Brutăria salvează România

UPDATE: În campania „Mitică la brutărie”, Gazeta Sporturilor vă invită în modulul interactiv al siteului, ca să trimiteți cîte un mail lui Sandu și lui Dragomir prin care să le explicați de ce doriți ca ei să plece!

duminică, 4 martie 2012, 4:14

UPDATE: În campania „Mitică la brutărie”, Gazeta Sporturilor vă invită în modulul interactiv al siteului, ca să trimiteți cîte un mail lui Sandu și lui Dragomir prin care să le explicați de ce doriți ca ei să plece!

Protestez! Protestez cu toată puterea calorică a unui croissant. Aproape 500 de kcal pe bucată, mai mult decît ciocolata!

Aşadar, în numele tuturor preparatelor delicioase şi interzise de patiserie, cu ce drept au decis bodyguarzii BGS că banner-ul „Mitică la brutărie” e o insultă? Insultă pentru cine? Poate pentru brutari, meseriaşi care termină serviciul la 5 dimineaţa, moment în care şeful Ligii sforăie în locul geometric dintre somnul de noapte şi cel de prînz.

Ceea ce au afişat suporterii dinamovişti e o ironie, dar de cînd au ajuns legile să pedepsească ironiile?!

Dragomir e de înţeles. Tipul se visa popular şi, cînd colo, a aflat a o mia oară nu numai că oamenii nu-l iubesc, ci şi că l-ar dori plecat din funcţie. Repejor!

Mai nou, s-a apucat să interzică în week-end ultima pagină a colegilor de la ProSport pe stadioane, inventînd mai apoi la România TV că a făcut-o „pentru că «Jos Dragomir şi Sandu!» e un îndemn la exterminare fizică”. Citat exact, te apucă ameţeala nu altceva.

Dragomir mizează pe infantilismul românilor, dar nimeni nu poate înghiţi o asemenea diversiune demnă de Garcea, au trecut totuşi 22 de ani de la Revoluţie, s-au schimbat generaţiile, cea care trăieşte cu o mînă, pentru că cealaltă e pe mouse, rîde de cît de fraier poate fi şeful Ligii, inventînd o astfel de bazaconie.

Ceva e, totuşi, mortificator, în toată povestea. Dar nu titlul ziarului, ci realitatea însăşi, cu Sandu şi Dragomir neînţelegînd că le-a expirat mandatul. Nu în faţa afiliaţilor lor din fotbal, acolo se pot alege la nesfîrşit, ci în faţa ritmului şI pretenţiilor acestor ani în care lumea evoluează.

Aşadar, ei sînt de înţeles în a vedea îndepărtarea din scaune ca pe o moarte.

De neînţeles este incoerenţa brutală în care se scaldă BGS şI Jandarmeria, un duo unit de interese vizibile oriunde armatele private fac joncţiunea cu forţele de ordine publică.

Aici nu e nimic de glumă, nu e loc de bancurile infantile ale lui Mitică, pentru că, folosind forţa aiurea şi fără discernămînt, jandarmii şI stewarzii nu se afectează pe ei, uite că se sutrag responsabilităţilor individuale, ci delegitimează însăşi ideea de ordine şi de intervenţie echilibrată.

Vom cere lămurirea legală a cîtorva chestiuni simple. De pildă: ce bannere ai voie să afişezi pe stadioanele Ligii 1? Ca să vedem dacă nu cumva orice inscripţie care-l include pe Dragomir, fie şi una în sanscrită, este interzisă. Ceea ce l-ar ridica în rang peste Obama, contestabil liber şi dur oriunde în America, şi ne-ar îndemna să cerem intervenţia în forţă a brutarilor, pentru că doar colesterolul mai poate schimba generaţiile din fotbalul nostru.

E un îndemn la moderaţie şi la cărăbăneală rapidă din funcţii.

Comentarii (112)Adaugă comentariu

Red  •  4 martie 2012, 23:36

Ref. la bannerele care au voie sa fie afisate, daca ne imaginam ca peste 1 an Mitica va fi la puscarie si cineva va afisa un banner „Mitica free”, cu siguranta ca se vor respecta drepturile omului si nu se va intampla nimic. E foarte posibil ca Bossul BGS care a ordonat evacuarea sa nu fi observat bine de la distanta si sa fi confundat puscaria cu brutaria. Sau poate ca sta prost cu cititul. Insa cu siguranta ca Mitica era mai focusat la ce se intampla in tribune decat pe teren si a fost „in direct” atat cu Jandarmeria cat si cu BGS, probabil si cu Sandu.
Cat tupeu trebuie sa aibe Mitica ca sa declare ca el este singurul cu experienta necesara si capabil sa tina Liga in friu. Pana la urma el a fost investit de conducatorii de cluburi !

Victor  •  4 martie 2012, 23:51

@cezar prusac
Tot ce facem nu este in zadar, daca Mitica se dovedeste consecvent in a incalca drepturile de exprimare a cetatenilor, fie ei suporteri de fotbal, simpatizanti politici sau protestanti opozanti conducerii statului sau pur si simplu reclamant catre seful tau de la servici, si noi vom fi consecventi pe orice cale sa sustinem dreptul cum ca nimeni nu iti poate refuza dreptul la exprimare. NU SUNTEM ANGAJATII LUI DRAGOMIR SAU SANDU. Ei sunt angajatii legilor votate de noi, fie ei societate privata sau nu. Cum am comentat si la videoul de pe GSP.RO in care Mitica afirma ca sunt o societate privata: DE CAND O SOCIETATE PRIVATA SCHIMBA LEGI IN TARA ASTA!!!!????

Domnule Tolotan, de ce nu puneti mare TITLU: MITICA DRAGOMIR PRIN LPF, SOCIETATE PRIVATA, SCHIMBA LEGI IN ROMANIA CARE INCALCA DREPTURILE CONSTITUTIONALE!!???

Revin la afirmatia lui Mitica ca atunci cand spunem: JOS MITICA, JOS SANDU!!! le vrem moarte…asa aberatie n-am auzit in viata mea…de cand e lumea si pamantul in granitele Romaniei, JOS „CINEVA” nu s-a dovedit ca executare decat in cazul lui Ceausescu, iar Ceausescu a fost dictator…cumva Mitica care se crede centrul pamantului in jurul caruia se invarte universul, ii este frica ca statutul lui de dicatator in fotbalul romanesc se simte amenintat de moarte pentru ca asta e soarta dictatorilor in toata lumea?! Bine, atunci asa sa fie, dar noi, suporterii nu vrem altceva decat SA PLECE!!!! SA SE DUCA!!!
Dar nu, ii e frica ca ii vom manca pe strada, nu vor scapa umilintei, le este frica ca vor fi batuti si batjocoriti sau linsati. Dar de ce ne provoaca tot timpul, de ce se bate cu o tara intreaga, cine se crede acest infect al Sportului Rege in Romania?!

Apel catre toata lumea: ADUNATIVA SI PROTESTATI PENTRU DEMISIA LOR!!! IN STRADA, IN BIROURILE LOR, CARE NU SUNT ALE LOR PERSONALE, SUNT ALE SOCIETATII IN CARE LUCREAZA, SOCIETATE PRIVATA SUPUSA LEGILOR SUPREME IN STAT REPREZENTATE PRIN CONSTITUTIE!!!

NICI O PERSOANA PRIVATA NU SE POATE SA AIBA DREPTUL DE A INFLUENTA SCHIMBAREA LEGILOR IN ROMANIA SPRE BENEFICIUL LOR SI INCALCAREA DREPTURILE CETATENILOR ROMANI CU DREPTURI DEPLINE!!!

Il voi cita pe Alex din nou din comentariul sau:

” legea suprema in Romania este Constitutia, cea care la articolul 30 alineatele 1 si 2 spune asa:
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.”

meciurihd.com | Toate meciurile de azi le gasesti aici in format HD!  •  5 martie 2012, 1:05

Scrii Mitică, pui şi rima, uite-aşa se face crima! :: GSP.RO…

Secretarul Ligii, Valentin Alexandru, şochează: „Legea nu e pentru spectatori, e pentru huligani!”. Specialiştii în drept nu găsesc nici o justificare legală pentru reţinerea bannerului. În logica federalilor, „Mitică la cumetrie” e un mesaj la fel…

alexx  •  5 martie 2012, 1:52

domnule tolo,eu zic sa scoateti si voi citeva sute/mii de tricouri albe,din alea ieftine de 3 lei,pe care sa scrieti „fara mitica”(pe fata)si”fara sandu”(pe spate).fara nici o poza,si le distribuiti gratis simbata cu gazeta.hai sa vedem pina unde poate merge penibilul in tara asta?

Scrii Mitică, pui şi rima, uite-aşa se face crima! – InfoStiri.eu  •  5 martie 2012, 4:55

[…] “Brutăria salvează România” » Cătălin TOLONTAN despre legile care au ajuns să ped… […]

Mihnea  •  5 martie 2012, 6:59

Daca „mitica la brutarie” e incitare la dezordine publica, cum au spus secretarul LPF, ma intreb, cum ar „suna” incitarea la voie buna, la ras, in spiritul parodic al romanului?

Citatele din I.L.Caragiale despre Mitica,ar trebui supuse analizei unei comisii speciale,formata din membri BGS, ai Jandarmerie si LPF? Oamenii aia nici nu l-au citit pe Caragiale. La meciul urmator al lui U, cel cu Steaua, personal voi confectiona un banner dedicat lui nea Mitica.

cubba  •  5 martie 2012, 9:04

Sandu si Mitica sunt acolo unde sunt pt ca
sunt reprezentativi. Ei sunt fotbalul nostru;
prost, corupt, fara viitor.
Colesterolul poate face mult

Ovidiu  •  5 martie 2012, 9:06

minutul pretios al unui jandarm pe care il arde pt a completa o rubrica dintr-un
proces verbal cu sanctiunea complementara de suspendare a dreptului de a asista la
o competitie sportiva este corespondentul unui an calendaristic in care o instanta
judecatoreasca inamovibila il pretinde pt a anula sau confirma minutul jandarmeresc 😉

Noapte buna Romania buna dimineata Corea de Nord!

MARGELATU  •  5 martie 2012, 9:16

Suntem de rasul curcilor!!! Desteptati-va romanilor!
De 22 de ani (cel putin) aveam aceeasi securisti/comunisti la conducerea FRF/LPF!!!

E de mult, de foarte mult timpul!

JOS cu SANDU si DRAGOMIR!
JOS cu INCOMPETENTA si HOTIA!!!

Desteapta-te romane si protestea-za pana scapam de ei!!!

luca  •  5 martie 2012, 9:27

dar oare un banner de genu mitica si sandu reales la al 10 -lea congres ar avea voie pe stadion?

h  •  5 martie 2012, 10:00

bravo tolo. felicitari gsp si prosport ca iau apararea ultrasilor.
poate impreuna reusim sa’i dam jos pe nenorociti.

adimaiden  •  5 martie 2012, 10:46

acum e momentul ca presa sa sustina mai mult ca niciodata suporterii , pentru a scapa de acesti comunisti care se cred stapani ai fotbalului romanesc. ne-am saturat sa ne spuna ei ce avem voie sa facem si ce nu ,ce avem voie sa strigam ,ce bannere sa afisam etc . vremea lor a trecut demult .pe 24 martie din Sibiu vom fi prezenti pentru sustinerea Craiovei !!!

vlad  •  5 martie 2012, 11:10

eu aș fi curios câți oameni au, de fapt, drept de amnin pe blogul ăsta. în afară de tolontan. prea nu se leagă lucrurile uneori la logică și stil. 🙂

NebulosulDinAndromeda  •  5 martie 2012, 11:21

Institutia denumita avocatul poporului se sesizeaza si ea vreodata? Sau doar inca o sinecura? Presa de ce nu-l trage de maneca?

Sparky21  •  5 martie 2012, 11:21

În mod normal, atâta timp cât conţinutul unui banner nu încalcă Legea nr. 4 , ridicarea acestuia este interzisă. Probabil că deţinătorii bannerului ar trebui să dea în judecată stewarzii, firma de pază sau pe oricine se face vinovat de deposedarea unui bun propriu, invocând o faptă cu caracter penal, respectiv infracţiunea de FURT. Mai mult, dacă deposedarea acestuia se face prin violenţă, probabil ar trebui intentate procese penale privitoare TÂLHĂRIE… Atunci să-i vedem pe stimabilii ce mai scornesc şi cum şi-ar mai permite să încalce libertatea unui suporter….

GARDA VECHE,STIINTAe  •  5 martie 2012, 11:31

Este Mitica intelept? (Mitica la Bucatarie)
Acest banner ‘i reprezinta exact persona, i-sa facut publicitate !! ospatarii lui tre sa-i zica ca aceasta meserie-i de ne n-locuit!
Gata cu Glumele.
Nene Mitica, crezi ca esti in pozitie sa reactionezi corect ?

Mitică: Vor să mă omoare!
LPF nu agreează, conform legii, astfel de manifestaţii. Una este să scandezi, alta e să jigneşti. Acest aspect incită la violenţă. Dumneavoastră incitaţi la crimă”, a precizat Mitică.
Delirul şefului Ligii a continuat şi duminică, la postul de ştiri RTV. Chestionat în legătură cu evenimentele de pe stadioane, în care a fost contestat alături de Mircea Sandu, Dragomir s-a aprins şi a făcut referire la nazism şi instigări la violenţă.

DRAGOMIRE CRED CA ESTI URSAR DACA NU INTELEGI CA LEGEA TREBUE RESPECTATA DE TINE INSUSI.

MITICA: Dacă voiau să ne dea jos, trebuia să spună «să fie schimbaţi», nu «jos». Ei vor moartea noastră, vor să ne extermine! Nici pe timpul naziştilor n-a fost aşa ceva! Jos înseamnă când eşti mort! La stadion ai voie cu bannere «hai Rapid, hai Steaua, hai Dinamo». Dar ei vor să mă omoare! E incitare la violenţă! Dacă vrei schimbarea mea, nu strici spectacolul sportiv. Faci o cerere la Primărie şi iei autorizaţie de protest. Nu trebuie să inciţi la exterminarea mea”, a acuzat Dumitru Dragomir.

ALOOOOOOOOOO MITICA, JOS, IN LB.ROMANA, ARE INSEMN DEO TREAPTA…CA ESTI ORI NU COMPETENT, DE ATRIBUTII INALTE.

CAPISCI CORLEONE!?

victor L  •  5 martie 2012, 11:52

Marturisesc dintru inceput ca nu un dinte am contra Nasului si companionului Corleone, ci toata dantura si ura.
Dar de aici si pina a lua, voi jurnalistii, de bune orice manifestari ale fanilor cind sint doar impotriva celor doi si a le trata cu dispret cind vi se adreseaza, e lucru mare.
Asa ca risul fortat pentru marea gaseslnita „Mitica la brutarie” si nervii cu incalcarea drepturilor uomului atunci cind legea interzice ceva, iat tu incalci, mi se pare rautacios, si nu jurnalistic.

Dan  •  5 martie 2012, 12:00

da bravo tolo multumim ca ne susti dar colegi tai……. iar despre aceste doua creaturi nu am ce sa zic decit sa mearga acolo unde le este locul Puscarie

Titi  •  5 martie 2012, 12:10

Consider gresita atitudinea Gsp. Sa mergi sa protestezi pe stadion nu e o solutie reala.
Astia 2 sunt alesi de cluburile afiliate federatiei. Solutia e ca lumea sa nu mai mearga la niciun meci al echipelor care i-au sustinut sau ii sustin pe aceste 2 mafioti. E fotbalul patronilor, sa si-l pastreze. Daca nu ne respecta, noi de ce sa mergem sa cumparam bilete? Sa vedeti dupa un sezon fara spectatori, cum nu mai voteaza nimeni cu nasu si mitica!

grigoras  •  5 martie 2012, 12:49

Omule hotaraste-te te ocupi de sport sau de politica?Sunt doua lucruri ce nu au nimic in comun,poate numai in comuna.Numai pt. faptul ca te cunosc destul de bine iti spun numai atat:esti caraghios!

itza69  •  5 martie 2012, 13:22

mitica zice ca bannerul incita la exterminare.Adica el se crede mai multi.Sau la violenta.Impotriva cui?A lui si alui sandu?Pai „maritul incoerent”cel cu sfatul”bai fratilor,va zic io,mesjele astea sunt asta,aaa asta,aaa ,asa sa stiti,impotriva legilor ,bai fratilor,a,a,a,asa”,se preteaza sa incite la violenta,pentru ca orice actiune a jandarmilor e primita cu furie de suporteri.Dar sa fie ca ei,si saptamana viitoare sa le aratam batiste albe.Facem pariu ca o sa-i doara in cour???Si iar o sa ne faca huligani si „bagabonti”,incultii si analfabetii drequ.MITICA LA MITITICA

mich  •  5 martie 2012, 13:32

Ne masturbam in fiecare zi cu aceleasi concepte, fara a produce nimic nou.

Crisy  •  5 martie 2012, 13:43

Toata lumea stie, ca „brutarie” = „Puscarie” daca e vorba de Mitica si de NASU, groparii fotbalului romanesc…

Greg  •  5 martie 2012, 13:56

Dl. Dragomir zice ca spectatorii au voie cu banere de sustinere gen, hai Dinamo, hai Rapid, etc. Cum ar suna un baner se sustinere pt Dl. Dragomir? Hai Mitica! Daca am restrange aria spectatorilor care il sustin pe mitica, ma refer aici doar la infractori, banerul ar suna cam asa:
„Puscariasii sriga, Hai Mitica!”
Daca mitica va merge sau nu, ramane de vazut.

parereamea  •  5 martie 2012, 14:10

Constitia Romaniei:
ARTICOLUL 30 – Libertatea de exprimare

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

Costy  •  5 martie 2012, 14:10

Intr-o tara normala pacalicii astia 2 erau de mult la PUSCARIE!!!…NU NE INCHIDE NIMENI GURA VOM CERE MAI MULTI,MAI DES LIBERTATE LA EXPRIMARE…SI CURATENIA FOTBALULUI ROMANESC JOS MAFIA!!!!JOS CENZURA!!

Katinsky  •  5 martie 2012, 14:45

Cu permisiunea dumneavoastra, un gand despre o echipa de Liga I sustinuta 100% din bani publici:
http://www.muresnews.ro/stiri/detalii-stire/inapoi/acasa/articol/fcm-mai-pierde-un-meci-pe-banii-publici.html

Ciprian  •  5 martie 2012, 15:54

Domnule Tolontan, vi se pare anormal ca galeria unei echipe care are in componenta trei jucatori maghiari sa afiseze steagul Ungariei ? Nu e o nota de respect ? Asta apropo de U Cluj-CSM Satu Mare
Multumesc

mikael  •  5 martie 2012, 15:57

Un nesimntit, Mitica..si Sandu un nenoricit! o sa se termine odata cu ei!

"Mitică la brutărie" » Suporterii protestează: "Sandu şi Dragomir nu au nimic democratic, sînt ridicoli!" – InfoStiri.eu  •  5 martie 2012, 16:55

[…] blogul lui Cătălin Tolontan, tolo.ro, suporterii pun întrebări, oferă soluţii şi cer plecarea lui Sandu şi Dragomir din fruntea […]

Skaty  •  5 martie 2012, 18:34

Mitica la ,,brutarie”.Sandu la ,,scularie”

Scrii Mitică, pui şi rima, uite-aşa se face crima! | DinSport Network  •  5 martie 2012, 20:10

[…] “Brutăria salvează România” » Cătălin TOLONTAN despre legile care au ajuns să ped… […]

vacarescu daniel  •  5 martie 2012, 22:16

ultimele relicve ale comunsmului din romania mitica si sandu in sfarsit vremea lor trebuie sa apuna

Victor  •  5 martie 2012, 23:12

Mesaj pentru toti liderii de galerie pentru etapa viitoare:
VENITI CU BANNERE MULTE SI PE TOATE STADIOANELE!!! PUNETI CE MESAJE VRETI VOI!!! NE SFIDEAZA MITICA DRAGOMIR? NOI NU-L SFIDAM, NU-L LASAM SA RESPIRE, NU-L LASAM SA CREADA CA NE POATE INCHIDE GURA CA ASA VREA EL!!!
Pentru libertatea de exprimare: luptati!
Pentru drepturi constitutionale: luptati!
Pentru abuz si refuz: PROTESTATI!!!

Caloieanu  •  6 martie 2012, 2:04

Sa inebunesc Tolontane am ras de nebun cand am vazut poza cu mitica brutar tot asa si la mai mare.

je  •  6 martie 2012, 5:00

Asta este tot ce poate gazeta: mitica la brutarie?
Asta este dovada unui infantilism precoce!!
Daca asta este nareata idee a gsp-ului, atunci vreau sa va spun ca nu faceti nimic, zero rezultate! Iar pe Mitica il doare fix in palarie!
Jalnic, patetic!

"Mitică la brutărie" » Suporterii protestează: "Sandu şi Dragomir nu au nimic democratic, sînt ridicoli!" | DinSport Network  •  6 martie 2012, 8:13

[…] blogul lui Cătălin Tolontan, tolo.ro, suporterii pun întrebări, oferă soluţii şi cer plecarea lui Sandu şi Dragomir din fruntea […]

Tibix  •  6 martie 2012, 9:24

Felicitari pentru actiune! Trebuia de mult timp sa luati astfel de atitudine! Nu se mai poate cu nesimtitii astia! Dar e bine ca, totusi, nu i-ati mai iertat. SA NU CEDATI!

Ovidiu  •  6 martie 2012, 9:27

daca Dragomir mai exclama ca banerele sunt interzise peste tot in Europa aratati-i imaginile astea:

http://www.ultras-tifo.net/news/724-uefa-1112-week-17-europa-and-champions-leage-review.html

EO  •  6 martie 2012, 11:02

sunteti o lume a cenzurii voi insiva, domnule tolontan!
nu cred in niciuna din actiunile prosport/gsp.
e o specula cu tiraj. de 2 lei.
pacat ca prostimea pune botu’.

Costea  •  6 martie 2012, 11:10

Pentru ca sa-i facem pe maimutzoii astia sa inteleaga ca ei nu-s nici Alfa nici Omega, ne raman doua posibilitati:
1) Mergem la stadion imbracati in costume sau si mai bine ne luam fracuri si ne comportam ca la Opera (tusim doar in pauza dintre reprize)
2) Cu tot regretul pt fotbalistii romani, ce ar fi sa nu ne mai ducem la meciuri DELOC, mai ales la cele ale nationalei? Ii lasam pe Mitica Puscarica si pe Sandu sa urmareasca partidele in liniste, fara banere si pe deasupra si protejati de jandarmi…
Pentru incurajari sa foloseasca statia de amplificare a stadionului sau sa strige-n cor cu jandarmii!

Gabriel  •  6 martie 2012, 11:55

Asa fotbal,asa conducatori. Se dovedeste ca rezultatele generatiei de aur sunt doar ale lor,in nici un cazale acestor doi saltimbanci,sforari si netrebnici. Stati fara grija,istoria ii va uita repede.

Moartea caprioarei  •  6 martie 2012, 12:22

Bodyguarzii BGS acesti – „jandarmi privati” cred ca au facut o confuzie din cauza rimei cu „puscarie” , probabil le suna la fel.

teo  •  6 martie 2012, 13:34

Se striga JOS BASESCU fara probleme numai JOS MITICA si JOS NASU nu se poate striga!Cred ca s-a umplut paharul!Faradelegea arbitrariul coruptia asa conduc cei doi destinele fotbalului!Noi ii putem da jos!

Tanta din Constanta  •  6 martie 2012, 14:15

Salut, este prima oara cand comentez un articol pe blog.
Ma irita teribil ca ,printr-o lege care-i poarta numele(?!), Dragomir a putut impune interzicerea contestarii propriei persoane (si famigliei). Culmea ca asta se intimpla concomitent cu protestele din tara in care se striga linistit „Jos Basescu!”. Poate explica jandarmeria cum Jos Guvernul sau Jos Basescu sunt perfect legale dar banner-ul cu „Mitica la brutarie”- NU?
Ar trebui probabil reinfiintata Victoria Bucuresti (pe care Dragomir a condus-o cu atita pricepere si cu metode asemanatoare). Dar sa fie echipa detinutilor!

Cătălin Tolontan  •  6 martie 2012, 15:33

Tanta din Constanta: asa e, ai dreptate, e absurd, asta incercam si noi sa explicam si cita vreme nu se implica apar abuzuri

Petrus  •  6 martie 2012, 16:38

SANDU SI DRAGOMIR AU PARJOLIT FOTBALUL ADEVARAT….Au disparut cu ,,ajutorul dezinteresat,, al acestora , sa stearga de pe fata competitiilor fotbalistice , mari echipe , mari legende : FC ARGES, STIINTA CRAIOVA , POLI TIMISOARA ….NU SE MAI DUC OAMENII , SUPORTERII LA MECIURILE DE FOTBAL…..AU PROMOVA ECHIPE FARA NUME , FARA STADIOANE , FARA SUPORTERI , DAR CU MIROS DUBIOS …NU MAI EXISTA COMPETITIE ADEVARATA , SUPORTERII NU MAI VIN LA MECIURI , PSEUDO IMPRESARUL GIOBANY SCUIPATORUL PROSPERA …CRAIOVA A FOST STEARSA DE PE FATA PAMANTULUI…. STIINTA CRAIOVA NU MOARE…VOM VENI CU ZECILE DE MII PE STADIOANE ATUNCI CAND NASUL SI ORACOLUL NU VOR MAI FI LA LIGA SI FEDERATIE…

danm  •  6 martie 2012, 17:28

Cataline unii ma acuza voalat ca stilul meu de a scrie se aseamana foarte mult cu al tau. Sunt mandru de asta fiindca pana acum nu prea te-am citit. Acum te citesc si imi explic de ce: pentru ca umorul pe care-l emani se pliaza perfect pe modul meu de a intelege lumea ca si tine. La fel si seriozitatea.

zujfy  •  6 martie 2012, 17:56

Nea mitica acest balegar de cal ajuns in fruntea LFP are dreptate oameni buni .voi nu pricepeti limbajul acestui individ Pai lozincarii din PU cand strigau lozinca jos basescu,asa era recomandata si inteleasa de Sandu si Mitica ceva sinonima cu moartea. pai ce crezi ca astia au mai citit ceva in dictionar?Pai prin Jos Mitica si Sandulica asta inteleg,deci ce ai comandat asta primesti ,ca la restaurant si cu garnitura.Niste javre in fruntea Ligii si Federatiei jocului de maidan romanesc la care sefii ii spun fotbal.

Victor  •  6 martie 2012, 18:01

Cătălin Tolontan: „Conform informațiilor Gazetei, Dragomir ar culege 16 din 18 voturi dacă mîine s-ar organiza alegeri la Ligă. Dar vom continua.”

Oare nu ar fi mai eficient ca suporterii să canalizeze protestele asupra cluburilor pe care le susțin? Să aplicăm și în fotbal principiul care a stat la baza susținerii votului uninominal pentru parlamentari, acela cu „trasul de mânecă” în cazul în care nu ne reprezintă corect interesele acolo în Parlament.

Comentează