Brutăria salvează România

UPDATE: În campania „Mitică la brutărie”, Gazeta Sporturilor vă invită în modulul interactiv al siteului, ca să trimiteți cîte un mail lui Sandu și lui Dragomir prin care să le explicați de ce doriți ca ei să plece!

duminică, 4 martie 2012, 4:14

UPDATE: În campania „Mitică la brutărie”, Gazeta Sporturilor vă invită în modulul interactiv al siteului, ca să trimiteți cîte un mail lui Sandu și lui Dragomir prin care să le explicați de ce doriți ca ei să plece!

Protestez! Protestez cu toată puterea calorică a unui croissant. Aproape 500 de kcal pe bucată, mai mult decît ciocolata!

Aşadar, în numele tuturor preparatelor delicioase şi interzise de patiserie, cu ce drept au decis bodyguarzii BGS că banner-ul „Mitică la brutărie” e o insultă? Insultă pentru cine? Poate pentru brutari, meseriaşi care termină serviciul la 5 dimineaţa, moment în care şeful Ligii sforăie în locul geometric dintre somnul de noapte şi cel de prînz.

Ceea ce au afişat suporterii dinamovişti e o ironie, dar de cînd au ajuns legile să pedepsească ironiile?!

Dragomir e de înţeles. Tipul se visa popular şi, cînd colo, a aflat a o mia oară nu numai că oamenii nu-l iubesc, ci şi că l-ar dori plecat din funcţie. Repejor!

Mai nou, s-a apucat să interzică în week-end ultima pagină a colegilor de la ProSport pe stadioane, inventînd mai apoi la România TV că a făcut-o „pentru că «Jos Dragomir şi Sandu!» e un îndemn la exterminare fizică”. Citat exact, te apucă ameţeala nu altceva.

Dragomir mizează pe infantilismul românilor, dar nimeni nu poate înghiţi o asemenea diversiune demnă de Garcea, au trecut totuşi 22 de ani de la Revoluţie, s-au schimbat generaţiile, cea care trăieşte cu o mînă, pentru că cealaltă e pe mouse, rîde de cît de fraier poate fi şeful Ligii, inventînd o astfel de bazaconie.

Ceva e, totuşi, mortificator, în toată povestea. Dar nu titlul ziarului, ci realitatea însăşi, cu Sandu şi Dragomir neînţelegînd că le-a expirat mandatul. Nu în faţa afiliaţilor lor din fotbal, acolo se pot alege la nesfîrşit, ci în faţa ritmului şI pretenţiilor acestor ani în care lumea evoluează.

Aşadar, ei sînt de înţeles în a vedea îndepărtarea din scaune ca pe o moarte.

De neînţeles este incoerenţa brutală în care se scaldă BGS şI Jandarmeria, un duo unit de interese vizibile oriunde armatele private fac joncţiunea cu forţele de ordine publică.

Aici nu e nimic de glumă, nu e loc de bancurile infantile ale lui Mitică, pentru că, folosind forţa aiurea şi fără discernămînt, jandarmii şI stewarzii nu se afectează pe ei, uite că se sutrag responsabilităţilor individuale, ci delegitimează însăşi ideea de ordine şi de intervenţie echilibrată.

Vom cere lămurirea legală a cîtorva chestiuni simple. De pildă: ce bannere ai voie să afişezi pe stadioanele Ligii 1? Ca să vedem dacă nu cumva orice inscripţie care-l include pe Dragomir, fie şi una în sanscrită, este interzisă. Ceea ce l-ar ridica în rang peste Obama, contestabil liber şi dur oriunde în America, şi ne-ar îndemna să cerem intervenţia în forţă a brutarilor, pentru că doar colesterolul mai poate schimba generaţiile din fotbalul nostru.

E un îndemn la moderaţie şi la cărăbăneală rapidă din funcţii.

Comentarii (112)Adaugă comentariu

evolution  •  4 martie 2012, 16:34

Fosilele sunt la Antipa, nu conduc destine. Se schimbă totul la nivel global, zonal, evoluția nu ține cont de niște bășinoși ce vor rămâne în istoria fotbalului ca niște gropari cu lopețile în spate. Nu știu să-și facă ieșirea din scenă!

Bogdan  •  4 martie 2012, 16:37

Presa ar trebui sa nu mai scrie absolut deloc de Sandu, Dragomir, Becali, Borcea si altii care au nenorocit fotbalul. In acest mod, neavand publicitate, se vor lasa singuri. Insa, cu cat presa ii baga in seama mai mult, chiar si prin critici, cu atat mai mult se simt ei mai bine.

Alex  •  4 martie 2012, 16:58

Domnule Tolontan la ultimul paragraf spuneti „Vom cere lamurirea legala…”. Sa inteleg ca va fi un demers al Gazetei? Am si eu cateva curiozitati pe tema asta. Liga Profesionista nu trebuie sa se supuna intai legilor statului in care actioneaza? Caci as dori sa stiu si eu daca regulamentele lor sunt absolute si daca da, de ce?
Pana si legea 4/2008, care-i poarta numele acestui…om, are niste prevederi de tot rasul. Iar daca la Senat a fost respinsa in noua forma si ni s-au dat ceva sperante, Camera Derutatilor a rezolvat problema.
Ce se poate face in cazul in care unele legi sunt chiar aberante? Vad ca multe asociatii si ONG-uri isi fac reclama pe la televizor insa cu faptele e mai greu.
Curtea Constitutionala nu se autosesizeaza pentru chestii grave, e greu de crezut ca se vor sesiza pentru probleme legate de fotbal. Si i-am adus in discutie pentru ca eu din ce stiu legea suprema in Romania este Constitutia, cea care la articolul 30 alineatele 1 si 2 spune asa:
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Din ce citesc eu acolo acel banner se incadreaza la primul alineat iar fapta stewarzilor la al doilea.
Oamenii astia chiar cred ca ne mai pot prosti? O sa se sparga buba la un moment dat(si aici ma refer la politic) si atunci ce a fost in Piata Universitatii la inceputul lui ianuarie o sa para un foc de tabara…

Radu  •  4 martie 2012, 17:00

Constitutia nu ne da dreptul sa protestam ?

Serban  •  4 martie 2012, 17:05

Va mai amintiti de disputa televizata Ion Becali – Mitica Dragomir?
Habar nu am cum s-a ajuns ca azi cei doi se accepta, daca nu cumva se chiar respecta!
Habar nu am cum de Govanni i-a determinat pe Gica Popescu, Copos si Borcea sa dosesca din banii de transferuri.
Habar nu am cum de s-a schimbat varul Gigi Becali si acum isi bate joc de jucatorii de la Steaua care nu-s reprezentati de Ion si Victor Becali, adica a uitat cum a patit-o cu Filipescu si altii pâna patania de anul trecut cu Moraes.
Dumneavoastra, domnule Tolontan, aveti habar de minunile astea?!

cris  •  4 martie 2012, 17:06

sa plece odata si sunt sigur ca nu o sa mai apara niciun banner cu ei. o sa fie uitati repejor, repejor, la ca marete realizari au avut amandoi nemuritorii inconstienti de propriul deces.

Alin  •  4 martie 2012, 17:09

Superb, echilibrat….foarte bine scris…nu sunt deacord cu huliganii de pe stadioane, dar ceea ce se intampla acum , indeparteaza orice urma de democratie, democratie pt care luptam de 22 ani.Am fost pe stadion la meciul cu uruguay, am stat la tribuna a-2a, langa peluza incare s-au intamplat evenimentele….incredibil, motivul si ura cu care au reactionat niste animale contra unaor oameni care au afisat un banner si au scandat ceva contra ilustrilor nostrii conducatori din fotbal.Dureros…22 ani de democratie….22 de ani de dictatura a unor conducatori…si o decadere a sportului in sine.
Sper , sa continuati cu astfel de articole la adresa acestor indivizi!

Paul  •  4 martie 2012, 17:14

Mult mai grava decat tupeul cu care mitica si nasu` se agata de functii mi se pare nerespectarea drepturilor la libera exprimare care, cica, ar fi garantate de constitutie.
Si apropo de ultimul tau articol care mi s-a parut ca s-a vrut politically correct, mult mai nimerit si punand punctul pe i mi s-a parut articolul colegului tau de la prosport, Matei Udrea (http://blog.prosport.ro/matei-udrea/statul-politienesc-care-vom-fi-9364908). Nu stiu daca e momentul sa privim „obiectiv” cum drepturile ne sunt incalcate si, usor usor, luate de sub nas. Abia ce le castigasem …

georger88  •  4 martie 2012, 17:16

De ce comenteaza MITICA? BASESCU trebui sa zica ce a zis Mitica ptr ca este injurat la fiecare miting,pancarte cu injurii si tot felul de caricaturi…UN taranoi de securist

laurentiu 1972  •  4 martie 2012, 17:18

Am urmarit in direct dialogul dintre Dragomir si dvs , ca de obicei Dragomir era extrem de nervoscand nu ii convine ceva , iar dvs foarte calm si la obiect . Mi-a placut cand i-ati spus ca am incercat 20 de ani sa avem libera exprimare si probabil ca vom mai incerca alti 20 .
La ei , la liga , este clar cum merg lucrurile , se santajeaza unii pe altii , daca spui tu spun si eu , asta este legea la ei , altfel nu imi explic cum poate sa stea doi oameni contestati de toata lumea 20 de ani in functiile lor . Nu sunt de acord cu violenta pe stadioane , dar de data asta cred ca se exagereaza , ai voie sa strigi jos Basescu , dar nu ai voie jos Dragomir ……………..

duralex  •  4 martie 2012, 17:21

Libertatea de exprimare in Romania este nula??Mitica la brutarie,un banner cu un continut neprovocator pt nimeni a fost provocator pt ;;alesii” FRF? Un elev de clasa a2 a poate f usor explica continutul acestui banner si faptul ca nu este nicidecum provocator.Daca cei care au decis ca este provocator,au mai putin de 2 clase,ca trenul,vorba ardeleanului.
Deci continutul banerelor va fi facut de catre cine? FRF?LPF?
Halal democratie coane Fanica…..Hai Rapidu…..va amintiti???

kane  •  4 martie 2012, 17:37

eu cred ca mitica se ridica din punct de vedere al rangului, peste Iisus, caci pana si El a acceptat sa fie contestat, ba chiar rastignit.

Alex  •  4 martie 2012, 17:43

Art 30 din Constitutie:
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
Cenzura de orice fel este interzisă.

Imi pare bine ca presa se alatura surpoterilor pentru a apara ce a fost castigat atat de greu in Revolutie.

no one  •  4 martie 2012, 17:50

Problema Jandarmeriei si a firmelor de paza este urmatoarea: Cand a fost nevoie sa se bata cu cineva inarmat si-au luat-o de la Clanul X sau Clanul Y. E usor sa-i iei pe unii la bataie, deja izolati si fara arme letale, gen pixuri, monezi sau brichete si chiar betsisoare de chibrituri, oprite la intrarea in stadioane. Si nu aveti idee cat de rau doare sa-ti iei un banner din ala in cap.
Problema Sandului si a Miticaului este ca ei vad ca fotbalul romanesc este intr-un real progres datorat viziunii si reformelor lor si nu vor ca niste neica nimeni sa le ia locul si sa-l duca in groapa. Avem un fotbal modern si de viitor si vom surclasa in viitor adversari de renume ca Luxemburg, Lichenstein (Nea Puiu stie),Malta, San Marino sau temutul Andora. Iar cu Burkina Faso sau Nepal ne vom distra. Deci suntem pe drumul cel bun. Traiasca Tovarasul Mircea Sandu, Traiasca Tovarasul Dumitru Dragomir. Ura! Ura! Ura!

Nicu P.  •  4 martie 2012, 17:53

ar trebui ca toti prin ziare si cunostintele noastre, prin ziare sa boicatam aceasta firma BGS sa nu mai prinda niciun contract. pana la urma ei au ridicat acel banner…si maine poimaine vor fi angajati sa confiste si bannerele din piata Universitatii…

totusi, daca stadionul NA e inchiriat…si inca de la primarie…cine ii lasa dom’le pe astia de la BGS sa-si faca faca de cap ca si cum ar fi pe mosia lor?

Bistro  •  4 martie 2012, 17:55

Imi pare bine, totusi, ca in sfarsit V-ati trezit si Voi odata.

pch  •  4 martie 2012, 17:59

vrem libertate pe stadioane,vrem sa fie spectacol in tribune si va garantam ca nu o sa mai fie scandaluri in tribune,conducerea lpf si frf sa ne lase… DEMISIA MITICA & SANDU! CANCERUL FOTBALULUI ROMANESC!

Bogdan  •  4 martie 2012, 18:02

Cat timp se va mai scrie de lucrurile astea? 2 – 3 zile ? Dupa iar revenim la stirile „becali face””dragomir zice”. Spuneti mereu ca noi, ultrasii, facem, lovim, injuram sau mai cine stie ce. Nu contesta nimeni asta,dar uitati’va la provocarile care sunt aduse mereu.
Roma – Lazio, astazi. Uitati’va la bannere. NIMENI nu a intrat sa confiste nimic. Unde este ilegalitatea in a afisa un banner de genul celui de sus ?
Dar din pacate, in momentul in care cineva incearca sa faca ceva, un protest organizat de exemplu, vin 1000 de oameni. Suporteri – protest SIbiu, Bucuresti – 1000 – 2000 oameni. Anti ACTA – 800 oameni in CAPITALA.
NE meritam soarta.

zoo  •  4 martie 2012, 18:15

nu vi se pare ca sandu si mitica seamana cu un cuplu prezidential? oare elicopterul ce l-a adus pe avram de la tirgu-mures le vesteste fuga?

finu  •  4 martie 2012, 18:19

tolontane tu spui ca lumea evolueaza?dupa ce criteriu?in realitate lumea involueaza,mai ales spiritual.Descoperirile sau inventiile nu fac lumea mai evoluata spiritual,nici oamenii mai buni.Dimpotriva.

SS  •  4 martie 2012, 18:25

E momentul ca presa din Romania sa sanctioneze iesirile militienesti ale lui Mitica Drahomir!!
O actiune care nu trebuie lasata asa cum e!
Jandarmeria se comporta extrem de violent! Ea a luat locul ultrasilor violenti!!
Trebuie sanctionata de toata mass-media aceasta abordare hitlerista a fortelor de ordine!
Mitica la brutarie – este mesajul suporterilor romani umpluti de sange si stalciti in bataie, fara motiv, de institutiile statului ascunse sub efectul atitor legi aberante care au daramat Romania moderna!!

Cătălin Tolontan  •  4 martie 2012, 18:34

finu: ai vazut probabil de curind filmul invaziile barbare 🙂 da, cred ca lumea evolueaza. Nu liniar, dar evolueaza

Victor  •  4 martie 2012, 18:57

Il voi cita pe Alex din comentariul sau:
” legea suprema in Romania este Constitutia, cea care la articolul 30 alineatele 1 si 2 spune asa:
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.”

Fotbalul este ultima alinare sociala pentru vremurile de astazi. Nu se poate ca un lider al unei institutii publice sportive sa nu se supuna legilor Constitutiei. Dar oare chiar se doreste sa se faca o revolutie si in fotbal? In care vom intra peste ei pentru a sustine Constitutia Romaniei? Bine atunci, o sa o facem. Nu este huliganism, nu este terorism, nu este inabilitate psihica, nu este incapacitate intelectuala, este pura dorinta de respectare a legilor supreme in stat care sunt facute si acceptate de o natiune intreaga. Nu se poate ca un tip, care are 2 maini si 2 picioare ca si noi, sa se creada buricul pamantului si sa creada ca universul se invarta in jurul axei sale. ATAT!!! Ne-am saturat de fitele si impresiile lor.

Presa, va rog din inima, in numele celor care accepta ceea ce va cer acum, in privinta liderilor din fotbal: NU-I MAI SUSTINETI IN DECLARATIILE LOR, NU-I MAI POZATI DE VEDETE, NU NE INTERESEAZA VIATA LOR PRIVATA SI RELATIILE LOR DE „FRATIE”.
NE INTERESEAZA RESPECTUL SI LEGALITATEA FATA DE SUPORTERII CARE SUSTINE ACESTE ECHIPE. NU SE POATE CA INTR-O TARA ADMISA IN UNIUNEA EUROPEANA SA EXISTE UN „MITICA DRAGOMIR” CARE SE CREDE PUTIN, cel din RUSIA.

Domnule MITICA DRAGOMIR, pe aceasta cale, intreaga masa a suporterilor din Romania, iti cerem sa termini cu prostiile, altfel vom protesta pana in biroul tau, de la care te vom salta si te vom arunca in strada si vom continua protestul pana altcineva capabil sa se tina drept si vertical sa iti ia locul. Nu ajungi pana de Paste in functie daca nu iti revii din gandirea abnormala. NU POTI? DA-TI NAIBII DEMISIA SI LASA-NE IN PACE, NU NE MAI TOT PROVOCA. Si MIRCEA SANDU LA FEL!!! LASATI-NE IN PACE DACA NU PUTETI SA FITI VERTICALI, CA NU SCAPATI!!!

EO  •  4 martie 2012, 19:10

da, articolul asta mi-a reprezentat si mie nadufurile. foarte corect, da, trebuie sa plece. trebuie sa protestam cu totii, prin mijloacele fiecaruia, impotriva unor astfel de „nise” in drepturile elementare ale omului. daca ii lasam sa fie, ei n-o sa ne lase sa mai fim: cine nu e cu noi, e impotriva noastra. asta e firul pe care circula prin lume.
si cu siguranta ca, intelectual, nu e nicio diferenta intre mitica si ultimul prostalau de begesist.
stiti, de fapt protestam impotriva prostiei.
cred ca asta e esenta protestelor de prin romania, oamenii se zvarcolesc impotriva prostiei. e bine ca are chip, ca e identificata, e doar o problema de timp pana cei doi vor fi azvarliti si uitati. daca nu-i alungam noi, iubitorii de fenomen, o sa moara, ca-s batrani, si tot o sa plece. si o sa uitam de ei repejor, asa cum si despre iliescu, de ex, se vorbeste aproape deloc. iar atunci cand se vorbeste se vorbeste, cumva, despre maleficul de bordei care-l insoteste in tertipurile si giumbuslucurile lui politice, de tatuc.

EO  •  4 martie 2012, 19:13

domnule tolontan, secondly, de ce nu ridicati moderarea si spamul? nu vi se pare ca se instituie un fel de prezumtie de vinovatie prin existenta a priori a acestor unelte de cenzura?

evolution  •  4 martie 2012, 19:15

Cătăline, tu răspunzi numai misticilor?? Atitudinea noastră trebuie să fie a cuiva cu bărbia sus și șira spinării dreaptă, nu?? Tu ești ești formatorul de opinie:))

Cătălin Tolontan  •  4 martie 2012, 19:19

EO: cred ca moderarea e utila si diferenta se vede acolo unde nu exista. Comentariile la unele siteuri romanesti sint de necitit pentru ca nu sint moderate. Blogurile gsp sint civilizate si pentru ca sint moderate. Pe scurt: moderam

Marian Tudor  •  4 martie 2012, 19:37

Mitica la brutarie..:)))…daia sunt dinamovist…

OFERTA  •  4 martie 2012, 19:38

cum spunea cineva inainte cu privire la constitutie, libera exprimare, poate fi interpretata si pasibila de „aplicarea contraventiei”. asta , ca sa fiti multumiti ca nu este considerata „infractiune”

Cristi  •  4 martie 2012, 19:51

Dar miza este extrem de mica. Mitica „de la Liga” (pur si simplu te apuca dracii cand auzi alintatura asta) si „Nasul” (var bun cu celalalt „Nas”, lingaul lui basescu de la 10 TV) sunt niste soricei in comparatie cu marele talhar de la Cotroceni. De ce Tolontan nu impinge oamenii sa continue manifestatiile in Piata Universitatii?
Pentru ca Rosia Montana, defrisarea parcurilor, talhariile, inrautatirea vietii, scandalurile politice si fitilurile diversioniste de acolo ni se trag, de la regele-broasca bashescu.

mihai  •  4 martie 2012, 19:55

Eu cred ca presa ar trebui sa se implice mai mult in a face curatenie in fotbalul romanesc. Voi aveti puterea sa faceti ceva si cred ca ar fi timpul. Ne-am saturat sa vorbim pe forumuri sau sa protestam cu pumnul in gura pe stadioane. Faceti voi lumina in forbalul romanesc. Va rugam.

vasea_bc  •  4 martie 2012, 19:59

in dictatura din romania poti sa injuri presedintele tarii…ca nu ai sa patesti nimic…dar nu poti sa ceri demisia unui presedinte de liga sau federatie de fotbal..ca te trezesti batut de garzile bgs shi de scutieri plus un dosar penal..interdictia de a intra pe stadioane…apropo domnule tolontan acum de ce televiziunile din grupul inpact nu discuta nimic de asemenea abuzuri grosolone..nu vedem nimic la tv..care sa ia atitudine ca atunci cand se injura basescu…trebuie ca pe aceste bannere sa fie inscriptionat shi numele lui ca sa poate fi luat in consideratie de aceste posturi tv”democratice”..nu sunt ele aparatorul nevoiasilor,abuzatilor nedreptatitilor,injustitiei cu care puterea trateaza omul de rand?

Otelul  •  4 martie 2012, 20:15

Poate ar trebui sa se limiteze numarul mandatelor de presedinte la frf si lpf. O persoana sa aiba maxim doua mandate, nu putem sta la nesfarsit cu acelasi conducator, zeci de ani

corvinist  •  4 martie 2012, 20:27

as propune ca spectatorii din toata tara, la toate jocurile din toate ligile sa ceara demisia acestor doi excroci care conduc fotbalul romanesc.

Gumanito  •  4 martie 2012, 20:32

BOICOT TOTAL FOTBALULUI ROMANESC! Acesta ar fi raspunsul pentru tot ceea ce fac Mitica si Sandu. Fara public, fara presa, fara achizitionarea produselor sponsorilor FRF sa vedem cat vor mai rezista.
Din pacate, si pe asta mizeaza si ei, fotbalul este un „drog” pentru milioane de oameni si vor continua sa vina la stadion indiferent de cat vor fi insultati, loviti sau desconsiderati de asa-zisii „Oameni de forbal”.
TRIST, FOARTE TRIST!

mihai  •  4 martie 2012, 20:33

Moderarea este necesara si pentru cei care desi au decenta in limbaj si nu jignesc pe nimeni au divergenta de opinii cu d-nul Tolontan in ceea ce priveste deontologia profesionala 🙂 Ca sa poata fi cenzurati 🙁

Dan Burcea  •  4 martie 2012, 20:53

Sa plece ! Ar fi de bun simt ! Nimeni nu-si va aminti de ei ! Iar presa sa nu slabeasca sub nici o forma presiunea !

sundance kid  •  4 martie 2012, 21:05

Cataline probabil ca dupa ce ai citit ” imparatul mustelor” nu ai tras nici o concluzie !!

cezar prusac  •  4 martie 2012, 21:09

se pare ca si nenea dragomir considera ca stadioanele’s ale lui si de-aia …

e o mare magarie ceea ce face militianul – sigur o sa i se`ntoarca.

cezar prusac  •  4 martie 2012, 21:13

@Victor – ai perfecta dreptate dar ghici ce – baietii astia de ne conduc (chiar si astia din fotbal) considera ca ei sunt STAPANI si cum nimeni nu le face nimic (ar cam fi o mai mult de 2 institutii ale statului roman care ar putea interveni cu masuri asupra lor) de ce sa nu abuzeze?!
traim in tara lor – in conceptia lor e suficient ca ne suporta pe-aci.

razvan  •  4 martie 2012, 21:15

este si vina voastra a jurnalistilor ca nu v-ati sesizat la timp cand s-a votata aberanta lege a sus numitului militian. Ok sunt de acord cu inlaturarea violentei din sport,afara cu acei tampiti pusi doar pe scandal ..dar defapt nici scandal nu e pentru ca la nivel european(Germania,Italia,Grecia,Franta,Olanda,Elvetia s.a.) incidentele din Romania sunt insignifiante si de o violenta mica ,doar de cele mai multe ori exagerari de presa (o torta in teren,un scaun rupt nu se compara cu invadarea terenurilor,incendii si altele ce se intampla in alte tari si pe care ni le relatati chiar voi …ins asa revenim .. ok sunt de acord cu interzicerea,sanctionarea ,pedepsirea acelor haiduci ce se bat cu scaunele,gardurile si care fac pe vitejii prin peluze…dar de la a combate violenta pana la a interzice mesajele(ironice,acide care fac deliciul tuturor,chiar al vostru al presei)torte(folosite corespunzator adica aprinse tinute IN MANA apoi dupa ce se sting lasate langa tine) si muuulte aberatii in controversata lege 4/2008 si ”inbunatatitta ” acum in 2012 .De ce domnule Tolontan nu v-ati sesizat atunci si nu ati studiat cu atentie acea lege si nu ati incercat eliminarea acelor puncte necunstitutionale(pentru ca aveti o forta,voi presa in general suntetio o forta in stat)? De ce atunci cand noi suporterii ,ultrasii ieseam in strada si ceream o mai mare atentie in acea lege eram neobservati?Da OK nu vrem violenta …vrem libertate de exprimare,libertate in a creea un spectacol INOFENSIV .Stadionul a ajuns stat in stat

Sorin Munteanu  •  4 martie 2012, 21:25

S-a strigat ani in sir „Jos Iliescu, Jos Constantinescu, Jos Basescu
Nu i-am auzit pe vesnicii presedinti de federatie si liga sa se sesizeze ca e incitare etc.Daca ar interzice Basescu bannerele ar fi dictatura. Daca le interzice Mitica e respectarea legii.Ridicol

Radu Vasile  •  4 martie 2012, 21:50

– D-le Torontan, sugerati fanilor sa intenteze individual plangeri penale imotriva lui Dragomir si Sandu, pentru brutalitatile la care au fost supusi pe stadioane, numai asa le baga mintile-n cap incopetentilor retrograzi.

Che Guevara  •  4 martie 2012, 22:05

Acesti doi paranoici: Dragomir si Sandu nu au nimic democratic. Nu se comporta democratic, nu gandesc democratic si nici nu au o mentalitate democratica. De cate ori li se cere demisia invoca faptul ca sunt „organe alese” dar uita sa spuna ca nu in urma unor alegeri democratice. Pur si simplu au strans un grup de oameni, i-au ademenit cu promisiuni si s-au cocotat pe scaunele pe care le ocupa. DEMISIA!

spic  •  4 martie 2012, 22:09

Domnule Tolontan,
Acesti oameni sunt hraniti de presa nesatula de a promova prostia si hotia!

carmen  •  4 martie 2012, 22:11

Vreau numai sa va reamintesc art.30 din Constitutia Romaniei, alineatul 2:

„Cenzura de orice fel este interzisa. „.

Transmiteti celor de la liga si frf ca regulametul lor incalca Constitutia Romaniei.

Tolo, voi faceti ceva sau doar scrieti? Adica, ii cheama cineva in civil pe ascesti mascarici sa dea socoteala?

motanul incaltat  •  4 martie 2012, 22:23

Ai,dreptate-pt.ei,asa inseamna:Pierderea scaunului=moarte.De ce? Scoliti si licentiati de partidul comunist,ei nu stiu sa traiasca decit daca sunt la putere…Daca nu,ar pierde puterea si implicit banii si afacerile pe care le detin,astea inflorind ,doar pt.ca ei sunt la putere…Pai cine ar mai veni la hotelul lui Mitica,daca nu e obligat/santajat??? Eu unul sper doar la o revolta generala a tuturor suporterilor,DNA-ul,se pare in Romania,nu e decit un fis fara nici o putere-doar un fel de sperietoare,nu o institutie,care sa duca treaba la final..

Radu  •  4 martie 2012, 22:44

Catalin, asteptam sustinere din partea ta, a gsp-ului si a tuturor suporteriilor pentru a inlatura cat mai repede personajele astea doua, care au ruinat fotbalul romanesc!! sunt constient ca ei pot fi inlaturati doar de catre presedinti de cluburi si de asociatii fotbalistice dar noi tb sa facem tot ceea ce tine de noi pentru a imbunatatii fotbalul romanesc..

adriano  •  4 martie 2012, 23:13

in minutul 70 al partidei PETROLUL-fc vaslui…2 fete (la acest meci avand voie doar femeile si copiii) au afisat aproaximativ 1 min mesajul MITICA LA ”FRIZERIE” ( in ton cu cel de la dinamo cel trimitea pe militian la brutarie) dar a fost rupt si confiscat de stewarzi ce au insotit aceasta actiune abuziva cu injurii si mistouri la adresa fetelor…poate gasiti vreo poza!! s-a ajuns prea departe…

Mr.Z  •  4 martie 2012, 23:31

Tu, personal, ai dreptul sa-i critici pe cei doi, dar colegii tai de breasla…sunt aproape la fel de vinovati !
IN resp propunei de bannere: „Pentru cine bat clopotele, Mitica?” sau „Godfather-the end” Bineinteles ca ambele sunt repere de cultura !

Comentează