Fotbalul ne ameţeşte pe toţi

De ce telespectatorii sînt obligaţi 🙂 să savureze Italia – România

joi, 12 iunie 2008, 6:14

De ce telespectatorii sînt obligaţi 🙂 să savureze Italia – România

Nu-i nici o supărare. Puteţi să o luaţi oricum! Puteţi crede că „iar se plîng jurnaliştii”. Dar povestea merită spusă.
De fiecare dată e la fel. Te miri. Te miri cînd consumi buletinele de ştiri, emisiunile şi ziarele despre Euro. Pentru că ele sînt create de nişte oameni care nu au timp să înţeleagă meciurile şi să le guste. În cel mai bun caz, le văd 🙂 Dar, aproape niciodată, complet.

Ca să găseşti un jurnalist care va urmări precis, atent şi integral partida Italia – România va trebuie să compui amintirile a 40 dintre ei. De exemplu. Cei care scriu cronica stau cu un ochi la teren şi cu unul la tastatură. Ultimele 20 de minute sînt horror, pentru că, fără excepţie, cronica pleacă spre redacţie în momentul fluierului final. Reporterii aleargă tot timpul şi se reped în zona mixtă înainte de sfîrşit. Fotoreporterii şi cameramanii, ce savoare!, sînt prizonierii unui mic dreptunghi lipit de retină. Meciul printr-un fund de sifon. Comentatorii tv se uită mai degrabă la monitorul de control decît la ce se întîmplă în teren pentru că ei povestesc nu ceea ce se întîmplă, ci ceea ce vedeţi dumneavoastră. Altfel s-ar crea o diferenţă care v-ar enerva între imagine şi poveste. Nu-i mai blamaţi inutil, „băi, frate, da’ ăia nu sînt acolo?!”. Băi, frate, nu sînt!

Ca să pună capac, hop şi factorul uman! Cu puţin timp în urmă, Ioaniţoaia, cu o întindere de zile mari, îl alerga pentru o ştire pe Victor Piţurcă, şi el lovit la muşchi la un antrenament. Noroc că se cunosc de cîteva decenii, aşa că s-au putut sprijini unul pe celălalt, la propriu. După, probabil că îşi vor povesti meciul, pe care unul îl va vedea incomplet de pe bancă, iar cel de-al doilea din faţa unui monitor nerăbdător.

Concluzia: savuraţi România – Italia! Dacă îi luăm în calcul pe toţi ceilalţi, care joacă, antrenează, comentează sau scriu, sînteţi cel mai bine plasaţi.

Comentarii (104)Adaugă comentariu

requiem  •  13 iunie 2008, 2:52

Mah nu stiu cine va hraneste pe voi cu astfel de dezinformari, consultati site-ul Institutului National de Statistica pentru a afla PIB-ul pe Macroregiuni.

Dr  •  13 iunie 2008, 2:57

Bai requiem ,tu ce vrei???Lasa-ne in amaru nostru si nu mai posta toate***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

Din Chicago  •  13 iunie 2008, 3:09

Acum am urmarit stirile sportive.Fratilor,ce e faza asta cu imnu??Ati descoperit ca aveti imn??Pana acum de ce nu la-ti cantat???Penibila tara.Sunteti cu 100 de ani in urma!

requiem  •  13 iunie 2008, 3:18

Sa rezum; nu urasc ‘Vestul’, numai ca nu-l invidiez, Doamne fereste, n-am de ce. Discrepanta economica e mare si e normal sa fie. Ultima data cmnd am verificat nu exista nici o Guyana Romaneasca in America Centrala. Au fost imperii coloniale puternice sau soviete unite, au fost cele 8 triburi hunice care pradau, parjoleau si plecau mai departe, pana s-au plictisit si panonizat si europenizat si crestinizat.

Romania e o tara frumoasa, bi-milenara si europeana, cu o identitate culturala proprie si bogata, latina, cu o suprafata si o populatie decena, in primele 10 in Europa, ajunsa unde este fara a duce razboie anti-rasiale, imperiale, de agresiune, fara a coloniza si exploata alte civilizatii, supravietuind feudalismului, imperialismului, fascismului, comunismului si capitalismului fara partipriuri si concesii extterne.

Lucas81  •  13 iunie 2008, 3:22

De ce nu ii numim pe ai nostri „MURUS DACICUS”,este ceva ce tine din trecut….si tine de bataliile nostre a dacilor cu romanii.Deci ROMANIA-Italia.
Murus Dacicus este denumirea zidului dacic care imprejmuia cetatile dacice si era unul din cele mai rezistente si de nepatruns in acele vremuri.
cautati pe wikipedia ce inseamna…

Ar fii bun de un titlu de prima pagina 🙂

Clujeanu din America  •  13 iunie 2008, 3:25

Requiem
De cand e Romania tara bimilenara????Dupa cunostintele mele Romania s-a format in anul 1918 dupa ce Austro-Ungaria a pierdut primul razboi,iar putrile castigatoare i-au dat Romaniei Ardealul asa cum au promis in 1916 cand au obtinut cuvantul romanilor sa lupte lang ei.Ma insel??Multumesc

requiem  •  13 iunie 2008, 3:25

Declaratile lui Boloni vin sa contrazica toate aceste realizari, facandu-ne in alte cuvinte ‘hoti ordinari si lasi, parsivi’, doar pentru ca nu a ajuns el la rapid. Urmarind intrega telenovela, rapid a facut ditamai tam-tam in aducerea unui antrenor mediocru, fara performante remarcabile, fara experienta in cupele europene, care s-a folosit de nationala Romaniei ca de o trambulina pentru a-si relansa cariera de antrenor si aruncat-o ca o masea stricata la prima oferta cu cateva sute de mii mai mare.

Asta este sociologul care isi permite sa caracterizeze poporul roman cu asemnea raceala, dupa un singur an in ultimele 2 decenii in care a locuit efectiv in Romania.

Rumanu  •  13 iunie 2008, 3:28

requiem te crezi citit,problema e ca nu ai citit ce trebuia.Pun pariu ca esti simpatizant PRM..

MARAGOGYPE  •  13 iunie 2008, 3:28

@Pitic Atomic:Si Bucurestiul cat produce ? ia intra pe google, vorbesti fara sa ai habar …

Stelistu  •  13 iunie 2008, 4:34

Requiemu
***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

scufita  •  13 iunie 2008, 6:16

aaa, deci voi sunteti ametiti cand scrieti articole …:)) asta explica multe, daca nu toate …:)) felicitari pentru sinceritate Signorita Tolontan …:)) poate mai faceti un efort de sinceritate si ne dezvaluiti si gradul de luciditate a celor care ofera ‘premii’ ziaristilor si a celor care ar trebui sa exercite un control asupra prsgretei scrise …:))

TAViX  •  13 iunie 2008, 6:47

Hai ma Tolo, ce D-zeu. Acuma vrei sa va plang de mila voua care desi mergeti la meci il vedeti numai 40-50%, pt ca in rest tacaniti la taste??!? Bai baiatule fi ma serios ce naiba, mai bine ai scrie de romanii nostri care lucreaza penste hotare 11-12 ore pe zi pentru 3-4 sute de euro, si care tot fac un efort pt. a se uita la meci. Asta e diferenta Tolontane. Vad ca tu si cu Buzarin de la o vreme ati inceput sa va plangeti de mila. Treziti-va ma din penibilism odata si postati un „articol” adevarat despre fotbal, ca despre alte sporturi, nu aveti nici o treaba. Doar asa ca fapt divers, o stire, o fituica mica, ceva, nu am auzit de exemplu, despre F1, despre noile circuite in nocturna, despre performantele istoriece ale handbalistelor, despre sportivii care se pregatesc in afara tarii la sarituri cu schiurile, etc…Toata ziua numai fotbal, fotbal, fotbal…Dar nu asta este problema fundamentala, ci CALITATEA articolelor si a discutilor despre acest subiect, care in marea lor majoritate sunt facute pentr***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

scufita  •  13 iunie 2008, 6:59

Tolo, ma ofer sa te ajut sa compui …:)) da-mi titul si scriu eu …:)) sau iti dictez si tu redactezi …:)) Cine se ofera sa-l ajutam pe Tolo? Stiti ca in viata tuturor marilor prozatori exista astfel de momente de ipotenta inspirationala …:)) trebuie sa fim solidari cu toti …:))

dan1672  •  13 iunie 2008, 8:05

Tolontane, tu nu ti_e iti plangi de mila acum, ci gasesti scuze pt incompetentul de radulescu. Nu sunt de parere ca, cantitatea conteaza, ci calitatea, dar la omul asta nu gasesti nici una, nici alta.Gasesti doar lipsa de inspiratie, lipsa de pregatire jurnalistica. Si un copil de clasa a 4 ar fi in stare sa concureze cu el. Citesc si ma minunez cum de a fost posibil ca acest pseudo_jurnalist sa castige un premiu asociat cu numele singurului jurnalist, reporter de teren, povestitor capabil sa ne tina cu ochii pe un ziar de sport, pe numele sau Ioan Chirila. E o blasfemie!! ce_i care i_au acordat acel premiu au lovit in jurnalisti cu adevarat competenti. Sau „monstrul” asta este…elita reporterilor de teren?!?!

COTZOPHAN  •  13 iunie 2008, 8:18

Luati-va secretare,fratilor!Baza de selectie o gasiti in”Libertatea” la pagina 5!

gabidegiulesti  •  13 iunie 2008, 8:42

requiem@: ar fi multe de raspuns, insa reamintindu-mi ca, acum cateva zile, faceai apologia lui Berbecali tot pe acest blog, prefer sa ma abtin… Nu merita.

jovi  •  13 iunie 2008, 8:43

Da bah Tolo, stim ca e greu…dar incerca alta meserie. Te-ai gandit vreaodata la asta?

Te-ai gandit ca si noi vedem 40-50% din meci, ca restul suntem ocupati cu bere, tigari, etc „Prietenii stiu de ce”…ca sa nu zicem ca e plictisitor..si plin de reclame

FuckYouTovarasi.blogspot.com  •  13 iunie 2008, 8:45

Suntem cel mai bine plasati, dar cel mai prost platiti pentru treaba asta … :)))

blogaru’ de serviciu  •  13 iunie 2008, 8:47

„Nu-i nici o supărare. Puteţi să o luaţi oricum! Puteţi crede că “iar se plîng jurnaliştii”. Dar povestea merită spusă.
De fiecare dată e la fel. Te miri. Te miri cînd consumi buletinele de ştiri, emisiunile şi ziarele despre Euro. Pentru că ele sînt create de nişte oameni care nu au timp să înţeleagă meciurile şi să le guste. În cel mai bun caz, le văd Dar, aproape niciodată, complet”.

Mi-am permis sa citez din d-voastra, d-le Tolontan, si sa ma scuzati ca intervin si eu c-o parere. Da’ cred ca de-aia scrieti pe blog, sa vina fiecare cu o parere, nu? 🙂

Din ce spuneti d-voastra, reiese ca n-avem cronici de calitate, ca n-avem stiri de calitate, ca n-avem presa de sport de calitate pt ca va preseaza timpul, pt ca e atata harababura incat d-l Ioanitoaia da cap in cap cu d-l Piturca, toata lumea alearga ca sa ne prezinte noua prajitura… insa doar noi stim ce prajitura se coace, si va spun direct desi va respect ca profesionist pe d-voastra si pe d-l Vochin!

AVEM O PRESA DE PROST DE CALITATE INDOIELNICA!

D-le Tolontan, iertata sa-mi fie parerea, dar daca nu puteti sa va depasiti limita, apucati-va de altceva, ma refer nu la d-voastra personal, ci la intreaga sleahta de gazetari, refuzati din alte domenii de activitate si luati cu arcanu’ de GSP (pe pile? nepotisme?)
D-le Tolontan, daca vreau sa ma duc la medic, nu ma duc la arhitect, daca vreau medicamente, nu intreb de antinevralgic la botique-ul din colt iar daca vreau sa citesc presa de SPORT, nu citesc CANCAN. Ca asa-i cu diviziunea muncii…
Personal ,eu cer articole de sport de la cronicari sportivi nu de la castigatori de premii in literatura!
Daca nu puteti lucra in conditii de stres asta nu inseamna ca gasiti si intelegere o vesnicie.

PS Ati avut un articol pe blog despre intamplarea din studio-ul televiziunii romane cu d-l Dinu si grupul politic din Dobrogea.
Era dimineata, am avut o replica pe blog comparand intamplarea cu o alta intamplare, tot politica, si mi-ati atras atentia zambind ca as fi partizanul vreunui partid si ca fac campanie electorala.
Gresit d-le Tolontan… urasc politica, politicienii si persoanele care-si dau cu parerea fara a cunoaste persoana.
S-auzim de bine!

radu  •  13 iunie 2008, 9:25

D-le Tolontan
Zau asa,ce faceti acum,apologia colegilor Dvs.plecati la Euro pentru a nu spune nimic?Pentru a bate apa-n piua cat e ziulica de lunga,pe aceleasi teme? care deschid discutia despre Nationala Romaniei cu fraza clasica…”Mutu si Chivu etc”…Eu unul privesc siderat ecranele televiziunilor si nu vad altceva decat un grup de trepadusi mai mult sau mai putin sprintari,gargaragii neintrecuti si fandositi iremediabili de genul Ioana Cosma!Penibil! Cum arunca astfel cu banii patronii acestora,zau ca nu-mi dau seama!
In alta ordine de idei.Ati auzit de termenul „stire caterincoasa”?Va spun eu ce este aia.Este o stire cu care autorul ei vine la serviciu de-acasa.Acolo o produce,baza find pe caterinca.Expert in asta:Marius Chican.O facea pe cand „lucra” la TVR(bine,si pe acolo e destula lume necajita,dar parca mai putina decat prin alte televiziuni).In asta s-a specializat gruparea pe care incercati s-o aparati acum Dvs.
Mai departe.
marele Ioan Chirila n-avea nevoie de tastatura.Nu,nu pentru ca pe atunci nu existau laptopuri,ci datorita geniului sau si meseriei pe care-o stapanea de minune.Stiti cum lucra? Cu o simpla fila format A3,indoita in A4 si un bana pix.Dar la finalul meciului,acolo era TOT.Tot ceea ce era necesar pentru a fi prins apoi in zatul frazelor atat de armonios legate.Si inca ceva.N-am auzit niciodata ca prin cantonamentele echipei natioanle,sau pe la echipele pe care le vizita in pregatiri,sa fie intampinat cu „silenzio stampa”.Nici de jucatori,cu atat mai putin de antrenori.Ce supne asta?Sa respecti,daca vrei sa fi respectat1Ori,dati-mi vopie sa ma-ndoiesc de existenta acestui ingredient,respectul reciproc,adica,prin bagajaul majoritatii colegilor Dvs.Din pacate…
In sfarsit,o intrebare pentru Dvs.Va intereseaza totusi macar ceva din opiniile celor ce va scriu pe blog? Tineti cont de parerile cititorilor?Eu tare cred ca nu.

cristian ion  •  13 iunie 2008, 9:33

Si totusi cred ca Romania merita sa ajunga in finale, asa ca in seara aceasta va invinge Italia. Pronostic: Romania-Italia 3:1

acetobalsamico  •  13 iunie 2008, 9:49

Mi se pare o scuza inacceptabila – ‘va dam calitate proasta pentru ca va dam stiri repede’ – prefer sa astept cateva ore in plus pentru calitate

dan1672  •  13 iunie 2008, 10:04

inca ceva…Cand gsp_ul va deveni un ziar gratuit, nu o sa_mi mai dau cu parerea despre unul si altul, pana atunci…am dreptul la ….Calitate! Respectati_ne!

mujotutun  •  13 iunie 2008, 10:16

Vechimea si trainicia relatiei acestor doi mari imbatraniti in rele reprezinta pentru noi o mare nefericire. Aceasta relatie este una din cauzele pentru care Piturca se afla in continuare la nationala, pe care o batjocoreste cu simpla sa prezenta. Cat despre poiezelele dlui Tolontan, ce sa mai spui?

Kabul din Afg  •  13 iunie 2008, 10:32

Inainte de meciul cu Italia, pt o singura clipa, sa va plecati fruntea in amintirea militarului roman ucis azi de dimineata in Afganistan. Si el ar fi vrut sa vada meciul!

yo  •  13 iunie 2008, 10:47

scrisul e hilar
spusul jalnic
modalitate de exprimare – ironica
IMPORTANT- Romania-Italia: 0-1….n
adevarul- doare
nu avem fata de aceste meciuri si asta ne ucide ca suporteri , avem o nationala fara vlaga, ambitie si de ce sa nu recunoastem fara valoare de euro
SPER SA MA INSEL 100%

Deedee  •  13 iunie 2008, 10:59

Ptr yo: Majoritatea „microbistilor” va doriti sa va inselati…Aveti atatea impresii in cap!!!Ma intreb si in viata faci la fel??? tot atat de pesimist esti???Ai realizat ceva in viata asta? Ti-ai dorit ceva in viata asta??

Dragule, daca nu-ti place ce vezi la nationala…nu te mai uita…este extrem de simplu!!Incepe si tu sa joci…sa ajungi acolo!!!
SA te vad cata vlaga ai dupa 1 tura de stadion!!!

Tatal Lor  •  13 iunie 2008, 11:22

Anuntam echipa Italiei ca toate duhurile din Transilvania, vampirii, vircolacii, moroii, precum si energiile eliberate de jocul calusarilor, a caprelor si mastilor din Maramures , vibratiile liliecilor si pisicilor negre si-au unit fortele pentru a promova echipa Romaniei din grupa mortii si a inhiba imaginatia si a impletecii picioarele jucatorilor italieni
Nu uitati ca meciul a fost prestabilit in ziua de vineri 13 ziua noastra de gratzie. Hai Romania,asta e momentul

PureSport – click aici – fără scandal, doar sport  •  13 iunie 2008, 12:03

nu mi-a plăcut deloc începutul

Danutzz  •  13 iunie 2008, 12:14

….si am putea continua comparatiile,pe terasele tarii,fanii incercand sa se plaseze cat mai bine la o masa mai apropiata de televizor la fel ca Goian in careul advers la un corner,cautand o pozitie cat mai buna,drumul ospatariilor aducand berea rece l-am putea compara cu oamenii lui Pompiliu Popescu aducand spray-urile cu Kelen,Lobont asezandu-si zidul seamana cu picolii care aseaza mesele cat mai bine cu putiinta,Chivu coordonand apararea e la fel ca un sef de sala care dirijeaza ospatarii,dar golul Romaniei,cu ce comparam un eventual gol al Romaniei?unii zic ca e mai tare ca sexul,altii ca e imposibil,e ca si colonizarea planetei Marte,oricum ar fi trebuie savurat,si o sa-l savuram.

joeburchinezu  •  13 iunie 2008, 12:23

Asa e . Ai mare dreptate . Tocmai de aceea ar trebui ca ziaristii sa dea dovada de mai multa modestie , pentru ca nici nu vad tot si nici nu sant detinatorii competentei supreme in domeniu . Crezi Tolo ca Ioan Chirila a ramas in memoria colectiva a ziaristilor si a microbistilor pentru ca era pus mereu pe harta , pe dezvaluiri incendiare a la polichinelle , pentru ca era negativist si lipsit de umor si bun simt ?
Revenind la comentatori , cel care a comentat aseara Germania – Croatia nu mi s-a parut ca vede ceea ce vedem noi la televizor .

Cătălin Tolontan  •  13 iunie 2008, 12:58

radu: dupa parerea mea, marius chican e un ziarist foarte bun, iar ioana cozma poate sa stea umar la umar cu orice reporter tv in materie de relevanta a relatarii si echilibru profesional. stiu ca aveti alta parere, nu-i nici o problema. sinteti foarte sigur pe dumneavoastra, imi explicati si cum scria ioan chirila. asa e, probabil dumneavoastra si nu eu, ati lucrat cu nea vanea 🙂

Cătălin Tolontan  •  13 iunie 2008, 13:00

blogaru’ de serviciu : am inteles, dvs credeti ca avem o „sleahta de gazetari” si uriti pe multa lumea: politicieni, jurnalisti… nu va invidiez 🙂

Cătălin Tolontan  •  13 iunie 2008, 13:00

Deedee : buna replica!

wasabi  •  13 iunie 2008, 13:17

domle tolontan
o sa vedem la meciul cu italia…..autobaza de mioveni in preajma careului nostru daca nu chiar in poarta.

o sa atacam feroce pana la mijlocul terenului..dupa aceea ni se vor taia picerili si vom pierde mingia..logic
piturca va avea o formatie super ofensiva cu mai multi fundasi decat atacanti
o sa bem dupa meci ..si cand cu nici un sunt pe poarta o sa mai facem un punct.
vom avea chiar 3 puncte ..pt ca olandezii dupa ce vor castiga diseara o sa le fie lehamite sa joace cu noi

fucherul  •  13 iunie 2008, 13:19

Cataline, un scor pentru deseara?

wasabi  •  13 iunie 2008, 13:20

si inca ceva …
vroiam sa complectez pe aiciea..
deci asa cum unii care critica prestatia echipei nationale…si primesc …replica celebra „BAH DAR DACA NU ITI PLACE NU TE OBLIGA NIMENI SA TE UITI”
tranzmit viceversa
„BAH NICI VOI NU SUNTETI OBLIGATI SA COMENTATI”

wasabi  •  13 iunie 2008, 13:22

deci cataline
inainte de a zice „buna replica”
sa stii ca nici tu nu esti obligat sa faci jurnalism sportiv frate…:)

scurt

de pareri si de impresii suntem satui pana in gat

wasabi  •  13 iunie 2008, 13:25

iar dl ioanitoaia…mai este prin redactie?
ca auzisem de la domnul de la poarta…de jos ca nu mai vine la munca …ca s`a plictisit de moarte prin redactie de la stirile de genul „TU CE CREZI?”

chiar

TU CE CREZI ?!

PACORAMA  •  13 iunie 2008, 13:43

in vremea cand ne-am intalnit, erai un simplu gazetaras trimis de mai marii ziarului sa observi si transmiti o stire. se intampla in brasov, prin ’96 la un baraj de promovare in divizia c. scump la vorba(si atunci ca si acum, in cele mai multe cazuri), se pare ca de fapt scri mai bine decat vorbesti. a fi jurnalist sportiv inseamna ceva mai mult decat sa stai cu un ochi pe tastatura si cu unul la teren si acel lucru se numeste, evident, talent. daca unii il au si altiin nu, asta este altceva. oricum, HAI ROMANIA!

Cătălin Tolontan  •  13 iunie 2008, 13:57

PACORAMA: da, asa e, am facut f mult teren, ca si colegii mei. din pacate acum ma intilnesc rar cu subiecte de teren. „simplu gazeteras” nu o iau ca pe o insulta. dimpotriva 🙂

mosh Califar  •  13 iunie 2008, 13:58

Paginile portocalii de azi sunt pe spaga sau din dragoste Tolo ? Mare tre’ sa fie invidia despre numaratorul de cornere de la Adevarul daca v-ati dat la chestii d-astea…Pacat ca traiti cu o luna-n urma. Hai succesuri.

dan1672  •  13 iunie 2008, 14:11

nu am stat langa Ioan Chirila, dar daca tu ai stat e cu atat mai rau, pt. ca inseamna ca ai stat degeaba. Nu trebuie sa_i suflu in ceafa lui Cartarescu ca sa stiu daca imi place sau nu cum scrie. Incepi sa dezamagesti cu remarcile de genul asta…fara substanta. Numai de bine…si..Doamne ajuta, astazi!

rapidb  •  13 iunie 2008, 14:14

D-le Tolontan, puteti, va rog, sa-mi explicati atitudinea GSP si MYSPORT fata de Dan Coe si, stirea in care imi exprimam nemultumirea? Va multumesc!

Dan Coe, nepasarea si ignoranta(mai nou cenzura) celor din GSP

Cu ocazia aniversarii a 41 de ani de la castigarea primului titlu (recunoscut oficial) rapidist,
date despre legenda rapidista, Dan Coe, sunt prezentate pe rapidisti.ro intr-o maniera profesionista:

rapidisti * ro /stiri /7763 /41-de-ani–povestea-lui-dan-coe-ministrul-apararii * htm
rapidisti * ro /stiri /7766 /41-de-ani–fanus-neagu-despre-dan-coe * htm
rapidisti * ro /stiri /7767 /41-de-ani–d-ale-lui-rica * htm
rapidisti * ro /stiri /7765 /video–in-memoria-lui-dan-coe * htm
(inlocuiti * cu . si verificati URL-ul de eventuale spatii adaugate)
Desi a fost un jucator important in echipa Romaniei (anii ’60): „a jucat 41 de meciuri (toate sub culorile Rapidului) , fiind prezent şi la turneul final al Jocurilor Olimpice din 1964 de la Tokyo. A fost capitanul echipei naţionale de trei ori, dar a trăit marea dramă de a nu fi folosit, asemenea lui Dobrin, niciun minut la Mondialul mexican din 1970.”…
pot remarca cu tristeze, ignorarea la care este supus de catre GSP prin lipsa unui link spre aceste materiale pe pagina principala a site-ului!

Pe cine a deranjat Dan Coe?!
(citat extras din scrisoarea adresata unui suporter rapidist)
„In legatura cu ingrijorarea dumneavoastra vis-a-vis de plecarea mea de la Rapid, tin sa va linistesc, nu a fost decat un zvon nascocit de partile adverse. Va rog sa fiti incredintat ca nu voi lasa nicio speranta CLUBURILOR BOLSEVICE. Voi darui tot ceea ce am eu clubului Rapid. Visul meu de o viata a fost acela de a sta in cabina unde s-au echipat Marele Baratki, Auer, Ionica Bogdan , echipierii Marelui Rapid dar nici ceilalti ce au urmat, Filote , Marian s.a.m.d nu merita a fi neglijati! O viata intreaga mi-am dorit sa imbrac tricoul vargat, alb-visiniu si iata ca visul a devenit realitate.”

P.S: Acest articol a fost sters in mod repetat, ceea ce demonstreaza cenzura GSP! Daca imi permiteti un sfat, aveti mare grija la site-ul mysport, pt a utiliza interfata de administrare ai nevoie de un browser capabil sa execute javascript, de aici se deschid nenumarate riscuri de securitate!!!
D-le administrator al mysport, esti un stelist penibil si nimic mai mult… toata viata voastra ati trait din manipulari si dezinformari… mai nou contul mi-a fost dezactivat!!!
Asta inseamna 45 de ani de regim comunist si inca 18 de neocomunism!

PAUL BADEA  •  13 iunie 2008, 14:37

draga (s)tolo, aud ca editia tiparita a gsp. ar face reclama electorala pe fata. v-a picat si voua ceva?

dan1672  •  13 iunie 2008, 15:23

noi suntem cei care avem ceva de demonstrat, noi suntem cei care avem motivatie, noi suntem cei care avem pestele in mana si nu trebuie sa_l scapam. Italienii nu au motivatie, motivatia lor a luat sfarsit cand au luat mondialul. Avem „avantajul” ca noi avem sete de performanta. Il avem pe piturca, genul de om pe care nu_l intelege nimeni, deci nici italienii, are ambitia de_a demonstra ca se putea mai mult la europenele din 2000. Si are dreptate. Deci…arunca zarurile Piti, cu zambetul pe buze.

unu’  •  13 iunie 2008, 15:56

baieti, diseara vreau sa ies in piata universitatii si sa urlu ca sunt roman. Disera vreau sa tip GOOOOLLLL cum nu am tipat niciodata, sa ma bucur ca unu copil asa cum ma bucuram in 94 cand Hagi le rupea gura Columbienilor…

Adriane, stiu ca poti, da-le un gol, da-i dracu de figuranti, trimite-i pachet acasa si noi sa mergem mai departe..

Ati dovedit ca vreti mai ramane doar sa ne dovedeti si ca puteti…

Stelistu  •  13 iunie 2008, 17:24

Pt UNU’
Slow down,vezi sa nu***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

Govora  •  13 iunie 2008, 17:26

Sper sa jucam anti fotbal…

flex  •  13 iunie 2008, 17:33

concursul SUPEREURO este cel mai timpit concurs care putea exista!

Comentează