Geoana cu talpa pe TVR

Şefi din televiziunea publica au impus comentatorilor meciului de Champions League de marti seara, Unirea Urziceni – FC Sevilla 1-0, să-si modifice comentariul si sa remarce prezenta lui Mircea Geoană în tribună. Au insistat pe sms pînă cînd jurnaliştii au cedat in fata a 1,8 milioane de oameni

joi, 26 noiembrie 2009, 9:30

Şefi din televiziunea publica au impus comentatorilor meciului de Champions League de marti seara, Unirea Urziceni – FC Sevilla 1-0, să-si modifice comentariul si sa remarce prezenta lui Mircea Geoană în tribună. Au insistat pe sms pînă cînd jurnaliştii au cedat in fata a 1,8 milioane de oameni

Ascultă aici înregistrarea

Ioan Todan stă în fotoliu, acasă, şi urmăreşte meciul. De fapt, transmisia. După 30 de ani de televiziune, unghiurile de filmare şi întrebarea „ce audienţă facem?” taie din plăcerea privitului. Cinstit? Jocul e rămăşiţa.

Unirea conduce cu 1-0, se ajunge în minutul 60 şi audienţa în acel moment este de 1,8 milioane de oameni „pe all”. Tocmai sărise cu 1,5 puncte de rating după primul sfert de oră de la pauză. Dar Todan avea să afle cifrele abia miercuri dimineaţă. Altceva a năvălit fix atunci peste şeful sportului din TVR.

Nasol moment şi-au ales faptele să se rostogolească.

IOAN TODAN.VOCEA MOALE A ANUNŢULUI OBLIGATORIU
La microfon sînt Marian Olaianos, redactorul televiziunii, şi fosta glorie Ilie Dumitrescu. Un cuplu clasic, comentator plus specialist. Dintr-o dată, lui Todan (foto) i se taie răsuflarea. „Băi, am crezut că fac infarct!”, l-au auzit colegii a doua zi.

„Atmosferă de meci mare. Multe VIP-uri în tribună”, rosteşte reporterul de la microfon. „Candidatul la prezidenţiale Mircea Geoană e şi el aici. A venit la meci”. Vocea sună moale. „Şi domnul Cozmin Guşă”, îl completează prompt Ilie Dumitrescu. Apoi urmează o poantă neclară între cei doi despre „procentele care cresc”, din care nu se înţelege dacă sînt procentele mingilor jucate de băieţii lui Petrescu sau cele din politică.

Cu cafeaua vărsată în poală, Todan pune mîna pe telefon. „Să se potolească! Să-şi vadă de meci!”, povestesc cei din regia de emisie că a sunat indicaţia şefului.

Olaianos(gf)CANDIDATUL DIN VITRINĂ
La stadion, Olaianos (foto) respiră greu. Îl văd mai mulţi oameni. Aceiaşi care observaseră că el primise mai multe sms-uri de-a lungul transmisiei. La un moment dat, butonase, nervos,  pe taste: „Eşti sigur că trebuie să spun asta?!”. Ecranul telefonului se vedea de la cîţiva metri şi acolo erau mai mulţi ochi. Răspunsul a sosit şi, puţin mai tîrziu, comentariul a fost împovărat de scurtul moment publicitar cu Geoană.

În loja de deasupra, vede meciul Cozmin Guşă, unul dintre creierele campaniei candidatului PSD+PC. Dialogul de ieri între jurnalistul gsp şi Guşă:

– V-aţi întîlnit cu Ilie Dumitrescu la meci?
– Da, la pauză, pe holul de la loje.

– Şi i-aţi spus lui Ilie că e Mircea Geoană acolo sau i-aţi sugerat să amintească prezenţa lui?
– Nu. Nu era nevoie să-i spun că e acolo pentru că toată lumea vorbea despre prezenţa lui Geoană. De la Kassai la Bucşaru. Geoană era practic în vitrină, în primul rînd al unei loje, alta decît cea unde am stat eu.

– Deci nu aţi intervenit să îi fie pomenit numele în comentariu şi nici nu aţi intrat în cabina televiziunii?
– Nu. Nu pentru ambele întrebări. Am şi eu una. De ce vi se pare un subiect? E prima oară cînd numele unui politician se rosteşte într-un comentariu?
– Nu, nu e prima oară, dar e prima oară cînd există informaţii că unui comentator i s-a indicat explicit şi repetat de către un şef din TVR să-l pomenească!

PRIMUL EPISOD
Povestea comenzilor a început cu ceva timp în urmă. Pe 28 august, Şahtior Doneţk joacă împotriva Barcelonei finala Supercupei Europei la Monte Carlo.

Alături de Răzvan Lucescu şi de George Copos, Mircea Geoană vine şi el la meci. Echipa TVR este sunată în mod insistent din redacţie, „de către cineva care nu se ocupă în mod normal de ştiri”, ca să facă două lucruri:

1. Să-i ia un interviu lui Geoană şi să-l transmită la ştiri.
2. Să amintească în comentariul partidei prezenţa politicianului la meci.

Şahtior pierde meciul în prelungiri, Mircea Geoană ratează şi el jocul promovării pe TV. Se difuzează doar cîteva imagini cu el la ştiri, cînd vorbea la o terasă din Monte Carlo cu Răzvan şi Copos. Iritaţi de presiuni, „pe bune, e turbat, pe mine m-a sunat de cinci ori!”, „pe mine de şase!”,  ziariştii i-au luat declaraţii, dar nu le-au trimis la Bucureşti, iar comentatorul Marian Olaianos nu l-a menţionat în timpul meciului.

AL DOILEA
Pe 4 noiembrie, în plină campanie electorală, studioul de la meciul de Champions League, Unirea Urziceni – Rangers ,este scurtat de la 30 la 10 minute. Înainte, vorbise Mircea Geoană.

„De data asta, sportul nu a avut nici un amestec. Pur şi simplu, aşa a venit decizia de sus şi ne-am conformat”, explică cineva din postul public. A fost singura execepţie de la formatul UCL. Restul studiourilor au avut 30 de minute.

APOGEUL
Istoria ajunge la meciul de marţi. Finalul îl prinde stors pe Olaianos. Strigă la telefon la Todan. Cei din echipa TVR aud doar replicile sale. Chiar şi cîţiva oameni din zona oficială se opresc. „Ce să fac?! M-a atenţionat înainte de meci «Vezi că vine Geoană!», mi-a dat sms-uri în timpul jocului, l-am întrebat de ce şi a insistat!”. Convorbirea se curmă. Cineva de la tehnic îi spune, moale, „Măcar salvează sms-urile”. Toată lumea e tuflită. Ziaristul se duce la studioul special, apoi se urcă în maşină şi pleacă. Nu răspunde la apeluri toată noaptea, iar ieri a zis doar atît: „Lăsaţi-mă, nu comentez!”.

Cineva din TVR descrie: „Champions League are un manual strict de reguli pentru transmisiile TV. In el se recomanda ferm posturilor, o forma politicoasa de interdictie, sa nu ofere imagini din tribuna cu personalitati politice. Chiar daca ca in loja vin regele Spaniei, la meciurile lui Real Madrid, si premierul Italiei, la jocurile lui AC Milan, acestia nu sint aratati de catre camere. Imaginati-va cite prim-planuri cu Mircea Geoana ar fi fost date daca nu ne proteja acest manual!”.

FOTBALIlie Dumitrescu îşi aminteşte. „Marian a spus ceva de Geoană şi eu despre Guşă. N-am dezvoltat”. „Dar cineva a văzut că i-ai fi scris lui Olaianos pe o foaie avertismentul „GEOANĂ!!!” în timpul comentariului ca să nu uite să-l pomenească”. „Nu e adevărat! N-aş avea nici o problemă să spun că susţin un candidat, dar nu s-a întîmplat asta”.

UMBRA CARE DĂ COMENZILE
Cine i-a trimis mai multe SMS-uri lui Olaianos în care i-a cerut să-l promoveze pe Geoană? Cine a plasat o cameră în zona VIP, unde Geoană să dea o declaraţie înainte de meci? Momentul s-a anulat doar pentru că politicianul a ajuns cu întîrziere în Ghencea. Cine a dat comenzile de la Monte Carlo? Cine a insistat în obedienţa frenetică pînă a ajuns să lase urme în tresărirea publicului care a auzit comentariul şi în memoria crudă a unui telefon mobil?

E cineva din TVR, un apropiat al PSD, dar oamenii sînt reţinuţi să dezvăluie tot. Tipul nu e  chiar preşedintele televiziunii, însă bariera tăcerii e aceeaşi. „Va fi scandal cîteva zile şi, după ce lucrurile se şterg, ne vor face praf!”. De regulă, astfel de cazuri pornesc printr-o indignare publică şi sfîrşesc cu nedreptăţi grosolane la adresa jurnaliştilor obişnuiţi, comise chiar de către şefii care se amestecă în editorial. Politicienii şi uneltele scapă. Ar merita altceva, pe bună dreptate.

Ieri, redacţia sport din Dorobanţi era jenată. Pe la prînz, jurnaliştii s-au apucat, ca în fiecare zi, să găsească ştiri. Momentul a rămas undeva în urmă, ca o expresie a fricii sau a actului de supravieţuire prin adaptare.

Comentarii (318)Adaugă comentariu

Mihai  •  26 noiembrie 2009, 14:07

Imi aminteste de alt personaj pestritz din PSD care manipula presa, pe numele lui Adrian Nastase.

Cred ca s-ar potrivi mai bine in loc de Geoana cu talpa pe TVR – Geoana cu COPITA pe TVR

kopite  •  26 noiembrie 2009, 14:08

abia astept sa vad cum se duc „liberalii” la Romexpo sa le multumeasca Iliescu pentru spiritul civic…

analitix  •  26 noiembrie 2009, 14:12

Am auzit si eu comentariul. Si ei stiau ca sunt penibili…sa simtit in vocea lor…
In plus ieri pe DIGI, la o emisiune ceva cu Fanatik…in direct sau in reluare…nu retin…se decerna titlul de antrenorul deceniului din Romania lui Mircea Lucescu. Cel care i-a inmanat titlul a fost tot dl Mircea Geoana iar primul discurs de dupa decernare i-a apartinut lui …ghici…Mircea Geoana!!! Nu celui premiat!!!!! nu am vazut in viata mea asa ceva. Statea Lucescu in spate pana isi debita asta idioteniile electorale.
Rusine. Dupa cum zicea dl CTP…este in toi goana dupa voturile romanilor ***

TheRealRedDog  •  26 noiembrie 2009, 14:12

Jos palaria Catalin! Iar pentru cei care il contesta aici, desi respect opiniile tuturor, nu uitati ca omul asta lucreaza pentru un ziar din trustul mogulului Felix. Sa scrii despre asa ceva inseamna sa ai curaj si mai ales coloana vertebrala, ceea ce lipseste la cel putin 90% din cei activeaza in prezent in media, din pacate.
Respectul meu Catalin!
P.S. Nu sunt simpatizant al PD-L, sunt liberal de cand ma stiu, acum doar un liberal scarbit de o alianta total nepotrivita si dictata doar de interese urate de tot

Pepe  •  26 noiembrie 2009, 14:12

Este DEZGUSTATOR! Oare la ce sa ne mai asteptam in saptamana ce urmeaza? Daca iese Geoana (desi eu sper sa ne mobilizam cu totii sa mergem la vot si sa luam o atitudine) eu plec din tara cu siguranta!

br3b  •  26 noiembrie 2009, 14:13

Felicitari Tolo! Stiu ca nu iti este usor sa faci astfel de articole. Iti va fi si mai greu odata cu instalarea foarte probabila a presedintelui Geoana.

Ce te-as ruga este sa permiti Pingbacks la acest articol, ca sa se vada cate bloguri te-au preluat, sa fie evidenta forta new-media, impactul blogosferei.

Te-au preluat o gramada de bloguri, de la gradinarit, la retete de gatit. Bifeaza Pingbacks sa fie evident inca o data ca internetul nu este televiziune. Sper sa nu fie un mesaj prea patetic.

Multumesc pentru tot, in general,
br3b

Mihai  •  26 noiembrie 2009, 14:15

O intrebare pentru domnul Tolontan: o pura concidenta „publicitatea” din ziar de la pagina 15, urmata dupa aceea de articolul de la pagina 16? 🙂

rusty  •  26 noiembrie 2009, 14:16

Felicitari pentru articol.
Probabil ca nu o sa ma credeti dar am remarcat comentariul cu Geoana si Guse in timpul meciului si sincer am injurat printre dinti.
Ca a fost ceva premeditat e clar, comentatorii spun ca sunt si cateva vedete in tribune „e Domnul Geoana…. si Domnul Gusa..”
Si atat, alte persoane publice nu mai erau ?
Doar astia doi.

calin  •  26 noiembrie 2009, 14:17

Cine, Geoana, candidatul bunului simt?
Nu se poate asa ceva. Sunt sigur ca si ANtonescu e de acord ca e o inventie.

Tweety  •  26 noiembrie 2009, 14:18

Daca nu prezentati dovezi nu mai intru in viata mea pe acest site! Sunt satul de articole scrise la comanda! Ii sfatuiesc si pe ceilalti cititori sa nu mai acceseze aceasta pagina daca nu se prezinta dovezile!

Cătălin Tolontan  •  26 noiembrie 2009, 14:20

tweety: dovezile sint comentariul, camera de la meci, imaginile cu geoana de la monte carlo si sms-urile. Ca acestea vor fi sau nu facute publice, asta e alta treaba si depinde de cei care le au. Dar marturiile oamenilo din TVR si sms-urile exista

florin marin  •  26 noiembrie 2009, 14:23

florin marin : ginditi-va in ce situatie a fost ziaristul! cum sa spuna pe post “ma obliga sa spun”?!

pai oricum s-a aflat… si asta mi s-ar fi parut verticalitate, nu?.. nu spun ca nu il inteleg…
dar ar fi fost un raspuns excelent; poate nu ma credeti, dar eu asta as fi spus… e drept ca nu lucrez la stat si nu am sefi

MAD MAXima  •  26 noiembrie 2009, 14:23

Se poate observa clar manipularea care incearca sa-l propulseze pe Geoana in fruntea sondajelor si in scaun la Cotroceni.Pe langa marea parte a comentatoriilor de pe blog eu nu sufar de naivitate cu atat mai mult cat stiu ca aceste personaje politice nu sunt pentru prima oara in jocurile pentru ocuparea unor functii mari in stat.Cine crede ca mai exista vreo mobilizare a clasei politice de a face ceva in Romania ori e prost ori e naiv ca un copil.Eu personal o sa boicotez aceste alegeri deoarece am o singura certitudine si anume aceea ca indiferent de deznodamantul alegerilor romanii nu vor castiga nimic.

Marius  •  26 noiembrie 2009, 14:28

pt. george: nu vreau să spun că Băsescu e bun, da’ te rog să fii obiectiv. chiar 90% din populaţie să fi sărăcit? de unde ai tu statistici? acum sincer, chiar crezi că Geoană e o soluţie? şi, mai mult, chiar crezi că practicile astea pe care tu le consideri normale, ne vor dce înainte? gândeşte, nu spune lucruri nemestecate!

mircea  •  26 noiembrie 2009, 14:35

bravo lor,s-o tina tot asa.
asta inseamna 2-3% ptr.Geoana,dar in minus.
***** sasu trebuia sa faca ceva ptr.seful sau de partid.
imi pare rau ca n-ai scris nici un cuvant despre singurul presedinte care militeaza cu adevarat ptr. independenta TVR.

Adrian  •  26 noiembrie 2009, 14:35

Incercarea asta de a prezenta chiar si la un meci pe Geoana e cel putin de „carton” – cum e si Geoana de altfel – cu alte cuvinte :”nu vom precupeti nici un efort…” vor cu tot dinadinsul sa-l bage pe Geoana pe gatul romanilor…e drept ca nici Basescu n-a fost stralucit ( datorita blocajelor create tot de PSD & Co. )…dar in turul II vazand aliantza fatzisha PSD / PNL nu-mi ramane decat sa votez cu Traian Basescu…prefer in orice caz sa-mi fie „rau” cu Traian Basescu decat „bine” cu Mircea Geoana , PSD & Co.

Dayaccus  •  26 noiembrie 2009, 14:44

Daca iese Geoana presedinte, adio libertatea presei, adio astfel de articole. Votati l 40 de ani in urma, in mijlocul comunismului. Forza Geoana, un altfel de Ceausescu 🙂

klaude  •  26 noiembrie 2009, 14:46

Este ciudata cenzura asta.
Daca cineva cere dovezi sau se gandeste daca nu exista legaturi ascunse cu publicitatea electorala…e cenzurat.
Chiar e un mod corect de a proceda Dl Tolontan? Daca am alta parere decat a dvs, sunt repudiat? Cu ce sunteti atunci diferit fata de cei invinuiti in articol?

gogu  •  26 noiembrie 2009, 14:48

articolul e plin de chestii neclare:”un apropiat”, „cineva”…
plictisitor si nu mi se spune care e informatia?
deci:
CINE NAIBA A TRIMIS SMS?

ciupi  •  26 noiembrie 2009, 14:54

oameni mari si tari! sta in stampila noastra ce vrem. nu uit ca basescu a contribuit cel mai mult la spargerea taranistilor, dar una-i una si alta-i sa sparga astia tara, ca mai sunt resurse. repet: sta in stampila noastra, citi om mai fi ramas…

Bogdan  •  26 noiembrie 2009, 14:55

foarte bun articolul, multumim domnule Tolontan! ma bucur ca stiu ca in Romania se mai aud si chestiile urate, a fost prea mult liniste dupa anii 90! felicitari! sper sa se intample totusi ceva, ca nu se mai poate asa…

conducatoarea  •  26 noiembrie 2009, 14:56

Comunistul de Geoana se da pe fata!Cu sau fara spirit critic,este nadecvata atitudinea lui,ce indica de fapt tiranie!Intr-o tara democratica,este cat de vizibil faptul ca gestul sau este clar nedemocratic!

ticu  •  26 noiembrie 2009, 15:02

Dupa acest meci fantastic, asta ar trebuie sa fie ultima noastra grija ! Insa amaraciunea ramane, stau si ma intreb pana unde sunt in stare cei care conduc masinaria oculta ce vrea cu disperare sa ni-l bage pe gat pe Geoana !? Pe de alta parte ma bucur, deoarece ei insisi isi fac deservicii, iar greselile ( chiar daca sunt pentru o *cauza nobila*), intotdeauna se platesc ! Asa ca sfatul meu e: tineti-o tot asa domnilor, ne veti convinge pe tot mai multi de contrariu !

Alin  •  26 noiembrie 2009, 15:05

E stupid ce se intampla, chiar daca a fost adevarata discutia prin sms reiese clar: de ce comentatorul nu vroia sa faca acest lucru? De ce oare?.imi aduc aminte in trecut cand aparea Basescu chiar la inceputl meciului se anunta prezenta lui in tribune.Se vede clar apartenenta politica a domnului comentatorsi de ce nu vroia sa spuna in direct despre prezenta domnului Mircea Geoana. In alta ordine de idei,singura explicatie este excesul de zel al celui care trimitea mesaje!

SAMM  •  26 noiembrie 2009, 15:06

pt cel de sus care a scris „prefer in orice caz sa-mi fie “rau” cu Traian Basescu decat “bine” cu Mircea Geoana , PSD & Co”

mentalitate emo, marca ferentari

rosu&albastru  •  26 noiembrie 2009, 15:06

De apreciat si felicitat Tolo. Asta in conditiile in care numarul aplaudacilor lui Geoana creste. E trendu, na! Este un act de demnitate articolul lui Tolo. Jos palaria!
In alta ordine de idei, parca aminteste de perioada Nastase. Politicos(ipocrit) in vorbe, dar te loveste prin sefi, astfel incat sa nu-ti poti face munca cinstita de ziarist. Sau accepti compromisul murdar, sau pleci. Frati liberali, ca liberal va rog, treziti-va. Deja se vede diferenta dintre Basescu si orice lider psd-el. Basescu mai haraie el la presa, dar nu ataca la baza ei, prin influentele sefilor.
Sper ca electoratul liberal sa nu fi uitat perioada Nastase si sa aiba maturitatea sa nu se ia dupa Antonescu!

Bogdan  •  26 noiembrie 2009, 15:10

Cataline, am fost colegi, te cunosc si de aceea te respect, dincolo de „fatza” care ti se vede in ziar, dar nu cred ca amestecul politicului cu sportul are vreun sens, mai ales ca in acesta campanie prezidentiala se confrunta doua glume triste care ne pun pe noi, romanii, a treia oara la rand, sa votam cu raul cel mai mic…
Faptul ca cineva din TVR face presiuni sa i se pomeneasca numele unuia dintre ei e condamnabil, dar face parte dintr-o politica sociala extinsa la nivel global; incearca sa gasesti de cate ori FOX-ul i-a dat fata lui Obama pe stadioanele de baseball in campania din USA, iar McCain replica pe CBS cu aceeasi moneda, in timp ce Sarah Palin isi pierdea timpul prin tribunele NHL-ului..
Te stiu un militant anti-comunist feroce, dar te-am respectat si cand ai facut public scandalul de MTS cu Ridzi care, da, avea extrem de multe in comun cu sportul pentru ca lua din putinii bani ce-i erau alocati si-i „fura” pentru campania electorala a fiicei unuia dintre cei doi candidati…
Pastreaza-ti o echidistanta si o neutralitate fata de campania electorala murdara a acestor zile, chiar nu se merita…câte voturi crezi ca a castigat ala care a fost in tribuna si i s-a pomenit numele? Cât a pierdut alalalt, care n-a fost!?
Hm…as da o bere sa stiu pe cine ai pus stampila duminica trecuta, ca sunt sigur ca duminica viitoare n-o sa mergi la vot…:-)

laur  •  26 noiembrie 2009, 15:12

NU STIU DACA SA VA ACUZ DE PARTIZANAT PT BASESCU , ( EU FIIND UN SUSTINATOR DE-AL PORTOCALIULUI) , DAR VA FELICIT PT CURAJ. SPERAM K ARTOCOLUL SA FIE MAI VIZIBIL PE FRONT-PAGE , DUPA CUM SPER CA , DACA ERA SITUATIA INVERS( MENTIONANDU-SE NUMELE LUI BASE IN COMENTARIUL MECIULUI) , ATI FI AVUT ACEEASI REACTIE .

vanghelie  •  26 noiembrie 2009, 15:12

Andi Vilara este cel care dadea sms-uri, iar presiunea pe tvr vine de la gusa care are partie deschisa de sassu in tvr. cam asta a fost job-ul lui gusa in campania asta, sa preseze ziaristii si canalele tv, in numele lui geoana.

Vali  •  26 noiembrie 2009, 15:21

Nu am fost atent foarte mult la comentariul meciului ,si nu am stiut de asta.Se merge prea departe. Eu pentru ce mama zmeului platesc abonamentul TVR (obligat de altfel)? Daca Olaianos o sa fie sanctionat, o sa o merite cu varf si indesat , pentru ca a inghitit un ordin , venit de sus.Imi vine sa arunc televizorul…****

ciprian blidaru  •  26 noiembrie 2009, 15:22

Linsajul mediatic si propaganda nu au limite pentru comunistii care se pregatesc sa vina la putere. Libertatea presei a fost distrusa din interior prin acapararea de catre moguli a grosului presei. S-a dus dracu si libertatea, iar dupa ce vine Geoana ne vom aduce aminte cum era pe vremea lui Nastase. Atata s-a putut face la 20 de ani de la revolutie.

clau1981  •  26 noiembrie 2009, 15:22

de tot rahatul, e o tara asa cum va fi tot timpul de acum incolo! nu pot sa-mi imaginez pe geoana presedinte. BASESCU sper sa iasa iar presedinte ca sa mai taie din oamenii care dorm confortabil in fotolii mari si moi! forza base!!! 😉

Candidatul la prezidenţiale, Mircea Geoană, e şi el aici. A venit la meci | Bleen  •  26 noiembrie 2009, 15:23

[…] integral, pe tolo.ro. Share and […]

vio  •  26 noiembrie 2009, 15:27

Bravo domnule Tolontan! Cu astfel de oameni putem spera macar ca se ca schimba ceva in tara asta. Personal nu accept ca cei mai neinformati oameni din tara sa imi stabileasca soarta, ma refer la votantii lui Geoana, cu 4 clase cei mai multi situati in cele mai sarace provincii ale tarii, Moldova si Oltenia. Nu se poate ca regiunile care contribuie cu 20 % la PIB-ul tarii sa-i hotarasca conducatorii!

rapid_visiniu  •  26 noiembrie 2009, 15:27

Tolo,admir la tine spiritul de lupta,dar frate,buba nu e numai sus la conducere,nu numai ei fura si corup.Suntem o tzara care ne meritam soarta!Lasi,ipocriti,fara pic de patriotism!Cred ca maxim 5% din populatia tzarii e corecta,cinstita,cu coloana vertebrala.Restul sunt fanii acelor oameni care sunt tari in gura(sa te fereasca Dumnezeu de prostul harnic!),promovam circul,iar scara valorica nu se mai respecta demult,din contra,ii improscam cu noroi si ii tragem in jos,in loc tindem spre ce-i frumos si de bun simt!Spune-mi un lucru bun in tzarisoara asta!Apropo,nici nu ma intereseaza cine iese…tot in jos ne ducem,ori poate stagnam,ca mai jos de atat nu cred ca se poate!

Preda  •  26 noiembrie 2009, 15:28

Bravo Cataline!Ai demonstrat ca mai exista ziaristi cu „coloana”,asta e adevaratul mircea geoana,o papuse in vitrina.

Nicu  •  26 noiembrie 2009, 15:28

Bravo, d-le Tolontan!

Sa speram ca nu te va costa prea mult faptul ca ai fost vertical! Din pacate, in bransa domniei tale, asta e o calitate tot mai rar intalnita astazi … Jos palaria!

maryuss  •  26 noiembrie 2009, 15:30

si sa nu uitam ca trustul GSP si televiziunile lui prigoana ii fac lui Basescu numai reclama buna in timp ce pe Geoana il defaimeaza da decat Basescu iar presedinte sal vad cum se imbogateste pe spatele romanilor mai bine Geoana

vasile  •  26 noiembrie 2009, 15:30

Sunt curios cate informatii detine presa despre furaciunile si coruptia din tara asta, informatii care nu ajung la bobor.

t.y.l.  •  26 noiembrie 2009, 15:30

PSD-ul nu are nici o scrupula,sa le fie rusine sper ca Geoana sa respecte traditia si sa iasa pe locul doi.

ice_ears  •  26 noiembrie 2009, 15:31

domnule tolontan va credeam un ziarist de calitate. Nu stiu cum va puteti permite sa scrieti asa ceva cand peste tot pe gsp sunt numai reclame anti-psd si pro-pdl. Voi chiar nu vedeti cat de rau o ducem de 3 ani incoace? ne ducem dracului cu basescu acolo sus..rusine tolontan rusine gsp

Bogdan  •  26 noiembrie 2009, 15:31

Care este ideea?? Ca cineva a vrut sa-i faca lui Mircea Geoana imagine prin intermediul meciului de fotbal?? D-lor comenatori, Mircea Geoana a fost arbitru de fotbal, a fost la foarte multe meciuri de fotbal. Degeaba se incearca ponegrirea lui „pe surse demne de incredere”, probabil ca totul vine de la tonomatele basescului.

maryuss  •  26 noiembrie 2009, 15:32

si sa nu credeti ca tolonta asta a scris articolu de buna voie exact cum sa cerut la TVR sa se pomeneasca de goeana asa ii sa cerut lui asta sal defaimeze
ESTE JENANT CUM SE AJUNGE LA TOT FELU DE MANEVEVRE MARSAVE DIN PARTEA PRESEI CARE AR TREBUI SA FIE ECHIDISTANTA

Cătălin Tolontan  •  26 noiembrie 2009, 15:33

ice_ears : stiu, e greu de inteles ca reclama e una si spatiul editorial e cu totul altceva. Asta e, tb sa nu obosim sa explicam

maryuss  •  26 noiembrie 2009, 15:34

DACA ATI AVEA ONAORE ATI SCOATE ARTICOLU ASTA SI VATI CERE SCUZE IN MOD PUBLIC DOMNULE TOTLONTAN

alin din dej  •  26 noiembrie 2009, 15:34

pun pariu pe cit vreti ca in maxim 2-3 luni olaianos zboara din tvr!!! se prinde cineva cu mine? nu a stiut sa duca ordinul la indeplinire fara complicatii.

SAMM  •  26 noiembrie 2009, 15:34

tolo afiseaza doar mesajele care ii convin lui, doar asa se explica de ce 2 dintre mesajele mele nu sunt afisate

bv tolo, mai dai si lectii de moralitate

Valiza  •  26 noiembrie 2009, 15:35

Ati avut o atitudine corecta! Felicitari.

montezuma  •  26 noiembrie 2009, 15:38

imi pare bine ca aveti curajul sa publicati astfel de articole.
FELICITARI!
incepand de luni (deci luni, marti si miercuri) geoana a aparut in fiecare zi la televizor si nu in clipuri electorale ci in emisiuni de stiri. basescu niciodata :). asta dovedeste mai multe lucruri:
1. in romania nu e dictatura, nu e nici macar regim totalitar pentru ca altfel contracandidatul presedintelui asa zis dictator nu ar avea acces la televiziuni si la presa in general.
2. „mogulii” sunt disperati sa il promoveze pe geoana chiar incalcand orice reguli. cand zic mogulii, nu ma refer doar la voiculescu/vantu/patriciu ci si la toti ciutacii lor penibili (inclusiv sassu), obsedati de o singura persoana.

criticul  •  26 noiembrie 2009, 15:42

Asta da stire de senzatie,domnule!! 🙂 🙂 Tii minte cand erau alegeri si ieseai pe la unele televiziuni si spuneai, citez din memorie:,,–Da, simpatizez cu domnul Basescu si ce-i rau in asta?”Ei bine,dac-ar fi fost la acest meci Basescu si ar fi fost pomenit numele lui de comentatorul(comentatorii) de fotbal prezenti la acel meci,indiferent ca ar fi fost spus la presiunea unor sms-uri sau nu,nu te-ai mai fi indignat atata si nu l-ai fi transformat intr-o stire de presa.Asta este,nu-i nimic! Du-te la turul 2 al alegerilor prezidentiale si voteaza-l pe Basescu,ca vad ca-ti place tare mult!! :):) Vad pe zi ce trece cat esti de echiditant,mai ales politic! :):):)

P.S.Eu stiam ca gsp-ul este un ziar de sport,nu face politica!Dar vad ca mai nou te are pe tine pe post de politician!! :):) Sau sa-nteleg ca ti-ai dori sa fi la un ziar generalist,ca sa poti face de amandoua:sa ai rubrica ta de sport si sa semenezi ceva articole politice? :):) Tot ce se poate, mai stii,poate o sa ajungi jurnalist si la asemenea ziare!!

Comentează