Ministerul Elenei Udrea a platit, repetat, „bani de buzunar” unor jurnalisti

UPDATE: Liberalii au cerut azi Comisie Parlamentara de Ancheta pentru Elena Udrea.

miercuri, 22 iulie 2009, 12:04

UPDATE: Liberalii au cerut azi Comisie Parlamentara de Ancheta pentru Elena Udrea.

Mai multe redactii de ziare si televiziuni au facut cercetari interne in ultimele zile. Au descoperit ca unii, nu toti!, dintre ziaristii acreditati pe linga Ministerul Turismului (MT), au acceptat sume de bani oferite de MT „cu titlul de diurna” pentru deplasarile internationale. Gsp a confirmat informatia dinspre media si din surse MT. La anumite actiuni unde s-au impartit bani a participat si Elena Udrea.  Citeva redactii, care au definitivat investigatia interna, au luat decizia concedierii jurnalistilor.

Sumele nu sint mari, intre 20 si 30 de euro pe zi, dar informatia a socat. Ea fusese recunoscuta de MT ca urmare a unei intrebari a Jurnalului National, dar se referea numai la deplasarea de la Paris, din timpul turneului Roland Garros. Atunci, ministerul a admis ca a platit 8.000 de euro pentru deplasarea ziaristilor, bani in care este inclusa si diurna. Redactiile acordasera si ele diurna oamenilor lor. 

Evenimentul din Franta ramine si acum un mister decontat cu 70.000 de euro. Pentru ca MT a platit acei bani pentru a promova turismul romanesc in strainatate, dar el a fost reflectat in Romania, nu in Europa! Ziarele frantuzesti au ignorat partida improvizata de tenis Nastase – Udrea.

„Paris nu a fost exceptia, ci regula”, sustin surse din Ministerul Turismului. „Acesti bani sint dati ziaristilor la fiecare actiune, dar nu ca diurna, pentru a ar fi ilegal, ci din fonduri conexe, protocol, de pilda. Cei care accepta semneaza o hirtie. Sint reprezentantii posturilor tv, televiziunilor de stiri sau ziarelor generaliste. Au fost si destui ziaristi care au refuzat”, descrie cineva modul de operare.

„Secretele doamnei Udrea”

Situatia din Ministerul Turismului este atipica. Elena Udrea este singurul ministru din Guvern „care pur si simplu nu apare in sediu”. Ea are cabinetul la Palatul Victoria, desi sediul ministerului se gaseste in zona Garii de Nord, in Palatul CFR. „De luni de zile n-am vazut-o, nici nu stie cum arata oamenii ei”, spune un angajat din minister.

„L-a imputernicit legal pe secretarul de stat Sorin Munteanu sa semneze in locul ei, iar secretarul general Gheorghe Nastasia a devenit ordonator de credite”. „In privinta ziaristilor, deciziile se iau de la cabinetul din Palatul Victoria, pentru ca preocuparea principala a sefei noastre este propria imagine”, a incheiat functionarul. La intrebarea gsp din timpul Roland Garros, adresata Luminitei Kohalmi, consilier al Elenei Udrea, „cit au costat spoturile de la Eurosport?”, raspunsul a fost „Gratis”. „Cum gratis?”. „Aceastea sint secretele doamnei Udrea”, a sunat replica de la minister.

Comentarii (93)Adaugă comentariu

Alex  •  22 iulie 2009, 15:41

@ Norway

Nu ca nu avem autostrazi, dar asta care se construieste in Transilvania e o ***** totala si se va strica inainte sa fie deschisa. Chiar cei care lucreaza acolo au sesizat presa despre nereguli si fapte grave ale constructorului dar nimeni nu si-a dat osteneala sa afle daca sunt adevarate sau nu. O sa fie la fel ca Bucuresti-Pitesti, imediat dupa inaugurare(ca au lucrat ani de zile la ea) au aparut gropile si primul strat de asfalt s-a dus).

vasile  •  22 iulie 2009, 15:44

oare stie romania ca doamna udrea se pregateste sa cumpere pachetul majoritar al btt deci toata statiune costinesti,prin intermediul unor turci care sint bagati in fata de clanul cocos,ar trebui facuta o emisiune cu toti privatizati din costinesti, sau cu asa zisi privatizati care se chinuiesc de peste 18 ani sa se privatizeze,si nu reusesc .

Cristina  •  22 iulie 2009, 15:48

Pare a fi un adevarat „razboi” intre Basescu & Co. (poate nu doar ei…) si anumite publicatii si trusturi de presa. Si daca aceasta lupta se accentueaza, s-ar putea sa apara si alte dezvaluiri. Daca cei care critica presa nu se stiu 100% „curati”, poate ar fi mai bine sa-si stapaneasca nervii si sa-si formuleze putin mai altfel declaratiile publice.

PussyCat  •  22 iulie 2009, 15:48

Udrea e urmatoarea tinta dupa Ritzi ?

Cristina  •  22 iulie 2009, 15:58

Si dupa Udrea cine va urma? Daca va urma…

Haribo  •  22 iulie 2009, 16:12

domnule Tolontan, e singurul ministru care a aparut la televizor fiind la servici, adica ministru al turismului, devi un senzational diaconescu, devin scarbit pe zi ce trece de tara asta,toti jurnalistii,politicienii si asa zisele vedete…,va bateti joc de o tara intreaga,purtandu-va propriile razboaie si interese,iar noi devenim din ce in ce mai scarbiti. Patetic!

mari  •  22 iulie 2009, 16:34

Eu sunt de parere s-o lase pressa in pace pe udrea, e un personaj placut in politichia romanesaca , Il imita si ea pe basescu, daca el face bai de multime oriunde si oricand, madam se da cu bicicleta, se da cu calul- calareste, etc, ne mai arata o tinuta eleganta.
Pd L nu are oameni de valoare pe care sa-i puna in linia intai, ganditi-va la Pd, nici unul nu are decenta necesara unui ministru adevarat.

Cătălin Tolontan  •  22 iulie 2009, 17:12

haribo: ai dreptate, sa-i lasam in pace 🙂 Ei sa apara la tv, iar spitalele, cluburile sportive, maternitatile si scolile sa fie in paragina. Sa-i lasam in pace, cum i-am lasat atitia ani in care am ajuns aici!

Cristina  •  22 iulie 2009, 17:17

Nu cred ca e o solutie buna sa-i lasam in pace. Mai mult, e cazul sa ii agasam mai mult.

Cristina  •  22 iulie 2009, 17:22

Sper ca nu am fost prea cruda mai devreme. Dar cred ca nu ar trebui sa consideram ca un om mai mult sau mai putin oarecare are „tinuta” de ministru daca stie sa calareasca, sa croseteze sau sa dea cu mopul prin casa. Oare astea sa fie indatoririle unui demnitar la „serviciul” sau?

Ramona  •  22 iulie 2009, 18:00

@Haribo : vezi ca privesti lucrurile intr-o oglinda „inversata”, sa zic asa…Asadar ti-e scarba de cei care ii demasca pe mafioti, in loc sa te apuce groaza pe seama mafiotilor insisi? Serios, cu personaje ca tine tara viitor(trecut?) de aur are…Din pacate nu sunteti tocmai putini, dar nici noi, cei cu oglinzile normale, nu suntem tocmai de lepadat. Si castigam teren. Asadra, en gaaaaarde…:). (P.S. ; felicitari domnului Tolontan; cand va priviti dimineata in oglinda inainte de a pleca la redactie, rememorati faptul ca in multe case din Romania exista oglinzi identice celei pe care dumneavoastra o aveti in dotare. 🙂 N-o aburiti prea tare, sa poata reflecta cu cat mai mare claritate un adevar, o realitate pe care noi cei multi putem doar s-o intuim dar pe care cei ca dumneavoastra o pot demonstra.

Dar ziaristii sportivi ?  •  22 iulie 2009, 18:46

Ai deschis o cutie a Pandorei. Inainte de a scrie asa ceva ar fi trebuit sa-ti pui intrebarea daca breasla gazetarilor sportivi este curata au ba. Stiu absolut sigur, de la prieteni care lucreaza in bransa, ca sunt o gramada de ziaristi sportivi care de-a lungul vremii au primit astfel de „diurne” de la cluburile pe care le-au insotit in deplasarile externe. Si poate ca ar mai trebui sa scrii despre banii pe care eu cred ca ii incaseaza aproape cu regularitate ziaristii care stau pe langa Gigi Becali. Elementul cu baston si blana da spagi pana si la soferii care aduc ziaristii la filmare.

sorin  •  22 iulie 2009, 18:58

Dle Tolo, cu dna Udrea problema e alta decat cu dna Ritzi care a nimerit „din intamplare” in structurile PDL-ului. Sa nu uitam ca dna Udrea a venit din PNL cu o gramada de informatii, exact ca si cand un spion trece de partea dusmanului si ii ofera informatii de mare importanta acestuia. Dna Udrea are asigurata pozitia in esalonul superior al PDL-ului si in functii importante (min turismului e o faza de tranzitie)atata timp cat dl Basescu conduce formatiunea respectiva. In plus este foarte important urmatorul fapt: dna Udrea poate face acelasi lucru in detrimentul PDL-ului. Dna Udrea este o fiinta periculoasa si cine da mana cu o astfel de persoana trebuie sa fie foarte precaut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prietenii stiu de ce!

Gigi  •  22 iulie 2009, 18:59

Problema ta e ca strigi „lupul” de fiecare data si cand apare lupul, nu te mai crede nimeni. Ce ai facut cu Gica Popescu nu se face. Sa vedem ce zice lumea cand vorbesti de Udrea.

Emil  •  22 iulie 2009, 19:01

Cine sunt jurnalistii care au luat bani? De ce sunt ei dati afara acum? E putin ciudat, nu-i asa?

Marian  •  22 iulie 2009, 19:59

Domnule Tolontan, eu pricep mai greu. Cum se face ca doar ministrii PD-L sunt luati la puricat iar totul apare in ziarele trustului Intact? Sincer, eu nu cred in coincidente!

Reddy  •  22 iulie 2009, 20:47

Credeam ca asta este un ziar de sport.Vad ca,incet-incet,tendinta redactorilor de la Gazeta Sporturilor este aceea de a transforma acest ziar de sport intr-un ziar care comenteaza politica romaneasca.Domnilor ziaristi,noi citim acest ziar ca sa aflam stiri sportive,nu politice.Bun,stirea cu Ridzi e in regula,a fost ministrul sportului,dar acum ce facem?Daca vreau sa citesc despre politica,economie,etc. citesc ziarele specializate(dar eu unul urasc politica,si tot ce tine de ea).Asa ca,am o rugaminte:lasati-ne sa citim doar stiri privitoare la sport,ca de „politica” si „politicieni” sintem noi satui pina peste cap,si nu mai sint chiar asa de tinar,ca sa nu realizez anumite lucruri.
MULTUMIRI, SI O ZI BUNA TUTUROR.

Tovi  •  22 iulie 2009, 21:10

Cum adica sa-i lasam in pace??? Pai mor oameni in spitale sau mor acasa pentru ca nu au bani de tratament si ei …uite la ei ce fac !!!! Si … Udrea Sa nu uitam cum ne-a manipulat la alegerei…a asteptat o mica greseala a celor ca numaru voturile la primul tur …a aparut la TV strigand „faruda , hotii” desi stia si el ca era vorba doar despre DIFERENTA DINTRE TOTALUL VOTURILOR EXPRIMATE SI TOTALUL CELOR VALIDE . adica el cu voturile nule vrea sa castige? Mi-l amintesc cum acuza o anumita persoana ca ar fi luat spaga ptr fraudarea alegerilor. Si …odata ajuns presedinte nu si-a cerut scuze in public cum ar fi trebuit , desi cerectarile ulterioare , intreprinse cat timp partidul sau se afla la putere au dezvaluit ca nu era vorba despre o frauda , era doar o greseala de exprimare , care nu a influentat cu nimic alegerile! Asta e el si toti ai lui sunt la fel !!!!

X  •  22 iulie 2009, 21:46

REDDY si altii ca el

Omul a spus clar ca informatiile astea apar pe blogul lui. El se ocupa si de altceva decat sport. Ai vazut tu articolul asta scris in ziar?

Iar pentru cei ce spun ca doar ministrii PD-L sunt atacati…Nemirschi de unde e? Poate restu’ ministrilor au stiut sa-si vada de treaba, sa nu iasa in fata sau sa nu faca gafe de astea. Nu pot sa cred ca mai exista fani Udrea printre noi…Voua chiar va place sa fiti scuipati in gura? Din banii pe care voi ii platiti la buget duduia asta se distreaza aiurea prin strainatate, iar pentru cel care a spus ca ea e flmata la lucru: ce lucra ea atata ca in turism e jale mare si rezultatele ei sunt egale cu zero, in shcimb bugetul e urias in comparatie cu cat au avut altii.
Acum PD-L-ului nu-i convine ca e atacat, dar cand oamenii lor atacau ministrii liberali sau cand Basescu a facut porcaria aia care s-a dovedit a fi o nedreptate cu ministrul apararii a fost bine, nu?

Si nu doar cei de la Intact au atras atentia, pana si EVZ a scris pe tema asta. Udrea isi bate joc de noi constant, dar se apropie si sfarsitul ei. Nu e foarte breaza, e doar un instrument si isi cam depaseste atributiile.
Din sursa sigura va spun ca nici in PD-L nu e inghitita iar cei din teritoriu sunt satui de ea. Uite si o dovada daca vreti, un episod interesant. Un drum in Alba scos la licitatie cu bani de la MT, prin CJ Alba. A participat si firma de constructii a lui Cocos, a pierdut(rau, a fost pe 5) si apoi a facut un scandal monstru la CJ Alba, spunandu-le clar cum sta treaba: el e sotul lui Udrea, banii vin de la MT si el trebuie sa castige. Iar astia din CJ desi erau din PD-L au ramas impasibili, a castigat o firma locala asociata cu inca una mai mare din tara. PD-L face o greseala mare, smecherii astia cred ca pot controla totul de la centru si asta o sa-i coste. Conteaza si filialele, iar Udrea si Blaga o sa afle si n-o sa le fie moale.

dinamo  •  22 iulie 2009, 23:41

Este infractiunea reglementata de Codul penal la articolul 308,
ce consta in fapta functionarului(ziaristilor) care, direct sau indirect, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin, ori accepta promisiunea unor astfel de foloase sau nu o respinge, in scopul de a indeplini , a nu indeplini sau a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu sau in scopul de a face un act contrar acestor indatoriri.

iarina diculescu  •  23 iulie 2009, 0:11

Crede-ma pe cuvint ca articolul tau de pe blog contine multe informatii eronate. Diurna nu e inventata de Udrea, ci de Agathon. Au dat-o, fara sa clipeasca, toti sefii de la turism. Nu am auzit sa o fi refuzat vreun ziarist. Acum multi pot sa le spuna sefilor ca ei au refuzat diurna. Trebuie sa fie doar convingatori! Desi in mintea ziaristilor a fost clar ca sint banii de masa, unii sefi de la turism au considerat ca ii cumpara, asa e. O ziarista cu mintea agera a facut scandal la un tirg international de turism pentru ca turistilor li se ascundea ca romania are probleme cu gripa aviara. Ovidiu Marian, care conducea ANT a fost socat, pentru ca a considerat ca ea trebuie sa taca, nu trebuie sa puna intrebari, nu trebuie sa scrie despre asta. Au fost si alte conflicte intre sefii de la turism si ziaristii care au luat diurna si au scris corect, neinfluentati de amarita aia de suta de euro. Dar au deranjat. Am o propunere. Daca tot vrem sa curatam societatea de mizerie, e important sa ne uitam intii in curtea noastra, daca sintem curati, ca sa stim daca sintem in situatia sa strigam ca altii fura, mint, irosesc banii publici.

ANNA  •  23 iulie 2009, 9:21

Cand mai vorbim si noi de sport???? daca vrem politica avem destule publicatii, nu credeti? poate ar trebui sa va ocupati totusi de domeniu de activitate al publicatiei pe care o reprezentati, ce ziceti?

adi  •  23 iulie 2009, 10:41

ceva legat de udrea:
2005 – prezent
Doctorand
Ştiinţe militare
Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
Doctorat
2005 – 2007
Masterand
Ştiinţe militare şi informaţii Specializarea: Securitate şi apărare naţională
Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
Masterat
2006
Cursant
Colegiul de Management al Resurselor Apărării, Educaţional şi al Achiziţiilor
Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
Studii postuniversitare
2005
Expert în securitate şi apărare naţională
Colegiul Naţional de Apărare „Carol I”, seria aXIV-a
Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”
Studii postuniversitare

si acum intrebarea: ce are ea cu ‘militaria’? ce ponturi a primit dupa ce a ajuns base presedinte, ca din 2005 sa inceapa aprofundarea studiilor legate de securitatea si apararea nationala, stiintele militare?

Cătălin Tolontan  •  23 iulie 2009, 13:26

iarina diculescu : n-am scris nicaieri ca udrea a inventat diurna. Ne uitam in curtea presei, asta si facem.

Cătălin Tolontan  •  23 iulie 2009, 13:32

Gigi : despre gica popescu gsp a scris ca NU a facut politie politica si ca rapoartele date de el NU sint negative! Cind CNSAS a spus ca nu a fost colaborator, asta inseamna, sub aspect legal, ca nu a facut politie politica. Exact ce-am spus si noi. Acele rapoarte exista insa, au fost date de el sint benigne, dar sint! Ti-am explicat pe indelete, sper ca acum e clar.

Dan  •  23 iulie 2009, 19:51

Domnule Tolontan,
v-au trebuit multi ani sa va apucati de jurnalism de investigatie si sa duceti pina la capat un proiect ce ar trebui facut de orice jurnalist de cind incepe meseria.
Va legati de sume infime stimate domn Tolontan.
Va recomand sa mergeti si in trecut pentru ca sunt fapte care nu s-au prescris.
va recomand sa intrati in proiecte care necesita competenta mai multa decit a vedea cit costa o scena sau un spot TV sau o diurna.
Va ocupati de maruntisuri. Sigur ca sunt bune si acestea, dar nu rezolva problema.
spor la succese !

Cătălin Tolontan  •  23 iulie 2009, 21:33

dan: nu ati citit alte anchete ale noastre. loteria, poatra arsa, gica popescu…

costel  •  24 iulie 2009, 10:45

SE PLATESTE DIURNA PENTRU MASA JURNALISTILOR DE CATRE TOATE MINISTERELE SI DE TOATE PARTIDELE POLITICE, INCEPAND DIN ANII 90…VERIFICATI, SA VEDETI CA ASA E.

Paul  •  27 iulie 2009, 22:42

Sa vedem daca lenutza a lui udrea are dreptate?
Dle. Tolo vrea sa aduc dovezi ca ceea ce spuntzi este pe din-afara.
Noi nu am platit diurna la ziaristi noi am dat de mancare. 🙂

gina  •  27 iulie 2009, 23:33

am citit undeva ca seful comisiei de ancheta este ludovic orba si nu sunt lamurita daca e vorba de unu sica orban care o facea pe viceprimarul sau pe ministrul transportului

marian_ct  •  27 iulie 2009, 23:55

Domnule Tolontan va apreciez toata cariera jurnalistica si cred ca ati fi un foarte bun jurnalist de investigatie. Nu stiu daca ati inceput sau veti incepe o ancheta si in acest caz „UDREA”, insa am o parere la care cred ca va raliati: fam. RIDZI este o „gainusa” in comparatie cu fam. COCOS. Va urez insa succes !!

Bogdan M  •  28 iulie 2009, 0:05

Dle Tolontan..FELICITARI.. Cei care va injura sunt PDListi..eu sunt un om de rand,un student fara perspectiva. ma uit ce hoti ne conduc..sincer va spun: aceasta duduie care pe banii nostri canta la fluier,calareste,apare imbracata in costume nationale, PENTRU CE FACE ACESTE LUCRURI? Pentru campanie electorala,pentru a iesi in evidenta. Mie imi e scarba de aceasta persoana,nu vreau sa o jignesc mai mult,nu mi se pare corect ca pe banii mei ea sa se distreze iar eu sa nu am ce pune pe masa. Esti ministru stai mama in birou , fi discreta nu ne mai arata chipul ca si asa ne este scarba de voi. La puscarie nu va intra ,dar oricum nu are zile multe, pentru ca se vede din discursul ei ce fel de om este..venetic, fals si ipocrit.

Anonim  •  28 iulie 2009, 0:08

Udrea nu mai poate, crapa de nervi ca nu ii mai ies jocurile…bravo TOLO!! Jos coruptia, jos mafia

Elena Udrea către Tolontan: Dacă este adevărat zvonul că aţi avea un interes direct să lucraţi cu statul, voi face publică informaţia | Stelian Fuia  •  28 iulie 2009, 0:45

[…] Udrea a spus că jurnalistul Cătălin Tolontan ar fi scris pe blogul său că Ministerul Turismului  dă diurne juranliştilor. “Am încercat să intrăm pe […]

Dana  •  28 iulie 2009, 10:13

Domnule Tolontan, referitor la Gica Popescu, imi puteti spune de ce nu a facut politie politica iar Mona Musca a facut politie politica?Situatia e identica, si Mona Musca a dat doua declaratii numai de bine despre doua colege. Exista oare vreo institutie corecta in tara asta? Sa nu-mi spuneti de presa, ca stiu foarte bine si santajul practicat de presa asupra firmelor si oamenilor de afaceri (si nu din auzite stiu asta).

Dana  •  28 iulie 2009, 10:21

Revin, de data asta on-topic. Banii dati ziaristilor s-au dat legal sau nu? Eu am inteles ca aceste diurne se platesc din 2001 de catre toate ministerele, fiind chiar prevazute in bugetele si procedurile ministerelor. In aceste conditii, singurii vinovati sunt ziaristii – daca stiau ca incalca codul lor deontologic nu trebuiau sa accepte.

Andrei  •  28 iulie 2009, 11:05

Buna ziua,
Am vazut ieri la Realitatea TV ca D-na Elena Udrea urmareste blog-ul dumneavoastra. Poate am si eu norocul sa citeasca aceste randuri…legate de turismul pe litoralul romanesc. In perioada 18-24 iulie 2009 am avut un sejur in statiunea VENUS la Hotel Raluca „3 stele” cu demipensiune la restaurantul ORION din cadrul Hotelului. Acestea apartin de compania THR MareaNeagra. Din 5 feluri de mancare prezentate in meniu …seara nu aveau decat gordonbleu si orez…. Dupa doua incercari mi-au adus acest preparat dar cu carnea pe jumatate cruda si am renuntat. A doua zi am fost servit cu un pahar de suc cu panza de paianjen pe el. In acel moment am renuntat la serviciile de masa si mi-am facut datoria de cetatean si am incercat sa anunt toate autoritatile statului. A fost o aventura, toate numerele de telefon TEL VERDE aveau setat robotul care-mi spuneau sa fac scris, la OPC Constanta toate telefoanele sunau ocupat, in cele din urma am sunat la Autoritatea Nationala pentru protectia consumatorilor la Bucuresti si am reusit sa fac sesizarea. la Directia de sanatate Veteriara si siguranta alimentelor tot nu am reusit, peste tot unde sunam ( DSV, DSP, Ministerul Sanatatii, Inspectia sanitara de stat) toti imi spuneau sa fac scris ca asa e procedura, dar cand le ceream sa se prezinte imi inchideau telefonul. Am reusit sa-mi recuperez contravaloarea bonurilor valorice pentru masa prin intermediul d-lui director adjunct de la Ministerul turismului, Dl. Gherghina Doru, care se afla in control la tabara de copii din Statiunea Venus in urma unor cazuri de toxinfectie alimentara.

Ce scopuri au eforturile financiare pentru promovarea turismului din bani publici, in conditiile in care pe litoralul romanesc e dezastru si ca sa faci o sesizare privind neregulile legate de siguranta si sanatatea consumatorilor trebuie sa dai 100 de telefoane si degeaba ca trebuie sa faci scris. Dar pe litoral cum sa faci scris….sa te duci la receptie si sa ceri o foaie un pix si sa-ti dea voie sa dai si un fax ca sa-i reclami. Asa mi-a recomandat d-na de la DSV Constanta care nu s-a recomandat.

Nu am avut cum sa fac scris si in continuare restaurantul functioneaza ..in aceste conditii.

Am fost sunat de la OPC Neptun, ca au facut control si i-au sanctionat pe cei de la Hotel, dar nu mi-au spus ce nereguli au gasit si cum au fost sanctionati… e secret.

Pot sa inchei pentru d-na Elena Udrea asa cum mi-a zis directorul Agentiei de turism de unde am cumparat biletul de odihna: ” Domnule traim in Romania… nu stiati?”

Ce turism promovam pana la urma?

Cu stima,

Un cetatean al Romaniei

gogu  •  28 iulie 2009, 14:26

Va felicit dle Tolontan..

IVANCIU FLORICA  •  28 iulie 2009, 14:53

Sunteti putini , uniti-va mai multi si mai multa convingere in reusita . Nu are in ce domeniu informativ sa va lucreze .Ma refer la un domeniu informativ serios nuuu …prostioare 🙂

dorian  •  29 iulie 2009, 22:21

spaga platita de unii ministri jurnalistilor sub forma diurnelor nu este ceva nou sub soare si Tolontan stie acest lucru. Fostul ministru psd al turismului, dan matei agathon proceda la fel, dar atunci n-a transpirat nimic in presa. de ce? pentru ca eu cred ca tolo avea alte interese pe atunci, dar acum s-a transformat peste noapte in cainele de paza al democratiei. cavalerul dreptatii si al adevarului, dar face jocurile altcuiva. uitati-va mai des in oglinda.

Mircea, ne mişcăm şi noi mai cu talent?  •  2 august 2009, 17:47

[…] anchetă în cazul Udrea. Pentru că-i enervează, politic vorbind, cumpărăturile de imagine şi indulgenţe pe bani publici, scumpirea de criză a spoturilor de la Eurosport şi a concertelor lui Bregovici. […]

Fan Club UDREA ELENA  •  11 august 2009, 22:02

Hai ba tovarasi sa deschidem un fan club elena udrea cocos adica EUC un fel de lot de juniori pentru echipa mare Traian Basescu csi masina lui cu Nr..EBA
Nu vi se pare ca ne purtam prea decent cu o vampa cu pretentii intelectuale care nu stie pe unde si-a facut liceul si se da Dr ,iN stiinte de tot felul.ne uitam apatic la impostura care a invadat Romania de sus in jos , la mistificare valorilor si anularea oricaror criterii si sisteme de referinta ,ceeace duce la aberatii !!!
Cand codul genetic al unei natiuni sufera modificari de genul asta se cam alege praful !!
asistam de circa 20 de ani la un sistem mafiot care fura din bugetul de stat sub acoperirea votului cetateanului ‘turmentat ‘ sub masca guvernarii ,un Carita ridicat la nivel de prim ministru !
Investesti pentru o functie politica ,in guvern ,in parlament si vei primi de 8 ori perpetuuu !!

NIK  •  15 septembrie 2009, 17:40

VIVE LA FRATERNITE!

Comentează