Punînd microfoane unui angajat MTS, DNA a prins-o pe Ridzi! Si Udrea sta cu spatele

udrea
Foto: Dan Marinescu (Jurnalul National)

UPDATE: Ora 21:30. Liber pentru DNA. Deputaţii au votat cu o mare majoritate pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru MTS, Monica Ridzi. Scorul nu lasă loc la echivoc: 192-35.

luni, 27 iulie 2009, 3:12

udrea
Foto: Dan Marinescu (Jurnalul National)

UPDATE: Ora 21:30. Liber pentru DNA. Deputaţii au votat cu o mare majoritate pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru MTS, Monica Ridzi. Scorul nu lasă loc la echivoc: 192-35.

UPDATE: Ora 18:50. In timp ce Alina Gorghiu citeste raportul Comisiei de Ancheta in cazul Ridzi, Elena Udrea a aparut in sala. S-a aburcat pe jumatate pe o banca, exact cu spatele la Golghiu, inconjurata de mai multi deputati PD-L. De sus, ai senzatia ca-i maninca din palma. De fapt, ii saruta mina, pe rind. Udrea sta acolo de mai bine de un sfert de ora, in plenul Parlamentului, in timp ce de la microfon se vorbeste despre fapte fara precedent intr-un minister. Bani publici risipiti, cumpararea de stiri si reportaje, trucarea de licitatii… Este un moment unic prin contrastul si simbolismul sau. Cea mai rasfatata persoana publica a ultimilor ani, asista in voal roz, cu spatele, la cea mai dura dezvaluire despre banii contribuabililor! In jurul ei, 10 colegi PD-L.

Lovitura a picat azi in Parlament. GSP a intrat in posesia referatului trimis de procurori prin care justifica cererea de urmarire penala la adresa Monicai Iacob Ridzi. Sint lucruri uluitoare pe care le scriu procurorii catre Camera Deputatilor, cerind sa-i ridice Monicai Ridzi imunitatea, pentru a putea fi urmarita penal. Contracte trucate din vreme, atribuiri mincinoase, falsuri in acte publice, presiuni asupra angajatilor din partea ministrului si a sefilor, inregistrari ale procurorilor si denunturi ale oamenilor care s-au decis sa vorbeasca. Iata citeva dintre puncte:

1. Ioana Varsta se intilneste in martie cu Bogdan Iacobescu, de la firma Artisan si ii spune ca in aprilie MTS va achizitiona un eveniment. Varsta era, la acel moment, consilier de imagine al ministrului PSD Cristi Diaconescu, MAE.

2. In aprilie, dupa ce Varsta devine si consilierul personal de imagine al lui Ridzi, se intilneste iar cu Iacobescu.  „Ii promite ca-i faciliteaza incheierea contractului cu MTS”,  scriu procurorii catre Parlament.

3. Varsta comanda, tot la inceputul lui aprilie, sepci, tricouri, baloane, pentru 2 Mai in numele firmei sale Red Apple Communication. Varsta le garanteaza celor de la Artisan, lui Iacobescu,  ca vor primi contractul cu MTS.

4. Varstai  il pune pe Iacobescu in legatura cu Paul Diaconu si Marius Marcuta, directori la MTS, punind la cale, in avans, contractele. Numai ca ei uita sa stearga mailurile prin care aranjasera atribuirea contractelor.

5. Monica Ridzi a stiut de toate aceste falsuri, pentru ca exista mailurile prin care Varsta a informat-o, sustin procurorii.  Ridzi si Varsta le-au spus angajatilor ca totul e legal „pentru a preintimpina eventualele opozitii”.

6. Timp de 5 zile, Ridzi si angajatii MTS au cooperat pentru falsificarea inscrisurilor oficiale: nota cde oportunitate, nota de fundamentare, trei caiete de sarcini si raportul proceduurii interne. „In realitate, nici una dintre societati nu au primit caietele de  sarcini pentru ca nu fusesera intocmite”, scrie DNA. Asta confirma ceea ce  gsp a scris chiar din prima zi, ca a treia firma, System Managament Solution, nu primise invitatie. Nu ei au mintit, ci Monica Ridzi!

7. MTS a utilizat pentru actiunile din judete sume din bugetul propriu, desi aceste actiuni erau cuprinse in contracte ca urmind sa revina firmelor.

8. Ridzi, sotul ei si alti inalti functionari ai MTS au chemat-o in birou pe Lelia Preoteasa, care avea, dupa cum se intelege din referat, aparatura de ascultare asupra sa, pusa de procurori. Era chiar cu o zi inainte de ziua demisiei Monicai Ridzi. Au intrebat-o daca DNA a descoperit mailurile pe care si le-au transmis reciproc cind au falsificat documentele. Speriati, in frunte cu Ridzi, l-au chemat pe specialistul IT din MTS, Mesina Paul, si i-au cerut sa stearga definitiv din calculatoare aceste mailuri pentru a nu mai putea fi folosite ca probe de DNA. Calculatoristul a recunoscut in fata DNA toate acuzatiile!

8.  Mai mult, el a declarat ca a fost asteptat la MTS de Monica Ridzi, Ileana Cazan, sefa de cabinet, si Marius Marcuta „care i-au sugerat sa nu recunoasca faptul ca a accesat fara drept sistemele informatice si ca a sters date care constituiau probe”.

9. A doua zi dupa demisia Monicai Ridzi, angajata MTS Lelia Preoteasa a denuntat felul in care a fost implicata de Ridzi si de sefii ei in contracte. Dupa inca doua zile, pe 16 iulie, Razvan Iacobescu si Nica Udangiu, reprezentantii Mark si Artisan, au recunoscut si ei in fata procurorilor.

ora 4:35 Comisia juridica s-a intrunit.
Grupurile parlamentare PD-L, PSD si PNLvor inceperea urmririi  penale. O nota aparte face deputatul PSD Nicolicea, care sustine ca „inregistrarile sint neconstitutionale”.

ora 4:50 Ciprian Dobre de la PNL spune si el ca existau probleme mai serioase decit cazul Ridzi. Cineva de la PSD ii aduce aminte ca „PNL a initiat plingerea penala”. Exista teama
ca se va institui un precedent si ca va fi foarte usor de acum inainte sa se ridice imunitatea unui ministru sau parlamentar.

PD-L vrea vot deschi. O parte din PNL la fel. Se voteaza deschiss. Toata lumea este pentru. Nicolicea se abtine. Se merge in plen.

Este ora 8 si 6 saptamini de la primul articol aparut in Gazeta. Sint 220 de deputati in sala Parlamentului.

Monica Ridzi sta in banca a treia din rindul al patrulea. Nu exista geam. Doar cupola verde murdar, peste care a nins praful orasului. Raportul Comisiei de Ancheta se voteaza cu majoritate. „Cred in nevinovatia mea si o s-o dovedesc”, a spus Monica Ridzi. Se incepe votul cu bile pentru inceperea urmaririi penale.

Comentarii (186)Adaugă comentariu

Wlad  •  27 iulie 2009, 18:51

multe ati descoperit BRAVO …. si sper sa mai descoperiti in continuare altele, ca multe smecherii se fac in tara asta, mai ales acum pe timp de criza, si mai ales acolo SUS, in parlament!

adidas  •  27 iulie 2009, 19:15

doamne ajuta
in sfarsit exista o dreptate in tara asta

zappy  •  27 iulie 2009, 19:38

bvo tolo..apreciez insistenta cu care ataci PDL…PSD SI PC sunt asa curate,ar fi o blasfemie sa zici ceva rau de ele

FanX  •  27 iulie 2009, 20:04

Nu mai exista justitie in Romania. Cred ca trebuie sa aplicam legea junglei ca nu se mai poate !

obs  •  27 iulie 2009, 20:13

Ce sa-i ceri? ea crede ca daca etaleaza tzoale scumpe si genti Hermes, e si desteapta. Asta-i comportament de ministru?!!! sa stai cu spatele cand se discuta un caz atat de grav din partidul tau?!!! Abia astept sa-i dovediti si hotziile ei(tot pentru mica”printesa” trimisa la Bruxelles). Succes si bravo! sunteti ultima noastra speranta.

iulian stefan  •  27 iulie 2009, 20:50

Dar voua chiar nu vi se pare dubios cum cineva(Tolontan) are access la atatea informatii? Nu cumva ii sunt varate pe tava de catre PNL/PSD?

N-o apar pe ridzi pentru ca n-am de ce, si sper sa fie primul politician care sa infunde puscaria, dar parca prea multe informatii din interior se scurg intr-un mod extrem de dubios.

Deveanu Silviu  •  27 iulie 2009, 20:57

Felicitari pentru spiritul de observatie privitor la Udrea. Repet, aceasta Udrea este din acelasi material cu Ridzi, doar de o alta calitate, se crede mai mult protejata de dl. Presedinte. Nu-si da seama ca tocmai „sprijinul” presedintelui i-a fost fatal Monicai. Vom trai si om vedea! Intuiesc ca in cazul Udrea lucrurile vor evolua si mai rapid. S-a deschis cutia Pandorei si dl. Basescu are tot interesul ca lucrurile sa se precipite. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru presedintele in campanie electorala. Poporul uita repede, ii place chiar sa fie mintit frumos si sa primeasca 2 mici si o bere pentru un vot.

al 37lea ban  •  27 iulie 2009, 21:16

Tolo, n-am inţeles cum poţi să crezi că Băse nu ştia nimic despre toate aceste furturi din banul public. Chiar crezi că un om care are controlul asupra securităţii şi DNA ului habar n-avea despre ce se intâmplă în minister? Mai ales că era implicată şi fata lui. Eşti de multă vreme jurnalist şi din tot ce s-a întâmplat în ţara asta după revoluţie cred că eşti convins ca şi mine că aparent avem de a face cu o dezorganizare şi cu o proastă gestiune a banului public. De fapt, absolut totul, dar absolut totul, se face cu cap. Numai că nu pentru noi, oamenii de rând, ci pentru cei din putere. Fiecare ban, fiecare leu, este perfect acoperit în acte. Acolo sus nimic nu este întâmplător sau făcut din nepricepere. Se ştie fiecare mărunţiş, fiecare gest, orice este calculat la milimetru (vezi gestul lui Udrea). Ce s-a întâmplat cu Ridzi este doar o mică parte din marele furt şi aţi aflat despre ea doar datorită faptului că a fost un eveniment mediatizat. Dar gândeşte-te că sunt sute de mii de alte contracte prin alte ministere de care habar n-aveţi cu sume mult mai mari decât în acest caz. Personal, cred că sistemul merge la fel ca la restaurant. Laşi între 5-10% la ospătar. Şi tot aşa până la vârful piramidei unde şade marinarul.

ION  •  27 iulie 2009, 21:23

Da cu matusa Tamara cum ramine?
Parca era vorba de 1 milion de euro,o stai ca m-am fisticit,tipu era din PSD nu?

ION  •  27 iulie 2009, 21:27

Si alceva pe cei din parlament,aproximativ80-90% din „alesi” ii doare de noi unde-si schimba spatele denumirea si nu dupa ceafa ci mult mai jos.
Vai de noi,vad ca si tinereii sunt pe acelasi drum cu ex-generation,plecati din tara daca puteti,Romania nu merita locuita din cauza lichelelor.
Trist dar adevarat 🙁

Gambeta  •  27 iulie 2009, 21:29

Ce treaba are Ridzi cu Gigi Becali? Ca asa zice in articol, „cea mai rasfatat persoana publica a ulyimilor ani”…Sau va refereatai la Mutu!?! Ca doar nu vreti sa ziceti ca Urdea ar fi aia! Pai, ce, Urdea asta e publica? E doar pentru cei care o gadila, nu e publica. Nu ridicati statui tuturor!

petra  •  27 iulie 2009, 21:39

nu pot sa cred ca dupa 20 de ani de la revolutie inca va mai comportati ca aceia care mi-au arestat tatal pentru ca el era liber, credea in democratia pe care voi o ponegriti…sunteti, bineinteles, vanduti, pt ca asa va pacaliti ca ii pacaliti pe oameni.
p.s daca intorci icoana pe partea cealalta nu inseamna ca Dumnezeu nu te vede.
o seara onesta va doresc!

DNA-ul e pe fir « kELOO’s Blog  •  27 iulie 2009, 21:51

[…] DNA-ul e pe fir Povestea furturilor continua. De data asta cu dezvaluiri despre ancheta DNA. Cititi si va minunati! […]

Daniel  •  27 iulie 2009, 21:56

Felicitari presei, felicitari GSP, felicitari dle Tolontan! Daca nu ar exista acesti ziaristi care sa scormoneasca dupa matrapazlacuri si sa prezinte faptele scandaloase ale acestor alesi, ma intreb, ar fi iesit la iveala toate acestea? Va rugam din tot sufeltul sa nu va opriti. Sa prezentati publicului toate smecherriile care se fac, si nu doar in zona politicului… Publicul din Romania va sustine!!!

Anjou  •  27 iulie 2009, 22:03

Oare cand il veti ancheta asa pe patronul vostru !? E bine ce s-a intamplat cu Ridzi ! Dar e mica pe langa astia mari ! foarte mica !

a.a.  •  27 iulie 2009, 22:05

Felicitari, domnule Tolontan. Succes! Pacat ca nu va puteti extinde investigatiile si la celelalte ministere pana la primariile de sector. Dupa cum se vede, sunteti cam singur pe acest tronson de activitate, se mai incearca ceva si la „gardianul” dar nu destul de vehement. poate ca ar trebui facut un site pe care noi totzi sa aducem cazuri de coruptzie de la cel mai mic nivel

O industrie strategica pentru Romania: productia de TUPEU | – Relatii Publice si comunicare online  •  27 iulie 2009, 22:15

[…] in timp ce in alta fereastra de browser urmaream punct cu punct dovezile stranse de DNA referitoare la infractiunile grave pe care le-a […]

Dont  •  27 iulie 2009, 22:29

Ok. Si care este problema ca sta cu spatele, ca e imbracata in roz sau ca isi permite sa-si cumpere genti etc.? Ce deranjeaza de fapt? Ca isi permite sau popularitatea castigata in ultimul timp, a devenit un pericol pt alianta psd-pnl? Daca dupa 20 de ani de la revolutie vanghelie a ajuns sa convoace o comisie pentru anchetarea unui ministru ma intreb in ce tara traim? Toate persoanele care incearca sa faca ceva, inclusiv doamna Udrea, trebuie reduse la tacere? Mi-e groaza de ce ne asteapta…

Cristina  •  27 iulie 2009, 22:33

Deja Ridzi va aparea in fata justitiei, se va face si o comisie de ancheta asupra Elenei Udrea. Ce va urma? Alte dosare puse pe rol?

Microsoft  •  27 iulie 2009, 22:39

TOLO….BRAVOOOOOOO….dar vreau mai mult, mai mult, mai mult….Sper ca odata cu tine va incepe potopul si toti jurnalistii vor provoca o revolutie media, iar cei de la putere vor face ceva ptr tara asta, pentru cei ramasi acasa, pentru cei care nu au avut sansa mea sa plece undeva la mai bine, pentru cei tineri care habar nu au ce viitor ii asteapta intr-o Romanie corupta. Va salut din Irlanda si va urmaresc cu sufletul la gura.
REVOLUTIE….iau avionul si maine sunt acolo…..nu va las singuri.
DE 5 ani de cand sunt plecat din tara sunt tot scarbit. „ASTEA AU FOST MOTIVELE PTR CARE AM PLECAT”….Ritzi, Udrea, Ilici, Basescu, Nastase…TOTIIIIII…CA NU SE MAI SATURA FRATILOR, DIN 98 TOT MULG LAPTELE TARII SI NU LE MAI AJUNGE….Nu mai puteam sa vad cum isi bat joc de munca mea. Acum e prima data, dupa atata timp, ma simt bine, imi vine sa urlu…Stiu, suna aiurea, dar ptr unul ca mine, scarbit de sistem si politica din Romania asta e un motiv de bucurie.Sper ca Ritzi sa intre la puscarie…si dupa ea potopul.

Roxana  •  27 iulie 2009, 22:44

Felicitari!Si cred ca nu trebuie sa va opriti!

chatan alin  •  27 iulie 2009, 22:47

de acord.Au prins-o pe fatuca asta cu matza-n sac,sa plateasca !dar sa nu uitam de tunurile date de mafiotii PSD care trec asa de neobservate si era vorba de sume mult mai mari…de ce nu mai zice nimic de DIP sau de Nastase?Mi-e sila…

petra  •  27 iulie 2009, 22:48

capabilitatea oamenilor de a fi sau nu un om de cariera nu consta in brand-urile pe care le afiseaza sau in gentile pe care le poarta. Sau ar trebui sa inteleg ca Dvs, atunci cand doriti sa faceti o impresie buna la locul de munca, va turnati cenusa in cap cu galeata, si , ca prin minune, deveniti oameni de cariera? Imi lasati impresia ca nu va puteti inhiba invidia sau, poate, de ce sa nu recunoastem, prostia, preferand sa barfiti pe la colturi, refuzand sa prezentati adevarul, visand in intimitatea tot la capra vecinului. Ati ajuns sa va vindeti, sa falsificati documente si sa „fabricati” cazuri numai pentru a fi pe placul stapanilor. De ce, oare, nu va folositi talentele si energia pentru a va dezvolta, pentru a va imbogati spiritualitatea, pentru a va creste frumos si in liniste copiii, pentru a deveni ceea ce visati?
O seara linistita si onesta va doresc!

Cristina  •  27 iulie 2009, 22:48

Ma intreb cine va urma?
Sunt multi, cumplit de multi, aproape incredibil de multi cei care vor trebui anchetati, adusi in fata justitiei si condamnati. De ani, zeci de ani, tot se fura in tara asta fara teama de a fi judecat si condamnat pentru asta. Pana cand?

ana  •  27 iulie 2009, 22:51

Concluzia este ca avem un popor naiv chiar prost in mare majoritate, daca o sa ajunga sa creada niste formatori cica de opinie, vanduti pt o paine si o rata pe la banca. Omul sarac e rau si prost, moare de invidia celui bogat. Jurnalistii nu au valori morale, se lupta in saracie si isi vand ratiune daca o aveau evident. Se cred inteligenti dar nu au cum sa fie atata timp cat nu pot fi obiectivi. Se isca pt a fi remarcati, pt a se zice ceva de ei pe ici pe colo…Nu acestia sunt inteligentii din presa romaneasca, nu parvenitii, nu slugile, nu…

miss  •  27 iulie 2009, 22:52

Eu sunt curioasa de unde vin aceste informatii pretioase? Sa inteleg ca psd si „dvs” ati cazut la troc, (banuti plus trafic la blog datorita „dezvaluirilor”senzationale)? Cu cat va platesc sa atacati pd-l-ul, adica E.Udrea si M.Ridzi?

Cristina G.  •  27 iulie 2009, 22:54

Frate, atata nesimtire nu am vazut in viata mea. De fapt…de la madam Anca Constantinescu incoace, ar fi trebuit sa pricepem care e mentalitatea oamenilor din varful acestui partid. Doamna Udrea se stie protejata la varf, dar sa isi bata joc de mine si sa ma mai si scuipe in fata cu tupeu, sa ma mai si sfideze…parca e cam mult. Domnule Tolontan, nu pot decat sa va felicit, dar si sa va spun ca ma tem sincer pentru dumneavoastra. Oamenii astia sunt diabolici, ati starnit un cuib de viespi.

ana  •  27 iulie 2009, 22:55

Dictatura ne asteapta cu oameni ca voi si ca psdistii vostrii si toti mafiotii de la care eu zic ca primiti bani. Inca o data rusine!

Un Roman  •  27 iulie 2009, 23:00

Sa speram ca s-a pornit bulgarele si ca de acum inainte parvenitii astia se vor acuza reciproc, cu dovezi, pentru ca altfel greu vor iesi la iveala. Sa speram ca s-a spart omerta.

mirmen  •  27 iulie 2009, 23:01

oh, dar ce s-a mai străduit madam udrea, la realitatea, pentru trafic pe acet blog 😀

Eu….  •  27 iulie 2009, 23:06

Eu cred ca ar trebui sa-si dea demisia tot Guvernul…….Din ce zice Udrea pe langa cele doua mai sunt si multi altii…..Boc la cosit se pricepe la politica…BA!

Cristina  •  27 iulie 2009, 23:10

Tocmai pentru ca s-a starnit un cuib de viespi acestea trebuie nimicite.
Demersurile pe care le-ati inceput, de a demasca anumite fapte mai putin ortodoxe, sunt riscante, intr-adevar. De aceea trebuie mers mai departe fara a se ceda.

StireaPress  •  27 iulie 2009, 23:15

CITITI DOSARUL Monica Iacob Ridzi – Dosar nr. 147/P/2009
PUBLICAT DEJA

ana  •  27 iulie 2009, 23:20

Si cata incredere am avut in dvs, mereu spuneam ca sunteti de baza in presa romaneasca…ca va numaram pe degete, atat de putini sunteti cu adevarat meseriasi in ale scrisului. Dar acum m-ati dezamagit, va simt vandut si nu-mi place asa.

sophia  •  27 iulie 2009, 23:25

dle tolontan, comisia nemirschi nu va intereseaza? aclo nu sunt bani publici platiti din buzunarul dvs (mai exact ai petrolistului?)? mai bine ati face niste comisii si printre jurnalisti. stim ca aveti directive de distrugere a presedintelui pe toate fronturile posibile. o sa pierdeti, basescu va castiga.

carcotasu  •  27 iulie 2009, 23:28

similar uite cum s-au cheltuit aiurea alti 600000 EUR pe timpul lui Videanu acum 3 ani:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/714855/Afaceri-cu-statui-pe-banii-bucurestenilor/

pe scurt, cum la lucrare se lucra deja de 2 ani, au masluit un concurs de solutii, au atribuit contractul inainte de expirarea termenului pe 600000 EUR cu toate ca alte 2 solutii au fost depuse o zi dupa, la un pret de 8 ori mai mic.

desi s-au facut contestatii, nici nu s-au mai sinchisit sa se acopere de hartii, nu au tinut cont de niciun temei legal, de nicio logica de bun simt, ANRMAP i-a acoperit, la fel si curtea de conturi desi o simpla lectura a legii ii acuza flagrant…..

andy foto  •  27 iulie 2009, 23:30

asta aduce aminte de scandalul watergate, si acolo tot de la microfoane…

alk  •  27 iulie 2009, 23:31

Sint curios daca sursa care v-a dat informatiile despre Ridzi va face la fel in cazul Udrea. Eu zic ca nu 😉

Cristina  •  27 iulie 2009, 23:41

@ana: Pe ce te bazezi cand spui asta?

nica  •  27 iulie 2009, 23:51

…mi-e greata cand o vad pe Udrea…ca de altfel de intreaga clasa politica…

sandel  •  27 iulie 2009, 23:53

Ioana Varsta ! Doamne, ce femeie rea! ti s-a infundat! ce rea erai si ce mare te dadeai – cine mai era ca tine!? ma uitam la tine…si ma intrebam oare nu ti-e frica de dumnezeu sa fi asa de rea?…
sper sa te duci la puscarie!

marcel popescu  •  28 iulie 2009, 0:24

Felicitari!

Speram sa urmeze si madam Udrea. Si nu strica sa va uitati putin si la dl. Gabriel Sandu cu al sau portal Romania.

masterofnone  •  28 iulie 2009, 0:31

tolo, m-ai impresionat. ar fi culmea sa faci tu ce n-am reusit in piata universitatii. poate ne mai intoarcem si noi pe acasa ca m-am ingrozit de ce am vazut. dar nu cred.
dau odds 3-2 ca te cumpara intr-un fel sau altul pana la sfarsit.

Haram  •  28 iulie 2009, 0:33

E un mare pas in fata. Bravo Tolontan si echipei, acum e nevoie de urmatorul pas: e timpul lui Adrian Nastare si a altora care au fost ceva mai atenti la acte si smecherii. Ridzii e asa nu locotenet, trebuie mers mai departe!

frunzescu  •  28 iulie 2009, 0:42

totul pare bine regizat.. evident..la prima vedere.. sunt mai mult decat indignat de TOT… dar parca prea usor au iesit la vedere niste lucruri..in cazul unei persoane ca Ridzi.. persoana de care,opinia publica nici nu stia ca exista…pana nu demult.. .ironia sortii..sper ca totul sa fie adevarat.. si sa nu fie vreo cacealma comandata.. de ..stim noi cine.. guru-ul ultimilor ani din „politica” romanesca a ultimilor ani.. exact.. cel de la care nu ne-am astepta.. dar care poate fi in stare de orice pt a se putea detasa de esecul guvernarilor sale.. 😉 da. ati ghicit!( chiar daca tre’ sa o sacrifice pe fiica-sa pt asta,care oricum nu avea prestanta de politician) ..

paisie  •  28 iulie 2009, 0:48

o vrabiuta flamanda a fost prinsa sub covata…dar ciorile,ulii si vulturii?dar hienele?si nu sunt numai in parlament ci si in „presa libera”!

Gabriela  •  28 iulie 2009, 1:19

Domnule Tolontan, pot sa va fac o declaratie? Pur si simplu va iubesc!!! Pentru inteligenta si curaj, pentru calmul si siguranta cu care dati fiecare replica, pentru ca nu va e frica , pentru eleganta, pentru modestie, pentru…atit de multe! Va citesc si nu incetez sa admir Constiinta care sinteti! Urmaresc de o luna de zile cum 4 jurnalisti devin o putere care sperie un intreg sistem ! Inclusiv un presedinte de tara!! De ce? Pentru ca v-ati situat cu atit de mult curaj, pe pozitia Adevarului!! Iar Adevarul , dupa cum stim, sta deasupra tuturor si nimic nu poate fi mai puternic decit Adevarul!
Va sustin din toata inima in tot ceea ce faceti bun si corect!! Succes mult!

Ioan F.  •  28 iulie 2009, 1:40

Nu te lasa Cataline! Bravo! Urmeaza altii!

Gilu  •  28 iulie 2009, 1:56

dati-mi voie sa cuget! E o „majoritate” mai mare decat majorotatea care nu au nici un interes ca Ritzi sa intre la apa. Ea nici macar 5% din sumele in cauza nu a vazut/primit. Totul a mers cel putin catre partid, catre terti catre persoane foarte influente din „backoffice”. Cred ca sunt altii mult mai speriati ca ea…daca ea chiar o sa fie anchetata. Oare o sa vorbeasca???

Va urma !?!?!

Viva presa! (cea de buna calitate)

ghita  •  28 iulie 2009, 1:59

urca mai sus acolo sant pestii marii,mafiotii

Comentează