De ce a demisionat?

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

miercuri, 22 octombrie 2008, 11:55

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

Cum? Simplu. Imediat după thrillerul Steaua – Lyon 3-5, şeful Stelei a intrat telefonic la gsptv. Era supărat. „Lăsaţi-mă că sînt amărît, măi băieţi”, a spus el. După aproximativ un sfert de oră, l-au prins cei de la Fanatik, pe Telesport. A început să se îndoiască în direct de Lăcătuş, nu foarte dur, dar cu o evidentă tendinţă.

A trecut încă o jumătate de oră. Şi, la sport.ro, s-a prăvălit cu toată neîncrederea şi reproşurile asupra antrenorului său. „Îl las să se înece”, a spus el. Apoi l-a comparat cu Hagi, „care n-ar fi pierdut acest meci”. Au fost zece minute în care l-a indepartat fără să-l demită,. A apărut şi celebra frază „eu nu-l dau afară!”, care a fost buzduganul care i-a lovit şi împrăştiat din Ghencea şi pe Olăroiu şi pe Hagi.

Este evident că în tot acest timp furia progresivă a patronului a fost alimentată de părerile celor din jur. Şi că n-a existat nimeni, asta e treaba preşedintelui de club, dar Valeriu Argăseală se concepe mai degrabă ca un administrator decît ca un manager al resurselor umane, care să-l oprească să decidă la nervi.

Pînă la urmă, e treaba lui Becali să-şi formeze un stil prin care să-şi îndepărteze antrenorii în care nu mai are încredere. Numai că trebuie să-şi formeze şi o metodă prin care să-i atragă şi, mai ales, una prin care să lucreze cu ei, la bine şi la rău. La bine şi la rău!

Lăcătuş are erorile sale. Dar cine va veni acum la Steaua dacă Becali nu-şi schimbă conduita? Şi dacă Argăseală nu se instituie şi el ca un veritabil preşedinte? Cine acceptă să i se facă schimbările la telefon din lojă? Cine vrea să fie dat la o parte la victorii şi băgat în faţă la înfrîngeri? Cine îngăduie să muncească o săptămînă la antrenamente, pentru ca apoi patronul să decidă, fără să ştie!, cine e mai în formă?!

Nu viitorul lui Becali depinde de răspunsul la aceste întrebări, ci viitorul Stelei.

Comentarii (295)Adaugă comentariu

visinel  •  22 octombrie 2008, 13:12

Dom’le, methodele lui becali sunt ca la stana, cu ciobaneii si cateii, oile si magarii. Multi se uita cu dispret. Si nu e drept. El e cel mai adaptat la societatea noastra actuala, ciobaneasca.Si are dreptate, echipa e sub Timisoara, CFR si chiar Urziceni. A avut tot timpul, nu e posibil sa accepti rezultatele cu otopeniul, cu sportul, cu galatiul etc. Daca Hagi a fost alungat, Lacatus a avut sansa sa, n-a putut, la revedere. Asa e nu numai la stana, ci si in capitalism.

Resemnatu’72  •  22 octombrie 2008, 13:12

Problema Stelei lui Lacatus e nu ca i-a batut Lyon, ci ca nu joaca nimic… Ok, Lyon este peste Steaua…Cand s-au suparat la 0-2 au inceput sa ‘ascunda’ mingea cu pase din prima de sa dadeau ai nostrii cu fundul de teren… Steaua cand intalneste o echipa mai slaba decat ea (gen Sportul sau Otopeni) nu e in stare sa creeze un astfel de tavalug ofensiv, si apar scuze gen ‘autobaza’…dar ce dumnezeu nu au fost si ei in stare sa faca o ‘autobaza’ ieri sa apere un 2-0 sau 3-2?… Steaua nu stie nici sa se pare cu echipele mari, si nici sa atace cand se intalneste cu echipele mici.
Multi il acuza pe Becali… nu e normal sa te bagi peste antrenor, dar nu cred ca Becali s-ar baga peste un antrenor atunci cand echipa joaca si are rezultate..ori la Steaua echipa nici nu joaca, si nici rezultate nu prea mai are.

CHIALEX  •  22 octombrie 2008, 13:14

Poate Gigi Becali va da – Doamne, ajuta! – de un antrenor precum Peseiro care sa-i puna o clauza de reziliere unilaterale de vreo 10-15 milioane de euro! Poate se invata minte. Vedeti, iata ce insemna sa te tii de „fusta verilor”, acesti indivizi rapace care – pentru a-si rotunji veniturile – nu vor pregeta sa-i „insufle marelui Jiji” verzi uscate, doar-doar vor mai face niscavai tranzactii si vor propune un antrenor „resapat, din cizma”.

Leo.Tene  •  22 octombrie 2008, 13:16

Dupa aceasta demisie sa vedeti suporterii adevarati ai Stelei ce pot face!va fi cel mai mare taraboi contra lui Gigi Becali!S-a saturat lumea de Becali….lasa-ne ciobane…! GAME OVER BECALI !

blues  •  22 octombrie 2008, 13:23

Surpriza nu va fi prea mare…

valentin ceausescu  •  22 octombrie 2008, 13:27

Domle..pe vremea mea il arestam de nu se vedea pe Benzema asta si-l puneam sa joace dupa pauza la Steaua.
Asa, ati vazut ce s-a intamplat, eu am citit jocul francezilor: ne lasa sa le dam 2 goluri repede pt. ca altfel nu au motivatie si pe urma incepe distractia. Altfel…unde ar fi distractia, nu-i asa? Daca nici cu Steaua nu se face spectacol in Liga Campionilor, atunci cu cine?

babytos  •  22 octombrie 2008, 13:29

pacat..steaua nu mai e demult timp a suporterilor,nu mai intereseaza pe nimeni nimic a devenit o afacere a familiei becali.de ce nu ia exemplul marilor patroni abramovici berlusconi etc.cat despre antrenor,a incercat sa ne ofere bucuria de a vedea fotbal,joc combinativ in viteza dar cu cine..unde este un jucator de creatie adevaratul numar 10,unde este un mijlocas stanga de picior stang unde sunt fundasii laterali capabili sa are terenul,unde sunt atacantii capabili sa preseze echipa adversa..nu-l judecati pe lacatus pt ca s-a intins mai mult decat ii e patura.A INCERCAT!BV LACATUS

lord belial  •  22 octombrie 2008, 13:29

sa nu mai aud sugestii cum ca sa vina piturca-piaza-rea, sau bursucu, sau falcosu, sau mai stiu eu cine. oricine ar veni la steaua, si rafa benitez sa fie, ar fi porcait de becacali la insuccese. tre’ unu care sa stie bine cu clauzele de reziliere

Red  •  22 octombrie 2008, 13:30

Facind haz de necaz, nu pot sa nu fiu de acord cu Mitica precum ca Steaua a jucat numai cu 6 oameni. L-a gasit careva pe …….Argreseala?

plescoianul  •  22 octombrie 2008, 13:31

unde esti tu mm oare? sa ajungi sa-l potolesti, asta ai lipseste stelei. MM

lili  •  22 octombrie 2008, 13:31

Pacat!
Acum vad ca toti il cam criticam pa Lacatus?
Eu zic sa si jucatorii au o paret de vina, sau poate ca atat pot ?
Cine dumnezeu sa il mai inteleaga si pe Becali asta?
Ca e prost tare de gura.
Si sincer cam te apuca greata de tot ce spune el.

pac pac  •  22 octombrie 2008, 13:36

Gigi a facut circu pt ca o parte dintre suporteri care nu au treaba cu fotbalul aruncau vina asupra lui Laca si prin aceasta amplifica asa zisul scandal suporteri-laca pt a iesi el cu basma curata.Vina e numai a lui pt jucatorii adusi.Sunt niste petarde de jucatorii.Ce putea face Laca cand 4-5 jucatori erau de poza in teren.Are si Laca o parte din vina dar prea mica.Vine alt antrenor,va fi un mic soc in Ghencea,poate vom vedea alt fotbal in cateva meciuri dar petardele de jucatorii ne vor ingropa.Cu jucatorii de fotbal pe teren puteam bate lyonul la scor dar nu ai ce face cand joci cu 5-6 vs 11 lyonezi

Mindhacker  •  22 octombrie 2008, 13:38

Este prima data cand Steaua a jucat fotbal cu o echipa mare!!!

Nimeni nu a observat asta? Prima data cand o echipa a atacat ca o gasca nebuna netinand cont ca in fata se afla o echipa care valoreaza pe piata transferurilor de minim 10 ori cat Steaua.

Ce trebuie sa faca Becali:
– Sa indeparteze din echipa jucatorii care nu au adus valoare;
– Sa diminueze influenta verilor sai in luarea deciziilor la Steaua;
– Sa aduca 2 atacanti de 8-9 milioane de euro fiecare;
– Sa aduca 2 mijlocasi de constructie de 4-6 milioane de euro fiecare;
– Marius sa ramana la echipa.

E simplu, nu? Dar de la vorbe pana la fapte o sa aiba grija Gigi sa ne ofere cat mai multa ceata.

flav  •  22 octombrie 2008, 13:38

Marea vina a patronului din ghencea nu stiu daca e neaparat demiterea antrenorului ci mai degraba ideile ce graviteaza in jurul sau.Daca nu poti intelege ca rolul lui arthuro este identic cu al lui kone la cfr chiar nu te pricepi la fotbal.Diferenta consta in cine primeste mingea la pasa inapoi de la arthuro si cine de la kone(semedo,nicolita-dubarbier,culio).Si uite asa ajunge trombeta mare antrenor iar LACATUS somer.Astept cu nerabdare sa vad daca giovani va reusi sa-i implementeze lui gigi ideea cu DAN PETRESCU(de altfel bun antrenor)ca fiind proprie acestuia din urma.

Un fost stelist  •  22 octombrie 2008, 13:42

Pt toti dasteptii care zic ca Lacatus a retrogradat UTA: adevarul este pe dos UTA a fost tinuta de Lacatus in A cu un lot de trei lei.UTA a retrogradat dupa plecarea lui Lacatus.Daca UTA era situatia ata de buna de ce restul antrenorilor nu au reusit sa faca nimic?
De ce nimeni nu vrea sa vada adevarata cauza a dezastrului de aseara: jiji si jucatorii.
Daca la Jiji este normala chestia, in fond este echipa lui si face ce vrea cu ea, la jucatori se schimba situatia dar aseara Ragoi,Goian si Ghionea cei care ar fi trebuit sa fie cei mai buni au fost niste jucatori anosti departe de milioanele care se vehiculeaza.Pe astia nu ii poate plasa Lacatus la fiecare faza.Cum nici nu il poate face pe Arturo sa joace fotbal(o singura intrebare cine zicea ca Arturo trebuie sa joace in spatele varfutilor sau daca Lovin era in teren Romania nu mai facea egal?).
De ce nu a fost lasat Adi Ilie sa isi faca treaba(interabare stupida ca doar a venit varu’ Giovanni) ?
In fond pana si pigmeul ala de Elthon ar fi fost bun la mijloc….Ce sa mai zi de Mendosa si Pepe Moreno…Sau Thereau.Si cine este de vina aici?

Stelistul Nebecalizat  •  22 octombrie 2008, 13:43

Asa se intampla cand diletantii ajung sefi la profesionisti. Lumea lui se imparte in doua: berbecul si oile. Cine nu asculta e jupuit si pielea lui bagata la agraseala. Mai vin lupii transferurilor si mai depun cate un les din campionate obscure si pleaca cu banii. Performanta e ca iarba grasa: poate ploua, poate nu ploua … Sa ne rugam Sfantului Bulan !

pion  •  22 octombrie 2008, 13:43

pana acum credeam ca n-avem atacanti….dupa meciul asta sa vazut ca n-avem nimic…nici atac,nici mijloc,nici aparare…

Radu Claudiu  •  22 octombrie 2008, 13:44

Ce mai poti zice, Becali asa face cu toti antrenorii indiferent pe cine ar aduce,aduce jucatori de mana a doua si vrea sa bata pe Lyon..pai cu cine,niciodata nu o sa inteleaga ca in fotbal iti trebuie timp si rabdare.Forta Steaua

Blindatul  •  22 octombrie 2008, 13:44

Bine ca i-a venit mintea la cap si a demisionat.Fotbalul lui Gigi este ceva oniric iar orice om care traieste in prezent nu poate accepta postul de antrenor al echipei anexa la palat, poate trai dar nu mai are viitor in fotbalul de top.Cred ca antrenor la Becaliana da rau in CV.Mai bine iar da ceva parai lui Paskany sa-i predea lectii de management fotbalistic.Si fara amestecul lui Gigi orice antrenor venit acuma da rateu cu panaramele exotice aduse de speranta nematerializata Ilie.Cred ca Gigi are atatia fofonei incat sa cumpere o licenta de antrenor si pac pac rezolva postul.Una peste alta Becali si-a batut joc de Steaua de familia ei si de suporterii ei.Banul te face temut nu respectat iar daca ai si tare comportamentale asociale e si mai grav.Cred ca filiera Athos va aduce un alenatore bun.

albedo  •  22 octombrie 2008, 13:45

ma bucur ca LACATUS si-a dat demisia.
da, da. nu va mirati. a facut cel mai greu gest pe care il face un antrenor.
ma bucur ca a stiut ca trebuie sa se retraga pentru a nu deveni bataia de joc a oierului si a jucatorilor, a majoritatii dintre acestia.
vorba lui mitica, steaua a avut 6 oameni.
eu zic vreo 7, ca arturo, toia si inca vreo cativa romanasi nu prea sau vazut in acest meci.
era unu care a fost antrenor pe la ajax, acum cativa zeci de ani (de l-a pomenit si mitica) care zicea ca o echipa se face cu jucatori care se integreaza in sistemul de joc nu sistemul se modifica dupa jucatori.

oricum bravo MARIUS LACATUS.
MULTUMESC MARIUS LACATUS.

si atentie NU tin cu steaua

CPU  •  22 octombrie 2008, 13:48

„De ce a demisionat?”
pt. ca nu are personalitate.
pt ca umilinta era prea mare,devenise insuportabila.
Cine va accepta sa lucreze cu becali?
un om umil sau :
FC STEAUA SRL angajeaza antrenor fara personalitate si caracter.
cerinatele postului – sa fie umil si lipsit de initiativa,sa execute fara comentarii cerintele patronului,sa aiba cunostinte de limba romana(atat cat sa poata citi lista cu echipa).
experienta nu este necesara

danutgr_63  •  22 octombrie 2008, 13:48

Stimate domnule Tolontan!

Pana cand Steaua nu va juca asa cum isi doresc suporterii , toti antrenorii vor fi devoratzi de patron , si chiar de catre noi, cei ce iubim Steaua.Cu excpetzia cand echipa era antrenata de Protasov , de 10 ani Steaua nu mai joaca absolut nimic.Meciurile gen Otelul Galati , Otopeni ,Pandurii etc sunt meciuri pe care le vedem de 10 ani;sunt meciuri de calvar de care vrem sa scapam oadata!Eu nu pot sa pricep cum potzi sa ai antrenor un Hagi,un Lacatus sau Pizturca care au fost atacantzi de glorie ai Stelei , iar jocul in atac al Stelei sa fie ingrozitor …Parerea mea este ca numai un antrenor strain ar putea readuce Steaua la ceea ce dorim noi …

ziaristilor  •  22 octombrie 2008, 13:49

fie ca va numiti tolo, banciu sau mitran nu va mai faceti voi probleme ca n-o sa aiba cine sa vina la steaua.
multi antrenori ar vrea sa ajunga la steaua pentru ca in aceasta calitate faci multi foarte multi BANI BANI BANI si iarasi BANI.
sa nu ne mai ascundem dupa cires

nea vasile  •  22 octombrie 2008, 13:56

„Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.”
——————————————
Cu alte cuvinte Gigi Becali e prea prost sa judece cu mintea lui ca un 3-5 cu Lyon inseamna ca Steaua are calitati tehnice sa dea 3 goluri Lyon-ului dar nu are inteligenta tactica sa nu primeasca 5. Ori de inteligenta tactica se ocupa antrenorul, nu Gigi Becali.

***

Şerbă  •  22 octombrie 2008, 13:59

toate se întâmplă taman când începuse să iasă şi steaua din jocul ăla searbăd, pentru că a făcut un meci bun cu lyon, în ciuda înfrângerii :)). bine aşa, becali şi-a mai distrus un sezon şi, după hagi, becali a mai distrus un mit stelist, lăcătuş.

Adrian Paduraru  •  22 octombrie 2008, 14:10

Da pacat! Totusi greselile lui Lacatus sunt evidente!Si s-au vazut in repetate randuri! Are mare parte din vina din ce se petrece la Steaua!

Lucian 1942  •  22 octombrie 2008, 14:11

Sunt trist pentru Lacatus ! Am fost unul dintre cei care am pus la indoiala capacitaea sa de a antrena ,la nivel maxim, o echipa cum este Steaua. Nu doream sa plece ! As fi dorit sa ramana secund, pana cand ar fi invatat ce reprezinta munca de antrenor la cel mai inalt nivel.Probabil ca orgoliul sau ar fi suferit din aceasta cauza ! El a mostenit o echipa cu mari hibe (de la Olaroiu), hibe pe care nu a reusit sa le elimine.S-a vazut si in meciul de ieri seara !Personal, cred ca echipa sufera si la capitolul „pregatire fizica” nu numai tehnico-tactica !

gogo  •  22 octombrie 2008, 14:13

Sa vedem cine a adus la echipa imitatiile alea de jucatori:Athuro,Semedo,Toja,pentru ca ala este vinovat de jocul echipei. Lacatus saracu’ atata a fost in stare, atata a facut!
Cand isi scuipa adversarii intre ochi,nu avea nevoie de cursuri de pregatire. Cand se facea manga, n-avea nevoie de profesor.
De unde atatea pretentii de la „marele antrenor” Lacatus.

Claudiu Gamulescu » » Schimbarea pe parcurs  •  22 octombrie 2008, 14:17

[…] Tolontan spune o poveste interesanta (inclin sa cred ca adevarata, desi nu am urmarit desfasurarea), care confirma afirmatiile de mai […]

mavix  •  22 octombrie 2008, 14:19

becali e exact la fel ca ceausescu:nu numai ca e idiot,egocentric si paranoic,dar e si influentat de tot felul de indivizi din jurul sau,care-si dau importanta unor pauni si sant de fapt niste gaste care doar ii alimenteaza cultul personalitatii,cu tot felul de sfaturi si concluzii inepte.
nu-i mai putin adevarat ca lacatus n-a reusit in timpul pe care l-a avut la dispozitie sa faca o echipa de fotbal din steaua,dar nici lotul pe care l-a avut la dispozitie nu l-a ajutat deloc.daca joci fiecare meci cu 5-6 oameni in minus (ex.moreno,arturo,petre marin,semedo,lovin;ca sa nu mai vorbim de kapetanos sau toja))nu ai prea mari sanse sa te dezvolti si sa inveti sa joci profesionist,fotbal de calitate.
altfel,felicit decizia de onoare a lui lacatus de a-si da demisia si-s ferm convins ca nu se va schimba nimic pe la seaua in uramtorii 4-5 ani (pana vine mourinho,sac!).si poate si jucatori de 4-5 milioane euro bucata.iarasi,sac!:))

pac pac  •  22 octombrie 2008, 14:20

hagi si Laca vor ramane mereu in suflete noastre,dar aseara s-a vazut ce multi stiam,vedeam dar credeam ca ne inselam s-au asteptam sa ne confirme alti-Jucatorii pe care ii aduce Jiji sunt praf.ce vrei sa faci cu 200 mii?cand echipa are succese are cel mai valoros lot,cand echipa pierde,antrenorul e de vina.gata Jiji s-a vazut de la o posta.Nu Laca e vinovat-Tu,tu esti cancerul.ori bagi bani si termini cu circurile,ori pleci.Nu face Steaua perfomanta cu jucatorii de 200 mii si aia praf.Nu laca si adi i-a adus.Tu ai spus ce vrei,adi a adus dvdurile,laca a spus cam ce jucatorii ar fi buni/bunicei,tu i-ai ales.Te-au turnat priteneii tai la TV,atunci cand un atacant de la rapid ti-a fost propus si nu l-ai vrut pt ca ,costa 1,5 mil.

un stelist  •  22 octombrie 2008, 14:20

Gigi Becali a fost bolovan la faza asta. Daca nici lui Lacatus nu ii acorda timp, atunci cui?

Ar trebui sa antreneze el sa vada cum e…si daca nu are rezultate sa se dea afara singur..

Un cretin…………

se cauta antrenor  •  22 octombrie 2008, 14:20

si-uite asa ii face stapanu’ oilor antrenori si pe rednic, si pe peseiro si pe altii, dupa ce o sa ia steluta bataie in campionat.
vai de steaua lor!

gianbattista  •  22 octombrie 2008, 14:23

io nu inteleg ce vina are becali la faza asta. pai ce trebuia sa zica la 3-5: am jucat bine, am condus cu 2-0, cu 3-2, iar in repriza a 2-a antrenorul a facut niste mutari geniale si am pierdut cu 3 la 5? lacatus a fost depasit de situatie de la 2-0, nu de la 3-2. eu cred ca prima schimbare trebuia facuta in min 25, la 2-1. meciul asta a fost extrem de ciudat, si a fost pierdut tactic. chestia cu jucatori slabi, ca au jucat in 6, maini moarte, etc e vrajeala.pai primul gol l-au facut dayro, ogararu si arthuro, deci 2 maini moarte.antrenorul a gandit bine inceputul de meci, dupa care s-a pierdut. concluzia e ca la steaua trebuie un antrenor profesionist, nu experimente gen hagi, sau antrenori in curs de formare ca lacatus. astia-s buni pentru turul preliminar si locul 2 in campionat.

ggc  •  22 octombrie 2008, 14:24

Adevaratul vinovat este Gigi Becali pt ca la cati bani are s-a zgarcit sa ia toate ciurucurile de fotbalisti in loc sa investeasca bani in jucatori; de asemenea el este in postura unui tip care sta in dreapta unui sofer de autobuz plin cu pasageri si da tot felul de indicatii de cum trebuie condus la stanga sau dreapta masina, normal ca o mai ia si prin sant. Eu cred ca Lacatus a stat prea mult la Steaua in aceste conditii.

UN DINAMOVIST  •  22 octombrie 2008, 14:32

Bai baieti…va rog sa ma credeti ca am suferit ca un caine (ce sunt de altfel) pentru echipa voastra.
Imi doresc nespus ca o echipa romaneasca sa ajunga acolo sus(unde STEAUA a mai fost) dar nu stiu ce sa zic…cred ca unii jucatori nu au ce cauta la STEAUA…sunt indolenti,nu au tehnica,valoare.
Aceiasi situatie este si la DINAMO(vai de noi) !
AAA… si mai cred ca avem niste prosti cu bani in fruntea cluburilor.
Poate cu un antrenor strain cu o cota buna si cu cativa jucatori straini DE VALOARE am putea reusi iesirea din grupe! Poate!
Sa vedem si CFR-ul!
Bafta in viitor!

OQ  •  22 octombrie 2008, 14:32

Jizaz, daca asta a fost un meci bun, oare cum e cand Steaua face un meci prost?

cineva  •  22 octombrie 2008, 14:32

Pe Gigi Becali chiar nimeni nu il poate indeparta de la Steaua?!!Adica o tara intreaga are cunostiinta de ce caracter e si totusi nimeni nu il baga in seama.Cred ca Steaua isi va incanta suporterii cand Gigi Becali va patrona eventual vreo stana de oi!!!Jucatorii Stelei pot mai mult dar cand patronul tau te streseaza prin declaratiile din mass-media si nu numai,ce fotbal sa mai joace?Cam la fel a patit si Lacatus! Pacat!

Alin  •  22 octombrie 2008, 14:32

Suporterii nu ar mai trebui sa vina la nici un meci. Sa joace fara suprteri pana pleaca ciobanu asta la oile lui.

GIGI… esti penibil. Marsh de la STEAUA. Esti atat de prost ca te si lauzi. Ai adus numai verze la echipa asta.

Laca, suntem alaturi de tine. Jucatorii sunt de vina .. asta e.. mentalitatea lor de romani idioti.

ol69  •  22 octombrie 2008, 14:35

Demisia lui neamarius imi mai taie din entuziasmul prilejuit de rezultatul magnific de aseara.
Va fi greu de gasit unul mai penibil decat fiul de boschetar

wasabi  •  22 octombrie 2008, 14:36

O singura solutie pentru ca Steaua sa isi revina, Radoi sa plece, da Radoi cel mai valoros om al Stelei, pentru ca nu poti sa faci echipa in functie de un singur jucator prea multe permutari doar sa ii faci loc lui Radoi, orice antrenor va veni se va lovi de aceasta problema, poate la alta scara se poate compara cu cazul lui Rivaldo la Barcelona, cand toata tactica echipei se invartea in jurul lui, Rivaldo a plecat si echipa si-a revenit. Am exagerat cand am zis o singura solutie mai corect este una din solutii.
Se va gresii din nou daca se aduce un antrenor cu nume pentru ca s-ar astepta lumea la prea mult prea repede, si iar o luam de la capat cu presiune de la patron , suporteri samd. Propunerile mele sunt Grigoras ori I. Popa este incredibil cum se mentin in prima liga numai prin pura tactica si grup, fara jucatori valorosi, merita o sansa !

ovidiu  •  22 octombrie 2008, 14:37

de vina pt. tot ce este la steaua este si argaseala.amintiti-va de mm stoica,care avea si el pacatele lui,ca nu toti suntem perfecti,cum tinea partea antrenorului si jucatorilor cand becali ii ataca.mm stoica aducea jucatori valorosi nu panaramele de straini care sunt acuma la steaua,mm a pus suflet si a facut ceva,e drept fara sprijinul ciobanului nu se putea.dar acelasi cioban a reusit sa-si alunge toti oamenii capabili si de valoare de langa el.ca o paranteza,toata presa ati dat in protasov cand a venit la steaua adus de meme,insa el a fost singurul care a dat stelei fata de alta data,ofensiva.e vai de steaua noastra!!!

dr. jivago  •  22 octombrie 2008, 14:40

d-le Tolontan, observ, cu tristete, aceeasi marota, strecurata in articolele d-voastra…gigi becali ! e limpede, mitocan, sfertodoct, superficial etc.Dar ce te faci daca in profesiunile moastre, dai 6 gherle la rind.steaua, nu a mai cistigat de 6 meciuri…laca, nu s-a vaitat niciodata de subtirimea lotului, e cu dus-intors acest lucru.afirm, ca laca a luat o decizie dreapta si-a respectat ,,calitatea,, de mare jucator. cit despre antrenorat, nu este de anvergura unei echipe de top. poate va mai creste dar are nevoie de acumulari. ultrasilo, care te iau pe sus ptr ,,indrazneala,, de a-l conteste pe lacatus, le spun ca ptr a fi de neinlocuit trebuie sa fii ,,diferit,,

nicoll_mada  •  22 octombrie 2008, 14:41

Stiti ce ma doare cel mai rau?Ca se confirma vorba „romanul e curva”,scuzata fie-mi expresia.
Pai pana la anuntarea demisiei toata lumea i-o cerea,acum ne pare rau.
Am inima indoita.Ma doare pt Laca omul si sportivul.Ma doare pt ca viata lui e Steaua si cel putin pt moment trebuie sa-i spuna adio.Ma doare pt ca nu a putut sa-si impuna punctul de vedere(si aici sunt foarte multe de spus,nu-si au rostul) si totusi plateste pt tot ce a fost gresit in mandatul sau.Nu ca nu a avut greselile lui,dar as vrea sa-mi spuneti macar un singur gol care s-a luat aseara si nu a fost greseala de aparare…Pai ce putea face?
I-a reprosat Becali ca nu a „inchis jocul”.Si sa fi luat 9 in loc de 5?Oare nimeni nu-si aminteste cuvintele lui Helenio Herrera?”Cea mai buna aparare e atacul”.Hm…cui sa explice Laca asta,pe cine sa faca sa inteleaga?
Pentru mine va ramane acelasi Marius Lacatus,omul care iubeste Steaua mai mult decat propriul interes.Ii doresc sa isi gaseasca linistea,sa se detaseze pt moment si sa IUBEASCA in continuare Steaua!

alex  •  22 octombrie 2008, 14:44

In postura de antrenor Lacatus este un zero pana acum !
Ca jucator s-a remarcat si prin lucruri bune dar si prin multe marlanii: scuipat adversari, crampoane la tibie, etc. Atunci cand esti echipa lui ceausescu se permite !
Gigi Becali are doar vina de a se fi inconjurat de incapabili !

nebunu’  •  22 octombrie 2008, 14:51

De ce a demisionat?
Simplu – echipa nu merge

CaTalyN  •  22 octombrie 2008, 14:53

Lacatus nu are fata de Steaua! A facut prea multe greseli, si alcatuirea echipei a fost deficitara. La bagat pe Toja ca sa strice tot meciu! In loc sa`l bage pe Szekely. Asta e! Bafta Laca 🙂

cornelcc  •  22 octombrie 2008, 14:53

sunt stelist, e adevarat. la fel de adevarat, este faptul ca am un respect deosebit pentru dl. Marius Lacatus. Dar ma refer la Laca fotbalistul. cel care m-a incintat cu sarjele si golurile lui la poarta adversa si care m-a determinat (ne e singurul, bineinteles) sa fiu unul dintre membrii fondatori ai clubului sustinatorilor echipei STEAUA, si asta in 1985. Dar, pentru ca din pacate, exista un „dar”, dl. Lacatus antrenorul, trebuie sa inteleaga ca vine o vreme in cariera unui antrenor, cind el, antrenorul este singurul care poate fi schimbat. pentru ca in plina competitie, nu poti schimba o echipa intreaga, dar ca sa faci o schimbare, necesara, singura posibila este cea a antrenorului.Il felicit pentru alegerea facuta, pentru ca nu a asteptat sa fie demis de prietenul lui Gigi Becali, si a decis sa demisioneze.Gest pe care, dupa opinia mea, ar fi trebuit sa-l faca din clipa in care Gigi Becali s-a implicat prima data in alcatuirea echipei. Antrenoratul este o meserie ca oricare alta, cu „muncitorii”, „maistrii” si „inginerii” ei! deci, cu specialisti! ori, din pacate, Lacatus nu ne-a dovedit decit calificarea de „muncitor”. Dar trebuia sa isi respecte statutul de muncitor si sa nu accepte imixtiunea lui Gigi Becali in meseria lui. Cel putin, atunci ar fi stiut ca „moare” pe mina lui. ori asa, si-a ingropat cariera de antrenor, pe mana lui Becali! Pacat!
Si va urez din toata inima, mult succes ca antrenor in viitor, Domnule Marius Lacatus!

virgil  •  22 octombrie 2008, 14:56

Rezultatele sunt cele care pot apropia pe antrenor de patron(si chiar de suporteri) si tot rezultatele sunt cele care pot indeparta pe unul de celalalt. Privita din acest punct de vedere demisia lui Lacatus mi se pare cat se poate de logica si chiar nu inteleg pe cei care comenteaza aceasta demisie de parca ar fi venit sfarsitul lumii.

H2SO4  •  22 octombrie 2008, 14:57

Trebuie sa precizez de la inceput. Becali e un sef scarbos. Genul de sef care e foarte generos numai daca ai „stiinta” sa il pupi in locurile moi.
Dar sa fim totusi seriosi. De cate ori noi, „oamenii de rand” nu suntem mustruluiti de sefi? Ni se spune ca am intarziat nu stiu ce proiect, se rasteste seful, mai arunca uneori si mici sau mari mizerii…. Unde in lume seful e o persoana placuta? De ce atatea bancuri pe seama sefilor? De ce acel „Seful are intotdeauna dreptate” care e deja folclor mondial ? PENTRU CA SEFII SUNT NASPA ! Si noi cand ajungem sefi devenim cam naspa… asta e adevarul. Pentru ca un sef impune sarcini. E traba lui de sef. De aia e urat si barfit. Daca la fiecare vorba aiurea aruncata de un sef ne-am fi dat demisia eram o tara de someri.
Cred ca orgoliul ranit e cel care l-a facut pe Lacatus sa plece. Nu Becali. Becali e doar drojdia care grabeste procesul. Dar sa fim seriosi. Un mare antrenor, ca si un mare meserias e cel care poate sa repare o greseala. Un faiantar grozav este cel care dupa ce ti-a montat faianta stramb are puterea sa recunoasca, sa o dea jos si sa o puna din nou corect. Nu cel care se uita, vede ca e stramba si pleaca lasandu-te cu ochii in soare.

Comentează