Cea mai rea ştire

Eurosport a decis să renunţe la emblema imaterială a Turului Franţei

joi, 14 mai 2009, 6:55

Eurosport a decis să renunţe la emblema imaterială a Turului Franţei

Între o arestare şi o eliberare, nu e nimic amuzant în această defilare a unor oameni deocamdată nevinovaţi, şi cu cîteva ore înaintea derbyului Steaua – Rapid, despre care, ca să fiu total caraghios, simt că va fi un meci bun, aşadar, prinşi cu chestiuni grave, mai avem timp să citim aşa ceva?

Au căzut bănci, industrii, intră în faliment ziare şi fabrici, dar, de la închiderea Pif, consumată acum cîteva luni, nu cunosc ştire mai bulversantă din media decît amănuntul sufocant că Radu Naum şi Radu Banciu nu vor mai comenta Turul Franţei la Eurosport.

De aceea, cedez spaţiul de azi al tabletei acestor rînduri, primite de la Radu Naum.

Turul Franţei fără noi

N-am vocaţie de victimă şi în mod normal nu aş face un asemenea demers din teama de a nu cădea în penibil. Am receptat însă atîtea reacţii în legătură cu absenţa mea şi a lui Radu Banciu de la comentariul Turului Franţei, ba chiar s-a iniţiat şi o petiţie (am trăit s-o văd şi pe asta !) încît mi-am zis poate n-ar fi deplasate minime precizări.

Povestea e aşa : redactorul şef al Eurosport România, Arnold Cobilanschi, s-a întîlnit cu noi în urmă cu mai bine de o săptămînă. După cîteva minute de discuţii despre evenimente ale trecutului şi actualele noastre angajamente profesionale (ale mele şi ale lui Radu B.), cel pe care îl apelăm cu prietenie Noli ne-a făcut cunoscut cu părere de rău că postul a ales pentru Turul Franţei varianta comentatorilor actuali, cei care au preluat microfonul în ultimul an. E important de ştiut că nu s-a făcut vorbire nici o secundă despre bani sau chestiuni editoriale.

Întrevederea s-a încheiat cu strîngeri de mînă. Am convenit că e vorba de o despărţire civilizată şi asumată de toată lumea. Mai mult, l-am rugat pe Noli să ne trimită cîteva rînduri despre această încheiere a colaborării, care să servească drept răspuns oricui ar vrea curiozitatea de a afla cauzele separării. Scrisoarea nu mi-a parvenit încă, fără îndoială din motive obiective.

 Mi se pare important să comunic că nu am nimic de reproşat conducerii româneşti a postului Eurosport şi că respect decizia luată. Mai mult, sînt recunoscător prietenilor de acolo pentru felul în care ne-au apărat în faţa managementului de la Paris, bombardat în destule rînduri cu scrisori de înfierare a comentariului nostru cel puţin neortodox. Deşi poate nemulţumiţi de situaţia creată, nu ne-au impus niciodată nimic (cel mult ne-au sugerat, dar în nici un caz nu ne-au forţat să modificăm anumite atitudini din comentariu). Pentru acest lucru, le sînt profund îndatorat, ca şi pentru indulgenţa cu care ne-au tratat toanele, intîrzierile sau erorile.

Împreună cu Radu Banciu am petrecut 11 veri pe toţi coclaurii Franţei. Am încercat în comentariul nostru să ne luăm vacanţă de la încrîncenările pe care le naşte sportul implicat, să vorbim despre pasiuni şi umori, să luăm poziţie în favoarea deschiderii către adevăr şi împotriva limbii de lemn. Asta nu ne-a ferit de crispări, încremeniri în anumite proiecte şi chiar certuri. Am depăşit cu mult cadrul sportului, am bătut cimpii cu frenezia unor scăpaţi din cuşcă şi am avut pretenţia că nu ne luăm foarte în serios. Din acest motiv tind să nu tratez solemn plecarea noastră din fenomenul Turul Franţei. Am un singur regret : Lance Armstrong ne-a supravieţuit ! Dar, ştiţi cum e, cînd te prinde controlorul fără bilet trebuie doar să te gîndeşti de cîte ori l-ai păcălit ca să-ţi regăseşti zîmbetul.

Voi fi un telespectator pasionat al Turului Franţei, deloc exigent cu noii comentatori, pe care îi încurajez din tot sufletul. Dacă Turul va supravieţui fără Majestatea Sa, cine altcineva ar putea fi de neînlocuit ?

Vă mulţumesc tuturor. Ne-am însoţit cu bucurie un pic de viaţă. 

Comentarii (155)Adaugă comentariu

ionut1979  •  14 mai 2009, 23:48

ma retrag si eu din tribuna telespectatorilor…..fara cei doi…turul nu va mai fii tur

daniel  •  14 mai 2009, 23:52

nu imi placea ciclismul.nu ma interesa cine castiga etapa.doar atat ascultam*eu,tata,vecinii.pe naum si banciu.da pe voi.oricum unul la sport.ro si altul la gsp.e aiurea.comentati ceva impreuna,orice.promit ca daca comentai sotron ma uit.

[D][S][N]  •  15 mai 2009, 0:39

Ii apreciez pe cei doi pentru toti acesti ani!
Datorita lor ma uit la Ciclism !
Dar era timpul ca ei sa plece, era nevoie sa avem si un altfel de comentariu!
Din pacate, ma tem sa nu vina in locul lor niste oameni care nici nu se
pricep, nici nu au talentul, umorul si inteligenta lor!
Daca as ave certitudinea ca cei care ii inlocuiesc sint buni, as zice ca
despartirea lui R&R de Le Tour este binevenita!

lucaci  •  15 mai 2009, 0:45

Ce aberatie, sigur m-ati pierdut ca telespectator eurosport, turul nu mai are nici un farmec fara cei doi Radu! datorita lor am inceput sa iubesc acest sport este incredibil ce s-a intmplat. Rusine Eurosport nu stim sa ne respectam valorile!

adevarul  •  15 mai 2009, 0:54

eu ma uitam la Tur pt peisaj si comentatori…ce fac acum? 🙂

lucian  •  15 mai 2009, 1:00

E ciudat totusi sa auzi k ce doi in spetza banciu si naum am fost datzi afara pentru ca lucrau la 2 posturi concurente in spetza sport.ro si gsp tv. dar Emanuel Terzian de ce inca mai comenteaza campionatul angliei la eurosport ???? nu e tot angajat al unui post concurent ??

Vio  •  15 mai 2009, 1:17

din Australia nu putem receptiona comentariul R&R si eram nevoit sa apelez la prieteni si rude sa retransmita comentariul lor pe Skype. Asa voi aculta fadul comentariu in engleza

Luka  •  15 mai 2009, 2:15

Ciclismul are si parti plictisitoare insa etapele de munte cu catararile mitice din Franta,Italia si Spania nu au cum sa nu te pasioneze.Urmaresc de ani buni ciclismul si ii ascult de fiecare data cu placere si interes pe cei doi Radu.Mi se par oamenii potriviti pentru asa ceva,uneori e mult mai bine sa nu fii la subiect,sa divaghezi,sa aberezi,sa fii ironic(uneori autoironic),sa nu fii plat…Insa asa cum Formula 1 a continuat si fara Schumacher,fotbalul fara Pele sau Maradona si ciclismul fara Lance,nici Turul nu inseamna Banciu&Naum.Nu ei au facut cunoscut Turul ci popularitatea lor se datoreaza Turului…Cine spune ca se uita la Tur pentru comentarii,ala nu-i fan al ciclismului.Sunt total de acord cu nemultumirea voastra,comentariile celor doi sunt de departe cele mai savuroase insa sa nu exageram.Turul inseamna mult mai mult decat Banciu si Naum…

rose  •  15 mai 2009, 2:35

Pacat. Ciudata decizie. Terzian si Gradinescu nu comenteaza la Eurosport?
E drept, nu se-ntalnesc niciodata, au fiecare „partenerul” sau, insa
lucrurile nu se schimba cu mult. Nu cred ca celor doi Radu le convine situatia…

Nicu  •  15 mai 2009, 3:34

Cristos a inviat!
Am citit articolul, am citit toate comentariile si indraznesc sa spun ca
articolul nici nu miroase pe langa comentarii, invers ca de obicei; cred
ca de acum inainte si daca voi vedea pe cineva ca merge cu bicicleta, ma voi
gandi la RN&RB cu bucurie si respect.
Fiecare comentariu este mai mult decat o lauda, este un Multumesc!

Jack  •  15 mai 2009, 4:19

Cand am aflat ca Domnul Naum s-a transferat la GSP am presimtit ca acesta va fi inceputul sfarsitului dar o parte din mine tot mai spera,insa totul s-a spulberat ieri
cand am aflat de petitie (pe care am si semnat-o.Inca mai sper ca a fost o greseala aceasta stire
si ca pana la inceperea Turului totul se va rezolva si cei 2 Radu vor reveni la microfon.
Radu & Radu reprezinta cel mai bun cuplu de comentatori pe care i-am auzit vre-odata.
Oare noi telespectatorii chiar nu contam deloc?Este cat se poate de trist ca s-a ajuns aici.
Sper sa cumpere drepturile de transmisie ale Turului ori Sport.ro ori GSP si
sa-i reauzim la acelasi microfon pe cei mai buni comentatori din aceasta tara
de amatori numita romania.
Radu & Radu felicitari pentru tot ceea ce ati realizat in acesti 11 ani!

un american  •  15 mai 2009, 4:39

aceasta veste aici in america a coborat mai rau ca bomba la hirosima . cum ***** se face ca natia asta cand ceva merge bine trebuie sa fie distrus . prostii cu cei de la paris . acolo ca oriunde in lume cei care aduc bani sunt tinuti pe palme , dar oricum … inca odata suntem de toata minunea lumii .

Zabel  •  15 mai 2009, 5:46

Mi se pare o idee extraordinar de proasta. Cred ca era singurul comentariu al unei intreceri sportive interesant. Nu-mi placea ciclismul dar cand am auzit prima data „uitati-l pe Zabel…are o fata de bou…cu bale …asta nu mai are cum sa reziste” am ramas socat. Chiar era un comentariu savuros…aproape ca ma uitam si la Vuelta care e un fel de turul Chitilei. 🙂
Pacat, aproape pot sa spun ca era un brand.
Oare de ce in tara asta se schimba doar ce merge, ce atrage si ce e putin altfel?

fane  •  15 mai 2009, 6:04

e trist si e pacat ca nu va mai auzim, eu unul renunt la turul frantei, mai bine ies la bere pe o terasa

florin  •  15 mai 2009, 6:05

Va intrebati cum sunt noii comentatori? A inceput Il giro asa ca ii puteti asculta zilnic. Dar sa stiti ca sunt slabuti.

ion  •  15 mai 2009, 6:18

habar nu aveam de ciclism. daca n ar fi comentat cei doi Radu, eu unu in veci nu m as fi uitat la le tour. poate ca cei de la Paris isi vor schimba atitudinea dupa ce vor vedea ratingul…..

drucker  •  15 mai 2009, 6:24

Nimic de spus in afara de : „Noli me tangere”

Cineva  •  15 mai 2009, 6:24

pacat, comentariul celor doi m-a facut sa descopar ciclismul. probabil o sa renunt si eu …

MB  •  15 mai 2009, 6:26

Pana acum concediul il luam ca sa vad turul Frantei. Acum trebuie sa schimb programarea. Pacat … Forza OM!

Observer  •  15 mai 2009, 7:04

Cei doi Radu ştiau să dea o savoare aparte Turului Franţei, pe care am
urmărit-o, an de an, şi datorită celor doi domni. Păcat, mare păcat, turul
nu va fi la fel fără comentariul lor spumos, îmi va lipsi sarcasmul lor,
acel „seeegur” al dlui Banciu. Mult succes în activitatea lor, mulţumesc
pentru comentariul lor din aceşti ani.

Robi  •  15 mai 2009, 7:16

Nu pot sa zic ca nu ma voi mai uita la tur de acum incolo, dar pot spune ca
cel putin 50% din farmec s-a dus deodata cu pierderea lui R.B. si R.N.
Intrebare: Cine ne va mai povestii atat de savuros despre supa de slanina,
sau cine va mai lauda frenetic pe OM chiar si atunci cand acestia se bat la
retrogradre!:)E trist ca pleaca cei doi, dar sa reactionam cu umor la fel
cum o fac si ei tot timpul.
Dupa atitia ani in care am stat apropape o luna impreuna, simt ca am pierdut doi prieteni, doi membrii ai familiei.
Ca norocul ca ii mai pot urmari pe cei doi in diferite emisiuni
de pe Sport.Ro si GSPTV.
Hai Radu si Hai Radu!
P.S.: Daca exista o petitie as semna-o si eu!

Valy23  •  15 mai 2009, 7:19

Arnold Cobilanschi esti un *****. O sa-ti vina randul si tie. Puteti sa nu mai transmite-ti turul Frantei, fara naum si banciu in Romania nu se mai uita nimeni la „eurosport”. Rusine

Chat Noir  •  15 mai 2009, 7:21

Fără voi TURUL nu va mai fi niciodată la fel. Chapeau !

mujotutun  •  15 mai 2009, 7:26

Intai de toate, o spun cu mahnire, nu cred o iota din ce scrie dl Naum; ultimele sale aparitii la GSPTV i-au distrus credibilitatea.
In al doilea rand, chiar pentru fanii celor doi R, lucrul de capetenie este (sau ar trebui sa fie) Turul, comentariul fiind subsidiar; nu m-ar deranja daca ar lipsi cu totul.
Nu stiu cine sunt „comentatorii actuali”; sper sa nu fie din tagma lui Michi Alexandrescu.

hammer17  •  15 mai 2009, 7:29

Fara MotoGp, fara R&R la Turul Frantei, pauza in sezonul de snooker …
Eurosport va avea „super” audienta vara asta … Management romanesc … pfff

DicaNio  •  15 mai 2009, 7:38

mare pacat… sint extrem de descumpanit. ma uitam la marea bucla in primul rand pt comentariul vostru savuros si iesit din monotonia tiparelor, ciclismul fiind in planul 2. pt mine, turul fara voi e ca steaua fara lacatus, gimnastica fara nadia, dinamo fara lucescu, canotajul fara elisabeta lipa si exemplele pot continua la nesfarsit si fara exagerari. din pacate au castig de cauza niste intepati, care se simteau bine stand frumos cu mainile la spate si tunsi regulamentar in scoala primara. eu sper din tot sufletul in revenirea voastra in anii urmatori. pana atunci am sa ma multumesc cu articolele voastre. bafta

bico  •  15 mai 2009, 7:49

pacat am urmarit un pic din giro si comentatorii sunt oarecum ok dar cand lam auzit pe presedintele federatiei cum incurca ciclistii si echipele am schimbat canalul si inca ceva in cupa AFRICII O SA O COMENTATI?>

Emil  •  15 mai 2009, 7:53

Si uite cum niste inchistati de francezi reusesc sa strice singura chestie
buna si relaxanta de vazut la televizor pe timpul verii… Bafta Radu! Poate
luati la GSPTV un tur ciclist ceva si va auzim acolo pe amandoi. 🙂

jery  •  15 mai 2009, 7:56

pacat mare pacat cei doi mari comentatori aduceau prin comentariul lor aerul proaspat al alpilor susurul senei si grandoarea arcului de triumf si al turnului effel pacat eidoi si cu cei doi de la snoker dadeau clasa tuturor asa zisilor comentatori de la gsp tv sectia fotbal

Tony  •  15 mai 2009, 8:20

Da…fara RADU si RADU turul Frantei va fi o emisiune de sport nu un fenomen,nu o pasiune,nu o placere nebuna de a sta in fata televizorului,fara a tine cont ce vreme e afara,ce vor unii sau altii.Acum totul va fi mai gri..fara culoare,fara nimic exceptional.
Ei m-au facut sa iubesc ciclismul sa devin pasionat de acest sport superb, sa ma uit la Indurain,la Riise,la Ullrich,la Amstrong si la multi altii „gregario” care ma fascinau de fiecare data.
Acum….a inceput il Giro……dar inca nu m-am uitat…parca…nu are farmec,parca e ceva de pe la noi…cand ciclismul era o oaza de verdeata in tot desertul balacarerilor de pe la noi.

acsmf  •  15 mai 2009, 8:26

Ma retrag atunci si eu din fata Eurosport atunci.
O sa am o vara mai plicitisitoare fara voi si turul frantei ..
Va multumesc insa pt celelalte 11 🙂

bogdan  •  15 mai 2009, 8:36

Intr-adevar, e cea mai rea stire. Am inghitit si tururi fara Lance, recunosc ca nu au fost la fel de dulci, dar fara cei doi R sigur Turul va deveni insuportabil. Poate nu sunt un fan adevarat al ciclismului, totusi in fiecare vara imi luam o saptamana concediu, sa vad etapele de munte. In facultate vedeam turul cap-coada. De anul asta, nu ma mai intereseaza nimic. RUSINE, celor care au pus in fatza orgoliile personale si nu s-au gandit la telespectatori. RUSINE Arnold!

teddy  •  15 mai 2009, 8:37

vorba aia drumuri, case, pajisti, munti, litoral si alte chestii avem si noi insa felul in care le spuneau cei doi era cu adevarat unic … este pacat sa rupi o bucata din RAI si sa nu o inlocuiesti cu nimic …

oare cei de la EUROSPORT cred ca ei aveau audienta fiindca vine unul si spune „vai ia uitat, a dat cu talent la pedala si pe langa muschiul coapsei s-a folosit si de degetul mic de la piciorul drept fiind total in antiteza cu ceea ce scrie la manual… ” ?

parerea mea ca e o pierdere prea mare si vor pierde si din telespectatori si din imagine …

erau zile cand fugeam acasa de la serviciu sa prin ultimele 5-10 minute din tur si eram fericit acum vara o sa fie cam seaca si fara prea multe evenimente interesante ….

tevez  •  15 mai 2009, 8:38

si eu ma retrag din tribuna telespectatorilor… alaturi de ei am invatat sa iubesc turul… fara ei nu mai e nimik

maddog  •  15 mai 2009, 8:45

astia de la eurosport chiar sunt dusi cu pluta …

mujotutun  •  15 mai 2009, 8:50

Multa lume necajita: imi pare rau pentru voi. Nu l-ati ascultat voi pe Topescu in finala de la Paris, RDG-Romania, la handball! Chiar si el a trebuit sa plece! Totu-i trecator pe lumea asta! Nu puneti la inima.

Mircea Nicola  •  15 mai 2009, 8:51

Cum se spune in romaneste, ce-i mult, nu-i sanatos. prin urmare, sa-i lasam pe cei doi radu fara regrete si sa speram in comentarii mai aproape de tur si mai lipsite de mistouri oeftine.

VERSUS  •  15 mai 2009, 8:55

nu se poate .. nu nu nu ..
trebuie sa comentati voi doi .. altfel nu se poate.
nu renunta asa usor Radule si Radule …
pe cuvant asta chiar e CEA MAI REA STIRE.
eu inca mai sper ca totusi vor comenta ei doi.
nu o sa spun , va multumesc pt tot, pentru ca inca
mai sper , ma repet stiu, sa comentati voi doi.

Marian  •  15 mai 2009, 8:55

Din pacate Turul Frantei fara R.N. si R.B. va arata ca nationala
frantei fara Zidane …. pacat

Lucian  •  15 mai 2009, 9:06

Cum se face ca in alte tari sunt comentatori care comenteaza de o viata
si nu sunt considerati depasiti iar la noi cand in sfarsit pt acest sport
ciclismul s-a gasit cineva sunt indepartati?

calin  •  15 mai 2009, 9:12

Multumim domnilor Naum si Banciu!
Ciclismul nu inseamna nimic fara comentariul vostru! La rindul meu, pina la revenirea voastra, in acelasi format, spun la revedere acestui sport!
Va astept din nou la anul!Pentru ca asa sper ca va fi!

Adi  •  15 mai 2009, 9:15

Regret sincer ca baietii nu vor mai comenta impreuna Le Tour.
Eu ma uit la ciclism din pasiune pentru acest sport, iar comentariul celor doi
adauga sare si piper.
Haideti sa fim optimisti si poate o sa vina alt cuplu mai bun.
Cei doi Radu exceleaza prin cultura si prin cunostintele despre Hexagon, dar
desi au comentat 11 ani Turul, tot nu au ajuns sa cunoasca lumea ciclismului
la perfectie.
Era la TVE (tv spaniola) un comentator Pedro Gonzales (a murit saracul
acum vreo 2 ani) care comenta impreuna cu Pedro Delgado. Omul asta avea in sange
plutonul. Cum se ridica un rutier si sea, il ochea si ii spunea corect numele.
Din pacate cei doi Radu mai mereu incurcau rutierii intre ei (mai ales Naum). De asta sper
sa vina altii mai buni. Din pacate vom pierde la impresie artistica.
In ultima vreme parca m-am saturat sa il aud pe Radu Naum vorbind despre dopaj.
A facut o obsesie din asta. Recunosca ca problema este foarte reala, dar daca tot stau sa ma uit la TV, macar sa imi vorbesca si despre cursa propriu zisa, nu numai despre urina,
sange, si fire de par luate de pe perna.

Ciclismul nu va muri niciodata, Le Tour nu va muri niciodata, chiar daca
Majestatea Sa, Vulturul Iberic, sau cei doi Radu nu vor mai fi prin preajma.
El va trai in inima mea si in inimile milioanelor de oameni care aplauda
plutonul trecand prin fata casei lor.

Radu Naum si Radu Banciu, va urez succes si poate totusi mai mergeti prin
studio ca invitati speciali pentru un Alp D’Huez, Mont Ventoux…

Gelu Popa  •  15 mai 2009, 9:15

Turul Frantei nu va mai exista fara cei doi Radu .
Nimeni nu este inlocuit. Nici macar Turul Frantei.

florin.b  •  15 mai 2009, 9:20

Stiti cum s-a spus dupa 11 septembrie 2001? ,,De acum nimic nu va mai fi la fel!” Da ,fara cei doi ciclismul nu va mai fi la fel,vara va fi mai calda si mult mai plicticoasa.E cu adevarat aceasta cea mai rea stire sportiva din acest an.Daca aesta e cadoul pe care Eurosport ni-l ofera acum cind implineste 20 de ani,atunci nu ,multumesc,nu-l primesc! Eu o vara voi putea trai fara Tur si ca mine sunt multi,dar oare Eurosport va putea trai fara noi? Ps ,ar fi interesant sa transmite-ti Turul Romaniei pe GSP ,comentat de cei doi R, si apoi sa comparati audientele cu cele pe care Eurosport nu le va face sub comentariul celor doi zei ai somnului care ,,comenteaza ” acum Il Giro.Sper ca pina la urma conducerea Eurosport sa se razgindeasca si Naum cu Banciu sa revina acolo unde le este locul.

cezarQ  •  15 mai 2009, 9:28

Domnule Tolontan cu respest va fur cateva secunde daca cititti acest mail
nu sar putea sa cumparati drepturile de difuzare a turului frantei
pentru o difuzare in parale si sa le sugerati domnilor Naum si banciu sa incerce un comentariul
pe canalul dumneavoastra de sport. Precum si in celelate si eu am descoperit ciclismul turului din cauza acestor dou mari monsti ai comentariului sportiv si nu numai am invatat-o si pe sotia mea sa se uite in ultimii 3 ani cu mine din 6 asa ca ….Asteptam sa revin cu nerabdarea
de la servici in zilele calduraose si plictisitoare de la sevici pt a ma aseza confortabil pe canapeasi a asculta comentariul celor doi domni.
O sa incerc sa ma uit daor daca o sa concureze Lance daca nu cred ca nu o sa pot suporta alte voci care sa ma gideze prin franta virtuala
Gasiti o solutie va multumesc

brazvan  •  15 mai 2009, 9:35

INTR-ADEVAR, PACAT. COMENTATORII NOI SUNT SLABUTI, CHIAR CEI MAI „SUBTIRI” DIN TOATA REDACTIA EUROSPORT.

andei  •  15 mai 2009, 9:46

daca nu ii readuc in sufrageriile noastre in fiecare din cele 21 de zile ale
turrului, imi dau foc in fata sediului eurosport 🙂

Mihnea  •  15 mai 2009, 9:54

Felicitari celor doi Radu pentru tot ce au facut pentru ciclism pana acum. Au fost niste promotori fantastici ai acestui sport. Pe mine, cel putin, m-au prins in plasa comentariilor savuroase. Subscriu unei afirmatii de mai sus, ca m-as uita si la sotron daca ar fi comentat de catre cei doi.
Decizia Eurosport este de inteles, dar regretabila, mai ales ca inlocuitorii sunt 2 Michichi Alexandrescu…
Nu in ultimul rand, felicitari domnului Tolontan, pentru ca a atins acest subiect.
Mult succes in continuare, domnilor, si speram sa refaceti echipa cat mai curand!

dan  •  15 mai 2009, 9:57

Pt banciu si naum am inceput sa privesc turul frantei si oricum fara cei doi
n-o sa mai aiba aceeasi savoare.am prins cativa ani turul,perioada lance si post lance si era una din micile placeri ale vietii.pacat ca,incet incet ,in romania totul devine din ce in ce mai comercial si originalitatea si spontaneitatea nu se premiaza.chiar asteptam vara aceasta comentariul savuros al celor 2 .

Barrie Georgescu  •  15 mai 2009, 10:14

Trist.
E pacat, deja voiam sa-mi iau concediu pentru perioada turului,
ca sa-i pot asculta pe cei doi. 🙁

Comentează