai multi jurnalisti sportivi. Cel mai frumos lucru este sa urmaresti un joc cand esti in concediu. Nimic mai relaxant…

api  •  12 iunie 2008, 22:04

militiene are dreptate giuby.

zeno  •  12 iunie 2008, 22:13

@requiem
ai scris mult si prost.
tolontane’ cateodata mai loveste inspiratia si unde nu te astepti 🙂

iaka  •  12 iunie 2008, 22:21

Hai ca va caiesc pe toti Tolo,altceva ce sa mai comentez…Azi n-ai avut tu chef sa scrii,ce mai…

adi  •  12 iunie 2008, 22:23

intrati fratilor pe http://www.euro2008.uefa.com/photos/
si vedetzi la gleria foto a Romaniei poze de la turneul european. Surpriza: la una dintre pozele cu echipa romana din meciul cu cocosii apare un cadru: Malouda (France) si Banel Nicolita (Romanis); la toti jucatorii romani, din restul pozelor e trecut in paranteze (Romania). Banuiesc ca nu trebuiesa insist pe faptul ca aici nu e vorba de o atingere la Banel Duracell, ci, fara echivoc, la adresa Romaniei. Sa te vad Tolontane! Pui de o atitudine!?

mm  •  12 iunie 2008, 22:35

pt Adi
cu cine esti ma frate??valea cu prostiile tale!!

alo. man.  •  12 iunie 2008, 22:45

cit a costat functia de capitan al nationalei?. contractul la vedere! fotbalul se joaca pe goluri. numai banii si functia amestesc omul si/i vezi atunci caracterul. cine are creer, ratiune, picioarele pe pamint, nu ameteste. isi face doar datoria, meseria, isi pune in valoare calitatile, inclinatiile, aptitudinile, talentul, buna/credinta, nu patimile, ipocrizia, nestiinta.

adi  •  12 iunie 2008, 22:46

Pt. incultu numit mm
BA ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) chiar n-ai inteles nimic?
Pe site-ul oficial UEFA la sectiunea foto Romania apare o poza in care la nationalitatea lu’ Banel e trecut Romanis.
***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat): ASTA INSEAMNA CA DPDV UEFA ROMANIA SE POATE INLOCUI CU „NATIONALITATEA” ROMANIS (TZIGAN)

adi  •  12 iunie 2008, 22:56

Pe bune:
Din treaba asta ar trebui facut un mic scandal. La faza asta nu e vorba de Banel ci de Romania. Veti vedea ca GAZETARII, nu vor lua atitudine pe tema asta pe langa FRF, UEFA, etc.; singurul lor scop e sa se mojiceasca in mizeriile interne

www.stiriaz.com  •  12 iunie 2008, 23:05

succes maine baieti.

requiem  •  12 iunie 2008, 23:07

‘Ce a zis Boloni si nu e adevarat?’

A generalizat cand nu era cazul. Sunt multi romani pe care un egal impotriva Frantei sau Italiei nu ii incalzeste prea mult. Romania nu avea nimic de pierdut la aceste europene si a aratat de parca ar avea totul de pierdut si nimic de castigat. Sunt multi romani care vor sa vada Franta si Italia umilite, dar sunt intradevar si destui acei pentru care Euro inseamna o povara, ca un boxer care se multumeste doar sa nu fie facut KO, pentru el daca ramane pe picioare e o victorie. Acesti romani nu traiesc, acestia supravietuiesc. Nu este corect sa fie considerati reprezentativi.

Astea despre chestile zise de Boloni care nu sunt pur si simplu injurioase si false. Popoarele nu pot fi caracterizate in acest mod, limitat, superficial si rautacios, de cineva fara expertiza sociologica care timp de 2 decenii a muncit in alte sisteme, si se considera etnic ungur, antrenor francez si fotbalist roman.

MARAGOGYPE  •  12 iunie 2008, 23:09

Mesajul e : roman sau rom e tot aia , {sunt sinonime ,de aia le-am folosit pe amandoua in cu acelasi sens, nu e site oficial? Trebuie sa facem gura ,ca sa fim respectati ,nu i-ati vazut pe evrei ce urat fac si ce hipersensibili sunt ,ca nici cu o floare nu mai poti sa ii atingi . {are Tolo ,rubricuta separata pt evrei ,ca ei sunt mai cu mot -vezi la REGULI PE BLOG.} mai ai curajul sa zici ceva de ei ? nu ? te simti vinovat ,nu ? reflex conditionat pavlovian ….

adi  •  12 iunie 2008, 23:13

pt. grig

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

vlad  •  12 iunie 2008, 23:38

chiar ma gandeam dupa romania – franta ce mila mi-e de toti gazetarii straini care au trebuit (in sensul de obligati/torturati) sa vada acel meci pt ca asta e meseria lor; acum ca ati scris ca de fapt nu il vad complet m-am mai linistit

explorish  •  12 iunie 2008, 23:54

asta, cam asa e 😀

requiem  •  12 iunie 2008, 23:58

Boloni, a facut in opinia mea afirmatii pe care nu le poate dovedi si care au natura injurioasa si extrem de negativa la adresa unui intreg grup etnic. Daca nici sa te mentii in primele 16 natiuni ale Europei egaland si depasind natiuni imperiale care s-au cladit si inca se cladesc pe expoatarea de continente si tari, nu este merituos si curajos si ambitios, atunci ce sa mai vorbim?

Eu sunt unul din cei care nu invidiaza APROAPE nimic la francezi, itaileni, englezii, spaniolii, si alte grupuri coloniale. Ce au realizat aceste imperii fara sa exploateze resursele materiale si imateriale ale altor popoare? Nici macar fotbal, cand te uiti la nationala Frantei ca este plina de africani si central-americani sau la cea a Angliei care desi au cel mai puterinc Campionat (cu investitii arabe, rusesti si americane) nu pot sa se califice in primii 16?

Romania si-a jucat cartile excelent, inconjurata de imperii unul mai nesimtit decat altul si mai lipsit de onoare si valori morale, care acum decad unul dupa altul. Ne-am obtinut si independenta si am scapt si de comunism fara sa ne ajute nimeni, nu avem debite morale, nu mergem in Europa sa cersim (ma refer la romani nu la ‘rromi’), nu vorbim limbi imprumutate, nu ne schimbam religia o data pe mileniu. Nu ne furisam, nu lovim pe la spate, cum o face Boloni si coetnici sai gen Pazcany, undeva unde cei pe care ‘ii lovim’ nu se pot apara.

Bunt mandru ca sunt roman, nu gargara defaimatoare cu radacini hortyste, ci faptic vorbind, stiind ca stau aici si acum nu cu pretul unui somalez dezhidartat si malnutrit sau cu prezul a niste chinezoi care slugaresc pentru mine pentru 50 de us dollars / luna prin Taiwan.

Astea fiind zise, singura lupta pe care o avem de dus este cea interna, cu aceste mentalitati neo-comuniste tolontaniene pline de servitutii morale post-imperiale, mentalitati care vor sa vada o tara intreaga facand stripteass pentru un egal cu franta, astea care citeaza toata ziua ce zic x si y publicatie franceza sau macaronara despre noi, de parca parerea lor conteaza mai mult decat a noastra. Respect romanilor cu demnitate si valorii.

ardelean din cluj  •  13 iunie 2008, 0:13

tu care ai scris acest requiem esti un***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)a fata de valorile vestului.daca ai avea posibilitatea sa traiesti in vest poate ti-ai schimba viziunea care este ca ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

sandokan vasile  •  13 iunie 2008, 0:24

@ requiem,zici ca un om mare!

Dar,chiar atit de mult spatiu iti trebuia sa scrii ca esti mindru de originea ta?

Las-o mai moale,e tirziu,ma dor ochii!

requiem  •  13 iunie 2008, 0:25

Nu vreau sa TRAIESC in vest sau in est, vreau sa traiesc in tara mea, n***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat). Si nu o sa las elemente ca tine sa-mi distruga visul.

sandokan vasile  •  13 iunie 2008, 0:28

@ requiem,sint de acord cu ce-ai postat,nu-mi neg originile(am glumit un pick mai jos)ca asa zisul ardelean obosit din cluj!

Famagushtere,***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

Roman  •  13 iunie 2008, 0:45

Sunt dezgustat de Europa. Nush ce dreaqqq au cu noi toti. Parca am fi ciuma Europei.Nu suntem poarta de biserica dar nici usa iadului nu suntem.
Spun toate astea deoarece:

Pe siteul de la UEFA cu Euro2008 sunt 500 poze(ultima oara cand am vazut) cu/si despre Euro2008 dintre care DOAR 3 Poze cu Romania.
Toate celelate echipe au cel putin 10 – 20 poze daca nu si mai mult…
Toate tarile sunt ridicate in slavi si se dau credite bune doar despre Romania se spune ca suntem najpeti…
Sunt in UK si urmaresc atent multe canale din UK, Spania, Germania unde am prieteni; toti parca au ceva impotriva noastra…
Daca ma uit la Statistici (CIA World Fact Book)Romania ii cap de serie la Cele mai sarace tari din Europa si nu numai; pana si Albania se situeaza la 2 locuri diferenta de noi (Bravo lor).
Hai Romania si sper sa ne revenim si sa dam lectiide viata celor care au ceva nemotivat cu noi.
Hai Romania!!!

neo geo  •  13 iunie 2008, 0:57

bv requiem ! simt ca tine , am vazut de mult occidentul si stiam ca povestea frumoasa pe care am auzit-o nu e nici pe departe asa in realitate!

David  •  13 iunie 2008, 1:28

Blogul tau devine din ce in ce mai plictisitor. La 10 articole, daca mai scrii unul interesant :(. Asta, cu siguranta, e din cele 9.
Daca ai ajuns si tu sa vorbesti despre ziaristi ca politicienii despre clasa politica, de parca n-ati fi in aceasi oala… o iau razna..

David  •  13 iunie 2008, 1:37

@requiem
***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)
Traiesti in tara TA condusa de niste nenorociti, unde nu te poti baza pt nimic de la stat (decat daca nu cumva oi fi vreun inspector anaf sau politist, judecator…), unde esti jefuit sistematic prin taxe peste taxe (daca nu cumva esti somer si traiesti pe banii mei), unde Becali si Borcea sunt modele de succes, si sigur te simti egalul francezilor. Evident ca te simti egalul lor pt ca n-ai vazut Parisul decat la TV si ti-au spus tie niste prieteni ca e murdar. La fel, o mizerie si UK. Ce conteaza ca dau tonul in tot ce inseamna arta? Scandinavii sunt chiar cei mai ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat), ca sunt reci si nu vor savura niciodata Liviu Guta. Desigur, ei castiga pe luna cat mama ta in 2 ani…
Un singur lucru mare si adevarat ai spus: asta este tara TA. Dar macar, ai si tu decenta fata de noi, musafirii ei tolerati, sa ne lasi sa strambam din nas cand te auzim pe tine si pe cei ca tine.

Din state  •  13 iunie 2008, 2:04

Bai requiem***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat), sau cum te cheama!
Zici ca esti mandru.In fata cui esti mandru?Frate! Cu originile tale nu t poti mandri!!Te mandresti cu ceva ce ai facut ce ai realizat cu miinile tale.Faptul ca esti roman,ungur albanez,american nu inseamna NIMIK!!Asta nu e o realizare este ceva cu te nasti.La fel nu iti poate fie rusine cu faptul ca esti roman…

requiem  •  13 iunie 2008, 2:19

Mah da care e problema voastra, scandalagii de gsp? Asta nu e o disputa comunism vs. capitalism. Imperile au fost si fasciste si comuniste (cele mai gaunoase) si feudale si de toate felurile. Noi nu am fost nici un imperiu sau parte din vreunul. Sa strabatii milenii pe proprile forte si calitati nu este o realizare demna de apreciat? Noi suntem in masura de a ironiza, nu altii pe noi, altii care ii vezi ca fac naturalizari cu zecile sa inchege o echipa nationala de doamne-ajuta…

Pitic Atomic  •  13 iunie 2008, 2:31

@ Requiem.
Nu uita ca peste jumatate din P.I.B.- ul tarii provine din Ardeal. Ma intreb daca nu erau influente austro-ungare in Ardeal care s-au transmis mai departe in toata Romania, unde am fi fost acum? Cat despre Bolonyi ce sa zic… Rusine lui daca a facut acele declaratii pentru ca si el ii nascut si crescut in Targu – Mures. Dar ii dau dreptate !

Chefere  •  13 iunie 2008, 2:33

asa estze, mare dreptate ai… nici eu nu am vazut niciun meci cap coada pana acum…nici pe cel al rom aniei…e groaznic si sa incerci sa imortalizezi reactii live, dar si sa privesti la ecran sau teren. multi nu inteleg…

ardelean din cluj  •  13 iunie 2008, 2:37

aha deci te doare.ex:te doare ca nu se pot face naturalizarii la ech.romaniei.de ce oare?pt ca sunt o gramada ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) gen becali ,piturca dragomir care sunt mandrii ca sunt….rromani.si acum sa stam stramb si sa judecam drept.ce ziceti de semedo,toni,cadu sau argentinianul ala ce bate suta in 11secunde.sunt sigur ca ar inlocui cu succes oricare din vedetele noastre

Comentează