De ce a demisionat?

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

miercuri, 22 octombrie 2008, 11:55

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

Cum? Simplu. Imediat după thrillerul Steaua – Lyon 3-5, şeful Stelei a intrat telefonic la gsptv. Era supărat. „Lăsaţi-mă că sînt amărît, măi băieţi”, a spus el. După aproximativ un sfert de oră, l-au prins cei de la Fanatik, pe Telesport. A început să se îndoiască în direct de Lăcătuş, nu foarte dur, dar cu o evidentă tendinţă.

A trecut încă o jumătate de oră. Şi, la sport.ro, s-a prăvălit cu toată neîncrederea şi reproşurile asupra antrenorului său. „Îl las să se înece”, a spus el. Apoi l-a comparat cu Hagi, „care n-ar fi pierdut acest meci”. Au fost zece minute în care l-a indepartat fără să-l demită,. A apărut şi celebra frază „eu nu-l dau afară!”, care a fost buzduganul care i-a lovit şi împrăştiat din Ghencea şi pe Olăroiu şi pe Hagi.

Este evident că în tot acest timp furia progresivă a patronului a fost alimentată de părerile celor din jur. Şi că n-a existat nimeni, asta e treaba preşedintelui de club, dar Valeriu Argăseală se concepe mai degrabă ca un administrator decît ca un manager al resurselor umane, care să-l oprească să decidă la nervi.

Pînă la urmă, e treaba lui Becali să-şi formeze un stil prin care să-şi îndepărteze antrenorii în care nu mai are încredere. Numai că trebuie să-şi formeze şi o metodă prin care să-i atragă şi, mai ales, una prin care să lucreze cu ei, la bine şi la rău. La bine şi la rău!

Lăcătuş are erorile sale. Dar cine va veni acum la Steaua dacă Becali nu-şi schimbă conduita? Şi dacă Argăseală nu se instituie şi el ca un veritabil preşedinte? Cine acceptă să i se facă schimbările la telefon din lojă? Cine vrea să fie dat la o parte la victorii şi băgat în faţă la înfrîngeri? Cine îngăduie să muncească o săptămînă la antrenamente, pentru ca apoi patronul să decidă, fără să ştie!, cine e mai în formă?!

Nu viitorul lui Becali depinde de răspunsul la aceste întrebări, ci viitorul Stelei.

Comentarii (295)Adaugă comentariu

robert  •  22 octombrie 2008, 14:59

are dreptate Becali in ceea ce spune ca lacatus a facut greseli nepermise la acest meci….dar asta nu ii scuza comportamentul infect….Steaua o sa inceapa sa joace din nou fotbal atunci cand o sa ajunga mihai stoica manager in ghencea(el era persoana care statea intre becali pe de o parte si antrenorul si jucatorii de cealalta parte….jongla cu becali….dar o facea spre binele echipei….)

johndoe  •  22 octombrie 2008, 15:00

Ma bucur ca a plecat Lacatus..Steaua era o palarie prea mare pentru el cum a fost si pentru Hagi…

Respect pentru performantele lor ca jucatori..dar ca antrenori ..sa ma ierte Dumnezeu..dar sunt pe langa…

Nu am vazut nicio idee tactica la cei doi „antrenori”.

Trebuie sa iti impui punctul de vedere si in alt mod decat injurand jucatorii ca la usa cortului..pe Neaga cine l-a trimis la echipa a 2 -a, dar pe Vali Badea…sincer nu ii simpatizez pe acest doi „fotbalisti” dar cred ca sunt mai buni decat petarda aia de Arthuro..dar e doar o parere personala…

Ii luati apararea lui Lacatus ca nu are jucatori..dar cine s-a ocupat de transferuri, cine a aprobat aceste transferuri, cine i-a urmarit pe DVD-uri pe acesti jucatori…cine a trimis la echipa a 2-a jucatori care cred ca faceau fata la prima echipa..cine…????

Ca Becali e nebun, asta o stie toata europa..nu poti judeca un om care nu are discernamant…dar de la „Fiara” (oare de ce ii se spune asa, probabil din cauza crampoanelor lui care se infigeau in tibiile adversarilor)..aveam pretentii…

Nu ii mai luat aparare…sa aduca antrenor de valoare nu petarde ca Hagi sau Lacatus (ma refer strict la partea de antrenor)…

Si faceti ceva cu Argaseala..dupa meciul cu Otelul se lauda ca o sa vedem o alta fata a Stelei in meciul cu Lyon…Am vazut alta fata, de la 2 goluri luate in deplasate la galati au reusit sa ia 5 acasa de la Lyon…

mini  •  22 octombrie 2008, 15:02

Cea mai mare greseala a fost impacarea lui GIGI cu verii sai. Ei au gasit in Steaua o vaca de muls. Asa sa intamplat si cu Nesu pe care l-a vandut imediat ce a avut o oferta. In rest nu l-a ingrijorat ca a last postul de fundas stg pe mana „omului in carje: Petre Marin care ar trebui sa-si puna ghetele in cui. Intradevar nici Lacatus nu este un antrenor mare,concluzie dupa meciul de aseara care nu a stiut sa faca o tactica nici dupa 2-0 si nici la pauza dupa 3-2. Daca Becali Gigi nu isi da seama ca singurul antrenor pe care l-a avut Steaua a fost PROTASV perioada in care Steaua a jucat cel mai frumos fotbal este de rau.Ne trebuie un antrenor strain dar care sa nu fie la cheremul lui GIGI.

Suporter Steaua  •  22 octombrie 2008, 15:02

Pacat ca Lacatus a demisionat. Personal as fi vrut sa continue pana la finalul acestui campionat. Tot pacat este ca Becali este inconjurat doar de lingai si lasi. Mai mult ca sigur ca la Steaua nu sunt tolerate caracterele adevarate, ci doar slugile. Din cauza asta a plecat Adrian Ilie. El nu venise la Steaua pentru bani; la fel si Hagi. Cum crede Becali ca poate face performanta cu antrenori fricosi si obedienti? Daca angajeaza un antrenor care-i tolereaza stilul absolut impertinent si care in consecinta accepta sa-si tradeze meseria, LA REVEDERE PERFORMANTE. Consider ca toti stelistii s-au saturat ca obiectivul anual sa fie doar accederea in grupele CL. Am convingerea ca Becali nu poseda nici macare 10% din averea care i se atribuie prin diverse topuri financiare. Cred ca daca-l scuturi mai bine nu are nici macare 10 milioane de euro. Vorbeste mult, iar daca la inceput reusea sa imborbodeasca lumea, acum s-a cam treminat cu prosteala. Pentru a mai putea continua cu Steaua, Becali trebuie sa deschida buzunarele si sa inchida gura. Pot sa pun pariu ca Becali nu mai face multi purici la Steaua daca suporterii se revolta cu adevarat, iar momentul acesta nu e departe…

sherban  •  22 octombrie 2008, 15:06

Comenta cineva tot aici ca tot o sa vina antrenori la Steaua pt ca becali ii va onora cu multi bani. Parerea mea ca sunt antrenori care au realizat destul de multe pt fotbalul romanesc si cred ca nici cei mai multi bani din lume nu conteaza mai mult decat respectul care li se cuvine. Sa speram ca antrenorii care vor veni la Steaua in viitor sa se bucure acest respect care lipseste cu desavarsire la gigi becali.

Vali  •  22 octombrie 2008, 15:09

Domnilor,nu este vina lui becali sau la lui Lacatus;ESTE VINA JUCATORILOR.Daca am fi batut,ar fi fost meritul celor doi mentionati?
Cand aveam 2-o,al cui era meritul?dar cand era 2-2,cine era de vina?La 3-2 pentru Steaua al cui era meritul?Dar la 5-3 pt Lyon?Lyon este o echipa care stie sa joace fotbal.Steaua nu face decat o mingicareala ieftina.Fotbalul se joaca pana in ultimul minut de joc si se joaca pe victorii,poti sa dai si o suta de goluri intr-un meci,daca nu castigi,degeaba le-ai dat.Nu putem sa ne multumim cu f. putin,asa nu se ajunge absolut nicaieri.

daeron  •  22 octombrie 2008, 15:10

„Apoi l-a comparat cu Hagi, “care n-ar fi pierdut acest meci”.” Aici a fost numai nesimtirea incredibila a presei, care habar nu are sa puna intrebari si nu cauta decat scandaluri. Ce rost isi avea intrebarea aia atunci? Ce conta ce ar fi facut hagi, oli, zenga sau protasov??? A fost clar o intrebare pusa ca sa-l atate si mai mult. Nu, nu l-a comparat cu Hagi, a fost pus in postura sa-l compare cu Hagi ceea ce e cu totul altceva. Ca sa profiti de declaratiile unui om la nervi, inseamna ca esti un nimeni. Mai bine ar fi cautat sa faca un articol obiectiv despre ceea ce s-a intamplat, dar aia a fost solutia cea mai buna. Cand aud intrebari din astea tampite gen: Va considerati campioni? – dupa 4 etape, Credeti ca mai aveti vreo sansa la campionat? si tot felul de alte ineptii imi dau seama ca nivelul presei sportive din Romania, cu unele exceptii este EXACT cel al campionatului romanesc. Vorb-aia asa fotbal, asa presa…Diferenta intre noi si alte tari este ca intre noi si ei raportul ziaristi adevarati – ziaristi de scandal este invers proportional.

TYLER DURDEN  •  22 octombrie 2008, 15:14

Mai spun o data,am spus-o si zilele trecute aici,pe blog: e adevarat ca asa pare,ca „patronul decide,fara sa stie,cine e mai in forma” si apoi face echipa peste antrenor,dar TOATE ACESTEA SE INTAMPLA LA STEAUA SI DIN CAUZA „FITILELOR” LUI PITURCA.Becali nu face un pas fara sa-i ceara sfatul lui Piturca.A si spus-o recent ca Piturca e un antrenor „genial” 🙂 Sigur aveti si voi declaratia.Piturca e primul motiv pentru care se strica atmosfera in Ghencea.Al doilea ar fi toti verisorii si nepotii lui Becali care,in loc sa se ocupe de zootehnie,s-au trezit consilieri in Champions League.Plus ca…ia uitati-va,cine e antrenorul echipei a doua a Stelei? Strizu 🙂 In spatele echipei sunt numai oameni de valoare,unul si unul 🙂

grasu  •  22 octombrie 2008, 15:15

“Lăsaţi-mă că sînt amărît, măi băieţi” e varianta soft !!!
nu inteleg de ce trebe indulcite cuvintele ****!?
a zis clar „lasati-ma naibii in pace!”

flo  •  22 octombrie 2008, 15:15

credeti ca-i pasa?????????? el vede doar banii pe care si-i baga in buzunar in liga. gigi ia bani de la steaua, nu baga!!! la steaua au venit f multi bani , vreo 45-50 de milioane in ultimii 3 ani. unde sunt? transferuri nu s-au facut, salarii nu, sunt cumva in buzunarele patronului????????
cand ai banii astia ai si jucatori de fotbal, nu cascadorii rasului ca arthuro, dayro,semedo, toja…uitati-va ce a cuparat clujul, care a bagat bani…

dan  •  22 octombrie 2008, 15:15

v-ati gandit ca s-ar putea sa vina Andone. E liber de contract, isi doreste sa antreneze in Uefa….eu zic ca este o sansa sa vina Andone.

Dan Petrescu nu cred ca o sa vina din motiv ca stie de la MM ce se intampla defapt la Steaua si cum face Gigi, ma rog nu e chiar nevoie sa-i zici MM, cred ca a vazut si el la TV destule.

Andone?

Trebonianus  •  22 octombrie 2008, 15:17

Sa vina un antrenor strain si se rezolva multe din probleme. Din start un antrenor roman va avea o relatie pe baze gresite cu Becali si, pe de alta parte, antrenorii romani nici nu au valoare pentru echipe mari. Multi din cei din noua generatie, gen Dorinel Munteanu, Sabau, Dan Petrescu etc., au imprumutat Halagian&Cartu style: autobuzul in poarta! Steaua se vrea o echipa mare, iar aia nu e mentalitate pentru ea.

robert  •  22 octombrie 2008, 15:20

marea lovitura a lui Becali ar fi sa il aduca pe Andone! ce te-ai mai bucura!ai vinde si mai bine fituica si nici atunci nu l-ai lasa in pace!

nebunu’  •  22 octombrie 2008, 15:29

Terminati cu Andone!!!! Nu mai poate antrena sezonul asta in liga lui **** de mitica

dan  •  22 octombrie 2008, 15:38

intrebare: de ce nu mai poate antrena andone sezonul asta in liga 1.

a avut clauza in contractul cu CFR 1 an de zile sa stea pe bara?

mihaic3001  •  22 octombrie 2008, 15:38

Tolontaneeeeeeeee, ****. Nu stie nimic ca antrenor si cu asta-basta. Demisia este gestul firesc urmat rezultatelor dezastruoase. Intrebare ptr. Marius Lacatus : Cine a spus ca numai are nevoie de serviciile sud-americanilor ? Cine a avut pe mana un atacant adevarat (Habibou) si l-a bagat 30 de minute intr-un retur intreg ? Cine tine jucatori care nu dau randament cate 85 de minute pe teren findu-i frica sa schimbe ceva la pauza ? Cine i-a solicitat si acceptatpe acesti straini adusi ? Daca tot i-ai vrut, acum ce sanse le-ai dat ? Cine nu stie sa exploateze la maxim si eficient calitatile unor fotbalisti tehnici gen Toja (cu riscul de a fi injurat pentru greselile de aseara, continu-i sa cred ca are talent acest fotbalist) ? Asta in ceea ce-l priveste pe Lacatus….
Cat despre Becali : isi bate singur joc de bani lui. Totusi „radacina greselii” este a lui Becali si provine din momentul in care a „destramat” cuplul Olaroiu – M.M. Stoica. Atunci s-a „rupt” Steaua. Eu daca as fi fost in locul lui Becali, tineam acesti doi oameni un ciclu de cel putin 10 ani, indiferent de rezultate, dar sa nu uitam, Steaua incepuse sa devine din ce in ce mai puternica. Si m-as fi descotorosit de personaje gen Argaseala, nepotul nustiu-cum, Virigil, sau alte acareturi….Acolo ai gresit Gigi. Din momentul destramarii cuplului Oalroiu – M.M. Stoica, n-ai facut decat sa mergi din greseala in greseala, atat in ceea ce priveste selectia de antrenori adusi (Hagi, Lacatus – straini de subiect), cat si in ceea ce priveste atitudinea ta publica fata de anumiti jucatori – sare minge din X ca din gard, pe Y il vand la iarna, pe Z la toamna, etc. Sunt multe „coane Jiji”, dar acum e prea tarziu. Macar, daca esti lucid, dar nu prea esti, rupete acum de niste bani, adu un antrenor adevarat, sacrifica naibi un sezon, investeste niste bani, dar fa o echipa competitiva. Aaaaaaaaaaa, si am uitat : panarama asta cu – scopul meu este sa prin locul 2 sa ma calific in Liga. Mentalitatea asta bolnava si psihopata, trebuie sa dispara de la Steaua, domnule Becali. Obiectivele Stelei trebuie sa fie – „Sa castigam tot ce inseamna trofeu” sau orice meci. Normal, ca nu le poti castiga pe toate asta este, dar , macar acestea sa fie la stadiu de obiective. Si sunt prea multe, mult prea multe greseli de ordin managerial (pacat ca are si multe merite Becali acolo – lui iii datoram AZI faptul ca CFR-ul este unde este si ca mai vedem si noi macar calificari prin Liga Campionilor, iesind de sub „tutela tururilor preliminare de cupa UEFA”.

Tony  •  22 octombrie 2008, 15:39

Steaua ramane o feuda unde valorile sunt „spuse din suflet” dar trec numai prin casierie.
Totul se rezuma la bani, faima si putere.
Ce nu se intelege?, au fost distruse parte din simbolurile Stelei, unul cate unul, Hagi, Lacatus, Balint, Jenei, Iordanescu, Tudorel Stoica, etc, mai este Dan Petrescu si cam gata.
Becali trebuie sa fie conducatorul suprem, el este Mihai Viteazul, e conducatorl luminii, e cel mai bogat roman, e cel mai celebru ****, e cel mai cel dintre cei, finnd de fapt doar ****
Si cine ii sunt alaturi, prieteni sai, oameni(daca ii putem numi asa) de calibru: Giovani, Taher, Piturca, Tea Sponte, sa fim seriosi in afara de bisnitareala, tepe, jocuri de noroc si alte „lucruri bune” ce ii mai leaga?
Sa vorbim de valori, pare o gluma macabra.
Steaua dispare incet, incet si apare o hidra cu numele acesta, cu multe capete „patrate” si toate sunt ale unui singur personaj de basm, in rol negativ – Jiji.
Cat de crunt suna: Steaua – jiji

pac pac  •  22 octombrie 2008, 15:40

pai mai virgil care esti tu virgil.Da multi avem sefi samd dar mei virgile nu e asta problema ca se supara Jiji pe antrenor,problema e ca jiji se umfla ca baga bani,dar treaba e ca jiji baga 10 mils si ia 20.Ia petarde de jucatori si cand acestia isi arata adevarata valoare pe teren,adica sunt praf,arunca vina pe antrenor sa ii puna lui suporterii in cap si jiji sa scape cu bazma curata.Treaba e ca azi asa,maine asa,romanii s-au mai desteptat si jmecheriile astea **** nu mai merg.Uita-te la finantatorul CFRuli si la ***** notru si vezi diferenta dintre un afacerist cu cap si un **** jmecheras.

predy_85  •  22 octombrie 2008, 15:41

Parerea mea ca Lacatus nu era un antrenor de nivelul Stelei….un antrenor slab,fara idei de joc,nimic din ce are un antrenor mare.Fanii stelei nu ar trebui sa se gandasca mai bine inainte sa propuna un antrenor sau altul,chiar daca sunt stelisti adevarati,pt asta ar trebui sa fie adus un profesionist…

Kata  •  22 octombrie 2008, 15:43

cataline ce pot sa spun…este ca cea mai mare amraciune care o am in suflet este demisie lu LACA..nu trebuia sa vina la steaua niciodata…sa fie morciclit de cioban..orice antrenor care va venii in ghencea nu va sta mai mult de un an….cele mai frumoase momente din calitatea de suporter al stlei nu le-am simtit kand echipa a castigat akasa in europa ci la meciul de debut a lui Laca anul trecut cu otelul moment k acela nu il voi retraii in ghencea mult timp..a fost ceva fantastik..fiara era akasa!!!..imi pare rau ca sa terminat asa pt cel mai iubit dintre pamanteni(stelisti)nu stiu ce simt dinamovistii sau rapidistii pt valorile lor dar va spun sincer cu mana pe inima ca PT TINE LACA MAKAR 1 DIN 2 STELISTI SI-AR DA VIATA IN ORICE MOMENT!!SUNTEM ALATURI DE TINE!!TE IUBIM!!

Rey  •  22 octombrie 2008, 15:50

pana la urma urmei…fostele mari glorii ale unei echipe,isi asuma un mare risc in momentul in care ajung in postura de antrenor la echipa la care s-au consacrat si unde au avut cele mai mari satisfactii ca jucator.Pentru ca,in cele mai multe din cazuri,nu au acelasi succes si din postura de antrenor.Dintr-un simbol al echipei respective,un fost mare jucator care ar fi trebuit sa ramana legenda in inimile suporterilor,se ajunge la lucruri care nu cunosc limite,stergandu-se cu buretele toate performantele facute pana atunci.Din cel mai iubit,ajungi persoana „non-gratta”.Astfel de lucruri se intampla peste tot in lume,cu toate ca suntem tentati sa spunem ca numai in Romania se poate intampla.

Mike  •  22 octombrie 2008, 15:50

bekali e de vina

noname  •  22 octombrie 2008, 15:53

pe totlontan nu il inghit.. nu l am inghitit niciodata.. niciodata.. de fapt marea majoritate a ziaristilor sportivi din romania sunt niste nimeni.. dar, de data asta are dreptate.. si inca foarte multa..

cine sunteti voi „fanilor”, sa strigati jos Lacatus, jos Hagi, n au stofa de antrenori.. sunteti niste betivi (in marea majoritate), drogati, batausi, huligani, o turma de oi ratacite.. a jucat vreunul din voi fotbal? stie vreunul cum e in teren? cum e pe banca?

GURA coclitilor!!!

familia mea e stelista de n generatii.. fratele meu a jucat la steaua.. si cu toate astea, cat va fi oierul ala infect patron voi purta tricouri simple.. sau cu cfr – cand e cazul.. el e boala fraierilor.. nu Lacatus sau Hagi sau Radoi sau Goian sau Zapata.. el trebuie sa plece.. papagalilor.. „fanilor”.. prapaditilor..

inca o data.. pentru prima data.. BRAVO tolontan

SS  •  22 octombrie 2008, 16:04

Steaua e o masina care nu merge, o masina care e reparata tot timpul in curtea casei sau in fata blocului de oameni care ‘se pricep’. Incetati sa dati vina pe Lacatus (sau Hagi, sau Protasov), la Steaua NU SE POATE face performanta atita timp cit organizarea clubului nu e corespunzatoare. Daca ai un patron-vedeta care stie tot si se baga peste tot, nimeni nu poate sa faca nimic productiv. Parca Hagi spunea ca ‘s-a distrus autoritatea antrenorului si personalitatea jucatorilor’…

PS. Cu Olaroiu a mai mers treaba pentru ca vremurile permiteau circulatia nestingherita a valizei

BABILONUL IMOBILIAR  •  22 octombrie 2008, 16:08

Dorinel Munteanu pare-se ca va fi „uns” in Ghencea.
Lacatus ramane un idol, o legenda vie in Ghencea. Dar de ce sa nu fie si la Steaua un „soc” gen Andone-Trombetta la CFR Cluj Napoca, avand sanse foarte mari de a fi urmat de performante bune?

Pentru un antrenor in Ghencea, e mereu presiune. Iar 6 meciuri la rand, in campionat, cupa si Liga Campionilor, per total, in care nu castigi…,e preaplinul ce da peste rascoale. Chiar si pentru Lacatus.

razvan  •  22 octombrie 2008, 16:10

cataline eu nu sunt deloc de acord cu tine! lacatus e vinovat si trebuie sa plece. dc adrian ilie mai era la club trebuia sa plece si el! sa nu uitam ca lacatus a preluat echipa exact acum un an! timp in care a facut pregatirea de iarna a facut pregatirea de vara, si i-a transferat pe arthuro, semedo, toja, dayro, stancu, kapetanos, szekely, mendoza, habibou, pepe,etc….! cine e responsabil? e gigi cumva ca astia + neaga, badea, lovin, banel, baciu, croitoru, cristocea nu stiu sa dea cu picioru in minge? lacatus a dat ok-ul pentru acest lot cand a inceput campionatu deci el este de vina!!!

andy vasile  •  22 octombrie 2008, 16:12

Din pacate , cand iei 5 goluri acasa , nu conteaza prea mult cine le marca ..FC LION sau FC PAjistea …le iei pentru ca nu ai antrenor . Aici mai putin conteaza presiunea lui Becali , pentru ca doar faceti o analiza la ultimii antrenori ai Stelei si ve ti vedea ca din pacate nu toti au fost conectati la nivelul si blazolul Stelei ( atentie am spus conectati nu nestiutori ). Trebuie sa sti ce sa i ceri lui Becali cand semnezi un contract , sa ai o siguranta si apoi sa ai rezultate ….omul va fi fericit si te va ridica in slavi ! Daca esti orb si te ridici la LAZAR inviatu` si tinzi doar sa crezi ca poti …esti terminat din nainte de a incepe ! Asta e Becali , un tip care este pan la urma singurul PATRON de echipa de fotbal din Romania ! Despre Marius …nu pot spune decat cuvinte de lauda , si a implinit un vis …a antrenat STEAUA echipa care i a dat cele mai multe satisfactii in viata de fotbalist ! Era normal sa nu poata rezista …e nevoie de tact , experienta si dorinta ca sa rezisti la STEAUA , iar MARIUS este la inceput de drum ….FELICITARI MARIUS ai incercat si ai reusit !!!

Stefan V.  •  22 octombrie 2008, 16:14

la Cluj, a fost aplaudat Marius Lacatus la scena deschisa. In Bucuresti, lucrurile stau altfel si valorile rare precum Hagi si Lacatus sunt huiduiti si fluierati atunci cand orgolile din tribunele Ghencea nu sunt satisfacute. S-a inchis usa in spatele unui om mare, de caracter. Mi-ar placea sa ramana in mintea lui ovatiile de pe Ghencea, atunci cand pasiunea lui smulgea admiratia voastra celor care azi il improscati cu pietre…ma indoiesc ca are puterea aceasta.Aveti eroii pe care nu-i meritati.Capul sus Marius!

Sorin  •  22 octombrie 2008, 16:18

Pacat,

Nu sunt suporter stelist, dar stiu un lucru nimeni nu a suferit in urma acestui esec asa cum a suferit Lacatus. Pentru el Steaua este sinonim cu cuvantul viata. Gigi Becali cheltuie multi bani cu aceasta echipa, poate chiar prea multi fata de ce joaca dar nu poate sa simta ce a simtit „FIARA” dupa acest meci.
Esecul nu se datoreaza nici lui Lacatus si nici lui Gigi Becali. Esecul vine din lipsa de profesionism de care dau dovada cei care trebuie sa caute jucatori pentru un club de acest nivel, esecul vine de la cei care au uitat ca Steaua din 86 castiga cupa dupa cantonamente la Forban unde se facea pregatire fizica. Il vedem acum pe Nicolita cat alearga…inchidem ochii si il vedem pe Lacatus care spre deosebire de Nicolita dupa 80 de m alergati mai avea si puterea sa centreze mingea in careu in gheata lui Balint sau Piturca.
Cand Gigi Becali va fi simplu finantator si va avea un presedinte, un director tehnic si un antrenor care fiecare va raspunde de segmentul lui si atat atunci va fi Steaua – Lyon 2-0 si nu Steaua – Lyon 3-5.

batranu’  •  22 octombrie 2008, 16:18

Cine vine la Steaua actuala antrenor, automat accepta anumite situatii(care in mod normal sunt de neacceptat). Lacatus a facut cat a putut, fiind sabotat destul de des de cei din jur, nu cred in comparatia ca Hagi n-ar fi pierdut acest meci, caci calitatea de antrenor a lui Hagi este mai mult decat discutabila fiind de nivelul unei divizii inferioare. Din pacate Becali face in permanenta teste pe propria echipa si pe banii lui, dar in majoritatea cazurilor, aceste mofturi nu sunt o reusita…

Dreamer  •  22 octombrie 2008, 16:26

pt Dan: conform noului regulament al FRF un antrenor nu poate sa fie la doua cluburi de liga 1 in acelasi an.
Lacatus si Becali au pacatele lor…dar eu as muta problema si spre managerul Adi Ilie care a adus doar umbre de fotbalisti la echipa. Pe conducatori ii acuz ca l-au vandut pe Nesu cand stiau sau ar fi trebuit sa stie ca NU AU fundas stanga. Multumim Marius Lacatus pentru tot…Munteanu nu e o solutie si nu va fi niciodata.

razvan  •  22 octombrie 2008, 16:30

si inca o chestie cataline! ma surprinde ca voi ziaristii de specialitate inghititi aceasta gogonica pe care v-o arunca gigi cum ca el e cel mai bogat roman, de 3 ori mai bogat decat patriciu si de 4 ori decat tiriac…! este timpul sa demontam acest mit al lui becali cel bogat! adevarul e ca nu are bani! adica e bogat…ok da numai pentru el si familia lui! n-are bani de steaua. se vede din jucatorii pe care ii cumpara, din salariile pe care le plateste, din investitiile pe care le face. el e un speculant care se carpeste cu ciurucuri de fotbalisti pe care incearca sa-i vanda scump! e disperat ca nu-i iese! cica are 3 miliarde…Pai atati bani are ahmetov, aziz yldirim de la fener…! va spun eu 3 miliarde nu are lotito de la lazio si ati vazut ce jucatori aduce! familia sensi nu are 3 miliarde de exemplu! aia de ma manchester united, americanii, au 1,5 miliarde toata familia… si de dolari nu euro! e adevarat ca manchester se autofinanteaza si are profituri uriase deci nu zic sa-l aduca pe tevez sau cristiano ronaldo! da macar acolo 4-5 de 5 milioane de euro bucata si salariu de 1 milion pe an! inseamna vreo 30 de milioane pe jucatori si inca 20 contractele lor pe vreo 5 ani, ajunge in total la 50 milioane cheltuiala cu ei! la 3000 de milioane cat zice el ca are mai ramane cu 2950 de milioane! da el cica nu ca nu vrea sa destabilizeze vestiaru ca cica se supara d-alde lovin si radoi care a picat in cur pe langa benzema aseara! vrajeala de mi-e greata……mesaj pt gigi!!! nu conteaza cati bani ai conteaza cum ii investesti! gigi tu spui ca ai 3 miliarde….pazskany in capital e pe locul 50 cu vreo 300 de milioane! stii ceva? te-a facut fraiere! na ca un ungur e mai tare ca tine!!! de ce??? pt ca e mai DESTEPT!!!!

Ple.shit.iza 55  •  22 octombrie 2008, 16:30

era evident ca treaba nu mai mergea cu Lacatus. Echipa a fost vraiste aseara si in general, sub Lacatus avea o exprimare limitata. In afara de contre norocoase si aparare agloerata nu mai arata nimic. Aseara nici macar apararea nu a mai stat pe picioare cum trebuie.
Sigur, eu sint destul de sceptic, pt ca demisia lui Lacatus nu inseamna indepartarea cauzei raului, Jijel cu sleahta lui de consilieri incompetenti. Cel mai tare mi-e frica de influenta varului Ioan, a carui dorinta de epatare nu cunoaste margini si va provoca mari neajunsuri la club.

bicfalvi  •  22 octombrie 2008, 16:37

Cataline, poate lansati si voi pe site un concurs de idei constructive pentru a salva clubul Steaua!!!

Ideea 1:
Politicianul sau politicienii care au nevoie de voturi, sa scape Steaua de Becali.

Ideea 2:
Oare Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu poate infiinta o echipa de fotbal? sunt sigur ca toti suporterii si sponsorii l-ar lasa linistiti pe Becali cu steaua lui…

gigi becali  •  22 octombrie 2008, 16:44

trebuie schimbat tot! pac pac, ma-ntelegi! aducem jucatori, antrenor il punem pe andone si il aduc pe meme inapoi…pe argaseala il punem sa ingrijeasca gazonul, micsoram pretul biletelor, facem gratare cu berbeci la protap inainte de meci, imbracam scaunele de pe stadion in lana de oaie…si la anu’ luam sigur champions league…forza otelul!:))

RELU  •  22 octombrie 2008, 16:57

OFFSAID CAT CASA LA PRIMUL LOR GOL, CARE I-A ADUS IN MECI. NIMENI NU A VAZUT FRATILOR? LA FRANTA-ROMANIA,ZIARISTII FRANCEZI AU SARIT CA ARSI LA GOLUL LUI GOIAN. LA NOI, NIMENI NU A ZIS NIMIC

gogu  •  22 octombrie 2008, 16:57

Becali e vinovat 110%. A investit in echipa doar de ochii lumii. E clar ca a adus numai jucatori slabi, pt ca un jucator bun ar fi cerut salariu mare si Becali are ideea prosteasca ca asa strica vestiarul si se supara finu (de parca acum vestiaru e intr-o armonie totala). Asa ca Lacatus dupa ce ca trebuie sa bage in teren jucatori care alearga cum alearga babele dupa gaini in curte (vezi Lovin), tre sa si bage pe cine vrea Becali. Aseara Becali s-a dat de gol ca a lui a fost ideea cu bagarea lui Toja care a fost cel mai prost de pe teren. Cica sa-l bage ca sa tina de minge….Ati vazut ce bine tinea….Radoi a fost impus la mijloc, acolo unde in mod normal tre sa stea un jucator care tre sa stie sa faca un dribling si o pasa lunga…Si tot asa….judecati voi cat de vinovat a fost Lacatus. Pariu pe orice ca echipa va merge cel putin la fel de prost. Vai de noi !!!!

un dinamovist  •  22 octombrie 2008, 17:09

nu-mi dau seama daca Lacatus e un antrenor sau daca Hagi ar fi putut inchide jocu la 2-0.Un lucru e sigur pt mine : steaua a incercat aseara sa joace fotbal , a vrut sa joace dar n-a tinut cont ca joaca cu o superputere a europei , A VRUT SA JOACE DE LA EGAL LA EGAL CU EI SI N-A ADOPTAT TACTICA NOASTRA STRABUNA:APARAREA SI DISTRUGEREA JOCULUI

Vasile  •  22 octombrie 2008, 17:13

Zice cineva „Parerea mea ca Lacatus nu era un antrenor de nivelul Stelei….un antrenor slab,fara idei de joc,nimic din ce are un antrenor mare”.

Eu i-as cam da dreptate. Dar nene: jucatorii aia din teren sunt jucatori de nivelul Stelei? Parca de mult nu s-au mai strans jucatori atat de slabi la Steaua. Dupa 2 ani de cumparari si vanzari masive Steaua a ajuns un terci fara sare si piper.

fack  •  22 octombrie 2008, 17:13

Tolo cum comentezi faptul ca gooolsport a dat stirea cu Dorinel la Steaua la ora 13.00 iar gsp a dat-o dupa doua ore cu Exclusiv? Sunteti primii la toate, ****

adrian  •  22 octombrie 2008, 17:16

Bravo Cataline esti cel mai bun jurnalist roman daca nu scapam de becali george nu o sa facem vreodata ce face cfr Cat de mult am suferit aseara dupa meci nu cred ca si inchipuie cineva mai sa fac infarct de suparare Nu mai suport pe nimeni de la Steaua papagalul ala de Argaseala ce fata are si ce vrajeal stricata si toti nu e nici unul cu coloana vertebrala pentru ca nu suporta tiranul asta de becali nimik

GabiKoreanu  •  22 octombrie 2008, 17:19

Sa fim sinceri, Lacatus nu e antrenorul de care are Steaua nevoie, cu atat mai putin Gigi.
Pe de alta parte, eu cred ca FRF si/sau LPF ar trebui sa puna piciorul in prag si sa reglementeze cumva miscarea asta haotica a antrenorilor. Se poate spune ca sunt cluburi private si patronii decid.
Da, insa pana la un punct: prestatia cluburilor in cupele europene afecteaza coeficientul UEFA al tarii respective, asa ca nu ar trebui sa fie chiar indiferenti bosii de la federatie si de la liga.

Marian  •  22 octombrie 2008, 17:22

Vine ILIE DUMITRESCU ?

abc  •  22 octombrie 2008, 17:24

becali a uitat un singur lucru…Liga Campionilor inseamna bani…si deci jucatori de valoare…pana nu aduce jucatori adevarati care stiu fotbal…nu va face nimic…poate va mai castiga un campionat in Liga lui Mitica alergand cu banii in mana dupa jucatorii altor echipe sau se va mai intampla un nou caz bricheta…dar asta este Becali cel mai mare patron , antrenor, salvatorul Romaniei…samd..

adu  •  22 octombrie 2008, 17:26

In seara asta are loc un meci foarte important pentru Romania, iar Gigi a reusit sa atraga din nou atentia asupra Stelei.

cristian  •  22 octombrie 2008, 17:27

Nu sunt stelist, dar poate lauti in seama o idee. Porniti o campanie a suporterilor: „Hai sa cumparam Steaua”. Sa se fixeze un pret si la cati suporteri are Steaua, imposibil sa nu i se poata plati patronului.

moldoveanu leonard  •  22 octombrie 2008, 17:28

BRAVO LACATUS,BRAVO LACATUS.Asta da raspuns la atacul murdar pe care l-a facut Becali.Acum se vede ca ai personalitate.Mai bine mori de foame decit sa te mocirlesti in continuare .Ramii ceea ce ai fost adica marele fotbalist al Stelei ce-a apus odata cu tine.Fiecare sut in cur e un pas inainte.Nu regreta ceea ce ai facut pentru ca ai facut bine,esti tinar si ai tot timpul sa demonstrezi ca poti fi un mare antrenor atunci cind esti lasat sa-ti faci meseria asa cum trebuie.Succes in continuare.

ady  •  22 octombrie 2008, 17:31

cred ca exagerati cu faptul ca patronul face echipa..sau de ce va laudati pe site-ul gsp ca „fanii” au ales echipa ca si lacatus..nu cred ca jiji face tactica..pe care din pacate nici antrenorul n-o face…a gresi e omenesc(zapata) dar cand n-ai ocazii,atunci apare problema..imi pare rau pt lacatus..dar trebuia sa plece mai repede..scoateti tot felul de statistici..ca in ultimii ani au dat mai multe goluri..si bla bla..voi invartiti ***.si dupa aia aruncati cu el`

Ionutz  •  22 octombrie 2008, 17:31

1. Haideti sa vedem si partea buna a lucrurilor: Demisia lui Lacatus este un hara kiri politic pentru Becali. La fel cu a fost si cu Hagi si nu a mai intrat in parlamentul european.

2. Lacatus a avut un vis frumos: sa antreneze Steaua. Partea proasta e ca visul lui a avut asociat si un vis urat: Becali.

3. Mesaj pentru Laca: tu esti cel mai bogat om din Romania, nu cel de la loja! Slavici, daca nu ma insel, avea o vorba: „Omul sa fie multumit cu saracia sa, caci, daca e vorba, nu bogatia, ci linistea colibei tale te face fericit”. Coliba noastra este insa Steaua…:(

onica  •  22 octombrie 2008, 17:35

Cel mai bun antrnor pentru steaua ar fi Dan Petrescu, daca ar fi lasat sa faca echipa si sa mai aduca jucatori de calitate.

Comentează