De ce a demisionat?

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

miercuri, 22 octombrie 2008, 11:55

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

Cum? Simplu. Imediat după thrillerul Steaua – Lyon 3-5, şeful Stelei a intrat telefonic la gsptv. Era supărat. „Lăsaţi-mă că sînt amărît, măi băieţi”, a spus el. După aproximativ un sfert de oră, l-au prins cei de la Fanatik, pe Telesport. A început să se îndoiască în direct de Lăcătuş, nu foarte dur, dar cu o evidentă tendinţă.

A trecut încă o jumătate de oră. Şi, la sport.ro, s-a prăvălit cu toată neîncrederea şi reproşurile asupra antrenorului său. „Îl las să se înece”, a spus el. Apoi l-a comparat cu Hagi, „care n-ar fi pierdut acest meci”. Au fost zece minute în care l-a indepartat fără să-l demită,. A apărut şi celebra frază „eu nu-l dau afară!”, care a fost buzduganul care i-a lovit şi împrăştiat din Ghencea şi pe Olăroiu şi pe Hagi.

Este evident că în tot acest timp furia progresivă a patronului a fost alimentată de părerile celor din jur. Şi că n-a existat nimeni, asta e treaba preşedintelui de club, dar Valeriu Argăseală se concepe mai degrabă ca un administrator decît ca un manager al resurselor umane, care să-l oprească să decidă la nervi.

Pînă la urmă, e treaba lui Becali să-şi formeze un stil prin care să-şi îndepărteze antrenorii în care nu mai are încredere. Numai că trebuie să-şi formeze şi o metodă prin care să-i atragă şi, mai ales, una prin care să lucreze cu ei, la bine şi la rău. La bine şi la rău!

Lăcătuş are erorile sale. Dar cine va veni acum la Steaua dacă Becali nu-şi schimbă conduita? Şi dacă Argăseală nu se instituie şi el ca un veritabil preşedinte? Cine acceptă să i se facă schimbările la telefon din lojă? Cine vrea să fie dat la o parte la victorii şi băgat în faţă la înfrîngeri? Cine îngăduie să muncească o săptămînă la antrenamente, pentru ca apoi patronul să decidă, fără să ştie!, cine e mai în formă?!

Nu viitorul lui Becali depinde de răspunsul la aceste întrebări, ci viitorul Stelei.

Comentarii (295)Adaugă comentariu

GabiKoreanu  •  22 octombrie 2008, 17:36

cristian,
bah, tu esti neam cu Jiji? Nu-i de ajuns ca e putred de bogat? Vrei sa-l imbogatesti si mai dihai?
Mai bine sa cautam altceva:
„Dati un leu pentru unul care sa-l bage pe Jiji dupa gratii” 🙂

alex  •  22 octombrie 2008, 17:44

daca lacatusi pleaca nu mai terminam nici pe 7 in campionat asa e joaca prea retras dar sa nu uitam cat lam felicitat cu Galatasaray,acum il omoram dar asa e romanu cat ii aduci bani esti bun cand ii mananci un dumicat de paine il dai afara lasatio balta

Arnold  •  22 octombrie 2008, 17:51

Cu Olaroiu ajungem in primavara Cupei Uefa…

simy  •  22 octombrie 2008, 18:01

CE VINA ARE LACATUS ???UNA MARE !!!DIN PRIMUL MOMENT IN CARE BECALI I-A CERUT SA JOACE CU „X” SAU CU „Y” TREBUIA SA-I SPUNA FERM IN FATA:-ORI MA LASI SA DECID SINGUR SI SA PLATESC PENTRU EVENTUALE ERORI ,ORI PLEC!!!!!!!!!NU TREBUIA SA SE COMPLACA IN SITUATIE MULTUMINDU-SE CA ANTRENEAZA IN LIGA CAMPIONILOR SI IL VEDE EUROPA LA TELEVIZOR!!!NU TE FACI CUNOSCUT IN EUROPA UMILIN-DU-TE!!!
PANA SI ADVERSARELE STELEI STIAU CA ECHIPA E FACUTA DE BECALI SI NU DE ANTRENOR.SE STRANG INFORMATII DE ORICE NATURA DESPRE ADVERSARE IN ZIUA DE ASTAZI.
BECALI DA BANIII ARE NISTE DREPTURI, NIMIC DE OBIECTAT IN ASTA, DAR DREPTURILE SALE SUNT LIMITATE ATUNCI CAND E VORBA DE TACTICA ADOPTATA,TEHNICA JUCATORULUI X SAU Y.
IMI PLACE FOARTE MULT SA IAU LOC IN TRIBUNA CHIAR IN SPATELE BANCII TEHNICE.ASTFEL AM PRILEJUL SA ASCULT NISTE SFATURI TEHNICE ,SA AUD DISCUTIILE DINTRE JUCATORI SI BANCA TEHNICA SI MULTE ALTE LUCRURI PE CARE PERSONAL LE GASESC INTERESANTE.SI CARE CONTEAZA IN JOC .CHIAR FOARTE MULT .DIN LOJA ,NU STI CE SE INTAMPLA SI MAI ESTI SI INFLUENTAT DE „ACOLITII CARE DAU SFATURI INTELEPTE” .
STEAUA CA SA OBTINA REZULTATE PE VIITOR ARE NEVOIE DE UN PATRON CARE SA DEA BANIII SI SA-SI VADA DE TREABA LUI IN LOJA + DE UN ANTRENOR CARE SA FIE LASAT IN PACE SA LUCREZE.
ALTFEL ,USOR- USOR CINE VA VENI LA STEAUA VA VENI PENTRU BANI SI ATAT !!!!!!!!!!!

RENTEA GHEORGHE  •  22 octombrie 2008, 18:04

draga tolontane ce steaua are presedinte cind un om ca sta nici nu-i scriu numele nu merita,spune delegatia lyonului a fost primita la palat ce se poate injosi specia umana pentru bani doamne aparai,intrebarea este cind va pleca becali? va spun eu cind va distruge sinbolul stelei si din 5mil de suporteri va ramine numa el,sunt stelist de 45 de ani si nu credeam ca voi ajunge sa urascc steaua pentru care pe vremuri ma certam cu familia si uite ce **** a venit sa-si bata joc de ea****

tavi  •  22 octombrie 2008, 18:06

hmmm… si asa s-a sters cu buretele inca o campanie mediatica gsp (titlurile de genul „suporterii stelei se revolta impotriva lui lacatus pe mysport, tu ce parerea ai?” tradus – e penibil, confirma-ne, ajuta-l pe gigi sa-si joace piesa). Singurul blamat e Becali huh?

Nu stiu daca cele mai mari greseli ale lui Laca au fost lipsa ideilor sau tacticizarea (dorinta ei mai degraba) extrema a jocului. daca imi amintesc corec – e pos sa si aberez – la primele minute pentru steaua atat toja cat si dayro preluau cu fata catre poarta adversa si incurcau picioarele adversarilor (reminiscente sud-americane). dupa ce s-au „integrat in sistemul de joc” eu unul am vazut doar incercari timide de dribling, majoritatea nereusite. de fapt, cu greu imi amintesc un dribling reusit al vreunui stelist in ultima vreme (1-2 ani).
poate veti spune ca e forta de grup vs individualitate dar aseara lyonul a parut cu atat mai mult din alt film cu cat recurgeau la respectivle procedee

kata  •  22 octombrie 2008, 18:11

mai lasati-ma cu lacatus k e varza ca antrenor,nu a avut rezultat pe unde a fost si nu-l poti compara cu Dan Petrescu.Ioan O Sabaou,Petre Grigoras sau altii,acestia sunt de 100d ori mai buni decat el

felix  •  22 octombrie 2008, 18:21

Lacatus trebuia sa plece. A facut-o onorabil. E perfect adevarat, e greu cu Gigi patron (daca vine Dorinel o sa aiba aceeasi soarta – pun pariu! – Oierul nu vrea antrenori consacrati, in fata carora sa nu poata hotari el). Dar meciul de aseara a fost pierdut de Lacatus, nu de jucatori. Poate doar de Arthuro, care e un jalon pe teren, de Semedo, care a alergat inutil, de Lovin-nimeni. Iar Lacatus ce face? Intra Toja, care a pierdut toate mingile. Si e schimbat Ov. Petre, care a jucat bine tot meciul. La pauza trebuiau facute doua schimbari: Lovin si Arthuro n-aveau ce cauta acolo.

caller  •  22 octombrie 2008, 18:26

nu tin cu steaua dar parerea mea este ca lacatus a gresit atunci cand a semnat cu steaua,stia doar de implicarea lui becali si ce au patit ceilalti,in fine poate a fost dorinta mai puternica de a antrena steaua.nu a rezolvat cu nimic ca a plecat,din contra,toti vor spune ca e greseala lui,in momentul asta nici un club din romania nu are jucatori care sa tina piept echipelor de afara,pana nu aduci jucatori de 8-10 mil nu faci nimic.si din curiozitate ,ce palmares are ma toja si arthuro?

serban  •  22 octombrie 2008, 18:29

De ce sa nu plece Lacatus! Sa plece!!!!!! Dorinele sa te vedem in actiune ca in Stejar, extrema urgenta! 🙂 Dar mai bine trimiti echipa la o bere. Sfatul meu e pilsner.

Alcide  •  22 octombrie 2008, 18:47

Cataline, „am fost multi, cand aveam putin si acum vrem mult si suntem putini”, chiar ma gandeam ca am avea nevoie de niste greseli ale adversarilor sa ne facem un meci usor, de acolo o echipa condusa de pe margine reactioneaza si se comporta ca atare, insa echipa nu avea un antrenor pe margine, iar in loja se afla si mai putin… orcati am fi noi.. acolo se joaca!

P V  •  22 octombrie 2008, 18:48

Cine vine??Karma , choise, etc……Vai de el!

fabian  •  22 octombrie 2008, 19:12

Cite cluburi din Divizia A isi schimba antrenorul la citeva luni ;de fapt acelasi lucru se petrece si cu jucatorii ( multi din ei nu apuca sa joace 2 sezoane la Steaua ). ce se intimpla in Ghencea cu antrenorii nu e un lucru normal . O fi Becali si banii lui motivul !? … Asta ar fi un mare semn de intrebare pentru orice bun antrenor care ar vrea sa antreneze Steaua …

ROMYS1  •  22 octombrie 2008, 19:12

TATY CE SA FACEM NE MERITAM SOARTA.JYJY TREBUIA TRATAT CU ,,RESPECT” DE CAND A PUS MANA PE ECHIPA.ACUM E PREA TARZIU.SINGURA SOLUTIE PT ECHIPA E DAN PETRESCU………….

ROMYS1  •  22 octombrie 2008, 19:23

NU DISPERATI…VINE MECIUL CU BUZAUL SI DAYRO FACE HATRIK IAR SEMEDO DUBLA.FORTZA JYJY….IAR CA SI LA MECIUL CU LYON VOM LUA 6-7 BOABE.

marian  •  22 octombrie 2008, 19:27

MARIUS A DEMISIONAT PENTRU CA ERA NORMAL SI NECESAR SA FACA ACEST GEST. NOI NU SUNTEM RAPID BUCURESTI SI MARIUS NU ESTE PESEIRO. SI-A DAT DEMISIA, CEEA CE PESTE TOT IN LUMEA ASTA ESTE, IN PRIMUL RAND, UN GEST DE ONOARE. MARIUS VA REVENI LA STEAUA. ACUM NU A FOST SA FIE, SI E PACAT CA IN 45 DE MINUTE LACATUS SI STEAUA AU PIERDUT IMENS. NU NE MAI INTALNIM CURAND CU SANSA ASTA …

Florin T  •  22 octombrie 2008, 19:57

D.le Tolontan.Daca eu sunt miliardar nu insemna ca sunt si detinatorul adevarului absolut.Daca G Becali dorea o echipa competitiva aducea jucatori de valoare.Nimeni nu i l.a cerut pe Ronaldio,dar putea aduce jucatori care sa aiba o minima valoare.Cand aduci jucatori din Liga a doua Sapniola si ai pretenti de Liga Campionilor insemna ca esti depasit.Lacatus a plecat umilit de vorbele de ocara aruncat de acest individ(sa nu spun altceva)La fel a patit si Hagi si la fel va pati di Dorinel Munteanu.De ce??Il citez…Norocul lui Dorinel a fost ca Olaroiu ma refuzat….

acid  •  22 octombrie 2008, 20:01

Un singur cuvant pentru Lacatus: „Respect”

octav petrescu  •  22 octombrie 2008, 20:02

CATRE LACATUS:

Tu esti simbolul Stelei /
La bine si la greu!/
Nu te vom uita, Laca,/
Te vom iubi mereu!

caller  •  22 octombrie 2008, 20:03

mariane nu amesteca echipa rapid cu demisia lui lacatus,daca citeai presa si iti mergea un pic mintea iti dadeai seama de ce nu demisioneaza peseiro

oarecare  •  22 octombrie 2008, 20:04

Era prea mult sentimentalism in tinerea lui Lacatus pe banca Stelei. Era evident pt multi ca Lacatus n-are stofa de Steaua.

laurentyu  •  22 octombrie 2008, 20:04

Sunt stelist 100%.M-a intristat infrangerea din meciul cu Lyon,dar trebuie sa fim realisti si sa ne gandim la ce buget au cele doua echipe,ce jucatori cumpara sau cine conduce clubul.Atat timp cat gigi becali se baga peste antrenor,jigneste jucatorii si taraste clubul in scandaluri ,Steaua nu va avea rezultate si nici respectul adversarilor.HAI STEAUA

dinu  •  22 octombrie 2008, 20:06

Si care-i problema daca Steau dispare din peisaj. Prin siluire si jaf a luat fiinta acest club si tot asa o sa dispara. Valabil si pt Dinamo, ca va place sau nu.

Cosmin.R  •  22 octombrie 2008, 20:43

Cel mai bun antrenor al Stelei in ultimu timp a fost Protasov .. are fi bine ca Beeeecali sa il aduca inapoi…dar cum a mai zis cineva se pare ca JIJI vrea numai marionete la Steaua… si nu numai antrenorii sunt problema,ci si jucatorii … se aduc foarte multi jucatori de mana a 3-a la steaua .. in afara de Dairo toti jucatorii staini care sunt acum la Steaua sunt plopi… Oierule daca vrei sa faci un bine echipei Stelei vinde-o ori incepe si adu jucatori buni si nu iti mai baga nasu la echipa ca nu e de tine … cat despre Lacatus .. multumesc domnului ca a plecat ca e praf ca antrenor.. ot respectu pt ce a facu pt Steaua ( ca jucator ) dar mai are multe de invatat sa fie antrenor

snap craiova  •  22 octombrie 2008, 21:12

TOT TIMPUL AM GANDIT CA MARII JUCATORI IN PROCENT DE 90% NU AR TREBUI SA ANTRENEZE…PACAT CA UN SIMBOL CA LACATUS ESTE TAVALIT DE PRESA SI DE TOATA LUMEA…DAR TOTI SI-O FAC CU MANA LOR….CAT DESPRE STEAUA…FORTZA CRAIOVA!!!

Bagheera  •  22 octombrie 2008, 21:14

Catalin,

DE CE nu spuneti ADEVARUL ? Demisia trebuia sa fie a lui Becali.
El se crede si antrenor, si priceput la transferuri si presedinte si patron si… si… si…

Aici este problema. Sper sa nu accepte NIMENI postul. Cei care nu au fost carpe (Oleg, Walter, Hagi) au rezistat foarte putin. Cei care s-au conformat au rezistat ceva mai mult (Oli, Laca). Dar Oli gasise o echipa care juca perfect, a stricat-o greu (in 4-5 luni) si de atunci Steaua nu mai este Steaua.

Cele bune,

Bagheera

CGV  •  22 octombrie 2008, 21:25

poate sa injure becali cat vrea dar a dat-on bara prin inlaturarea lui adi ilie,prin aducerea de el cu mana lui si ochiul lui format a lui toha sau kapetanos care nici macar nu joaca sa arate ce stie prin neprinderea echipei a lui ochirosii si prin sfaturile lui piti cand trebuie sa te sfatuiesti cu antrenorul
si sa recunoastem ca nici lacatus nu are valuare de steaua si nicici dorinel
stelisti sa ne asteptam la si mai rau dorinel are doar cateva scheme si va juca 4-4-2

mgh  •  22 octombrie 2008, 21:27

Adio Steaua! nu se poate lucra cu B., ce antrenor sa mai fie adus? pentru ce sa existe mereu acest circ? banii au stricat si mai mult omul care arata numai lucruri urate. Rusinos si jenant pentru familia sa!

koko  •  22 octombrie 2008, 21:28

Beecali spune ca acum CFR e mai buna decat Steaua. Dar ce nu observa este ca si patronii lui CFR sunt mai buni ca el. Nu am auzit sa se fii bagat vreunul din ei in alcatuirea echipei. Sau sa se laude ca stiu care jucatori sunt in forma. Sau sa le transmita prin presa jucatorilor ca nu sunt buni, ca nu au ce cauta la CFR. Asta nu pricepe oierul (sunt stelist, dar si mie mi-a venit acum sa-i zic oier). Niste cursuri pentru a deveni „DOMN”, „OM” si culminand cu diploma de top „DIPLOMAT” ar trebui sa le urmeze (dar nu la FF!) beecali. Atunci poate am vedea si noi STEAUA pe care ne-o dorim.

unisol  •  22 octombrie 2008, 21:47

macar aseara a avut dreptate becali: 1. arturo a fost penibil, cu exceptia golului, 2. steua nu a avut mijloc.
lacatus trebuia sa intareasca mijlocul, si sa il scoata pe arthuro.

vio  •  22 octombrie 2008, 22:41

lacatus si hagi nu prea i-au permis lui becali sa se bage la echipa.de-acum incolo,situatia isi revine „la normal”

J03  •  22 octombrie 2008, 22:49

tu faci comparatie intre numele jucatorilor de la LYON si bugetul lui LYON
dar ce parere ai de numele si bugetul lui CFR in comparatie cu ROMA SI CHELSEA ei cum au putut sa faca 4 puncte cu asa echipe
vesnica scuza a noastra a romaniilor a unui popor cu o mentalitate pesimista si vesnic defensivi si cand conducem cu 2-0

swoosie  •  22 octombrie 2008, 23:01

Don` Gigi Becali n-o sa aiba niciodata un antrenor. Ce parca lui ii trebuie antrenor? El e cal mai bun (antrenor desigur). De fapt daca stau sa ma gandesc bine cred ca nici de echipa nu are nevoie.

radu  •  22 octombrie 2008, 23:31

Fratilor, lasati-ma cu bugetele. Cand auzeam cum se comenta: un portar de 17 milioane de euro respinge pana la un fundas de 50 de milioane de euro. Pana la urma fotbalul nu este contabilitate si cred ca nu se rezuma totul la bani. Marea problema este cum se joaca nu cati bani se baga in fotbal. Pana la urma, daca ar avea cap si s-ar uita la televizor la Chelsea sau Manchester, poate ca ar face mai mult decat sa acuzi mereu lipsa banilor. Parerea mea!

toader  •  22 octombrie 2008, 23:32

fara suparare. laca a ajuns rusinos la steaua si si-o merita. dupa ce gigi l-a scuipat pe hagi laca s-a dus acolo.
in plus suporterii stelei nu mai sunt ce erau odata. prefera sa il sustina pe radoi si sa ceara demisia lui hagi si laca. si-o merita si ei.

danarabel  •  23 octombrie 2008, 0:01

imi pare rau de lacatus ca, sunt stelist infocat si orice s-ar intampla cu steaua trebuie sa accept dar eu crec ca ottusi am pierdut pe mana lui lacatus .Toja nu trebuia sa fie nici pe lista de rezerve dapoi in teren ,si daca mai vedeti inca o data meciul de cand a intrat columbianul in teren steaua sa dus la vale si din greseala lui sa intamplat nenorocirea.bafta lacatus alta data gandeste de doua ori si nu mai fa aceleasi greselei

pernea  •  23 octombrie 2008, 0:07

Becali are dreptate!

Cand tu bagi anual 10 milioane in echipa si echipa nu merge nici macar sa-ti pacaleasca ochiul atunci interventiile patronului sunt de inteles.
Cine esti tu ,antrenorule sau media ,sa ceri ca patronul sa nu se bage.Adica eu bag o gramada de bani si sa stau pe margine si sa inghit o exprimare subtire, incosistenta unde unde se simte lipsa de fond a antrenorului.
Lacatus ca om probabil este unul bun dar ca antrenor nu este de prima mana.In plus nu a fost ajutat nici de transferuri.Cine a adus jucatorii straini este un mare amator.
Sa revin,Hagi in nici un caz nu era un bun antrenor! de departe era unul slab.Are probleme de personalitate si nu comunica. N-ai nici o sansa cu el.Pe unde a mers a facut aceiasi impresie.Olaroiu a fost sigurul care a comunicat bine cu patronul explicandu-i fotbalul.In acest fel el a avut rezultate si a avut liniste.Cel mai bun antrenor al Stelei a fost Protasov. E de neinteles ca nu s-a vrut mentinerea lui. Poate in acest caz ar putea fi vina patronului, asta e gresala grea.

Iulica  •  23 octombrie 2008, 0:10

Eu nu cred ca nici sir Alex Ferguson nu ar sta mai mult de 1 an la steaua cu oierul langa el. In 2-3 ani asta distruge steaua de tot.

Racul  •  23 octombrie 2008, 0:12

Bai fratilor, io am vazut o singura propunere interesante: sa punem toti ban langa ban sa cumparam echipa. Eu bag 1000€.

Ovidiu  •  23 octombrie 2008, 0:15

E Ok ! Comentarii de toate felurile , dar as vrea sa va propun sa va ganditi mai la rece la tot ce spuneti . Fotbalul este o combinatie foarte complicata din „valoare + dorinta + sansa ” asa ca rezultatul este decis de cele mai multe ori de procentajul acestui cocktail .Adica….degeaba ai valoare daca n-ai dorinta, degeaba ai dorinta si valoare daca n-ai sansa , degeaba ai sansa daca n-ai valoare si asa mai departe. Concret, daca un meci de fotbal ar dura doar 45 de minute am putea sa spunem ca Steaua a jucat extraordinar, de fapt a si jucat excelent, ca in Liga Campionilor , de la o poarta la alta, cu ocazii, cu ritm excelent , cu faze de spectacol pe care de mult nu le-am mai vazut in Ghencea.Iar Lacatus era un antrenor extraordinar , asa cum era si dupa dubla cu Galatasaray… Toti spun ca trebuia sa ne aparam rezultatul, cu 10 jucatori in careu….dar uita ca asa am pierdut calificarea in finala Cupei UEFA !Ei bine ,acum se gasesc multi care sa spuna ca Hagi sau alt antrenor nu pierdea acest meci….si multe alte aberatii ! E adevarat ! Cel mai bun antrenor, la infrangere , este cel care nu antreneaza ! Pai , este criticata intrarea lui Toja ,ca a dat 5 pase gresite , parca Lacatus putea sa stie acest lucru , mai ales ca a jucat extraordinar la nationala .Sunteti penibili , fratilor ! Dar intotdeauna rezultatetele sunt acelea care tin un antrenor sus sau il doboara….nu uitati de Rednic ,ce a condus cu 2 – 0 in deplasare la Anderlecht dar a pierdut cu 3 – 2 !! , de Mircea Lucescu , Iordanescu , Dan Petrescu si multi altii….niciun antrenor nu e batut in cuie , niciunde , nicicand ! Eu cred ca daca Steaua avea si sansa pe langa dorinta pe care o avea…castiga si cu Fiorentina , si cu Lyon si chiar cu Bayern. Asa cum CFR a avut multa sansa la Roma , pe fondul unui joc bun , totusi( dar sa nu uitam ca la 0-1 Roma a avut inca 2 – 3 ocazii care puteau sa duca scorul la 0-2 si totul se naruia, nu ?….asta a fost sansa ei ! ) In afara de asta , nu uitati ca celelalte echipe romanesti au clacat penibil in UEFA ,si primul antrenor care trebuia demis este Rednic, pentru modul in care a pregatit dubla cu anonimii de la Niemegen. Sa ne auzim cu bine….

Racul  •  23 octombrie 2008, 0:19

Am uitat: respect Marius!

daninho  •  23 octombrie 2008, 0:23

Mai bine ca a demisionat. Baiat destept

QFWFQ  •  23 octombrie 2008, 0:33

Nu il propuneti nici pe Dan Petrescu si nici pe Grigoras, daca sunt destepti nu vor veni. Dan Petrescu isi construieste o cariera si nu are nevoie sa plece de unde ii merge bine si unde toata lumea asculta de el ca sa-i faca Becali echipa, iar Grigoras este un antrenor cu un prea mare spirit al jocului pentru Becali; Grigoras joaca la victorie chiar daca ajunge sa piarda cu 6-0 acasa, nu e deloc genul care sta sa-si faca socoteli la puncte si sa traga la remiza, iar cu Becali s-ar certa de la primul meci. Si Dan Petrescu si Petre Grigoras au nevoie de alta atmosfera decit cea de la Steaua sub clanul becalienilor. Poate ca Stelei i-ar trebui un antrenor gen Peseiro, care sa-i faca zile fripte lui Becali si sa nu vrea sa plece decit pe bani grei, care sa-i ia milionul de euro pe an lui Gigi si sa-l stucheasca in ochi si sa-i zica sa nu se bage in ciorba lui, iar daca Becali il da afara sa aiba o clauza de reziliere de 1-2 milioane de euro. Becali e un patron de care ti se face scirba mai devreme ori mai tirziu, care face prea mare caz ca da bani: toti sunt prosti pe acolo, numai el e destept. O sa se umple toata Liga 1 de antrenori buni alungati de la Steaua si sa vedeti ce batai va lua echipa lui Becali de la antrenori pusi pe razbunare. Un om care a inteles cum trebuie sa fii la Steaua e Pedrazzini: sta baiatul si face ce zice Becali si nu are treaba, nu-i trebuie nici explozie ca Trombeta – care ori va pleca in glorie si pe bani multi in Italia, ori o va pati si el de la Pascani, ca pisica blinda zgirie rau – isi face treaba pe tacute, se de mici si nimeni nu-l clinteste. Tactica buna la Steaua este sa te prefaci vale, trasnetul nu cade peste vai. Nu ai satisfactii, inghiti in sec, dar iti iei banutul, iar cine stie ca gloria e efemera iese in cistig.

din new jersey  •  23 octombrie 2008, 0:34

un lucru e cert si anume ca Lacatus nu era antrenor de Steaua !…….problema e ca nici un antrenor cu personalitate care nu accepta amestecul lui becali la echipa nu va rezista iar eu nu stiu nici macar un singur antrenor buna – fara personalitate !!!…ideea lui becali de a-l scoate pe Semedo si a ingheta rezultatul la 2-0 mi se pare f pertinenta,scotea 2 atacanti si intrau un fundas,ghionea care ar fi facut schimb cu Radoi si Tiago.Mai absurde mi s-au parut schimbarile facute de lacatus decat schimbarea pe care a cerut-o becali.Oricum,Dorinel este un antrenor mult mai bun decat Lacatus si schimbarea lui nu va aduce decat bine stelei.Timpul are un raspuns pt toate.

motherfucker  •  23 octombrie 2008, 0:44

…NU INTZELEG DE CE DACA AI FOST UN MARE FOTBALIST TREBUIE SA FI SI UN MARE ANTRENOR? HAI SA FIM SERIOSI,CE TOT DATI CU „FIARA” SI „REGELE” LA EI NU MERGE SI GATA.

arh. Gheorghe Petresciu  •  23 octombrie 2008, 0:55

ACELASI SCENARIU. VINE MUNTEANU. STA SI EL CAT STA. VINE ALTUL. PATRONUL FACE CE VREA. CA NU E BINE, E ALTA POVESTE, ASA CA…….
HAI STEAUA CUM O FI. EU M-AM OBISNUIT CU ACEST STIL AROMANESC. HAI STEAUA !

edi  •  23 octombrie 2008, 1:05

A mai cazut o stea! Se bucura cei care l-au criticat pe Lacatus, „dusmanii” din campionat si presa care l-a criticat.Daca din partea lui Gigi Becali nu te poti astepta la prea multe din partea celorlalti ar fi trebuit sa existe o mai multa indulgenta si rabdare.Dar ce vorbesc eu de „rabdare” ? E un cuvant strain pentru un campionat cladit din echipe conduse de oameni cu vederi inguste si meschine.Care pun mai presus de toate interesul personal si anume BANUL.Lacatus este o noua victima a sistemului „un fleac…l-au ciuruit”cum ar spune cineva.Steaua se afla intr-o situatie de criza in acest moment si nu din vina ei ci a patronului care pune presiune pe antrenori atunci cand nu se impune.Ce era daca Gigi se abtinea in declaratii pana dupa ultimul meci din grupele CL sau chiar pana dupa ultima etapa din tur.Este evident de ce …a vrut sa-l schimbe cu orice pret.Sa demonstreze cine e seful asa cum a facut-o si cu Hagi si cum o s-o faca si cu oricare antrenor roman care va mai veni la Steaua.Asa ca nu-l vad deloc bine pe Dorinel daca se adeveresc zvonurile.Ce antreno crede Gigi ca va face mai mult decat a facut Lacatus pana acum? Din contra cred ca va fi din ce in ce mai rau.Vin meciuri importente de campionat+cele ramase din CL.Exista si o oarecare unda de lasitate in gestul „fiarei”.Trebuia sa nu cedeze decat atunci cand chiar nu mai era nici o sansa de a merge mai departe in UCL sau UEFA.S-a sters si bruma de speranta pentru meciurile viitoare de UCL . Nici meciul urmator din campionat impotriva Gloriei Buzau nu o sa fie lipsit de emotii cu un nou antrenor pe banca.Concluzie: Nu cred ca era momentul unei demisii.Pacat de rezultatul din Ghencea, dar totusi Lacatus trebuia sa nu abandoneze.Poate ca are motivele sale bine intemeiate, mandrie, orgolui, dar trebuia sa se gandeasca in ce situatie lasa echipa prin plecarea sa.Asta e…

Dragos  •  23 octombrie 2008, 1:09

Valoarea lui Lacatus ca antrenor, o sa o vedem deabia acum, dupa ce a plecat ! Apropo….cica e posibil sa vina si Oli ! Va amintiti aia 8 accidentati din echipa de baza, campionatul castigat cu blat la Vaslui si Petrosani, semifinala Uefa pierduta in cel mai rusinos mod,biletelele lui Becali cu echipa, stilul ultradefensiv al lui Olaroiu, 2 ocazii pe meci etc ? Va amintiti ? Asta e Olaroiu ! Si daca se intoarce la Steaua, ma dezic de echipa pana pleaca !

Adrian  •  23 octombrie 2008, 2:34

ce sa mai … la Steaua tre sa vine un antrenor CHINEZ,sa nu inteleaga romaneste,adica sa nu il inteleaga pe Becali … sau un antrenor de pe alta planeta … nu stiu ma , „imi vine sa ma arunc pe geam„ , mie ciuda ca nu merge Steaua si ca tre sa ma uit la Cluj cum joaca aia in CL si fac puncte si se bucura si noi … Domle Becali …stai dmle in banca ta ia un antrenor si LASA-l SA ISI FACA TREABA !!! FA SI TU CA TOT OMU !!! CA NU ESTI DNEZO !!! si nu mai iesi atata la televizor ca esti jalnic … NU AI BANI DE TOT APARI PE LA TOATE POSTURILE?

Clujeanu din America  •  23 octombrie 2008, 3:46

Protasov,Zenga ,Hagi,Lacatus,D.Munteanu .Tot in jos .De la Protasov s-a ajuns la Munteanu antrenor de B. Cine urmeaza?Sumudica?Sau Ciorceri?Sau Aurl Sunda?Pleaca ******* ca ne faci de ras….

Comentează