Numărătoare inversă nervoasă

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

luni, 14 iulie 2008, 12:32

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

Împreună, afacerile lor însumează 4,6 miliarde de euro. Vântu, Teszari, Voiculescu, în ordinea din Top Capital. Dar nu sînt împreună. Sînt împotrivă.

Preludiu scurt, conflict lung
Împotrivă e puţin spus. Pe 31 martie, drepturile tv pentru Liga 1 s-au decis în favoarea consorţiului A1 – RCS, pentru 27 de milioane de euro net pe an. Licitaţia a durat 6 minute şi a fost cel mai scurt preludiu, obicei masculin!, al celui mai lung război.

„Vreau să cumpăr RCS!”
În acea seară, furios pentru că a pierdut, Vântu l-a sunat pe Teszari, patronul RCS-RDS. „Stimate domn, vreau să vă cumpăr compania!’. Teszari a mărturisit colaboratorilor, uimit, că SOV nu glumea. A fost refuzat. Chiar şi după ratarea listării la Bursa de la Londra, RCS-RDS valorează, probabil, 3 miliarde de euro. Mai mult decît orice televiziune, radio, ziar sau trust media din România.

Cluburile au ajuns să ia de la A1 – RCS de 4 ori mai mult decît plătea Telesport şi pentru că licitaţia a căpătat o notă de orgoliu personal. Rivali ireductibili, Voiculescu şi Vântu şi-au pus ambiţia la bătaie

Invizibil în Cipru
Imediat, Dumitru Dragomir s-a mişcat. „Totul în favoarea Realitatea TV, cea care a cumpărat Telesport, post de care şeful Ligii a fost extrem de legat şi care acum a ajuns la Vântu”, susţin surse din A1 – RCS.

„Vedeţi cîţi bani a scos Dragomir din canalul care a deţinut pînă acum drepturile TV!”, avertizează Florin Prunea. Răspunsul relaţiei Dragomir – Telesport se află în anonimatul prosper al unui off-shore din Cipru. Ambele surse sînt, evident, ostile lui Dragomir. „Prostii şi minciuni!”, zice şeful Ligii.

Cererea zace în fax
Pentru prima oară în ultimii ani, meciurile Ligii 1 au fost programate doar sîmbăta şi duminica. Pînă acum, se adăugau zilele de vineri şi chiar de luni.

Consorţiul a contactat oficial Liga. Iată dialogul cu Valentin Alexandru:
– Vă rugăm să schimbaţi programarea primelor etape!
– Adesaţi-ne o cerere în scris!
– Sigur, v-am trimis-o.
– Pe fax o dorim.
– Da, o aveţi pe fax.
– O vom analiza, dar Liga e în concediu general pînă pe 17 iulie.

Scoşi în cablu
„OK, dacă joacă aşa, atunci vom riposta!”, şi-au spus cei din consorţiul cîştigător. Pentru ei, Liga e Dragomir, iar Dragomir acţionează aşa pentru că vrea să facă orice ca să dea contractul către RTV. La ideea RCS, meciurile se vor vedea simultan pe patru canale.

„Pentru asta, ne-au scos Telesport şi Money Channel din cablu!”, au constat sîmbătă cei de la Realitatea. Vântu ştia de ceva vreme ce se pregăteşte, dar interesul comercial al RCS e foarte puternic.

Unde se vor vedea meciurile
Situaţia la zi. Abonaţii RCS şi DigiTV au pierdut Money Channel şi Telesport, care va difuza, printre altele, campionatul de handbal şi unele meciuri din Liga a II-a de fotbal. Aceiaşi abonaţi au cîştigat gspTV şi variantele sale, unde vor putea urmări meciurile de Liga 1.

Şi se mai întîmplă ceva, asta fără legătură cu războiul Vântu – Teszari + Vociulescu. Abonaţii celorlalte reţele de cablu, gen UPC, sau ai sistemelor Dolce, Boom şi altele nu vor putea prinde gspTV, ceea ce naşte un dublu efect. Întîi, presiune la adresa propriilor furnizori de programe, care n-au plătit cît au cerut A1 – RCS, ameninţarea că se vor muta la RCS sau îşi vor pune DigiTV, şi, pe de altă parte, nemulţumire la adresa gspTV, pe care nu o pot prinde.

Mai sînt 10 zile pînă la prima emisie a gspTV. În privinţa distribuţiei, probabil că nu se va schimba nimic pe termen scurt. Dar e greu de crezut că starea aceasta de echilibru instabil, în care freamătă mize de zeci de milioane de euro, se va menţine. Totul abia începe şi cel care a mişcat aceste forţe, deopotrivă uriaşe şi copilăreşti, este fotbalul.

Estimarea abonaţilor TV din două surse:

Studiu GFK – iunie 2008
4,7 mil abonaţi la cablu
1,5 mil abonaţi la DTH
6,2 total abonaţi din care
2,2 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
4 mil nu vor vedea meciurile

Raport ANRCTI – mai 2008
3,55 mil abonaţi la cablu
1,7 mil abonaţi pe DTH
5,3 mil total abonaţi din care
1,85 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
3,4 mil nu vor vedea meciurile

Studiul GFK a fost determinat prin metode statistice, iar raportul ANRTCI, care este autoritatea de reglementare, din cifre primite de la firmele care operează în domeniu.

În estimarea ANRCTI, care nu furnizează decît cifre globale, s-au folosit ponderile GFK: RCS are 27% din piaţa de cablu şi 51% din piaţa de DTH prin Digi TV.

E posibil ca diferenţa dintre cifrele la abonaţi la cablu să provină din faptul că unii cablişti mici subraportează abonaţii, iar unii dintre abonaţi fură semnal şi nu sînt înregistraţi în situaţia firmelor.

Precizare: chiar dacă nu se confundă şi nici nu conduce gspTV, ziarul este parte a proiectului noii televiziuni. Autorul face menţiunea pentru ca publicul să deţină toate informaţiile atunci cînd citeşte articolul.

Comentarii (213)Adaugă comentariu

oprea  •  14 iulie 2008, 20:11

MITICA LA PUSCARIE

eugen  •  14 iulie 2008, 21:13

eram extrem de nemultumit de upc si voiam s[ trec la rds. Prin miscarea asta nici daca raman fara cablu nu ma abonez la ei. Businessul e una, nesimtireae si nepasarea la adresa abonatilor e alta, pe care nu ii intrreaba nimenic mik, e alta

charlie  •  14 iulie 2008, 21:57

stai lejer tolanel ca nu prea sunt curosi oamenii de liga lui mitica, sunt asa plictisitoare meciurile incat te plictisesti. cand ma pot uita pe eurosport 2 la meciurile din premier league sau pe net la meciurile din spania sau italia crezi ca mai are imi vine sa ma uit la liga lui mitica? :)) s o saturat lumea de parveniti gen gigi, copos, turcu, iancu etc… ati facut mai degraba o afacere foarte proasta. nu stiu ce functie ocupi tu in gazeta dar se pare ca una destul de babana din moment ce te strofoci atat sa i faci reclama pentru ca ce ai scris acum nu e altceva decat reclama mascata presarata cu informatii inutile. probabil nu te intereseaza foarte mult dar cu articoul asta tocmai m ai facut sa te sterg de la lista de bookmarkuri.

Graeme  •  14 iulie 2008, 22:37

Pe mine ma streseaza ca-mi scoate posturi ca The Money Channel,Telesport(curata vendeta!) sau VH 1 din grila ca sa-mi bage Gsp-urile.Ma uit si la meciuri dar n-o sa ma uit la toate in etapa.Nu se pot gasi alte solutii ca sa nu ni se creasca abonamentul si sa nu ni se ia din posturile din pachetul de tv-cablu pentru care platim?

ciupal  •  14 iulie 2008, 22:48

Iata cum majoritatea de pe acest blog de sport in special cu probleme fotbalistice este asaltat de „neinteresati de liga 1” ci doar de alte ligi mai cu fite. Ba baieti si asa nu ne intereseaza ce rumegati voi cert este ca unii dintre cei care ar vrea sa vada liga 1 si scandalurile aferente nu vor vedea si asta este o problema, mie imi miroase a monopol aici (oare nu avem organe care sa studieze acest lucru ?). Ba mai lasati fasoanele sau daca sunteti asa de cunoscatori nu vad ce cautati aici, asa ca valea. Asa cum e ea Liga1 este din Romania locul unde traiesc majoritatea, asa ca ia schimbati blogul.

baciu42  •  14 iulie 2008, 22:53

Eu zic sa va faceti abonament la toate sistemele pentru ca la fiecare licitatie cineva o sa ramana pe dinafara.

radu  •  14 iulie 2008, 23:50

liga 1 nu ne intereseaza. cine va transmite seria a ?

craioveanu  •  15 iulie 2008, 0:22

prea tare rcs & rds….. sunt abonatul lor si au facut un mare bine populatiei…au reinitiat spiritul de concurenta…vezi romtelecom…din 1990 in zona de sud vest…resita..turnu severin…craiova…pitesti…vilcea a existat o companie puternica numita terra sat…care a fost cumparata de rcs&rds….bravo …. foarte tare!!!!!

aditzu  •  15 iulie 2008, 0:49

treaba sta cam asa Vantu=F.N.T (fond national de tepi), un personaj care face foarte multi bani pe seama prostiei…Voiculescu = alt marlan care la fel se imbogateste de pe urma prostimii … eu o sa ascult eventual m,eciurile la radio sau citesc un ziar oricum rezultatele le vezi la stiri pe toate posturile … si poate asa o sa mearga mai multa lume la stadioane( umpic de miscare nu strica nimanui, decat cu berea in fata la televizor )…cu toate astea nu sunt de acord cu monoplizarea transmisiilor TV cel mai corect ar fi sa aibe drepturi egale primele 3-4 posturi de televiziune din romania … sau din atata democratie o dam iar in comunism…

ksa-tm  •  15 iulie 2008, 6:52

daca nu faceti audienta,vai de voi tolontane cu gsp-ul vostru tv cu tot…,asa ca nu mai faceti figuri ca nu dati canalul altor companii de cablu decat cu o suma mare ca tot voi pierdeti daca nu revindeti…,iar cu audienta mica nici reclame nu veti avea cui faceti,poate o sa va faceti voua…!!! eu ma duc pe stadion asa k mi se rupe de gsp-tv!

Adi B  •  15 iulie 2008, 8:36

Eu sunt abonat UPC de cand s-a infiintat tv prin cablu in Timisoara, initial a fost Analog care a fost cumparat de UPC. Deci din 1991 sunt in aceiasi retea. Acuma trebuie sa schimb provider-ul numai de dragul lui Voiculescu? Ce crede Voiculescu si mai stiu eu cine ca va realiza cu acest monopol? Stia ca daca va pune un pret mare pe drepturile TV celelalte retele nu vor cumpara pachetul, sau astia sunt afoni la ceea ce se cheama MARKETING? Tot RCS-Antena 1 pierd la capitolul imagine, cel putin asa cred eu.

ion  •  15 iulie 2008, 9:16

Nishte papagali domnule ! Totzi !

bulangiul69  •  15 iulie 2008, 9:37

E clar ! Vom vedea din ce in ce mai multa lume pe stadioane.

Unu  •  15 iulie 2008, 11:00

Deci e clar aia 4 mil sunt abonati UPC (si eu sunt unu dintre ei) … RCS a facut aceasta manevra tocmai ca sa atraga clienti mai multi, in speranta ca abonatii UPC se vor duce la RCS. Vorba lui Mircea Bade: TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!

bogdan  •  15 iulie 2008, 11:34

eu chiar nu-i inteleg pe cei de la rcs pentru ca ei nu o sa scoata niciodata profit din toata afacerea asta(le trebuie audienta),dar de unde dak o sa vada meciurile aproximativ 25% din cei care sunt abonati la ei(banuiesc ca nu tuturor le place fotbalul).in loc sa vanda drepturile de televizare la 5 meciuri,si-ar scoate mult mai multi bani decat din „audienta” pe care o sa o aiba. dak a-ti fi destepti asa ar trebui sa faceti.am o mica speranta ca pana la inceperea campinatului asa se va intampla.

mark  •  15 iulie 2008, 12:07

Voiculescu + Teszari = GENIALI – adevarati oameni de afaceri !!!
Vantu = intotdeauna un tepar looser .ce patroneaza o facatura de doi bani de trust

Danny  •  15 iulie 2008, 13:09

Cata idiotenie in toata treaba asta cei de la RCS-RDS isi vor lua o mare tzeapa nu vor scoate profit nu toti romanii au cablu de la ei si multi nici nu isi vor face , din acel procentaj nu stiu daca se vor uita la meciuri 15% pe mine unul ma supara faptul ca au scos Telesport era singurul post de televiziune din romania care transmitea Divizia A Nationala De Baschet Masculin , acum iubitori de baschet vom sufla in degete sau pe vom uita pe teletext sa aflam rezultatele din alte partide. Pacat ca multi nu vad in tara asta decat un singur sport , adica fotbalul!!

clauss  •  15 iulie 2008, 13:10

Pacat, credeam ca Romania va mai evolua si ea in 2008 in domeniu media, se anuntau lupte mari la sfarsitul anului trecut pe piata de telecomunicati si ma asteptam la multe lucruri pozitive pentru clienti, mai ales ca RCS-ul a facut o surpriza frumoasa prin lansarea Digi Mobil (frumoasa pentru clienti si o surpriza care a orientat Orange spre UPC). Din pacate astazi asistam la o cacealma unde doi oameni mari cu grave suspiciuni de coruptie se comporta ca doi copi si scot limba unu la altu in locuri publice, rusinos regretabil si dezgustator. Voiculescu pe toata existenta lui in media parerea mea ca nu a facut altceva decat sa copieze de la alti, SOV de bine de rau a mai facut si televiziune in Romania, TMC este un post destul de reusit are o audienta mica pentru ca se adreseaza unui public select, o categorie de oameni care cu siguranta nu gusta acest conflict, prin decizia scoateri lui din grila catv, rcs-ul nu a facut altceva decat sa mai puncteze inca o data pe minus la capitolul imagine. Din pcacate RCS-ul este decat o rampa de lansare pentru alti, este o firma la radacina careia cresc alte firme si care mananca grav din imaginea sa, acelas drum il urmeaza ai A1, practic Liga I nu a fost cumparata de A1 si RCS ci a fost cumparata in mare parte de bani RCS-ului, imediat dupa castigare primul care a punctat la capitolul imagine a foist tot A1, care anunta „dupa cum v-am obisnuit … am facut … bla bla bla” de RCS in stirea respectiva se amintea foarte sumar, acum canalele propri ale RCS-ului poarta numele de GSP, punctand din nou tot trustul A1, in scurta prezentare a acestor programe nici nu se aminteste grupul RCS-RDS, nu se spune ca Liga I se va vedea in exclusivitate la RCS respectiv DIGI, se spune ca se va vedea in exclusivitate la GSP, nici macar nu specifiva ca GSP va fi doar in reteaua RCS, fireste ca asa va fi, dar nu se specifica, in concluzie tot trustul Intact puncteaza la capitolul imagine, in grila catv clientul nici nu vede diferenta intre cele 3 programe intrate, pe Digi se vede frumos in lista de ch in care apar ca 1, 2 si 3, pe cablunu se intelege, abonatul este bagat in ceata si se intreaba pana cand incepe Liga unde sunt canalele scoase sau dece a intrat un canal in locul la 3, pentru ca in scurtul montaj care ere difuzat pe cele 3 canale se spunea „Liga I va fi doar pe acest canal” oare cum sa inteleaga nea Gheorghe ca sunt 3 canale diferite?. si de cine va fi nemultumit nea Gheorghe? Practic RCS-ul a platit grosul pentru drepturi ca sa obtina doar exclusivitatea, pai daca participa singur la licitatie sau impreuna cu alti tot acelasi lucru obtinea, doar ca mai platea o mica parte in plus, asa ca RCS-ul a ajuns sa plateasca grosu ca sa poata sai promoveze imaginea mai bine trustului d-lui Voiculescu, frumoasa afacere. RCS-ul trebuie sa fie atent in ce conflict se baga, pentru ca d-nul Voiculescu isi urmareste doar propriu interes, sunt sigur ca scandalul de gradinita abia este la inceput, mai urmeaza sa-l vedem si pe dl Vantu cerand sa scrie pe GSP ca transmite Liga I Realitatea, apoi va urma probabil scoaterea si Realitati si a Romantica din cablu, dupa care probabil Vantu va scoate si el OTV-ul din reteaua RCS-ului ca tot la cumparat si in concluzie abonatul de rand in loc sa castige din competitia intre moguli din media va asista neputincios la diminuarea grilei de programe. In conflictul Voiculescu – Vantu nu va pierde doar abonatul ci si RCS-ul, dar pe cei doi nu-i intereseaza, Voiculescu isi vede de propriu interes iar Vantu isi face propriu DTH. Si eu care speram ca anul asta vom avea si noi HD in Romania, pretul la LCD-uri a scazut iar CRT-uri nu se mai fabrica, ba chiar mai mult lcd-urile noi au si tuner pentru digital cablu si slot de CI astfel operatori catv pot da doar module si scutesc bani de pe receptoare digitale dar din pacate nu se intampla nimic, startul de la 1 iunie pentru astfel de transmisi a fost pierdut si de Rcs si de Dolce, restul oricum ereau trasi pe linia de asteptare, acum asistam la canalizarea atenitiei pe altceva. In legatura cu exclusivitatea, sa ne uitam putin pe net pe saiturile din Ro unde putem vedea porgrame online, si constatam ca pana si HBO-ul se vede, chiar si Pro tv-ul lui Sarbu care a tinut cu dinti sa fie codat cat mai bine iar dth-urile care il preia sa-si puna sigla in colt ca sa poata urmari mai bine sursa, asa ca in mod sigur si GSP-urile vor ajunge pe astfel de saituri, in afara de asta audienta la meciuri este mai mica cate o data decat la OTV iar la stirile si emisiunile sportive timpul este mai mult ocupat de comentariile si analiza comentariilor patronilor de echipe decat a meciului in sine, fara discutie exclusivitatea de la Liga I va aduce benefici RCS-ului dar asta nu inseamna ca cu asta vor tine abonati legati daca se vor tot juca in acest conflict care nu pare sa fie al lor, este al unor oameni care sunt destul de sifonati. Pacat ca o firma care a crescut dupa 90 a ajuns centru de lupta la doi oameni care au crescut pana in 90.

Ryogen  •  15 iulie 2008, 13:15

Nu sunt eu mare expert dar unele lucruri le vad astfel:

Cand sau vindut drepturile tv trebuiau selectati doar acele companii care indeplineau niste conditii:
ex: acoperire, audienta, dotare, reputatie etc.

Ce au facut ei?

Adica daca am eu bani multi si locuiesc in comuna Jgheab, si cumpar drepturile priveam singur LIGA linistit singurel!!!

ASTA E CEA MAI MARE PROSTIE A LUI DRAGOMIR CA SA GINDIT DOAR LA BANI NU SI LA OAMENII SIMPLI!!!

AR FI ONORABIL PENTRU EL SA DISPARA DIN FOTBAL.

IllusionRO  •  15 iulie 2008, 13:23

io de exemplu imi schimb furnizorul de cablu din cauza telesportului! prefer sa vad cupe europene la handbal si baschet si campionatul de handbal si baschet decat niste meciuri de nimic din liga lu’ mitica.la care oricum nu se mai prea uita nimeni! si in plus daca ati observar tineretul prefera sa se uite la baschet si handbal la tv…la fotbalul romanesc media de varsta care priveste meciurile neinteresante la tv este trecuta de 40 de ani.

UPC boss  •  15 iulie 2008, 15:28

niste ratatzi………tot UPC e baza……..in plus dak se vad p net e totu ok…….sper sa vad p net……..atunci nu imi trebuie mai nimic……la meciurile de acasa merg k am POLI card…..hai poli TM…….:X……rusine pt cei de la A1 si rds vai si amar de curu vostru…ma bucur………k mitica va pune bettze in roata:))……..ma amuz si eu:))…….niste tzarani…ce sa va cer?:))

Maik  •  15 iulie 2008, 15:47

Este vorba de bani.Si de orgolii,apoi.Ca la razboi.In Anglia,Italia,Spania meciurile sint in sistem pay per view.Si nu se pling.Este optiuna fiecaruia la ce se uita.In fond,RCS a dat 100 de milioane si vor sa isi scoata investitia.Gindul lor nu era acela de a pune monopol si de a-si atrage noi abonati.De ce UPC nu vrea plateasca pentru a putea transmite meciuri?Si de ce TVR,Realitatea,Telesport,PROTV sau alte posturi nu vor sa preia din optiuni.Toata lumea vrea pe gratis.E usor sa dai din gura.Pune-te in locul celuilalt si vezi cum se vede.Da si tu 100 de milioane,sa iti faca Mitica mizerii si vezi apoi cit de mult te vei gindi la cel de linga tine care vrea sa ii dai pe de-a moaca.

costy  •  15 iulie 2008, 16:01

mitica dragomir ar trebui schimbat

RA3  •  15 iulie 2008, 16:09

Buey eu zic sa treaca toata lumea la digi tv sau upc :> fiecare dupa caz

Carol  •  15 iulie 2008, 16:16

STITI CARE AR FI CEA MAI TARE CHESTIE? SA NE UNIM CU TOTII SI IN PRIMELE ETAPE SA NU SE UITE NIMENI LA TV LA POSTURILE MOTANULUI FELIX! SI CAND O VEDEA J…A IMPUTITA CE BANI PIERDE O SA RENUNTE SI O SA PUTEM VEDEA SI NOI CA LUMEA UN MECI DE FOTBAL LA UN POST SERIOS SI NU LA ***ASTIA!

pop  •  15 iulie 2008, 20:05

VA INTREB : DACA CASTIGA BOOM TV -UL LICITATIA CE SE INAMPLA ??????CINE VREA MECI LIGA 1 SA SI PUNA BOOM ( 8EURO+ TVA)

Steli  •  15 iulie 2008, 20:42

O mare prostie sa nu vanda mai departe drepturi tv altor posturi tv. Nu o sa imi schimb furnizorul de cablu pt liga 1 … vorba multora… mai bine merg pe stadion si restul rezultatelor le vad pe net sau la stiri. RUSINE celor care au permis prostia asta mare cu vanzarea drepturilot tv doar la a1-rcs si nu au scos pe pachete la vanzare. sper sa nu castigati nimic din afacerea asta si sa renuntati la idee HOTILOR.

Danny  •  15 iulie 2008, 23:06

Noi o sa suflam in continuare in degete pentru ca nu avem ce face , uni spuneti ca veti iesi pe stadion sa vedeti meciul , dar pentru cei care nu au o echipa in liga 1? ui eu cum stau in Sibiu , pe cine sa vad? nu am pe cine,nu sunt inebunit dupa fotbal,sportul pe care il iubesc este baschetul (probabil si din cauza ca Csu Sibiu este singura echipa de top din Sibiu) dar nu neg ca imi place sa vad un meci de fotbal la tv , in fine , dar nu si-au pus oare si intrebarea : „Aia de la tzara ce fac?,acei batrani care in afara de Tvr1 nu prind” JALNIC !! bine zice Badea asta: „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

alin  •  15 iulie 2008, 23:52

foarte bine.eu am boom si chiar nu ma intereseaza liga noastra de tot rahatul.sa se uite ei la gsp 1,2,3,4,5,6,7,8…..99

doru din cluj  •  16 iulie 2008, 1:03

Fratilor,am BOOM de un an de zile.Am Serie A,Primera division,Premier league.In fiecare week-end,10-12 meciuri,live.Pai eu vad saptaminal Realul,Barca,Milan,Fiorentina,Manchester,Arsenal,Chelsea,ce dracu”sa mai fac eu cu liga lui peste?Abonati-va fratilor la Boom,va spun eu ca merita 30 de lei pe luna.

DANIEL  •  16 iulie 2008, 4:05

FRATILOR EU AM LUCRAT LA BOOM SA NU VA PUNETI CA E JALE CU EI, CALL CENTER VARZA, PERSONAL LA FEL SI SEMNAL INCREDIBIL DE SLAB, IN PLUS MAI AU CONTRACT PE 1 AN PENTRU PRIMERA DIVISION SI SERIE A!!!

flo  •  16 iulie 2008, 8:38

ce tot dati cu in strainatate este sistem pay per view ……..dar se compara vreodata campionatul spaniei, italiei sau oricare altul cu al nostru? acolo merita sa platesti ca ai ce vedea..aici….e jenibil…cea mai mare magarie sa mai dau inca bani sa ma enervez ca nu joaca nimica ala sau altul

Adrian Valeanu  •  16 iulie 2008, 8:45

Domnule Tolontan, fii te rog amabil si raspunde-mi: eu sunt abaonat la UPC si in consecinta nu am acces la canalul gsp.tv pe care se vor transmite meciurile din prapadita asra de divizie A. Sunt dinamovist de o viata si daca nu vad meciurile cu Dinamo va fi vai si-amar de familia mea!!! Ce ma sfatuiesti sa fac?

cata99  •  16 iulie 2008, 9:59

O intrebare:voi,pe site,o sa mai dati meciuri,ca in campionatul trecut?

ionutzu23  •  16 iulie 2008, 10:31

nebunie totala in tara asta. sa nu vezi meciurile? te obliga oarecum sa mergi pe stadioane. dar daca ar merge pe stadioane oameni care sa nu faca numai tampenii ar fi minunat insa traim in romania. unde vad eu meciurile??????????
nu pot rata vreun meci al echipei rapid si nici pe stadion nu pot merge la toate.
trebuie sa existe o solutie si daca exista trebuie descoperita

cip  •  16 iulie 2008, 14:43

eu unu nu imi schimb operatorul de cablu pt neste meciuri kre oricum vad la tv fazele importante si nush kt timp am de pierdut la neste meciuri uneori chiar enervant de slabe.o sa pierdeti, k nush cati romani or sa isi schimbe operatorul pt neste hoti.las sa fim noi sanatosi astia kre nu vedem meciurile din liga 1

brudi  •  16 iulie 2008, 21:07

mda…parca e legea junglei!
Eu prind Rcs…dar nu-mi comvine sa difuzeze 4 meciuri simultan, deoarece sunt stelist dar locuiesc in Timisoara, deci mi-as dori sa vad ambele echipe la treaba…mda, o sa am 2 ocazii…o data in tur si o data in retur!

traian  •  17 iulie 2008, 9:20

TREBUIE SA CUMPARAM ALT PACHET DE PROGRAME PENTRU A RECEPTIONA GSPTV? MULTUMESC PENTRU RASPUNS!

artshortfilms  •  17 iulie 2008, 23:17

nu mai vreau sa aud de RDS, antene si cabluri… pe internet gasesti tot ce vrei. De exemplu, filme artistice de scurt metraj din toata lumea gasiti doar la artshortfilms. Vizionare placuta!

Adrian  •  18 iulie 2008, 19:15

am inebunit eu sau astia de la rcs nu sunt normali pai cum sa pui un program de 2 ori pe grila la un cablu Zau vine sfarsitul lumii :))
Apropo RCS patroneaza GSP TV?

Mariana  •  18 iulie 2008, 19:44

Ainceput razboiul intre sorin ovidiu vantu si rcs – rcs cea mai nerespectabila firma de cablu a scos 3 programe de televiuziune 1 romantica 2 Money Channel 3 Telesport .Hhahahahahaha nu mai pot de ras cat creier are patronul de la RCS?
Cine patroneaza RCS
Cea ce ma pune pe ganduri a scos 3 programe si a introdus de 3 ori GSP TV
Pai nici nu mai stiu ce sa mai cred cred ca urmeaza Realitatea TV si gata se va face de ras rau de TOT (NERESPECT)

DANIEL  •  18 iulie 2008, 22:19

BAI RCS NUI GHENA DE GUNOI CE A AJUNS RCS BATAIA DE JOC A UNOR OAMENI DE CE ISI BATE JOC RCS DE ABONATI RCS?

dorel  •  19 iulie 2008, 0:30

eu unde vad meciurile ?

georgiana  •  19 iulie 2008, 18:18

si totusi cum fac sa vad meciurile????nu este posibil k 4 milioane de oameni sa nu vada meciurile…

vlad  •  19 iulie 2008, 23:16

E VREUN ABONAT BOOM PE AICI DACA DA VA ROG SA IMI RASPUNDETI : BOOM CHIAR TRANSIMTE NBA? DACA DA CATE MECIURI PE SAPTAMANA SI CAT MAI ARE CONTRACT CU EI??? MULTUMESC!

pavel21  •  20 iulie 2008, 11:27

sar putea vedea pe un site gsp tv dar nu pot spune ca ar fii publititate si nu vreau sa supar pe cineva dar cautati si voi gsptv live incepe vineri ora 20

SA_MI_BAG_PULA_N_MATA  •  20 iulie 2008, 19:32

bagavas pooola-n gat de mwisti si rcs si rds eu nu o sa mai vad meciurile uaaaaaaaaaaa

Voiculescu_suge  •  20 iulie 2008, 20:09

Vorbeste kktul asta de tolontan platit din afacerile murdare ale kktului de voiculescu. isi permite boul sa comenteze acuma. vedeavas in mizerie pe toti parvenitii, securistii si pseudovetele emisiunilor pwlii de tv.

pavel21  •  21 iulie 2008, 13:48

daca vreti sa vedeti meciurile sar putea vedea pe adresa www . cool-tv. net/
imi cer scuze pentru informare
nu am nici o legatura cu acest site
MULTUMESC

Chris  •  21 iulie 2008, 17:48

Foarte tare post-ul!

Comentează