Reporter: „Despre ce aţi vorbit cu Sorin Ovidiu Vântu?” / Geoană: „Despre sistemul financiar-bancar” » Reporter: „Cu un om condamnat de fals într-un dosar bancar?!” / Geoană: „Recunosc că nu-mi place Vântu. E malefic”

Mîine,  ziarul va va publica interviul pe care Mircea Geoană l-a acordat publicului Gazetei Sporturilor şi cititorilor blogului tolo.ro. Iată două pasaje din acest dialog neaşteptat şi care a trecut prin zone sensibile şi complicate pentru candidatul care susţine că „nu-mi spuneţi că sondajele mă arată favorit, votanţii vor decide asta”, dar care admite că „am început să-mi gîndesc echipa pentru Cotroceni”.

miercuri, 2 decembrie 2009, 2:59

Mîine,  ziarul va va publica interviul pe care Mircea Geoană l-a acordat publicului Gazetei Sporturilor şi cititorilor blogului tolo.ro. Iată două pasaje din acest dialog neaşteptat şi care a trecut prin zone sensibile şi complicate pentru candidatul care susţine că „nu-mi spuneţi că sondajele mă arată favorit, votanţii vor decide asta”, dar care admite că „am început să-mi gîndesc echipa pentru Cotroceni”.

– Domnule Geoană, felicitări, aseară a apărut un element surpriză! Pe Realitatea TV, Doina Cornea a declarat că susţine proiectul dumneavoastră. Ce calităţi umane găsiţi în doamna Cornea?
– În primul rînd curajul. Să fii înainte de 1989 împotriva lui Ceauşescu înseamnă foarte mult curaj. După ’89 au apărut foarte mulţi viteji. Curajul şi tăria de a spune lucrurile pe nume. Inclusiv lucruri care nu ne-au convenit nouă, cei de la PSD. Doamna Cornea a fost un ardent adversar al partidului nostru pe vremea cînd domnul Iliescu era preşedinte. Dar faptul că oameni din această zonă înţeleg că Traian Băsescu reprezintă un dezbinator şi un provocator de deziluzii nu este meritul meu. Meritul meu şi al lui Crin Antonescu este acela de a trece peste nişte falii vechi şi profunde în societate, peste un adevărat complex istoric, care datează de 20 de ani.

– OK, s-au terminat felicitările şi mi-aţi dat răspunsul care-mi ajută întrebarea următoare. Cu acelaşi curaj şi cu aceeaşi onestitate de a spune lucruri, dezvăluiţi-i doamnei Cornea ce aţi vorbit cu Sorin Ovidiu Vântu înainte de campania electorală!
– Nimic despre politică!

– Despre ce, nu despre ce nu, domnule Geoană.
– Am vorbit cu Vântu despre sistemul financiar-bancar din România, despre modul în care putem găsi resurse inclusiv pe piaţa de capital pentru a putea să capitalizăm economia românească, atît de deşertificată de lipsa de capital şi de creditare. Asta am vorbit. Şi asta am vorbit şi cu domnul Patriciu şi cu domnul Păunescu, care prin B1TV îl sprijină pe domnul Băsescu. Nu trebuie să-ţi placă cineva sau să fii fan al acestor oameni care au averi puţin cam mari pentru gustul meu pentru a le putea recunoaşte o mică competenţă.

–  Dar nu e riscant să discutaţi ca potenţial preşedinte al României despre sistemul financiar-bancar cu un om ca domnul Vântu, condamnat la doi ani la închisoare pentru fals în dosarul Băncii Internaţionale de Dezvoltare? În final, procesul s-a stopat pentru că fapta s-a prescris.
– Nu-mi place domnul Vântu. Aici sînt de acord cu domnul Băsescu. Nu-mi place Sorin Ovidiu Vântu. Mi se pare şi malefic şi puţin cam turbulent. Dar asta nu înseamnă că nu poţi să-i recunoşti o mică competenţă într-o zonă profesională unde, pînă una alta, se pare că se pricepe.

– Dar ştiaţi că e malefic cînd v-aţi întîlnit. De cîte ori v-aţi întîlnit?
– De două sau de trei ori. Dar m-am întîlnit şi cu alţi patroni de presă. Cu domnul Ringier, căruia nu i-am cerut nici o favoare faţă de Evenimentul Zilei, care are o tentă portocalie. M-am întîlnit şi cu Adrian Sârbu, pe care l-am cununat împreună cu Mihaela, şi căruia, de asemenea, nu i-am cerut nici o favoare din perspectiva trustului său, şi vedeţi cît de neutru a fost ProTV în această campanie.

– Cu domnul Vântu n-aţi discutat nimic despre Realitatea?
– Nimic.

– Dar ştiţi că partidele finanţează televiziunile cu bani publici, prin miniştri, ca să-şi asigure imagine pentru partide sau pentru oameni politici?
– Da, ştiu.

– Aceasta a fost esenţa cazului Ridzi, însă nu s-a întîmplat doar la PD-L, ci şi la PSD. Masiv în cazul guvernării Năstase.
– Practicile acestea vor înceta dacă voi ajunge preşedinte.

– Cum garantaţi?

– Prin domnul Johannis. Care e curat şi vine din afara acestor jocuri.

„Am avut un complex al lui Traian Băsescu, dar acum el e o umbră palidă”
– Aveţi emoţii pentru dezbaterea de la televiziuni de mîine?

– Nu. Sigur, puţine emoţii pentru un moment important, dar nu mai mult.

– Deci nu credeţi că Traian Băsescu e mai bun ca dumneavoastră la aceste întîlniri.
– Nu e mai bun. Am depăşit de mult timp un complex care a fost creat în 2004 după înfrîngerea de la Bucureşti. A existat, dar nu mai e. Astăzi, după cinci ani, Băsescu e umbra palidă a ceea ce a fost.

Interviul integral, cu multe momente ascunse pînă acum în campanie, în Gazeta de mîine.

Comentarii (122)Adaugă comentariu

pda  •  2 decembrie 2009, 15:20

„Băsescu e umbra palidă a ceea ce a fost”

Vom vedea maine care e mai palid.

Andrei  •  2 decembrie 2009, 15:22

Cum va exlicati domnule Tolontan ca in toate prezentarile „oficiale” pe la televiziuni ale domnului Mircea Geoana, colegii dumneavoastra „nu reusesc” sa ii puna intrebari incuietoare. Oare sunt slab pregatiti si chiar nu reusesc sa gaseasca niste subiecte delicate pentru domnul Geoana? Sau aveti alta parere despre profesionalismul colegilor dumneavoastra? Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

relu  •  2 decembrie 2009, 15:39

SE DOVEDESTE INCA O DATA CA T. BASESCU ARE DREPTATE IN PRIVINTA MOGULILOR

florin  •  2 decembrie 2009, 15:40

da.m am indoit ca voi vedea un interviu si cu geoana.
BASESCU NU STIE SA PIARDA.

tase  •  2 decembrie 2009, 15:52

nu-i place Vantu, dar se „caciuleste” la el …
nu ii e frica de Basescu …dar inca are un complex (de care sunt sigur ca nu a scapat)….
toti sunt o apa si un pamant…

oly  •  2 decembrie 2009, 15:58

Dl. Tolontan,
Toti se intalnesc, domnule, numai ca ai mei sunt mai curati ca ai tai, sau ai tai sunt mai murdari decat ai mei…De fapt, cam peste tot se intampla la fel, cred. Ce, credeti ca in Europa de vest sau America este altfel? Poate ca daca ar fi mai transparente aceste intalniri…Adevarul e ca am devenit o tara de suspiciosi, ne suspectam unii pe altii mai rau ca inainte de 89, cand ti-era frica sa nu te dea apropele in gat la secu. Din pacate ne purtam crucea.

alex  •  2 decembrie 2009, 15:59

Interesant…chiar astept sa citesc tot interviul. O singura ‘enervare’ am: nu-i prea mult Vantu, prea mult Voiculescu in campania asta?

Leo  •  2 decembrie 2009, 16:00

Tolo, l-ai intrebat si de ce pe timpul guvernarii lor numele lui Vantu nu aparea deloc in primul dosar facut de parchet, nici ca martor, nici ca inculpat?
Poti verifica ce am spus.

Neutru  •  2 decembrie 2009, 16:03

Nu pot sa cred…e a doua oara cand vad ca Tolontan stie sa fie echidistant. Sincere felicitari!

adrian_237  •  2 decembrie 2009, 16:03

asta e singurul lucru care te intereseaza de la un candidat la presedintie?vantu…atat!!!pe basescu de ce nu l-ai intrebat ce relatie avea cu vantu pana anul trecu?sau de alti oameni,nu le dau numele ca iar nu-mi apare commentul…

Leonora  •  2 decembrie 2009, 16:07

Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de Basescu, este extrem de important.
Sa se termine cu Udrea si ciorapii ei rozalii.

ovi  •  2 decembrie 2009, 16:07

Geoana ramane acelasi om fals, ipocrit si foarte nesigur pe el insusi. Nu de un astfel de om avem nevoie in fruntea tarii. Decat Geoana mai bine Basescu. Macar ala nu e papusa trasa de sfori.

Fata-Palida Geoana  •  2 decembrie 2009, 16:08

Prostanacul tot prostanac ramane.
Viseaza sa fie presedintele celor ’80 de milioane de romani’ :-))
Doamne, ce o sa mai radem !

Ioan  •  2 decembrie 2009, 16:08

Am sa va citez un text dupa care am sa va adresez o intrebare.
“Licheaua tranzitiei n-a auzit nici o silaba din vechiul apel decembrist adresat breslei sale.
A preferat sa sfideze orice decalog, implementind grabit “socialismul cu fata umana”. De aproape doua decenii, lichelele rosii au pradat tara in haita. Cu prudenta in aparare si nesat la atac, acesti barbari ne-au oferit pe rind mostre din civismul subteranei, capodopere mafiote in arta falimentului bancar si citeva picaturi sulfuroase din esenta miasmelor Securitatii.
Cind a fost debarcata prin ruleta electorala, licheaua s-a facut ca moare putin. Ne-a lasat sa credem in perenitatea pudorii si eficacitatea bunului-simt. Fals: licheaua tranzitiei s-a antrenat pentru eternitate. Desi a semnat la tinerete tratatul ideologic de neagresiune cu URSS, licheaua este astazi perfect europeana. In orice loc (citeste partid) si in orice timp (citeste opozitie ori guvernare), licheaua refuza “maniheismul” contestarilor vehemente si te invita la “dialogul constructiv” sau la “dezbaterea de idei”. Nu poate indura mai ales pasiunea istoriei recente pentru trecutul atit de incert al Romaniei postcomuniste. Chemata la Parchet, licheaua isi face blog, se duce la vinatoare, joaca tenis ori da interviuri pentru revistele mondene.
Instinctul supravietuirii transforma prieteniile dintre lichele intr-un troc plin de nuante.”

Cine credeti ca se inscrie mai degraba in aceasta categorie bine delimitata de descrierea de mai sus? Domnul Mircea Cartarescu sau domnul Cornel Nistorescu? Domnul Blaga sau domnul Voiculescu? Domnul Patriciu sau domnul Valeriu Stoica? Domnul Geoana sau domnul Basescu? Domnul Sorin Rosca Stanescu sau domnul Vladimir Tismaneanu?
Astept raspunsul dumneavoastra. Pentru mine este clar, lichea = Cornel Nistorescu, Sorin Rosca Stanescu, Voiculescu, Patriciu si Geoana.

justme  •  2 decembrie 2009, 16:09

Garantia d-lui Geoana e Johannis. Atunci mai bine candida d-l Johannis la presedintie 🙂

Mi se pare aberant discursul lui Geoana, practic recunoaste ca nu poate da garantii, ca nu prea stie ce trebuie sa faca, n-are program de guvernare, il are doar pe JOHANNIS. Mai poate si Vintu sa-i dea cate un sfat despre sistemul financiar-bancar 🙂 (nu prea il ajuta cumnatul pe d-l Geoana!!!)
Ar trebui sa remarcam ca omul e SINCER, el chiar ne spune ca nu reprezinta nimic si nu poate sa ne reprezinte nici pe noi.

Am doua intrebari d-le Tolontan:
care e misterul cu acest „reporter”?, lumea va cunoaste f bine.
V-ati simtit „comod” pe durata interviului?

Barengott  •  2 decembrie 2009, 16:13

Se amageste singur. Apropo, de Moscova ce stiti?

zizicu  •  2 decembrie 2009, 16:15

„- Cum garantaţi?
– Prin domnul Johannis. Care e curat şi vine din afara acestor jocuri.”

Incredibil.

sisif  •  2 decembrie 2009, 16:16

Din Doina Cornea a ramas doar numele. Vorbele ei erau valoroase pe vremuri. Acum este scoasa de la naftalina ca, prin numele ei si nu prin idei, sa dea greutate intelegerii dintre Antonescu si Geoana. Sunt convins ca, daca Geoana castiga alegerile, in sase luni, daca nu cumva in patru, (cat a cerut Johannis pentru modificarea legii in folosul sau) va fi pronuntat divortul.

ptricia  •  2 decembrie 2009, 16:20

sincer va spun ca desi sondajele arata pe geoana cu mai multe procente, eu cred ca va pierde covarsitor ceva de genul, 60% TB 40% MG
nu cred ca exista roman cu minte la cap care sa voteze cu psd

radu  •  2 decembrie 2009, 16:22

decat basescu mai bine geoana..

Cristina  •  2 decembrie 2009, 16:30

Nu se stie care va fi rezltatul final al voturior. Pentru ca nu conteaza care si cum voteaza, conteaza mai mult… cine numara voturile.

U.S.A  •  2 decembrie 2009, 16:31

Doina Cornea,dizidenta Doina Cornea ,il sustine pe Mircea Geoana ,fost ofiter acoperit al securitatii,si presedintelePSD(PCR).S-a intors lumea cu dosul in sus.Romani,daca asta vreti ,la 20 de ani de la revolutie sa aveti un presedinte ca Geoana atunci eu ,personal,ma felicit pentru decizia luata de a parasi definitiv Romania.

ScorLive  •  2 decembrie 2009, 16:31

Mai merita sa ne batem capul pentru acesti candidati? Se pare ca va iesi Geoana , pe Basescu l-am vazut deja ce poate. Marele regret al acestei campanii e ca nu li s-au acordat sanse egale celor din primul tur, printre ei, puteau aparea figuri noi, interesante, cu idei noi si mai ales mai putin corupte, dar ce sa facem daca asta e vointa poporului?
Ne vom supune…Cei care s-au imbogatit pana acum se vor imbogati si mai mult, iar cei saraci o vor duce si mai rau. Hai Romania…(sau era si asta slogan electoral) ?

adrian  •  2 decembrie 2009, 16:31

dle. Tolontan,
Nu va pot acuza de partizanat, doar datorita faptului ca ati fost cel care a declansat cazul Ridzi. Dar va pot acuza ca modul cum au fost prezentate aceste doua interviuri nu este echilibrat. lui Traian Basesc i-ati fabricat o fata umana si titlul (care a stat cateva zile pe net, in prim plan) a fost „imi cer scuze la 22 milioane de romani” iar la Mircea Geoana titlul are trimitere la Vantu. Sunt un relativ neutru in aceasta lupta, am votat Antonescu in primul tur, o sa votez Geoana in turul 2, doar pentru a nu iesi Basescu. Dar in afara de neutru sunt si un pic mai inteligent decat ma credeti d-voastra. si sper ca sunt si altii la fel ca mine. In aceasta saptamana ati facut campanie pro-basescu si anti-geoana,inteligent si discret, dar ati facut. Va admir curajul (sa fiti altfel decat voiculescu) dar tare ma tem ca tocmai asta doriti sa aratati cu orice pret. fara a judeca f. bine faptele.

grigoras  •  2 decembrie 2009, 16:34

NEHOTĂRÂRE
Vreau să-ntreb acum poporul
Fi’ndcă nu ştiu ce să fac:
Cum se cheamă-alegătorul
Care-alege-un… prostănac?

edy  •  2 decembrie 2009, 16:35

traian basescu a fost 5 ani si nu a facut altceva decat sa ne spuna vorbe goale
acum poporul o sa il schimbe cu un candidat care nu se stie daca v a face mai multe dar cel putin incercam…speranta moare ultima
basescu a arata ce poate adica…NIMIC

adrian  •  2 decembrie 2009, 16:36

ptr Ioan

ce parere ai de urmatoarel comparatii: Dan Tapalaga (Radu Moraru) vs Cornel Nistorescu; Umbrareanu (Paunescu) vs Voiculescu; Cocos vs Patriciu iar pe Sorin Rosca Stanescu il putem lasa cu Tismaneanu, care este mai comunist decat Basescu. Si mai am: Udrea, Videanu, Berceanu. Te rog gaseste-le tu echivalent. Somn usor!

Andrei  •  2 decembrie 2009, 16:38

patricia: TB va pierde sigur, desi eu il votez.A facut 2 greseli mari dupa parerea mea.
1. A permis aparitia a doua Elene in politica [fara a mai contabiliza si alte Monici – desi Roberta este OK]
2. A girat un guvern politic in anul 2009 cand era clar ca trebuia un guvern de specilaisti [guverne politice sa puna cand ciolanul e gros, acu, cand e subtire – chiar daca nu ei l-au subtiat – trebuia pus cineva ca se repare tampenile facute de tariceanu si PSD – nu sa continuue tampeniile lor]

olteanu  •  2 decembrie 2009, 16:44

Dl Tolontan ,ca ziarist sportiv nu sunteti chiar preferatul meu ,insa parerea mea sincera despre dumneavoastra este ca sunteti un om integru.Sunteti singurul angajat al lui Voiculescu care chiar e obiectiv in ceea ce prezinta iar pt asta o sa va respect profund.Despre cele scrise in interviu nu discut,imi intareste incaodata parerea ca Geoana este un om cu un nivel de inteligenta extrem de scazut,raspunsuri puerile si fara nici o logica.Cum garantateaza dl Geoana incetarea acestor practici-raspuns prin dl Johannis,e incredibil acest raspuns,dar ce e bre Johannis asta ,noul Superman?De ce nu scrie un scenariu la MArvel ca poate au nevoie de un super-erou nou.Nu o sa ne facem bine niciodata,oamenii astia am impresia ca nu mai au nici o sinapsa in stare functionabila.Despre motivul vizitei la dl Wind nu mai are rost sa discut,e prea stupid sincer.

Cătălin Tolontan  •  2 decembrie 2009, 16:47

Andrei: presa scrisa area avantajele ei. Poti sa ai nuante si in intrebari si in raspunsuri
olteanu: nu e adevarat, sint o groaza de jurnalisti absolut ok in intact

dorup  •  2 decembrie 2009, 16:47

PT. LEONORA
Tanti Leonora ai si matale un complex Udrea? Nu trebuie , mamaie sa iti faci sange rau , treci pe Gerovital,ajuta si la oni si ajuta si la neuroni.

victor  •  2 decembrie 2009, 16:49

Domnule Tolontan dvs chiar aveti coloana vertebrala,imi cer scuze ca am avut alta parere despre dvs,partea buna ar fi sa nu vina la tine mogulul si sa cedezi.bafta…

Sirg  •  2 decembrie 2009, 16:54

Daca continua acest tip de jurnalism gaunos pe care il fac TVR si moguliziunile, ce aduce cu 1990 (intoxicare, dezinformare si manipulare), atunci Geoana nu poate fi solutia de care avem nevoie, pentru ca da, poate vom castiga o liniste parlamentara si o unitate decizionala, dar vom pierde accesul la informatie si contactul cu realitatea. Vom fi marginalizati asa cum ieri la Timisoara au fost prezentati manifestantii ca fiind violenti si pdlisti, o mare dezinformare. Cine a fost in piata stie ce s-a intamplat.

Ma tem mai tare de cenzura si dezinformare decat de scandalurile lui Basescu.

din Ardeal  •  2 decembrie 2009, 16:54

Ma distantez de d-na Cornea, de Ciuhandu si de toti liberalii care cred ca ei pot da „mana cu mana” sub faldurile rosii ale partidului lui Iliescu. Votez ca si Liiceanu, Plesu, Patapievici, Cartarescu si ca dvs toti cei care stiti deosebirea dintre stanga moscovita si dreapta anti-comunista.

andy  •  2 decembrie 2009, 16:59

Base a stiut doar sa si-i aranjeze pe-ai lui cat a stat la guvernare. In rest n-a facut nimic notabil. Ba mai mult, toata viata politica a tarii a fost presarata cu scandaluri peste scandaluri. A adus tara la sapa de lemn, suntem vai de capul nostru, suntem vazuti drept cersetorii Europei mai mult ca oricand, o natie de tigani, blamata de toti. Nepotii nostri o sa plateasca datorii…

Eu imi pun sperantele in conditiile impuse lui Geoana de catre Crin Antonescu.. A fost rau cu Basescu, ar fi rau si cu Geoana si majoritate PSD in parlament, doar Antonescu ar avea posibilitatea sa schimbe ceva. Pacat ca a fost turul I asa „corect”….

marius  •  2 decembrie 2009, 17:02

ar mai trebui sa il si credem. Fraza asta dezvaluie o alta fata a lui Geoana, aceea de om alunecos, care zice absolt orice ca ii sa iasa figura. E in stare sa se dezica si de tat-su securistu, numai sa iasa presedinte. Vintu e malefic? atunci de ce a fost la el? La Moscova ce a cautat?

ptr adrian  •  2 decembrie 2009, 17:02

Trage perdeaua si incearca sa vezi … BASESCU sau GEOANA votezi…

Unul nu e controlat iar celalat e MARIONETA lor (citez …atentie!! din Antonescu).

Alege asa cum intelegi mai bine …IMPORTANT ESTE SA MERGI LA VOT…

Lucian  •  2 decembrie 2009, 17:06

EU nu inteleg un singur lucru. Dupa ce am citit opiniile din comentarii, am regasit un scor de 12 – 4 pentru Basescu (dintre oamenii care si-au exprimat varianta de vot). Cum se face atunci ca sondajele il crediteaza pe Geoana presedinte ?

infowebexplore  •  2 decembrie 2009, 17:06

Am ramas socat sa vad manipularea televiziunilor. 1 Decembrie a fost ziua nationala a Romaniei si anumite evenimente s-au intamplat. La televiziuni -exceptant OTV- mai nimic. Avand in vedere ca presa locala si-a facut datoria era logic faptul ca stirile s-au raspandit in intreaga tara si posturile TV au trebuit sa posteze ceva pe propriile site-uri pt a-si justifica rolul DAR au prezentat informatiile pe dos. Hotnews a aratat foarte elocvent exemplul Antenei3 care a dat statistici incorecte in privinta apartenentei celor participanti la proteste. E jenant, oare va trebui sa ascultam Europa libera??? Cert este ca multi din diaspora au fost revoltati si de asemenea multi il vor depuncta pe Geoana pt asta. PRESA SA FIE LIBERA. Imi inchipui dorinta anumitor trusturi media de a fi prezentat evenimentele de 1 decembrie dar din pacate sunt limitate de doctrina politica. AICI NU SUNT DE ACORD. POLITICA SI PRESA SA FIE CA 2 DREPTE PARALELE (daca sunt inteles).

Geoana candieaza?  •  2 decembrie 2009, 17:07

Nu inteleg de ce, atunci cand e intrebat direct, dl. Geoana paseaza raspunsul in spatele lui Johannis, in spatele lui Antonescu, apoi neaga inconvenientele si acuza adversarul. D’apoi domnule Geoana, dumneavoastra, ca om, cine/ce sunteti? Nu se vede omul Geoana care face aia, asta sau cealalta. Pe bune, haideti sa-l dezbracam cumva pe domnul Geoana de PSD, sa-l dezbracam de Vantu, de Voiculescu, de Antonescu, sa il dam jos din talie si pe dl. Johannis, si pe dl. Iliescu si sa vedem ce ramane. Ca la urma urmei, omul Geoana candideaza. Nu?

costi  •  2 decembrie 2009, 17:10

Buna ziua dle. Tolontan,
va citesc zilnic, cu toate ca n-am mai postat de mult…pt mine, si nu numai, sunteti un SRI(sistem de referinta inertial – pt cine se gandea la altceva:-)…cand apare interviul complet? mai bine zis, apare pe tolo.ro inainte de a aparea in gazeta sporturilor de maine dimineata? nu de alta, dar mi se pare ca vine „glontul de argint”, ca sa ma exprim in trendul acestei campanii…sau poate chiar a venit…
Cu stima

catalin  •  2 decembrie 2009, 17:10

Domnule Tolontan ati filmat cumva interviul?…
Acest interviu sunt sigur ca prezinta exact imaginea reala a acestui om ….UN CANDIDAT AL LABORATOARELOR…

PREMIERA IN ISTORIA ACESTUI NEAM …UN OM CE POATE AJUNGE PRESEDINTE…NU PE FORTELE SI CALITATILE LUI …CI DATORITA UNOR INTERESE…

…CANDIDATUL VIRTUAL….

sorin  •  2 decembrie 2009, 17:16

Geoana s-a dus la Vantu sa ia lectii despre „sistemul financiar-bancar”?
De la un infractor in domeniu?
Sa-i explice „reteta” FNI sau ce? Incredibil raspuns!

Am o sugestie pentru Geoana. Maine sa-si puna piciorul in gips! Altfel, castiga Base alegerile cu 70% si i se suie la cap!

luci  •  2 decembrie 2009, 17:18

Un ipocrit si un fariseu, un mincinos,asta este dl geoana!
O intrebare de bun simt: cate masini si-au luat parintii vostri in ultimii 5 ani,v-ati schimbat ceva prin case, ati facut vreun credit, sau ati calatorit prin strainatate??
Si lucrurile ar putea continua.
EU NU VREAU UN PRESEDINTE CARE SE ASCUNDE IN SPATELE ALTORA.
ALO, geonica, TU CANDIDEZI NU YOHANIS NU ANTONESCU.
FII BARBATA, LASO!!!!!!!!

Ionutz_HD  •  2 decembrie 2009, 17:20

@Lucian,
Si inainte de turul I pe toate siteurile unde se faceau sondaje Traian Basescu avea diferenta de cel putin 10 procente mai mult fatza de al doilea clasat.Si in realitatea diferenta a fost de 1 procent fatza de Geoana.
Pe internet exista multi ‘ activisti de partid’, multi oameni platiti sa faca propaganda.Dar realitatea se vede la vot si in sondajele de opinie.Drept dovada , sondajele de opinie dinainte de primul tur (Curs si Insomar) au fost confirmate de votul din primul tur.
P.S. Asa imi explic eu situatia.

alexut  •  2 decembrie 2009, 17:22

excelente primele intrebari, puteati ajunge un mare avocat daca ati fi trait in us, aici v-ati pus in slujba stiloului si al adevarului. Multumiri!

catalin  •  2 decembrie 2009, 17:29

Ptr Lucian dar si PENTRU VOI TOTI…

DECID CEI SARACI DE LA TARA CARE MERG LA VOT PTR O LOPATA SAU O PUNGA DE FAINA …EI NU AU NEVOIE SA GANDEASCA PTR A ALEGE …NOI NU CONTAM DATORITA INDIFERENTEI CELOR DIN JURUL NOSTRU…

CONVINGE-TI PRIETENII ,FAMILIA SAU PUR SI SIMPLU CUNOSTINTELE SA MEARGA LA VOT…

ATENTIE! NU SA VOTEZE CU CANDIDATUL PREFERAT DE TINE …DOAR SA MEARGA SA FACA O ALEGERE…

AVEM DATORIA MORALA PTR TINERI EROI CE AU PLATIT CU VIATA PTR ACEST DREPT…DREPTUL DE A VOTA …

DACA REUSESTI, O SA AI PLACEREA SA OBSERVI IN REALITATE CA OPTIUNILE TALE SUNT IMPARTASITE DE FOARTE MULTI…

dan  •  2 decembrie 2009, 17:30

dumneavoastra cu cine votati domnule tolontan?
din interviuri nu pot aprecia pe cine aveti la inima si pe cine nu!
asta e o bila alba pt dumneavoastra.
sper ca sunteti un om de dreapta(care dreapta nu stiu nici eu cu siguranta)

Cătălin Tolontan  •  2 decembrie 2009, 17:30

costi: interviul va fi oferit integral in editia tiparita de miine si miine, ceva mai tirziu, pe site

Sergiu  •  2 decembrie 2009, 17:34

Daca domnul Geoana ajunge presedinte ,Romania se scufunda si la propriu si la figurat.Nu se poate oameni buni ca un candidat la alegerile prezidentiale sa semneze un protocol de alianta cu PNTCD de 1 decembrie chiar la Timisoara,locul unde a inceput practic caderea comunismului,un oras simbolic pentru Romania.Geoana este un excroc ordinar,vrea sa ajunga la putere sa puna mana pe avere,este incredibil de felul cum se ajuta de multe jocuri murdare pentru a-l pate pe Traian Basescu la alegeri.Practic Geoana foloseste jocuri murdare.Oameni buni treziti-va la realitate.Singurul interes al lui Geoana este sa ajunga la putere si automat la guvernare.Odata ajuns la putere Geoana va fi manevrat de oameni precum Iliescu,Vantu,Voiculesc…etc.PSD este un partid murdar comunist,un partid care face orici numai ca sa poata puna mana pe putere.Oameni buni numai fiti creduli in spusele lui Geoana pentru ca dupa 6 decembrie o sa ramaneti cu spusele lui.Pentru o Romanie mai sigura,mai puctuala votati Traian Basescu.

Comentează