Meme după facebook

Dacă din Meme tai facebook, rămîne twitter. Renunți și la twitter? Îl vezi pe managerul general al Stelei la televizor, în calitate de realizator, invitat special sau, în cel mai rău caz pentru el, îi auzi doar vocea în intervențiile telefonice.

sâmbătă, 8 decembrie 2012, 1:01

Dacă din Meme tai facebook, rămîne twitter. Renunți și la twitter? Îl vezi pe managerul general al Stelei la televizor, în calitate de realizator, invitat special sau, în cel mai rău caz pentru el, îi auzi doar vocea în intervențiile telefonice.

La un moment dat, nici nu mai bagi de seamă ce spune, doar îi adulmeci prezența, așa cum simți semnătura audio a cîte unei reclame pe TV cînd pleci dintr-o cameră în alta.

Devenit aproape coloană sonoră, ce transmite Meme? Care e atributul său, ce-l precede înainte de a-și rosti ideea și ce-l însoțește mult după ce nu mai ești în contact, ca microbist, cu el?

Ironia, superioritatea și arțagul sînt fețele cu care suporterii îl văd pe Mihai Stoica. Nu toți, dar majoritatea. Chiar și suporterii Stelei îl întrezăresc la fel de abraziv, chiar dacă lor le convine spiritul combativ al managerului, mai puțin momentele cînd Stoica le ia peste picior pe fostele legende ale clubului.

Și asta cu legendele e de discutat. Stoica a făcut ceea ce mulți gîndesc, dar nu au insolența temerară să o spună. El o are. Unele dintre gloriile clubului și-au transformat reputația într-un motiv de a ne spune în fiecare zi că prezentul nu e la înălțimea trecutului.

Sigur că nu e, nici nu poate fi, ceea ce au făcut ei în 1986 la Sevilla rămîne inegalabil. Bun, și? Acum n-o să se deprime Pintilii încă de la vestiare pentru că nu va ajunge niciodată într-o finală a Ligii Campionilor în tricoul Stelei. Nici Tudorel Stoica n-a ajuns și atunci s-a înregistrat una dintre cruzimile fotbalului.

În fond, această dispută trecut- prezent îl definește pe Meme poate mai bine decît frecușurile cu mulțimea de rivali, reali sau imaginari.

Aproape fără să bage de seamă, el însuși devine istorie, în toate sensurile ei. A traversat deja 20 de ani de meserie. Trece vremea.

Ca președinte, a participat cu trei cluburi, Oțelul, Steaua și Urziceni, în cupele europene. Are trei calificări consecutive în primăvara europeană și trei titluri de campion.

În aprilie 2013 va împlini 48 de ani. A trecut, ca o întreagă generație de jurnaliști, de la “tînărul conducător de club” către statutul unei vîrste indefinite.

Este mult la scara fotbalului nostru. Avem nu doar cea mai mare rată europeană de domnitori (vezi Lucian Boia) și de antrenori (vezi Mitică Dragomir) schimbați, dar și de conducători care nu apucă să-și facă treaba.

În cazul lui Mihai Stoica, dacă dai la o parte facebook, twitter și restul, rămîn faptele sale din lumea reală, nu din cea digitală. În realitatea fizică, sînt mii de kilometri pe care i-a parcurs și sute de kilograme de pantofi tociți de atîta stres. Pe ecranele de diverse dimensiuni, unde totul își pierde materialitatea, șeful Stelei rămîne doar un “icon” răzgîiat și provocator.

După calificarea de joi, de la Copenhaga, el a scris pe facebook ceva despre “haterii” care nu știu ce ar face… Într-un moment de inspirație, s-a autocaracterizat. Mihai Stoica e un hater. Dar unul a cărui viață profesională, dacă dai deoparte facebook, continuă să reziste prin idei, muncă și reușite multiple.

Oriunde în lume, o asemenea carieră ar fi prețuită în mod just. Aici, o atacă toată lumea. Și, înainte de oricine, o atacă o groază de avataruri care i-au furat poza lui Mihai Stoica și o folosesc pe ecrane.

Comentarii (166)Adaugă comentariu

alen  •  8 decembrie 2012, 1:09

despre stoica cel mai bine ar fi sa faceti o radiografie a transferurilor in care a fost implicat. Cati jucatori prezentati ca „mari sperante” sau „valorosi” a adus la steaua si ce s-a ales de ei. ochirosii, tudose, elton, carlos, andrey, gabi matei, tatu sunt doar cateva nume care imi vin. Atat s-a priceput personajul acesta la fotbal

Dodel  •  8 decembrie 2012, 1:15

Inca nu imi dau seama daca il critici sau il lauzi pe managerul stelei.Dar nici nu conteaza.Oricate performante ar avea sunt sterse imediat ce deschide gura si i se vede caracterul infect.

Radu  •  8 decembrie 2012, 1:17

Foarte bun articolul! Felicitari Tolo!

razvan  •  8 decembrie 2012, 1:29

e just ce ai scris ! in afara de faptul ca este uneori impertinent , mihai stoica face treaba si stie sa isi apere clubul

bingo  •  8 decembrie 2012, 1:33

Am citit articolul nefiind de acord cu el, insa respectand o opinie diferita. Cu toate astea fraza de final mi se pare de-a dreptul horror si sunt dezamagit ca exista oameni cu mai mult de 4 clase care chiar gandesc in acest fel. Lucrurile stau mai degraba complet invers … intr-o alta tara o astfel de cariera ar fi complet anonima, remunerata mult mai modest raportat la nivelul de trai. La noi insa ocupantul pozitiei respective este o vedeta promovata zilnic de o presa dubioasa.

Care este defapt pozitia? Manager? Manager la ce, ce pregatire are Mihai Stoica pentru a manageria ceva? Probabil nici nu stie ce presupune slujba respectiva. Presedinte? Sa fim seriosi. Scouter? Transferurile sunt facute de altcineva, iar cele care au fost facute de Mihai Stoica au fost dezastruoase. El este mai degraba un om bun la toate sau un purtator de cuvant, insa unul slab. Intr-o lume normala un astfel de angajat si-ar duce linistit traiul cu salariul mediu, nimic mai mult. Mi se pare (si este) aberant sa spui, mai direct sau mai pe ocolite, ca in Romania nu ii se recunoaste valoarea unui astfel de om. Din contra, este un tip care reflecta exact nivelul tarii, si doar la noi ar putea avea succes.

bingo  •  8 decembrie 2012, 1:36

Ps: Performantele sunt ale antrenorilor si ale jucatorilor. Hai sa zicem ca pot fi si ale finantatorului. Asa s-ar considera intr-o tara dezvoltata. Acolo contabilul sau secretara nu au „titluri si calificari in CV”.

faurul_pamantului  •  8 decembrie 2012, 1:43

Buna Seara Catalin

Inainte de toate, vreau sa spun ca orice scrie, spune sau face acest om, Mihai Stoica, nu mai reprezinta o mare scofala. Dupa ce a ajuns la nivelul de credibilitate zero prin fraza:
_________
01 August 2010 – MM Stoica „Unirea Urziceni este cea mai frumoasa echipa la care am lucrat, mai frumoasa decît Steaua si Otelul Galati! Nimeni nu va mai face niciodata 8 puncte în Champions League, ma tem ca nu va mai merge nimeni nici macar în primavara europeana. Nu e posibil ca aceasta echipa sa nu atraga macar un sponsor.'”
_________

apoi a ajuns si la nivelul de ridiculitate cel mai inalt prin:

„Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea, doar dacă ne va obliga UEFA să mai jucăm acolo meciurile”

_________

Acest om din fotbal nu face decat sa participe la distrugerea la ce-a mai ramas din imaginea Stelei. Tot ce-a spus nu mai poate fi nespus, pastrat in minte sau pe limba, si nici neauzit de noi, ceilalti,,, Trecutul o sa-l vaneze peste tot pe unde apare pentru ca in primul rand, si-a pus demnitatea in joc si a pierdut-o in fata suporterilor, in fata presei, in fata intregii lumi a fotbaluli si nu numai,,,

_________
Asa cum ai notat la sfarsit, Catalin, MM Stoica e un adevarat „hater”, unul care poarta atributia de general manager doar cu numele, unul care participa cu varf si indesat la vulgarizarea termenului de Manager General in peisajul fotbalistic autohton! In loc ca aceasta functie sa devina o functie cu responsabilitati esentiale in conducerea unui club, a devenit o functie ornamentala,,, cu ajutorul patronilor, bineinteles,,, Mai e de adaugat, ca din moment ce esti condamnat la inchisoare, ar trebui sa-ti dai demisia pana iti dovedesti nevinovatia, iar cum acest lucru nu s-a intamplat e ciudat faptul ca DigiSport nu a luat masuri si sa-i suspende contractul, amical, lasand acest „hater” sa dauneze la imaginea televiziunii Digisport si implicit a intregii prese sportive!

cu stima,
Faurul Pamantului

ààà  •  8 decembrie 2012, 1:44

Nu credeam ca sa scrii despre un condamnat cu executare la 4 ani de temnita !!!

alberto  •  8 decembrie 2012, 1:47

Tolontane, mai degraba asteptam din partea ta un articol referitor la faptul ca avem 2 echipe in primavara europeana…

Mihai  •  8 decembrie 2012, 1:48

Sunt stelist…dar nu il pot suporta!!! Cred ca e genul de om care calca pe cadavre ca sa isi indeplineasca obiectivele…nu neaparat ale „echipei”, cum ii place dansului sa spuna…ci ale sale.

beta  •  8 decembrie 2012, 1:48

Sa inteleg ca vorbesti despre mm stoica cel care a batut un suporter pe stadion? (intr-o tara normala era suspendat pe viata din toate activitatile legate de fotbal- care e diferenta dintre mm stoica si huliganul care l-a lovit pe galamaz?) sau vorbesti de cel care a zis ca nu pupa unde a scuipat si s-a intors in genunchi la palat? sau poate de cel care si-a dat cuvantul ca se retrage din fotbal daca vreo echipa romaneasca depaseste performanta unirii urziceni din UCL?
Performantele le-au facut antrenorii (olaroiu, petrescu) si jucatorii.El are un merit mult , mult prea mic. Acum pe bune , ce face el la steaua? Intretina buna dispozitie, se cearta cu staff-ul echipei adverse , se contreaza cu suporterii adversarilor , e vocea patronului cand acesta e in campanie…..altceva? Aduce jucatori : elton ,pepe moreno… 😀

Gbn  •  8 decembrie 2012, 1:51

Doar isi apara clubul si jucatorii. Legendele stelei au tot dreptul sa vorbeasca despre Steaua, dar nu sa jigneasca echipa si jucatorii tocmai cand aceasta merge cel mai bine din ultimii ani. Cineva trebuie sa se ia si de ei, chiar daca din aceasta cauza o sa aiba din ce in ce mai multi „hateri”, dupa cum spune el. Eu personal il inteleg pe MM si nu ii inteleg pe Lita Dumitru si Tudorel Stoica de ce critica saptamana de saptamana echipa Stelei, cand ea merge aproape perfect in campionat si in cupele europene. E dreptul lor da, dar daca vor binele Stelei nu trebuie sa faca asa ceva.

tavi  •  8 decembrie 2012, 1:52

stii ceva catalin?
fara mm stoica fotbalul va merge mai departe, bun sau rau.
poate tie iti este mai apropiat pentru ca meseriile va leaga intr-un fel. pentru mine oameni precum mm stoica sint la fel de nocivi precum infractorii. acest om inspira ura si aceasta ura este propagata pe facebook, pe twitter, pe tv … . mi-e groaza sa ma gindesc pe cine inspira.
sint omul care la 14 ani a scris pe un caiet ca este cel mai fericit pentru ca a luat treapta si steaua a cistigat campionatul. era in ’85, asa ca este lesne de inteles ce am trait in ’86. am trait vre-o 15 ani plini de steaua, plini de ideea de competitie, de placerea de a merge pe stadion. atunci cind nu aveam bani stateam la tribuna a doua, pe linia careului de 16. mai tirziu am avut abonament la zero. ultima oara cind am fost pe ghencea a fost atunci cind s-a deschis prima oara fereastra de la loja.
fotbalul si steaua mi-au marcat existenta pina la un moment dat.
in acele vremuri, dincolo de performantele sportive, pe stadionul steaua te intimpina cristian topescu. vocea si mesajul acestui domn reprezenta pentru mine, la aceea virsta, simbolul respectului pe care acest club mi-l arata.
mi-as fi dorit sa-mi duc astazi copilul intr-o asemenea atmosfera.
nu mai departe decit zilele trecute fetita mea in virsta de 5 ani, in timp ce ma uitam la televizor la un meci de fotbal m-a intrebat: tu cu cine tii tati? am evitat raspunsul intorcindu-i intrebarea: da tu cu cine tii? cu steaua mi-a raspuns.
i-am spus ca odata demult am tinut si eu cu steaua. n-am putut sa-i explic de ce nu mai tin si acum, n-ar intelege la virsta ei.
cert este domnule tolontan ca unul dintre motive se numeste mm stoica. fara indivizi de acest fel in fotbalul romanesc eu as fi putut merge la stadion cu copilul meu.
atunci cind fotbalul se va exprima civilizat, probabil copii copiilor mei vor putea merge la stadion cu parintii lor.
pentru bucuria care mi-a fost interzisa il consider pe acest individ, alaturi de altii, responsabil. din pacate, domnule tolontan, cu articolul scris astazi, alimentati un bilci care se vinde in presa dar care indeparteaza oamenii seriosi de la stadion.

emg  •  8 decembrie 2012, 2:09

tonul face muzica. eu tin cu steaua si nu, nu-mi place atitudinea lui. dar ii recunosc meritele profesionale.

Catalin  •  8 decembrie 2012, 2:12

Da…unde mai pui ca e si om de caracter. :)Mai tineti minte faza cu cutia de carton. Sau declaratia lui cand era la Urziceni: „Daca o echipa romaneasca mai face 8 puncte in Liga Campionilor, ies din fotbal!” Si unde e acum? Acum se bate cu pumnii in piept ca Steaua a facut 11 in Europa League, ca si cum ai putea compara competitiile. Rezultate bune, caracter 0 barat

Moromete  •  8 decembrie 2012, 2:48

„mii de kilometri pe care i-a parcurs și sute de kilograme de pantofi tociți de atîta stres” – Exista servicii in privatul apolitic din Romania care sa presupuna altceva? Dintre tarile privite ca destinatii dezirabile pentru emigratie, e vreuna in care orice serviciu sa presupuna altceva?

„continuă să reziste prin idei, muncă și reușite multiple” – Care-s ideile generatoare de valoare? E vreun semn ca reusitele astea multiple sunt un rezultat al unui efort constant si/sau a unei valori? Sau mai degraba vorbim de cineva care a avut noroc, sau poate de un descurcaret autohton, care stie sa „aranjeze” transferuri in care sumele declarate sunt dubioase (in favoarea atat a lui personal, cat si a celor pentru care lucreaza)?

N-am nimic cu domnul Stoica,… insa imi repugna sa citesc articole generose in care presonaje ca dansul, cu aparitii care sunt observabil zgomotoase, dese, vulgare, arogante, etc., sunt elevate la rangul de model pe baza unor presupuse calitati (ambiguu definite, si mai greu de verificat): NU e OK ca asta sa fie un model pentru a scrie ceva!

Alex  •  8 decembrie 2012, 2:56

D-le, nu-l agreez pe Stoica si nici nu prea inteleg cam care e menirea lui la club cand il ai pe Reghe care se implica in toate problemele si inca vreo nu stiu cate ajutoare( Mache,Argaseala, Cancelarul,s.a) plus Becali fara de care nu misca nimic si nimeni.Dar probabil ca are si el atributiile lui clar definite ca altfel nu l-ar plati patronul. Dar nu sunt de acord nici cu fostele glorii care se compara cu el si-l ironizeaza. Cum sa se compare Iordanescu,Dumitru, Lacatus ori T.Stoica cu MM ? Unii au fost mari fotbalisti iar Stoica este un administrator.Nu pot fi comparate calitati total diferite.Soica poate fi comparat eventual cu Ion Alexandrescu dar nici comparatia asta nu rezista.Colonelul Alexandrescu dadea ordin si se executa ca doar avea in spate un minister,si ce minister,pe cand M. Stoica…..

gigi netzoiu  •  8 decembrie 2012, 3:41

M-ai omorat. Pacaliciul asta care n-a facut decat sa isi asume rezultate din munca antrenorilor. Ce naiba mai Cataline?

maistor kokir  •  8 decembrie 2012, 3:44

ce treaba avem noi stelistii cu meme stoica, noi ne-am bucurat de calificarea de la copenhaga, sa scrii un astfel de articol despre un om care e mai putin important decat reghecampf, sau orice titular de baza al stelei , mi se pare dubios … asta e chiar un articol care era potrivit prin luna ianuarie cand nu existau meciuri si nu era nici un subiect interesant …

dof  •  8 decembrie 2012, 3:50

Penibil, daca si MM trebuie apreciat, apoi e data naibii tara asta. Fostele glorii si’au castigat dreptul sa spuna ce vor, au un alt statut. Batausi si cocalari ca si MM trebuie sa taca in fata lor si sa respecte ce zic cei ce au realizat ceva ce MM nu va realiza niciodata. Viata asta asa functioneaza, realizezi ceva maret, ai voie sa vorbesti. Te bati pe la nunti si dupa meciuri, esti doar un mucos, unul batran acum, dar tot fara minte.

razvan  •  8 decembrie 2012, 3:50

Chiar nu mai ce sa scrii Catalin? In loc sa scrii sau sa mai scrii un articol frumos despre a 10 calificare consecutiva a Stelei tu te apuci sa judeci oamenii si comportamentele lor. Pai mai e asta ziar de sport care promoveaza un articol care n-are nimic de-a face cu sportul?

eu  •  8 decembrie 2012, 5:36

AFARA CU MM DE LA STEAUA!!!!!

ciupi  •  8 decembrie 2012, 5:36

este spiritul combativ un diminutiv al artzagului? doua persoane ma determina sa schimb iute canalul atunci cand din intamplare imi apar pe micul ecran: crin antonescu si mihai stoica. ambii imi amintesc de MUSCA AFLATA LA ARAT!

torontezu  •  8 decembrie 2012, 5:57

Total de acord cu ‘bingo’. Clubul romanesc, radiografiat, arata ca un regat unde puterea o are un om. „Statul sunt eu”. Presedintele finantator. Asa arata Steaua si Rapid, spre exemplu. Exceptiile confirma regula. Acolo unde se poate, capul mesei e luat de 2-3 -vezi Dinamo sau CFR. Concluzia e ca acea persoana din fruntea bucatelor se confunda cu imaginea clubului. Functiile de scouter si manager nu au succes in Romania pentru ca nu exista un job description pt. asa ceva. Transferurile le face presedintele, de comun acord (sic!) cu antrenorul de moment. Strategia e una pe termen scurt si nimeni nu stie ce se intampla cu un club in 2014, spre exemplu. Tocmai absenta unei strategii pe termen mediu-lung face ca cel putin 3 oameni din organigrama unui club romanesc sa fie doar papagali tv si cel mult tzopaitori pe banca de rezerve in timpul meciului.

zicatotul  •  8 decembrie 2012, 6:27

Meme nu este conducator de club, cel putin un in lumea civilizata. In lumea civilizata, normala, managerul, conducatorul unui club este cel ce ia deciziile. La Steaua deciziile le ia Becali, Meme este doar un consilier si cel ce executa, nu cel ce decide, este o mare diferenta. Meme este la fel ca si Lutu si celalalt machidon de la club (imi scapa numele, cel din administratie) doar oameni ce executa ordinele lui Becali. Practic unde este valoarea lui Meme? De ce nu spunem si reversul, cu el un club a cunoscut succesul si apoi a disparut. Nimeni niciodata nu a spus ca a fost managerul unei echipe desfiintate, fapt ce nu prea da bine la cv, nu? Il puteti compara profesional pe Meme cu Chivorchian, Iuliu Muresan sau Dinu Gheorghe?

Mircea  •  8 decembrie 2012, 6:42

Nu cred ca aparitiile publice zgomotoase (in marea lor majoritae) pot fi date asa usor la o parte sau doar mentionate in treacat, cum ne sugerezi tu Tolo. Ele definesc fundamental caracterul personajului analizat. MM nu e un genial caruia i se pot ierta anumite derapaje. E un ins cu un anumit succes profesional, discutabil si acela,care dominat de suficienta defuleaza marlanie, topism, insolenta, creand iluzia ca asta e cheia succesului. Analizandu-l intru totul s-ar putea sa iasa pe plus in acceptiunea multora, dar mergand pe scara evolutiei sale nu-mi place deloc rezultatul. Care nu e final, evident. Omul are timp sa-si revina, ceea ce nu cred. Punerea lui in antiteza cu fostele glorii mi se pare total nepotrivita pentru faptul ca joaca in alta liga. Nu pot compara mere cu pere oricat m-as stradui. Nu stiu ce te-a apucat ? Aniverseaza ceva ?
Altfel, te citesc des si iti respect opiniile.

Adrians  •  8 decembrie 2012, 7:06

Draga Tolo,poate ca este si putin adevar in comentariul tau si sint sigur ca MM face si unele lucruri bune ; vin insa si iti spun ca munca fructuoasa se poate face si in liniste si cu bun simt iar exemplul cel mai bun pt MM este tot in curtea sectiei de fotbal – numele lui este Ion Alexandrescu.Nu ar trebui sa asociez numele Sfinxului de cel al unui mascarici in devenire,dar asta este adevarul.
Despre caracterul omului MM,nici nu ar trebui sa vorbim si vad ca si tu ai cam evitat acest subiect.

Daniel  •  8 decembrie 2012, 7:19

Stoica tot asta spune ,,,,ca nu se ia de fostele glorii si nu lle da replica,,,ce ar trebui sa facă? Tudorel Stoica la luat pe Alin si la debarcat pe acesta la un club de afara înainte ca el sa implineasca 17 ani si clubul sa încaseaze bani pe el.Ok o fii el legenda ,dar nu este Isus ?

ovidiu_3003  •  8 decembrie 2012, 7:29

stoica la puscarie pentru patru cotolani …ca a furat …

andrei  •  8 decembrie 2012, 7:56

Caracterul acestui om este infect, el a ajuns mare si tare fiindca e tare in gura si astfel, tot laudandu-se ce mare e el, anumiti prosti chiar l-au crezut… Ce merit are el pentur titlurile asumate, in fata lui Oli, Bursucului si acum, a lui Reghe… El este un gen mache de la steaua, animatoarea grupului, cel putin asa a fost la urziceni… Ma mir Tolo ca nu ai amintit de cutia de carton… Asta de ce nu ai interpretat-o? Ma asteptam la altceva de la tine, nu la osanale

Daniel  •  8 decembrie 2012, 8:03

Totusi Tudorel Stoica a jucat o finala de Cupa Campionilor…in 1989!

adi  •  8 decembrie 2012, 8:16

Cataline, m-ai dezamagit crunt. Cum poti sa faci apologia unui indivit ca Mrme. Iti spun sincer, am ajuns sa nu ma mai uit la Fotbal european din cauza lui, nu pot sa ii suport aroganta, aerul lui de superioritate. Pana la urma care e rolul lui la Steaua? Ce face efectiv? Bugetul nu-l gestioneaza, transferuri nu face, la Liga si la FRF merge Argaseala. In afara faptului ca face circul acela indecent pe banca si apoi se ia de toata lumea, nu stiu nimic sa faca. Mi-ar placea sa fiu platit si eu pentru asta. Dar din pacate sau poate din fericire nu sunt. Pentru ca iti trebuie oarecare nesimtire sa faci ce face acest individ. Asa ca te rog Cataline lumineaza-ne si spune-ne si noua exact ce face acest personaj, care ii sunt atributiile si pentru ce il lauzi.

unul  •  8 decembrie 2012, 8:16

„daca o echipa romaneasca face mai mult de 8 puncte in C.L.-ies din fenomen” Meme Stoica. Am facut 10 , deci du-te Meme.Fii barbat si du-teeee. HAI CFR !!!

Archibald  •  8 decembrie 2012, 8:30

Il pui pe acest avorton langa I. Alexandrescu! Nu-i ajunge nici macar la degetele de la picioare!

D-le Tolontan aveam pretentii de la d-ta!

franco  •  8 decembrie 2012, 8:31

incearca sa inoate in mocirla asta…sa nu uitam ca la otelul galati nu a obtinut nicio performanta…iar legat de performantele resite de echipele la care ‘a activat’…pot spune ca aportul lui este de maxim 5 procente.In opinia mea acest personaj nu isi are rostul intr o echipa.

Marius  •  8 decembrie 2012, 8:36

Sunt de peste 20 de ani un fan al Stelei dar acest personaj caruia nu o sa ii pronunt numele face numai deservicii.

david  •  8 decembrie 2012, 8:46

la prima vedere un comentariu obiectiv „nealocat” , dar domnul 2XM imi pare tipul descurcaret mai degraba decit tipul pregatit la nivel de standard club profesionist . Atat cat apuc sa inteleg ceva din circul asta pare a fi un tip carismatic la public si intuitiv in asociere. Nu cred ca e batut in cap ca manager dar cred ca e prea comod ..poate prea dezamagit sa devina unul autentic, se poate in acelasi timp ca ceea ce el target-eaza sa nu solicite o astefel de calificare. In alta ordine de idei performantele unei echipe nu cred ca pot fi individualizate doar pe antrenori si jucatori ..ca principiu . o echipa inseamna indirect si inclusiv tipul care vinde tricouri cu emblema clubului.Cum isi impart ei meritele ..:) ..nu e problema mea .Legat de transferuri discutabile, sunt aproape sigur ca avut ocazia sa fie si el victima la randul lui..fiecare sistem Isi are monstrii lui.
dar sa felicitam steaua pentru reusita ..penru munca si pentru ce doresc ei sa mai faca bun de acum inainte , si sa ne bucuram cat putem alaturi de ei si de noi ..
(nu sunt microbist, va rog sa nu simtiti nevoia sa ma insultati):)
multumesc

Lereter  •  8 decembrie 2012, 8:49

Da dle Tolontan,nimic despre pumni aruncati in gura suporterilor,despre implicarea ib dosarul trasferurilor,despre jigniri adresate altora,despre arogante,despre merite nemeritate autoatribuite si vorbe de tipul „daca vreo alta echipa ca face in Champions Ligue peste 8 puncte,atunci eu nu am nimic comun cu fotbalul,si ma voi retrage”.Doar o vorba aruncata fote;or glorii,mult prea pretentioase cu prezentul muncit de MM,nu de Reghe.Cum nu pot crede intr-un articol comandat,ramane doar impresia stimei intre doua persoane cam pe aceiasi lungime de unda. „Spune-mi cu cine te insotesti,sa-ti spun ce fel de om esti ” Pot gandi asa ?

sonny  •  8 decembrie 2012, 8:50

ok, omul are si ceva realizari, sa fim sinceri, dar acestea palesc in fata atitudinii lui de p u p i n c u r i s t….la Urziceni facea orice numai sa nu il dea afara Bucsaru, la Steaua saruta orice, ingenuncheaza in fata la orice…..probabil are rate la banci care sunt mai presus de EGO-ul sau……SARBATORI FERICITE!!

sorin toader  •  8 decembrie 2012, 8:58

Din pacate rezultatele dl.Stoica sunt umbrite de desele episoade de violenta fizica si verbala pe care toti telespectatorii le-au putut vedea de-a lungul timpului.Sa nu uitam ca fotbalul este cel mai urmarit sport,copii sunt spectatori fideli si atunci la ce bun rezultatele daca semanam ura, violenta si agresivitate.E plina istoria de personaje care in numele unui tel au lasat in urma nenumarate victime.Spre deosebire de acestea dl.Stoica mai are inca sansa sa se converteasca, oare o va face?

Dani  •  8 decembrie 2012, 9:05

MM s-a certat cu toti oamenii din fotbalul Romanesc, pana si cu Narcis Raducan un baiat pe care nu l-am vazut niciodata sa aiba polemici cu cineva a avut niste divergente, acum stau si ma gandesc sa fie oare toti de vina sau MM are o problema, ca manager rezultatele vorbesc pt el, chiar daca a mai avut niste rateuri dar comportamentul lui lasa de dorit o spune un Stelist.

dracula  •  8 decembrie 2012, 9:10

Am citit cu mare atentie articolul, am crezut ca autorul il intreaba pe stoica mihai, inculpat in dosarul transferurilor,data si locatia unde are loc conferinta de presa in care o sa-si anunte demisia DEFINITIVA din fotbal! Reamintesc ca dupa ce Unirea Urziceni a facut 8 puncte in grupele Champions League,a declarat, citez din memorie: „Niciodata o echipa din Romania nu o sa mai reuseasca aceasta performanta, daca se va intampla asta, inseamna ca eu nu am nicio treaba cu fotbalul, o sa fac o conferinta de presa in care imi anunt demisia definitiva din fotbal”
p.s Stoica Mihai , CFR Cluj a facut 10 punte !!! Asteptam conferinta de presa !:))

Ajax  •  8 decembrie 2012, 9:11

Nu pot să cred! Cineva i-a spart contul lui Tolo şi a scris oda asta! Tolontan pe care îl ştiu eu e de 100 de ori mai inteligent decât tipu’ care a debitat aşa ceva

bonton  •  8 decembrie 2012, 9:12

Nu sunt de acord cu ce ai scris, dar parerea mea nu conteaza.Tu esti formatoru’ de opinii.
Unii ne mai uitam si la meciuri din alte campionate, dar nicaieri n-am vazut pacalici de manageri cu fata contorsionata cand echipa lor rateaza sau da gol, in genunchi, agitand pumni, lovind suporteri, lingand unde au scuipat.
Performantele manageriale nu suntem noi in masura sa le judecam, ci angajatorul.

vlad  •  8 decembrie 2012, 9:13

Comentariile de pana acum arata cat de putin este inteles conceptul de manager sportiv la noi. In afara Arsene Wenger si Alex Fergusson rezista nu numai pentru ca sunt antrenori buni ci si pentru ca sunt excelenti manageri. Noi nu avem antrenori care sa fie si manageri in acelasi timp. Din acest motiv Meme are atata succes.

Nu sunt un mare fan dar trebuie sa recunoastem ca este foarte bun la ceea ce face si practic asta inteleg ca scrie si dl Tolontan in articol.

andrei  •  8 decembrie 2012, 9:16

MM Stoica daca este lasat in pace,nu zice nimic.Daca este atacat sau este atacata steaua,este normal sa raspunda si foarte bine face!!!MM Stoica merge pe principiul respecta si vei fii respectat.Respect MM Stoica.Impreuna spre titlu 24!!!Fortza Steaua!!!

zeidas  •  8 decembrie 2012, 9:18

@bingo : Infiorator de dureros pui degetul pe rana…El e rezultatul promovarii falselor valori practicata de media in numele audientei.

rusu  •  8 decembrie 2012, 9:26

bravo cataline,MM isi are meritul lui in lumea fotbalului dar ca peste tot nu are loc de frustrati,MM fi arogant in continoare sa moara dusmanii de necaz

Obiectiv  •  8 decembrie 2012, 9:27

Aproape toti ne pricepem la fotbal, insa multi trebuie sa ne vedem de treaba si sa ascultam (daca ne nimerim pe langa televizor si avem rabdare) provocarile, aberatiile, laudele si criticile lipsite de obiectivitate ale acestul lingau trecut pe la mai multe cluburi (la unul de mai multe ori). Functiile pe care le-a ocupat, instalarile si reinstalarile i-au adus in mod constant zeci de mii de Euro in conturi; cand n-avea angajament (sau o „paine de mancat”, cum ne exprimam multi), i-au sarit in ajutor cei de la Digi, pe mii de Euro. Colaborarea cu cei de la Digi continua, desi lingaul a revenit la Steaua; cati bani crede acest arivist fara seaman ca i se cuvin pentru faptul ca merge cu Steaua peste tot (inclusiv in cantonamente de iarna sau vara, cu saptamanile), ca nu face dezacorduri, ca n-are un discurs „impleticit”, ca are ocazia sa-si exprime fecare idee si ca-si face temele pentru ocaziile (dese) in care apare pe la emisiunile Digi? Exista mii de persoane ca el, cu o pregatire superioara (si cu mai multe limbi vorbite), care insa n-au beneficiat de contextul favorabil in care lumea a aflat ca exista un astfele de personaj, cu un ego nemasurat!

vlad  •  8 decembrie 2012, 9:27

rămân în continuare la convingerea că pe blogul ăsta scriu cel puțin două persoane. complet opuse ca atitudine, gândire și integritate.

și chiar dacă n-am dreptate, măcar mă agăț de gândul ăsta atunci când pe blog, aici, apar astfel de articole. prefer să dau vină pe o entitate nedefinită și imperceptibilă decât să accept că tolo poate scoate așa ceva. vezi, de exemplu, ultima frază.

Comentează