Numărătoare inversă nervoasă

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

luni, 14 iulie 2008, 12:32

De sîmbătă, RCS a scos Telesport şi Money Channel din grilă şi a introdus gspTV, care deocamdată emite doar un semnal tehnic şi pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1. Vântu a luat foc, bănuind că e opera războiului cu Voiculescu!

Împreună, afacerile lor însumează 4,6 miliarde de euro. Vântu, Teszari, Voiculescu, în ordinea din Top Capital. Dar nu sînt împreună. Sînt împotrivă.

Preludiu scurt, conflict lung
Împotrivă e puţin spus. Pe 31 martie, drepturile tv pentru Liga 1 s-au decis în favoarea consorţiului A1 – RCS, pentru 27 de milioane de euro net pe an. Licitaţia a durat 6 minute şi a fost cel mai scurt preludiu, obicei masculin!, al celui mai lung război.

„Vreau să cumpăr RCS!”
În acea seară, furios pentru că a pierdut, Vântu l-a sunat pe Teszari, patronul RCS-RDS. „Stimate domn, vreau să vă cumpăr compania!’. Teszari a mărturisit colaboratorilor, uimit, că SOV nu glumea. A fost refuzat. Chiar şi după ratarea listării la Bursa de la Londra, RCS-RDS valorează, probabil, 3 miliarde de euro. Mai mult decît orice televiziune, radio, ziar sau trust media din România.

Cluburile au ajuns să ia de la A1 – RCS de 4 ori mai mult decît plătea Telesport şi pentru că licitaţia a căpătat o notă de orgoliu personal. Rivali ireductibili, Voiculescu şi Vântu şi-au pus ambiţia la bătaie

Invizibil în Cipru
Imediat, Dumitru Dragomir s-a mişcat. „Totul în favoarea Realitatea TV, cea care a cumpărat Telesport, post de care şeful Ligii a fost extrem de legat şi care acum a ajuns la Vântu”, susţin surse din A1 – RCS.

„Vedeţi cîţi bani a scos Dragomir din canalul care a deţinut pînă acum drepturile TV!”, avertizează Florin Prunea. Răspunsul relaţiei Dragomir – Telesport se află în anonimatul prosper al unui off-shore din Cipru. Ambele surse sînt, evident, ostile lui Dragomir. „Prostii şi minciuni!”, zice şeful Ligii.

Cererea zace în fax
Pentru prima oară în ultimii ani, meciurile Ligii 1 au fost programate doar sîmbăta şi duminica. Pînă acum, se adăugau zilele de vineri şi chiar de luni.

Consorţiul a contactat oficial Liga. Iată dialogul cu Valentin Alexandru:
– Vă rugăm să schimbaţi programarea primelor etape!
– Adesaţi-ne o cerere în scris!
– Sigur, v-am trimis-o.
– Pe fax o dorim.
– Da, o aveţi pe fax.
– O vom analiza, dar Liga e în concediu general pînă pe 17 iulie.

Scoşi în cablu
„OK, dacă joacă aşa, atunci vom riposta!”, şi-au spus cei din consorţiul cîştigător. Pentru ei, Liga e Dragomir, iar Dragomir acţionează aşa pentru că vrea să facă orice ca să dea contractul către RTV. La ideea RCS, meciurile se vor vedea simultan pe patru canale.

„Pentru asta, ne-au scos Telesport şi Money Channel din cablu!”, au constat sîmbătă cei de la Realitatea. Vântu ştia de ceva vreme ce se pregăteşte, dar interesul comercial al RCS e foarte puternic.

Unde se vor vedea meciurile
Situaţia la zi. Abonaţii RCS şi DigiTV au pierdut Money Channel şi Telesport, care va difuza, printre altele, campionatul de handbal şi unele meciuri din Liga a II-a de fotbal. Aceiaşi abonaţi au cîştigat gspTV şi variantele sale, unde vor putea urmări meciurile de Liga 1.

Şi se mai întîmplă ceva, asta fără legătură cu războiul Vântu – Teszari + Vociulescu. Abonaţii celorlalte reţele de cablu, gen UPC, sau ai sistemelor Dolce, Boom şi altele nu vor putea prinde gspTV, ceea ce naşte un dublu efect. Întîi, presiune la adresa propriilor furnizori de programe, care n-au plătit cît au cerut A1 – RCS, ameninţarea că se vor muta la RCS sau îşi vor pune DigiTV, şi, pe de altă parte, nemulţumire la adresa gspTV, pe care nu o pot prinde.

Mai sînt 10 zile pînă la prima emisie a gspTV. În privinţa distribuţiei, probabil că nu se va schimba nimic pe termen scurt. Dar e greu de crezut că starea aceasta de echilibru instabil, în care freamătă mize de zeci de milioane de euro, se va menţine. Totul abia începe şi cel care a mişcat aceste forţe, deopotrivă uriaşe şi copilăreşti, este fotbalul.

Estimarea abonaţilor TV din două surse:

Studiu GFK – iunie 2008
4,7 mil abonaţi la cablu
1,5 mil abonaţi la DTH
6,2 total abonaţi din care
2,2 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
4 mil nu vor vedea meciurile

Raport ANRCTI – mai 2008
3,55 mil abonaţi la cablu
1,7 mil abonaţi pe DTH
5,3 mil total abonaţi din care
1,85 mil sînt abonaţi RCS şi Digi TV
3,4 mil nu vor vedea meciurile

Studiul GFK a fost determinat prin metode statistice, iar raportul ANRTCI, care este autoritatea de reglementare, din cifre primite de la firmele care operează în domeniu.

În estimarea ANRCTI, care nu furnizează decît cifre globale, s-au folosit ponderile GFK: RCS are 27% din piaţa de cablu şi 51% din piaţa de DTH prin Digi TV.

E posibil ca diferenţa dintre cifrele la abonaţi la cablu să provină din faptul că unii cablişti mici subraportează abonaţii, iar unii dintre abonaţi fură semnal şi nu sînt înregistraţi în situaţia firmelor.

Precizare: chiar dacă nu se confundă şi nici nu conduce gspTV, ziarul este parte a proiectului noii televiziuni. Autorul face menţiunea pentru ca publicul să deţină toate informaţiile atunci cînd citeşte articolul.

Comentarii (213)Adaugă comentariu

mmm  •  14 iulie 2008, 10:58

Pt sergio again. Te contrazic, vina este a lui dragomir care a dorit doar bani. el a cerut suma aceea fabuloasa si i s-a dat. Cine este vinovat ca tu nu vezi meciurile?????? RCS-ul??? nu el a platit cat i s-a cerut si acum face ce vrea cu ce a platit!!!!!!!! si inca ceva , in italia daca vrei calcio te abonezi la sky, nu vrei te uiti la duminica in familie!!!!!!!

gigi  •  14 iulie 2008, 10:58

Mi se pare o mare magarie ceea ce se intampla. Mai bine era cand se difuzau meciurile pe TVR si era toata lumea multumita. Acum ce sa inteleg? Oarecum oamenii care doresc sa vada meciurile din Liga 1 sunt fortati sa intre in reteaua RCS? Penibil…pot spune ca are o influenta comunista treaba asta…
Sa fiu obligat sa vad ****alea care prezinta fotbal? *****
Ia zi tu Tolo, ****, ce o sa faca cei care nu au RCS? ****

nelu  •  14 iulie 2008, 11:02

si mai ziceti ca sunteti ziaristi sportivi in slujba cititorului. mai taceti din gura ati demonstrat ca va doare-n basca de noi conteaza doar banii!!! bravo ****

Liviu  •  14 iulie 2008, 11:02

Foarte bine si asa fotbalul romanesc este o mizerie, o hotie, o valiza plimbatoare de bani si antitalente fotbalistice in Liga asta 1 si la echipa nationala! mai bine nu ar fi mediatizat deloc! si asa presa mananca de multe ori rahat manipulind si mintind suporteri!

gigi  •  14 iulie 2008, 11:03

mmm , nu face ce vrea cu ce a platit. Trebuie sa faca in asa fel in cat toata lumea sa fie multumita. Sa presupunem ca eu am o companie ca si RDS dar cu 90% abonati si cumpar drepturile de televizare pentru acei 10%. Ce crezi ca o sa faca cei 90%? O parte din ei sunt fortati sa se mute pe reteaua mea? E destul de logic…
Oricum tot trustul e condus de un *** convins…ce sa facem noi, astia de rand.

mmm  •  14 iulie 2008, 11:14

gigi, nu am prea inteles exemplul tau, in fine nu conteaza, ce vroiam eu sa spun este ca in tarile cum este italia, germania,grecia si altele evenimentele fotbalistice televizate se platesc de catre telespectator. accesul la aceste evenimente se face cu un abonament lunar la un furnizor de pachete tv. nimic nu este gratis si pe nimeni nu intereseaza ca un anumit numar de telespectatori nu au posibilitatea financiara sau morala de a vedea unmeci de fotbal. asta se intamla incepand din acest an si la noi. ma repet cine vrea fotbal plateste cine nu se uita la duminica in familie.

Albu-Sibiu  •  14 iulie 2008, 11:16

Foarte buna precizarea de la finalul articolului. Da nota de obiectivitate prezenta intr-o masura suficienta pe intregul cuprins. Felicitari pentru decizia de a fi macar in aparenta onest cu cititorul. O bila alba…

ary  •  14 iulie 2008, 11:18

Incercati sa conditionati introducerea GSP-urilor altor operatori doar cu scoaterea Realitatii tv din cablu..si a celorlalte penibilitati care se afla in trustul lor The Monkey Chenel, RomanticaTv..
RCS deja ii curata frumos de pe cablu :))) !!! Au pus mana pe matura !!!!
Si atunci sa-l vedem pe Vantu si „maretul sau trust” !!!

fanTM  •  14 iulie 2008, 11:24

RCS IS NESIMTZITZI….PACAT CA TOT RCS O SA PIARDA PUBLIC…EU CA SI ABONAT UPC NU SUNT REVOLTAT PE UPC…CHIAR II SUSTIN….PENTRU CA EXISTA TEHNOLOGIA P2P…FOARTE SIMPLU DE UTILIZAT SE VOR VEDEA MECIURILE SHI PE INTERNET…ASA CA DRAGI RC-ISHTI…PLATITI AIUREA PENTRU GSPTV ASTA

wIz  •  14 iulie 2008, 11:25

Mi se rupe ca UPC n’are gsptv. Oricum nu mai mai uit la panaramele de meciuri de la noi.

Andrei  •  14 iulie 2008, 11:27

Razboi de 2 lei, exact cat face trustul lui Voiculescu Felix, cei de la RTV au pierdut licitatia… si ce puteau sa faca ceva intelegent? au platit publicitatea sa apara numele RTV pe pusturile lui Felix.. adica LIGA 1 Realitatea TV, cel mai tare post de stiri…. acest nume sa apara pe antenele lui Felix!!! Foarte intelegent.. nu?? Dar sa inchizi intransmisia Money Channel…. eee o gainarie… un razboi de 2 lei… jos turnatorii..

Petrisor Socol  •  14 iulie 2008, 11:31

Ce bine-mi pare ca le-a tras-o alora de la trustul deontolog Realitatea-catavencu. Se credeau buricul pamantului. Ce tare as vrea sa scoata si Romantica din grila 😆

ionutz  •  14 iulie 2008, 11:31

salut
Ma ce va tot strofocati fotbalul dc nu se stia deja e o afacere iar k orice afacere trebuie sa o aduci pe profit adica pe dragomir l a durut in cot k cei care nu sunt abonati rcs&rds nu o sa vada meciurile (mmm on are dreptate)aia au platit si vor sa si scoata bani logic.
Eu oricum sunt abonat rcs asa k nu imi fac griji
iar pt restu nu va ramane decat sa va abonati la rcs .
faza cu dragomir prieten cu vantu e asa k pana la urma rcs va face 100 de gsptv dc e nevoie si tot va transmite meciurile si oricum si concurenta ar putea sa transmita meciurile ,contarcost evident si toata lumea va fi foarte fericita ……………ce naiba chiar asa nu va duce capu si va plange ti atat sunati la operatori vostri de cablu si cereti sa bage gsptv in grila chiar dc asta i v a costa dc nu tup la rcs …………..hai va doresc o zi multumitoare.pa

Victor  •  14 iulie 2008, 11:33

Pentru toţi cei care sunt abonaţi în alte reţele şi sunt revoltaţi că nu vor recepţiona GSP TV:

Oameni buni, un abonament de bază la Digi costă 16 lei şi 70 de bani pe lună! De 16,7 lei vedeţi minim 7 meciuri/etapă. Nu cred că e un capăt de ţară. Obişnuiţi-vă cu politica aceasta, deoarece ar fi cazul să ajungem din urmă ţările civilizate.

Desigur, nu se poate compara campionatul românesc cu cel italian. Dar în Italia costă minim 30 € lunar accesul la meciuri.

Dar e mult mai simplu să stai pe forumuri şi pe bloguri şi să înjuri în stânga şi în dreapta. Cu gândire ca aceasta ne mai mirăm că nu progresăm?

81ack  •  14 iulie 2008, 11:39

tolontane, te credeam ziarist serios…

purplered  •  14 iulie 2008, 11:41

Poate asa se vor umple si stadioanele..nu de alta ..dar numai impreuna vom putea decapita mafia condusa de dragomir & il padrino

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 11:42

Albu-Sibiu : multumesc

Cătălin Tolontan  •  14 iulie 2008, 11:43

nelu: tare rau povestesc de vreme ce tu ai inteles ca Dragomir actioneaza in favoarea gsp 🙂 e exact invers

vasim  •  14 iulie 2008, 11:45

Lasa mai discutiile astea pentru ca pe mine oricum nu ma intereseaza.
Eu oricum nu pot schimba anumite decizii.
Chestia asta cu sa fi informat sunt de acord cu ea dar nu intr-un blog de sport !!!
De premiu ai primit cel mai bun blog de sport sau cel mai bun blog de politica ?
Eu nu te mai citesc nu are nici un rost sa imi pierd vremea cu politica din Romania zilei de azi … prea multa mizerie si ce sens are …
Sunt doar mafioti care detin puterea si interese mizere de ultima spetza …
Mai bine ma uit la un meci de football decat sa pierd vremea cu politica si cu sigurnatza nu sunt singurul care gandesc asa ..
Daca vrei sa informezi oamenii fa-ti un blog de politica!
Orice blog trebuie sa se rezume la anumite teme!!!

dannyreddog  •  14 iulie 2008, 11:45

Catalin…acest nou canal de sport va putea fi vizionat si pe internet? sau e vorba de exclusivitate aici din partea celor de RCS/RDS…

cassius cluj  •  14 iulie 2008, 11:46

Din pacate ….stiam ca la un moment dat aici se va ajunge ..sunt prea multi bani si prea multe interese in toata treaba asta cu liga 1…..eu sunt microbist, iubesc fotbalul…am renuntat odata la upc..pt ca daca vroiam sa vad, primera, serie a si eurosp 2 care are premier league…..acuma ca am boom nu vad ce ma intereseaza cel ma mult liga 1….ce sa fac acuma sa reunut la i sa ma pun la DIGI ?? dezamagitor……………..

geryk  •  14 iulie 2008, 11:50

Pe mine ,personal, nu ma deranjeaza faptul ca e o suma infima / luna 16.7 lei pe care ar trebui sa o platesc , pentru a putea vedea meciurile.Sunt foarte ofuscat pe faptul ,ca o persoana care nu are posibilitatea sa-si bage cablu tv de la RCS-RDS, nu poate vedea un „meci” de liga I, din cauza unor „bastani”, care la fiecare masa baga o ceafa de porc,ca bine le zice Badea, unor politicieni ****,ce s-au gandit ca ar fii mai bine sa nu se mai dea meciurile pe canalele existente in pachetul standard al companiilor ce ofera televiziune prin cablu,deoarece fotbalul de la noi este atat de „atractiv” incat trebuie sa urmam exemplul celor din afara unde se plateste pentru a vedea un MECI DE FOTBAL.
Sa fim seriosi.Toata lupta asta nu face altceva decat sa duca la o privatizare a tot ceea ce inseamna fotbalul romanesc. Ma mir ca nu dati si meciurile nationalei pe Gsptv1,2,3..etc. Sper sa aveti un raiting de kkt si in pauza competitionala sa renuntati la marele BUM pe care l-ati dat ,atunci cand ati castigat licitatia.

romaniainedit  •  14 iulie 2008, 11:53

Tolontane articolele dumitale care nu au legatura cu meciurile de fotbalul dovedesc faptul ca esti un ziarist inteligent si talentat !
Asa cum a zis si Badea aseara , si mie imi place cand se bat oligarhii intre ei !

dcostea  •  14 iulie 2008, 11:56

nu am rabdare sa citesc tot,asa ca pun urmatoarea intrebare:daca sunt abonat UPC,nu o sa pot vedea meciurile?

romaniainedit  •  14 iulie 2008, 12:00

@dcostea , daca esti abonat UPC nu o sa poti vedea meciurile pana ce UPC nu o sa dea banii catre A1-RCS !
😉

florin  •  14 iulie 2008, 12:02

nici intr-o mie de ani nu o schimb furnizorul eu am boom asa ca aia cu `Întîi, presiune la adresa propriilor furnizori de programe, care n-au plătit cît au cerut A1 – RCS, ameninţarea că se vor muta la RCS sau îşi vor pune DigiTV, şi, pe de altă parte, nemulţumire la adresa gspTV, pe care nu o pot prinde.` e vrajealaaa am trei campionate pe boom super meciuri unu si unu spania italia anglia asa ca sa va spalati cu liga 1 pe cap.Eu tin cu steaua si altceva nu vreau sa vad asa ca ma duc pe stadion .Vam pupat….

sergio again  •  14 iulie 2008, 12:04

@ mmm …nu tre sa pui asa problema..nu compara nivelul de trai din italia cu cel din romania.la fel cum nu trebuie sa comparam nivelul calitativ al meciurilor.oamenii acolo platesc dar au si ce vedea,pe cand noi ce sa vedem!!?exact acelasi lucru s-a intamplat si cu telesportu si gsp a sarit sa ii taie capu,chipurile avand intentia de ai proteja pe suporterii care nu aveau acces la acest canal..de fapt totul a fost orchestrat de comunistu de voiculescu.in fine…ce ma doare e ca romanul iar e prostit sa aleaga ce i se baga pe gat..p.s:mai aveam si noi o bucurie in tara asta..fotbalul..ne obligati sa platim si pt bucatica asta de fericire..asta e,mergem inainte

cris  •  14 iulie 2008, 12:06

De ce am eu impresia ..ca A1 -RCS nu a discutat 🙂 cu niciun alt operator pt distributia Gsp !!
Asta ca ar fi negociat e doar de ochii lumii e pentru presa !!
Oricum RCS -RDS cel mai bun operator de cablu -DTH , internet .. Sunt cei mai tari !!!!!
Ma bucur ca *** ..probabil si pagubitii FNI se bucura !!!

PASARICA LUCIAN  •  14 iulie 2008, 12:09

Domnilor situatia este foarte simpla. Unii au dat banul si au castigat licitatia si ei fac ce doresc. Daca sunt destepti, nu o sa piarda cei 4 milioane sau mai mult de potentiali telespectatori, deoarece asta poate sa insemne bani multi.
Pentru cei de la RCS as avea o sugestie : sa profite de situatie si sa incheie un contract cu BOOM TV ca sa dea meciurile din liga nationala la schimb cu meciurile din Italia si Spania si astfel RCS ar deveni cea mai tare de pe piata. Ce ziceti domnilor, va dau idei bune ????
In rest va urez, cu respect, o zi buna !!!

dan  •  14 iulie 2008, 12:10

domnule Tolontan vom putea sa vedem gsptv asta pe net sau nu? de ce nu raspundeti? nu stiti? nu mai ocoliti intrebarile asa usor. Probabil ca pt. dvs nu este important daca se de pe net sau nu, dar pentru noi cei de la UPC chiar este important.

anton aurel  •  14 iulie 2008, 12:12

cred ca at trebui sa facem o petitie catre lpf prin care sa cerem deurgenta anularea contractului cu rcs a1 si atribuirea meciurilor in pachete 3 la numar iar cine cistiga sa faca pachetele pe criterii in functie de dificultatea meciului pe trei categorii 1 2 3 meci usor medias cfr meci mediu unirea poli tm meci greu rapid dinamo astea sunt exemple.

rosty sibiu  •  14 iulie 2008, 12:27

Pe mine nu ma intereseaza cine a cistigat drepturile tv,ci ma intereseaza sa se dispute toata etapa in aceeasi zi in afara derbiului etapei care sa se dispute duminica seara. Iar meciurile sa se vanda mai multor televiziuni,iar eu ca telespectator sami aleg meciul care imi place si binenteles canalul tv respectiv. Unde sa mai pomenit sa se dispute etapa pe parcursul a 3-4 zile si tot la ore diferite?…. In congo poate……..Deci toata etapa sa fie sambata seara in nocturna caci afara sunt 30 grade iar derbiul duminica seara. Scurt si la obiect.

rosty sibiu  •  14 iulie 2008, 12:31

Da tare asta cu schimbul de meciuri liga 1 cu serie a si primera. Deci baga la cap RCS-ule ca noi nu te invatam prost…. Multa lume siar dorii sa vada serie a si primera decit liga lu mitica……

Catalin  •  14 iulie 2008, 12:43

****

rcs – rds  •  14 iulie 2008, 12:56

vor fi stadioane pline???!! Dar cei care nu au echipa in prima divizie si nu sunt abonati la Digi??. Mare marsavie…

PASARICA LUCIAN  •  14 iulie 2008, 13:11

Revin cu o propunere.

Eu sunt Psiholog ( momentan inca lucrez in Invatamant )asa ca stiu psihologia maselor, mai ales ca mai si pariez din cand in cand. Oricand as fi dispus sa plec din Invatamant, asa ca luati-ma pe post de consilier si eu va fac cei mai tari din tara cu ideile mele, deoarece am vazut ca toate retelele de televiziune au niste grile de programe cam aiurea ( inclusiv RCS ), adica sunt posturi la care nu se uita absolut nimeni sau poate un ratacit doi si posturi la care s-ar uita multa lume si nu le are nimeni.
Ce spuneti, colaboram ***
Si in final va rog frumos, nu treceti cu vederea propunerea mea, sa dati meciurile din liga nationala la schimb cu meciurile din Italia si Spania, chiar si daca mai mariti putin pretul la abonament. Eu sunt la RCS si vreau sa deveniti cei mai tari ( daca nu faceti acum asta, in curand tot mai multa lume isi va da seama ca pot vedea gratis meciurile din Italia si Spania si pe net si veti pierde bani multi ).

CU RESPECT

ss rapid  •  14 iulie 2008, 13:18

o intrebare : rezumatele\golurile se vor putea difuza pe alte canale tv (protv , tvr1) ?

dragos  •  14 iulie 2008, 13:21

sa faceti bine si sa vada toata lumea meciurile

ramonik  •  14 iulie 2008, 13:23

Scoaterea Telesport din grila RCS a fost o mare nesimtire din partea lor. Eu inteleg nebunia asta a fotbalului, dar nu imi convine sa nu pot urmari meciurile de handbal si mai ales de baschet. Si sporturile astea se practica in Romania, sa stiti… Telespectatorii nu trebuie sa plateasca pentru neintelegerile dintre RCS si Sorin Ovidiu Vantu!

relu  •  14 iulie 2008, 13:27

Sunt geniali cei de la RCS- Antena !!
Doar nu au arucat o gramada de bani ca sa dea la atii !!
Si apropo..sunt foarte multumit de RCS am cablu de la ei , telefonie fixa , digimobil gratis, internet la super viteza ..ce mai sunt foarte buni !!!

» Războiul fără învingători Vasile Racoviţan: în alb şi negru  •  14 iulie 2008, 13:35

[…] de sport – până acum accesibil tuturor – din România. Efectul invers, pe care ni-l anunţă Tolo, e că abonaţii tuturor celorlalte reţele, în afară de RCS, nu vor avea acces la GSPtv 1,2,3,4 […]

politehnica timisoara  •  14 iulie 2008, 13:46

in primul rand .nu stiu de ce spune toata lumea ca multi nu vor vedea meciurile.eu la inceputul anului m-am mutat la rcs de la upc ca era mai ieftin.acum dupa achizitionarea d tv se va scumpi poate in plus cred cu 20,30de mi fata de upc.programele de baza sunt la amandoua sigur.acum ce ma deranjeaza.au voie unilateral cei de la rcs sa scoata anumite televiziuni?la money chanel,urmaream cateodata o emisiune de sport a lui petrica in rest nimic.telesport lo cumparat vantu care ii cu rcs in scandal de aia .aici ma deranjeaza putin.inainte nu era pe upc ts cred ca doar pe rcs pierdeam anumite meciuri ale lui poli,fanatik,dupa aia lo bagat si pe upc,acum ts nu mai au liga 1,dar au liga 2,care ma interesa buftea ,cfr timisoara,sa vad ca poate transmit doar ei.buftea ca va deveni si o firma din cadrul bkp actionar si avem multi jucatori de la poli8 acolo.si sunt si handbal.acum iti dai seama ca no sa ma mut pe upc sa prind astea.acum am vazut ii gsp in loc de telesport.

Boggy  •  14 iulie 2008, 14:35

Se tot comenteaza ca 4 milioane de abonati la cablu tv nu vor vedea Liga 1 din cauza ca nu se va vedea decat pe RCS/Digi. Chiar nu ma pasioneaza Liga 1, fiind sub orice critica, dar nu va sfatuiesc draga dl. Tolontan sa mizati pe simplul fapt ca cel ce nu are RCS va migra spre el, poate vor fi cativa…cei pasionati cu adevarat. Problema celor de la RCS/RDS este ca si-au intins „antenele” doar in orase, iar in periferiile marilor orase sa zicem, unde inca mai sug bani si profit de la fostii oraseni inca mai trag bani, cablistii aia mai mici care nu au fost inca inghititi de UPC sau RCS. Ar ramane optiunea de a baga Digi TV, in locul cablului insa nici un roamna sanatos la cap care are 2-3 televizoare nu si-ar baga Digi pentru a vedea Liga lui mitica.

Acum daca e sa ne referim la marlania RCS-ului de a scoate Telesport si Money Chanel din grila eu zic ca nu e corect. Am serioase indoieli ca nu mai aveau frecventa libere pentru GSP tv 1,2,3,4. Pana la urma nu toti abonatii se dau in vant dupa Liga 1.

Si daca tot nu voi avea niciodata GSPtv, de curios ce sunt, in afara de Liga 1 si talk show-uri despre Liga 1 ce alte competitii va transmite GSPtv ?

Vijan  •  14 iulie 2008, 15:07

Bai PASARICA LUCIAN, nu ti se pare ca esti ***? Sau poate te prefaci?

Boloni86  •  14 iulie 2008, 17:18

Liga lui mitica?***!!!ce faceti oameni buni,plangeti dupa scandal?sper ca intr-o zi sa nu se mai transmita mizeria asta la tv.am fost un mare fan al fotbalului,dar m-am lasat.nu avem cu cine!

Vlad  •  14 iulie 2008, 17:20

Chiar nu fac nici o presiune pt ca nu ma intereseaza liga A

suru  •  14 iulie 2008, 18:07

mai bine sa nu vedem liga lui mitica iar javretele gen voipulescu sa scoata bani pe difuzare la sfantu asteapta.nu fac nici o presiune la distr.de cablu asa o sa traiesc mai linistit.

ovidiu ghionoaia  •  14 iulie 2008, 19:25

Sa ii ia drepturile lu FELIX **** ca ala e capabil sa bage reclame electorale cu PUR..si sa puna comentatorii sa vorbeasca despre partidul lui ..cum fac si sclavii de la A1 si din GSP…*****

Game  •  14 iulie 2008, 19:48

Eu am cablu de la RDS , vad sau nu meciurile ! ?

poolix  •  14 iulie 2008, 19:56

Cu audienta voastra de doi bani,credeti ca se va mai inghesui careva sa isi faca reclama pe tv, in timpul meciului? Ghinion pentru voi!
Oricum, fotbalul din liga lui Mitica nu merita promovat pe posturile mari. Asa ca, nici eu nu cred ca o sa fie o mare pierdere… E chiar un motiv in plus sa ocupam toate scaunele din tribune, la meciurile de acasa.

Comentează